31 Temmuz 2017 Pazartesi

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN TEMMUZ AYI BURÇ YORUMLARI






(Not: Yükselen Burcunuzu da okumayı unutmayın. Burç yorumları okurken, önce Yükseleninizi sonra burcunuzu okuyun ve sonra her ikisini kendi yaşadıklarınızı dikkate alarak harmanlayın.)





Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )

Koçlar 20’sinde Mars ve 22’inde Güneş Aslan burcuna geçene kadar Yengeç burcunda kalacaklar. Yengeçte ilerleyen Güneş ve Mars sizin Güneşinizi kare/gergin açıyla etkileyecek. Kiminiz ev, kiminiz iş ve kariyer ortamında bazı gerilim yaratan konularla meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz. Açıkçası yerinizde olsam, 22’ine kadar, sakin kalmayı, öfke, sabırsızlık vs duygulardan uzak durmayı tercih ederim. Hem Güneşin hem Marsın size karşı çalışan enerjileri bir anda sağduyunuzun gitmesine, pozitif tavrınızın negatife geçmesine neden olabilecek olaylarla sizi karşılaştırabilir. Demek ki, 22’ine kadar, akışta gitmek, karar alırken duygusal tepkilere göre hareket etmemek ve ayrıca sonra pişmanlık yaratabilecek sert çıkışlara kapılmamak gerek.

Burcunuzda gezen Uranüs değişim yıldızıdır, iyi yanları çoktur ancak Mars gibi agresif gezegenle de sert açı oluşturacak ki, Mars sizin yönetici gezegeninizdir ve 20’ine kadar size karşı çalışıyor, yani, sizi kontrolden çıkaracak ani çılgınlıklar yaptırabilir her an size. Aman dikkat.

Bu dönemde dikkat edilmesi gereken, kalabalık ortamda, riskli yerlerde dikkat etmek, kalp, tansiyon, kramp, denizde, sakarlık, kaza risklerine dikkat etmek gerek. Tabii güzel destek açılar var bu tür risklerden uzak tutan ancak sizin de bilinçli, olgun ve ne yaptığınızı bilir tavırda, sakin olmanız da gerek.

9’undaki Oğlak Dolunayı da gergin hayli, bu da sizin Güneşle kare/gergin açıda. Yani, Temmuz 22’ye kadar sabır. Şartları zorlamayın, bilinçli davranın, duygulara kapılmayın, pozitif çözüme, tavra ve sakin olmaya özen gösterin. Gerek sizin, gerek ailenizin sağlığına özen gösterin ayrıca.

Merak etmeyin Güneş ve Mars Aslana geçince, şahane açılarla destekleneceksiniz, bu sefer keyfiniz yerine gelecek.

Marsın Yengeçte, 4.evde olması, ayrıca evde ve işte elektrik, su, tesisat vb güvenliğe dikkat edin, varsa bir problem ertelemeyin ve hafife almayın, halledin. Hırsızlık vb dikkat etmekte yarar var derim ayrıca.

Burcunuzda gezen Uranüs’ün Satürnle güzel açısı, haklı olan kazanır diyor, demek ki, sabırla ilerlemek, amacınız neyse, bu ay 22’ine kadar elde etmenizin zor olduğunu, ondan sonra istediğiniz sonuçları almak için yıldızların sizi desteklemeye başladığını göreceksiniz. Sorun değil o zaman, 22 sonrası demek ki şartlar lehinize dönüyor.

Ondan öncesinde de bazı güzel açı yapan gezegen hareketleri var tabii. 6’ında Merkürün Aslana geçmesi harika etkiler verecektir. Sağlıklı kararlar, güzel teklifler, sorunlara doğru ve iyi çözümler gelecektir.

Yeni işe girmek isteyen, ev değiştiren veya taşınan olabilir bu ay. Sizin için de iyi zaman 22 sonrası başlıyor. Ancak 6’ından itibaren 24’üne kadar Merkürün Aslanda olduğu dönemde imza atmak, anlaşmak, başvuru yapmak için iyi zaman. Taşınma durumu olanlar için tavsiyem Marsın ve Güneşin dost Aslan burcuna geçmesini bekleyin yani 22 sonrasını. Hatta 23’ünde Aslandaki yeniay güzel yeni başlangıçlar yapmak için şahane güzel, pozitif, umut veren ve güzel fırsatlara açılan zaman olacaktır sizin için.

Gezmek, tatil yapmak için de yine 22 ve sonrası çok iyi derim.

İlişkide sorun yaşayanlar varsa, bu ay zorlamayın. Siz de ilişkide olası sorunları geride bırakmak için 22 sonrasını bekleyin. Sorunlar belki de kendiliğinden ve birden düzelecektir. Evlilik, nişan vs karar almak isteyen, yeni bir flörte başlamak isteyenler için yine güzel zaman 23 ve sonrası derim. Belki Merkür’ün dost Aslanda olduğu 6-24 Tem arası da görüşmek, sağlıklı çözümler üretmek, karşılıklı anlayışı oluşturmak, barışmak için fırsatlar getirecektir ancak yine de 23 öncesinde, duygusal alınganlıklar vs olabilir, en güzel zorlamamak lazım durumları 23üne kadar.

Çocuk yapmak isteyenler, Güneş Aslana geçince, Kuzey ay düğümü de Aslanda zaten. Fırsat zamanı derim bu konuda.

Bu ay 5-31 Tem arası Venüsün İkizlerde olup Satürnle sert açı yapması, sevgi ile ilgili problemlere karşı hassas yaklaşmak gerektiğini söylüyor. Sorun yaşayanlar buna dikkat etsin, yoksa sevgide soğuma ilişkide birşeyleri bitirebilir. Ancak problemi olmayanlar merak etmesin, Venüs’ün pozisyonu olasılıkla partner veya sizin ilişkide yakınlaşmak adına birinizin taşınma, tayin vs işaret edebilir.

Para durumu iyi görünüyor bence. Kariyerde radikal fikir, proje, değişiklik için 23 sonrası iyi, ondan önce yapmamak gerek. Karar almak, imza atmak ok, ama işi eyleme dökmek için güçlü Güneş ve Marstan destek almak çok yerine ve şahane olur derim yani 23 sonrası iyi olur derim.



Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )

Sevgili Boğalar bu ay 22’ine kadar Yengeçte bulunan Güneş ve Mars Koçtaki Uranüsle hayli gergin açılar yapıyor.

Yengeç normalde sizin Güneşinize iyi açılar yapar, ancak bu ayki Yengeç yıldızlarının Uranüsle sert açısı, ayrıca Oğlaktaki Plütonla sert etkileşimi çevrenizde oldukça gerilimli enerjilerin dolaşacağını, bundan sizin da dolaylı olarak etkileneceğinizi söylüyor.

Yengeç yıldızları 3.evinizde ilerliyor. Kardeş, yakınlar, yakın çevrenizde bulunan insanlar, komşu, kısa-uzun yollar, iletişim, haberleşme, anlaşma vs konularında agresif enerjiler olacaktır. Demek ki, bu konularda sizin elinizden geleni yapmanız, şartları zorlamadan sabırla çareler aramanız gerekir. Yakınlarla iletişimde gerilim olabilir, olmadık bir konudan bir anda tartışma çıkabilir. Sakin kalmak lazım çünkü sıkıntılı enerjiler anlaşma, uzlaşma imkanını kısıtlıyor. Duygusal davranışa, ani tepkilere maruz kılabilir gerek sizi gerekse iletişimde olduğunuz kişileri. Onun için 22’ine kadar sabır, sakinlik lazım.

6’ında Merkür’ün Aslana geçmesi aslında bu gergin enerjileri yumuşatan etkiler vermeye başlıyor. Ancak Zodyakın zaptedilmez gezegeni Marsın çılgın gezegen Uranüsle sert açı yaparken, kaza, sakarlık, birden alevlenen kavga, trafik, sokakta gergin ve riskli olayların içinde kendinizi bulmak vb durumlara neden olabilir. En güzeli sağduyuyu elden bırakmamaktır 22inde kadar.

Diğer yandan, Mars-Uranüsün bir iyi tarafı olabilir, hızlı hareket gerektiren konularda sizi yerinizden kaldırabilir, harekete geçirebilir. Ancak baktığımda yıldızlara, Güneşin de Uranüs’le kare açısı, bir anda değişen, alt üst olan programlar, değişen fikirler, arkası gelmeyen haberler, gelişmeler, bir kızgınlıkla pire yüzünden yorgan yakma durumlarına da neden olabilir. Bu tür ani ve sonradan vazgeçilecek veya pişman olunacak hareketlere kalkışmamak gerek. Kararları da 6’ından sonraya bırakmak gerek.

22 ve sonrasında Güneş ve Marsın Aslana geçmesiyle birlikte, kiminiz taşınma görünüyor. Evi değiştirmek, taşınmak için harekete geçebilirsiniz. Kiminiz de, evde eşyaları değiştirebilirsiniz tabii. Aslan yıldızları lüks alışverişe sevk edebilir sizi. Merkür para evinizi yönetirken, o da 6’ında Aslana geçiyor. Demek ki, ev, alışveriş, evde iş yapmak, ev, lüks eşya üzerine parasal alışverişler olacaktır.

Tabii aşırı harcamalara dikkat etmek gerekir 22ine kadar, ancak 22sinde Marsın Aslana geçmesiyle beraber Jüpiterle iyicil açısı, dengeli harcama yaptıracaktır size.

İş için yer değişikliği yapmak isteyen de olabilir bu ay. Jüpiterin Mars ve Güneşle açısal etkileşimi, kiminizin iş yerinde değişiklik olacağına işaret ediyor. Belki iş yerinde eşya yenileme vs yapan olabilir. Kiminiz de dediğim gibi, iş değişikliği yapabilirsiniz. Bu bakımdan 23 Temmuz yeni başlangıçlar yaptırabilir size.

Dostlar, yakınlarla işbirliği, karşılıklı destek iyi görünüyor. Yakınlarla, aileyle görüşmeler olabilir.

Parasal açıdan, 6-24 arası Merkürün Aslanda olup Jüpiterle etkileşimi parasal destek verecek zaman, kazancınız iyi olur. Ayrıca para kazandıracak güzel anlaşma, projelere başlamak, sözleşme imzalamak, yeni işe girmek, tayin vs için iyi zaman diyebilirim. Harekete geçmek için yine de 22 sonrası Güneş ve Marsın Aslana geçmesi daha iyi olabilir. Çünkü kariyer evinizin yöneticileri ile Aslan Güneş iyi açı yapmaya başlayacak. Bu kariyerle ilgili iş, proje, planları yapmak için size itici güç olacaktır.

Venüs İkizlerde para evinizde olacak. Para gelir merak etmeyin demek bu. Ancak ilerleyince Satürnle karşıt açı yapacak. Bu kiminize kariyer veya iş değişikliği işareti. Venüs ayrıca yaşadığınız ev veya yerden ayrılmaya da vesile olabilir.

Duygusal ilişki cephesine bakarsak, Venüsün bu ayki pozisyonu çok iyi değil, yeni bir ilişki kurmak adına, mevcut ilişkide olası sorunları sevgiyle halletmek zor olacaktır bu ay. Belki kiminizin sevgili veya eşi iş veya başka nedenle bir süre uzaklara gidebilir, bir dönem bir ayrılık yaşanabilir.

İşbirliği yapanlar için de enteresan.. İşbirliğinde bir yol ayrımı olabilir. Belki tamamlanan bir işbirliğinde, herkes payını alır sonra işbirliği noktalanabilir. Ancak parasal bakımdan lehinize olacak güzel maddi gelişmeler de olacaktır bu ay. Venüsün desteği ve Merkürün 6’ında Aslana geçmesiyle beraber.

9 Tem Oğlak dolunayı kiminizi seyahat için harekete geçirebilir. Dolunay civarı yol, trafik vs dikkat etmek lazım. Kiminiz tatil vs için ay sonu harekete geçebilirsiniz.



İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )

Sevgili İkizler para evlerinizi etkileyen yıldızlar var ağırlıklı olarak ayın 22’ine kadar. Yengeç ve Oğlakta etkin yıldızlar sizi para konusuna odaklıyor. Mars para evinizde olunca 22’ine kadar, harcama kaçınılmaz olur. Ölçüyü kaçırmamak iyi olur. Diğer yandan, İş ve kariyerde hedefleriniz iyi görünüyor ve parasal beklentiniz de bu alanda olumlu görünüyor. Harcama var ama işten gelecek paraya güveniyorsunuz demektir bu. Kiminiz de, aile desteği alacak görünüyorsunuz. Parayı bir şekilde çekiyorsunuz kendinize yine de.

Sağlık ve planda olmayan harcamalara karşı yine de dikkat etmeli derim ay sonuna kadar.

Kiminiz sigorta, vergi, banka vs için harcama yapabilirsiniz. Başka yerden gelen parayı bu tür yerlere yatırabilirsiniz.

İş değişikliği düşünen olabilir. İşten alacağınızı alıp yeni bir işe adım atmayı düşünebilirsiniz. Ancak görünen o ki, siz kendi inisiyatifinizle iş değişikliğine yönelebilirsiniz.

Peki, bu ay iş değişikliği uygun mu sizin için?

Evet. Neden olmasın. 6’ında Merkür Aslan burcundan size çok güzel açı yaparak, çeşitli çevrelerden iş fırsatları getirecektir. Bu konuda çevrenizin de desteğiniz alırsınız ve güzel haberleri onlardan duyabilirsiniz. Merkür 6-24 arası Aslanda iken, gelen fırsatları değerlendirin derim. Parlak işler çıkabilir.

Merkürün iyi açı yaptığı zamanda, kiminiz de işinizde parlak işlere, projelere imza atabilirsiniz. Önemli kişilerle umut vadeden işler için harekete geçebilirsiniz.

9’unda Oğlak dolunayı sizi bir konuda yüzleştirecek gibi görünüyor. Venüsün de İkizlere 5’inde geçtiğini düşünürsek, bu kiminiz için duygusal konuda olabilir. İlişkisi olanların bu dönemde dikkat etmesi lazım. Çünkü gerek duygusal gerekse fikirsel ayrılık ilişkiyi sorgulamaya neden olabilir. Venüsün ilerleyip Neptünle sert açı yapması, duygularda karmaşa yaratabilir. Git-gelli duygulardan etkilenip ani kararlar verebilir sonra da yanılabilirsiniz. Kiminiz ise, durum daha farklı olabilir. Venüsün Satürnle karşıt açısı, bir kişi veya kurumla maddi veya hukuksal bir konuda karşı karşıya gelebilir, ciddi gerilim yaşayabilirsiniz. Maddi çıkarlar birileriyle uzaklaşmaya neden olabilir. Venüs sizi olumlu destekler verir görünüyor, ancak karşıt açıdaki Satürnün sert enerjisi şansınızı zorluyor. Hukuk, maddi çıkar vs için uğraşın tabii, geri durmamak gerek Merkür de Aslandan size destek verirken, ancak zamanlamayı da unutmayın. Sabırla ilerleyin. Bu bakımdan, şansın ve şartların lehinize dönmesi için 23’ündeki Güneş Aslan transitini beklemek yerinde olabilir. Mars de zaten 20’inde geçecek Aslana, sizi bir sıkıntıdan özgürleştiren gelişmeleri ve lehinize gelişmeleri tetikleyebilir.

Venüs’ün burcunuzda olduğu 5-31 Temmuz arası, Jüpiterle iyi açı yapması, şansınızı olduğunu göstermekte herşeye rağmen.

Venüs kiminizin hayatında duygusal alanda bir değişikliğe işaret ediyor. Duygularınızı değiştiren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bakış açınız değişebilir ilişkiye.

Venüsün burcunuzda gezmesi, giyim, kuşam, bakım, estetik konusunda bir takım şeyler yapmaya sevk edebilir sizi. Ancak Neptünle sert etkileşiminden dolayı, iltihap vs dikkat etmek lazım diyor. Herşeye rağmen, Venüs sizi göz alıcı yapacaktır. Flört etmeye odaklı olabilir, çevrenizdeki birilerini etkilemek isteyebilirsiniz.

23’ünde Aslanda Yeniay güzel haber, yenilikleri getirebilir. Yakın çevrenizde tatil, eğlence vs iyi gider. Ayrıca gittiğiniz yerlerde flört vs bakımından oldukça hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Özetle, kanınız kaynayacak, coşkulu, aşka, flörte, tutkuya açık olacaksınız. Yeni bir ilişki için fena olmayabilir ancak yine de Satürn-Venüsün etkisinde, acele etmemek, flört vs tadını çıkarmak yerinde olur.

İlişkisi iyi gidenler için de 23 Temmuz Aslan yeniayı güzel bir zamanın başlayacağına işaret.

23 Tem Aslan yeniayı kiminize yaratıcı işlerde, medya, reklam, tanıtım bakımından son derece güzel fırsatlar getirecektir. Kiminiz adınızı duyurabilirsiniz bir başarınızla. Ayrıca ödül alan olabilir. İşinde iyi bir pozisyon, görev alan olabilir.



Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )

Sevgili Yengeçler yıldızlar 22’ine kadar sizin burcunuzda ve zıt burcunuzda genel olarak. Hem burcunuzda hem zıt burcunuzda sizi hayli zorlayacak. Onun için bu ay sabır ve sağduyu zamanı diyebilirim sizin için.

Yıldızlar sizi bazı konularda harekete geçirecektir. Mars burcunuzda kiminizi iş, kiminizi yer değişikliği için harekete geçiriyor. Merkür de burcunuzda 6’ına kadar, seyahat yapabilirsiniz ayrıca. Kiminiz ise, aileyle bir konuda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Sizin veya ailenin talepleri gerilim ve tartışma yaratabilir. Meseleleri halletmek için tartışmayı tırmandırmak doğru olmaz derim. Neyse ki, Merkür Aslana geçince 6’ında, derdinizi daha iyi ifade etmek, amaca odaklı, akıllı taktikler geliştirebileceksiniz. Kendinize güveniniz de yükselecektir, o zaman neyi nasıl isteyebileceğinizi, nasıl halledeceğiniz bilebileceksiniz.

Mars burcunuzda iken, 9’unda Plüton’la kavuşum yapan bir dolunay olurken, birileriyle karşı karşıya gelmeniz ve çatışma yaşamanız mümkün. Bu dönemde birini yakından tanıyabilirsiniz. Bu belki bir ayrılık, kopuş doğurabilir. Beklenti veya taleplerin farklılığı yollar ayırabilir. Belki de bir süredir sezdiğiniz bir şey bu. Mesafe koymak veya ayrılmak zamanı olabilir. Dostluk ve ilişki cephesi derslerle dolu bu ay. Gözünüzü açın ve gerçekleri kabul edin. O zaman kendi yolunuzu daha iyi belirlersiniz.

Kiminiz çatışma, tartışma vs iş yerinde yaşayabilirsiniz. Dikkat etmelisiniz ilişkilerinize. İşte şaşırtıcı gelişmeler olabilir, kriz yönetmek gerekebilir. Ancak sizi de agresif görüyorum. Duygusal ve tepkisel davranışa girebilir, sonra kendinizi zora sokacak sonuçlara neden olabilirsiniz. Sözlerinize, tavırlarınıza dikkat edin, kontrollü olun derim. Bir hedefe ulaşayım derken, veya bir meseleyi halledeyim derken, daha çetrefil hal alabilir durum.

6-24 Tem arası Merkür’ün güzel açıları, aslında işte lehinize fırsatları doğabileceğiniz, maddi açıdan da iyi gelişmeler olabileceğini söylüyor. Ancak birileriyle de çatışma görünüyor. Bu belki de bir çıkar çatışması, birileri size yapılan tekliften rahatsız olabilir vs. Dost düşman kim gözünüzü açın görün. Kiminiz de, işte güzel gelişmelere rağmen, sorumluluğun artması ve ruhsal-fiziksel olarak kaldırmakta zorlanacağınız şartlardan dolayı patlayabilir, isyan bayrağı çekebilirsiniz. Bunu önceden anlarsanız, ilişkileri bozmadan ve çıkarlarınızı koruyarak sorunları gidermek için daha sağduyulu adımla atabilme şansınız olur.

Mars sert açılıyken, 22’ine kadar, kavga, tartışma, riskli ortamlar, kaza, saldırganlık, taciz vs dikkat etmek gerek derim. Merkürün güzel açıları, sakarlık, kaza vs karşı gayet güzel ve koruyucu ancak yine de temkinli olmak yerinde olur.

Yeni bir iş teklifi alan olabilir bu ay. Kiminiz de, işinizde daha farklı bir görev için teklif alabilirsiniz. İyi görünüyor durum ancak fiziksel koşullarda bir takım pürüzleri görmezden gelmemek, konuşmak da gerek. Bu bakımdan, Güneş’in Aslana geçtiği ve 23’ünde Aslanda yeniayın olması şartları lehinize çeviren güzel gelişmelere kapı açmaya başlayacaktır. Hele Güneş para evinizde olurken ve Aslan yeniayı para evinizde doğarken, parlak para kazandıracak iş fırsatı olur bu. Onun için 23’üne kadar olabilecek krizleri sakince aşmak gerek, olayları abartmadan geride bırakmaya çalışmak iyi olur.

23 Aslan yeniayı gerçekten şahane parasal kazanç fırsatı getirecektir size. Büyük işler ve parlak paralar sizi bekliyor. Mars da Aslana giriyor. Eh bu da, lüks harcamalar demektir. Demek ki, para geliyor ki, keyifle harcamalar yapıyorsunuz.

Kiminiz belki bir iş kurma girişimi başlatabilirsiniz. Kiminiz bu ay iş yerini, iş mekanını değiştirebilir, taşıyabilirsiniz.

Bu ay 22’ine kadar sert yıldızların etkisi geçene kadar, sağlığa dikkat etmek lazım bu arada. Ani rahatsızlığa karşı dikkatli özenli olun. Aile ve sizin sağlığınıza özen gösterin.

Duygusal cephe bu ay pek de parlak görünmüyor. Gizli hayranınız olabilir. Gizli ilişki, flört olabilir. Ancak çok sonuç alıcı ilişki durumu yok gibi.





Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )

Aslanlar bu ayın 22’ine kadar Yengeç ve Oğlakta ağırlıklı olan yıldızları belki de en çok sizi zorlayabilir. Çünkü Yengeç yıldızları 12.evinizde, ruhsal alem, gizli işler, gizli düşmanlık, gizli dostluk, destek, bilinçaltı, sağlık evinizde. Kendinizi karışık, özlem dolu, öfkeli, alıngan, kızgın vs hissedebilirsiniz. Karışık duygular sizi etkileyebilir ve sağlıklı bir ruh halinde olmakta zorlanabilirsiniz. Bu gizli, ateşli ve kırılgan duygular sizi dalgın, sakar yapabilir, dikkat edin bu konuda. Canınızı sıkan haberler gelebilir. Ancak sakin kalmak, sabırlı olmak lazım. Bu dönemde en güzeli dinlenmek, tatil yapmak, olayların dışında kalmaktır diyebilirim.

Sağlık sorunu olan özellikle bu ay ilgilensin sağlığıyla. Tedavi vs iyi gelir size. Sonuçta Neptünle güzel açılar, bazı konuların aydınlığa kavuşmasını, hatta şifa için güzel çare, tedavi imkanı vermekte. Demek ki, ilgilenirseniz sağlıkla, iyi gelişmeler de kaydedebilirsiniz.

Başkalarıyla ortak mal, para vs konusu üzerine bir pürüz, sorun gündeminizi meşgul edebilir. Biriyle işbirliği veya ortaklık yapıyorsanız, bu konuda sorun çıkabilir. Anlaşmazlıklar bir tarafın gizli kapalı işler çevirmesinden kaynaklanabilir. İyi olasılıkla, biri bu işbirliğinden memnun olmayabilir.

İşbirliğinde ciddi sorun yaşayanlar için bu ay oldukça gergin olabilir. Ayrılmak vs olabilir. Ardından 22’inde Mars burcunuz Aslana geçince, kendi başınıza çalışma veya başka bir partnerle çalışma kararı alabilirsiniz. Sorunu hafif olanlar ne yapabilir, belki 22 sonrası sorunları çözüme doğru götürmeyi başarıp, işbirliğini daha adil, düzgün bir hale getirerek yola devam kararı alabilirsiniz diyebilirim. Ancak sorun çetrefilse, kopuş kaçınılmaz olabilir.

Kiminiz de sanki sorun sizden kaynaklı değil, işbirliği yaptığınız kişi veya kurumun kendi içindeki sorunlarından etkilenebilirsiniz. Yani partnerin veya kurumun vs sorunu size yansıyabilir. Bu da işi yokuşa sürebilir. Bundan dolayı, belki yeni ve farklı kararlar almak gerekebilir.

6-24 Tem Merkür Aslanda, çözüm için sağlıklı kararları alabilmek, anlaşma sağlamak veya taleplerinizi karşı taraflara kabul ettirmek için fırsatlar bulabilirsiniz. Yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz, büyük girişim adımları atabilirsiniz akabinde 22’si sonrası.

Bu ay hem çok iyi yıldızlar var hem oldukça gergin yıldızlar. 22’si ve sonrasında Güneş, Mars burcunuzda olacak, bu çok iyi, çareler, fırsatlar, başarı elde etme zamanı diyebilirim. Ancak gerek sizi zorlayan durumlar, gerekse işbirliği yaptığınız insanlarla aşılması zorlayıcı durumlar içinde olmak hayli uğraştıracaktır.

Şans sizden yana mı diye bakıyorum. Kuzey ay düğümü sizi ileri götürecek kadersel fırsatları getirecektir. Diğer yandan, Satürnün Yayda olması, bu ay Venüsün de zıt burcu İkizlerde olması ve yukarıda bahsettiğim Yengeç yıldızları derken, hayatınızda bazı konularda ciddi düzenleme, temizlik, yenileyici kararlar almazsanız, Güneş, Mars ve Kuzey ay düğümünün güzel enerjisini ancak sorunları bertaraf etmeye harcayabilirsiniz.

22 ve öncesinde yasal sorunu olanların dikkat etmesi gerekir. Mahkeme, dava, ceza vs dikkat etmek lazım. Bu bakımdan 23 ve sonrası daha iyi diyebilirim.

Mars sizi de harekete geçirecektir. Kiminiz seyahat, tatil amacıyla gezebilirsiniz. Kiminiz için daha radikal durumlar olabilir tayin, terfi, yer değişikliği gibi. Bu tür düşüncesi olanlara tavsiyem yıldızlar burcunuza geçince harekete geçin yani 23 Temmuz Aslan yeniayıyla birlikte.

23 ve sonrası dost, yakınlarla görüşmek, bir araya gelmek mutlu edecektir.

Merkür 24 sonrasında para evinizde, parasal kazancınızı artırabilir. Ancak Neptünle sert açısı para konusunda gizli işlere, hesapta problemlere, hatalı hesaplara vs dikkat etmek lazım. Ödemeleri ihmal etmemek lazım. Aslan yeniayı parasal kazançlar için güzel iş fırsatları getirecektir ayrıca.

Duygusal cephe ne durumda?

Venüs bu ay İkizlerde Satürnle sert açılıyken, ciddi ilişki kolay olmaz, uzun soluklu ilişki bakımından çok parlak açı değil bu. Diğer yandan, çevrenizde sizi beğenenler çıkacaktır. Ayrıca Mars 20’inde burcunuza girdiğinde, siz de tutku, coşku arayışına girebilirsiniz. Cesur ve ateşli tavrınızla birilerini etkileyebilirsiniz.





Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )

Sevgili Başaklar bir takım hedefler üzerinde olmalısınız. Yengeç yıldızları sizi önemli ideal, istek veya hedeflere odaklıyor. Arkadaş veya iş grubu ile önemli işler yapabilirsiniz ancak Yengeç yıldızları oldukça gergin açılar da yapıyor. İstediğiniz işi çıkarmak veya sonuç almakta oldukça zorlanabilirsiniz. Parasal şartlar veya çevresel koşullar hedefinizi zora sokabilir. Bundan dolayı acele etmemek, sabırla devam etmek lazım.

Ne istediğinizi biliyor ve kimlerle işbirliği yapabileceğinizi, kimlerle destek alışverişi yapacağınızı biliyorsunuz. Diğer yandan, aranızda anlaşmazlık yaşadığınız kişi/ler de çıkabilir. Bu anlaşmazlık kafaca uyum sorunundan kaynaklanabilir veya çıkarlar çatışabilir. Bu türden anlaşmazlık varsa, bir kere daha düşünmek lazım bu konuda. Çünkü yıldızlar sizi başarı için öncelikle birlikte çalıştığınız insanları doğru seçmeye zorluyor görünüyor. 9 Temmuzda Oğlak dolunayı bu konuda sizi bir dönüm noktasına getirebilir. Oğlak sizin Güneşinize iyi yapan, dost burçlardan biridir. Demek ki, bu dolunay gergin açılarla dolu olsa da, sonuç sizin lehinize olabilir. Hayırlı sonuçlar getirebilir. Kimlerle yola devam edip etmeyeceğiniz görmek, karar vermek, hedefinizde olası pürüzleri çözmek ve hedefinizi daha sağlam bir zemine oturtmak için kararlılık ve gerçekçi bir bakış açısı sağlayacaktır.

Yengeç yıldızları sizi ayrıca aile ile, yakınlarla görüşmeye de sevk edecektir. Belki bir özlem giderme olabilir bu görüşmeler. Belki ortak bir karar vermek üzere bir araya gelebilirsiniz ev veya ortak bir aile meselesi için.

Venüs 5’inde İkizlerde, kariyer evinizde gezecek ay sonuna kadar. Para evinizdeki Jüpiterle oldukça iyi açılı, parasal kazanç bakımından iyi gelişmeler getirebilir size. Ancak Venüsün Satürnle sert açısı beklediğiniz büyük para ise, bu konuda sıkıntı doğurabilir. Parasal beklentiniz neyse, onu önceden belirtmek, saptamak lazım. Ayrıca daha iyi kazançlar için sabırlı olmak gerek. Yine de, Venüsün kariyer evinizdeki pozisyonu sizi gözde yapabilir, aranan kişi olabilirsiniz. Başarınızla göz doldurabilirsiniz.

Venüsün açılarına bakınca, önemli bir iş, girişim, proje vs için sıkıntılar içermekte. Kiminizin bir işten veya projeden vazgeçmesi mümkün olabilir. Kiminiz ise, işten ayrılmayı düşünebilirsiniz. Ancak bence bu tür bir şey için iyi düşünmek gerek. İşinizi korumanız yerinde olur derim.

Yeni bir iş veya proje üzerinde olanlar, 23’ünde Aslanda yeniayla birlikte güzel hazırlıklara girişebilir. Önemli kişilerin desteğini görebilirsiniz bu dönemde. Ancak Marsın da burada olması, hırs, fazla talep ve ayrıca kıskançlık, rekabet konusuna dikkat etmek gerektiğini de vurguluyor.

Mars 20’inde Aslana geçtiğinde, seyahatler olabilir, iş seyahati yapabilirsiniz. Ayrıca kiminiz de sanki bir yakın veya arkadaşın sağlık durumundan dolayı ziyaretini vs yapabilirsiniz.

Kiminiz de, bu dönemde perde arkasında önemli işlerin, proje, planların hazırlığını yapabilirsiniz. Yurt dışına gitmek fikri, hazırlığı içinde olabilir kiminiz.

Para konusu bu ay fena değil diyebilirim, Venüsün Jüpiterle açısı oldukça güzel, size para kazandırır. Merkür 24 sonrası burcunuza geçiyor, güzel işler, plan ve fikirleri hızla düşünmek ve eyleme geçirmek, yapacağınız işleri hemen paraya çevirmek için girişken olursunuz. Ayrıca işlerinizi toparlamak, netleştirmek, öncelikleri sıralamak vs başarırsınız. Diğer yandan sizi yanıltan haber veya fikirlere karşı da dikkatli olmalısınız bu dönemde. Merkür burcunuzda zihninizi işlek yapar, hataları görmek konusunda uyanık olursunuz, fikirlerinizi kabul ettirmeniz de kolay olur. Ancak sözlerle yetinmemek, işi sağlama almak da lazım onu da belirteyim.

Duygusal cephe bu ay sizin için de karışık görünüyor. Gizli ilişki, flört, tutku yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Yeni ilişki için iyi zaman değil pek. Mevcut ilişkinizde alınganlık, yanlış anlamalar, bazı şeyleri gizlemek güven sorunu yaratabilir. Duygularda gel git olabilir.



Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )

Sevgili Teraziler Yengeç ve Oğlakta yığılan yıldızlar sizi de zorlayacak görünüyor. Özellikle aile, iş, kariyer alanında zorlayabilir sizi.

Yengeç yıldızları kiminizi radikal, köklü karar almaya ve harekete geçmeye sevk edebilir. Mars ve Güneş’in kariyer evinizde olması, iş yerinden talepleriniz olabileceğini, ancak bunu ifade etmenin yönetim takımını negatif etkileyebileceğini söylüyor. Onun için ifadenize dikkat etmek lazım derim. Bir şey isterken sonra soruna dönüşebilir, istediğinizi almanız da zorlaşabilir. En güzeli 23 Temmuz Aslan yeniayını beklemek olabilir. Bir amacınıza ulaşmak istiyorsanız işte size fırsat zamanı. Bundan önce 6’ında Merkür Aslana geçecek, iletişim zemini için kapıları açacaktır. Ancak şartları zorlamak için erken. Konuşmak, talebinizi bildirmek iyi olabilir ancak zamanını beklemek de gerekir.

Siz yöneticiyseniz, bu sefer çalışanlardan talepler gelebilir size, duygusal davranıp, konuyu yanlış anlamak, alıngan tutuma girmeniz mümkün ve bundan dolayı da anlayış ve sağlıklı iletişimi sağlamanız zorlaşabilir. Önce dinlemek, ne istendiğini iyi anlamak gerek ondan sonra daha rahat olursunuz, nasıl yanıt vereceğinizi bilirsiniz.

Agresif yıldızlar kiminizi aile içinde bazı huzursuzluğa sevk edebilir. Kiminiz evde, aile içinde birinin sağlık sorunuyla ilgilenebilir, yakınınıza bakabilirsiniz.

Geçmişle ilgili anılar canlanabilir kafanızda, duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Geçmişle yüzleşme, sorgulama yapabilirsiniz. Sizi üzen anılar kafanıza üşüşebilir. 9 Temmuz Oğlak dolunayı önemli bir yüzleşmenin ardından, önemli bir gerçekle karşılaştırabilir. Geçmişi geride bırakmak ve bugünün fırsatlarını yakalamak için yıldızlar sizi harekete geçirecektir Aslan yeniayıyla birlikte.

23 Temmuz Aslan yeniayı bir hedefinize ulaşmak, bunun için dost kişilerden destek almak için sizi oldukça iyi etkiliyor. Önemli bir isteğinizi gerçekleştirmeniz mümkün bu güzel enerjiler altında.

Bir iş, proje veya planınızda önemli kişilerden destek almanız, önemli ve hatta ünlü kişilerle tanışmanız mümkün. 23 ve sonrasında bir başarı söz konusu olacaktır yapacağınız işlerde. Venüs de 31inde haritanızın tepesine geçince, kiminiz bir ödülle takdir edilebilir, başarınız maddi-manevi bir ödülle taçlanabilir.

Ancak kiminiz için değişik ve radikal gelişmeler görünüyor. Venüsün ay sonu Yengeçe geçmesi sizi bir maddi koşuldan fedakarlık yapmaya yani bırakmaya, kiminizi bir yerden uzaklaşmaya sevk edebilir.

Venüsün Yengeçteki pozisyonu aile içinde bazı değişikliklere ve ayrıca ondan öncesinde Venüsün İkizlerde olması sizin veya bir yakının evden ayrılması ve başka yere gitmesini tetikleyebilir. Diğer yandan, burcunuzdaki Jüpiterin Venüsle güzel açısı güzel gelişmelerin de olacağını söylüyor. Kişisel gelişim, sizi mutlu eden şeylerle ilgili kararlar alıp, bunun üzerine bir eğitime başlayabilir, seyahat edebilirsiniz. Gideceğiniz yerlerde yaşayacağınız olaylar, göreceğiniz yerler bakış açınızda değişim ve yenilik yapacaktır. Mutlu olmaya, neşe, eğlence, keyifli yaşantıya önem verecek, bunun önemini anlayacaksınız. O zaman  hayat sizin için daha kolay olacak. Yengeç yıldızları zaten gereksiz şeyleri gözünüzde büyüttüğünüzü, aslında mutlu olunca, çözümlerin de daha rahat geldiğini gösterecektir size.

Venüs kiminizin duygusal hayatını canlandırabilir, flört, heyecan veren duygusal iletişim keyfinizi artıracaktır. Bu aşk ve ilişki hayatınızın değişeceğinin işaretlerini verecektir.

Yaratıcı çalışmalar yapanlar için de iyi zaman diyebilirim 23 ve sonrası.

Güneşin Aslana geçmesiyle birlikte, parasal kazançlarınız da iyi olacaktır.

Sağlık sorunu yaşayanlar, bu ay sağlığı güçlendiren güzel şifalı enerjiler var. Sadece sizin için önemli olan şeyleri hayatınızda öne çıkarın. Abartmayın, büyütmeyin sorunları, Venüs size hayatı tadında yaşamanın değerini gösterecektir.





Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )

Sevgili Akrepler yıldızlar yol, seyahat evlerinizi hareketlendiriyor. 22’sine kadar dost Yengeçte Güneş ve Mars sevdiklerinizle buluşmak, özlem gidermek için seyahat edebilirsiniz. Kiminiz yakınlarınızla gezmek, birlikte tatil yapmak fırsatı yaratırsınız. Aile ziyaretleri de yaparsınız.

Kafanızda büyük planlar oluşabilir. Önemli ve vizyoner iş, projeleri eyleme dökmek için konuyla ilgili önemli kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Ancak Merkürün 6’ına kadar Yengeçte olup Uranüsle karesi, sonrasında Güneş ve Marsın Uranüse kare açısı derken, bir şeyler de canınızı sıkabilir. Uranüs sizin iş, çalışma ve sağlık evinizde olunca, demek ki, bu konulara dikkat etmek gerekir 22’ine kadar. Sizin ve ailenin sağlığına önem verin, ani rahatsızlığa karşı tedbirli olun, kendinize bakın. Ailede sağlık sorunu olan varsa, ilgilenmek iyi olur ayrıca.

İş ve çalışma koşullarını zorlayan durumlar olabilir. İş yığılmasına neden olan ani gelişmeler sizi telaşlandırabilir, işleri yetiştirmek telaşıyla sakarlık vs dikkat edin. İşte birileriyle anlaşmazlık can sıkabilir. Bir işiniz beklenmedik zamanda iptal olabilir, iş programı aksayabilir vs. Bu türden durumlara karşı esnek ve sakin olmak gerekir.

Ayrıca büyük bir iş, proje veya işbirliği fırsatı çıkabilir, bu sefer eldeki işleri aksatmak durumunda kalabilirsiniz onunla ilgilenmek için.

Merkürün 6’sında Aslana geçmesiyle birlikte önemli iş randevuları, iş görüşmeleri gündeme gelebilir. Bu aniden, beklenmedik görüşmeler şeklinde olabilir. İyi fırsatlar çıkacak görünüyor iş konusunda. Önemli ve hatta alanında tanınmış, saygın kişilerle iş yapma fırsatları doğabilir. Sizin isminizi yükselten işler olabilir ayrıca.

Merkürün para evinizdeki Satürnle iyi açısına bakınca, çok güzel işlere imza atmak, anlaşmalar yapmak için şahane zaman diyebilirim 6-24 Temmuz arası. Kiminiz bu dönemde, sanki ailenin de desteği ile birlikte veya geçmiş birikiminizi ortaya koyarak, önemli bir gayrimenkulün sahibi olabilirsiniz. Kiminiz ev, kiminiz de sanki iş yeri satın alabilirsiniz.

İş kurmak isteyen olabilir bu dönemde. Bu bakımdan 23 ve sonrasını tavsiye ederim. Anlaşma vs için 6-24 arasını, harekete geçmek, açmak için 23 ve sonrasını tavsiye ederim.

Merkür Aslanda size başkalarının parasını akıtabilir adeta. Parasal açıdan şahane ve sürpriz fırsatlar görünüyor.

Ancak para konusunda 22 ve öncesinde ise, çok dikkatli olmak gerekir. Yani 23 sonrasının tam tersi riskler içeren bir zaman 22 ve öncesi. Acele etmeyin, iyi araştırın, acele etmeden kararlar verin. Çünkü fazla para harcaması, kazıklanma riski de olabilir. Merkürün desteği, burada güzel, söz ve yazılı olarak veya prensipte anlaşma için iyi, ama alım-satım için 23 sonrası iyi derim ve başlangıç yapmak, adım atmak, açılış yapmak için vs.

Ayrıca Güneş, Mars-Jüpiter karesi etkisinde, yollarda sakarlık, kaza riskine de dikkat etmeli 22sine kadar genel olarak. Yasal konularda problemlere karşı da uyanık olmak gerekir ayrıca. Merkür 6sı öncesinde Yengeçte Uranüsle kare, bu dönemde de anlaşma, vs yapmayın. Bu bakımdan dediğim gibi 6-24 iyi görünüyor.

Bu ay parlak bir başarıyla adından bahsettiren olacaktır. Ünlenme, toplum karşısına çıkmanız, takdir toplamanız mümkün. Başarınızla göz dolduracaksınız.

Duygusal cepheye bakalım.

Venüsün İkizlerde olacağı 5-31 Tem arası ilişki konusunda pek de parlak zaman olmadığını söylüyor sizin için de. Yeni aşk veya ilişki bekleyenler için zamanı değil derim. ancak Venüs sizi flörte sevk edebilir. Kiminiz birden yakınlaşmak istersiniz ancak sonra pürüz çıkabilir, zorlamamak lazım durumları derim. Ayrıca Merkür de Başakta Neptün ve Venüsle sert açılı olunca, cinsellikte hijyene dikkat etmeli. Tutulmayacak sözler verilmemeli vs.



Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )

Yaylar Yengeç ve Oğlakta yığılan ve aktive olan yıldızlar sizin para evlerinizde. Dolayısıyla gündeminizin önemli maddelerinin başında para olabilir.

Mars ve Güneş vergi, alacak, verecek, banka hesabı, taksit vs bakımından sizi harcamaya sevk ediyor. Ancak Güneşin Yengeçte olması yine de size başkalarından para getirecektir. Ayrıca 9’unda Oğlakta Dolunay size para getirir, parasal kazancınızı tetikleyen hızlı işler gelebilir, sorumluluk ve ciddi çalışma oldukça iyi paralar kazandırabilir.

Mars ve Plüton biraz sıkıntılı açıda, sağlık sorununa karşı dikkat etmek lazım. Rahatsızlığınız olursa ihmal etmeden ilgilenmek gerekir.

Mars ayrıca para konusunda birileriyle sizi tartışmaya sevk edebilir. Alışverişte evdeki hesap çarşıya uymayabilir vs. Gereksiz harcamalar dur demek lazım bu ay en azından 22’sine kadar.

Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konulardan biri, dost-düşman durumları. Gözünüz açık olsun, çıkar vs nedeniyle biri/lerinin gizli düşmanlığını, gizli oyunlarını çekebilirsiniz. Güvenmediğiniz insanları yakın çevrenizde uzak tutmanız yerinde olacaktır.

Diğer yandan 24 sonrasında Merkür Başakta haritanızın tepesinde, sizi bu konularda oldukça uyanık yapacaktır. Hatta birilerinin ipliğini pazara çıkarabilir, rezil edebilirsiniz. Ava giden avlanır misali, sizi oyuna getirmek isterken, oyuna gelebilirler eğer gözünüzü açık tutarsanız.

20’inde Mars dost Aslana geçince, 23’ünde Aslanda yeniay gerçekleşince, yol, seyahat, vizyoner işler, yurt dışı seyahatleri, tayin, terfi, mahkeme, dava, eğitim, yeni iş görüşmeleri vs çok güzel fırsatlar gelebilir. 22 ve sonrasında gerçekten çok güzel kapılar açılabilir size, fırsat kapıları. Hem kafanızdaki önemli plan ve vizyonu gerçekleştirmek, hem büyük başarı potansiyeli taşıyan işler yapmak için şahane zaman. Kiminiz bu dönemde bir ödüle layık görüşebilirsiniz. Önemli bir yerden iş teklifi alan olabilir, çok güzel bir teklife benziyor. Hatta 6-24 arasında Merkür Aslanda iken bu iş fırsatı doğabilir. Değerlendirin derim. eyleme hem Aslan yeniayının süper pozitif enerjisini hem güçlü girişim enerjisi taşıyan Marsın enerjisini arkanıza alarak atılın, harekete geçin derim.

Taşınma, tayin, yer değişikliği için de 23 ve sonrası oldukça güzel görünüyor.

Bu Aslan yeniayı kiminize gerçekten güzel bir zafer kazandırabilir.

Venüs İkizlerde, biri/lerinde ayrılmak, yeni birileriyle tanışmak zamanı gibi. Bu iş çevresi olabilir kiminiz için. Kiminiz içinse, aile, yakın çevre olabilir. Venüsün Jüpiterle güzel açısı, güzel bir habere işaret ediyor. Bu bir duygusal konuda olabilir, iş konusunda olabilir. Kiminiz içinse yeni bir gelir kaynağı konusunda olabilir. Jüpiter yuva evinizi yönetince, Venüs-Jüpiter yuva ile ilgili güzel bir haber veya gelişmeyi de getirecektir. Kiminiz bir mal, mülk, ev sahibi olmak isteyebilirsiniz bu dönemde. Kiminiz de aileyi sevindiren güzel bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Bu ay yıldızlar genel olarak aşk ve ilişki cephesini desteklemiyor. Ancak 23 ve sonrası sizi aşksal, tutkusal ve heyecan veren ilişki alanına çekiyor görünüyor. Biriyle tanışabilir, aranızda hoş heyecanlar yaşanabilir. Kiminiz de sanki eski bir arkadaş veya sevgiliyi görebilirsiniz. Bu belki okul yıllarından arkadaş olabilir. Karşılaşma sizi şaşırtabilir, sevinç ve mutluluk yaşayabilirsiniz.





Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )

Oğlaklar bu sizi ilgilendiren yıldızlar aktif hala, 22’ine kadar oldukça güçlü ve biraz da agresif yıldızlar var. Onun için bu ay sağduyu, esnek, akıllı ve kontrollü davranma zamanı diyebilirim.

Zıt burcunuz Yengeçte Mars ve Güneş gezerken, bu ay çevrenizdeki insanları yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca kişiler size de bazı konularda ayna tutabilir. Yani, iki taraflı bir gözlem, gerçeklerle yüzleşme ve bunun akabinde, kişisel hedeflerinizi ve hatta çevrenizi yeniden gözden geçirmeniz mümkün.

Kiminiz bir konuda çıkış yapmak isteyebilirsiniz ancak yıldızların gergin açısı sizi oldukça zorlayabilir, birilerinin karşı duruşuna maruz kalabilirsiniz. İnsanları ikna etmeniz gereken bir konu ise, tabii zorlayacaktır sizi haliyle. Ancak baktığımda yıldızlara, başkalarını hesaba katmadan, ne derler düşünmeden hareket etmeyi göze alırsanız, yapmak istediğinizi yapabilirsiniz. Sonra arkasından yıldızlar esnedikçe, işleri, gidişat daha iyi olur. Yine de, gördüğüm o ki, Merkürün Uranüsle sert açısı, pek de doğru zaman değil diyor. Ancak Merkürün 6’sında Aslana geçip sizin yönetici yıldızınız Satürnle iyi açı yapmasıyla birlikte, daha sağlıklı, doğru, kalıcı ve istikrarlı bir plan ve karar almanız mümkün olabilir. Ondan öncesinde planlar, kararlar şaşabilir, aniden değişebilir, sizin de kafanızda bir şeyler tam oturmamış olabilir vs.

Yengeç-Oğlak arasında sert yıldızlar varken, 22’ine kadar, sakarlık, kaza, kavga, saldırgan tutum, riskli, tehlikeli ortamlar vs konusunda dikkatli olmakta fayda var derim. seyahat ederken, tedbirli olmakta yarar var. Ayrıca başkalarından gelebilecek sıkıntı, sorunlara karşı da esnek ve uyanık olmak gerekir. Öfkeli insanlardan uzak durun ve ayrıca sizin sabrınızı ve öfkenizi zorlamalarına da izin vermeyin.

9’unda burcunuzda dolunay var. Bu bir gerçekle sizi karşılaştıracak gibi. Bu ilginç bir karşılaşmaya da vesile olabilir. Birinden bir itiraf duymanız mümkün. Veya sizi uyandıran bir söz, haber duymanız mümkün.

Kişisel hedeflerinizi, işlerinizi yeniden organize etmek için çabalarsınız. Ancak dış şartlar, değişen gündem vs derken zorlanabilirsiniz. Bu tür şeyleri yıldızların gergin açısı geçtiğinde daha rahat yapabilirsiniz yani, Güneş Aslana geçince, Merkür 24ünde dost Başaka geçince.

Merkür 24 ve sonrası sizi seyahat sevk edebilir ayrıca. Kiminizse, Mars Yengeçte seyahat edebilirsiniz yani 22 ve öncesinde.

23 ve sonrası yapacağınız seyahatlerin daha keyifli, lüks olması mümkün. Harcama yaparsanız ama keyfiniz için harcama olur. Bu dönemde kiminizin lüks alışveriş, alım-satım işiyle ilgilenmesi mümkün. Bir mal vs veya para gelmesi mümkün bu dönemde. İşbirliği olabilir, işbirliği yapacağınız insanlarla önemli bir iş ve paranın altına imza atabilirsiniz. Ancak şunu da söyleyim, yeni iş gibi bu.. Mevcut işle ilgili olmayabilir.

23 ve sonrası para evlerinizi yöneten yıldızlar karşılıklı olarak çok iyi açı yapmaya başlıyor, gelsin paralar dönemi sizin için. Ayrıca, aile, eş veya işbirliği üzerinden bir mal, yatırım vs durumu da var gibi.

Bu ay aşk ve ilişki bakımından çok iyi sayılmaz. 5’i öncesinde Venüsün halen Boğa burcund olması, şanslı görüşmeler, sevgiyle iletişimi destekleyen güzel zaman. Mevcut ilişkinizde sevgiyi güçlendirmek için iyi zaman. Kiminiz de belki biriyle kadersel bir karşılaşma yaşayabilirsiniz.

Ancak Venüs 5’i sonrası İkizlere girince, yeni ilişki, aşk vs için iyi zaman değil. Hatta mevcut ilişkide de kıskançlık, tartışma vs dikkat etmek lazım. Sevgiyi zorlayan haşin tutumdan sakınmak gerek. Diğer yandan Güneş ve Mars sizi seks, cinsellik konusunda tutkulu yapacaktır.



Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat ) 

Sevgili Kovalar Yengeç ve Oğlakta yığılan yıldızlar sizi 6-12.ev üzerinden etkileyecek. Yani, ruhsal alem, sağlık, iş, çalışma, akraba, iş yerinde çalışanlar vs alanında. Mars Yengeçte evde veya işte, tadilat, tesisat vs ile ilgilenmek gerekir. Marsın Uranüsle sert açısı, iş veya evde elektrik sistemi, güvenliğe dikkat etmek gerektiğini söylüyor.

Ayrıca evcil hayvanı olanlar, onların sağlığı ve hijyene dikkat etsin 22ine kadar.

Bu ay Mars sizi çalışma evinde yoğun bir tempoya zorluyor ancak yıldızlar sizi tembelliğe de sevk ediyor bir yandan. İşler yoğun ama canınız pek çalışmak istemeyebilir. Dinlenmek, keyif yapmak, evde yemek yapmak, meditasyon, vs iyi gelecektir size.

9’unda Oğlak dolunayı enteresan. Sizin bilinçaltınızı, ruhsal aleminizi tetikleyen bir dolunay olacaktır. Rüya, meditasyon veya terapi üzerinden derin bir gerçekle karşılaşabilir, ciddi bir uyanış yaşayabilirsiniz. Bu dönemde depresif olmamaya özen gösterin, yıldızlar geriyor ruhsal dünyanızı ama siz ruhsal temizlik ve arınmaya yönelirseniz tam tersi çok güzel bir arınma dönemi olacaktır sizin için.

İşte, çalışma ve gayret para kazandırır. Ayrıca sigorta, emeklilik veya eğitim parası vs alabilirsiniz. Ancak harcamalar da var görünüyor. Bu bakımdan, 22 ve sonrası daha iyi olacaktır. Onun için harcama konusunda acele etmemek gerek derim.

Mars 20’inde Aslana geçtiğinde, seyahate çıkabilir, lüks tatil, sevdiklerinizle birlikte çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Keyifli zamanlar olacaktır 22 ve sonrası sizin için.

Ayrıca 22 ve sonrası kiminiz aniden sürpriz tanışma, karşılaşma vs yaşayabilirsiniz. Kalbi boş olan Kovalar sizi heyecanlandıran aşk macerası çıkabilir karşınıza. Tam kafanıza göre birileri çıkabilir. Aranızda hoş bir elektrik oluşabilir.

Diğer yandan, Venüsün İkizlerde olup sizin yönetici yıldızlarınızdan biri Yaydaki Satürnle karşıt açısı da aşk ve sevgide bir soruna işaret ediyor. Bir soğuma, uzaklaşma veya sevgide problem.. Yani, kafanıza göre çıkabilecek kişi ile çok güzel zaman geçirebilirsiniz ama aranızdaki etkileşimi aşkla karıştırabilirsiniz. Aslında yaşadığınız ve hissettiğiniz tutku olabilir. Onun için, tutku ve flörtü yaşayan ama ilişki kurmak için acele etmeyin derim.

Venüs-Satürn sert açısı kiminizin birinden uzaklaşmasına neden olabilir. Bu ay ilişkisini korumak isteyen şartları zorlamasın, sonra sevgiyi zedeleyebilirsiniz.

Para durumuna bakalım. Parasal şartlar Marsın Aslana geçmesiyle, Jüpiterle güzel açı yapmasıyla beraber rahatlar, en azından karşılayabileceğiniz harcamalar yapabilirsiniz bu dönemde. Merkür 6-24 arası Aslanda ve Jüpiterle güzel açıda, bu da güzel kazanç imkanları getirecektir size. Başkalarından para gelebilir size, parlak paralar da olabilir bu. Anlaşma, sözleşme, imza vs için de yine 6-24 arası iyi diyebilirim.

22’i öncesinde işte, yanınızda çalışanlara karşı dikkatli ve uyanık olun derim.

Sağlığınıza da özen gösterin. 6’ı öncesinde ise, ailede, çocuk vs sağlığına özen göstermek gerek.

24 ve sonrasında, parada hesaplara dikkat, dalgınlık, yanlış hesaplar yapma vs dikkat edin, ayrıca kazıklanma vs dikkat. Bu bakımdan 1-15 Tem arası da dikkat edin.



Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Sevgili Balıklar Yengeç ve Oğlakta yıldızlar ağırlıklı olarak 22’ine kadar, kimi yerde size iyi açı yaparken, genel itibariyle sert açısından dolayı, siz de bundan gergin etkiler alabilirsiniz.

Yengeç yıldızları sizi yakın, aile, sevdiklerinizle bir araya gelmek, bir ailesel meseleyi halletmek üzere birlik olmak bakımından destekleyebilir. İhtiyacınız olan desteği kiminiz aileden, kiminiz dost kişilerden alabilirsiniz.

Evli ve çocuk sahibi olanların, çocuk/ları için değişim zamanı olabilir. Bir çocuğunuzun, evde ayrılması, seyahati, yeni bir başlangıç yapması mümkün. Kiminizin hayatında, hamilelik veya doğumla ilgili gelişme olabilir. Aileyi hareketlendiren gelişmeler var gibi.

Diğer yandan, Yengeçte bulunan Mars sağlık vs bakımından zorlayabilir, dikkat etmek lazım. Ayrıca sakarlık, kaza vs de dikkat etmeli derim. Araç kullanırken dikkat edin. Ayrıca kalabalık, riski ortamlara girmemek gerek.

Lüks alışveriş yapacaklar için de dikkat etmesi gereken zaman. Özellikle araba almak için uygun zaman değil diyebilirim. Aslında Yengeç Güneş sizin Neptünle güzel destek açıda, ancak Jüpitle Mars sert açısı, uygun olmadığı söylüyor.

Ev almak, satmak için de çok iyi zaman değil diyebilirim sizin için. En güzeli, bu bakımdan 23 sonrasını veya başka aya bırakmak yerinde olur.

Yeni işe girmek isteyen, işinde yeni düzenlemeyi planlayanlar iyi enerjiler var. Bu bakımdan iyi görünüyor yıldızlar sizin adınıza. 6-24 Temmuz arası Merkürün kariyer evinizde bulunan Satürnle olumlu açısı, kalıcı güzel bir işe girmenin garantisini veriyor. İmza atmak, başvurmak, sözleşme imzalamak bakımından iyi.

Evi olan, kiraya verenler için de 23 sonrası daha iyi diyebilirim. sadece bu dönemde Merkürün Neptünle ve Venüsle sert açılarına dikkat etmeli, iyi seçim yapmalı derim. Ama genel olarak iyi sayılır.

Marsın Uranüsle sert açısı, bu ay 22’ine kadar, parada maceraya dikkat, akıllı ve temkinli davranmak zamanı.

9’unda Oğlak dolunayı arkadaş, dost, yakın çevre ile bir anlaşmazlığa işaret ediyor. Anlaşmazlık yaratan konuyu halletme ay sonu itibariyle daha mümkün olabilir. Tabii bu dönem kiminizin birileriyle aranıza mesafe koymasına neden olabilir.

Ailede büyükler, yaşlı kişi vs için sağlığa dikkat etmek gereken zaman bu ay. Ayın 23’üne kadar dikkat etmek iyi olur. Ani rahatsızlık durumu olursa hafife almak, ilgilenmek yerinde olur.

23 ve sonrası işte yoğun bir tempo sizi bekliyor olacaktır. Yoğun ama keyifli işler yapabilir, başarılı işler çıkarabilirsiniz. Önemli kişilerle çalışabilir, birlikte güzel işlere imza atabilirsiniz.

İlişki ve aşk cephesi sizin için de bu ay parlak görünmüyor. Merkür 24 ve sonrasında Başaka geçince, ilişkide hareketlilik olsa da, ne siz, ne partner burnundan kıl aldırmak tavır içinde, bu yıldızlarla, bu tutumla, birliğin ve sevginin sağlanması zor görünüyor. Ayrıca güven problemi yaratabilecek şüpheli, gizemli durumlar yaratacak davranışlara dikkat etmek gerek. Bu tür şeyler gereksiz şüphe vs neden olabilir. Duygularda git-geller ayrıca sıkıntı yaratabilir.







Parlak şans yıldızı sizinle olsun dileklerimle…

Astrolog Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder