22 Mart 2017 Çarşamba

LİDERLER VE ÜLKELER ARASINDAKİ ASTROLOJİK BAĞLANTI


Önemli liderler ile ülke arasında güçlü astrolojik bağlantılar vardır. Bu tıpkı iki kişi arasındaki güçlü bir ilişki gibidir. Ve nasıl ki iki kişi arasındaki ilişkiyi analiz etmek için onların Sinastri (ilişki uyumu) haritasını çıkarır bakarız, lider ile ülkesinin de Sinastri haritasını çıkarıp analiz yapabiliriz. Onların Sinastri haritası üzerinden, lider ile ülke arasındaki bağlantılara bakıp, ülke için liderin anlamı, görevi vs daha bir çok bağlantı üzerine yorum yapabiliriz.

Büyük Lider Atatürk’ün doğum tarihi bilinmiyor bundan dolayı geçen bir yazımda Atatürk’ün ölüm zamanı haritası ve Türkiye’nin haritasıyla karşılaştırmalı Sinastri haritalarını paylaşmış, onun ölüm zamanıyla ilgili astrolojik göstergelerin ülkenin haritası üzerinde ne kadar etkili olduğunu belirtmiştim. Tabii amacım bu üzücü olayı hatırlatmak değildi. Bu tür astrolojik bağlantıların izlerini takip ederek, acaba Atatürk’ün doğum zamanını bulabilir miyiz veya bilinen bazı tarihlere göre çıkarılan olası doğum harita/larının doğruluğunu test edebilir miyiz sorularına yanıt aramaktı.
Bu arada yeniden belirteyim, bir kişinin ölüm zamanı gibi konularla ilgilenmeyi hiç sevmiyorum. Genelde de paylaşmam bu tür konular üzerine yazılar ancak Atatürk’ün doğum zamanına ilişkin kuvvetli ipuçlarını bu şekilde “sağlama” yöntemiyle bulabileceğimizi düşünüyorum çünkü elimizde olan tek kanıt onun ölüm zamanı. Bütün derdim bu tür incelemelerle onun doğum zamanına ulaşmak…

GÜNEŞ VE/VEYA AY AYNI BURÇTA YA DA ZIT BURÇTA

Benim bir teorim veya bulgum var. Daha önce de belirtmiştim bunu, yine hatırlatayım; “Bir kişi için önemli bir günde, o gün Güneş ve/veya Ay kişinin doğum haritasındaki Güneş ve/veya Ay ile ya aynı burçta ya da zıt burçta olur.” Evet. Bulgum veya teorim budur. Bunu çok test ettim sayılır ve nerdeyse yüzde 80 doğru olduğunu gördüm. Ama tabii bu yüzde 100 böyledir demek veya kesin yargıda bulunmak doğru olmaz. Ancak doğru olması olasılığını da göz ardı etmemek gerekir diyorum.

Genelde bu bulgumu doğrulayan gözlemlerim oldu bu arada.. Mesela, önemli yeniay/dolunay ve Güneş/Ay tutulmaları zamanında, yıldızlar önemli ve tanınmış bir kişinin kaybına işaret ediyorsa, o sıralarda olan önemli gökyüzü hareketi hangi burçta veya element/nitelikte gerçekleşiyorsa, önemli/ünlü kişinin kaybı da genel olarak ona göre bir burçta oluyor.

Mesela, Aslan burcunda bir dolunay veya Ay tutulması vardı, Aslan burcundan Whitney Houston’ın ölümü dünyayı sarstı. Öncü burçlarda çok sert yıldız açıları olduğu bir gece, twiterde yazmıştım, bir önemli veya ünlü kişinin hayatı risk altında olabilir diye.. Bu yazımı okuyanlar vardı, hatırlarlar. İsim vermemiştim, isim aklıma gelmedi hatta ama içimden kim olabilir diye düşündüğümde, yıldızlar öncü burçlara, özellikle de Oğlak burcuna işaret ediyordu ama yine de isim aklıma gelmemişti. Sadece o gece endişeyle acaba ne olacak diye twiterde beklediğimi hatırlıyorum. Gece yarısı bir haber patladı, “İbrahim Tatlıses vuruldu!” diye. Çok üzülmüş dua etmiştim. Ve içimden şunu söylemiştim ayrıca, “Yıldızlar nasıl çalışıyor, İbrahim Tatlıses Oğlak burcu!”

İşte, bu teorimi ülke ve liderlere de uygulayabiliriz. Çünkü önemli bir liderin doğum zamanı ve ölüm zamanı o ülke için çok önemli bir zamandır. O zaman, Güneş ve/veya Ay aynı burçta ya da zıt burçta teorim bunun için de geçerli olabilir pekala. Hele o lider ülkenin kurucusu veya çok önemli etkiler yaratmış bir lideri ise.

Bu teorim üzerinden giderek, ülkelerin ve liderlerinin doğum haritası ve ölüm zamanı haritasını inceledim. Şimdilik sadece liderlerin doğum haritası üzerinden bilgi paylaşmak istiyorum. Aksi takdirde yazı çok uzun olur. Diğer konuyu daha sonraki yazımda paylaşırım.

GÜNEŞ-AY BAĞLANTISI

Tekrar bulgumu not düşeyim:

“Güneş ve/veya Ay diğerinin Güneş ve/veya Ay’ı ile aynı burçta veya zıt burçta”

Bu arada şunu da not düşeyim, bu bulguma Yükselen ve Yükselenin zıt burcunu da ilave etmiştim. Yani, liderin Güneş ve/veya Ay burcu ülkesinin Yükselen veya Yükselenin zıt burcu ile aynı veya zıt burçta olabilir. Ancak burada bunu ikinci plana atmak istiyorum. Yine de, buna da göz atabiliriz.

Hemen belli başlı önemli liderler ve ülkelerinin Sinastri haritalarına göz atalım hızlıca.



FRANSA-CHARLES DE GAULLE


De Gaulle’nin Ay’ı Koçta, Fransa’nın Güneş’i Koç’un zıt burcu Terazi’de. Bulguma uyan bir ilişki bağlantısı.

İNGİLTERE-W.CHURCHILL


Churchill’in Ay burcu Aslan, İngiltere’nin Ay burcu da Aslan. Bu da uyumlu teorime.

İTALYA-MUSSOLINI


İtalya’nın Güneş’i İkizler, Mussoli’nin Ay burcu İkizler. Bu da uyuyor.

İSPANYA-FRANCİSCO FRANCO


Franco’nun Ay burcu İkizler, Güneş burcu Yay. İspanya’nın Güneş’i Akrep, Ay burcu Yengeç. Bu teorime uymayan bir örnek.

ALMANYA-HİTLER


Almanya’nın Ay burcu Boğa, Hitler’in Güneş’i Boğa. Bu teorime uyuyor.

AMERİKA-GEROGE WASHINGTON


G.Washington’ın Ay burcu Oğlak, Amerika’nın Güneş burcu onun zıttı Yengeç. Bu da teorime uyuyor.

Burada haritasını paylaşmadığım ABD’nin diğer bazı önemli liderlerinin burcunu da belirteyim, hepsi nerdeyse benim teorimi destekler nitelikte.

4 defa seçilmiş, en uzun liderlik eden kişi unvanını taşıyan Franklin D. Roosevelt’in Güneş burcu Kova, Ay burcu Yengeç. ABD’nin Ay burcu Kova, Güneş burcu Yengeç! Kesinlikle teorime uyuyor.

J.F.Kennedy’nin Güneş burcu İkizler, Ay burcu Başak. D.Trump’ın da Güneş burcu İkizler, Ay burcu Yay. Bunlar Güneş ve Ay teorime uymuyor görünüyor ama her ikisinin Güneş burcu ve Trump’un ayrıca Ay burcu ABD’nin Yükselen burcu Yay ile onun zıt burcu İkizler aksına uyumlu. Yani, Yükselen burç veya onun zıt burcuna uyum durumu söz konusu bu liderlerde.

Bill Clinton Aslan burcu, ABD’nin Ay burcu onun zıttı Kova. Bu teorime uyumlu.

G.Bush Yengeç burcu, ABD Yengeç burcu. Bu da uyumlu.

Gelelim Türkiye’ye.. Türkiye üzerinden birden fazla lider üzerinden test yapalım.

TÜRKİYE ve LİDERLER


İsmet İnönü’nün Güneş burcu Terazi, Ay burcu Akrep. Türkiye’nin Güneş burcu Akrep. Teorime uyumlu.

Adnan Menderes’in doğum zamanı bilinmediği için dahil edemedim onu.


Turgut Özal’ın Güneş burcu Terazi, Ay burcu Boğa. Türkiye’nin Güneş’i Boğa’nın zıttı Akrep. Bu da uyumlu.

Haritalarını paylaşmıyorum ancak ilave etmek isterim; Demirel ve Erbakan Akrep burcu liderler. Türkiye de Akrep burcu. Teorime uyumlu.

Bülent Ecevit İkizler burcu. Türkiye’nin Ay burcu İkizler. Teorime uyumlu.

R.T.Erdoğan’ın Güneş burcu Balık, Ay burcu Yay. Türkiye’nin Ay burcu Yay’ın zıttı İkizler’dir. Bu da uyumlu.

Ülkede hükümet kurmayan diğer liderlere de bakalım.

Deniz Baykal’ın Güneş Yengeç, Ay burcu Koç. Bu Güneş ve Ay teorime uymuyor ancak Türkiye’nin Yükseleni Yengeç, dolayısıyla Yükseleni dahil ettiğimde uyuyor.

K.Kılıçdaroğlu’nun Ay burcu Yengeç, Güneş burcu Yay. Türkiye’nin Ay burcu Yay’ın zıttı İkizler. Bu Güneş ve Ay burcu teorime uyuyor.

D.Bahçeli’nin Güneş burcu Oğlak, Ay burcu Balık. Güneş ve Ay teorime uymuyor ancak Yükselen ve Yükselenin zıt burcu teorime uyuyor. Çünkü Güneş burcu Oğlak, Türkiye’nin Yengeç Yükseleninin zıt burcudur.

Evet. Bu kadar Güneş ve Ay teorime uyumlu olan örnekler dikkate değer olsa gerek diyorum. Bir ülkenin kaderi, gidişatı üzerinden etkisi olan liderlerin Güneş ve Ay burcuyla o ülkenin Güneş ve/veya Ay burcu arasında çok yakın bir bağlantı olması doğaldır bana göre. Tıpkı birbiriyle yakın ilişki içinde olan iki insanın haritalarındaki Güneş ve Ay burcu bağlantısının önemli olması gibi.

Kesin hüküm vermemekle birlikte, ülke ile liderlerin ‘Güneş ve/veya Ay burcu kavuşum veya zıt burç uyumu’ durumunu incelemeye değer görmek gerekir. Buna Yükselen veya zıt burcu üzerinden uyumu da dahil edebiliriz tabii.

Lider ve ülkeleri arasındaki astrolojik bağlantıyı derinleştirip geliştirmek adına, karşılaştırmalı olarak daha farklı yıldız açı bağlantılarına da bakmalı tabii. İncelemeyi bu şekilde detaylandırdığımızda, kuvvetli bağlantılara yönelik çok önemli astrolojik işaretler buluruz.

Şimdi, Sinastri haritaları üzerinden, biraz daha yakından bakalım liderler ve ülkelerinin karşılıklı bağlantılarına.

Lider ve ülkesinin Sinastri (ilişki) haritası çok detaylıca incelenebilir ama ben burada bazı belli önemli noktalar üzerinden karşılaştırma yapacağım. Yükselen burç (kısa adı ASC) ve Kariyer Noktası da dediğimiz MC noktası üzerinden bakmayı tercih edeceğim. Çünkü bir haritada Güneş ve Ay’dan sonra ASC ve MC çok önemlidir. Yükselen (ASC) ve MC hem kişinin hem ülkenin hedefleri ve yönetimi ile çok ilgilidir.

Buna göre, sırayla tarayalım haritaları.
NOT: AŞAĞIDA PAYLAŞTIĞIM BÜTÜN HARİTALARDA, İÇ KISIMDA ÜLKENİN DIŞ KISIMDA LİDERLERİN HARİTASI MEVCUT. HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYARAK BÜYÜTEBİLİRSİNİZ.
BU ARADA, AŞAĞIDAKİ ÖRNEKLERDE "MC" DEDİĞİM NOKTA HARİTANIN EN TEPESİNDE OK İŞARETİYLE GÖSTERİLEN YERDİR.

FRANSA-C.DE GAULLE


De Gaulle Fransa’da 5.Cumhuriyet’in kurucu lideri. Onun için, Fransa’nın 5.Cumhuriyet haritasıyla karılaştırma yaptım.

Fransa’nın ASC = Koç ve MC = Oğlak

De Gaulle’nin ASC = Terazi ve MC = Yengeç.

De Gaulle ve Fransa’nın Sinastri haritasına baktığımızda; De Gaulle’nin Yengeç MC Fransa’nın Yengeç Ay’ı ile kavuşum açısında.

Fransa’nın MC yöneticisi (yani Oğlak’ın yöneticisi) Satürn Yay’da, De Gaulle’nin Yay Venüs’üyle kavuşum açısında. Burada ASC-MC bağlantısı görüyoruz çünkü Venüs De Gaulle’nin Yükseleni (ASC) Terazi’nin yöneticisidir.

Haritada başka önemli bağlantılar da var ayrıca. Mesela, Fransa’nın 22 derece Kuzey Ay düğümü, De Gaulle’nin 22 derece Yükseleni (ASC) ile partil/tam kavuşumda ve De Gaulle’nin Yükseleni Fransa’nın Terazi Güneş’iyle aynı burçta, kavuşum orbu içinde. Bu zaten yukarıdaki Güneş/Ay veya Yükselen/zıt burcu bulguma uygun.

ALMANYA-HITLER


Almanya’nın ASC = Terazi ve MC = Yengeç

Hitler’in ASC = Terazi ve MC = Aslan

Ortak Yükselene sahipler, Terazi.

Bunun yanısıra, Almanya’nın Yengeç MC yöneticisi Ay’dır ve Hitler’in Aslan MC yöneticisi Güneş’tir. Almanya’nın Boğa Ay’ı ile Hitler’in Boğa Güneş’i kavuşum açısında! Burada iki önemli bağlantı görüyoruz; Ay-Güneş kavuşumu hem bulguma uyuyor hem de her ikisinin MC yöneticileri kavuşması söz konusu.

Ayrıca, Yükselen Terazi’nin yöneticisi Venüs’e bakalım bir de.. Venüs ayrıca Boğa’nın yöneticisi olduğu için de önem kazanıyor burada. Almanya’nın Oğlak Venüs’ü ile Hitler’in Oğlak Ay, Jüpiter ve Güney Ay düğümü kavuşum açısında, hele Venüs ile Güney Ay düğümü 15 derece partil/tam kavuşumda. Hitler’in Venüs’ü de Boğa’da Almanya’nın Ay burcu ile aynı burçta.

Bundan başka dikkatimi çeken şey, Almanya’nın Oğlak Güneş’i ile Hitler’in Oğlak Ay’ının kavuşumu, yine hem bulguma uygun bir açı hem de her ikisinin MC yöneticilerinin kavuşumu söz konusu. Oğlak’ın yöneticisi Satürn ile Hitler’in yine Oğlak Ay’ının kavuşumu da çok önemli.

İTALYA-MUSSOLINI


İtalya’nın ASC = Akrep ve MC = Aslan

Mussolini’nin ASC = Akrep ve MC = Başak

Ortak Yükselene sahipler, Akrep.

İtalya’nın MC Aslan, Aslan’nın yöneticisi Güneş’tir ve Mussolini’nin Güneş’i Aslan’da. Mussolini’nin Başak MC yöneticisi Merkür de Aslanda ve Güneş’iyle kavuşumda yani MC yöneticisi ile MC bağlantısı söz konusu yine.

Ayrıca İtalya’nın Akrep ASC yöneticisi Plüton Aslanda ve yine o da Mussolini’nin Aslan Güneş ve Merkür’üyle kavuşum açısında. Yani ASC ve MC bağlantısı söz konusu burada.

Bundan başka dikkat çeken şey; Mussolini’nin İkizler Ay’ı ile İtalya’nın İkizler Güneş kavuşumu, ki bu bulguma uyan bir durum.

İtalya’nın Akrep Ay’ı ile Mussolini’nin Akrep Kuzey Ay düğümü kavuşum açısı var. Güneş-Mars kavuşumu da ayrıca dikkat çekici. Mars her ikisinin de Yükselen (ASC) Akrep burcunun diğer yöneticisi. Aynı zamanda Mars asker veya liderle alakalı gezegenlerden biridir.

İNGİLTERE-W.CHURCHILL


İngiltere’nin ASC = Yay ve MC = Terazi

W.Churchill’nin ASC = Başak ve MC = İkizler

Burç dışı gibi görünse de yani ayrı burçlarda olsa da, Churchill’nin ASC ile İngiltere’nin MC’si kavuşum açısında.

Churchill’nin Yay Güneş’iyle İngiltere’nin Yay ASC ve Satürn’ü kavuşumda.

Churchill’in Venüs’ü Yayda İngiltere’nin ASC ile kavuşum orbunda değil ama aynı burçta olması bakımından önemli çünkü Venüs İngiltere’nin Terazi MC’sinin yöneticisi olduğu için, bu bağlantı da önemli bence.

Ayrıca Churchill’in Terazide’ki Jüpiter’i İngiltere’nin MC ile aynı burçta ve yine yönetimle ilgili 10.evinde. Jüpiter’in Yay’ın yöneticisi olduğunu düşünürsek, hem İngiltere’nin Yay Yükseleni hem Churchill’in Yay Güneş’i bakımından önemli bir pozisyon. Churchill’in Venüs ve Jüpiter arasında karşılıklı ağırlama var ayrıca. Bu da MC ve ASC yöneticisi bakımından önemli.

AMERİKA-G.WASHINGTON


ABD’nin ASC = Yay ve MC = Terazi

G.Washington’ın ASC = Boğa ve MC = Oğlak

G.Washington’ın Oğlak MC ile ABD’nin Plüton’u kavuşumda. Bu ilginç bir açı. G.Washington’nın Balık Güneş’i ile ABD’nin MC yöneticisi olup Yengeçte bulunan Venüs’ü arasında partil/tam üçgen açı var. Ama Satürn’ü Koçta ABD’nin Yengeç Güneş, Venüs ve Jüpiter’iyle de kare açıda.. Bu ilginç bir durum.. Bu zorlayıcı bir açı.

Diğer yandan, Balık burcunu yöneten gezegenlerden birinin Jüpiter olduğunu hatırlarsak, haritadaki Jüpiter bağlantılarının dikkat çektiğini görürüz. ABD’nin Yengeç Jüpiter’iyle G.Washington’nın Balık Güneş arasında üçgen/uyumlu açı var. Ayrıca G.Washington’ın Terazi Jüpiter’i ABD’nin Terazi MC ile kavuşumda ve yine ABD’nin Terazi Satürn’ü ile kavuşum açısında.

Jüpiter-Satürn kavuşumları meşhur “kurucu” açısıdır bu arada.

Jüpiter-Satürn kavuşumu şu bakımdan da önemlidir; ABD’nin Yükseleni Yay’ın yöneticisi de Jüpiter’dir ve G.Washington’ın Terazi Jüpiter’i ABD’nin MC ile kavuşmuş ve yönetim evinde.

Jüpiter-Satürn kavuşumu ayrıca ABD’nin Yay ASC yöneticisi ile G.Washington’ın Oğlak MC yöneticisi bağlantısına da işaret ediyor.

Bu arada şunu belirteyim, ABD ile G.Washington’ın Drakonik-Drakonik ve Drakonik-Tropikal Sinastri haritalarını açtığımda çok şaşırdım ve işte budur, dedim, o haritaları sonraki yazımda paylaşacağım ayrıca.

Şimdi sıra Türkiye ile bazı önemli liderler arasındaki bağlantılarda…

TÜRKİYE-İSMET İNÖNÜ


Türkiye’nin ASC = Yengeç ve MC = Balık

İ.İnönü’nün ASC ve MC bilinmiyor çünkü her ikisi de doğum saatine bağlı noktalardır, doğum saati bilinmediği için elimde mevcut değil bu bilgiler. Yine de, Türkiye’nin ASC ve MC’si üzerinden bakmamız da önemli bilgiler verecektir bize.

Türkiye’nin MC Balık’ın yöneticisi Jüpiter Akrepte ve İnönü’nün Akrep Ay’ı ile kavuşumda. Burada hem MC hem ASC bağlantısı söz konusu çünkü Ay Türkiye’nin Yükselen Yengeç’inin yöneticisidir.

İnönü’nün Venüs ve Jüpiter’i Aslanda ve Türkiye’nin Aslan Neptün’üyle kavuşum açısında. Neptün Türkiye’nin Balık MC’sinin diğer yöneticisidir.

Bundan başka dikkat çeken şey; İnönü’nün Mars’ı Akrepte Türkiye’nin Akrep Güneş’iyle kavuşumda, İnönü’nün Güneş’i Terazide Türkiye’nin Terazi Mars’ı ile kavuşum açısında. Mars hem Akrep burcunun yöneticilerinden biri olduğu için hem genel olarak asker veya lider olmakla alakalı olduğu için önemlidir.

İnönü’nün Satürn’ü İkizlerde ve İkizler’in yöneticisi Merkür’dür, Türkiye’nin Merkür’ü Terazide, İnönü’nün Satürn’ü ile arasında partil/tam üçgen açı var, bu da kanun yapıcı liderlikle alakalıdır.

TÜRKİYE-TURGUT ÖZAL  


Türkiye’nin ASC = Yengeç ve MC = Balık

Özal’ın da doğum saati bilinmiyor, dolayısıyla ASC ve MC bilinmiyor.

Özal’ın Ay’ı Boğada, TR’nin Akrep Güneş’iyle zıt burçta. Burada bulguma uyan bir durum var. Ayrıca TR’nin Yükselen (ASC) yöneticisi Ay olduğu için önemli bir unsur.

Özal’ın Boğa Ay’ı TR’nin Balık MC yöneticisi olup Akrepte bulunan Jüpiter ile karşıt ve yine TR’nin MC yöneticilerinden olup Aslanda bulunan Neptün’le kare açıda..

Özal’ın Neptün Aslanda, TR’nin de Neptün Aslanda aynı burçta kavuşumda.

Özal’ın Jüpiter’i Balıkta TR’nin Balık MC ile aynı burçta, MC ile kavuşumda ve Akrepteki Jüpiter’le uyumlu açıda. Balık Jüpiter’i aynı zamanda Boğa Ay’ı ile de uyumlu açıda.

Özal’ın doğum haritasındaki Boğa Ay-Balık Jüpiter uyumu, Ay yönetimindeki Yengeç ASC ve Jüpiter yönetimindeki Balık MC’ye sahip bir ülke olan Türkiye’ye kendini lider olarak rahat kabul ettirmesini de sağlamış gibi görünüyor.

Özal’ın Plüton’u Yengeçte ayrıca, bu da önemli bir husus.

TÜRKİYE-R.T.ERDOĞAN


Türkiye’nin ASC = Yengeç ve MC = Balık

Erdoğan’ın da doğum saati bilinmiyor, dolayısıyla ASC ve MC bilinmiyor.

Türkiye’nin MC Balık, Erdoğan’ın Balıkta Güneş’i, yönetime gelmesi için uyumlu bir açı.

TR’nin Neptün’ü Aslanda, Erdoğan’ın Plüton’u Aslanda kavuşumda, bu da önemli bir açı.

Bundan başka, Erdoğan’ın Terazi Neptün’ü TR’nin Merkür ve Satürn’üyle kavuşumda, ülkenin misyon ve amacını kendine göre değiştirmek, etkilemek ve bunun üzerine kanun yapmak niyetine işaret etmektedir.

Ülkenin İkizler Ay’ı ile Erdoğan’ın Neptün’ü uyumlu, bu da ASC ve MC bağlantısını gösteriyor yani yönetimle alakalı bir açı.

Erdoğan’ın Jüpiter’i TR’nin Ay’ı ile aynı burçta İkizlerde, bu da yine MC ve ASC bağlantısı çünkü TR’nin ASC Yengeç Ay tarafından, MC Balık Neptün ve Jüpiter tarafından yönetilir.

Dikkat çeken bir şey daha var; TR’nin Uranüs’ü Balık, Erdoğan’ın Venüs ve Merkür Uranüs’le partil/tam kavuşumda ve Erdoğan’ın Uranüs’ü Yengeçte TR’nin ASC ile aynı burçta… Uranüs faktörü onun ülkede radikal değişim yapmak istediğini gösteriyor.

                                              ------------------------------------------

Liderler ve ülkeleri arasındaki bağlantıya yönelik örneklerimiz bu şekilde.

Bu yazımda, bu kadar bilgi paylaşımı yeterli. Ancak konu çok geniş ve detaylı, bunun üzerine daha çok yazarım. Bir sonraki yazımda, bir liderin ülkesiyle bağlantısını her bakımdan incelemek istiyorum, Drakonik haritaları da dahil ederek. Çok enteresan bilgiler veriyor Drakonik haritaları da dahil edince. Ayrıca geçmiş liderlerin ölüm zamanı ve ülke haritasının da karşılaştırmalı analizini yazacağım bir başka yazımda. Şimdilik bu kadar olsun, umarım keyifle okursunuz.

Parlak şans yıldızı sizinle olsun dileklerimle!..

Astrolog Semavii

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Merhaba asıl süper olan sizsiniz. Çünkü neden öyle olmasın ki? 1948 yazında Polonya' da haşlanmış domuz eti suyu içerken babaannem demişti ki '' Yıldız haritan olmadan asla kocaya kaçma. '' Haklı olduğunu şimdi çok daha iyi anlıyorum. Şen kalın, esen kalın.

      Sil