15 Kasım 2015 Pazar

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 14-21 KASIM 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 14-21 KASIM 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Güneş ve Merkür halen Akrep’te ortak iş, alacak, para hesapları ve sağlık evinizde ilerlerken, bu konularla yoğun bir şekilde meşgul olacaksınız hafta boyunca. Ürettiğiniz somut çözümler için harekete geçip para kazanmaya bakacaksınız. Dikkatiniz para kazanmakta özetle. Bir konuda atılım hazırlığı var. Sağlık için de özenli olun. Mars ve Venüs zıt burcunuz Terazi’de, eğlenceye, aşka, sevdiklerinizle birlikte olmayı da ihmal etmeyeceksiniz. Aşksal heyecanlar güzel. 


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Sağlık sizin için de önemli, Mars’ın sağlık evlerinden birine geçmesi, özellikle fıtık, tansiyon, bel, diz, eklem, böbreklere dikkat ve özen göstermek gereken zaman. Bol sıvı tüketin, hafif egzersiz yapın, yanlış ve ani fizik hareketten kaçının. İş temponuz yoğun olur ama Venüs etkisinde, kendinizi sıkmadan, keyif alarak çalışmak isteyeceksiniz. İş yerinde gizli niyeti olan biri varsa, bu ara dikkat etmek gerekir o kişiye derim. Aşk iş, yakın çevre ortamında gelişebilir.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Mars Terazi’ye geçti, evde ve işte yoğun iş ve koşturmalardan vakit ayırıp, sosyal ortamlara girecek, eğlenecek, sevdiklerinizle birlikte vakit geçirmenin tadını çıkaracaksınız. Sıkıcı görevlerden biraz olsun sıyrılıp kendinizi dışarı atmak mutlu hissettirecek. Aşk bakımından güzel ve ilginç zamanlardasınız. Hem göz kamaştıracaksınız hem biri sizin aklınızı çelecek görünüyor. Nişan, davet, düğün planı yapan olabilir aranızda. İlişkilerde denge ve saygı önemli.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Aile yakınları ziyaret edebilir, evde misafir ağırlayabilirsiniz. Bir taşınma veya eve eşya alma planınız olabilir. Önemli kişilerle iş görüşmesi, bir tanıdığınızın sizi önemli birileriyle tanıştırması iş konusunda yolunuzu açabilir. Hatta işle ilgili bir isteğinizi gökte ararken yerde bulacaksınız adeta. Ancak hedeflerinizi gerçekçi zeminde oturmaya özen gösterin, amacınızdan dışarı çıkmayın. Partnerinizle baş başa kalmaya zaman ayırın. Sağlığı önemseyin.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Yakın çevrenizde gelişme ve hareketlenmeler var. Bir yakınınızdan sürpriz bir haber gelebilir. Hatta sürpriz bir ziyaret yapabilir. Bir iş, proje gibi önemli bir iş hedefi üzerindesiniz, ancak maddi kaynaklar için şartlar elverişli değil gibi, bunun için yakın çevreden destek arayışına gidebilirsiniz. Kiminizin ilişki cephesinde önemli bir gelişme var, sizin için ciddi niyetleri olan biri çıkabilir, ancak bir konu kafanızı karıştırabilir, netleşmeden ileri gitmek istemeyebilirsiniz.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Planlar ve gerçekler arasında gidip geliyorsunuz. Kiminiz işte, kiminiz aile konusunda, kiminiz aşk ve ilişki cephesinde sanki hedeften çıkmış gibisiniz, ne yapacağınızı bilmiyor haldesiniz. Para konusu neyse ki, yüzünüzü güldürecek, masraflar çıksa bile, paranın gelmesi size güç katacak. Aile ve yakın çevrenizle görüşecek, bir konuda danışacaksınız. Ancak bu konuda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kararınızı kendiniz vermelisiniz. Lüks alışveriş var.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
İşte ve para konusunda güveninizi yükselten gelişmeler hayatınıza hareket katmaya başlamış. İş değiştirmek, yeni işe girmek isteyenler için fırsatlar doğacaktır, mevcut işinizi korumak için de bazı şartlar sizden yana gelişebilir. Dış gelişmeler kararlarınızı rahat vermenizi sağlayacaktır. Mars ve Venüs burcunuza girdi, havada aşk kokusu var! Venüs sizi adeta büyüsüyle etkileyecek, çevrenizde hayranlarını artacak, birilerini etkileyecek, aşık edeceksiniz kendinize.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Güneş ve Merkür halen burcunuzda ilerlerken, kendinizi ortaya koymak, insanların güvenini kazanıp, ikna etmek, hedeflerinizi kararlılıkla gerçekleştirmek için adeta sizi şarj ediyor, güç katıyorlar. Hedeften şaşmak riskine dikkat, acele edip kolay kazanmaya yönelmek sizi hataya düşürebilir. Hedefinizi başka yollardan gerçekleştirmek doğru olabilir ama hedeften vazgeçmek doğru olmaz. İş seyahati olabilir. Gizli bir hayranınız olabilir. Aşkı gözlerden ırak yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Bir konuda düşünmek, plan ve hazırlık yapmak isteyeceksiniz. Kiminiz iş, kiminiz bir seyahatle ilgili planla meşgul olabilirsiniz. Taşınma, başka yere yerleşme planı bile yapabilirsiniz. Jüpiter’in etkisinde aklınız başka yerde iş yapmak, yatırım yapmakta. Ancak gerçekçi olmak ve zamanlama önemli. İş değişikliği düşünceniz olabilir ancak yakın zamanda bu doğru olmaz. Venüs ve Mars Terazi’de, biri size duygusal olarak yakınlaşabilir, size bir teklif yapabilir.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Güneş ve Merkür hedef, istek, ideallerinizi gerçekleştirme evinde gezerken, aklınız önemli plan ve isteklerinizi gerçekleştirmekte. Ancak daha önce verdiğiniz kararları eyleme dökmek, elinizdeki işleri bitirmek doğru olur. Ayrıca kendinizi ruhsal olarak hafifletmek, kendinize vakit ayırmak daha doğru. Bir küçük ama önemli konuyu halletmek mutlu edecek sizi. Venüs tepenizde, parlayacaksınız, dikkatleri çekeceksiniz. Aşk bekleyenler için hareketlilik var. 

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Haritanızın tepesinde Güneş ve Merkür kiminizi önemli işlerle meşgulsunuz, bir başarı kaydetmek, para ve güç kazanmak istiyorsunuz. Kiminiz de aile meselesiyle meşgul, ailede sorunları aşıp toparlamak istiyorsunuz. Herkesin sizden bir şey beklemesi bu ara çok yoruyor olabilir sizi, ancak bazı işler de size bağlı yapacak bir şey yok. Bir seyahat, güzel bir sanat, eğlence, kısa bir geziye katılmak iyi gelecektir. Yorgunluk atmak için gelen fırsatı değerlendirin.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Aile veya işle ilgili bir karar aşamasında olabilirsiniz ancak vereceğiniz kararları başkalarının etkisinde kalarak veya tam tersi başkalarını düşünmeden verirseniz, bu bir çatışmayı beraberinde doğurabilir onun için karar vermeden önce etraflıca düşünmek yerinde davranış olacaktır. Bir işle ilgili bir karara imza atmak sizi bağlayabilir, bu sizin amacınıza uygun mu düşünün ondan sonra imza atın pişman olmamak için. Para geliyor size. Sağlık konusuna özen gösterin.      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder