25 Şubat 2017 Cumartesi

ATATÜRK’ÜN ÖLÜMÜNDEN ÖNCEKİ AY TUTULMASI

Bugünlerde Atatürk’ün doğum tarihi ve doğum haritası Astrologlar arasında çok tartışılmaktadır. Atatürk’ün doğum tarihi bulunmaya çalışılıyor. Doğum tarihi belli olmayan bir kişinin doğum zamanını bulmak gerçekten çok çetrefil bir iştir. Onun için henüz ortak bir görüşe varmak mümkün olmamıştır.


Ülkelerin kuruluş tarihi ile büyük liderler arasında bağlantı vardır. Önemli bir liderin doğum haritasıyla ülkesinin doğum haritası arasında mutlaka önemli gezegen ve açı bağlantıları olur. Onun için ilerleyen tarihlerde bunun üzerine bir yazı yazmayı düşünüyorum.

Ancak ondan önce M.K.Atatürk’ün ölüm tarihi üzerine yıldızları inceledim. Birden aklıma yeniay ve dolunay zamanlarının önemli olayların habercisi ve hatta tetikleyicisi olduğu düşüncesiyle, Atatürk ölmeden önceki dolunaya bakmak istedim. Çünkü Atatürk’ün ölüm tarihine göre, ondan kısa süre önce dolunay olmuş olması gerekiyordu. Madem öncesinde bir dolunay oldu, bu dolunay büyük bir liderin ölümüne işaret ediyor olmalı, diye düşündüm.

Ölümünden 2 gün önce yani 8 Kasımda Dolunayın da ötesinde, Tam Ay Tutulması gerçekleşmiş! Bildiğiniz üzere, bazı dolunay zamanları aynı zamanda Ay tutulması zamanlarıdır da. Yani dolunaydan daha da önemli bir gökyüzü olayı bu ve tahmin ettiğim gibi, önemli bir kişinin aniden/beklenmedik ölümüne dair işaretler taşıyordu.

Büyük bir liderin doğumu gibi ölümü de ülkesinin doğum haritasıyla çok güçlü bağlantılar taşımaktadır.

Atatürk’ün Ölümü Öncesi Gerçekleşen Ay Tutulması

8 Kasım 1938; İst, 00:23




İstanbul’a göre çıkardığım 8 Kasım Boğa Ay Tutulmasının Yükselen burcuna dikkat ediniz öncelikle; 29 derece Aslan! Astroloji meraklıları bilir, 29 derece Aslan’ın üzerinde Regulus sabit yıldızı vardır. Regulus Kraliyet yıldızıdır, çok önemli, royal veya statüsü yüksek bir kişiye işaret eder. Bu tutulmanın çok önemli bir kişiyle ilgili bir olayın habercisi olduğu Yükseleninden belli.

Sonra tutulma haritasının önemli detaylarına baktığımda, dikkatimi çeken önemli açısal bağlantı; Boğa’da bulunan Uranüs’ün yanında duran Boğa Ay. Uranüs ani/beklenmedik, sürpriz veya şok bir olaya işaret eder. Tutulma beklenmedik bir olayın habercisi olduğunu anlatıyor.

Diğer önemli olay ise, Güneş Akrep’te Kuzey Ay düğümüyle kavuşumda, Boğa Dolunayı/Ay ise Güney ay düğümüyle kavuşumda. Ay düğümleri bilen bilmeyenler için söyleyim; çok kadersel noktalardır, ruhun yolculuğunu anlatır. Ay düğümleriyle direkt bağlantılı bir tutulma da haliyle çok kadersel bir olayın işareti. Zaten tutulmalar Ay düğümleriyle direkt bağlantılıdır bu arada. Dolunayı ve Tutulmayı bir tamamlanma veya bitiş diye düşünürsek, Güney ay düğümü-Boğa dolunayı da bir bırakış, bir bitişe işaret ediyor diyebiliriz.

Tutulma tüm dünyayı ilgilendiren bir gökyüzü olayıdır. Peki, bu tutulmanın Türkiye’yi ilgilendirdiğini, Türkiye’yi yöneten bir liderle ilgili olduğunu nasıl anlıyoruz? Pek ala, tutulmanın dolunayı ve onun zıddında duran Güneş’in burcundan, bu tutulmanın Türkiye ve lideriyle ilgili olduğu sonucu çıkarabiliriz.

Zaten tutulma haritasını Türkiye’nin haritası üzerine koyduğumuzda, tutulmanın ülkeye çok önemli ve üzüntü veren bir olay yaşatacağı sonucunu görürüz.

Ben daha fazla yorum yapmak istemiyorum. Ölüm hakkında yorum yapmaktan hoşlanmıyorum. Ancak çok önemli bir liderle ülkesinin doğum haritası arasındaki bağlantıya önemli bir örnek teşkil ettiği için sizlerle Atatürk’ün ölüm zamanı haritasıyla Türkiye’nin doğum haritasını paylaşacağım. Bununla yetinmeyip, bir de Atatürk’ün ölüm haritasıyla Türkiye’nin Drakonik haritasını paylaşacağım. Drakonik haritaların ne kadar önemli olduğunu ve önemli tarihlerde ne kadar etkin bir şekilde çalıştığını gösteren çok önemli bir örnek olarak…

Astrolog arkadaşlara tavsiyem, Drakonik haritaları da tıpkı natal/doğum haritası gibi dikkate alın, önemli zamanlarda mutlaka Drakonik haritalarla o zamanların transitlerini karşılaştırın, ne kadar aktif bir şekilde çalıştığını göreceksiniz.

Bu arada küçük bir notumu ekleyim. Benim 5-6 yıl önce tespit ettiğim bir bulgumu hatırlatmak isterim. Bulgum şu; bir kişi için önemli günlerde, o günün Güneş ve/veya Ay’ının kişinin doğum haritasındaki Güneş ve/veya Ay’ıyla ya aynı burçta ya da zıt burçta olduğu üzerinedir. Bu bulgumun doğruluğunu çok test ettim, yüzde 80-90 doğruluk payını gördüm.  

Bu bulgumu aynı zamanda ülke ve olaylara da uygulayabiliriz, kesinlikle çalışıyor. Mesela, Atatürk’ün öldüğü gün, Ay İkizlerde, Güneş Akrepte.. Bakar mısınız? Türkiye’nin hem Güneş’i Akrep, hem Ay’ı İkizlerde.. Bu kadar aynılık çok şaşırtıcı ve ne kadar mantıklı bir şey çünkü o gün Türkiye için çok önemli bir gün.

Aslına bakarsanız, Atatürk’ün henüz bulunamayan doğum haritası için de bahsettiğim Ay veya Güneş aynı/zıt burçta olması olasılığını dikkate almak faydalı sonuç verebilir.. Tabii, bu kesin böyledir demiyorum, yanlış anlaşılmasın.. Ama bu da bir ihtimal diyorum.. Doğum tarihi bilinen dünya genelindeki önemli liderlerle ülkelerinin doğum haritaları arasındaki gezegen vs bağlantıları üzerine geniş bir yazı yazacağım daha sonra..

Şimdi bu notu da belirttikten sonra, haritaları paylaşabilirim sizlerle.

Atatürk’ün Ölüm Zamanı Haritası

10 Kasım 1938, İst, 09:05



Atatürk’ün Ölüm Zamanı Haritası-Türkiye’nin Doğum Haritası



Mars-Satürn karşıt açısı ve transit Satürn'ün ülkenin Plüton'uyla tam kare açısı önemli bir liderin/bir komutanın ölümüne işaret ediyor. Ay düğümleri, Güneş-Ay karşıt açısı ve bunların ülkenin Venüs'üyle bağlantısı, sevilen bir liderin ani/beklenmedik ölümüne işaret ediyor. 

Atatürk’ün Ölüm Zamanı Haritası-Türkiye’nin Drakonik Haritası





Türkiye’nin Drakonik haritasında Ay tutulmanın Antivertexi ve Black Moon (kara ay) ile kavuşumda.

Atatürk’ün Ölümünden Önceki Boğa Ay Tutulması Haritası-Türkiye’nin Drakonik Haritası




Türkiye’nin Drakonik haritasındaki Satürn ile tutulmanın Ay'ı partik/tam kavuşumda. Çok önemli bir açı ve bu bir "yas"a işaret ediyor.


Yıldızlar yolunuza ışık tutsun!..

Astrolog Semavii 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder