10 Temmuz 2016 Pazar

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 9-16 TEMMUZ 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 9-16 TEMMUZ 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Bir seyahat var. Aileyle bir arada olmak mutlu edecektir. Evde güvenliğe, parasal güvenliğe dikkat. Yakın çevrenizde güvenilmez veya dedikodu taşıyan biri varsa dikkat edin. İşinizde çabalarınızın maddi karşılığını alacağınız  bir dönem. Bir amaç veya hedefinizi başarmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. İşte istediğiniz ilerlemeyi kaydedebileceksiniz. Aşk ve ilişkide heyecanlı ve aradığınızı bulabileceğiniz güzel bir döneme giriyorsunuz ayrıca. Aşka ve flörte açıksınız.


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Bir süredir ilişkilerde güç savaşı veya kıskançlık vs yaşamış olabilirsiniz. Bu vesileyle insanları ve kendinizi tanımaktasınız. İnsanlara şefkatla yaklaşıp, olduğu gibi kabul edip, sınırlarınızı belirlemek sizi çatışmadan uzak tutacaktır. Aile veya işbirliği yaptığınız kişilerle, bir hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çok istediğiniz bir şeyi yapma imkanı bulacaksınız. Bir sırrı öğrenebilirsiniz. İlişki cephesi mutlu ediyor. Aşk sürpriz misafir gibi girebilir hayatınıza.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Parasal artış rahatlatıyor. Enteresan şeylere merak sarabilir, değişik şeyler satın alabilirsiniz. Resmi bir iş veya mahkeme vs sorunlu olabilir ancak bir süre sonra olumlu sonuç alırsınız. Bir yeteneğinizi değerlendirmek için iyi zaman. İlişkide gelişen güzel bir takım durumlar var. Kiminiz yeni ve anlamlı bir ilişkiye girmek üzere şanslı bir döneme giriyorsunuz. Kiminiz mevcut ilişkide bir hedefi başarıyorsunuz. Flört ve aşk zamanı. Sürpriz mesaj veya randevu var.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
İsteklerinizi gerçekleştirmek için eylem zamanı ama değişen şartlara ayak uydurmak gerek. Tarzınızı yenilemenin vakti. Yenilenen istekler ve yenilikçi bakış önünüzü açacak, hedefe ulaştıracaktır. Yeni ve güzel bir iş imkanı var ufukta. Aşkta inisiyatif alacaksınız. Beğeniliyorsunuz. Biri kalbinizi fethedebilir. Güzel bir aşk ve ilişkinin ilk adımları atılabilir. Ancak öncelikle bir şeyi geride bırakmak veya yanlış partnere odaklanmamak ve esnek olmak gerek.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Dinlenmek, bazı hazırlıklar yapmakla meşgulsunuz. Gizli işler, sözler canınızı sıkabilir. Anlaşmazlık yaşadığınız birileri varsa, mesafe koyabilirsiniz. Birileriyle perde arkasından görüşmeler yapabilirsiniz. Yanlışta ısrar zarar getirir. Kiminiz aşkta ilginç süreçtesiniz, hayranınız, sizi gizlice beğenen biri olabilir. Yeni aşk ve ilişki için güzel bir döneme giriyorsunuz. Anlamlı, ciddi bir ilişkiye başlayabilirsiniz yakında. Bunun öncesi gelişmeler var.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Hedeflerinize odaklanmanız faydanıza. Yakın veya dost kişiler aracılığıyla bir isteğinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Bu belki çok zamandır isteyip unuttuğunuz veya ummadığınız bir şey olabilir. Parasal bakımdan güzel gelişmeler var, aile ve işten gelen paralar sevindiriyor ancak beklenmedik yerlere gidebilir gelen para. Kariyerde yanlış hedefe değil, doğru yöne bakın. Bunun için dış şartlar sizi uyandıracaktır. Aşkta gözden ırak yaşanacak güzel zamanlar yakın.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Yeni işe giren olabilir. Kiminiz mevcut işinizde bir istediğinizi elde edebilirsiniz. Ancak daha fazlası için biraz sabretmek gerek. İşte veya çevrenizde tutarsız, dengesiz kişilere, iftira ve dedikoduya dikkat edin, ketum olun. Sağlıkla ilgili güzel gelişme var. Kiminiz bir konuda dikkatleri çekip, tanınma, ün yaşayabilirsiniz. Çevrenizde sizi beğenenler artacaktır. Kalbiniz boşsa, bunlar arasında sizi etkileyen biri olacaktır, güzel bir ilişki imkanı doğabilir. Aşk ufukta..

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Yeni ufuklara açılma isteği var, bunun için bazı imkanlar elinize geçecek. Resmi iş, iş görüşmesi vs varsa, güzel bir gelişme olabilir. Ancak bir konuda karşı tarafın istekleri ağır basabilir, siz de direnirseniz, ortaya anlaşma çıkmaz. İkna yoluna giderseniz güzel bir sonuca varabilirsiniz. Aileyle görüşmek, seyahat iyi gelecektir. İşte, kariyerde parlak bir döneme giriyorsunuz. Aşkta kendinizden yanasınız. Ancak biri gözlerinizi kamaştırabilir.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Banka, sigorta, parasal hesaplarınızla ilgili sorun varsa, gelen paralarla sorunu halletmeniz mümkün olabilir. Parasal kazanç, başka yerden gelen maddi kazançlar iyi görünüyor. Kiminiz işten çıkmayı, yeni işe girmeyi düşünebilirsiniz, ancak zamanı değil. Yeni ve güzel bir iş imkanı belirebilir. Ancak netleşmesini bekleyin, emin olmadan ciddi karar vermeyin. Tatil iyi gelecektir. Kalbi boş olanlara, tatil veya seyahatte aşk sürprizi var.  Duygusal istekleriniz değişiyor.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Çevrenizdeki kişiler enerjinizi düşürebilir. Olaylara bakış açısını değiştirmek, tavrınızı netleştirmek ilişkilerinizi daha rahat yürütmenizi sağlayacaktır. Başkasının ne dediğine değil, kendi istek ve düşüncenize odaklanın. Estetik, lüks şeylere meyledebilir, bunlara para harcayabilirsiniz. Güzel ve parlak bir iş için kolları sıvayabilirsiniz. Başkalarının istekleri sizi bunaltabilir. Parasal bir konuda ani fikir, karar değişikliği olabilir. Biriyle baş başa görüşebilirsiniz.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Bu ara ne siz çevrenizdeki kişilere, ne onlar size ulaşamıyor olabilir. Hafta sonundan itibaren daha neşeli ve canlı olabileceksiniz. İşte çalışmalarınız memnun etmekle beraber, sizi uğraştıran biri veya durum var. Bu işten uzaklaşma isteği yaratabilir, aldırmayın. Bir konuda istediğiniz bir şeyi elde etmeniz mümkün. Biraz sabretmek lazım şartların daha iyi olması için. Aşk için güzel zamanlar yakın. Anlamlı, sağlam ve güzel bir ilişkinin kapısını açıyor yıldızlar.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

İş bakımından şartlar hafta sonundan itibaren daha iyi olacak görünüyor. Çok çalışabilirsiniz ancak emeğinizin karşılığını alabilmek sizi memnun edecektir. Yeni bir işe girmek isteyenler için yakında güzel imkanlar doğabilir, bakıp değerlendirebilirsiniz. Kiminiz işte bir yükselmeyle ödüllendirilebilirsiniz. Aşk cephesinde ise karışık bir dönem, hem heyecanlı, duygusal olarak güzel ancak pürüzleri olan ilişki durumları söz konusu. Yine de, biri kalbinizi fethedebilir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder