24 Kasım 2015 Salı

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 21-28 KASIM 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

21-28 KASIM 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
İlişkiler ve seyahat, resmi işler eviniz hareketli. Hedefleriniz için birilerini etkilemek, size destek olmasını isteyebilirsiniz. Bir işbirliği üzerindesiniz, yeni bir şey olsa gerek. Yeni işe girmek için elverişli zaman. Önemli ve yetkili kişilerle görüşüp başarılı sonuçlar almanız mümkün. Aşkta karşı taraf daha güçlü, biri sizi etkileyecek anlaşılan. İlişkisi olanlar ise, partneriyle baş başa romantizm yaşama fırsatı bulacak, hatta sevgiliden güzel bir sürpriz bekleyebilirsiniz.


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Bu ara en çok fiziksel sağlığına dikkat etmesi gerekir, sağlık evinde yıldızlar, özellikle bel, sırt, boyun, böbrek ve diz bölgesine dikkat etmek gerektiğini vurguluyor. İşte yoğun tempoya rağmen, severek çalışıyorsunuz, iş ortamında sizi mutlu eden bir takım yeni gelişmeler olsa gerek. Parasal açıdan sizi rahatlatan gelişmeler olacaktır. Ancak yine de daha iyi maddi gelişmeler için biraz daha sabretmeniz gerekebilir. Cinsel istismar konusunda dikkat etmeli derim.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
İlişkiler evinizde ve aşk evinizde yıldızlar varken, bu haftanın en önemli konusu sizin için aşk ve duyusal ilişki olsa gerek. Bu konuda önemli bir gelişme yaşamanız mümkün. Ancak burcunuzda gerçekleşecek Dolunay sizi bir konuda yüzleştirebilir veya gerebilir. İlişkide yanlış anlama, iletişim sorunu yaşamamak için tarafsız, sabırlı ve bilinçli hareket etmek gerekir. Acele karar veya hüküm vermeyin, gelişmelerin durumları netleştirmesine zaman tanıyın. 

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
İş, çalışma ve sağlık eviniz hareketleniyor iyice. Yeni işe girmek veya işinde gelişme kaydetmek isteyenler için fırsat doğuyor. Ancak İkizler’deki dolunay etkisi bir engel var diyor, yanlış hedefte ısrar etmek başka fırsatı kaçırmanıza neden olabilir. Karar vermeden önce etraflıca düşünmek lazım. Kiminiz evde, kiminiz aşkla ilgili olarak bir konuda şartları zorlayabilirsiniz, bu ters tepebilir. Kalbi boş olanlar, evli birine aşık olabilirsiniz aman dikkat.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Bir konuda siz birini veya biri sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Aşk hayatı hareketli görünüyor. Karşılıklı bir sevgi iyi ancak beklentilerde sorun yaşanabilir. Aile ve yakın çevreyle bir araya gelmeniz mümkün. Kiminiz bir yakınına destek için, kiminiz bir sağlık nedeniyle aileyle görüşebilir. Bir iş veya projede güçlü destek bulmakla birlikte, parasal anlamda veya resmi konuda pürüz olabilir. Daha iyi bir iş veya görev için başka bir şeyden vazgeçmek gerekebilir.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Para evinizdeki Venüs parasal anlamdan sevindirecek güzel gelişmeleri müjdeliyor size. Öte yandan bu hafta İkizler’de gerçekleşecek dolunay işle ilgili başka bir hedef veya niyetiniz için pek de iyi bir etki yaratmıyor, işte yönetimle veya biriyle bir yol ayrımı yaşamanız mümkün. Kiminiz ailede biriyle ciddi bir çatışma yaşayabilirsiniz. Ortak bir karar ve birlik içinde olmanız mümkün ama sanırım bazı şeyler bunu zorlaştırıyor. Kiminiz içinse, ailede sağlık önemli bu hafta.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Venüs burcunuzda, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz, yıldızınızın desteği altında sorunları daha rahat aşabilirsiniz. Bir seyahat planınız varsa, ertelemeniz mümkün. Sosyal hayatınızı canlandıran bir ortama girmeniz, yeni insanlarla tanışmanız size iyi gelecektir. Birinin ziyareti var. Bir konuda güç elde edebilirsiniz. Arkanızdan konuşmalara dikkat edin. Yeni bir aşk için ilginç zaman. Öte yandan ilişkisi olanların ilişkide gerilime dikkat etmesi gerekir.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Parasal bakımdan iyi bir zaman, beklediğiniz maddi gelişme, alacağınız paralar keyfinizi yerine getirecektir. Bir iş veya proje için ya kaynak sorunu ya da başka bir pürüz var gibi, işin somutlaşmasını beklemek daha iyi olabilir. Aşkta enteresan bir zamandasınız, partnerinizle birlikte baş başa kalmak isteyeceksiniz, romantizm yüksek. Kiminiz içinse aşk gizli bir aşk var.. Bir hayranınız olabilir, bu karşılıklı olsa gerek. Ailede birinin sağlığı hassas olabilir.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Güneş burcunuza geçiyor ve zıt burcunuzda dolunay var, oldukça hareketli zamanlar. Resmi veya ciddi bir konuda karar vermek veya imza atmak için uygun zaman değil, gelişmeleri görmek gerek. Gerek iş gerek başka konuda gücünüz ve desteğiniz artıyor, ne istediğinizi iyi bilip ona göre hedeflerinize kararlı şekilde ulaşmak için harekete geçiyorsunuz. Aşkta hareketli zaman. Biri size aşık olabilir, aşk teklifi alabilirsiniz. Biri bir itirafta bulunabilir. 

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Kiminiz inzivaya çekilip dinlenmek isteyebilir, eş veya yakınınızla gezmek, baş başa kalmak için bir plan yapabilirsiniz. Resmi bir konuda bir sorunu aşmanız veya maddi kaynak için fırsat geçecektir elinize. Sağlığınıza özen gösterin. Dikkatleri çekip başarı kazanmanız, işinizde kendinizi göstermeniz zor olmayacaktır bu ara. Önemli biriyle görüşebilirsiniz. Aşkta güzel bir sürpriz yaşayabilirsiniz. Kalbi boş olanlar için aşkta sürprizli bir zaman. Biriyle tanıştırılabilirsiniz.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Uzaklar veya resmi işlerinizle ilgili bir hedefiniz varsa, harekete geçmeniz faydanıza olur, beklediğiniz sonucu almanız mümkün. Planda olmayan bir seyahat yapabilirsiniz. İşte başarı ve takdir görmeniz mutlu edecektir. Biriyle veya bir işle yol ayrımı söz konusu. İyi gitmeyen, ayağınıza gereksiz bağ olan bir şeyden vazgeçmeniz, bırakmanız lazım. Aşkta hem heyecanlı hem şaşırtıcı zaman. Aşkta ikilem var, doğru kişiyi seçmek için tanımaya zaman ayırın.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Size de planda olmayan bir seyahat görünüyor. İşte veya ailede önemli bir gelişme gündelik rutini etkileyebilir. Aileden birinin sağlık sorunu olabilir. İşinizle ilgili beklenti ve gelecek planları arasında çelişkiler, kararsız bırakabilir veya sizi hedeften çıkarabilir. Kafanızı netleştirmek, hedeften çıkmamak gerek. Bunun için önemli biriyle yapacağınız görüşme sizin için faydalı olacaktır. Birinden bir haber gelebilir. İlişkide kıskançlık veya para konusu tartışma yaratabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder