31 Ekim 2014 Cuma

Astrolog Semavii’den 2014 Kasım Ayı Burç Yorumları

Astrolog Semavii’den 2014 Kasım Ayı Burç Yorumları
(Not: Yükselen Burcunuzu okumayı da unutmayın.)


           AKREP BURCUNUN EFSANE İSMİNE BİR SELAM GÖNDERELİM BURADAN: TÜRKİYE SENİ UNUTMAZ KEMAL SUNAL

Kasım ayında yıldızların gökyüzü konumları:
7 Kasımda 14 derece Boğa burcunda Dolunay var. 22 Kasımda 0 derece Yayda Yeniay gerçekleşecek.
 Dolunay bir şeyleri tamamlamak için uygun zamanlardır. Boğa dolunayı biraz zorlayan bir dolunay olacağa benzer. Olgunluk ve hoşgörüye davet ediyor. Ve ayrıca sahip olduğunuz şeyleri korumaya davet ediyor. Bunun için kararlılık lazım. Ancak direnç noktalarınız, sahip olduğunuz şeyleri korumanızı engelleyen önyargı veya takıntılı davranışlarınızın farkına varın ve onları bırakmayı deneyin. Yoksa elinizden kayıp giden şeylere seyirci kalırsınız. İnisiyatif alın ve iradenizi yapmanız gereken şeye odaklayın. Yanlışta değil doğruda direnin.
Boğa dolunayının karşısında Akrepte Satürn var.. Bu dolunay kişilere bir dönüm noktası yaşatır, bir yol ayrımına getirir. Bir şeyleri geride bırakma zamanı, ilerlemek için geride bırakmanız gereken şeylerle yüzleşirsiniz.
Boğa dolunayı en çok burcu, yükseleni ve ay burcu Boğa veya Akrep olanları etkileyecektir. 
Elinizdeki işleri bitirmek için odaklanın derim. Yeniay ise başlamak için iyidir. Şanslı bir yeniay olmaya aday 22 Kasımda Yay burcundaki yeniay. Onun için sizi mutlu eden güzel bir başlangıç yapacağınız bir hedefinizi düşünün ve ona hazırlanın derim 22 Kasıma kadar, ve sonra da adımınızı atın güzel dileklerinizle.
Yıldızların Kasımdaki konumları;
Akrepte bulunan Güneş 22 Kasım Yay yeniayıyla birlikte Yay burcuna geçiş yapacak.
Yine, Akrepte gezen Venüs 16’sında Yay burcuna geçecek.
Terazide bulunan Merkür 9’unda Akrep burcuna geçecek ve daha sonra 28 Kasımda Yay burcuna geçecek.
Oğlak burcunda bulunan Mars ay boyunca Oğlakta ilerlemeye devam edecek.
Ağır ilerleyen gezegenler;
Şans yıldızı Jüpiter Aslanda düz pozisyonda ilerlemeye devam ediyor, gelecek ay retro harekete geçecek, şimdiden haber vereyim.
Değişim yıldızı Uranüs Koçta retro harekette ilerlemeye devam ediyor.
Disiplin ve yapı yıldızı Satürn Akrepin son derecelerine doğru hızla ilerliyor, 25 Aralıkta Yay burcuna geçişe hazırlanmakta!..
Dönüşüm yıldızı Plüton Oğlakta uzun misafirliğine devam ediyor, düz pozisyonda.
Hayaller ve inançlar yıldızı Neptün öz burcu Balıktaki uzun seyahatine devam ediyor, retro harekette ama 16’ında düz pozisyona geçecek. Bu önemli bir olay.

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Koçlar krizlerle meşgulsunuz. Ancak merak etmeyin Kasım 22’den sonra krizi aşıyorsunuz, hayat alanınızı genişleten, istek ve planlarınızı daha rahat eyleme dökmenize imkan veren akıcı ve şanslı enerjiler sizi sarmaya başlıyor.
Yine de 22 Kasıma kadar zorlu enerjilerle akıllı bir şekilde baş etmelisiniz, doğru kararlar vermek için sabırlı olmalı, iradenizi olayların üzerinde hakim kılmalısınız.
Kiminiz bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz, bu tedavi gerektirebilir. Sağlık önemli bu ay. Siz veya bir yakınınızın bir sağlık sorunu meşgul edebilir.
Kiminiz ise, işte parasal bir kriz veya yönetimle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Elinizdeki önemli işleri bitirmek ve sonuç almak üzere hummalı bir çalışma içinde olursunuz beraberinde çalıştığınız kişilerle. İşlerin artı-eksinini, kar-zarar çıtasını hesaba katmak, bilinçli hareket etmek başarı getirecektir. En azından krizi aşmanıza ve ilerlemenize yardım edecektir.
Bu ay ayrıca kimi Koçlar da, sağlık veya iş sigortası, vergi, banka ödemeleriyle yoğun bir şekilde meşgul olacak.
Ortak işler yapanlar için 7 Kasım Boğa dolunayı bir yol ayrımına getirebilir sizi. Kimlerle ve şekilde yola devam edeceğinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekecektir.
7 Kasım dolunayı zorlu olmakla beraber, istediğiniz maddi veya statüye yönelik şartları ilgili kişilere kabul ettirmeniz mümkün olabilir. Kararlılığınız etkiler. Yine de, yetkili ve ilgili kişilerin de sizin kadar kararlı olduğunu görmeniz, neyi nasıl isteyeceğinizi bilmeniz de ışık tutar size.
Dolunay zamanı sizin veya yakınınızın sağlığına ve para konularına dikkat.
Bu işin içinden çıkamayan kimi Koçlar ise, tazminat alıp işinden çıkabilir ve yeni bir işe başlamak için harekete geçebilir. Tabii çözümü bulanlar işinden vazgeçmez.. Ne yapar o zaman? Var olan, sürüncemede olan konuyu en makul seviyeye getirip önünüzdeki yeni olanaklara, işinizi tazeleyecek yeni konulara yönelirsiniz.
Yanii, bu ay kimi Koçlar yeni bir işe doğru yol alırken kiminiz de yeni projelere başlayabilirsiniz.
Her ne olursa olsun kararanız, yeni iş veya yeni projeler, 22 Kasımda dost Yay burcundaki şanslı ve bereketli Yeniay enerjisinden faydalanın. “Yeni” olarak ne yapacaksanız, 22 Kasımdan itibaren adım atın ve atağa geçin. Diğer dost burç Aslandaki şans yıldızı Jüpiter kendi yönettiği Yay burcundaki Yeniaya destek şanslı enerjiler vererek, yeni başlangıçlarınıza pozitif ve şanslı destekler verecektir, size yeni girişimlerinizde yardımcı olacaktır.
Ama şunu unutmayın; Jüpiter bir hedefi olana ve onun için pozitif bir çaba içine girene yardım eder! 
İkinci yarı daha şanslı. Biraz olsun nefes alacağınız, keyifli bir dönem olacak sizin için ikinci yarı. Çabalarınızın karşılığını görmek, takdir edilmek, hareket edebilmek, eylemlerinizi rahatlıkla yapabilmek size çok iyi gelecek, yüksek moralli enerjiyle dolacak, kısa sürede bir sürü işleri halledebileceksiniz. Başarı sizi bekliyor 22 Kasımdan itibaren.
İkinci yarıda, iş seyahati gündeme gelebilir. Şanslı ve güzel girişimler yapacağınız iş seyahatleri olacaktır. Güzel sonuçlarla keyifli döneceksiniz seyahatlerden. Ve girişime yönelik yapacağınız iletişim, görüşeceğiniz üst düzey kişilerden dost destekleri alacaksınız.
Bu ay ayın ilk yarısının zorluğuna rağmen, 22 Kasımda sizi bir zafer bekliyor! Kimi Koçlar mesleği veya yaptığı bir çalışmayla bir ödül alabilir, alkışlar sizin için!
Kimi Koçlar ise, bir yıldız gibi parlayacak!   
Para geliyor mu bu ay?
Para evinizi yöneten Venüs 16’sında dost burç Yaya geçtiğinde para da gelir size. Hem de Jüpiter destekli, bereketli bol paralar gelir.
Mars Oğlak burcuna agresif çıkışlar yaptırabilir size. Bu yüksek enerjiyi işinize ve yeni hedefler için orijinal ve güçlü bir çıkış yapmaya harcayın. Kavga ederek güzelim enerjiyi boşuna harcamayın aman ha!
Aşkta bir sürpriz sizi bekliyor. Sürprizler ayın ikinci yarısından sonra patır patır akıyor hayatınıza..
İlişkisi olanlar ve evliler, partneriyle birlikte güzel bir seyahat yapabilir, kültürel ortamlarda birlikte olup çok eğlenebilir. Birlikte gezip eğlenmenin tadını çıkarın ayın ikinci yarısından sonra. Sürprizler yapmak ilişkide heyecanı ve aşkı alevlendirecektir.
Yeni aşk isteyenler aşk heyecanı ile dolup coşabilirsiniz… Aşk içinizi kaynatıyor..

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Boğalar yasal ve parasal işler gündemde. Zıt burcunuz Akrepte yığılan yıldızlar para, sigorta, ortak işler, ödemeler, resmi işlerle meşgul eder sizi ay boyunca.
Kimi Boğalar ise, ilişkiler üzerinden yoğun bir zaman geçirebilirsiniz. İlişkilerinizi yeniden gözden geçirme zamanlarındasınız. Hakkınızı savunarak, kendinizi ilişkilerde daha kararlı ve amacınıza uygun ifade ederken, başkalarıyla iyi ve samimi sağlam ilişkiler kurmak üzerine sınavlar yaşatıyor size yıldızlar.
Bu ay da yine önemli sınavlardan geçersiniz. Neyi nasıl ifade edeceğinizi bilmeniz ve ne istediğinizi bilmeniz önemli bu bakımdan.
Size bir şey ifade etmeyen ilişkilerinizi de sorgulamak durumundasınız.. Amaçlarınız ve heyecanlarınız değiştikçe, çevrenizde bulunan insanlar da değişmekte. Bu ay bunu daha somut gözlemleyeceksiniz.
Bu arada, eski dostlarla görüşme de yapabilirsiniz. Eski dostların önemini de anlayacağınız bir ay.
Bir dava ile uğraşabilir kimi Boğalar. Bu para konulu bir dava veya resmi işler olabilir, kiminiz içinse, kişisel bir dava olabilir. Ancak bu ay yıldızlar pek sizden yana değil, sorunu sağduyu ile aşmaya çalışın. Marsın dost Oğlak burcunda olması yine de, bir çözüm bulacağınızı gösteriyor.
Şartlara direnmeyin ve sorunu sağduyu ile aşın. Marsın Oğlak’ta dost desteğini kullanarak sorunu aşın derim.
Parasal konulara gelirsek, 22 Kasımda Yay burcu Yeniayı parasal bereketinizi artıran bir döneme gireceğinizin işaretini taşıyor. Beklediğiniz veya yeni işlerden gelecek paralar yüzünüzü güldürecektir.
Tabii 8.ev yatırım evinizde olan yeniay gelen paraların başka borçlara ya da olan ödemelere gideceğini de gösteriyor. Ayrıca başkalarıyla paylayacağınız paralar söz konusu. Yine de, özel yatırım yapmanıza imkan verecek ekstra paralar da kazanabilir, parasal hesaplarınızı güzel bir noktaya getirebilirsiniz.
Parasal işbirlikleri 22 Kasımdan sonra kısmetli ve bereketli olacaktır.
Aşkta hızlı ve enteresan gelişmeler var. Bir ilişki hızlı bir şekilde başlayabilir, birden kendinizi özel ve yakın bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz 16 Kasımdan sonra. Bu aşk gibi görünüyor veya karşılıklı bir heyecan, beğeni gibi.. Hızlı gelişmeler başınızı döndürebilir.. Ama ilişkinin devamı gelir mi, söylemek için erken.
Ay boyunca yoğun duygusal ve romantik enerjilerin etkisi altındasınız, her an gönlünüzü birine kaptırabilirsiniz.
Hareketli ve heyecanlı aşk zamanları ama karar vermek için erken…
İlişkisi olanlar, duygusal yakınlaşmanın desteğiyle, sorunlarını geride bırakabilir.
Ancak 7 Kasım burcunuzda gerçekleşen Dolunay bir bitişin de işaretini taşımakta.. Kiminize bitiş, kiminize sorunu geride bırakma düşer.. Artık geldiğiniz duygusal noktaya bağlı seçiminiz ve payınıza düşen somut gelişme..
Boğalar aşk ve ilişkiler konusunda ikilem içinde veya iki kişi arasında kalabilirsiniz…
İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
İkizler sizin için de, 22 Kasım öncesi ve sonrasını ikiye ayırabiliriz çünkü ikisi arasında oldukça farklı yıldız enerjileri var. Yaşantınızın veya yaşam tarzınızın değişiminin güçlü işaretlerini vermekte 22 Kasım sonrası yıldız açıları ve yıldız enerjileri…
Kiminiz işte, kiminiz aşkta, kiminiz ise her ikisinde yıldızlar tarafından destekleniyorsunuz 22 Kasımda zıt burcunuz Yay burcunda gerçekleşen şanslı yeniayın etkisinde.
Bu ay bir konuda ciddi bir karar alıyorsunuz. Bunun için ailenin görüşüne başvurabilirsiniz.
Kimi İkizler ise, işle ilgili ciddi bir karar alabilir, bunun için ilgili kişilerle ve yakın gördüğünüz kişilerle görüşebilir, onların fikrini alabilirsiniz.
Sağlık konusunda 22 Kasım öncesi sağlığınıza iyi bakın, önem verin. Ayrıca sağlık masrafı çıkabilir, ve sigorta, vs gibi kurumdan maddi destek alan olabilir. Bir yerden, bu devlet olabilir, aile olabilir, sizi bekleyen resmi veya hak edilmiş bir para var kısmetinizde.
7 Kasım Boğa dolunayı size parasal bereket getirebilir.
İşte aktif ve gözdesiniz 22 Kasımdan sonra. Ancak 22 Kasım öncesi çok çalışacak, epeyce ter dökecek ve hatta sinirleriniz çalışma koşulları ve ortamında bozulabilecek. Öfkenizi bazen bir anda patlatan durumlar olabilir, sonra üzülseniz de, sert sözler ağızdan çıkmış olabilir. Yani, sabrınız epeyce sınanır. Siz siz olun 22 Kasım öncesine kadar ciddi kararlar vermeyin işte, çünkü ondan sonra sizden yana, sizin lehinize gelişmeleri elde edebilecek, dediğinizi alabileceksiniz.
Bu ay konuşulacaksınız. Dedikodulara kulak vermeyin.
Hatta parlak bir iş teklifi/teklifleri kalbinizi ısıtacak, mutlu edecek, sizi parlatacak işler birden yorgunluğunuzu unutturacaktır size. Parlama zamanını geliyor 22 Kasımdan sonra. Dost kişilerin sizi öne itmesi ve desteğini bol bol alacağınız zamanlara giriyorsunuz.
Öte yandan, Merkür ayın sonunda biraz kafanızı karıştırabilir bir konuda, veya tam tersi siz başkalarının kafasını karıştırabilirsiniz. Bir hayal kırıklığı yaşayabilir ya da yaşatabilirsiniz. Bu belki iki işten birini seçmekle alakalı olabilir. Onun için söz vermeden önce iyi düşünün ve size söz verecek insanlara da hemen güvenmeyin, önce somut gelişmeleri görün.
Aslında 22 Kasımdan sonra olmayacak işler de, olacak işler de su yüzüne çıkar, belli olur her şey. Gördüğüm o ki, bir takım hayal kırıklıklarına rağmen, sizi gerçekten çok mutlu eden önemli bir olay var. Bu kiminiz için ilişkiyle alakalı iken kiminiz için işle alakalı. Neyse payınıza düşen, sizi gerçekten mutlu eden, hayatınızı ısıtan ve hayat tarzınızı olumlu yönde değiştiren bir şey.
Aşkta mutlu eden bir olay var.
Venüs 16 Kasımda zıt burcunuz Yaya girdikten sonra, aşkı iliklerinizde hissetmeye başlarsınız. 22 Kasımda yine zıt burcunuz Yeniayda Güneşin de Yaya girmesiyle beraber, aşkta mutluluk sizi bekliyor. Tek kelimeyle aşk var. Seviyor, seviliyorsunuz. Mutlu bir aşka ve ilişkiye yelken açıyorsunuz. 
Aşk bekleyen veya kalbi boş olan İkizler, sürpriz bir karşılaşma yaşayabilir ve sürpriz bir karar verebilirsiniz.
Gökyüzünde çok güzel bir üçgen açı oluşacak, aşk ve ilişki evlerinde ve aşkla ilgili yıldızlar arasında. Merkür de işin içine girince, mutlu bir ilişkiye imza atmak demek olabilir.
Sürpriz bir hediye sizi mutlu edecek.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Yengeçler hareketli ve yoğun bir aydasınız. Önemli görüşmeler var programınızda.
Güzel bir girişime veya işe adım atabilirsiniz. Öte yandan ayın 22’sine kadar sizi hayli zorlayan yıldız enerjileri de var. Keyfinizi kaçıran, mutsuz eden tatsız ve üzen bir sıkıntıyla da uğraşmanız gerekebilir.
Yine de ayın ilk günü dost Balık burcunda buluna Ay’ın diğer yıldızlara verdiği destekle, çok önemli bir konuyu tamamlamanın huzur ve mutluluğunu da yaşayacaksınız.
Bu kiminiz için bir yere resmi başvuru yapmak ve olumlu sonucunu almak şeklinde olabilir, kiminiz için beklediğiniz ve planladığınız maddi bir desteği almak olabilir, kiminiz için de, bir işe başlamanın adımlarını atmak yönünde olabilir.
Kasım yıldızları sizi gerçekler ve hayallerle yüzleştiriyor. Olmayan şeylerle, olacak şeyleri ayıklayıp, sizin için doğru kararları verebilecek gerçekçi bir bakış açısı yakalayabileceksiniz.
7 Kasım dolunayı sizi bir yol ayrımına getirebilir. Kiminizi maddi bir konuda, kiminizi bir kişiyle ilgili olarak.
Bir yakının sağlık sorunu 7 Kasıma kadar hassas görünüyor. Ondan sonra rahatlama gelir ancak ondan önce sağlık önemli ve kritik olabilir.
Para konusunda kritik zamanlar yaşayan Yengeçler için de, 7 Kasım dönüm noktası görünüyor.
Parada asıl iyi dönem 22 Kasımda Güneşin para evinizle güzel teması etkisiyle iyi yöne gider. Parada beklentilerinize uygun güzel gelişmeler yaşamaya başlarsınız.
Kiminiz için 22 Kasım sonrası yeni ve para kazandıran bir işe adım atma zamanı olabilir. Yeni işe girmeyi düşünenler 22 Kasım sonrasını iyi değerlendirsin. 16’sında Venüs’ün Yaya girmesi de, size güzel kazançlar, parada sevinçler getirecektir. Ancak paranın gayretle geleceğini de bilin.
7 Kasım dolunayı sizin için önemli zaman. Bir yakınızın durumuna üzülebilirsiniz. Kiminiz de biriyle ilişkinize nokta koyabilirsiniz.
Ancak aynı dolunay size dost desteklerin de geldiği zamana işaret ediyor. Yani, atmanız gereken önemli adım için kişilerden destek alıyorsunuz.  
Biriyle çatışma, kavga edebilirsiniz aman dikkat.
Sakarlık, kaza riskine karşı ayın ilk yarısı daha dikkatli olunuz. Özellikle 9 Kasıma kadar dikkatli olmak iyi olur. Ayrıca 24-25 Kasım arası da gerilim, çatışma ve kaza riskine karşı dikkatli olmak iyi olur.
22 Kasımdan sonra, güzel bir işin veya iş girişiminin detaylarını görüşmek üzere, ilgili kişilerle harıl harıl keyifli çalışmalar içinde olacaksınız.
Aşk ve ilişki cephesi enteresan görünüyor Yengeçler için. Kiminize ayrılık, yol ayrımı görünürken, kiminize ciddi kararlar vermek gözüküyor. Payınıza ne düşecek bilemem, kiminize ayrılık kiminize tam tersi bir ilişkide karşılıklı ciddi bir karar vermek söz konusu. Hatta evlilik için kolları sıvayabilirsiniz.
İlişki evinizde gezen Mars karşı tarafın sizden daha kararlı olduğunu gösteriyor.
Aşk bekleyen Yengeçlere yeni aşk gözükmüyor.. Yeni aşk için gelecek ayı beklemek gerek..
Belki eski aşkla bir karşılaşma yaşamanız mümkün bu ay. Bu bakımdan önemli bir zaman diyebilirim sizin için.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Aslanlar sizin için de ayı ikiye bölebiliriz, 22 Kasım öncesi ve sonrası diye…
22 Kasıma kadar öfkeniz burnunuzda sabrınız defalarca sınanabilir. Veya canınızı sıkan, üzen durumlarla meşgul olmak zorunda kalabilirsiniz. Zorlanacağınız günler yaşayabilirsiniz.
Aslında bir dönüm noktasındasınız tam da. Yeni bir yolun, yeni bir hayat amacının açılan kapısından içeri girmek üzeresiniz..
Bu yeni yol kiminiz için somut bir yeni yol olabilir, kiminiz içinse, ruhsal, duygusal planda bir yeni yol olabilir.
Öyle veya böyle, bir dönüm yaşamaktasınız. Kiminiz aile, yuva hayatı üzerinden, kiminiz ise iş, kariyer üzerinden.
22 Kasımdan itibaren bir şeyler değişecek sizin için. Bir şeyleri geride bırakacaksınız. Arkanızda bırakacağınız bir şeyler olacak. Yönünüzü yeniye çevireceksiniz. 
Ailede önemli bir konu var. Bu bir sağlık konusu olabilir veya direkt evle alakalı, evi yenileme, eski bir yeri onarma, yenileme üzerine ciddi bir uğraşı üzerine girebilirsiniz. Mars da 6.evde size önemli onarım, tamirat vs için fırsatlar verir.
Kiminiz de işinizi, iş yerinizi tadilattan geçirebilirsiniz.
Bir yakını sağlık sorunu yaşayan Aslanlar ise, yakınıyla ilgilenmek durumunda kalabilir, iyileşene kadar korkular yaşayabilir. 7 Kasıma kadar kritik görünüyor sağlık konusu ancak 7 Kasımdan sonra rahatlatan gelişmeler olabilir, derin bir oh çekme imkanınız olur.
Öte yandan, 22 Kasım sonrası dost Yay burcunda toplanan yıldızlar size ayrıca sürprizler ve sevinçler yaşatabilir.
Kiminiz bir mesleki ödül alabilirsiniz. Mesleki veya başka bir konuda bir ödül almanız ve alkışlanmanız mümkün. Flaşlar adeta üzerinizde patlayacak.
Kiminiz işlerinizi büyüten girişimlere keyifle atılacak, dost kişilerle ve başarılı, becerikli insanlarla bir araya gelerek, el birliğiyle güzel ve arkası çok iyi gelişecek, giderek parlayan güzel işlerin, projelerin adımını atabilirsiniz.
Beklediğiniz yepyeni ve taze kan getirecek bir proje veya iş teklifini her an alabilirsiniz 22 Kasımdan sonra. Aslında bu bir teklif değil, sizin girişiminizin sonuçları gibi görünüyor. daha fazla çevreye ulaşacağınız, dikkatleri çekeceğiniz bir projeye imza atabilir, sesinizi daha geniş çevreye duyurabilirsiniz.
Her ne ise, beklediğiniz girişim ve iş fırsatı, işte o fırsat 22 Kasımdan itibaren kapınızı çalıyor. Bunun için ilgili kişilerle kontak kurmaya ve çabalarınıza devam edin.
7 Kasım kritik, zor bir dönem.. Sağlık önemli özellikle. İş de önemli. Ama ondan sonra hızla rahatlatan, parlak bir dönem sizi bekliyor. Yalnız bu parlak dönemin bir bedeli de var… Seçim yapmak… İki şey arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Kimi Aslanlara bir taşınma hazırlığı görüyorum işten veya evden… Bu taşınma Aralığı bulabilir, ama köklü bir taşınmaya benziyor. Hatta kiminiz için kent, ülke değişikliği bile söz konusu olabilir…
Aşk çok ilginç ve güzel gelişmeler açık. Bir mutluluğunuzu yakınlarınızla, çevrenizle paylaşmanız mümkün. Aranızda evlenen olabilir. Çevrenizin gözdesi olacak, hakkınızda konuşturacaksınız aşk, evlilik ve ilişkiniz üzerinden.
Çocuk yapmayı düşünen Aslanlar için de, iyi ve şanslı bir zaman ay sonu itibariyle. 
Çocuk sahibi olan kimi Aslanlar ise, çocuğunun bir başarısıyla mutlu olacak.
Kalbi boş Aslanlar için 22 Kasım sonrası çok parlak, pozitif ve mutlu eden bir aşka yelken açma zamanı geliyor. 22 Kasımdan sonra her an sırılsıklam aşık olabilir, sever, sevilirsiniz. Aşk ayaklarınızı yerden kaldıracak gibi görünüyor. Pozitif ve uğurlu bir başlangıç yapabilirsiniz aşkta.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Başaklar yoğun ve yorucu bir ayı dost burç Oğlakta bulunan Mars’tan alacağınız cesaret ve güçle başarılı bir şekilde geride bırakabilirsiniz.
Bir konuda sesiniz güçlü çıkacağa benziyor. Ama iyi ama can sıkan bir konuda, olaya müdahale edip, iradenizi ortaya koyacak, hatta olaya noktayı koyan siz olabileceksiniz.
Kiminiz de bir konuda önemli ve sorumluluk getiren bir inisiyatif alabileceksiniz.
Kiminiz iletişim ve eğitimle ilgili yoğun bir çalışma temposu içinde olacaksınız. Önemli bir dönüm noktası olduğunu düşündüğünüz bir başarıyı yakalama telaşında olacaksınız.
Kiminiz için, bu ay bir davanın veya resmi bir işin sonucu alacağınız bir dönem gibi. 7 Kasıma kadar önemli bir zaman yaşayacaksınız. 7 Kasımdan sonra zor dönemi geride bırakırsınız. Ancak kritik bir zaman 7 Kasım öncesi de.. Mücadele ettiğiniz şey için akıllı plan ve tavır içinde olmalısınız ve haklı olduğunu yerde, hakkınıza sahip çıkmalısınız.
Bu zorlu hedefiniz her ne ise, bir dost desteği almanız mümkün bunun için yani 3.bir şahsın devreye girmesi ve size destek vermesi mümkün.
Bir sağlık konusu da var gibi kimi Başaklar için. Bir yakının sağlığı söz konusu olabilir. Kritik bir süreç, ancak olumlu bir sonuç alma şansı da var.. 7 Kasım kritik zaman, ondan sonrası iyi. Ancak 7 Kasıma kadar tedbir, sağduyu ve özen gerekli derim. Zor ama başarılı bir tedavi veya hatta operasyon söz konusu olabilir. Ancak her şey tedaviyle bitmiyor, bakım ve özen gerektiriyor.
Önemli ve kalıcı iş ilişkileri biraz zahmetli başlar ama sonra güzel gelişir. Bu ay sanki uzun süredir sürdürdüğünüz işte bir noktaya geleceksiniz, işe tamam mı, devam mı diye düşüneceksiniz. Yapacağınız değerlendirmenin ardından kararınızı vereceksiniz. Değer mi değmez mi.. Bu soruya vereceğiniz yanıt, sizin kararınızı oluşturacaktır.
Ayın ilk yarısı siz ve aileden kişilerin de sağlığına dikkat etmesi iyi olur. Tansiyon, kalp, düşme, kemiklerle ilgili sorunlar vs konusunda ani gelişebilecek rahatsızlık konusunda dikkatli olmak gerekir. 16 Kasımdan sonra ise, yediğiniz içtiğinize, mide ve bağırsak be karaciğere dokunan şeylere karşı dikkatli olmak gerekir.
Ay’ın başında ve sonunda bir seyahat gündeme gelebilir.  
7 Kasım gerçekten kritik ama önemli görünüyor sizin için. Ya bir hedef veya işinizden vazgeçmeniz söz konusu. Ya da tam vazgeçerken, bir başka yerden gelen teklif veya öneriyle kritik süreçten kurtulma, derin bir oh çekme zamanınız olabilir.
Tanıtım, reklam vs için ataklar yapmak için zorlu ama iyi bir zaman diyebilirim. Dost kişilerle yapacağınız ortak çalışmalar, yakın veya dostlardan alacağınız destekler sizin hedefiniz için işe yarayacaktır.
Evde özel misafirleriniz olacaktır. İş veya özel bir konuda evde özel misafirlerinizle görüşmeler yapacaksınız. Özel misafirler ağırlayacaksınız.
Aşk nasıl acaba sizin için?
Sevgilinizle baş başa vakit geçirmek istersiniz. Evli ve ilişkisi olanlar evde veya gözlerden ırak baş başa vakit geçirmek isteyecek.
Bu ay işte veya evde, vs bir araya geldiğiniz kalabalık ortamda, çevrenizde bulunan biriden şüphe edebilirsiniz. Birinin dedikodu taşıması veya götürmesi mümkün olabilir. Kimleri evinize aldığınıza ya da yakın çevrenize aldığınıza dikkat edin bu ay derim, özellikle Kasım ikinci yarısından sonra.
Aşk bekleyen Başaklar için aslında güzel bir zaman. Arkadaşlık ortamında başlayan, sonra sizi heyecanlandıran bir aşksal gelişme olabilir. Arkadaşlarınızla gittiğiniz sosyal ortamlarda veya hatta iş vesilesiyle gittiğiniz ortamlarda aşkla karşılaşabilirsiniz. Ancak ay sonları gibi, kafanız karışıyor görünüyor.. Ya sizin ya partnerinizin bir öyle bir böyle, kararsız halleri ilişkiye gölge düşürebilir..
Yeni aşk daha çok ayın ilk yarısı sağlam olabilir görünüyor, ikinci yarıda karşınıza çıkan ilişki durumlarının sağlamlığı su götürür..

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Teraziler parasal konuda güçleniyorsunuz. Maddi kazanımlarınız artıyor. Bu moralinizi yükseltecektir.
Ancak bu ay tazminatını alıp işinden ayrılan da olacaktır. Toplu bir para gelmesi söz konusu size. Dediğim gibi, bu işinizden ayrılmanın arkasından gelen bir para da olabilir.
Kimi Teraziler içinse, işten ayrılma söz konusu olmayabilir. Sadece uzun süredir devam eden, mücadele ettiğiniz işlerinizi bitirmenin ardından gelen paraları alabilirsiniz.
Kiminiz ise, resmi bir kurumdan, banka, miras vs veya devletten parasal bir para alabilirsiniz. Akrep yıldızları sizi zorlayan, epey bir süredir beklediğiniz bir para olduğunu gösteriyor.
Para konusunda, sizin lehinize diyebilirim şartlar. Muhatap olduğunuz kişi veya kurumlardan daha iyi konumda, şansın sizden yana olduğu durumlar var.
Yani, parasal işler lehinize. En azından alacağınız parayı akıllı plan çerçevesinde kullanmayı bilecek, borç da yapsanız, yaptığınıza değecektir.
İlk yarıda önemli masraflar yapacaksınız, bol alışveriş var. Para geliyor, masraf da artıyor..
Kimi Teraziler sağlık-bakım veya önemli bir şeyi almak için masraf yapabilir. Hatta bir pürüzü çözmek, düzeltmek için masraf yapabilirsiniz. Bu bir tamirat olabilir, veya sağlıkla ilgili oluşan bir problemi düzeltmek adına bir tedavi masrafı da olabilir.
Bu ay ev güvenliğinize dikkat edin derim. Özellikle, ayın ilk yarısında. Hatta ay sonuna kadar ev güvenliğine, eve giren çıkana, anahtarı evde bırakmadığınıza, suyu açık bırakmadığınıza vs dikkat edin derim.
İş yeri sahibi olanlar ise, iş yerinin güvenliğine dikkat etsin derim ay boyunca.
22 Kasımdan sonra işte ve genel gündelik hayat akışınızda hareketli ve aktif zamanlar başlıyor. Başınızı işten güçten kaldıracağınız, yeni ve farklı şeylere zaman ayıracağınız günler. Yorgunluğunuzu atacağınız hoş kısa seyahatler yapabilirsiniz. Sevdikleriniz size sürpriz yapıp evinizde sizi ziyarete gelebilir. Yakın çevrenizle neşeli vakit geçirebiliriniz, hatta yakınlarınızla bir müjdeyi, güzel bir haberi paylaşabilirsiniz.
Aile veya yakınlarla güzel bir mutluluğu kutlayabilirsiniz.
Öte yandan, ay sonu gibi, alerji, gıdalara, yolda yürürken bacak burkulmasına vs karşı dikkat etmek de lazım.
Birinin sözlerine güvenmemek gerekir derim.. Somut olayları görmek lazım derim. Veya tam tersi, siz birine söz vermeyin diyebilirim, önce etraflıca düşünün karar vermeden önce.  
Aşkta gelişmeler sizi tatmin edecektir ikinci yarıda. Yeni aşk yakın çevrenizde karşınıza çıkabilir. Ancak yeni aşkın ve ilişkinin başlaması gelecek ayı bulabilir. Henüz aşk adına küçük ama güzel tohumlar atılabilir.
Sevgili ile bir telefon, bir mesaj sizi çok heyecanlandırabilir.
İlişkisi olanlar ise, birlikte güzel bir kararı sevdikleriyle paylaşabilir, onlara müjdeyi verebilirler.
Çocuk sahibi olmak isteyen Teraziler için iyi zamanlar…

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Akrepler yeni bir dönümün başında olmalısınız.
Bıraktığınız şey bir “dönem.”
Geçen ay burcunuzda olan Güneş tutulmasının ardından artık bir şeyleri geride bıraktığınızı siz de görüyorsunuzdur.
Kiminiz için, uzunca süre hayatınızı meşgul eden bir şey geride kalıyor. Bu belki kariyer yolunda yapmış olduğunuz bir proje olabilir, kariyerinizi pekiştiren bir işbirliği olabilir.
Her neyse, artık sonuna gelmiş olmalısınız. Artık maddi meyvelerini almak istersiniz.
En azından onunla ilgili yükümlülükleriniz geride kalır, bir tamamlanmanın ardından.
Tabii bunun ardından, yeni bir dönemin de yeni sorumlulukları hayatınıza giriyor.
Parasal açıdan iyi bir ay olacak, beklediğinizden de yüksek kazançlar elde edeceksiniz. 16 Kasımdan itibaren Venüsün Yay burcuna, sizin de para evinize girmesiyle beraber, bereketli parlak kazançlar, paralar kazanırsınız. Hele 22 Kasımda Yay burcundaki yeniayla birlikte Güneş de Yaya girince, para konusunda değmeyin keyfinize. Gerçekten iyi paralar kazanabilir, başarılı işlere imza atabilirsiniz. Bunlar sizin moralinizi yükseltecektir.
Parasal kazançlarınız birden fazla yerden olabilir.
Bir iş teklifinin altına imza atmanız da mümkün. Çok kişiyi ilgilendiren bir iş olabilir bu veya kiminiz için, birden fazla fırsat ve imkan yaratan çok yönlü bir iş olabilir. Yani bir taşla iki kuş vurabilirsiniz.
Bu ay, size bir tekliften ziyade, aslında sizin bir teklifinizin kabul edilmesi söz konusu. Yani, sizin önerdiğiniz veya teklif götürdüğünüz bir iş kabul edilebilir, parlak paralar kazandıran ve parlak başarı getiren bir iş girişimine böylece yol alabilirsiniz.
Reklam, tanıtım, yeni müşteri ağları oluşturmak, yeni iş girişimlerinde sıkı pazarlıklar yapmak, görüşmelerde başarı elde etmek için yönetici yıldızlarınız el ele vermiş durumda, ikisi de Oğlakta, bileğinizi güçlendirmekte iş görüşmelerinde. İnsanları ikna etmeniz, dediğinizi yaptırmanız zor olmayacaktır bu durumda.
Ancak bir ikilem, bir seçim de söz konusu. Bedeli var.. Daha büyük işler için, bir işi geride bırakmak, bir işten vazgeçmeniz söz konusu olabilir. Aksi takdirde, gelecek ay işler arap saçına dönebilir.. Şimdiden geleceği görüp, seçimlerinizi akıllıca yapmakta fayda var.
Aşk için yıldızlar hazır, ya siz hazır mısınız?..
Aşk beklenmedik yerden çıkabilir. Aşk iş ilişkileriniz üzerinden gelebilir mesela.
Kısa seyahatlerde tanıyacağınız biriyle aranızda bir ilişki başlayabilir kiminiz için de.
Eğitim hayatında olan Akrepler ise, eğitim dolayısıyla gittiğiniz çevrelerde aşkı bulabilirsiniz.
Biri sizi görmeye, sizinle görüşmeye gelebilir.. Bu türden bir aşksal durum yaşayanlar için enteresan bir şey var.. Kaçan kovalanır misali, siz kovalarsanız o kaçar, o kovalarsa, siz kaçarsınız.. Veya sizi etkileyen bir karşılaşmanın ardından zaman ve mekanların bir türlü çakışmadığı, bir türlü bir araya gelemediğiniz bir ilişki söz konusu da olabilir.. Bu bakımdan, 7 Kasımda zıt burcunuzdaki Boğa dolunayı enteresan olabilir.
7 Kasım Boğa dolunayı, bir bitişin, yeni bir başlangıcın dönüm noktası olabilir sizin için.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Yaylar Kasım ayını sizin için de ikiye ayırabiliriz çünkü 22 Kasım öncesi ile sonrası arasında oldukça farklı yıldız enerjileri hakim gökyüzünde sizin adınıza.
Zaten bu ayın en güzel yıldız enerjisi 22 Kasımda yeniayla birlikte oluşacak ve bu yeniay sizin burcunuzda doğacak! Şanslı ve uğurlu Yay Yeniayından en çok faydalanacak sizsiniz dolayısıyla.
Artık dileyin Yay Yeniayından ne dilerseniz.. Aşk mı, para mı, başarılı eğitim mi yoksa parlak iş fırsatları mı?..
Yönetici yıldızınız Şans yıldızı Jüpiter’inden dost burç Aslandan Yay Yeniayına vereceği destekle yılın en önemli ve en şanslı zamanlarını yaşayabilirsiniz.
Ancak ondan önce, ayın ilk yarısı biraz sevimsiz, biraz sıkıcı işlerle meşgulsunuz hala.. Çünkü Satürn haricinde, Akrepte biriken diğer yıldızlar sizi bir takım sorumluluklarla meşgul etmeye devam ediyor.
Bu sorumluluklar kiminiz için parasal kökenli, üstelik Satürn etkisinde devlet veya başka önemli kurumla aranızdaki sorunlu para veya resmi meselelerle ilgili. Kiminizin devlete veya banka gibi bir kuruma olan borcu sorun yaşatacaktır, bunu çözmek zorunda kalırsınız Akrep yıldızlarının sizi zorlamasıyla.
Kiminiz ise, ya hastanedesiniz, sağlık nedeniyle, ya da hatta kiminiz yasal bir belayla uğraşıyor olabilirsiniz. Sizi bağlayan bir bela..
İşte, neyse uğraştığınız sorun 22 Kasımdan itibaren geride bırakacak, derin bir oh çekeceksiniz, nihayet şans yüzünüze gülecek.
Tabii bu türden sorunlarla meşgul olmayanlar ne yapıyor acaba Akrep yıldızlarının etkisi altında..?
İlk yarıda gözlerden ırak hazırlıklar içindesiniz. Hummalı bir hazırlık… Bu bir önemli hayat amacınızı gerçekleştireceğiniz büyük bir işle ilgili olabilir. Hazırlıkları kimseye duyurmaya niyetli değilsiniz 22 Kasıma kadar.
Kiminiz işten dolayı bir yurt dışı seyahati veya başka kente olan seyahatten dolayı bir süre yaşadığı çevreden uzaklaşabilir.
7 Kasıma kadar sizi epeydir meşgul eden sorun ve sorumluluklar veya hazırlıklar devam eder. 7 Kasım resmi vs işlerinizi sonuçlandıracağınız, bir toparlama noktasına getireceğiniz zaman.
Hazırlık yaptıgınız işler ise, 22 Kasıma kadar sürer..
Sonra içinizdeki enerji dışarı fışkıracak ve sizi kimse tutamayacak.
22 Kasım deyince, çok aktif, hareketli ve sosyalsiniz. Gündelik rutininiz birden artacak, hırsla ve hevesle işlerinize atılacaksınız ve para kazanma ve başarma hırsınızla işleri bir anda hızla sonuca bağlayacaksınız.
22 Kasımdan sonraki girişimleriniz iyi sonuç verir kesinlikle. Bu zamanın güzel enerjisinden yararlanın, fırsatları değerlendirin mutlaka.  
Güzel bir haber var size.
Ayrıca sizin çevrenize vereceğiniz güzel bir haber de var.
Öte yandan, Merkür 28’inde burcunuza girince, ilk birkaç gün kafanızı karıştıran haberler alabilirisiniz. Kulağınıza dedikodular gelebilir.. Siz bunlara aldırmayın, ne yanlış ne doğru iyi biliyorsunuz. Zaten güzel enerjilerle olumsuzu olumluya çevirecebileceğiniz pozitif ve kararlı bir ruh halindesiniz, konuştuğunuz insanları etkileyecek ve ikna edecek, beklediğiniz destekleri alacaksınız.
Aşkta heyecanlı, canlı ve hareketli zamanlar başlıyor.
Bu ay çok beğenilecek, göz dolduracaksınız. 16 Kasımda burcunuza giren Venüs, 22 Kasımda Güneş burcunuzda derken, cazibenizle konuşturacaksınız, beğeni ve ilgiyi üzerinize toplayacaksınız. Yayacağınız aşk enerjisiyle, her an birine ok atabilir, kalbini fethedebilirsiniz birinin.
Öte yandan, sizin bir hayranınız veya sizi beğenen biri size açılabilir ay sonlarında..
Kalbi boş olan Yaylar yeni bir aşka yelken açabilirsiniz.
İlişkisi olan veya evli olan Yaylar, hareketli ve canlı ortamdan faydalanacaktır, epeydir rutin giden aşk hayatlarını canlandırmak için birlikte sosyal ortamlardan hoş vakitler geçirebilirsiniz.
Aşkta yaklaşan Satürn’ün ayak izlerini duymaya başlayabilirsiniz. Satürn 25 Aralıkta burcunuza girdiğinde, ciddi bir ilişkinin, kalıcı bir ilişkinin adımlarını atacaksınız görünen o ki…

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Oğlaklar sizin için hayli yoğun bir ay olacağa benziyor.
Bol iletişim halindesiniz yakınlarınızla ve iş arkadaşlarınızla.
Önemli bir işi sonuçlandırmak üzere, ilgili kişilerle görüşmeler halindesiniz. Epeydir tek bir alan üzerine yoğunlaşan iş hayatınız yakında çeşitlenebilir, daha farklı kesimleri hedef kitlesi olarak belirleyeceğiniz, çok yönlü çalışmalara adım atabilirsiniz bu aydan itibaren.
Ancak özellikle ana amacınızı teşkil eden işlere zaman ayırmanız başarınızı artıracaktır.
Önemli temel yatırımlar üzerine birileriyle görüşmeler yapacaksınız. Bu işinizle ilgili köklü yatırımlar üzerine olabilir, kiminiz içinde ev, emlak türü yatırımlar üzerine olabilir.
İkilemde kalırsanız karar için ayın ikinci yarısını hatta gelecek ayı bekleyin. Sizi memnun eden sonuçlar alacaksınız.
Öte yandan, karar vermek için belki de ayın ikinci yarısını beklemeniz gerekmeyecek. 7 Kasımda dost Boğa burcuna olan Dolunay beklediğiniz kararı vereceğiniz sonuçları getirebilir elinize.
7 Kasım Boğa dolunayı bir dönüm yaşatabilir size.. Uzun zamandır kafanızı meşgul eden konu da böylelikle, somut sonuçlarıyla beraber, geride kalabilir. Artık sonuçların yol açtığı yeni yolunuzla ilgili yeni sorumluluklar ve meşguliyetler gündeminize girer.
Bir resmi mesele sonuçlanabilir.
Bu ay sizin için gerçekten ilginç. Sizi bir şeylerin koruduğunu hissedeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu nedir bilemem, ama bir şeylerin sizi yanlıştan döndüreceğini veya doğru adımlar konusunda destekleyeceğini görecek, içinizden aldığınız kararların ve yaptıgınız işlerin doğruluğunu anlayıp memnun olacaksınız. Doğru yolda ya da yanlış yolda olduğunuzu adeta iç sesiniz size gösterecek, tıpkı bir yolda giderken, tabelaların yolu göstermesi gibi..
Mars burcunuzda, sizi güçlendirmiş, girişimci, atak, cesur ve ne istediğinizi bilir haldesiniz. Güçlenen ve yükselen enerjinizle kısa sürede çok işler başarabilirsiniz bu ay.
Ayrıca gerçekten dost kişilerin de gizli desteklerini alacaksınız önemli işlerinizde. Perde arkasında sizi koruyanlar olacak.
Parasal konu enteresan. Beklediğiniz bir para, toplu bir para, veya miras gibi bir konuda size parasal kısmetler görünüyor. Banka, ödeme, vergi, kredi işleri ayın ikinci yarısından itibaren lehinize gelişir. Havadan ya da başka yerlerden size para gelebilir ayrıca.
İş amacıyla yurt dışına giden olabilir. Bol alışveriş de yaparsınız gittiğiniz yerlerde. Keyifli bir seyahat olacağa benzer.  
Bu ay içinize doğanlar, ilhamlar vs bir yere not edin mutlaka, çok parlak fikirler doğabilir içinize.
Kimi Oğlaklar ise, yurt dışında bir başarı ödülü alabilir bu ay.
Sağlık için zaman ayırın derim bu ay. Koşturmalar, stres vs derken bünyeni yorgun düşebilir. Ayın ikinci yarısında özel hayatınıza ve sağlığınıza zaman ayırın, dinlenin, mutlu olacağınız şeyler yapın.
10 kasıma kadar agresif enerjiler sizi birden öfkelendirebilir. Sakarlık, kaza riskleri, kişilerle çatışma konusunda dikkatli olun.
Aşk ne durumda?..
Bir hayranınız çevrenizde dolaşıyor… Bu ne zaman ortaya çıkar, gelecek ay olabilir..
Kimi Oğlaklar ise, sevgili veya eşiyle birlikte romantik ve neşeli vakit geçirmek üzere baş başa kalmayı tercih edebilir. Hatta bir seyahat planı yapabilirsiniz sürpriz bir şekilde.
Kalbi boş Oğlaklar birden hoş ve güzel bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz kendinizi, ancak gizli bir ilişki olma riski görünüyor.. Kalbinizi kapan kişiyi önce bir tanıyın derim.. 
7 Kasım dolunayı aşk konusunda bir dönüm olabilir kimi Oğlaklar için..

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Kovalar sizin için hem zor hem güzel bir ay olacak görünüyor.
Bu bakımdan, sizin için de, ayı ikiye bölebilirim; 22 Kasım öncesi ve sonrası diye.
22 Kasıma kadar zorlayan yıldız açıları devam etmekte. Kiminizi kariyer üzerinden, kiminizi ev ve aile, kiminizi ise sağlık bakımından.
Bu ay her şeyden önce moral ve sağlık en önemlisi. Stresin ve sorunların sağlığınızı bozmasına izin vermeyin derim. 22 Kasımdan itibaren gelecek güzel pozitif ve şanslı yıldız enerjilerini düşünürseniz, sorunlarınızın ve sıkıntılarınızın bir dönem sonra geçeceğini, geride kalacağını bilin.
İş hayatınızı ve iş rutininizi değiştiren bir gelişme olabilir. Yetkili birinin işten ayrılması iş hayatınızı değiştirebilir. Ancak bu tür bir değişimin iş hayatınızı pek kolaylaştıracağını söyleyemiyorum. Tam tersi sizin elinizi kolunuzu bağlayan işler devam ediyor.
Öte yandan kariyer ve iş hayatınızda da bir dönüm noktasında olduğunuzu bilin. 7 Kasımdaki Boğa dolunayı sizin için dönüm noktası olacaktır. Vereceğiniz kararla artık kariyer hayatınızda başka bir yöne gideceksiniz. En azından yeni bir kariyerin adımlarını atacak, eskisinden yavaş yavaş veya adımlarla uzaklaşacaksınız.
Kimi Kovalar ise daha erken bir kararla, kariyer hayatını kökten değiştirebilir. Sonuçta Akrep burcunda geçen ay olan Güneş tutulması bu konuda kararlarınızı somutlaştırmış olabilir.  
Öte yandan, dediğim gibi, kiminiz de işle ilgili halen kararsız ve köşeye sıkışmışsanız, o zaman kararınızı yaklaşan şanslı ve güzel enerjilerin hakim olduğu 22 Kasım sonrasında verin.
Zaten 22 Kasımda Yay burcunda doğan Yeniay sizin bir dileğinizi gerçekleştirecektir.  Bunun öncesi ve sonrasında yoğun görüşme trafiği yaparsınız.
İş hayatınızın renkleneceği, değişecek zamanlara girmek üzeresiniz. Çok yönlü bir iş hayatını özleyenler için 22 Kasım sonrası güzel fırsat kapıları açılıyor. Hedeflerinizi koyun rahatlıkla ve eyleme geçin derim.
Oğlakta bulunan Mars sizi biraz bekletebilir, bazı şeylerin tamamlanması için, o zaman gelecek ayın başlarında Mars burcunuza geçince, en somut ve büyük adımı atabilirsiniz. Yine de, bir hedefinizin, bir dileğinizin gerçekleşmesi size akabinde büyük adımı attıracak hareketi sağlayacaktır.
Yeni işe giren Kovalar, çok yönlü, çok amaçlı, kabalık, hareketli ve hatta çok kültürden insanların bulunduğu bir işe adım atabilirsiniz.
Kiminiz de, yeni kariyerinde ilk adımı atacaktır. Yani mesleğiniz, kariyeriniz değişebilir.
Sağlık konusu önemli, ilgilenin ay boyunca, özellikle 22 Kasıma kadar.
Para konusuna gelirsek….
Ev, yatırım konusunda güzel bir fırsat gelebilir 16 Kasımdan sonra, özellikle 22 Kasımdan sonra. Daha erken zaman için, 7 Kasım diyebilirim. Ama tavsiyem 16 Kasımdan önce adım atmayın.
16 Kasımda Venüsün, 22 Kasımda Güneşin Yaya geçmesiyle beraber, para evinizi yöneten gezegenlerden biri Jüpiterle çok güzel açısal enerjiler içinde olacaklar. Bu güzel, şanslı ve bereketli enerjiler hanenize kısmetli paralar getirebilir. Güzel kazançlar sağlayabilirsiniz.
Bir yarışma, bir özel proje, veya çıkış yapacağınız bir çalışma da size ekstra ödül ve para kazandırabilir. Bu bakımdan, dikkatleri çekeceğiniz bir aydasınız. 22 Kasımdan itibaren start verebilirsiniz bu türden güzel girişimler için. Bunun için dost destekleri alacaksınız.
Aşkta yeni bir yolun eşiğindesiniz. Sürpriz ve şaşırtıcı gelişmeler var aşkla ilgili. Grup ortamında, kalabalık sosyal organizasyonlarda gördüğünüz, karşılaştığınız biri ile aranızda güçlü bir elektrik ve heyecan yaşanabilir, size aşkın kapısını açan bir ilişkiye doğru gidebilirsiniz.
Hatta beklediğiniz aşk gelebilir bu ay.. Yani, işte aşk budur dedirten bir heyecan dalgası içinde olacaksınız.
Ancak bir sır, bir gizem barındıran yanı da olabilir partnerinizin… Yani, tanımakta ve ondan sonra ciddi karar vermekte fayda var..
Bu tür bir tereddüt sizi gelecek ay daha net adım atmak üzere, bekleyip görme kararına sevk edebilir.
İlişkisi olanlar ise, partnerinden bir hediye alabilir. Veya ondan sürpriz bir teklif, bir öneri alabilirsiniz.
Kimi Kovalar ise, bir yakının sevincini paylaşabilir..

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 
Balıklar resmi işler, resmi başvurular ayı diyebilirim. Kiminiz için iş, kariyer konusunda, kiminiz için bir dava olabilir, kiminiz içinse, eğitim alanında olabilir.
Kiminiz ise, bir kent, ülke değiştirmeye yönelten bir iş veya vize vs başvurusu bile yapabilirsiniz.
Büyük ve ciddi düşünceler ve planlar üzerindesiniz. Kafanız önemli düşünce, planlarla, kararlarla meşgul..
Geleceğinize yön veren bir adım atacaksınız görünüyor. Haliyle, detaylıca düşünmek ve araştırmak zorunda hissediyor olmalısınız kendinizi.  
İşinizde yetki kazanmak adına beklediğiniz sonucu almak için biraz zaman gerek. Daha doğrusu, geçen ay Akrep Güneş tutulması beklediğiniz sonucu size getirmiş olabilir, ancak bedelleri ve bu sonuca göre seçimleri var.. Bir şeyleri feda etmek meselesi var amacınıza ulaşmak için..
Sizin için ne iyi, ne kötü karar vermeniz için acele etmemeniz gerek.
Ne zaman kararlarınızı verirsiniz… Kanımca 7 Kasım dolunayı artık sonuçlarıyla, artı-eksileriyle yeni ve ciddi bir yola gireceğiniz zaman olabilir.
Kimi Balıklar bu ay bir davaya başvuru yapabilirsiniz.
Yeni ve parlak bir işe başlayan olacaktır aranızda. Hatta devlet gibi güçlü ve kalıcı bir kuruma adım atan olacaktır.
Kiminiz de bulunduğunuz kurumda yükselebilirsiniz.
Ancak rakipleriniz de var. Onu da görmezden gelmeyin..
Hatta kimi Balıklar oldukça güçlü düşman veya rakiplerle uğraşmak durumda kalabilir. Bu bakımdan zor ve zorlu bir ay görünüyor kiminiz için.
Bu ay rakip ve dostlarınızı tanıma ve anlama zamanı.
Ayrıca bir amaç veya çıkar için sevdiğiniz birinin kalbini siz kırabilirsiniz. Pişmanlık duyabilirsiniz sonra.
7 Kasıma kadar beklediğiniz maddi kazanç, maddi destek gelebilir. Bu kiminiz için işten alacağı önemli bir kazanç olabilir, kiminiz içinse, aileden alacağı maddi destek olabilir.  
Ardından aile ve eve masraf yapabilirsiniz.
Yeni iş olanakları birden fazla olacaktır sizin için. Neyi seçeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Yine de, başarı ve para vadeden işi seçebilirsiniz. Çok yönlü, hareketli ve kalabalık iş ortamı olan bir yerde çalışabilirsiniz.
Bu ay kimi Balıklar iş dolayısıyla gideceği yurt dışı seyahatleri, seminer, konuşma, sosyal organizasyonlarda dikkatleri üzerine çekecektir.
Öte yandan, dedikodu ve kıskançlıklar yaşanabilir.. Buna dikkat etmek gerekir.  
İş hayatında kimi Balıklar da medya, internet gibi erişim ağını genişleten bir girişim yapabilir.
Aşk ne durumda sizin için bakalım?..
Aşk dedikoduları da beraberinde getirebilir.. Venüsün Yaydaki seyri sizi gözde yapabilir ancak kıskanç gözlerin lafları vs hazır olun.
Kalbi boş Balıklar, hoş iltifat ve teklifler alabilirsiniz. Hatta siz de, beğendiğiniz birine yaklaşabilirsiniz.
Aşk genel itibariyle, iş, çalışma ve iş dolayısıyla katıldığınız yerden gelebilir.
Kimi Balıklar ise, aile ortamında birine tanıştırılabilir. Hatta ilişkisi olan Balıklar aile ortamında, bir düğünü, bir nikahı kutlayabilir.
İlişkisi olan Balıklar için birlikte, ortak güçle ve birlik beraberlik içinde hareket etme zamanı. Sevginizin gücünü anlayacağınız bir ay.

Parlak şans yıldızı sizinle olsun dileklerimle…
Astrolog Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder