3 Eylül 2013 Salı

Semavii’den 2013 EYLÜL AYI Burç Yorumları

Semavii’den 2013 EYLÜL AYI Burç Yorumları(Not: Yükselen Burcunuzu da okumayı unutmayın.)

"AŞK VE İLİŞKİLER ASTROLOJİSİ" KİTABIM TÜM KİTAPÇILAR (PANDORA, REMZİ KİTABEVİ, İDEFİX, KİTAP YURDU VS VE TÜM D&R'LERDE. PANDORA.COM.TR’DEN AYRICA YURT DIŞI SİPARİŞİ MÜMKÜN.


2013 Eylül ayının gökyüzü hareketleri:
Bu ay Yeniay 5 Eylülde 13 derece Başak burcunda doğacak. Dolunay ise 19 Eylülde 26.5 derece Balık burcunda doğacak. Başak, Balık, Yay ve İkizler etkilenir bunlardan. Burçları veya Yükselen burçları bu dereceye yakın olanlar için başlangıç ve bitiş/tamamlanma zamanları olacaktır.
Yani bu burçların ilk 10 gününde doğanlar ile son bir haftasında doğanları. Ayrıca Yeniay-Dolunay Ay burcu bu burçlarda olanları da etkiler.
Diğer gökyüzü hareketleri:
Başakta gezen Merkür 9 Eylülde Terazi burcuna geçiyor ve 29 Eylülde ise Akrep burcuna geçecek, yine Başakta gezen Güneş 22 Eylülde Terazi burcuna geçecek.
Terazide gezen Venüs 11 Eylülde Akrep burcuna geçecek ve ayı Akrepte tamamlayacak.
Geçen ayın sonlarında Aslan burcuna geçen Mars ay boyunca Aslanda.
Bu ay retro gezegenlerden Plüton 20 Eylülde doğru pozisyona geçecek, bakalım, dönüşüm adına hangi gizli olayları açığa çıkaracak..
Uranüs ve Neptün ay boyunca retro’da kalacak. Jüpiter Yengeçte ve Satürn Akrepte düz pozisyonda ilerleyecekler ay boyunca.
Ayın 7’si hatta 10’una kadar, Mars-Satürn arasında sert kare kontağı olacak, bu günlerde hemen herkesin sakarlıklara, kaza risklerine, düşme, bacak kırma vs dikkat etmesi gerekir ve yasal sorunları çözmek için sabırlı olmaları gerekir. 10’undan sonra engeller, aksaklıklar kendiliğinden aşılmaya başlayacaktır.

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Parada şanslısınız bu ay, hareketli, atak, girişken olacaksınız. Evde masraf var, ardından tatil ve eğlence için masraf var. Ayın ilk yarısı sağlık konusuna ve trafiğe dikkat edin derim. Gittiğiniz bir yerde yasal bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Buna dikkat edin.
Yeni işe girmek isteyenler başvuru yapsınlar. Düzenli geliri olan, sakin ve gayretle çalışacağınız bir iş bulabilirsiniz bu ay. Ayın 9’undan önce başvurursanız iyi olur. daha sonra aksilikler çıkabilir. Ayrıca işi olup da başvuru yapmak isteyenler işten çıkmak için acele etmesin, gerekirse ayın sonunu beklesin derim. Eğer her şey yolunda giderse o zaman 9’undan sonra istifa edebilirsiniz. Tazminat almak istiyorsanız gelecek ay sonunu beklemeniz gerek çıkmak için.
Bu arada işe başlamak için en iyi ay sizin için bu sene, bence Aralıktır, onu da not düşeyim.
Parada toparlanma görüyorum. 11’inde Venüs Akrep burcuna geçecek, sizin de yatırım, alacak-verecek evinizde olacak, parada beklentilerinize uygun bir güçlenme, ödemeleri zamanında yapma mümkün olacaktır. Eş, aile desteği söz konusu parada bu ay ayrıca. Senenin ilk yarısı parada şartlar zorken, Temmuzda şans yıldızının Jüpiter’e geçmesi parasal şansınızı birden değiştirdi olumlu yönde, bu da giderek moralinizi düzeltecektir, giderek bir bolluk yaşayacaksınız, bu da moralinizi yükseltecektir. Bu ay parada kesinlikle şanslısınız, gayret sizden, şans ve bereket yıldızlardan.
Sağlık bakımından, Venüs’ün güzel desteğini alacaksınız, sorun yaşayanlar sağlıkta iyileşme ve güçlenme yaşayacaktır. Hele Mars’ın dost Aslan burcuna geçmiş olmasıyla, hızla iyileşme ve bedensel güçlenme yaşayacaksınız demektir.
Ay boyunca aktif, dinamik, dışa dönüksünüz, tuttuğunuzu koparacaksınız adeta. Dost kişilerden birden çok güzel iş veya girişim teklifleri alabilirsiniz, kiminiz de uygulaması belki 1 sene sonra olacak çok güzel girişim fikirleri üreteceksiniz, planlar kuracaksınız dost kişilerle.. Şimdilik havada kalacak gibi olsa da, çok güzel fikirler çıkacak, bu fikirleri, girişim planlarını kesinlikle bir yere not edin derim. Kiminiz de sanki hobisini işe çevirecek gibi görünüyor, belki birkaç arkadaşla birlikte.
Sportif aktiviteler için süper bir ay.
Trafikte hızla araç kullanmayın ayın ilk yarısına kadar, kendinize güven aşırı sürat yasal sorunlar getirebilir, dikkat edin.
Aşk hareketli ama sonu belli degil.. Macera, tutku, coşkun istekler, duygular, romantizm tavan yapacak sizde. Ancak aşk için gelecek ayı beklemek gerekebilir. Aslında 11’ine kadar zıt burcunuz Terazide gezen Venüs kiminize aşk vaat ediyor, fakat, birden iş cinselliğe kayabilir, bu da sizin canınızı sıkabilir, aşk mı geçici istek mi anlamakta zorlanırsınız, birinin ilişkiyi hızlandırması arzusu tartışma yaratabilir. Bu ay çarpılma ile birden soğuma arasında gidip gelirsiniz.. Gelecek ayı beklemek sanki daha iyi olur.

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Taşınabilir bazı Boğalar. Ancak bu ay sonunu bulabilir.
Evde eşya veya aletlerle ilgili sorun yaşayabilirsiniz kimi Boğalar. Odak noktanız bu ay özellikle ev olacak gibi görünüyor. Veya evde yapılan tartışmalar, evde alınan kararlar veya evle ilgili alınan kararlar öne çıkabilir.
Kiminiz evde, aile içinde birden öfke, agresif bir hal olan tartışma yaşayabilirsiniz.
Satürn zıt burcunuza girdiğinden beri, sizi ilişkiler, resmi işler, mahkeme, evlilik gibi konular üzerinden ciddi dönemlerden geçirmekte. İlişkilerde çatışmalar olsa da, bunlar belki düzeltilmesi gereken sorunları görmek için kaçınılmazdır. Satürn olgunlaşma yıldızıdır, hayatınızın ipini elinize sımsıkı alın, yapmanız gereken şeyleri ertelemeyin.
Hiç akılda yokken yurt dışı konusu gündeme gelebilir. Ayın başında veya kiminiz için sonunda pat diye gündeme oturabilir, iş ciddileşebilir.
Yıldızlara baktığımda, beklenmedik gelişmelere açık görünüyor, tam evle ilgilenirken, birden gündeminiz aşka kayabilir, veya işe odaklanmışken, bir resmi prosedürle uğraşırken bulabilirsiniz kendinizi.
Kimi Boğalar evde rahatsızlanma, sağlık sorunu yaşamaya karşı dikkat etsin derim. Evde sakarlıklara karşı dikkat edin. Ve evin güvenliğine dikkat edin, hırsız, yangın gibi vs. Aman hemen korkmayın, ben sadece uyardım, dikkatli olun ki sorun olmasın rahat edin.
Ayın başında bir yerden teklif alabilirsiniz, önem verdiğiniz bir kişiden gelebilir ya da sizin için önemli bir yerden gelebilir. Ayın 9’una kadar karar vermek ve imzaları atmak iyi olur veyahut ayın 29’undan sonra atmak iyi olur. Aradaki zaman teferruat için uygun ve iyi, yani bitmesi gereken işleri halletmek, yapılması gereken detay işleri yapmak için iyidir.
Bu arada bir piyango oynayın derim.
Reklam, bir kursa başlamak, bir yazı veya eğitim işine başlamak için iyi zaman. Arab a kursu mesela fena olmaz, ya da emlak kursu, işletme kursu veya yeteneğinizle ilgili bir kurs. Gerçi, size kurstan daha ziyade direkt yeni bir işe başlamak görünüyor, ama kurs ihtiyacı, bir eğitim ihtiyacı, veya staj ihtiyacı da doğabilir, bunun için adım atabilirsiniz.
Araştırma yapmak için ayın ikinci yarısı iyi bir zaman, bir işi detaylandırmak, sunumunu daha iyi yapmak adına detaylar üzerinde kafa yormak için iyi zamanlar.
Size işten ziyade, işe başvurudan ziyade, tekliflerle alakalı, yetenekle ilgili iş teklifiyle alakalı gelişmeler var bu ay. Ve ayın 9’una kadar, ya da 29’dundan sonra atılan imzalar sağlam olacaktır. Yine de detayları, imza atmadan önce taleplerinizi düşünün ve onları seslendirin hemen, kabul edilecektir emin olun. İşi kaçırmamak adına sessiz kalmayı seçmeyin, yıldızlar bu konuda sizden yana.
Ayın son haftası da sağlığa dikkat edin, özellikle bel, fıtık, veya varsa şikayetiniz böbrek konusunda özen gösterin. Bol su için bu ara.
Aşk hareketli, kalbi boş Boğalar birden aşık olabilir.
Aşk bakımından enteresan bir zamandasınız. Venüs 11’inde zıt burcunuza girince, aşk her an gelebilir durumları söz konusu sizin için. Şaşırtıcı zamanlardasınız bu konuda.
İlişkide sorun yaşayanlar sorunlarını Venüs Akrep burcuna girince giderebilir, ancak Mars Venüse agresif enerjiler gönderecek yer yer, çıkabilecek tartışmayı ve sorunu alevlendirmemek gerekli. Ay sonunda ancak tartışmalar dinebilir.
Evlilik teklifi yapan olacaktır aranızda, veya alan diyelim. Yine de, sanırım ayın 29’undan sonra aşk konusunda her şey netleşir diye görüyorum. Kiminiz için hatta Ekim 15’den sonra diyebilirim.
Yeniay-Dolunay aşk evlerinizde ve girişim evlerinizde doğuyor.. Aşk gündemi etkileyen bir gelişme olsa gerek.
Çocuk isteyenler için de enteresan hareketli zamanlar..

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
İkizler için tanıtım, işlerini genişletmek için atak zamanı, reklam, tanıtım, yayın vs için iyi zaman, gezerek işlerini halletmek, büyütmek için iyi zaman. Kısacası bu ay tam İkizler gibi olacaksınız, aktif, hareketli, yerinde duramayan, bol iletişim vs. enerjinizi rahat akıtabilmek sizi mutlu edecektir, rahatlatacaktır. Geçen aylar para ve ciddi işlerle meşgul olmak sıkmıştır sizi, şimdi eğlenerek iş yapma zamanı ve tatil zamanı.
Tatil için iyi zaman. Dostlarla, veya yakınlarla biranda gündeme gelen maceralı, güzel bir tatil imkanı doğabilir. Planlı tatilin haricinde tatil imkanı hediye gibi gelebilir. Gittiğiniz yerlerde yeni insanlarla tanışmak, dostluklar kurmak mümkün ayrıca. Kafanıza göre insanlarla karşılaşacaksınız, tam sizlik.
Siz de ayın ilk yarısında yola, trafiğe dikkat etmelisiniz, ama yıldızlar genel olarak iyi sizin için, koruyucu yani. Yine de, temkin lazımdır, ayın 7-8 ve bir de ayın son haftasında.
Ayın ilk yarısında yer yer işte çıkabilecek aksilikler ayın ortasına doğru kendiliğinden düzelecektir, geçici aksaklıklara takılmayın derim.
Uzaktan bir akraba, veya bir tanıdıkla ilgili sağlık haberi alabilirsiniz, buna biraz canınız sıkılabilir. Ancak sürpriz bir gelişme iyileşme verebilir.
Sizinle ilgili olarak ise, işte resmi bir prosedür, bir işlem vs aksaklıklara maruz kalabilir dediğim gibi, ancak ay sonunda işler yoluna giriyor kendiliğinde.
İşe başlamak isteyen İkizler olabilir, çalışma eviniz hareketlenecek ayın sonunda, evet böyle bir düşüncesi olan varsa, ayın 29’undan sonra başvuru yapabilirsiniz, başlamak ise gelecek ayı bulabilir. Sağlam ve iyi bir iş olur. Parasal kazancı iyi olur.
Banka vs işleri olanlar ise, yine 29’undan sonra somut adım atsın derim başvuru için. Ama bir şeyden vazgeçmek istiyorsanız, bir hesabı kapatmak vs o zaman ayın başı ve ortası daha uygun derim.
Bir hesapta bekleyen ve unuttuğunuz bir para olabilir ya da epeydir beklediğiniz bir para olabilir, nihayet Venüs 11’inde Akrep burcuna geçince, elinize geçecektir. Hatta kiminiz belki yıllar önce resmi bir para hakkı elde etmiş olabilirsiniz, bu türden bir parasal şans, yani geçmişten gelen bir parasal şansa açık bir zamandasınız, bu bakımdan bu ay ve Kasım ayı sürpriz ekstra paralar getirecek gibi görünüyor size.
Aileden beklenmedik para, miras vs desteği alan da olacaktır aranızda.. Para konusunda gerçekten gizemli ve enteresan bir zamana girmişsiniz. Hiç aklınızda olmayan paralar hop elinize geçecektir. Bu ay ve hatta Marta kadar bu konuda beklenmedik sürpriz şanslara açıksınız, onu da not düşeyim.
Ayın 11’ine kadar aşk hareketli görünüyor. Ancak gelecek ay aşk daha iyi ve canlı, sizi mutlu eden bir noktaya taşınabilir, onun için sabırlı olun derim, geçici sorunlara kafa takmayın derim.
Kiminizin ise, aşk karşısına gittiği bir banka, hastane, bir resmi kurumda çıkabilir. enteresan bir ay olacak gibi.

Güzel haberler gelebilir size çeşitli konularda. İşinizde dikkat çekmek için iyi bir zamandasınız. Tanıtım, medya, yayın, kitap veya reklamla ilgilenenleri, eğitimle, kursla meşgul olanlar bu ay girişimlere geçsin derim, ay sonunda işleri somutlaştıran resmi prosedürleri halledip imzalar atarsınız.
5 ve 19 Eylül Yeniay-Dolunay zamanlar size bir başlangıç yaptıracak anlaşılan. Önemli bir çıkış için iyi zamanlar.
Şans yıldızı Temmuzda para evinize girdiğinden beri, parasal kaynaklarını artıracak işlere odaklandınız sanırım, ki doğru yaparsınız, daha fazla para kazandıracak işlere yönelmeniz size şanslı kapılar açacaktır. Para konusunu garantiye alın öyle işe başlayın derim. Ayrıca bu ara yapacağınız işler garanti, sağlam adımlar attıracaktır size. Sizi giderek parlatan ve işlerini açan türden çalışmalar olacaktır.
Ayın 10-29 arası imzalar konusuna dikkat edin, imzaladığınız bir kağıdı iyi okuyun. Ayrıca kiminiz sanki bir şeye nokta koyacak, bu resmi bir prosedürle ilgili bir şey.
Sağlıkla ilgili şikayeti olanlar ay sonu giderse doktora iyi sonuçlar alacaktır. Büyük bir soru olmaz derim ve ayrıca sorun geride kalır.
Kimi İkizlere bir yeri kurmak görevi verilebilir. Temeliniz atan kişiler arasında olabilirsiniz. Bu türden bir iş ay sonunda kendini gösterir.
İş konusunda resmi adımları dediğim gibi, ayın 9’na kadar veya 29’ndan sonra atın derim.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Ayın ilk yarısı evle ilgili olacak Yengeçler, eve eşya almak vs.
Gezmeyi de ihmal etmeyeceksiniz ve hem gezmeye hem eve eşya almaya harcama yapacaksınız.
İşten paralar kazanabilirler, birden gelişir kazançlarınız, ancak harcama da var.
İşte yeni müşteriler edinmek, yeni projeleri başlatmak, yeni bir fikri eyleme geçirmek için enteresan ve güzel bir zamandasınız.
Öte yandan Uranüs’ün sizi ani fikir değiştirmelere sevk etmesine karşı dikkatli olun derim, şartlar gelişmeden olmayan işlere atılmayın. İş konusunda her şeye rağmen sağlam yolu Kasım ayında bulursunuz gibi geliyor.
Hareketli ve hızlı iş trafiği sizi bekliyor bu ay öte yandan. Kısa sürede halledilmesi gereken keyifli ve para kazandıran işlerle meşgul olacaksınız, paralar gelecek, sonra paralar bir yerlere yatacak. Yapacak bir şey yok, Mars para evinizdeyken.. Neyse paranın gelmesi de çok güzel, gelsin ki bir yerlere harcansın. Zaten parlak işler, keyifli işler çıkarmak moralinizi yükseltecek, giden parayı dert etmeyeceksiniz. Lüks harcamalar bile yapabileceksiniz.
Yeniay ve dolunay yol trafiğinizi hareketlendirecek görünüyor. 5-19 Eylül arası bol seyahat gündemde, gelen giden, tel trafiği bol olacaktır. Yakınlarınızla görüşmeler, bir araya gelmeler sizi mutlu edecektir.
Şans yıldızı Temmuzda burcunuza girdiğinde beri, hayatınıza yeterince hareketlendi, can kan geldi. Zıt burcunuzda bulunan Plüton ise, sizi ilişkilerde ciddi dönüşümlere sevk etti, derken, hala kararlarını alamayanları ise, bu ay yıldızlar almaya sevk edecektir.
Ayın 9’una kadar akıcı ve dogru bir düşünce yapısı içindesiniz, ancak Neptün faktörü belirsizlik ve hatta kafa karışıklığı yaratabilir yine de, bu bakımdan kararlarında tereddütü olanlara 29’undan sonra Merkürün dost Akrep burcuna girmesini beklesin derim.
Para konusunda ciddi anlaşmalar veya acele girişimler yapmayın derim, düşünülen, planlanan işler başarı getirir size bu ay. Düşünün taşının ayın sonunda atım atın derim mesela. Veya Kasıma bırakın. Ondan sonra vazgeçmeyin, en son ay sonu net olur kararlar vs. zaten.
Eylül ortasında ailede olan birinin bir sorununun çözülmesi sizi mutlu edecektir. Onunla ilgili güzel bir gelişme yaşanacaktır.
Evlenen, çocuk bekleyen Yengeçler bu ay bu isteğini eyleme dökmeye niyet edebilir.
Aşk çok hareketli, ancak kıskançlığa dikkat. Evlilik kararı verebilir bazı Yengeçler. Ay sonunda aşk yine gündemde olacaktır, kalbi bol olan aşk bekleyenler için ay sonu aşk gündeme girecektir. Aşk hayatı ciddi şekilde hayat rotanızı belirleyecek. Dikkatiniz aşk, çocuk ve bununla ilgili kararlarda.
Evlilik sorumluluk getirecektir, ekstra sorumluluk ancak, yıldız açıları güzel, birliktelik iyi görünüyor. Evlilik yapmak isteyen, düğün planı içinde olanlara ayın ilk yarısını veya Kasımı tavsiye ederim.
Evli olan Yengeçler ise, çocuklarla ilgili güzel bir karara varacaklar. Hatta çocuk için bazı ev değişimi planı içinde olabilirler.
Girişim yapmak isteyen Yengeçler, geçen ay iyiydi girişim zamanı, bu ay da birkaç bakımdan harika görünse de, kanımca, sağlam girişim ancak Kasımda…Belki anlaşmalar, imzalar vs bu ayın başında ve sonunda olabilir..
Ayın ortasında bir olay sizi kitleyebilir.. Aşmak için ay sonunu beklemek gerekir derim.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Aslanlar bu ay kabına sığmayacaklar, hareketli, girişken olacaklar.
Ancak bazı Aslanları yasal sorunlar ve öfke kontrolü hususunda uyarmak isterim, birileriyle burun buruna gelebilirler her an. Özellikle ayın ilk 10 gününde ve son haftasında.
Kimi Aslanlar için de evde sağlık sorunu olabilir, buna dikkat etmek lazımdır ayın ilk yarısında.
İkinci yarı akıcı ve atak geçer sizin için, birden duygular değişecek, atak ve girişken olacaksınız, aniden kararlar verebilecek ve bol bol gezeceksiniz.
Mars ay boyunca burcunuzda olacak, size inanılmaz bir güç ve cesaret verecektir, daha önce sabrettiğiniz veya kendinizi tuttuğunuz konularda birden inisiyatif alır, tavır koyarsınız. Yapmaya çekindiğiniz şeyler için de içten gelen cesaretle atılırsınız.
Hayatınızda gitmeyen şeyleri değiştirmek arzusu yüksek bu ay.
Bu ay yollar, uzaklar ve yeni arkadaşlıklar size şans verecektir, bu konuda güzel tesadüf karşılaşmalar yeni ve hızlı dostlukların kapılarını açacaktır.
İşlerini genişletmek isteyenler uzaklarla iletişime geçebilir, internet ağının zengin yeniliklerinden faydalanabilir.
İş hayatına yayın, finans, yurt dışı bağlantılı veya uzak yerlerle bağlantılı işlerden biriyle başlamak isteyen, tayin isteyen, yer değişikliği isteyen, yeni bir iş alanına girmek isteyen Aslanlar bu ay bir girişime adım atsınlar derim. Bu ay başlayan iletişimler ileride size somut iş alanı veya yaşam alanı açacak tohumları ekecektir.
Jüpiter Yengeçte 12.evinizde gezerken, bazen henüz hazır olmayan, pişmemiş hayalleriniz olacaktır, bunun için bazı konuları zorlamayın, acele etmeyin derim. Zamanın şartları oluşturmasına izin verin yoksa zorlamak güzelim hayallerinizi bozabilir. Her şeyin bir zamanı vardır, hatırlayın. Sabırsız yanınız eğitin bu konuda.
Evde sorun yaşayanlar var gibi. Ay sonunda eve gelen yakınlarınızla evle ilgili sorunu ortaklaşa konuşup bir karara bağlayabilirsiniz.
Bu ay ev güvenliğine de dikkat edin, özellikle ayın başında ve sonunda.
Şimdilik gizli olan veya kafada olan ev, yatırım planlarınız var gibi, bunun da bir zamanı var, ama kesin olacak görünüyor.
Parayla ilgili gelişmeler bu ay güzel görünüyor, 5 Eylülde Başakta Yeniay para evinizde doğuyor, size bol para getirecek görünüyor, beraberinde işlerinizi açacaktır, kendinize güveninizi yükselten işlerin açılması moralinizi yükseltecektir.
Ayın ortasında size yapılan beklenmedik bir teklif olabilir, buna karşı birden temkinli yaklaşabilirsiniz. Hoşunuza gitmeyebilir, bence de gereksiz adımlar atmayın işte derim. Ancak, elinizde çıkması gereken işler varsa, onları da geciktirmeyin.
Bu ay macera zamanı kimi Aslanlar için adeta, uzaklar gündemde, ya da uzaklardan gelenler gündemde, yani bir şekilde uzaktan gelen biri ile aniden maceralı bir ilişki başlayabilir, ancak bu aşk mı geçici heyecan mı anlamak için gelecek ayı beklemek gerekebilir. Gelecek ay aşk konusu kendiliğinden, gelişen olayların ardından yoluna girecektir. Duygularından emin olmayanlar gelecek ayı beklesinler. Emin olanlar ise, şartların gelişmesi için acele etmesinler.
Temelden hayatınız değişiyor Aslanlar.. Artık ona göre bir hayat tarzına yönelmek için yıldızlar sizi önce kafanız ve ruhunuzda hazırlayacaktır..

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Başakların bu ay sizin ayınız, ancak sessiz, sakin kalma, planlarını içten, gözlerden ırak yapma zamanı ayrıca. Nasıl olacak bu derseniz, hem sizin ayınız hem sessiz kalma zamanı…
Başarıya oynayın bu ay ancak en büyük bombayı Kasımda patlatın derim tabiri caizse..
Bu ay gerçekten başarılı, aktif, parlak geçebilir, kendinize güveniniz yüksek, iletişim becerileriniz süper olacaktır, insanları ikna kabiliyetiniz yerinde, girişimler için süper bir ay. Uzun zamandır planladığınız önemli girişimlere bu ay imzayı atacaksınız, önemli imzalar, önemli işbirlikleri olacaktır. Ancak büyük planlarınızı, isteklerinizi şimdilik çevreye fazla belli etmemek gerekecektir. Mars Aslanda geziyor çünkü! Bu da yine de bazı planları içten, gizliden götürmeniz gerekecek demektir.
Ayrıca içten halledemediğiniz bazı sorunlar aksaklık yaratabilir, bundan dolayı da evet, vitrindesiniz, öndesiniz ama ana menü arkadan geliyor şeklinde bir durum içindesiniz.. Demek ki bazı şeylerin henüz zamanı değil eylemsel bazda.. İmzalar, somut girişimleri kesinlikle yapın sadece eylem zamanları konusunda gizli, ketum olun.
Özellikle 5 Eylülde Yeniay sizin burçta doğarken, önemli atılımlara start verin, resmi imzalara girişin. Prensipte anlaşma derler ya, o türden anlaşmaları yapın, sonra eylem planları üzerinde gözlerden ırak çalışın.
Kimi Başakların hayatında, bu ay görülmeyen veya gizlenen sorunlar bu ay birden patlak verebilir, buna dikkat edin, yanardağ patlıyorum diyecek bunu görmeyi bilin... Bu patlayacak sorun bir gizli güç savaşı olabilir kiminiz için, kiminiz içinse bir sağlık sorunu olabilir. Neyse, kendini içten içe belli eden sorun, onunla ilgilenin derim, önlemler alın. Kiminiz için de, içten yeni olaya, atılıma hazırlık var dedim yukarıda, imzalar, anlaşmalar yapılır bu ay ancak eylem planı için ketum olmak, içten, perde arkasından hazırlanmak gerekir dedim.
Para kazanmak için ayın ikinci yarısı çok iyi. Yükselen kendinize güvenle bu ay iyi işler çıkarırsınız ve akabinde paraya çeviririsiniz, Venüs para evinizdeyken, para ayın başından itibaren gelmeye başlar ve ay sonlarında büyüyerek devam eder.
Yeni iş düşünler için, bu ay girişimleri, başvuruları ayın 9’una kadar yapın derim, ay sonlarına veya Dolunaya yakın, başlamanız mümkün olabilir veya 29’dundan sonra yapın, gelecek aya kalsın başlama derim.
Kimi Başak küçük bir operasyon geçirebilir.
Aşk ilginç bir şekilde gelişebilir.. Düşmanlıktan aşka dönüşebilir. Kiminiz içinse, heyecan, macera şeklinde başlayıp aşka dönüşebilir. Sevgilisi veya eşiyle birlikte yurt dışına tatile giden olacaktır. Kiminiz de uzaklarda aşkı bulabilirsiniz, macera diye başlayan ama aşk doğan bir ilişki çıkabilir her an.. Hızlı aşk olayları olacak gibi, Venüs Akrepte gezerken, teklif almanız çok mümkün… Kimi Başaklar da ailesine evlilik, aşkla ilgili haber verecek görünüyor. Ayın 11’in den sonra yollar hareketli, yoldan gelen olabilir, siz gidebilirsiniz.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Canlı, aktif bir ay sizin için. Halen burcunuzda gezen öz yıldızınız Venüs gözleri üzerinize çekmek için size büyüleyici bir çekicilik vermeye devam ediyor, bol bol iltifat alırsınız, yaşam sevincinizi yükseltir ve gezmek, sizi mutlu eden şeyler yapmak için harekete geçirir.
Kısacası hayattan keyif alacağınız ve popüler olacağınız, hakkınızda konuşturacağınız bir aydasınız.
Kimi Terazilerin adı dedikoduya karışabilir, sizi çekemeyenler ileri geri konuşabilir, sizin de ağzınızdan çıkanı kulağınız duymayabilir. O yüzden, ayın 10’undan sonra sözlerinize dikkat edin, hakkınızda ileri geri konuşanları da takmayın derim.
İşinde atak olmak, girişim, reklam, tanıtım yapmak isteyenler düğmeye bassın derim.
Ancak ayın ilk yarısı bir takım parasal ve yasal aksilikler olabilir. Ayın ikinci yarısı bu tür şeyler çözülür. Bu ay ciddi kararlar vermek zamanı değil, verilen kararlı uygulama zamanı sizin için.
Ve parada şanslısınız. 11’inde para evinize girecek olan Venüs size bol bol para kazandırır, hem de kendi kazancınız olacaktır bu. kiminiz de, paralı bir işin altına imzayı atarsınız. Bunun için sanırım başka bir şeyden feragat etmeniz gerecek. Artık gitmeyen, size yük olan bir işten, bir sorumluluktan da kurtulacaksınız, veya resti çekeceksiniz, nereye kadar sorumluluk, noktayı koyacaksınız. Koymazsanız zaten Aralıkta tantananın ardından koyarsınız. En güzeli şimdiden sözle, güzellikle, iletişimle halletmek için bu zamanı değerlendirin.
Bu ay parada kullanmak ve kullanılmak konusu sorun kaynağı olsa gerek… Bu türden sorun yaşayanlar, bununla ciddiyetle ilgilenmeli derim. Yoksa ilişkiler bu yüzden ters dönebilir.
Alacağınız bir iş teklifiniz düşüneceksiniz, ay sonunda imzayı atacaksınız. Veya aranızda iş başvurusu yapanlar ise, ay sonunda olumlu haberi, müjdeyi alacaktır.
Venüs kimi Terazileri evlilik konusunu düşünmeye itecek gibi görünüyor. Bu resmi bir evlilik mi, bir iş evliliği mi –belki iki şirketin ortaklığı şekilden vs – kim ne yaşıyorsa ona göre gelişmeler beklesin derim.
Bu ay aranızda evlenen çıkacak görünüyor. Yıldızlar değişim evlilikle olacak diyor. Daha önce ilişkiye başlayanlar ise, bu ay ilişkisini ciddi bir boyuta taşıyabilir.. Ancak bu konuda güzel kararlar, net sonuçlar, duygular gelecek ay belli olur derim. Acele etmeyin yine de derim bu yüzden.
Bir şeyden resmi olarak vazgeçiş zamanı Teraziler için.. Artık son noktayı koymanın zamanı.
Seyahat yapabilir kimi Teraziler. Kardeş veya dostlardan destek var, güvendiğiniz dostlar size güç verecek adeta.
Sağlık olarak ayın ilk yarısında, tansiyon, bağırsak, iltihap, baş dönmesi gibi sorunlara dikkat edin.
Bu ay iyi başlayan ama sonra aksilik, inatlaşmaya dönüşen bir olay için gelecek ayı bekleyin, zorlamayın, her şey yoluna girecek, sizin istediğiniz gibi gerçekleşecektir merak etmeyin.
Parasal ve yasal aksaklıklar ayın ilk yarısında olabilir.. Ama sonrası iyi gelişir.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Kasım ayı sizin ayınız olur genellikle ama anlaşılan sizin zamanınız daha erken gelecek gibi, ayın ortası ve sonu derken, siz önde olacaksınız, sahnede olacaksınız.
Ayın ikinci yarısı sahne önünde olacaksınız. Birden hayatınızda önemli girişimler için atağa geçeceksiniz.
Kimi Akrepler, yaptıklarınızla dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Çevrenizdeki insanların desteğini alacaksınız. Ay sonuna kadar koşturmaca, işleri halletme vs derken, ay sonunda mutlu sonuçları elinizde olacaktır.
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur misali, Venüs 11’inde Akrepe geçtikten sonra, siz karar verdikten sonra akan sular durulacaktır.. Karar verilmiştir, o kadar. Bu iş aşk kararı, bir evlilik kararı ve hayatınızı biriyle birleştirme kararı olabilir.
Aşk var tek kelimeyle hayatınızda. Üstelik bu aşkla çok önemli bir çarkı kıracaksınız, medyan okuyacaksınız bir konuda. Ayın 5’inden sonra sizi tutana aşk olsun.
Sizi bağlayan sorunlardan, artık gitmesi gereken sorumluluklardan da ay sonundan itibaren Merkür burcunuza geçince kurtulacaksınız.
Kimi Akrepler ise, ay sonunda, önce sağlık konusunda canı sıkılacak ama hemen arkasından çok önemli bir sağlık sorununun geride kaldığını öğrenip derin bir oh çekecek. Bir dileğiniz gerçekleşecek adeta. İçten dilediğiniz bir sorundan kurtuluş var size .
Can sıkan konu ise, neyden kaynaklanabilir, yanlış anlamadan, sizin ve karşı tarafın agresif anına denk gelen bir konuşma olabilir ama sonra iş müjdeyle tatlıya bağlanır. Gizemli ve mucizevi zamanlardasınız dersen abartı olur belki ama belki de olmaz…
Kimi Akrepler de sanki işte başına bela olan birinden, adeta dışsal bir gelişmenin ardından, kurtulacak bir anda. Sanki, büyük bir bela, uzunca süren bir bela, bir elin düğmeye basmasıyla bitecek…
Bu ay Akreplerin bir isteği gerçekleşebilir ayrıca.
İşte, mücadele ve başarı zamanı. Bu ay girişimlerinin karşılığını ve kazancını gelecek ay alacaksınız. Atak ve öndesiniz. Ancak siz önde olsanız da sanki dışsal güçler devrede her şeye rağmen, dışsal güçler sizi biraz da öne çıkaracak, inisiyatifi elinize almanız tam olarak gelecek ayın sonunda olur.
Kimi Akrepler öyle bir hamle yapacak ki, sanki birini yerinden oynatıp yerine geçecek gibi.. Akreplerin gözü karar bu ay… Uzak dursun Akrepten, mücadeleye hazır olmayanı ezer geçer alimallah..
Kalbi boş Akrepleri hayatlarına birden giren aşk değiştirecek, onları yerinden oynatacaktır. Aşk ayı bu ay adeta diyebilirim. Aşk öyle bir geliyor ki, hayat düzeninizi olduğu gibi değiştirecek, hatta hayat düzeni içinde taşları şak diye yerine oturtacak, yani gökte aradığınızı yerde bulacaksınız.
Çocuk hayali kuran Akrepler, bu ay süper bir ay bunun için, ancak kuzey ay düğümü-Satürn kavuşum açısı biraz sorunlu hamilelik yaşatabilir size, en iyisi bu işi Kasım 3’den sonraya bırakmaktır derim.
Ayın ilk yarısında sakarlıklar, kaza riskline ve kavgaya dikkat derim.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Yaylar için yeni işe girmek, yaptıkları işte emeklerinin karşılığını toplamak ve başarı kazanmak zamanı. Eylülün Başak yıldızları tepenizdeyken, başarı yakalamanız kolay olacaktır, istediğiniz, hedeflediğiniz şeylere atılın derim, Mars da dost burç Aslanda gezerken, tuttuğunuzu koparırsınız, taleplerinizi kabul ettirirsiniz.
Gezmek, seyahat, başka yerlerde iş anlaşması yapmak için iyi zaman. Kimini iş-tatil karışık bir seyahat edebilirsiniz. Hem keyif alacağınız bir seyahat olur hem önemli işleri başarırsınız.
Siz de, bu arada 7-9’una kadar yollarda sakarlıklara, trafiğe, yolculukta aksiliklere karşı dikkat edin yine de derim.
Kiminizin ise, bekleyen bazı işleri seyahatini engelleyebilir ancak 10’undan sonra engeller kalkıyor.
Gerçekten bu ay güzel bir anlaşmaya imza atarsınız, kariyerde kendinizi parlatan bir imza olur bu. Hatta teklifi eden siz değil, başkaları olur, size sağlam, güzel, başarı vadeden bir teklif geliyor. Kabul edin derim, parlak, önünüzü açacak bir şey bu çünkü.
Beklemediğiniz iyi paralar kazanabilirsiniz. Mars-Uranüs arasında güzel bir açı var, sizin şans ve fırsat patlaması yaşayacağınız bir döneme girdiğinizin işareti bu.
Çocukları olan Yaylar, bir çocuğunun başarısıyla gururlanabilir.
Evle ilgili ani karar verebilirsiniz ama ben acele etmeyin derim. Zaten ev değişikliği biraz da işle bağlantılı görünüyor, önce işlerinizi, hedeflerinizi tamamlayın, ardından ev olayına odaklanın.
Aşk için gelecek ayı beklemeleri gerek, ancak kimi Yaylara gizliden gizliye başlayan bir hoşlanma, hayranlık var.. Sanki önce tatlı, hoş arkadaşlıkla başlayan, ortak macera duygusu ve birlikte eğlenme ile başlayan sonra aşka dönüşen bir şey olabilir bu..
Kimi Yaylara uzaklardan aşk haberi var gibi.. Kiminize de dediğim gibi, gizli bir hayranlıkla başlayan, gelecek ay ortaya çıkan bir hayranınız olabilir..

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Uzun yollar, yeni iş başvuruları, önemli kişilerle iş görüşmeleri verimli ve başarılı geçecek.
İş başvurularınızı ayın 9’una kadar yapın derim, sonrasında Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte, istifa gibi resmi kağıtlara imza atmak söz konusu olabilir.

Ayın 9’una kadar iş anlaşmaları, imzalar için gayet iyi dönem, ayrıca ayın 29’undan sonra bu türden konular için iyi zamanlar. Tabii doğum haritası uygun olanlar için 9-29 arası uygun olabilir anlaşmalar için ancak genel aylık yıldızlara göre pek uygun görünmüyor, onu not edeyim. Ancak bir işi yapıp bitirmek, elden çıkarmak, istifa etmek, bir şeyden vazgeçmek için uygun zamanlar olarak görünüyor.
Kimi Oğlak ise, işinde büyük başarı kazanabilir bu ay. Parlak bir ay sizin için gerçekten. Çıkış yapmak için iyi bir ay diyebilirim, ancak riskler de mevcut, kendinizi risklere hazırladıysanız, sorun yok, büyük çıkış için iyi zaman derim. Hazır değilseniz, o zaman biraz olayların gidişatını görüp ona göre karar verin derim.
Uzun yollardan güzel haberler alabilir. Ayrıca seyahat edenler, gittikleri yerde iyi dostluklar kurabilir.
Kimi Oğlaklar eski dostlarla görüşebilir, kimi eski sevgiliden haber alabilir ayın ikinci yarısında.
Ayın ikinci yarısında aşk gündeme oturacak görünüyor. Gelişen olaylar Kasımda sizi bir hedefinize ulaştırabilir.
Oğlaklar… Aniden evlilik kararı, evlilik teklifi alabilir veya verebilir, bu ay evlenen de olabilir.
Bu ay sanki aşk veya başka bir konuda kadersel zamanlardasınız, bu ayı bilinçli ve hissederek yaşayın. Hayatınızın rotasını değiştirecek olaylar üzerindesiniz.
Sağlık konusuna ve yasal ve parasal konudaki tıkanıklıklara dikkat etsinler ayın ilk yarısında. Kalbe ve tansiyona dikkat Oğlaklar derim ayın ilk yarısında.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Kovalar ödemeler, alacaklarla meşgulsünüz, bu konuda rahatlama var, ayrıca para kazanmak için ayın ikinci yarısı iyi görünüyor. Artan geliriniz, kazancınız sizi ödemeler, hesaplar konusunda daha bir düzene sokacaktır.
Kimi Kovalar ise, ortaklı veya işbirliği yaptığı kişilerle birlikte işleri masaya yatırıp yıl ortası sorgulaması yapacaklar, yeni yol planı oluşturacaklardır. Kiminiz de önemli kişilerle hesap kitap işine oturacaksınız veya banka, sigorta gibi bir kurumla parasal konuda bir anlaşma yapabileceksiniz.
Ay sonu iş değişikliği yapmak isteyenler için iyi. Güzel bir iş anlaşması yapabilirsiniz ayın ikinci yarısında. Hatta ayın 22’inden sonra başvurun derim. Sonucunu gelecek ayın başında alabilirsiniz. Tayin, terfi isteyenler ise, yine, bu ay yapsın başvurusunu, sonuç almanız mümkün görünüyor.
Ayın 7-8’ine kadar Mars engeli var, iş değişikliği düşünenlerin bir yasal engeli olabilir ya da işte tadilat vs olabilir, beklemek durumunda kalabilirsiniz. Veya seyahate çıkmak isteyenler için halletmeleri gereken bir iş engel olabilir, 7-8’ndan sonra engel kalkar ve yapmak istediğinizi yapabilirsiniz.
Bu ay kimi Kovalara işte prestijli bir teklif gelebilir, itibarınızı artıran bir teklif olabilir bu. Ve kiminize de sanki promosyon, ödül gibi bir ek para gelebilir işten. Emeklilik veya sigorta gibi bir şeyi bekleyenler için de ayın ikincisi garanti bir şeyler var, sağlam ve garanti vadeden sonuçlar sizin.
Ailede yaşlı bir kişinin sağlığına dikkat. Kimi Kovalar için kendi sağlığı önemli ama sağlık genelde iyi gelişir. Bazı yıldızlar sağlık evinizde geziyor bu ay, yıldızlar bu bakımdan iyi görünüyor. Ayrıca Jüpiter Temmuzda Yengeçe sizin de sağlık evlerinizden birine geçti ve seneye yaza kadar burada, sağlık sorununu çözmek ve tam iyileşmek, şifalanmak, sağlık sorununu geride bırakmak için tam zamanıdır derim, ilgilenirseniz sorundan kesin olarak kurtulursunuz. Bu konuda sezginize güvenin doğru kişilere başvurmak, doğru tedavi için, yıldızlar pat diye doğru kişiyi ayağınıza getirir, iyi olacak hastanın doktor ayağına gelir misali.
İlişkide aniden çıkan kıskançlık ve başka konuda tartışmaya dikkat. Tutkusu yüksek bir ilişki zamanı bu ay, ama sorunları da getirebilir beraberinde. Sevgili veya eşinizin kendisiyle ilgili bir problemiyle ilgilenmeniz gerebilir, problemi ya aile kökenli ya da işle ilgili olabilir. Bu türden sorunlar ilişkiyi yaşamanızı engellemeyecektir, tutku, canlılık çok iyi görünüyor, sadece gereksiz kıskançlıklara, sevgilinizin veya eşinizin aniden parlamasına karşı sizin sakin olmanız gerekebilir, onun sorununu çözecek de sizsiniz, olaya güzel bir çözüm bulabilirsiniz aniden gelen ilhamla ve ilgili kişilerle açacağınız telefonlardan olumlu yanıt alarak.
Kimi Kovalar ilişkilerini sorgudan geçirebilir, tutku mu aşk mı, sorusu kafanızı meşgul edebilir, anlamak için gelecek ayı bekleyin derim. Gelecek ay aşk bekleyenler, ilişkisi sorunlu olanlar…. Yeni aşk gelebilir….

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart )
Yeni bir başlangıç yapmak isteyenler için uygun zaman, herhangi bir konuda, bir yazıya başlamak, bir kursa başlamak, yeni bir müşteriyi listeye katmak, bir iş girişimine imza atmak ve aşka başlamak vs.
Ayın ikinci yarısı yollar, başvurular, iş konusunda başarılı ve şanslı zamanlar başlıyor. Ayrıca güzel haberler, şanslı fırsatlar geçecektir elinize.
Merkür 29’unda dost Akrep burcuna geçince, güzel haberler akmaya başlar, işler yoluna girer, yollarla ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Bir dileğiniz gerçekleşebilir. Bir anlaşmaya imza atabilirsiniz, sağlam bir anlaşma olur bu. Veya kiminiz de, bir işe somut adım atabilir, başlayabilir, hem de garantili, güçlü bir yere olabilir.
Yüksek eğitimle ilgili adım atmak isteyenlere 29’undan sonrasını tavsiye ederim. Veya ayın ilk 10 gününü.
Ayın 29’undan sonra gerçekten enteresan bir teklif alabilirsiniz, kiminiz evlilik teklifi, kiminiz sağlam bir yerden iş teklifi, kiminiz ise, yaşadığı yerden başka yere taşınmayı gerektirecek önemli ve kalıcı, sağlam bir iş teklifi olabilir. Veya daha önce karar verilen bir olay ay sonunda somut eyleme dökülecek, hazırlanın bu olaya, hatta kiminiz taşınmaya…
Kimi Balıklar sanki bir sorunlu dönemden çıkacak gibi, mahkeme sorunu yaşayanlar, belki hapis sorunu yaşayanlar varsa, bir kurtuluş, çıkış ve eve dönüş zamanı gelmiş gibi..
Mahkemeyle ilgili sorunu olanlar, haber bekleyenler varsa, yine sizin için de, ay sonunda somut haber veya gelişme olacaktır.
Ancak, bazı yıldızlar da, kiminiz için, bir şeye nokta koyma zamanı diyor. Yeni bir yola, yeni bir hayata girmek için eski bir şeye nokta koymak zorundasınız. Bu kiminiz için iş olabilir, kiminiz için bir ilişki olabilir, kiminiz içinse parasal bir konu olabilir. Bir konuyu artık kabul etmeniz, zorlamamanız lazım.
Kimi Balıklar güzel bir müjde alabilir, kimi de ailesine bir müjdeyi haber edebilir.
Sağlık konusuna dikkat etsin kimi Balıklar derim, özellikle ayın ilk yarısında. Çok çalışmaktan kaynaklı sağlık sorunları olabilir. Bu ay sağlık konusunda önlem alın derim, daha sonra sıkıntı büyümeden iyileşmek için iyi zaman.
Ayrıca işte, çalışan Balıklar ise, birilerinin düşmanlığına dikkat etsin derim.
Parada şanslı bir ay, hatta piyango, loto deneyebilirsiniz.
Aşkta, ilişkisi olanlar için anlamlı ve önemli zaman, kararlar için harekete geçilen bir ay olacak. Yeni ilişki bekleyenler gelecek ayı beklesin derim. Bu ay Venüs Akrepte aşk hayatınızı desteklerken, yine de bazı gelişmeler gelecek ay şartlar değişebilir ve şekillenebilir diyor. Kiminiz için de, sanki birkaç ay önce başlayan ve devamı gelmeyen bir ilişki bu ay yeniden ortaya çıkabilir gibi..

Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder