4 Aralık 2014 Perşembe

Astrolog Semavii’den 2014 Aralık Ayı Burç Yorumları

Astrolog Semavii’den 2014 Aralık Ayı Burç Yorumları
(Not: Yükselen Burcunuzu okumayı da unutmayın.)

Aralık ayında yıldızların gökyüzü konumları:
Güneş 21’ine kadar Yayda, sonra Oğlak burcuna geçiyor.
Merkür Yayda geziyor, 17’inde Oğlak burcuna geçiyor.
Venüs 10’una kadar Yayda, sonra Oğlak burcuna geçiyor.
BİR MEDYA DUAYENİ YAY BURCUNUN ÖLÜMSÜZ İSMİ-MEHMET ALİ BİRAND. IŞIKLAR İÇİNDE UYUSUN. 

Mars 6 Aralıkta Oğlaktan çıkıp Kovaya geçiyor.
Uranüs Koçta 21’inde retrodan çıkıyor, düz pozisyona geçiyor.
Neptün Balıkta ay boyunca düz pozisyonda ilerliyor.
Jüpiter Aslanda 4’ünde yavaşlıyor, 8’inde retroya geçiyor.
Plüton Oğlakta düz pozisyonda ilerliyor ay boyunca.
Satürn Akrepten nihayet çıkıyor gözünüz aydın. Bu sefer Yay burcuna geçiyor 25 Aralıkta!
Bu ay 6 Aralıkta İkizler burcunun 14 derecesinde dolunay var, 22 Aralıkta ise 0 derece Oğlakta Yeniay var. Dolunaydan özellikle Yay ve İkizler burcu veya Yükseleni, Ay burcu bu burçlarda olanlar etkilenecektir. Oğlak yeniayında ise, burcu, Yükseleni veya Ay burcu Oğlak veya Yengeç olanlar etkilenecektir.
Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Koçlar işte hareket ve bereket var. Dost Yay burcunda yığılan yıldızlardan aldığınız dopingli enerjiyle, ayın 22’sine kadar, girişkenliğiniz, iş bitirici gücünüz muhteşem. Birçok işi başarıyla yapıp karşılığını çabuk alabilirsiniz.
Seyahat olabilir kiminiz için. Keyifli yolculuklar görülüyor. Belki iş belki başka amaçla yapacağınız seyahatlerden keyifli sonuçlarla dönersiniz.
Sıkı durun, Satürn 25 Aralıkta dost Yay burcuna geçiyor! 25 Aralıktan itibaren, dost Yay burcunda bir süreliğine kalacak olan Satürn kariyer, eğitim, uzaklar, yurt dışı, resmi işler, genel kariyer hayatı ve ticaret konusunda fırsat kapıları açacaktır size.
Bu kapılardan girin ve mesleki veya başka tür hayat amacınızı gerçekleştirmek için kararlı ve uzak geleceği hedefleyerek atılıma geçin. Kısa süreli amaçlar için değildir Satürn unutmayın, büyük ve uzak vadeli bir amacınıza odaklanın ve onu Satürnün desteği altında, çaba, gayret ve akıllı planlamalarınızın sonucunda ulaşacağınızı bilin.
Sakın amaçsız dolaşmayın bu ara, önemli bir amacınızı düşünün ve startı verin 25 Aralıktan itibaren.
Satürn 25 Aralıkta Akrepten çıkıp Yaya geçtikten sonra, sağlık koşulları da daha iyi olacaktır sizin için genel olarak. Sağlık sorunu yaşamış olanlar için güzel haber.
Kiminiz de, ödemeler, taksit, vergi ile uğraşmaktasınız epeydir, Satürn Yaya geçince, bu zorlu dönem geride kalıyor. Resmi işlerinizi başarıyla sonuçlandıracağınız fırsatlar geliyor.
Bu ay para var mı size bakalım?
Neden olmasın? 10 Aralıka kadar yine dost Yay burcunda gezen Venüs ile şans ve bolluk bereket yıldızı Jüpiterin arasındaki muhteşem güzel açı size para müjdesi ve keyfinizi yerine getirecek parasal sevinçler getirecektir. Nerde hareket orda bereket misali bir aydasınız.  10 Aralıktan sonra para harcamalarınızı daha dikkatli yapın bu arada, para geliyor diye, plansız harcamayın geleni.
22 Aralık Oğlak Yeniayı kiminiz yeni iş veya projeler getirebilir. Yeni işe girmek isteyenler için güzel bir fırsat geliyor.
Mars 6’sından itibaren Kovaya geçip size dostlar ve yakınlardan destek getirmeye başlar. Öte yandan, Marsın birkaç sert açısından dolayı, bu ay sakarlık, kaza risklerine de dikkat edelim derim, özellikle 8’inden itibaren.
Aşk çok güzel ama bir kavga veya çatışma da görünüyor ufukta… Belki de hazır olmadığınız bir zamanda gelen bir aşk olacak.. Veya beklemediğiniz bir kişiyle aranızda aşk kıvılcımları çakacak, bu bir süre afallatabilir sizi.
İlişkisi olanlar partneriyle mutlu ve romantik zamanlar geçirecek, birlikte bazı sevinçleri paylaşacak, hatta bir kutlama bile yapacaksınız. Kiminiz partneriyle birlikte güzel bir seyahat planlayabilirsiniz.    

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Boğalar nihayet zıt burcunuz Akrepte sizi 2,5 senedir zorlayan, sıkıştıran, terler döktüren disiplin, kısıtlama, yapı yıldızı Satürn 25 Aralıkta burç değiştirip Yay burcuna geçiyor!
Eh bundan sonra biraz daha rahat nefes alabilirsiniz.
Tabii Satürn insanı zorlasa da, güzel ve kalıcı hayat dersleri vermek içindir yaptıkları. Yani, yine de Satürn zıt burcunuz Akrepten çıkarken, ona teşekkür edeceğiniz çok değerli bir hayat dersi ve bu dersi hayatınızda uyguladıysanız kalıcı ve güzel bir kişilik değişimi ve somut bir konuda bir başarı yaşamışsınızdır.
Satürn zorladı ama önemli bir şeyi başarmanız veya zor bir şeyi geride bırakmanız için çaba göstermenizi istedi. Siz üzerinize düşen bu çabayı yaptıysanız, hayatınız daha anlamlı hale gelmiş ve daha güçlenlenmiştir.
Şimdi, 25 Aralıktan sonra, son 2,5 senedir sizi uğraştıran şeyi geride bırakacak, artık başka şeyler için çaba ve emek vermeye başlayacaksınız. Bu her neyse, sizi özellikle maddi bir konuda güçlendirecek bir noktaya getirebilir. Onun için şimdiden, Satürn Yay süreci için akıllı planlar yapın.
Yine de, şunu söyleyim, Satürn Yay süreci, bir önceki Satürn Akrep süreci kadar zorlamaz, sıkıştırmaz. Bu bakımdan daha rahatsınız, tadını çıkarın.
Bu ay başarı kapılarınızı açan yeni fikirleri somutlaştırmak zamanı sizin için.
Kafanızda önemli plan ve projeler var. Bunları ciddi bir şekilde ele alıp, bir programa bağlamayı başaracak görünüyorsunuz. Planlarınız parasal kökenli. Bu ay alacak, borç ve yatırım evinizde yıldız yığılması, sizi yine yoğun bir şekilde parayı, parasal planları düşünmeye sevk ediyor.  
Yay yıldızları yeni fikir patlamaları, yeni umut ve girişimlere hazırlanma gücü veriyor size.
Parasal açıdan iyi gelişmeler var. Güneş, Venüs Yaydan size güzel, keyfinizi yerine getirecek parasal kazançları müjdeliyor.
Merkür 17 Aralıka kadar Yayda iken, sizi ödemelerle de meşgul eder ancak bu ay ödemeler, yatırım, alacak verecek işleri daha rahat akar, Merkürün Jüpiterle güzel temasları, hızla ödeme, alacak verecek işlerinizi halletmenizde şans verir.
Bir piyango mu oynasanız acaba? Şans faktörü de görüyorum sizde bu ay.. Şansına güvenen Boğalar bir denesin bakayım.
Kiminiz de, şans gibi, piyango misali gelen şanslı parasal fırsatlar sayesinde iyi paralar kazanacaktır.
Kimi Boğalar da sanki işten çıkıp tazminat alacak, tazminattan gelen para sayesinde, birikmiş bir para elde edecek.
Belki emeklilik düşünenler varsa aranızda, bu ay bunu gerçekleştirebilirsiniz kiminiz de.
22’dinden sonra uzun yol, seyahat planı yapabilirsiniz. Ayrıca resmi işleriniz varsa, aksilikler çıksa bile, dost Oğlak burcunun desteği sayesinde, sonuçları olumlu alırsınız.
Yeni iş düşünenler 22’sinde harekete geçsin, iş bulmak için iyi zaman diyebilirim.
Aşk nasıl acaba? Merak edenler var mı? Olmaz mı değil mi?..
Aşkta tatlı heyecanlar içindesiniz ancak ikilem var…
Tutkulu heyecanların yaşanacağı bir aya benziyor sizin için. Yeni aşktan ziyade.. İlişkisi olanlar için partnerle başa başa heyecan, aşk ve tutku hakim gökyüzünde.
Yeni aşk gelirse, hızlı gelir hızlı başlar, hızlı bir yakınlaşma olur, ancak sonra bir bocalama söz konusu olabilir ardından…
Kiminiz iki aşk arasında kalabilirsiniz..

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
İkizler 6 Aralıkta burcunuzda Dolunay var. Bu önemli bir dolunay görünüyor sizin için.
Dolunay size iş fırsatı veya işte yeni fırsatlar getirebilir.
Bu ay iş hayatınızda yoğun görüşmeler var insanlarla. Randevularınız olacak bol bol, umut vadeden ve parlak plan ve projeler üzerinde konuşacaksınız iş görüşmelerinde. Üstelik kısa sürede paraya çevireceğiniz işler bunlar.
Yine de, bazı yıldızlar da size, girişken ve yaratıcılığınızı sonuna kadar açmakla beraber, ayaklarınız da yere sağlam bassın diyor. Yola doğru kişilerle çıkmak veya doğru ve kısa sürede para kazandıracak işleri ayıklayın ve ondan sonra o işlere asılın, başarı kesindir.
Kiminiz önemli bir iş teklifi alabilirsiniz. Bu bir ortaklık veya işbirliği teklifi de olabilir.
Satürn 25 Aralıkta zıt burcunuz Yaya geçiyor! İşte bu, çok önemli bir göksel olay sizin için. Bu sizin ilişki hayatınızı kökten değişteren bir zamana giriyorsunuz demektir.
Kiminiz boşanmak veya boşanmanın eşiğinden dönecekken, kiminiz de tam tersi evleneceksiniz… Satürn 2,5 sene zıt burcunuz Yayda kalacak… İlişkiler üzerinde yoğun bir hayat dersleri programına hazırlıyor sizi ona göre, iyi bir öğrenci olun, hazırlıklı olarak ilişkilerinizi pozitif bir mücadele ile düzene koyun, hayatınıza anlamlı ilişkileri getirin. Yalnızsanız, artık birine aşık olup evlenirsiniz bu sürede. Evlilik kiminiz için uzak olmayabilir bu arada onu da söyleyim.
Kimi Yaylar ülke veya kent değişikliği düşünebilir Satürn Yaya geçtikten sonra. Haydi hayırlısı.
Bu aya dönersek yeniden, bu ay ilişkilerde ve işte çok hareketlisiniz, aktifsiniz ve sosyalsiniz. Dışarıda bol bol insanlarla görüşmelerdesiniz.
Bu arada, dedikodular olabilir. Buna dikkat etmek lazım. Kim dedikodu yaparsa, belli olur, insanları iyi takip edin, kim nedir anlarsınız çabuk.
Tabii, bu arada dedikodu yapan siz olursanız, o da belli olur. Benden söylemesi, bu ay dilinizi tutmak iyi olur.
Öte yandan, güzel yıldız açıları ağırlıkta, güzel bir haberi müjdeleme var gibi geldi bana ayrıca. Bu haber kiminiz için iş iken kiminiz için bir aşk veya evlilik gibi geldi bana.
Kimi İkizler de sanki sahneye çıkacak gibi, bir ödül alacak, alkışlanacak. Bir başarınızla alkışları alacaksınız.
Parasal açıdan içinize sinen çalışmalar yapacaksınız.
İşte çabalarınızın karşılığını maddi olarak almanız ve parasal şartlarınızın yükselmesi mümkün bu ay.
22 Aralıktan sonra Oğlak yeniayıyla birlikte, yeni iş arayışında olanlar ise, tazminat alıp işten çıkmayı düşünebilir. Bence zamanı değil…
Aşk nasıl?
Aşk ve ilişki hayatınızı değiştiren önemli bir olay var.
6 Aralık burcunuzdaki Dolunayın Yay yıldızlarıyla şahane etkileşimi aşktan titreyeceğinizi gösteriyor.
6 Aralıkta Dolunayı kiminize evlilik teklifi getirebilir.
Zıt burcunuz Yayda Venüs, Güneş varken, bu ayın en önemli gündem maddesi aşk diyorum. Havada çok güzel aşk enerjileri var.
Kiminize ise, yeni bir aşk karşılaşması var, aşksal büyüleyici enerjiler altında ayaklarınız havada.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Yengeçler iş, çalışma ve sağlık evleriniz yoğun ve hareketli görünüyor ay boyunca.
Yoğun bir çalışma temposuna giriyorsunuz. Hareketli ve bereketli çalışmalar yapabileceğiniz zamanlardasınız. Yaptığınız işlerin kısa süre meyvesini alabilirsiniz.
İşe yeni birileri girebilir. İş yerindeki değişiklikler sizi de memnun edecek gibi görünüyor. İş yerinin faaliyetlerinin artması daha keyifli bir iş temposunu yaratacak görünüyor.
Yeni bir işe giren olabilir aranızda, yeni yerde insanlarla hemen kaynaşacaksınız.
Resmi işler ve sağlık konusunda iyi gelişmeler bekleyin.
6 Aralıktaki dolunay 12.evinizde gerçekleşiyor. Bu bir şeyin bitişinin zamanı olabilir. Bir şeye hazırlık yapabilirsiniz.
Kiminiz için bir seyahat söz konusu olabilir dolunay zamanında.
Öte yandan, İkizler dolunayı kiminizin de kafasını karıştırabilir. Duyduğunuz şeyler sizi şaşırtabilir, doğru bilgi olup olmadığını anlamadan harekete geçmeyin derim. Bir dedikodu olabilir sadece. Gereksiz yere canınızı sıkmayın derim.
Ayrıca kafanız karışıkken kararlar almayın, 6 Aralıka kadar yıldızlar yer yer kafanızı karıştırabilir. 8 Aralıktan sonra daha net karar alabilir düşünce yapısında olursunuz.
Kiminiz için bu kafa karışıklığı duygusal hayatta olabilir, kiminiz için iş yeriyle alakalı olabilir. Ortalık karışabilir bir konuda anlayacağınız ama doğru bilgi ve sağduyu işi çözer.
Parasal açıdan keyfiniz yerine geliyor. Parasal her türlü işleri rayına koyacak hızlı güzel gelişmeler var. Resmi yerlerden para almanız, sağlık, sigorta işleri gibi şeyleri hızla halletmeniz mümkün.
İşte yapacağınız çalışmalar size güzel paralar getirebilir.
Kiminize ise, sanki yakınlardan gelecek para söz konusu.
Ev, emlak, yatırım düşünenler için ayın yarısına kadar güzel imkanlar doğabilir. Karlı, güzel yatırımlar yapabilirsiniz.
25 Aralıkta Satürn Yaya geçecek, uzun süredir şansınızı biraz kısıtlayan ve sizi mutsuz eden bir takım koşulları geride bırakacaksınız. Satürn Yay süreci gündelik hayatınızı ve yaşantınızı daha düzenli yapıya kavuşturacaktır. Bunun için gerekli şeyler için çaba göstermeye başlayacaksınız.
22’indeki zıt burcunuz Oğlaktaki Yeniay bir çatışmanın ardından çözüm getirecektir. Biriyle bir konuda yüzleşebilirsiniz.
Sağlık iyi görünüyor. Ancak yine de, dikkat etmek gerekir derim Mars Kovada 8.evinizdeyken, dikkat edin soğuk algınlığı, kemikler ve kansızlık konusunda. Beslenmenize özen gösterin. Satürn Yaya geçtiğinde, sağlığınızı da etkileyecektir, ama dikkat ederseniz kendinize tam tersi iyi yönde etki eder, yani bir sağlık sorunundan kurtarır sizi ama bu size bağlı, kendinize bakmayı öğrenin.
Aşk nasıl?
Bu ay size aşksal bakımdan pek dokunmuyor yıldızlar ancak yine de yok değil aşksal etkiler. Mesela, yeni bir aşk iş yerinden çıkabilir. Ya da bir işi halletmek için gittiğiniz bir yerden ya da bir yakınınızın çevresinden biriyle aranızda bir yakınlaşma doğabilir.  

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Aslanlar çok hareketli bir aya giriyorsunuz ve göz önündesiniz.
Dost burç Yayda yıldız yığılması sizin aşk, eğlence, şov, çocuklar, şans evinize düşüyor. Ay boyunca keyif aldığınız şeyler yapacaksınız. Yakınlar ve dostlarla çok eğleneceğiniz bir ay olabilir. Ayrıca yeni arkadaşlıklar edinme imkanı bulacaksınız. Hayatınıza yeni ve neşeli, canlı ve girişimci insanlar girecek, böylelikle hayatın tozunu şöyle bir silkeleyip üzerinizden atabileceksiniz.
Kimi Aslanlara bir kutlama var aile, yakınlarla birlikte. Bu belki aşk, evlilikle alakalı bir kutlama olabilir. Yayda Güneş ve Venüs hayatınızda aşk ve evlilikle ilgili gelişmelerin yaşanacağı zamana işaret ediyor. Kiminiz yeni bir aşka yelken açarken, kiminiz var olan güzel ilişkinizi belki bir nişan, belki bir evlilikle taçlandıracaksınız.
Kiminiz iş hayatı kiminiz sanat, kiminiz eğitim hayatında başarılarınızla alkışlanacaksınız, hatta size bir ödül gelebilir.
Çocuk isteyen var mı aranızda? Belki de daha karar vermeden, bir çocuk sürprizi yaşayabilirsiniz.. Beklenmedik hamilelik sevinç yaratabilir.
Acaba şans oyunları mı oynasanız bu ay diyorum, şans evinizde parlak güzel yıldızlar yığılmışken.. Bir deneyin bakalım.
Her bakımdan şansın sizden yana olduğu bir aydasınız, iyi değerlendirin.
İkinci yarıda iş temposu yükseliyor. İş, çalışma ve sağlık evlerinize doğru ilerliyor yıldızlar, bu da çalışam temponuzun artacağını gösterir.
Sağlık bakımından da dikkatli olmanız, kendinize özen göstermeniz gereken bir zaman olacak 22’sinden sonra.
Yeni işe girmek isteyenler 22’sinde yeni bir işe adım atabilir. Bu diğer işlerden farklı bir iş de olabilir. Yeni iş imkanları ay boyunca var aslında, iyi değerlendirin.
Yaratıcı çalışmalar yapanlar için bu ay parlayacakları, bol alkış ve ödül alacakları zaman. Tadını çıkarın başarılarınızın.
25 Aralıkta Satürn dost Yay burcuna giriyor. 2,5 yıldır Satürn Akrep sürecinden ne çektiniz. Ne çektirdi size Bu Akrep Satürn. Neyse, artık derin bir oh çekmenin zamanı geldi. Satürn Yay size bir yetki veya bir statü kazandırabilir. Bu sizin önemli bir amacınız üzerinden olabilir. Onun için şimdiden hazırlığınızı yapın ve Satürn Yaya geçince adımlarınızı atın.  
Statü derken, bu evlilik veya anne/baba, anneanne/babanne olmak şeklinde de olabilir. Kiminiz de işte bir statü elde edersiniz tabii.
Aşk?
Aşk sürprizi var. Aşkla dolu bir ay gibi görünüyor sizin için.
Sizin de ana gündeminiz aşk mı olacak acaba bu ay acaba dedirtiyor... Aşka yelken açmak için tam zamanı! Zıt burcunuza da Mars gelmişken, tutku ve aşk yan yana. Haydi hayırlısı.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Başaklar 4.evinizde yıldızlar yığılmış durumda. Kiminiz ev, yuvada yoğunluk ve hareketlilik yaşayacaksınız ay boyunca, kiminiz de iş hayatında hareket ve yoğunluk içindesiniz.
İş yerinde, yönetimsel toplantılar yoğun geçecek görünüyor.
Kurumsal veya yönetimsel bir takım çalışmalar, çalıştığınız kurumda köklü bazı değişiklikler olacak gibi.
Bu yeni bir işe yönelmek üzere eski olanı geride bırakmak şeklinde de gelişebilir veya aynı kurumda yeni bir yola girmek üzere yapılan değerlendirme, ön çalışmalar ve hazırlıklar şeklinde de olabilir.
Yani bir yolun eşiğinde olabilirsiniz iş konusunda. Ya yeni bir iş veya önemli bir proje üzerindesiniz ya da eskiye veda, yeniye merhaba dönemindesiniz. Yol ayrımı var..
Veya kiminiz de dediğim gibi, var olan işte yeni köklü değişimleri uygulamaya geçirmekle meşgulsunuz. Acele etmeden, olayları değerlendirerek ilerlemek de fayda var.
Yolun sizi nereye götüreceğini görebilmeniz, ufku görebilmeniz için 22 Aralıktaki dost Oğlak burcundaki Yeniay size rehber olabilir. Bazı konuları gün ışığına çıkarabilir sizin görebilmeniz için. 22 Aralıktan sonra atılım veya değişimin artı-eksilerini net saptayabilecek duruma gelirsiniz.
Görünen o ki, işte önemli kişilerle bir araya gelip önemli atılımlar üzerinde hararetle çalışabilirsiniz. Yeni ve başarılı olabilecek bir girişim üzerindesiniz.
Kimi Başaklar ise, evde misafir ağırlayabilirsiniz bol bol. Evle ilgileniyorsunuz ay boyunca.
Alacağınız yeni bir eşya mutlu edecektir sizi.
Bir yerden alacağınız varsa, bu aileden gelecek bir şey olabilir, çok eskilerde hakkınız olan bir maddi kazanç olabilir, sanırım bu ay bu elinize geçebilir veya geçeceğinin güzel haberlerini getirebilir. Başkalarından gelen para veya maddi kazançlar var size bu ay. Bu kazanç sizin hak ettiğiniz bir şeye benziyor. Kiminiz de belki aileden gelen, miras olan bir şeye sahip olabilirsiniz veya dediğim gibi, olacağınızın haberi gelebilir. Bu bireysel haritanıza bağlı artık, Jüpiter bu ara retroya girince, ya geciktirir, ya da geciken bir şeyi getirir.
Parasal işlerinizi halletmeniz için fırsatlar çıkıyor.
Bir tartışma veya kıskançlığa dikkat etmek gerekir. Bu sizden mi kaynaklı olur, başkalarından mı bilemem. Ama gereksiz bir kıskançlık veya tartışma işleri berbat etmesin aman ha.
22’sinden sonra, hem çok iyi hem gergin yıldızlar var… Gerilim ve olumlu heyecan yan yana.
Bu arada 22’sinden ay sonuna kadar, sağlığa özen gösterin, özellikle kemik, tansiyon, kalp gibi konularda daha özenli olun derim. Siz veya ailede bir yakınızın sağlık sorunu varsa özen göstermek iyi olur. Mars da Kovada 6.ev sağlık evinizde, iyi açılı ancak yer yer sağlıkta gerilim yaratabilir, aşırı çalışma ve koşturma sağlığınızı zorlayabilir. Dinlenmeye zaman ayırın.
Aşkta duygular karmaşık ama aşkın tatlı heyecanına diyecek yok.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Teraziler resmi işler, yazı, yayın, uzaklar, yurt dışı, ticaret, yayın ve eğitim vs işlerinde başarılı işler çıkarabilirsiniz.
Bunlardan biriyle ilgili gündeminiz hareketleniyor ve yoğunlaşıyor. Beklediğiniz güzel sonuç ve haberleri de beraberinde alıyorsunuz.
İş yeni proje veya açılımlar yapmak isteyenler, yeni müşteri ağı geliştirmek veya teknolojik imkanları artırmak adına ataklar yapabilirsiniz ve hızla işlerinizi daha geniş çevreye yaymak adına başarılı sonuçlar elde edersiniz.
Yaratıcılık, eğitim ve yayın, medya ile ilgilenenler için şahane bir ay. Yazdıklarınızla dikkatleri çekebilir, başarılı olabilirsiniz, hatta bir ödül bile getirebilir size yaptıklarınız.
Yeni bir kursa veya eğitime başlamak, bir yeteneğini hayata geçirmek isteyenler için güzel ve parlak zaman. İmkanlar elinize geçecektir, durmayın, değerlendirin derim.
Hatta kiminiz belki de bir yeteneğini işe çevirmek isteyebilir. Bunun için adımları atabilirsiniz.
25 Aralıkta Satürn Yay burcuna geçince, parasal kısıtlanma, kemer sıkma döneminiz geride kalmaya başlar, maddi açıdan daha rahat edeceğiniz bir dönem başlar.
Kiminiz de, 25 Aralıkta Satürnün Yaya geçmesiyle birlikte, çalıştığı yerde bir statü elde edebilir ancak bu biraz bedeli olan bir şeye benziyor, ya uzak bir mesafeye git-gel yapmak zorunda olacağınız yeni iş şartları yaratabilir ya da uzun bir tecrübe, çalışma ve o statüyü elinizde tutmak, hak etmek için sıkı tecrübeden geçme dönemini getirebilir. Eh gülü seven dikenine katlanır diyeyim.
Kimi Teraziler de bir taşınma planı içine girebilir. Evinizi taşımak kararına sevk edecek gelişmeler getirebilir olaylar.
Yolculuk görünüyor size. 6 Aralıkta İkizler dolunayı bir seyahat yaptırabilir. Bu belki yaşadığınız kent içinde uzak bir yere belki bir iş görüşmesine gitmek şeklinde de olabilir. Veya kiminiz için, başka bir yere, kent veya ülkeyi ziyaret şeklinde olabilir. Kiminiz de, tam tersi ülkeye, kente dönüş yapabilirsiniz dolunay zamanı.
Ayın ikinci yarısında ailede birinin para veya sağlık sorunuyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.
Öte yandan bir yakınızın da sevinci mutlu edecek sizi.
Sürpriz ziyaretçiniz olabilir ayın ilk yarısında.
Gezmek, eğlenmek için vakit ayırabileceksiniz bu ay bol bol.
Aşk var mı size acaba?
Olmaz mı. Mars Kova burcuna girdiğinde 6’sında, dolunay da İkizlerde aynı gün, eh biri her an aklınızı başınızdan alabilir…
Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Akrepler başarılı, canlı, hareketli zamanlardasınız.
Geçen aydan başlayan bereketli yıldızlar hala etkin, parasal ve işte başarılı zamanlar devam ediyor.  
Parlak bir iş teklifi var.
Parada süper şanlısınız. Parasal gelişmeler yüzünüzü güldürüyor. Oldukça bereketli, başarılı ve hemen maddi meyvelerini alacağınız birden fazla iş veya projelerle ilgilenebilirsiniz. İstediğiniz kişileri ikna edebilecek güçtesiniz bu ay.
Birçok yerden parasal kısmetleri çekebilirsiniz kendinize.
25 Aralıkta Satürn nihayet burcunuzdan gidiyor, Yay burcuna giriyor. 2,5 senedir sizin burcunuzda kalan Satürnün kısıtlamaları ve zorlanmalarından da böylece kurtulmuş olacaksınız.
Satürn Yaya sizin para evinize giriyor. Bu da daha iyi ve kalıcı hayat koşulları yaratmak adına kemer sıkma ve parayı elde tutma zamanı başlıyor sizin için demektir.
Satürn Yay sürecinde maddi olarak büyük bir hedefiniz olsun mutlaka. Bir ev, arsa, vs yatırımı hedefleyin derim.
İş ve statüyü şöyle bir kenara, ikinci plana alıp, maddi kazançları ön plana alma zamanı geldi. Para kazandıracak işlere odaklanın, kazandırmayan işlere vaktinizi boşa harcamayın. Bu dönemde yapacağınız maddi yatırım, unutmayın, ileride sizin maddi temelinizi kalıcı olarak yükselten bir dönem olacaktır. Onun için parasal bakımdan bu dönemde ne yaparsanız kardır.
Jüpiter de Aslanda kariyer ve parlak işler bakımından fırsatlar getirirken, tam da zamanı kazanacağınız paraları kalıcı yatırıma dönüştürmek için.
22’inde Oğlak burcunda doğan yeniay hem güzel hem gergin sizin için. Ailede biri sizi kızdırabilir. Birinin bencilliği canınızı sıkabilir. Patlayabilirsiniz. Kalp kırmak istemiyorsanız, düşünmeden önce konuşmayın derim.
Kiminiz de iş yerinde birinin tavrından dolayı patlayabilirsiniz Oğlak yeniayı döneminde.. Gelen krizi gelmeden önce görün ki, akıllı önlemler alın, olgun bir şekilde soruna çözüm getirin.
Ayın ikinci yarısı, misafiriniz olabilir. Yakınlarla görüşmeler artar. Ancak gerilim de var yakınlarla. Bir mesele patlak verebilir.
Belki alacağınız bir haber can sıkabilir, ama haberi siz abartabilirsiniz. Onun için sakin yaklaşın gerilim yaratan durumlara.
Birinden hediye alabilirsiniz.
Ayrıca kendiniz için alışveriş yaparsınız bol bol, belki bir yurt dışı seyahati bile yapabilirsiniz veya yurt dışından sipariş verebilirsiniz. Eğlence, seyahat ve başka özel şeyler için harcamalarınız da olacaktır. Ancak para geldiği için, rahat rahat ödersiniz.
Taşınma, tadilat vs olabilir.
Aşk ne durumda acaba sizin için?
Mars Kovada, yuva evinizde… Özgürlük ve ilgi konusu tartışma yaratabilir. Yine de, uyum ve anlayışla çözülebilir her şey.
6 Aralık ikizler dolunayı partnerinizle aranızda yakın ilişki yaratabilir. Öte yandan gereksiz kıskançlıklar tartışma da yaratabilir.. Dolunay kafanızı biraz karıştırabilir. Öte yandan, yoğun heyecanları da beraberinde getirir.
Yeni aşk bekleyenler için, aşk ancak ayın ilk yarısında çıkabilir.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Yaylar bu ay da kıpır kıpırsınız, yerinizde duramıyorsunuz. Sosyal hayat, dışarıda yaşanan hayat iyice hareketli hale geliyor.
Evde durmaya pek zaman kalmayacak adeta gezmekten, işleri dışarıda halletmekten veya seyahat gerektiren işlerle ay boyunca meşgul olmaktan dolayı.
Para konusunda mutlu eden gelişmeler ve açılımlar var. Yavaş giden işler hızlanacak ve ikinci yarıda parasal karşılıklarını ve beklediğiniz başarıyı getirecek.
Masraflarınız artmış olabilir ancak ikinci yarıda para konusu nihayet memnun edecek sizi.
Seyahat yapabilirsiniz.
6 Aralıkta zıt burcunuz İkizlerde sizi de çok ilgilendiren bir Dolunay gerçekleşecek. Bu kiminiz için çok önemli bir aşksal zamanı tetikleyecektir. Dolunay kiminiz için işle ilgili konuda önemi bir konuyu gündeme getirecektir.
İşle ilgili çok önemli görüşmeler yapıp, parlak iş veya projeler üzerinde bir anlaşmaya varabilirsiniz. Dolunay bir tamamlama getirir. Demek ki, üzerinde çalıştığınız bir iş veya projede bir sonuçlanmaya gideceksiniz. Bu olumlu ve gelecek vadeden bir karar verdirecek gibi görünüyor.
Güzel anlaşmaların altına imza atabilirsiniz Merkür de sizin burcunda ev dost Aslan burcundaki Jüpiterden güzel açısal destek alırken. İkna etme kabiliyetiniz ve vizyonunuz sonuna kadar açık bu ay. Fikirleriniz parlak ve başarı getirecek türden. Kendinize güvenerek sonuna kadar gidin derim.
25 Aralıkta Satürn Akrepten çıkıp sizin burcunuza geçiyor! İşte, bu sizin için en önemli göksel olay bu ay. Çünkü Satürn Yay geçtikten sonra tam 2,5 yıl sizde kalacak. Bu sene Haziran-Eylül arası Akrepe bir geri dönüş yapacak, ondan sonra sizin burca tam olarak yerleşip 2,5 yıl sizde kalacak. Bu önemli ve köklü bir değişimi beraberinde getirecek demektir. Hazırlanın hayatınızı, yaşam tarzınızı kökten değiştirmeye ve yapılandırmaya. Kiminiz bu köklü yapılanma ve değişimi ilişki üzerinden yaşayacaksınız. Evliyseniz boşanma riskine dikkat, evliliğinizi korumak istiyorsanız, gerekli sorumlulukları yapmayı bilin derim, bekarsanız hayatınıza ciddi bir ilişkinin girdiği ve evlilik yaparak hayatınızı kökten değiştireceğiniz bir dönem olabilir.
Kiminiz de, yerleşim, iş, kariyer üzerinden köklü yapılanma ve değişime gidebilirsiniz. Satürn Yaya girdiğinde, hayatınızı köklü değiştirecek gündeminiz nedir, kendini belli edecektir. Ona göre ciddi kararlar verme ve kararları eyleme dökme zamanı geliyor.
Mars Kovada, seyahat, reklam, yayın, yurt dışı işleri, teknolojiyle ilgili işleri, yeni müşteri ağları oluşturmak, işte tekniği geliştiren aletler almak, yeni insanlarla iş üzerinden tanışmak, yayıncılık, uluslararası açılımlar yapmak için çok iyi fırsatlar çıkacaktır.
22’inde Oğlak yeniay size para getirecektir. İşte başarılı sonuçlar alacaksınız ayrıca.
Öte yandan, Oğlak yıldızları 22’sinden sonra Uranüs ile kare açıda olacak, bu bir gerilimi de beraberinde getirecektir. Bir krizi de çözmek gerekebilir. Bu maddi bir kriz de olabilir.
Aşk ne durumda derseniz?
Bu ay aslında Yaylar için “aşk ayı” diyebilirim.
Aşksal enerjiler şahane görünüyor.
Özellikle 6 Aralıkta İkizlerdeki Dolunay, burcunudaki Güneş, Merkür ve Venüs var, gökyüzü adeta bir aşkı kutluyor sizin için. Havada aşk var, hem de büyük bir aşk başlıyor!
Bir aşk teklifi alabilirsiniz, baş döndürüyorsunuz. Göz kamaştırıyorsunuz ay boyunca.
İkinci yarıda, Oğlak yıldızlarının Uranüsle etkilemişi aşkta bir kaos da getirebilir. Yine de, bu ay çok güzel bir aşsal olay var.
Hatta kiminiz bir evlilik teklifi bile alabilirsiniz bu ay.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Oğlaklar para ve iş konuları güzel akmaya başlıyor.
Ayın ilk yarısı sağlık konusunda dikkat edin. 6 Aralıkta İkizlerdeki Dolunay çalışma ve sağlık evinizde, sizi bu konuda sorunlarınızı halletmeye sevk ediyor.
Öte yandan, dolunay elinizdeki işlerinizi hızla bitirmek için de güç ve enerji veriyor size.
Ayın ilk yarısında yine, gezme, yurt dışı seyahati gündemde olabilir kimi Oğlaklar için. Kiminiz için de bir inziva dönemi, adeta bir kuluçka dönemi diyebilirim. Bir şeyler doğacak içinize. Bu yeni birtakım şeylerin habercisi, tetikleyicisi olabilir.
İçinizde yeni şeyler yapmak, daha girişken, daha aktif bir hayat yaşamak adına bir istek doğacak. Düşüncelere dalacak, belki enteresan rüyalar göreceksiniz. Fikirsel ve duygusal uyanışlar yaşayabilirsiniz.
Mars Kovaya geçince, harcamalarınız artacaktır. Bunu dengelemek lazım, bunun için güzel destekler alacaksınız. Belki kredi çekebilirsiniz. Veya aileden destek alabilirsiniz.
Kiminiz de enteresan bir iş anlaşmasına imza atabilirsiniz. Ya uzaklardan birileriyle parlak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Kiminiz internet üzerinde farklı insanların sizi bulması ve iş teklifi yapması üzerine yeni bir işe yönelebilirsiniz. Yani, ya uzaklar, hatta yurt dışından veya iletişim, medya araçları üzerinden iş konuşabilirsiniz.
Kimi Oğlaklar ise, birileriyle birlikte gözlerden ırak, bir takım işler yapabilir. Başarılı ve parlak görünen bir iş üzerindesiniz özetle.  
22’inde Yeniay burcunuzda doğarken, girişkensiniz. Hayalleriniz doludizgin ayrıca. Hayallerinizi eyleme dökme zamanı ayrıca. Öte yandan, Oğlaktaki yıldızların Uranüsle karesi bazı aksilikleri, işleri çıkmaza veya gecikmeye sokan beklenmedik sorunları yaratabilir. Bu belki de yeni başlayan işlere daha kalıcı ve sağlam temeller üzerinde başlamak için bir uyarı olabilir. Yeniden değerlendirip daha sağlam iyi bir program, plan yapabilirsiniz bunun üzerine.
Ayrıca diğer bazı sorunlar hararetle çalıştığınız işlere biraz mola vermeyi gerektirebilir bir süre. Bu ilişkisel bir konuda olabilir. Belki ilgilenmeniz gereken bir yakınınız olabilir bir süre.
Her şeye rağmen, ayın ikinci yarısında, Venüs, Güneş burcunuzda derken, yaptıklarınızla alkışlanıyor, cazibenizle göz dolduruyorsunuz. Beğenileri üzerinizde toplayacak, ilgi odağı olacaksınız.
Satürn 25 Aralıkta Akrepten çıkıp Yay burcuna giriyor. Ruhsal alem evinizde, derinlere dalmaya hoş geldiniz! Esnek olur, ruhsal alemin gizemli dünyasında dolaşmaya gönüllü olursanız, muhteşem duygusal, fikirsel ve ruhsal deneyimler yaşarsınız bu süreçte ve bir köklü hayat amacınıza, cevherinize kavuşursunuz 2,5 yıllık Satürn Yay sürecinde.
Yasal konularda sorun yapmayın, yasal prosedürlere uyun derim Satürn Yayda iken. Sonra olmadık yerden borç veya yasal ceza çıkmasın karşınıza.
Aşk ne alemde bakalım?
Bir aşk karşılaşması olabilir ayın ikinci yarısında yeni aşk bekleyenler için. Ancak bu aşk pek kolay başlayan bir aşka benzemiyor.. Zorlanma gelir arkasından.
Kimi Oğlaklar ise, gizli bir aşka kaptırabilir kendini…

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Kovalar 25 Aralıkta Satürn Akrepten çıkıp dost Yay burcuna giriyor!
Bu sizin için iyi haber çünkü yaklaşık 2,5 yıldır sizi sıkan sorunlardan nihayet kurtulmaya başlıyorsunuz. Derin bir oh çekeceksiniz. Üzerinizden ağır bir yük kalkmış gibi hissedeceksiniz Satürn 25 Aralıkta Yaya geçince.
Ciddi bir sorunu kökten çözmek yüzünüzü güldürecek yeniden. En azından uzun zamandır sizi meşgul eden, yoran, karamsarlaştıran sıkıntıları geride bırakacaksınız.  
Satürn 25 Aralıkta Yaya geçince bir idealinizi gerçekleştirebilirsiniz ayrıca.
Ayın 6’sında Mars burcunuza geçerek yeniden canlı, atak, hevesli olmanın tadını çıkarın. Aynı gün dost burç İkizlerde Dolunay var. Bu güzel bir haberin müjdesini getirebilir size. Kafanız karışabilir ama gelen güzel haber yine de sevindiren ve umut vadeden bir şey.
Kafa karışıklığı gelen yeni gelişmelerin üzerine plan ve programlarınızı yeniden düzenlemeniz ve öncelik-sonralık sırasını yeniden yapmanız gerekebilir. Yani planlarını şaşırtacak görünüyor yeni gelişmeler.
Kiminiz de bıraktığınız bir işe, hobi veya kursa yeniden başlayabilirsiniz. Yani, bu bıraktığınız veya henüz düşünüp de başlamadığınız bir şey olabilir.
Kimi Kovalar için bu dolunay belki de yarım kalan bir aşkı yeniden yaşamak şeklinde gelişebilir. Belki ayrıldığınız, belki başlayıp havada kalan bir aşk olabilir bu.
Bu ay bir şekilde bir dileğinizi veya hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Yakınlarla, dostlarla birliktesiniz, kalabalık ortamlarda, eğlence ev sohbet ortamı bol çevredesiniz.
Kimi Kovalar sanki yakınlarıyla bir kutlama yapacak gibi. Bu özel bir konuda olabilir veya iş konusunda olabilir. Bir konuda tebrik veya terfi alabilirsiniz hatta.
Mars size bir seyahat de getirebilir.
İşte kazançlarınızın artacağı bir aydasınız. Beklediğiniz, hatta beklediğinizden daha iyi kazançlar gelebilir. Bereketli ve parlak işler çıkarıp iyi kazançlar elde edeceksiniz.
Ayın ikinci yarısında sağlığa dikkat edin. Soğuk algınlığı, kemikler, diş ve tansiyona dikkat özellikle.
Aşk ne durumda?
Havada aşk enerjileri uçuşuyor. 6 Aralık İkizler dolunayı olsun, Yaydaki Güneş, Venüs vs derken aşk var hayatınızda! Yeni aşk bekleyenler için heyecanı yüksek bir aşksal karşılaşma var.
Öte yandan, 22’sinden sonra bir tereddüt, bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Bu acaba partnerinizden kaynaklı bir tereddüt mü, kendi duygularınızın allak bullak olmasından kaynaklı mı, bireysel haritanıza bağlı.
Aşk hayatınızı değiştirebilecek güçte önemli bir ilişkinin tohumlarını atabilir.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 
Balıklar başarılı ve parlak bir aya benziyor sizin için. Hakkınızda konuşturacaksınız. Gözler üzerinizde olacak.
İşte başarılarınızla veya parlak fikirlerinizle dikkatleri çekiyorsunuz. Önemli kişilerden iltifat alabilirsiniz. Önemli iş toplantılarına katılabilir, hem eğlenip hem iş konuşabilirsiniz. İşte yakınlaşma fırsatı bulamadığınız kişilerle bu toplantılarda yakınlaşma ve sohbet etme imkanınız olabilir. Kimi de sizinle tanışmak isteyebilir.
Yeni bir iş teklifi gelebilir kiminize. Yeni işe girmek isteyenler için çok kısmetli ve bol fırsatlı bir dönem, yeni ve parlak iş istiyorsanız ayın ilk yarısını kaçırmayın derim.
Eğitim hayatı yaşayanlar için de başarı vadeden bir ay.
Ayın parlak ve güzel yıldızlarına rağmen, bazı sert yıldız etkileşimleri de yok değil. Dedikodu, yalan yanlış haber, sözler vs ortalıkta dolaşabilir. Bunlara itibar etmeyin, gereken önlemi de alın derim.
6 Aralık İkizler dolunayı, evde, yuvada bir tartışma yaratabilir. Kiminiz için de, işte bir tartışma olabilir. Gereksiz polemiklere girmemek akılcı olur.
Ayın ikinci yarısı, bazı kişilerle rekabet etmek zorunda kalabilir kiminiz. Kimi Balıklar ise, bir yakınla bir konuda tartışma, çatışma yaşayabilir, hatta iş ciddiye binebilir. Sorunu çözmeye odaklanmak yerine, büyütmek, kestirip atmaya yönelmek pişmanlık yaratabilir.
Sağlığa dikkat. Mars Kovada, Jüpiter Aslanda, gerçi sağlık bakımından çok da sert açılar yapmıyor, yine de, yoğun çalışma temposu ve uykusuzluk bağışıklık sisteminizi bozabilir. Romatizmal veya düzensiz beslenmeyle ilgili problemler yaşanabilir. Dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız.
Yeni iş düşünmeyen, işinden memnun olan kişilere küçük bir uyarım. İşinize sıkı sarılın. Herşey çok güzel görünür, hatta iyi de gider, ancak ikinci yarıda bazı sert açılar, ani fevri çıkışların veya beklenmedik aksilik veya düşmanlıkların işinizi bozma riski var dedirtmekte. Siz yeterince sahip çıkarsanız sorun olmaz, çıkmaz, kaprise yönelirseniz, pamuk ipliğine bağlı olur işler.
Aşk ne durumda?
İlişkisi olan ve evli olan Balıklara küçük bir uyarım, 25 Aralıkta Satürn Yaya girince, ilişkinizdeki gerilim su yüzüne çıkabilir. Sorunları büyütmek yerine, konuşarak paylaşmayı ve karşılıklı anlayışla çözmeyi deneyin. Aksi taktirde, Satürn ilişkiyi ciddi bir sınavdan geçirebilir.   
Yeni aşk iş, grup aktiviteleri veya eğitim ortamından gelebilir. Seyahatten gelebilir. Birilerinin gözlerini kamaştırabilirsiniz. Her an bir aşk karşılaşması yaşanabilir.

Parlak şans yıldızı sizinle olsun dileklerimle…
Astrolog Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder