9 Eylül 2012 Pazar

SEMAVİİ’DEN 2012 TERAZİ BURCU YILLIK BURÇ YORUMU

SEMAVİİ’DEN 2012 TERAZİ BURCU YILLIK BURÇ YORUMU
Terazi Burcu ( 23 Eylül – 22 Ekim )
(Yükselen burcunuzu da okuyun mutlaka.)
Sevgili Teraziler, uzun süredir burcunuzda kalan Disiplin ve Kısıtlama yıldızı Satürn hala sizin burçta olmakla beraber bu sene 5 Ekimde burcunuzu terk ediyor. 

 
Satürn 5 Ekim 2012’de Akrep burcuna geçiyor, bir 2.5 sene orada kalmak üzere.
Sizi uzun süredir sıkan, meşgul eden, elinizi ayağınızı bağlayan bazı sorunlardan ve sorumluluklardan kurtulacaksınız bu sene demektir. 
Sizin için de yılı iki bölüme ayırabiliriz; Satürn ve Mars’ın kavuşum yaptığı Temmuza kadar zaman birinci dönem, diğerini ikinci dönem.
Geçen sene evlilik yapan Teraziler, bu sene yeni hayat ortamına alışmak, bir eşle yaşamayı tecrübe etmekle meşgul.
Hatta bu sene bebek planları olanlar için yılın ilk yarısı çok uygun görünmekte. Jüpiter Boğada iyi bir hamilelik dönemi verebilir.
Kiminiz de eşinizle beraber yatırımlara ağırlık verip, kazancınızı artıran karlı işlere yönelebilirsiniz, emlak, arazi vs ile meşgul olabilirsiniz.
Zaten yılın ilk yarısı bu tür şeylerle uğraşmanızı tavsiye ederim, oldukça karlı yatırımlar biriktirebilirsiniz, var olan borçlarınızı da rahatlıkla ödersiniz.
Eşinizi ailenize kabul ettirmek biraz zor olabilir. Bunun için bazen çabalarınız boşa gidince üzüntüden alerjik rahatsızlıklarınız çıkabilir. Bu tür şeyleri dert etmeyin derim. Bir süre sonra zaten her şey rayına oturacaktır şayet doğru kişiyi seçtiyseniz.
Bir de, eşinizin veya sizin işinizden dolayı zaman zaman ayrı kalmak sorun teşkil edebilir. Bunun için sonbaharı bekleyin derim. Düzen sağlamanız zaman alacak çünkü.
Kimi Teraziler yaza kadar bir rahatsızlıkları üzerine tedaviden geçebilir. Yalnız merak etmeyin, şifa bulacağınız, bir sağlık sorununuzdan kurtulabileceğiniz bir dönemdesiniz.
Bu arada, transit Mars 3 Temmuza kadar burcunuzda iken, bağırsak, alerjik türü, iltihabik sorunlara karşı dikkatli olun derim. Dediğim gibi, varsa bu tür şikayetiniz, sorun büyümeden çözülür derim.
Hareketli ve koşturmayı seven Teraziler bu sene sabırlı olmak durumunda, zaten burcunuzda kalan Satürn size yeterince sabırlı olmayı öğretmiştir, bunda zorlanmayacaksınız tahminimce.
Yasalarla sıkıntısı olan Teraziler varsa, bu tür sorunlar kanımca Haziran deyince sonuca gider ve sizin lehinize sonuçlanır. Temmuzu da bulabilir. Belki Ocak sonu-Şubat da sevindirici gelişmeler alabilirsiniz.
Temmuz sizin için önemli. Enteresan gelişmeler olacak gibi. Aslında yıldızlarda bir kitlenme söz konusu o dönem fakat olaylar gelişip kararlarınızı verdiğiniz anda, büyük değişim olacak gibi…
Bilemiyorum, kiminiz bir dönüş yapmaya, bir yere dönüş yapmaya yöneleceksiniz. Kiminiz birileriyle açık bir mücadele yapacaksınız, ki kanımca kazanan siz olursunuz. Hatta bunun maddi bir ödülü de olabilir. Sanki bir tazminat gibi bir şey. Kiminiz de önemli bir iş teklifi alıp yepyeni bir işe adım atabilirsiniz. Statünüzü koruyan ve güçlendiren bir teklif.
Ama öte yandan, iyi düşünmeniz lazım, karar vermeden önce. Çünkü beklenmedik durumlar tam anlaşma yapılacakken işleri bozabilir. Yani kanımca bu tür bir durum, Nisan deyince gündeminize oturur, Haziran-Temmuz deyince gelişmeler doruğa çıkar ve kararlar kesinleşir.
11 Haziranda şans yıldızı Jüpiter dost burç İkizlere geçtikten sonra, iş konusunda ve hayat şartları konusunda imkanlarınız genişlemeye başlayacak ve daha aktif bir yaşantıya yöneleceksiniz.
Bu dönem bol tecrübe, yenilik dönemi olacak sizin için. Yeni iş kurmak isteyenlerin, yeni bir deneyimi düşünenler ve yüksek eğitim hedefleyenlerin bu tarihten itibaren yolları açık olacak. Ayrıca tayin veya terfi bekleyenler için de iyi bir dönem olacak.
Nisan ve Mayıs ayında hayatınıza giren insanlara, görüştüğünüz kişilere dikkat edin derim. Bir soruna sizi ortak etmesinler..
Satürn 5 Ekimde burcunuzdan gittikten sonra sanki üzerinizden bir yük kalkacak. Hafifleyeceksiniz ve uzun zamandır yapamadığınız, bugüne ve geleceğe hevesle bakmak, bugünü keyifle yaşamak dönemi başlayacak yeniden.
Satürn Akrepte 2.ev para evinizde olacak uzun süre bu sefer. Bu da kalıcı ve iyi yatırımlar için bazen kemer sıkmanız gerekir demektir. Veya değişen hayat tarzınız için artan masraflar ve maddi sorumluluklar demektir.
Aşk ve evlilik için iyi zamanlar; Şubat, Nisan-Ağustos, Eylül ve Ekim.
Venüs’ün retro olup uzun süre İkizlerde kalması dikkat çekici. Sizin için hem iyi hem gergin. Yine de bir ilişkiyi kalıcı ilişkiye dönüştürmeniz mümkün. Ancak Venüs’ün retro pozisyonda olacağı 15 Mayıs-27 Haziran döneminde aşkla ilgili ciddi kararlar almayın veya evlenmeyin derim.
Yeni ilişki bekleyen Teraziler için enteresan bir sene olabilir. Engelleri olan aşklar bazen sizi zorlayabilir. Bir de ya sizin ya sevgilinizin özgürlük aşkı yüzünden ilişki kopuk kopuk yaşanabilir.
Bu arada, kimi Teraziler sanki yılın ilk yarısı aşkı biraz gözlerden ırak, biraz gizli yaşayacak gibi.
Uzun yollarda dikkatli olmanız gereken zamanlar özellikle Mayıs sonları-Haziran, Temmuz ilk yarısı ve Ekim diyebilirim. Jüpiter uzun yol evi de sayılan 9.evde aslında kişiyi olası kazalardan korur, Jüpiter’in doğal yeridir bu ev, yine de Mars bazen gergin açılıyken dikkatli olmakta fayda vardır.
Köklü ve sizi mutlu, huzurlu edecek bir yaşantı kurmak ihtiyacı içindesiniz. Bu aslında son 2 senedir böyle. Hala kuramayanlar için Mayıs-Ağustos arası gayet uygun bir dönem. Zaten Satürn burcunuzda size kalıcı olanı getirir, geçici olanı da götürür.
Yazdan itibaren uzun yollar, yolculuklar gündeminize giriyor sizi uzun süre meşgul etmek üzere. Yollarla alakalı enteresan gelişmeler bekleyin derim. Bir de, yılın ilk yarısı gizlice, kendi başınıza hazırlandığınız bir plan, bir proje var gibi, sessiz sedasız ve keyifle üzerinde çalışıyorsunuz gibi, uygulamaya koyma zamanı Temmuz olmalı derim. Sonuçlarını alma dönemi de olabilir.
Kent veya semt değiştirmek isteyenler için de yaz sonrası iyi bir zaman.
Son olarak, Nisanda ve Mars’ın burcunuza geçeceği 3 Temmuz sonrası birilerine kızıyım derken kendinize veya başkasına zarar verebilirsiniz. Dikkat edin, öfkenize, düşüncenize hakim olun derim. Özellikle sinirliyken yol yapmayın derim. Temmuzda düşme, bacak kırma durumlarına karşı da dikkat ederseniz iyi olur. 
Parlak şans yıldızı sizinle olsun dileklerimle.
Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder