28 Kasım 2016 Pazartesi

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN KASIM AYI BURÇ YORUMLARI

NOT: KASIM AYI SONUNDA KASIM AYI BURÇ YORUMLARI PDF DOSYAYI YAYINLIYORUM. BENİ YENİ TAKİP EDENLER AYLIK DETAYLI BURÇ YORUMLARIMI TANISIN DİYE. OKUYUN, BAKIN KASIM AYINDA NELER OLMUŞ, YAPTIĞIM YORUMLARLA KARŞILAŞTIRIN. BEĞENİRSENİZ, SİZ DE ARALIK AYINDAN İTİBAREN ASTROLOG SEMAVİİ'NİN AYLIK DETAYLI BURÇ YORUMLARI PDF'İNE ABONE OLMAK İSTERSENİZ, AYLIK 5 TL, YILLIK 60 TL, 2 AYLIK 10 TL, 3 AYLIK 15 TL VS İSTEDİĞİNİZ KADAR AYLIK İÇİN BAŞVURUN BANA. BU ARADA, YIL SONU İTİBARİYLE YILLIK ABONELİĞİ KABUL ETMİYORUM, EN FAZLA 6 AYLIK İÇİN BAŞVURUN. 
AYLIK VEYA 2,3,4, VS AYLIK ABONELİK İÇİN LİNKİ BAKINIZ.. 

http://astrologsemavii.blogspot.com.tr/2016/11/astrolog-semaviiden-kasim-ayi-burc.html 

 (LİNKİ AÇAMAZSANIZ, BLOGUMDA AYLIK BURÇ YORUMLARI BÖLÜMÜNDE, AYLIK BURÇ YORUMLARI PDF ABONELİK İÇİN YAZIMI BULABİLİRSİNİZ.)

YILDIZLAR YOLUNUZU AYDINLATSIN!..
ASTROLOG SEMAVİİ 

EVET. SİZLERİ KASIM YORUMLARIMLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM... 

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN KASIM AYI BURÇ YORUMLARI
(Not: Yükselen Burcunuzu okumayı da unutmayın.
Burç yorumları okurken, önce Yükseleninizi sonra burcunuzu okuyun ve sonra her ikisini kendi yaşadıklarınızı dikkate alarak harmanlayın.)

Kasım Ayında Yıldızların Gökyüzü Konumları
Transit Güneş Akrepte geziyor, 21’inde Yay burcuna geçiyor.
Merkür halen Akrepte, 12’sinde Yay burcuna geçiyor.
Venüs Yay’da, o da 12’sinde Oğlak burcuna geçecek.
Oğlakta transit gezen Mars 9’unda Kova burcuna geçecek.
Terazi’de bulunan Jüpiter bu ay Terazide 11-16 dereceye kadar ilerleyecek.
Satürn Yayda ilerlemeye devam ediyor. Ekim ayı sonunda Yayın 14’den 17 dereceye kadar ilerleyecek.

Koçta Uranüs ay boyunca retro’da yine ve 21’den 20 dereceye geri gidecek ay sonunda.
Plüton Oğlakta düz pozisyona geçmiş durumda. Kasım ayı içinde 15-16 derece arasında.
Balıkta gezen Neptün retro’da halen ancak bu ay düz pozisyona geçecek 20 Kasımda. Neptün 9 derecede iken, düz pozisyona geçip ilerlemeye başlıyor.

Kasım Ayında Önemi Gökyüzü Hareketleri
Kasımda herhangi bir tutulma olayı yok.
30 Ekimde 7 derece Akrep’te gerçekleşen Yeniay 14 Kasıma kadar etkisini sürdürecektir.
14 Kasımda 22,5 derece Boğa’da Dolunay gerçekleşecek. Önemli bir dolunay bu. Detaylarını burç yorumunuzda bulabilirsiniz ve bunun için ayrıca bir yazı yazacağım bloğumda.
29 Kasımda 7,5 derece Yay’da Yeniay gerçekleşecek.
Bu ayın olumlu gökyüzü olayı ne dersek, Jüpiter’in Satürn’le ve Mars’la işbirliğini söyleyebilirim.
Transit Jüpiter derece olarak Satürn’ü yakalıyor bu ay. Bu eylem, girişim, uzun soluklu resmi işleri, dava, mahkeme, iş kurma, uzun soluklu bir hedefi gerçekleştirme ve ilerleme ve sonuç alma bakımından iyi bir enerji. Genel olarak olumlu bir enerji. Dediğini veya düşündüğünü planlı ve programlı bir şekilde yapmaya dair somut ve olumlu bir enerji. Ayrıca Mars’ın da bu ay Kovada olup “hızlı ve atak” olmayı gerektiren hedeflerde destek olması, bu ay genel olarak büyük işlerin ve büyük hedeflerin hızlı ve hedefe uygun gerçekleştirilmesi için iyi bir ay olduğunu gösteriyor. Bu güzel eylem, atak, girişim, hedefe ilerleme ve sonuç alma enerjisi kimlere yarayacak özellikle, burçlar bölümünde bulursunuz.
  
Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Yönetici gezegeniniz dost burçlardan biri olan Kovaya giriyor 9 Kasımda. 9 Kasımdan itibaren Kovada ilerleyerek Jüpiter’le güzel açı yapacak. Bunlar ay boyunca size çeşitli şekilde destek verecektir. En başta bazı lüks ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılaşma imkanınız olacaktır, ev, araba, başka tür lüks ihtiyaçları temin etmek için gayet güzel imkanlar bulacaksınız.
Ayrıca Jüpiter ilişkiler evinizde gezince, Mars da dost ve idealler evinde olunca, dost ve yakın kişilerle işbirliği çok başarılı olabilir, birlikten kuvvet doğar düşüncesi hayat bulur, başarılı ve para ve itibar getiren işbirlikleri, anlaşmalara imzalar atabilirsiniz.
Kimi Koçlar bir şeyle öne çıkacak ve parlayacak görünüyor. Başarınız göz kamaştıracak, alkışlanacaktır. Kendinizi tarz olarak yenileyecek, yeni stilinizle gözleri üzerinize çekeceksiniz ayrıca.
Mars teknoloji, yabancılar, bilgi, yurt dışıyla alakalı burçlardan biridir. Bu konularda işleriniz yaver gidecektir. Yeni arkadaşlıklar edinebilir, onlarla verimli paylaşımlar yapabilirsiniz. Bu konuda dost kişilerin desteğini alabilirsiniz. Sizin de dost kişilere destek vermeniz, yardım etmeniz gerekebilir.
Jüpiter ve Marsın bu güzel açılarının size verdiği şanslı atak, şanslı girişimler etkisine bir de Satürn’ün hem Jüpiter hem Mars’la güzel açısı ekleniyor. Bu ay bu 3 yıldızın desteğiyle kimi Koçlar büyük bir hedeflerini başarıyla, rahatlıkla ve hızla gerçekleştirme gücü ve imkanı bulacaktır.
Satürn uzun zamandır çabayla götürdüğünüz büyük bir iş, büyük bir proje veya mevcut işinizde yavaş ve emin adımlarla başarıyı salık vermekte. Şimdi, bu ay Mars ve Jüpiter’in desteği “hızlı” bir başarıdan söz etmekte.
Çaba ve başarılarınızın maddi-manevi meyvelerini yemek bakımından bu ayın yıldızları size ayrıca destek oluyor. Parasal sonuçlar ve diğer maddi-manevi sonuçlar yüzünüzü güldürecek, kendinize olan güveninizi de yükseltecektir. Bu bakımdan 14 Kasımdaki Boğa Dolunayı size göz kırpmakta, para geliyor size.
Kiminiz yeni bir şeyler yapmanın keyfini çıkaracaksınız. Belki ilk defa uçak kullanacaksınız veya paraşütle atlama deneyimi yaşayacaksınız. Veya yeni bir araba alacaksınız vs. Yeni bir şeyler alma söz konusu, özellikle teknolojik ürünler veya araçlar gibi. Bu tür lüks ihtiyaçlar için yıldızların desteği var, rahatlıkla alma ve ödeme imkanınız var görünüyor. Yani, bütçeyi aşmayan bir lüks alışveriş söz konusu.
14 Kasımdaki Boğa dolunayı size para getirince, kiminiz temel bazı ihtiyaçlar için harcama yapabilirsiniz, kıyafet, parfüm, ev eşyası vs gibi.
Ortak kazanç eviniz geçtiğimiz 30 Ekimdeki Akrep yeniayı ile canlanmaya başladı zaten. Miras, ortak işler, yatırım, banka hesapları, sigorta, vergi gibi konuları halledip, onlardan maddi kazanımlar sağlamak için de iyi zamandasınız. Neptün’ün güzel desteği, başkalarından veya başka kurumdan vs gelen bir kazançla bir dilek veya hayalinize ulaşmak işareti veriyor.
Kiminiz, Akrep yeniayıyla birlikte, olan bir sağlık sorununu çözeceksiniz, iyileşme sizi sevindirecektir. Hatta kiminizin bir sağlık sorunu kendiliğinden, birden bitebilir. Böyle enteresan bir dönemdesiniz ayrıca. Doğal şifa bulacağınız bir zamandasınız.
Mars’ın Oğlaktaki gergin enerjisi 9 Kasımda kadar etkili, yine de dikkat etmek gerekli. Sabırsızlık, agresiflik ve acele kararlar vermeyin.
Kiminiz bu gergin açının etkisinde, aniden kararla iş değiştirebilir, yeni işe girebilirsiniz. Veya işbirliği yaptığınız insanlar değişebilir vs. Kiminiz de yer değişikliği yapabilirsiniz. Ancak hedefinizi size faydalı bir şekilde koyarsanız, acele etmezseniz 9 Kasımdan sonra Mars size yardım edecektir.
Para konusunda şanslısınız. Parasal kazanç güveninizi yükseltecek. Alacak, borç vs olanlar da ödemek için yükselen kazançlarından destek alacaktır. Bir kurumda işe girmek veya önemli bir kurumla iş yapmak, para kazanmak isteyenler için 14 Kasım dolunayı iyi görünüyor. Kasımda kişilerle ortak kazanç konusunda anlaşmalık olabilir yine de çözümü var.
29’unda Yay burcunda Yeniay var.. Bu size bir seyahat getirebilir. Veya birileri sizin yanınıza gelebilir. Yani, iletişim ve ulaşım, seyahat trafiği artacaktır. Özellikle iş temelli görüşmeler, seyahatlar diyebilirim.
Kiminiz 29 Kasım Yay yeniayında resmi bir kağıda imza atabilirsiniz. Bir iş için önemli kişilerle imza, görüşme, anlaşma, uzak vadeli işler üzerinde iletişim halinde olabilirsiniz. Uzun soluklu bir başarı vadeden bir işe veya bir konuya imza atmak için iyi zaman.
Diğer yandan, mahkeme, dava vs varsa, uzayabilir. Ancak uzun süredir devam eden resmi bir davanın sonucunun yaklaştığının işaretlerini de verebilir.
Aşka bakalım. Yeni aşk için çok elverişli yıldız açıları yok gibi ancak diğer yandan çok da enteresan açılar var. Yeni bir aşkı veya ilişkiyi vadeden enerjiler içermekte. Bu sanki önceden karar verilmiş bir ilişkiye yeni adım atmak şeklinde gerçekleşebilir.
Genel itibariyle, olgunlaşan, giderek güçlenen ve tazelenen duyguların zamanı diyebilirim sizin için aşk ve ilişkide bu ay. Hatta ilişkisi olanların resmi bir evlilik veya nişan gibi bir şeye karar vermesi oldukça mümkün. Bir evlilikle hayatınızı biriyle birleştirmek isteyebilirsiniz. Kafanıza göre bir insan bu, ayrıca aşık duygusu da var.
Kimi Koçlar içinse, biraz farklı durum. Bir ilişkide duygularınızın artık bittiğini, o ilişkiden duygusal olarak çıktığınızı anlayabilirsiniz. Bunun akabinde yeni bir ilişkiye göz kırpabilirsiniz.
Aşk ve ilişki için 12 Kasıma kadar Yayda bulunan Venüs destek vermekte. Ancak 12’inden sonra duygularda zorlanma söz konusu. Bunu 29’undaki Yay Yeniayındaki güzel gelişmelerle aşabilirsiniz.
Eski bir sevgiliyle karşılaşmanız mümkün.
9 Kasıma kadar sağlığa dikkat etmek iyi olur genel olarak.

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Sevgili Boğalar sizin için önemli ve hareketli geçecek bir ay.
Kasımdaki yıldızlar ağırlıklı olarak sizin zıt burcunuz Akrepte olduğu için, haliyle ilişkiler, işbirlikleri, duygusal yaşantı, görüşme ve iletişim konuları ayın gündemi olacak görünüyor. Ayrıca 14 Kasımdaki Dolunay burcunuzda gerçekleşecek. Bu sizi direkt etkileyen bir dolunay olacaktır.
Mars dost Oğlak burcunda geziyor halen, 9 Kasımda Kova burcuna geçecek. Oğlak burcundaki Mars güçlü insanlarla görüşmek, eylem ve sonuca odaklı kişilerle işbirliği yapmak demektir. Demek ki, bu ay sözlere değil, eyleme odaklısınız. Ancak Koçtaki Uranüsün Marsla sert açısı, bazı korkularınızı ayaklandırabilir. Bazı konulardan engellendiğinizi düşünmek sizi öfkelendirebilir. Kişilerin tepeden tavrı sizi rahatsız edebilir. Bu da bir ego savaşı veya inatlaşma yaratabilir. Buna izin vermemek için hedefe odaklı olmak faydalı olacaktır. Kişilere değil, işlerinizin sonucuna bakın derim. 9 Kasımda Mars’ın Kovaya geçmesi bu durumu değiştirecektir.
9 Kasımda Mars Kovaya geçince, sizin Güneşinize kare açı yapmakla beraber, kim dost size kim değil, daha rahat anlarsınız ve ona göre siz de tavrınızı belirleyebilirsiniz. Ayrıca Mars Kovada size hırs, başarma azmi verecektir. Jüpiter’le güzel açısı ile birlikte, mücadelenin ardından istediğiniz başarı ve sonuçları almanız mümkün olacaktır.
14 Kasımda dolunay burcunuza doğunca, yönetici gezegeniniz Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi, stresli ve gergin mücadele ve koşturmanın meyvelerini alma zamanı olacaktır. Dolunaydan sonra kendinize ve kişisel hedeflerinize daha iyi odaklanabileceksiniz ve çevrenizdeki kişilere de istediğinizi daha iyi kabul ettirebileceksiniz. Kararlı, ne yaptığını bilir tavrınız kazandıracaktır size.
Diğer yandan, 12 Kasıma kadar Venüsün Yayda bulunması size başkalarından gelen kazanç sağlayacak görünüyor. Satürn de Yayda olunca, kazanç belki de uzun süredir beklediğiniz bir para olabilir.
Merkür 12’inden sonra Yayda, önce Neptünle vs sert açı içinde, arkasından Mars, Jüpiter ve Uranüsle güzel açılar yapıyor. Bu da size yine başkalarından, işinizden gelecek kazançlar getirecektir. Ancak beklentileri yüksek tutmak bir konuda hayal kırıklığı da yaşatabilir. Veya başta iyi gitmediğiniz düşündüğünüz, moralinizi bozan bir konu olabilir. Bu türden bir şey için 14 Kasım dolunay zamanını beklerseniz, beklentinize uygun sonuçlar alabilirsiniz.
Merkür yatırım, alacak-borç, vergi, sigorta vs evinde olacak 12’inden sonra ay boyunca. Bu konulardaki işlerinizi halletmeniz gerekecektir. Borç ödemek, vergi vs ödeme işlerini ihmal etmeyin. Hatta Jüpiter’in desteğiyle, bir borcunuzu veya mali bir yükü tamamen ödeyip, ondan kurtulmanız da mümkün bu ay.
Kimi Boğalar işten tazminat alıp çıkmayı, akabinde yeni bir işe girmeyi düşünebilir. Mümkün mü bu ay yeni bir işe girmek sizin için diye baktığımda, Satürn ve Merkürün açılarına bakınca, olabilir diyorum. Kiminiz de yeni bir işe veya projeye hazırlıklar yapacaksınız, akabinde gelecek ay yeni işe veya projeye adım atacaksınız gibi görünüyor.
Önemli işlere hazırlık yapmak için iyi zamandasınız. Gerekli kişilerle görüşmeler yapmak, işi somutlaştırmak, hatta sonuçlandırmak için görüşmeler iyi geçecektir. Karşınızdaki insanlar da sizin için sonuca odaklı, eylem, iş bitirmeye odaklı olunca, birlikte iyi sonuçlar alabilirsiniz. Parasal kazanç bakımından sonuç almak için yine de gelecek ayı beklemeniz gerekebilir. Ancak 29’undaki Yeniay size bir şekilde işte, başkalarından parasal kazanç getirecektir. 14 Kasımdaki dolunay ise, girişimleriniz, kendi çabalarınızın arkasından parasal kazanç getirebilir. Sizin kazanacağınız paralar söz konusu olabilir.
Merkürün ay boyunca Yayda olması ve Uranüsle iyi açı yapması, miras, ortak para konusunda bir konuyu gündeme getirecek görünüyor. Bu konuda sonuç almanız mümkün.
14 Kasımdaki dolunay maddi ve kariyer konusunda bazı çıkarların çatışmasını gündeme getirebilir. Kişisel çıkarlarınızı korumanız için daha bilinçli davranmalısınız.
Önemli bir borcunuzu bitirmek veya önemli bir yatırım için harcama yapmak için şartlar elverişli görünüyor bu ay. Yıldızların iyi açılarını değerlendirmek, maddi açıdan sizi güçlendirecek, rahatlatacaktır ve bir konuda kendinizi özgür hissettirecektir.
Ayrıca önemli bir anlaşmaya imza atmak mümkün kiminiz için. Bu anlaşma bir süre gizli kalabilir.
Sağlık konusuna gelirsek, 8.evde Yaydaki yıldızlar sağlığa önem vermek gerektiğini söylüyor. Kiminiz kronik sağlık sorunu için tedavi olabilirsiniz. Jüpiter’in diğer sağlık evinde Satürnle güzel açısı, bir kronik sağlık sorununu aşmanızı sağlayabilir pekala. İlgilenirseniz bu konuyla gayet güzel sonuçlar alabilirsiniz. Diğer yandan, ayın başında ve sonlarında Yay yıldızlarının Neptünle sert kontağı, iltihap, virüs, grip, alerji, karaciğer, ayaklar, bağırsak, psiko-somatik sorunlar karşısında dikkat etmek gerektiğini söylüyor. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmaya özen gösterin bu ay. Ayrıca tansiyon, eklem, diş vs sorunu yaşayan varsa, iyi baksın kendine. Jüpiterin güzel desteğiyle önemli bir sağlık sorununu geride bırakmanız mümkün ilgilendiğiniz zaman.
Resmi bir konu, dava, mahkeme konusunda bazı Boğalar aman dikkat etsin derim. Birileriyle çatışmamak lazım bu ay. Sonra başınız resmi olarak derde girmesin. Bu ay sonuna kadar dikkat edin bu konuda.
Aşk ve ilişki cephesi ilginç sizin için. Mars 9 Kasıma kadar Oğlakta, Güneşinizle güzel açıda, erkeklerden gelen destek ev ayrıca erkek kişilerle iş anlaşmaları daha iyi olabilir. Bu Mars ayrıca aşkta da desteklenmenizi sağlayabilir. Ancak inatçılık, diklenmek ilişkiyi zora sokar. Karşınızda Akrep yıldızları, sizin gibi inatçı ve dik kafalı partneri getirecektir hayatınıza. Ancak karşı tarafın talebi, yapısını bu ay daha iyi tanıyacaksınız, bu sizin ilişkiyle ilgili kararlarınızı netleştirmenize yardım edecektir. Bu bakımdan 14 Kasım Boğa dolunayı ilişkide bir önemli karar aldırabilir size. Bu kararı belki önce kendinize saklayabilirsiniz.
Eski bir konuda yüzleşme, hesaplaşma var sanki kiminiz için. Eski sevgili vs olabilir. Eski arkadaş olabilir. Bu yüzleşme sizi özgürleştirecek ve rahatlatacaktır arkasından. O konu neyse, artık geride kalacaktır.
Yeni aşk arayanlar için dolunay ve sonrasındaki enerjiler hareketlendirici ve heyecan verici görünüyor. Ancak Venüs’ün Uranüsle karesi duygularda ani değişimlere işaret ediyor. Yeni heyecanlar için iyi ancak kalıcı bir ilişki için henüz uygun değil şartlar.  

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
İkizler için Kasım ayı hem gergin hem iyi görünüyor. 9 Kasımda Marsın Kova burcuna geçmesi sizi rahatlatacak gibi görünüyor. Mars Kovada 9.evinizde ilerlerken, gündeminizi seyahatler, resmi işler, görüşmeler, uzaklardan gelen giden kişilerle iletişim meşgul etmeye başlayacak görünüyor.
Akrep burcunda yığılan yıldızlar genel olarak yoğun bir iş temposuna sevk edecektir sizi. Akrepte olan yeniayla birlikte yeni işler, yeni proje vs konulara ağırlık verebilirsiniz. Birileriyle birlikte yaptığınız işlerde özellikle yoğunluk artabilir, yani tek başınıza değil, birlikte işler yaptığınız kişilerle yoğun temas edebilirsiniz. Ancak Mars’ın açısı, işte birinin bir sebeple gitmesi veya başka işlerle meşguliyeti sizi zora sokabilir, başkasıyla yapmanız gereken işleri tek başına yapmak zorunda kalabilirsiniz bir süre. Bu da size ekstra yük getirebilir. Bu türden yorucu ve gergin durumlar olabilir. Bundan dolayı çatışma yaşamanız mümkün. Yine de, olayı büyütmemek, yetkili kişilerden destek almaya veya başka çalışanlardan destek almaya odaklanmak gerekir.
Başka iş veya olayların sizi meşgul edip, işi ihmal etmek gibi durumlar da işte gereksiz bir gerilim yaratabilir. Bunu siz yaparsanız size karşı bir tepki olabilir. Başkası yaparsa sizin ona tepkiniz olabilir. Özetle, bu ay önemli ve yetkili kişilerle iyi anlaşabilecekken, iş arkadaşı veya ikincil derecede yetkili kişi/lerle anlaşmazlık olabilir.
Yoğun iş temposu nedeniyle, halledilmesi gereken bazı işleri için çevrenizdeki yakınlardan destek almanız gerekecektir. Her şeye yetişmeniz mümkün değil, bu sizi yorar, onun için destek almanız rahatlatacaktır sizi.
İşte, çalışma ortamında gereksiz çatışma, rekabet ve kıskançlık durumlarına da dikkat etmeli ayrıca.  
Marsın 9’unda Kovaya geçmesi her şeye rağmen size iyi gelecektir. Seyahat etmek iyi gelebilir. Kiminiz yurt dışında bir çalışmaya katılabilirsiniz veya yabancılarla iş, proje vs için bir araya gelebilirsiniz. Yeni bilgilerle ilgilenmek iyi gelebilir. Astroloji, occult konular, bilimsel araştırmalar, teknik konular, teknoloji, yabancı dil vs ilgilenmek iyi gelebilir. Belki bir bilgisayar, telefon veya araba vs alabilirsiniz.
Bu ay eski arkadaşlar, okuldan arkadaşlarla bir araya gelebilir, birlikte eski günleri anabilirsiniz. Kiminiz ise, sanki eski bir sevgiliyle karşılaşabilirsiniz.
Bu ay yeni bir iş, yeni bir proje veya yeni bir fikri hayata geçirmeyi isteyebilirsiniz. Güzel ve gelecek vadeden bir fikre benziyor. Hatta harekete geçecek, arkadaşlarla, bazı ilgili kişilerle görüşme de yapacaksınız. Ancak fikir olgunlaşmış görünmüyor, yeni ve taze bir şey gibi. Girişimi başlatmakla beraber, oluşması, olgunlaşması için inzivaya çekilip çalışmalar yapacaksınız arkasından. Bir ihtimal başlayabilirsiniz de işe veya projeye, ama işin gelişmesi arkasından gelebilir. Yani, aslında tamamlamış, işi yaparken tamamlayacaksınız. Somutta eksiklerini vs görecek, arkasından geliştireceksiniz. 29’undaki Yay yeniayı bu konuda sizi daha fazla hareketlendirecektir.
Sosyal çevre ve işbirliği yaptığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanıyor ay sonu itibariyle. Birilerine mesafe koymanız mümkün bu ayki gelişmelerin akabinde. Diğer yandan, eski arkadaşlarla tazelenen ve canlanan ilişkileriniz olacaktır. Eski dostlardan ve arkadaşlardan alacağınız destek bir hedefinize de ulaştırabilir sizi veya bir sorununuzdan kurtulabilirsiniz.
Para konusuna bakalım. 14 Kasım dolunayı size para getirebilir. Ancak bu para başkasından gelecek görünüyor. Aileden olabilir, veya daha önce yaptığınız bir işten alacağınız para olabilir. Yatırım yapmak da kazandıracaktır size. Venüs Oğlakta 8.evinizde iken, 14 Kasımdaki Boğa dolunayı borçları ödemek ve yatırım yapmak için güzel enerjiler veriyor size. 14’üne kadar olan sürede ise, gayret ve çalışmalarınızın maddi karşılığını alacaksınız.
Size beklemediğiniz bir yerden iş veya işbirliği teklifi gelebilir. Bu kazancınızı artıracak bir olabilir. Kiminize yurt dışından veya internet ortamından gelen bir kısmet, bir teklif var.
Tayin olmak, yer değiştirmek isteyenler için de bir kapı açılıyor. Beklediğiniz fırsatı bu ay yakalayabilirsiniz. Ancak ay sonunda kafanız karışabilir, kararsız kalabilirsiniz. Kararı daha önceden vermeniz daha doğru olacaktır.
Kiminizin hakkınızda konuşturması, bir konuyla toplumun karşısına çıkması, popüler olması veya tanınması mümkün.
Yeni meslek edinmek isteyenler için beceri kurslarına katılmak için iyi fırsatlar gelebilir.
Resmi sorun, mahkeme, dava gibi konulardan gergin bir ay olabilir. Bu türden sorun yaşayan varsa, sabırlı olmalı derim. Marsın Kovada olması destek bir açı, dost kişilerden, hatta yabancı kişilerden destek gelebilir ancak ay sonunda zıt burcunuzdaki yeniay bu konuda akıllı ve gerçekçi olmak gerektiğini söylüyor. Belki sürpriz bir gelişme sizi bu tür bir sorundan aniden kurtarabilir.
Aşk ve ilişki cephesi ne durumda?.. Bu ay ilişki bakımından en ilginç olayları siz yaşayacaksınız gibi görünüyor. Venüs’ün zıt burcunuz Yay’da olması, Mars, Jüpiter ve Merkür ile ilginç açısal kontağı bu ay ilişki hayatınızın hareketleneceğine işaret ediyor. Kiminiz için bu yeni ilişkiden ziyade, mevcut bir ilişki olabilir veya eski bir sevgiliyle yeniden görüşmeniz mümkün olabilir. Duygularınızı anlamakta ve ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bir görüşme veya yaşayacağınız olaylar sizi bazı duygusal stresten özgürleştirebilir. İfade etmekte zorlandığınız bir konu artık konuşulması ve halledilmesi gereken bir konuya dönüşebilir çünkü. Sizin onu, onun da sizi anlamanız mümkün olacaktır akabinde. Bu aranızda olası gerilimi de azaltacaktır.
Kiminiz için ilişkide birlikte kararlar vermek zamanı. Geleceği konuşacak, birlikte önemli kararlar alacaksınız ilişki ve ortak yaşantınız için.
Evli İkizlerin bu ay ilişkisine önem vermesi gerekir. Olası sorunları büyütmek, ilişkide soğuma ve uzaklaşmaya neden olabilir. Ancak konuşmaya, arkadaş anlamaya niyet ederseniz sorunları belki de çözmeniz bu ay mümkün olabilecektir.
Çocuk yapmak isteyenler için güzel enerjiler söz konusu.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Sevgili Yengeçler Kasım ayı sizi destekleyen yıldız açılarıyla dolu genel olarak. 30 Ekimde dost Akrep burcunda doğan yeniay sizi umutlandıran ve canlandıran gelişmeler getirmiştir hayatınıza. Yeniay kiminize parasal konularda, kiminize ise ailesel konuda destek olacaktır.
14 Kasımda Boğadaki dolunay da size ayrıca güzel destek açılar yapmakta. Boğa dolunayı size dost ve yakın çevre üzerinden maddi kısmetler getirecek görünüyor. Mevcut işinizde tanıdık veya yakın kişilerin aracılığı veya desteğiyle önemli işlerinizi başarıla sonuçlandırmanız mümkün.
Eş, partner, aileden veya bir kurumdan gelen kazançlar söz konusu ay boyunca. Mevcut kazancınızı artıracak kısmetli bir dönemdesiniz.
Ayrıca iş girişimleri iyi görünüyor. Güneş Akrepte, Merkür Akrepte Neptünle birlikte güzel açı yapınca, bir ideal veya hayalinizi gerçekleştirmeniz mümkün. İş sahibi olanlar için önemli bir fırsatın gelmesi mümkün. Bu girişim üzerine yoğunlaşmanız kısa sürede önemli bir kazancı getirebilir size.
Yeni iş arayışında olanlar için de ilginç bir zaman diyebilirim. Belki bir süredir işsiz kaldı kiminiz, belki de memnun değildiniz işinizden. Yeni bir işin işaretleri belirlemeye başlıyor. Yeni işe girmek için fırsatları değerlendirmek faydalı olur derim. Para kazandıran iyi bir iş bulabilirsiniz.
Diğer yandan bu ayın yıldızları hayaller ile gerçekler arasında ikilemde kalacağınızı da gösteriyor. Belki işiniz sizi bir hayalinizi gerçekleştirmenizden uzak tutabilir, belki işiniz tam hayalinize göre olmayabilir ama kazancı iyi olabilir filan. Bu türden ikilem yaşayabilirsiniz. Siz güçlü görünürken, iş birliği yaptığınız kişilerde bazı problemler olabilir vs.
12’inde Venüs zıt burcunuz Oğlaka geçince, bir seyahat edebilirsiniz veya önemli bazı görüşmeler yapmak için harekete geçebilirsiniz. Seyahat tatil veya bir yakın veya sevdiğiniz birini görmek amaçlı da olabilir.
İşbirliği veya yeni bir iş, proje vs gibi çalışmalar üzerinde olanlar için de enteresan bir ay olacaktır. Yeni işbirliği size bazı sorumluluklar yükleyecek görünüyor. Gündelik rutininizi değiştiren bir iş olabilir bu. Rutin çalışma tarzınızın dışına çıkmanız gerekebilir. Diğer yandan size maddi faydası olacak bir işe de benziyor. Ancak diğer yandan, sanki bazı şartların zorlaması, olmazı oldurmaya çalışmak gibi durumlar da arkasından ters tepebilir. Yıldızlar gerçekçi bakışın önemli olduğunu vurguluyor. Olan durumları kabul ediyorsanız ona göre tavrınızı alın, olmayan şeyler için olacak gibi beklemek veya kendinizi kandırmak doğru olmaz.
İşten kazanç genel itibariyle iyi görünüyor. İşte sevilip sayıldığınız görmek ve çalışmalarınızın karşılığını almak mutlu edecektir sizi. Hatta büyük kazanç elde etmeniz de mümkün bu ay. Bir şey almak, satmak için şartlar olumlu gelişebilir, hatta güzel bir sonuç alabilirsiniz bu konuda. Para bu tür bir şeyden de gelebilir. Kiminiz de belki sahip olduğunuz bir yerden gelir alabilirsiniz, kira, sigorta vs gibi.
İşte mesleki becerilerinizi artırmak için yoğun bir tempoda çalışabilirsiniz. Mesleki eğitim almak veya vermekle ilgili bir programınız olabilir. Bu konuda bir teklif veya rutini değiştiren bir fırsat gelebilir.
Sağlık bakımından ay sonu önemli görünüyor. 29’undaki Yaydaki yeniay ailede ve sizde sağlığı önemli kılıyor. Sağlığa dikkat etmek lazım özellikle ay sonunda. Kiminiz için ilginç bir gelişme olabilir, bir konuda hayal kırıklığı sizi doğru doktor, doğru tedaviye sevk edebilir. Kiminizse, ilginç bir uyanış yaşayabilir, geçmişten gelen bir psikolojik problemi veya duygusal travmatik bir konuyu birden gelişen durumların akabinde çözüp geride bırakabilirsiniz. Yani, o konuda aniden bir uyanış ve iyileşme mümkün. Yeni yöntem, farklı tedavi metotları işe yarayacaktır.
Aşk ve ilişki cephesine bakalım. İlişkisi olan ve evliler için aile, eş desteği ve dayanışması var. Aileye vakit ayırmak, aile ve yakınlarla görüşmek iyi gelecektir. Eşinizle birlikte bir isteğinizi gerçekleştirmeniz de mümkün. Evle ilgili olabilir veya iş konusunda olabilir bu. Kiminiz de çocuğunuzla ilgili güzel bir gelişmeye sevinebilirsiniz. Onun başarısı mutlu edecektir. Diğer yandan eş veya partnerinizin ailesel bir konudaki sıkıntısına ortak olmanız, ona destek vermeniz de gerekebilir. Eşin ailesiyle anlaşmazlık yaşayan varsa, bu ay daha dikkat etmeli bu konuya.
İlişkisi olmayan veya sorun yaşayanlar varsa, bu ay şartları zorlamak doğru olmaz derim. Sevdiğiniz kişiye ulaşmakta zorlanabilir, kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz. Hatta bir kopukluk veya görüşmeme durumu da olabilir. Gereksiz kıskançlık, arkadan takip etmek vs sizi bir süre yorabilir. Boğa dolunayı güçlenmeniz, kendinize odaklanmanız ve değerinizi ortaya koymanız konusunda destek verecektir size. Partneriniz bu ara aşk konusuna uzak durabilir. Başka konular, sorunlarla meşgul olabilir.
Kalbi boş Yengeçler girdiğiniz çevrelerde, sosyal ortamlarda birini beğenebilirsiniz. Beğeni ve duygusal heyecanınız var. Ancak partnerle iletişim konusunda pürüzler olabilir. Belki bir iş vesilesiyle tanıyacaksınız. İş konusu ortak konu olabilir.
İlişki bakımından pürüzler olmakla beraber, duygularınızın hareketlendiği, sevgi, heyecan, beğeni vs yaşadığınız bir ay olacağa benziyor.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Sizi hem zorlayan hem destek ve başarı vadeden yıldız açıları var ay boyunca.  
Mars halen Oğlak burcunda, yoğun tempo ve çalışmanın sıkıntılarını dinlenerek ve kendinize zaman ayırarak atmak size iyi gelecektir. Sağlığınızı zorlamayın çalışayım derken. 9 Kasımda Mars Kovaya geçince, 12 Kasımda Merkür Yay burcuna girince, arkasından 21’inde Güneş de Yay burcuna girince, daha rahat edeceğinizi, özgürleşeceğinizi ve kendinize ve sosyal hayatınıza daha fazla zaman ayıracağınızı söyleyebilirim.
Mars Kovaya geçince, seyahatler, sosyal hayatın yoğunlaşması gündeme gelir. Yurt dışı seyahatleri veya yurt içi seyahatleri yapabilirsiniz. Kiminiz de yaşadığınız yerde yoğun bir koşturma, görüşmelerle meşgul olacaksınız.
Sizin veya bir yakınızın önemli bir olayı üzerine aile olarak bir araya gelebilirsiniz. Bu olay ne olabilir diye baktığımda, eğitim olabilir, bir girişim, işe başlaması olabilir veya başka yere taşınmayı, yerleşmesi vs üzerine olabilir. Kiminiz için ailenin bir araya geldiği konu evlilik, nişan, vs üzerine olabilir. Bir şekilde ailenin yapısını, rutinini değiştirebilecek bir konu aile gündeminde olacak görünüyor özetle.
Ayın geneline bakınca, kiminizin kariyere kiminizin ise eve, yuvaya odaklandığını görüyorum. Kariyerle meşgul olanlar için, çekişmeli, çatışmalı durumlar olabilir. Her şeye rağmen, yıldızlar sizi güçlü kılsa da, anlaşmak, uzlaşmaktan sıkılabilir, bir takım meselelere uzun süre katlanmaktan bıkmış olabilirsiniz. Tahammülünüz azalmış olabilir. Bunun için, daha özgür ve rahat bir ortam yaratmak isteyebilirsiniz. Bu tür bir arayış içinde olup talebinizi ilgili kişilere iletebilirsiniz. Kiminiz de aniden patlayabilir, açık açık talep edebilirsiniz. Ancak isteklerinizin başkasının elinde olması söz konusu gibi. Bunu aşmanız zaman alabilir. Ayrıca gerçekçi bir arayış içinde misiniz, bunu bir sorgulamanız lazım. İstediğiniz şey zamanlı mı, zamansız mı anlamanız lazım. Ondan sonra hareket etmelisiniz. Evet, yıldızlar kariyerde, işinizde bir başarı vaat ediyor, ancak istediğiniz şey size huzur, rahatlık ve özgürlük getirecek mi, orası şüpheli görünüyor halen..
Ev, yuvaya odaklı olanlar bu ay aileyle yoğum temasta olacaktır. Birlikte seyahat edebilirsiniz. Bu size de ailenize de iyi gelebilir. Kiminiz de, belki uzaktan gelen bir yakını ağırlayabilirsiniz.
Bu arada kimi Aslanlar gerçekten ilginç, sürprizli bir zaman yaşayabilir. Belki de uzun süredir beklediğiniz bir fırsat elinize geçebilir, mesela, uzakta bir yerde iş, tayin, veya yeni bir iş imkanı doğabilir. İstediğiniz şartlarda bir iş olabilir bu. Ancak bu dediğim gibi, bir seyahat veya başka yere yerleşmeyi gerektirebilir kiminiz için. Belki kısa süreli ama iyi para kazandıran bir iş olabilir. Belki de uzun vadeli, kalıcı bir yer veya iş değişikliği olabilir bu.
Bir yeteneğini veya becerisini mesleğe dönüştürmek isteyenler için de enteresan fırsatlar gelebilir.
29’undaki Yay yeniayı girişimler için iyi olabilir. Ayrıca yaratıcı çalışmalar için iyi bir dönem olabilir. Ancak diğer yandan yeni bir proje, iş, girişime karar vermek için doğru olmayabilir. Girişim adına harekete geçmek iyi, daha önce kararı verilmiş bir girişimi ilerletmek üzere harekete geçmek için iyi. Yay yeniayında hedeften çıkmak, kafanız karışıkken kararlar vermek zararlı olabilir, buna dikkat edin.
Parasal bakımdan nasıl bu ay sizin için?.. Ayın ilk yarısında yer yer sıkıntı yaşanabilir, beklediğiniz para gelmeyebilir, başkasından gelecek para, alacak vs konusunda sıkıntı yaşanabilir, ikinci yarıda hızlı bir şekilde parasal kazancınız artabilir, beklediğiniz veya hatta beklemediğiniz sürpriz kazançlar sağlayabilirsiniz bile. Para, alışveriş, lüks ihtiyaçlarınız için harcama vs için ikinci yarı oldukça iyi görünüyor. Ancak ay sonunda aile veya iş yaptığınız kişilerden birinin parasal bir sorun yaratması söz konusu olabilir. Hesapta olmayan bir masraf can sıkabilir biraz. Evliyseniz veya partneriniz varsa, onun bir parasal sorunu olabilir.
Aşk ve ilişki cephesine bakalım. Ayın ilk yarısı iyi giden bir ilişki var, ancak ikinci yarıda biraz anlaşmazlık olabilir. Sizin veya partnerinizin bir meselesi veya iş, vs gibi sebeplerden aranızda bir sürtüşme, çatışma olabilir. Birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Hatta gereksiz şüphe, kıskançlık durumları tartışma yaratabilir. Karşılıklı olarak sorunlarınızı birbirinize fazla yansıtmanız ilişkiyi boğabilir, dikkat etmek lazım buna.
İlişkisi olanlar için geleceğe dair karar vermek için önemli bir zaman gibi görünüyor. Ancak partnerinizi hazır olmadığı bir şeye zorlamamak da gerekir. Birlikte hareket etmeye çalışmak lazım derim.
Yeni bir ilişki için birileriyle tanışma veya tanıştırılmanız mümkün. Bu önce normal, mesafeli bir ilişki gibi olabilir, hatta bir süre uzaklaşmanız, görüşmemeniz de mümkün olabilir ancak arkasından devam edebilir.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Sevgili Başaklar başkaları tarafından destekleneceğiniz bir ay olacaktır genel olarak. Ancak önce sizin çevrenizdeki kişi/lere destek vermeniz gereken zamanlar.
Mars 9 Kasıma kadar Oğlakta, sizi sosyal çevre, çocuk, girişim, aşk, kurslar, arkadaşlar konusunda hareketlendirmeye devam ediyor. Kiminiz çocuğunuzun bir problemini çözmek için çabalamaktasınız halen, kiminiz arkadaşlarla sosyal ortamlarda görüşmelere ağırlık vermişsiniz, bir arkadaşınızın sorununa yardım ediyor olmalısınız. Kiminiz de eş veya sevgilinizin sizden taleplerini yerine getirmek için çabalıyor, onu memnun etmek uğraşıyor olabilirsiniz. Belki de size sitem ediyor olabilir, başka konularla ilgileneyim derken, aile, sevdiklerinizi ihmal etmemelisiniz.
Bir yakınızın sağlık sorunu varsa, ilgilenmek, ihmal etmemek lazım özellikle 9 Kasıma kadar ve ayrıca 21 Kasım sonrası, ay sonuna kadar.
Kafanızda yeni düşünce, plan, projeler veya özel yaşantınızla ilgili bazı fikirler olabilir. Bir fikrinizi eyleme geçirmek isteyecek, bunun için adım atacaksınız. Kafanızda bazı sorulara cevap bulmak için yapacağınız görüşme, iletişim akabinde belki biriyle ilişkinizi daha sıcak, daha iyi bir hale getirebilirsiniz. İlişkilerinizi, özellikle yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkinizi önemseyecek, onlarla daha fazla ilgilenmenin sizi de mutlu ettiğiniz göreceksiniz. Ancak konuştuğunu dilin farklı olması da mümkün. Zaten konuşmak değil mesele sanki, bir arada olmak, sevgi vermek-almak. En azından şimdilik aynı dili konuşmak zorunda değilsiniz, ama ortak sevgiyi, gündelik yaşantıyı paylaşabilirsiniz.
Kafasında iş planı olanlar için iyi zaman diyebilirim. Yapacağınız işlerde çevrenizin desteğini alacaksınız. Ama önce destek istemeyi öğrenmelisiniz. İnsanlar sizden destek isterken, koşuyorsunuz. Şimdi sıra sizin destek istemenizde 9 Kasımdan sonra. Güzel planlarınız için destek isteyin çevrenizden.
Kafanızdaki planı eyleme dökmeniz 14 Kasımda güzel sonuçlarını verebilir. Boğa dolunayı size maddi-manevi güzel meyvelerinizi alacağınızın işaretlerini veriyor.
14 Kasımdaki Boğa dolunayı ayrıca size güzel bir haber de getirebilir.
Mars Kovaya geçtiğinde, yoğun koşturma, temponuzun yükselmesi söz konusu işte. İş seyahati yapan olabilir ayrıca bu süreçte. Bu iş seyahatinin sonuçlarını hemen alamayan olabilir, birkaç ay sonra istediğiniz sonuç elinize geçebilir. Onun için çabalamanız ve istediğiniz neyse onun için uğraşmanız iyi olur.
Evde tesisat vs sorunlar çıkabilir, bunun için harcama olabilir. Kiminiz de evde bir şeyleri değiştirebilirsiniz ancak beklediğinizden masraflı olabilir yine de maddi olarak karşılamanız zor olmayacaktır. Kiminiz de işte bir şeyleri yenilemek isteyebilirsiniz, belki teknik aletleri, teknolojik aletleri vs. Kiminiz de olasılıkla, teknik bir konuda birinden bilgi alabilirsiniz, yeni şeyler öğrenebilirsiniz, bu mesleğinizde ilerlemenizde katkı olacaktır.
Parasal açıdan baktığımda, iyi görünüyor yıldızlar, fena değil. İşler, planlar biraz karışabilir, programlar değişebilir ancak kazancınızı bunlar etkilemez, hatta daha iyi kazanmak için programda değişiklikler yapabilirsiniz. Ay sonunda sürpriz harcama çıkabilir. Alışveriş vs gibi şeyleri ay sonuna bırakmayın, çünkü zevklerinizde kafanız karışık olabilir, pişman olabilirsiniz aldığınız şeylere.
Yeni işler için ayın ilk yarısı kafa karıştıran türden yıldız açıları söz konusu. 14 Kasım boğa dolunayı sağlam kararlar için iyi zaman.
Aşk ve ilişkiye bakalım. Pek aşk zamanı değil gibi görünüyor sizin için. Ancak 14 Kasım boğa dolunayı kiminizin aşk hayatına olumlu gelişmeler getirebilir görünüyor. Duygusal olarak güvende hissetmek, sevmek, sevilmek sizi mutlu edecektir. Duygularınızın karşılıklı olduğu bilmek rahatlatacaktır. Ancak birileri yüzünden partnerinizle tartışmanız da mümkün ay sonu gibi. Gereksiz kıskançlık, kuruntu yapabilirsiniz.
Kiminiz de ailede birinin sorunundan dolayı partnerinizle çatışabilirsiniz.
Yeni ilişki için elverişli değil zaman. Duygular çok güçlü olmayabilir. Heyecan duyabilirsiniz ancak heyecan çabuk sönebilir. Mevcut bir ilişkiyi güçlendirmek için şartlar daha uygun görünüyor. 
Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Kasım ayı her şeyden önce parasal kazançlarınızla ilgili önemli gelişmeler getirecek gibi görünüyor. Para kazancına odaklandığınız bir ay olacak. Parasal hesaplarınızı düzene koymak, alacak-verecek işlerinizi halletmek ve daha fazla kazanmak sizi rahatlatacaktır.
Kimi Teraziler yeni bir işe girmek isteyebilir, bunun için uygun şartlar da gelebilir. Ancak bazı konulardaki belirsizlikler kafanızda soru işaretleri yaratabilir, özellikle anlaşmadaki bazı maddeler, işteki pozisyon, işle ilgili imza konusu vs. Yine de sizin için net olmasından ziyade, işin olması daha önemli olabilir, bu tür belirsizlikler sizin için önemsiz olabilir.
Para kazancınızı artırmak için yeni proje, yeni iş planları üzerine kafa yoracaksınız. Bunları hemen eylemene dökeceksiniz. Kısa süre sonra para getirebilir yeni çalışmalar, yeni proje vs. 14 Kasımdaki Boğa dolunayı bu bakımdan size olumlu dönüşler verebilir, para gelebilir.
Ortak para, vergi, sigorta, ev, sağlık, bakım, iş yeri vb şeyler için sizden para çıkması da mümkün bu ay. Bu tür ödemeleri yapmak için maddi şartlar daha iyi görünüyor.
14 Kasımdaki dolunay iş haricinde, eş, aile, miras, sigorta, ortaklık vb yerden para gelmesine işaret ediyor. Özetle, parasal açıdan sizi güçlendiren durumlar var, gerek para kazancınızı artırarak, gerekse bazı ödemeleri yapıp yükünüzü hafifleterek. Bunlar kendinize güveninizi yükseltecektir.
İşleri genişletmek, iş ağını büyütmek, başka yerlerden iş bağlantıları kurmak, işinizi daha iyi noktaya getirmek için planlar, yeni fikirler üretmek ve bazı kişilerle görüşmeler yapmak  için verimli bir zaman. 12’inde Merkür’ün Yay’a geçmesiyle birlikte, başta yaratıcı, sıradışı güzel fikirler üretebilirsiniz, arkasından bunları eyleme dökmek için uygun kişiler ve şartları bulmanız mümkün olur. Acele etmeyin, hangi fikir, kimlerle görüşmek doğru olacaktır, bunlar tek tek önünüze gelecektir. Jüpiter’in burcunuzda ilerlemesi sizi hem girişim becerinizi hem sezginizi yükseltiyor, doğru zamanda doğru kişi ve doğru işler yapmayı başarabilirsiniz.9 Kasımda Mars dost Kovaya geçiyor, Merkür ilerleyip Uranüs’le güzel açı yapıyor vs bütün bunlar bazı fikirlerinizin hızla zemin bulacağını, çevrenizdeki kişilerden, hatta tanımadığınızı sürpriz kişilerden destek bulacağınızı gösteriyor.
İlginç bazı yıldızlar bu dönemde girişkenlik, kendine güven gibi şeylerin sizde güçleneceğini, buna dair yeni deneyimler yaşayacağınızı gösteriyor. İşleri büyütmek isteği ve çevrenizdeki insanların teşviki sizde bu türden becerileri güçlendirmek için kışkırtan, teşvik eden türden. Yapamam dediğiniz şeyleri yapacaksınız, bu da kendinize güveni yükseltecek. Esnek ve daha sosyal olmayı öğreneceksiniz genişlemek, büyümek ve ilerlemek için.
Kiminiz esnekliği, daha dışa dönük, daha sosyal, iş bitirici, çok yönlü olmayı ve istediğinizi elde etmek için daha kararlı ve girişken olmayı özel hayatınızda deneyimleyebilirsiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için daha kararlı olacaksınız, çevrenizi yenilemek, değiştirmek için daha farklı ve yeni kişilerle iletişim kuracaksınız, belki isteklerinizi yeniden gözden geçirip düzenleyip ona göre farklı yerlere başvuracaksınız. Hayata bakışınızı tazeleyen, gerçekçi ve somut kararlarınızı eyleme geçirme imkanı veren ortam ve şartları giderek kendinize çekeceksiniz böylelikle. Çevrenizin değişmesi ve gelişmesi potansiyelinizi daha iyi kullanabileceğiniz yeni ilişkiler ve işlerin de kapısını aralayacak. Zamanınızı boşa veya çok da verimli olmayan şeylere harcama duygusu sizi iyice rahatsız edince, ne istediğinizi, neler yapmanız gerektiğini anlayacaksınız. Bunu anlamanız önemli çünkü zamanın geçtiğini fark etmek, zamanı daha değerli şeylerle doldurmak isteği ve kararlılığını doğuracak sizde. Bu hızla bugün ve gelecek planlarınıza asılmasını, değişen, gelişen çevre ve çabalarınızla hayatınızı daha anlamlı hale getirmek ve daha kaliteli bir yaşam tarzını tesis etmek, size yaşamak istediğiniz hayatı kurmak gücü verecek. Belki bunları çoktan yaptınız kiminiz ama bir güncelleme, yenilenme de gerekiyormuş artık, yıldızlar onu gösteriyor.
Dediğim gibi, kiminiz için iş hayatınızla ilgili yenilikler yaparak, beraberinde hayatınızı yenilemeniz mümkün olurken, kiminiz özel yaşantınızda bazı yenilikler yaparak, yaşam tarzınızı değiştirip yenilemek imkanı bulacaksınız akabinde. İlişkisi olanlar için ailenin de katıldığı görüşme, bir araya gelip ortak kararlar alma zamanı gibi görünüyor. Kiminiz bir ilişkiyi bırakarak özgürleşme yoluna, daha özgür daha kendi istediğiniz yaşantıya geçmek için harekete geçiyorsunuz, kiminiz de tam tersi evlilik vs karar vererek daha özgür hissedeceğiniz, birlikte özgür, güzel bir evlilik veya birliktelik kuracağınız bir yaşantıya geçmeyi istiyorsunuz. Mevcut yaşantının özgür olmadığını düşünüyor olmalısınız çünkü. Kiminiz de hayatınıza birini alarak, biriyle ilişki başlatarak, yenilenmek, değişmek ve daha anlamlı bir hayat yaşamayı düşünebilirsiniz. Mars’ın Kovadaki güzel açısı, kafanıza göre bir partnerin gelmesi için güzel fırsatlar getirebilir.
Çocuğu olanlar için daha farklı durumlar. Çocuğunuzun hayatına giren yeni bir fırsat, onun bir hedefine ulaşması ve beraberinde hayatının değişmesi üzerinden sizin hayatınızın da değişmesi söz konusu olabilir. Belki onun bir ilişki yaşaması, belki eğitim için başka yere gitmesi, evden ayrılıp başka yere yerleşmesi, belki yeni bir işe girmesi vs sizi özgürleştirecektir, yaşantınızı da değiştirecektir. Artık kendinize göre bir plan yapmanız gerekebilir bundan böyle.
Çocuğu olmayan ve çocuk düşünen Teraziler ise, sanırım çocuk yapma kararı alacak, bunun için planlar kuracak gibi görünüyor.
Enteresan bir zamandasınız. Kiminiz somut yeni planları eyleme dökerken, kiminiz de gelecek planlarınızı netleştireceksiniz, belki somutta bir şey yaşamayacaksınız bu ay ama bir süre sonra hayatınızı değiştiren yeni şeylere adım atacağınızı hissedeceksiniz.
Kimi Teraziler yeni bir eğitime başlamak, meslek ve becerilerini geliştirmek için girişimler yapmak isteyebilir. Yeni bir meslek için belki de ilk adımları atıyorsunuz bu ay. Bunun için fırsatlar önünüze gelecek.
Para açısından iyi bir zamandasınız yukarıda bahsettiğim gibi. Gerek 30 Ekimdeki Akrep yeniayı, gerekse 14 Kasımdaki Boğa dolunayı para getirecektir size.
Ayın son haftası sağlığa özen gösterin, grip, virüs, iltihap, başla ilgili problem, karaciğer vs dikkat edin.
Aşk ve ilişki cephesinde neler var?.. 12 Kasıma kadar Yaydaki Venüs duygusal açıdan güzel gelişmeler getirebilir hayatınıza. Birini beğenebilirsiniz. 9 Kasımda Mars’ın Kovaya geçmesi, 21’inde Güneş’in Yayda olması, kafanızda biri olduğunu, bu kişiyle görüşme yapabileceğiniz gösteriyor. Belki çevrenizde, internet ortamında biri, onunla iletişim kurabilirsiniz. O kişi de sizinle iletişim kurabilir ama ilk adımı siz atacaksınız gibi görünüyor. Flört etmek duygusu yükseliyor içinizde. Gittiğiniz ortamlarda beğenilmek isteyecek, dikkat çekmekten mutlu olacaksınız. Ancak aşk, tutku vs gibi duyguların yükselmesi arkasından gelebilir. Cinsel, seksüel çekim mi, yoksa aşksal bir beğeni mi, anlamak için biraz daha zaman lazım gibi.
İlişkisi olanlar için farklı durumlar var. Kiminizin ilişkisi giderek soğurken, kiminizinki tam tersi canlanacaktır. Bir şekilde mevcut durumu değiştirmek için tetikleyen gelişmeler var.
Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Sevgili Akrepler Kasım ayı genel itibariyle sizin ayınız diyebilirim çünkü 21 Kasıma kadar Güneş sizin burcunuzda ilerliyor. Ayrıca 30 Ekimde burcunuzda yeniay doğdu. Merkür 12’ine kadar burcunuzda geziyor. 14 Kasımda zıt burcunuz Boğada dolunay var. Bütün bunlar yoğun ve hareketli bir ay yaşayacağınız gösteriyor. Kiminiz işte, kiminiz ilişkiler cephesinde hareketli zamanlar yaşayacaksınız.
Girişken, inisiyatifli ve tuttuğunu koparan olabileceksiniz bu ay. Güneş’in burcunuzda size verdiği enerjiyle, hedeflerinize odaklısını. Hem kısa vadeli hem uzun vadeli planları uygulamak için programlı ve sistemli bir şekilde davranıp, atağa geçiyor ve sonuca gitmek için elinizden gelen çabayı gösteriyorsunuz. Bu dönemde “hayır” kelimesini duymak istemiyorsunuz. Gerek iyi bir şekilde, gerekse şartları zorlayacak istediğinizi elde etmeye odaklısınız. Bu bazen tartışma, çatışma ve gerilim yaratabilir. Sabırsız olmayın. Sabırsız değilsiniz aslında ama istediğiniz şeylerin engellemesinden korkup öfkelenebilirsiniz. Tahammülsüzsünüz bu konuda.
Patron veya iş yöneticisi iseniz, işleri elinize alıyorsunuz, kimseye teslim etmiyorsunuz. İşi şansa bırakmak istemiyorsunuz çünkü. Çalışansanız hem kendinize hem iş yerine para kazandıracak işlere odaklanıyorsunuz. Bunlar da size kısa sürede parasal kazanç olarak geri dönecektir, Venüs halen Yayda para evinizde ve 21 Kasımda Güneşin Yay burcuna geçmesiyle birlikte parasal kazançlarınız artacaktır.
Bu ay kiminiz birden fazla iş, faaliyet veya proje vs ile ilgilisiniz. Birden fazla yerle iş yapmak, birden fazla yerden para kazanmak sizi hem tecrübe olarak güçlendirecektir, hem de kazancınızı genişletme imkanı verecektir.
Yurt dışına veya kent dışına iş için seyahat veya kent dışı yerlerle iletişim yoğunlaşacaktır 9 Kasımda Marsın Kovaya geçmesiyle birlikte. 9 Kasım öncesinde Mars Oğlakta, önemli kişilerle görüşmeler yapabilir, reklam, tanıtım, yeni müşteri edinmek veya işleri daha kurumsal yapmak, yapılandırıp büyütmek için yapacağınız faaliyetler için şartlar daha elverişli. Öfke vs hakim olursanız, kafanız sonuca odaklı çalışır, istediğinizi de yapabilirsiniz böylelikle.
14 Kasımdaki Boğa dolunayı üzerinde çalıştığınız bir işin veya planın tamamlanması için randevu ve görüşme trafiğiniz artıracaktır. Önemli kişilerle görüşmek, parasal ve diğer şartlarda anlaşmak için olumlu şartlar sunabilir size. Hem sizin hem başkalarının memnun olduğu sonuçlar alabilirsiniz.
Boğa dolunayında sizi yavaşlatan, belki artık miyadı dolan bir işi veya faaliyeti de bırakmaya karar verebilirsiniz ayrıca.
Öyle veya böyle, bu ay başkaları size para kazandıracaktır. Ortak işler, başkalarından gelen kazançlar, başkalarının sizi desteklemesi size para kaynakları açacaktır. Kazancınızı artırmak için iyi zaman. Kazancınız bu ay size gelecek için yatırım planı yapmaya teşvik edebilir. Belki bir iş yeri satın almak, ev satın almak veya satmak vb yatırımlar için imkanların elverdiği bir zaman.
Kiminiz de sanki kent dışı veya yurt dışında bir iş yeri şubesi açmak için harekete geçebilirsiniz. İşleri büyütmenin kent dışı veya yurt dışına açılmaktan geçtiğini düşünüp ona göre adımlar atabilirsiniz.
Parasal kazanç bakımından şanslısınız özetle bu ay. Yaptığınız işlerden ve başkalarından parasal kazanç geliyor size. 29’unde Yayda doğacak yeniay da para evinizde olunca, parasal kazanç bu ay garanti görünüyor.
Kimi Akreplerin taşınma ile ilgili gündemi var gibi, evi veya iş yerini yenilemek için harcama yapacak.
Aşk ve ilişki cephesine bakalım. Ayın ilk yarısı aşk veya ilişki bakımından daha canlı, hareketli. Kiminiz işte hareket yaşarken, kiminiz bu hareketliliği ilişki hayatınızda yaşayacaksınız. Mevcut ilişkinizi güçlendirmek için partnerinizle daha yakın bir ilişki kurmaya odaklısınız. Onu daha yakından tanımak isteyeceksiniz.
Kalbi boş Akrepler için Boğa dolunayı güzel bir gelişme getirebilir. Venüs 12’inde Oğlaka geçince, biriyle yakınlaşmak, görüşmek için harekete geçebilirsiniz. Flörtöz olacaksınız. Bir ilişkinin sorumluluğuna girmeye istekli olacaksınız bu ay. Ancak hızlı adım atarsanız arkasından şaşırabilirsiniz. Ay sonu duygular karışabilir, ne istiyorsunuz vs anlamakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca iki kişi arasında kalabilirsiniz. Ay sonu biraz geride durmak, acele sözler vermemek gerek.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Kasım ayı sizi de hareketlendirecek gibi görünüyor sevgili Yaylar. Ancak genel olarak ayın ilk yarısında Akrepte yığılan yıldızlar sizde bir yorgunluk veya yılgınlık yaratabilir. Uyku düzeninize, programlı olmaya özen göstermeniz yorgunluk veya bıkkınlık gibi duyguların önüne geçecektir. Gerekirse kendinize dinlenmek için zaman ayırın, enerji depolayın öyle işlerinize, gündelik hayatınıza aktif kalıtın arkasından.
Kiminiz belki de bir seyahat, kısa bir tatil kaçamağı yapabilirsiniz.
Akrep yıldızlarının iyi yanı, bu ay yaratıcı işleri, ilhamlı düşünceler konusunda size güzel enerjiler vermesi. Aklınıza gelen fikirleri kaydedin bir yere, hatta mümkünse kısa sürede hayata geçirin ilhamla gelen, spontan gelişen fikirleri.   
Akrep yıldızlarının ilginç bir yanı daha var, sanki geçmiş bir karma veya geçmişten bugüne sizi rahatsız eden bazı duygu veya fikirsel yapının son bulması, geride kalması söz konusu olabilir. Akrep yıldızlarının Neptünle bağlantısı bu tür bir şeye işaret ediyor. Geçmişten gelen bir şeyleri kökten bırakma zamanı.
Diğer yandan, Merkür 12’inde burcunuza geçtiğinde, kafanız karışabilir, belki de uzun yıllar sürdürdüğünüz bu eski duygusal-düşünsel yapının yerine neyi koyacağınızı bilemeyebilirsiniz. Belki de eskiden bildiğiniz bir konunun çok farklı olduğu gerçeğini anlayabilirsiniz vs. Ancak Bu karışıklık veya yanılma durumları kısa sürecektir.
Merkür burcunuzda ilerlerken ay ortasından itibaren, Jüpiterle güzel açı yapacak, akabinde 9 Kasımda Kovaya geçen Marsla güzel açı yapacak, bunlar sizin kafanızı yenileyecek, yepyeni fikirlerle ortaya çıkmak isteyeceksiniz, yeni fikirlerin sizi heyecanlandırması ve canlandırmasının arkasından hedefe odaklı bir şekilde kendinizi ortaya koyacaksınız.
Birilerinin sizi manupule etmesine izin vermeyin, hedeflerinizden şaşmayın, kendi fikirlerinize sarılın ve sezginize güvenin. Kararlı durursanız insanları etkilersiniz ve çevrenizdeki manupulasyonlara da izin vermezsiniz. Bu kararlı ve istediğini bilir tutumunuz ve ayrıca değerinizi ortaya koymanız insanlarda saygı uyandıracaktır. Size destek olacak insanlarla güzel bir işbirliği ve güç birliği oluşturacaktır.
Sözleriniz ve eylemlerinizle çevrenizi ve belki de daha geniş toplumu etkileyebileceksiniz. Mars Kovada reklam, tanıtım, iş ağını genişletmek, teknolojiden daha verimli bir şekilde faydalanmak için çok güzel açısal enerjiler veriyor. Atak, girişken ve ne istediğinizi bilir olarak davranmak kısa sürede olumlu sonuçlar verecektir size.
Yeni insanlarla tanışmak, yeni bir yer görmek, yeni bir şey öğrenmek, deneyimlemek iyi gelecek size ayrıca.
Kiminiz belki de bir önemli hedefine ulaşacak bu ay. Araba, ev, emlak, teknolojik ürün, internet üzerinden veya yurt dışından alışveriş, kitap vs gibi hayat kalitenizi yükseltecek alışverişler yapabilirsiniz. Venüs 12’inde Oğlak burcuna geçince, elinize daha para para geçecek, derken istediğiniz bir şeyleri almak için imkanlar artacaktır. 14 Kasımdaki Boğa dolunayı da size sigorta, vergi, aile, eş, ev vs den parasal kazanç getirebilir. Kiminiz sigorta, emeklilik, emlak kredisi vs bir şeyi halledebilir, sonuç alabilirsiniz dolunayda.
9 Kasımdan sonra seyahatler planlayabilirsiniz veya sürpriz seyahatler gündeme gelebilir. Belki de yeni bir yer görmek isteyecek, kısa bir tatil yapacaksınız bunun için ailecek veya bir yakınınızla.
Kiminiz Marsın Kovada olmasının etkisiyle, yakın kişilerle veya yeni tanışacağınız kişilerle de olabilir, Kova yeni insanları da getirebilir hayatınıza, bir şekilde birileriyle istediğiniz bir plan veya projeyi hayata geçirebileceksiniz. Bunun için ilk adımı atacaksınız. Belki bu uzun süredir istediğiniz ama henüz yapamadığınız bir şey olabilir, işte bu istediğiniz şey için aniden güzel fırsatlar çıkacaktır. Amacınız yeni, orijinal bir şeyler yapmak, hem hayatınızı, hem bakış açınızı yenileyen yenilikler katmak. Bunun için belki yeni bir internet sitesi açmak, veya sitenizi yenilemek, daha global düzeyde işler yapmak, belki bir konuda eğitim almak veya vermek, veya işlerinizi daha rahat yönetebilmek için taşınma kararı almak, araba almak vs de olabilir.
Bu ay potansiyelinizi iyi kullanabilecek, fikirleriniz, zekanız, ortaya koyduğunuz işler ve girişimci yapınızla takdir kazanacaksınız. Planlarınız, fikirlerinizi çevrenize anlatmanız ihtiyacınız olan işbirliğini de çekecektir. Onun için çevrenizle iletişim halinde olmanız faydanıza olacaktır ay boyunca.
Kimi Yaylar bu ay çocuğunun bir başarısı veya yeni bir şeye adım atması için ona destek olabilir. Onun bir ödül almasıyla mutlu olabilir. Yeni bir eğitime, sanatsal veya sportif bir aktiviteye başlaması için de teşvik edebilirsiniz çocuğunuzu ayrıca.
Kimi Yaylar da kardeş, aile çevresinden gelen güzel haberlerle sevinebilir. Onların bir sevinci sizi de mutlu eder.
Parasal bakımdan, alacak, verecek, borçlar, kredi, vs ile meşgulsunuz daha çok veya yatırımsal konularla. Bir önemli borcu bitirmek de size maddi rahatlık sunacaktır ayrıca. Parasal kazanç için ayın ikinci yarısında yapacağınız girişimler, aktif bir şekilde işlere odaklanmanız ve yeni bir şeylere adım atmanız size daha fazla para kazandıracaktır. Diğer yandan mevcut işlerden kazancınız da fena değil.
Aşk ve ilişki cephesinde neler var bakalım. 12’ine kadar Venüs burcunuzda. Bu sizde aşk, sevgi, duygusal bir şeyler yaşamak ihtiyacı duyurabilir ancak Satürnle kavuşum açısında, duygusal bir probleme işaret ediyor. Mevcut ilişkinizde duygularınızı sorgulayabilirsiniz, duyguların bir coşkun bir düşük olması sizi rahatsız edebilir ama bu geçici, aldırmayın bu ara duygularınız sabit olmayabilir çünkü. Mars 9’unda Kovaya geçtiğinde, hareket ve tutkuya yönelebilirsiniz. Belki hayatınızda hareket lazım, sevgilinizle birlikte aktivitelere katılmak, seyahat etmek, birlikte özgür baş başa bir şeyler paylaşmak iyi gelecektir.
Venüs 12’inden itibaren Oğlakta ay boyunca, bu sizi parasal kazanca odaklar daha fazla. Diğer yandan alışveriş yapmak, tarzınızı yenilemek de isteyebilirsiniz ancak beğenileriniz değişken ve odak noktanızda kendinizden daha çok iş, para ve başka şeyler var. Gelecek ay daha iyi olabilir zevkler, duygusal heyecanlar konusu, onun için bu ay olduğu gibi kabul edin, hareketi artırın hayatınızda. Kıskançlık vs uzak durun.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Kasım ayı bir dileğinizi gerçekleştirmek için yıldız destekleriyle dolu. Amaca odaklısınız, ne istediğinizi iyi biliyorsunuz. Onun için kimlerle görüşeceğinizi, neler yapacağınızı iyi bileceksiniz. Bu da kısa sürede sonuç almanızı sağlayacaktır.
30 Ekim Akrep yeniayı sizi hedefinize ulaştıracak, bir dileğinizi gerçekleştirmeniz için fırsatlar sunacaktır. Gelen fırsatları değerlendirmeniz size maddi-manevi güç verecektir. İstediğiniz takdir, başarı neyse, o konuda çevrenizin olumlu desteğini de görebileceksiniz. En azından takdir edileceksiniz.
14 Kasımda dost burç Boğada dolunay var, bu size şans getirecek görünüyor. Belki de havadan para kazanacaksınız, piyango vs veya aile, iş, girişimler, yeni bir aktivite, bankada yatırım, yeni hesap açmak veya emlak, araba vs alarak maddi gücünüzü büyütmek için harekete geçeceksiniz. Mars 9 Kasımda Kovada para evinizde olacak. Bu size gelen parayı başka yere yatırım yapma imkanı verecek görünüyor.
Çalışanlar için işinde maaşın yükselmesi veya promosyon gibi bir kazancın gelmesine işaret ediyor yıldızlar. Bir süredir almak istediğiniz bir şeyi alabileceksiniz bu imkanla.
Bu ara alışverişe odaklı olacaksınız. İhtiyaç duyduğunuz yeni şeyleri alarak gerek işte çalışma ortamını, iş kalitesini yükseltebileceksiniz. Kiminiz internet veya daha farklı çevrelerden parasal kazanca yönelebilirsiniz.
Ay sonunda iş seyahati veya iş dolayısıyla başka çevrelerden kişilerle görüşmeler artıyor. Sanki gücünüzü başkalarıyla birleştirmek veya başka yerlerle bağlantı kurarak işinizde başarıyı yükseltmek istiyorsunuz.
Kiminiz belki bir tatil, seyahat yapacaksınız. Ay sonu itibariyle döneceksiniz.
Ay sonunda 29’unda Yay yeniayı yeni bir şeyleri başlatacak gibi görünüyor hayatınızda. Ancak bunun için adımlar atmakla birlikte, sonuçlanması zaman alabilir. Ayrıca kararınız da net değil gibi, belki sizin dışınızdaki koşulların belirsizliği, belki kafanızdaki düşüncelerin belirsizliği bekletecektir bir süre daha sizi.
Yetenek ve becerilerinizden para kazanmak isteyebilirsiniz. Bunun için iyi fırsatlar da bulacaksınız. Ancak başka şeyler istemeye başlamış gibisiniz. Yaşadığınız rutinden sıkılmışsınız, başarıya rağmen, heyecanınız zayıf gibi, yeni şeyler istiyorsunuz ama bu yeni nasıl olacak bilemiyorsunuz. Amaçsızlık, hedeften çıkmak duygusu içinde olabilirsiniz zaman zaman. Belki de yaşadığınız çevreden uzaklaşmaya, kendinizi yabancı hissetmeye başladınız. Bu türden köklü değişimler için acele etmeyin. Yaptığınız girişimler, işler, aktiviteler size yeni kapılar açacak, yeni insanlar ve akabinde yeni fırsatlar gelecektir. Acele etmezseniz, yaşantınızı tazelemek için neler yapabilirsiniz vs fikirler bir süre sonra kafanızda uyanmaya başlar. Şimdilik şartları geliştirmek, elinizdeki işleri sonuçlandırmakla meşgul olun derim.
12’inde Venüs burcunuza geçiyor. Parasal gelir, kazanç, başka yerden gelen para vs bunları akıllıca kullanmayı bilin, sonra gelen gitmesin hızla başka yerlere.
Evli Oğlakla çocuklarının yeni huyları, yeni alışkanlıklarına şahit olabilir. Çocuğunuzun değiştiğini görüp şaşırabilirsiniz. Ona sağlıklı bir şekilde yön vermek için önce onun değişen ihtiyaçlarını ve duygularını anlamaya çalışın.
9 Kasıma kadar Mars Oğlakta sizi aktif, enerjik yapacaktır bu, ancak öfke ve tahammülsüzlük duygularına gem vurmayı bilin. Ayrıca parasal konuda çevrenizdeki insanlarla alışveriş yaparken daha dikkatli olun, çıkarınızı koruyun. Ev güvenliğine vs dikkat edin bu arada. Ve trafikte vs sabırsız, öfkeli olmayın. 9 Kasımdan itibaren daha sakin olmayı başarabilirsiniz.
Aşk ve ilişki cephesine bakalım.
14 Kasım Boğa dolunayı aşk, flört için güzel gelişmeler verebilir. Evli olan veya ilişkisi olanlar partneriyle daha iyi, daha sıcak ilişki kurabilir.
Duygularınızda zaman zaman gitgeller olabilir. Duygularınızdaki değişkenlik sizi rahatsız edebilir ama Boğa dolunayının ardından ne istediğinizi, duygularınızı daha iyi anlarsınız.
Aradığınızı bulamadığınızı düşünebilirsiniz, ama sevgi konusunda sorgulamalısınız kendinizi. Ne kadar seviyorsunuz, siz sevgiyi partnerinize verebiliyor musunuz, bunu düşünüp, sevgiyi daha fazla paylaşmalısınız.
Yeni aşk veya ilişki için çok da elverişli koşullar yok. Ancak sizi beğenen biriyle flört vs etmeyi düşünebilirsiniz. Veya olan bir ilişkiyi güçlendirmek için çaba gösterebilirsiniz. Yine de, duyguların git gelli olacaktır ay boyunca, buna fazla aldırmayın.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat) 
Sevgili Kovalar 30 Ekim Akrep yeniayı kariyer evinizde doğdu, 14 Kasım Boğa dolunayı da yuva evinizde doğacak. Bu ay ağırlıklı olarak konunuz aile ve kariyer hedefleri.
Bu ay Yay yıldızlarının da devreye girmesiyle birlikte, kiminiz yeni bir işe adım atarken, kiminiz mevcut bir işi bırakabilirsiniz. Belki de yeni iş için eskisini bırakmanız gerekecektri. İş hayatınızın yoğunluğu sizi bir seçime sevk edebilir, daha önemli bir iş, proje vs için var olan bazı işleri elemek zorunda kalabilirsiniz özetle.
Neptün’ün para evinizde Yay yıldızlarıyla birlikte gergin açısı, parasal açıdan sizi hedeften çıkaran kişilere veya işlere dur deme vakti geldi diyor. Neptün para evinizde olunca, yanlış iş veya yanlış zamanlama vs para kaybı yaratabilir. İşten çıkarken de, yeni bir işe adım atarken de dikkat etmeniz, acele karar vermemeniz gerek.
Emeklilik, banka hesabı, sigorta vs gibi konular da sizi meşgul edebilir. Akrep yeniayı bu bakımdan destek olmakta size, belki gelen fırsatlarla bu konulardan biriyle ilgili meselesini halletme imkanı bulabilirsiniz. Boğa dolunayında bu konuyu tamamlamak size parasal güvence sağlayabilir.
Yıldızlar parasal konuda işlerinizin bir karışık olduğunu gösteriyor. Bu karışıklık belki ay boyunca devam edebilir. Ancak bir değişiklik karışıklığı giderek gibi görünüyor. 9 Kasımda Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle beraber, hedefleriniz daha netleşiyor. Yeni bir hedef, yeni bir vizyon veya yeni bir girişime işaret ediyor yıldızlar. Bu sizin bir yeniliğe ihtiyacınız olduğu gösteriyor.
Dostları, arkadaşları, idealleri sorgulama zamanı. Bazı kişilerle uzaklaşırken, bazılarıyla yakınlaşacaksınız. Yeni çevre, yeni insanlarla yakınlaşmanız mümkün bu ay. Hayatınızı hareketlendirecek aktiviteler önemli. Yeni bir faaliyet size hem yeteneklerinizi geliştirme, hem yeni çevre edinme imkanı verebilir. Bu ayrıca gelecek planlarınıza da katkı sunacak fırsatların kapısını açacak. Yeni insanlar hayatınıza güzellik, yenilik katacak ve farklı pencereler açacaktır. Hatta parayı yeni bir girişim, yeni bir proje veya faaliyetten kazanan olabilir.
Parasal açıdan karışık bir zaman. Harcamalar var. Ayrıca borç, kredi vs ile meşgulsunuz gibi. Resmi işler, resmi prosedürler, resmi imzalar da söz konusu olabilir. Fakat sabit, stabil görünmüyor şartlar. Beklentilerle gerçekler arasında farklar var. Sizin ve başkalarının talepleri arasında çatışma var gibi görünüyor parasal açıdan. Bu tür problemleri Mars Kovaya geçtiğinde daha iyi halledebilirsiniz. Ayrıca 14 Kasımdaki dolunay da size maddi destek geleceğini gösteriyor. Bu maddi destekle olası mali sorunları halledebilirsiniz.
Yeni vizyon, yeni bir iş, yeni bir pozisyon, terfi vs düşünenler olabilir. Jüpiter bu konuda size şans vermeye başladı ancak zamanı için beklemek gerek. Geçen ay daha iyiydi bu bakımdan şartlar. Bu ay daha çok karar verip beklemek ayı diyebilirim. Veya verilen kararlar için mevcut bazı işleri tamamlayıp, bitirip geride bırakmak zamanı.
Aşk ve ilişkide neler var bakalım. Mars Kovaya geçtiğinde hareket, tutku ve canlılık verecektir size. Bu ihtiyacınız olan enerji kazanacağınız gösteriyor. Aşk bakımından da ilginç zamanlar. Beğenileceksiniz bu ay. Ancak ilişkiye başlamak için çok doğru zaman gibi görünmüyor. Geçmişi geride bırakmadan yeni bir ilişkiye başlamak zor olabilir. Zaten geçmiş bir ilişki sizi yeniden meşgul edecek görünüyor.
İlişkisi iyi giden veya evli olanlar için hareketli, canlı, güzel paylaşımlar zamanı. Ama duyguları veya talepleri zorlamamak lazım. Ayın ilk yarısında heyecan, aşk vs imkanı olabilir, ikinci yarı daha sakin ve hatta biraz git gelli duygulara açık.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 
Sevgili Balıklar 30 Ekimdeki Akrep yeniayı sizin için iyi gelişmeler vaat ediyor. Bunun güzel etkisini ayın ilk yarısına kadar hissedersiniz.
Yeni iş imkanı doğabilir iş arayanlar için, güzel şartlarda ve seveceğiniz bir iş olabilir bu. Hatta bir süredir beklediğiniz, tam size göre, bir dileğinizi gerçekleştirme imkanı veren bir iş olabilir bu.
Ancak iş beraberine kıskançlık, husumet vs duyguları da tetikleyebilir. Çevrenizde dost, arkadaş ortamında çıkarların çatışması ilişkilerinizi bozabilir. Geçen aydan beri devam eden bazı transit yıldız açıları dostluk, arkadaşlık ve idealler konusunda sizi zorlamakta, birileriyle ilişkinizi bitirmek durumunda kalabilirsiniz.
Tabii, çıkarlardan dolayı arkadaş veya dost dediğiniz kişi/lere siz yanlış yaparsanız, o zaman siz yalnız bırakılabilir veya bir dostu kaybedebilirsiniz. Daha önce destek veren insanlardan eski desteği alamadığınızı görüp, hatanız konusundan bir sorgulama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Özetle, bir çıkar için arkadaşlık ilişkilerinde kullanma, kullanılma durumları sizin gündeminizde, yanlışı siz mi, başkası mı yapar bilemem, ama sosyal çevrede bir ayıklama veya yalnızlaşma getirecektir bu.
Siz düşmanlık görürseniz, belki de bazı dostum dediğiniz insanları gerçekçi gözle görme zamanı gelmiş demektir. 14 Kasımdaki Boğa dolunayı da bu konuda bir tamamlanma getirebilir. Bazı eski dostlarla yeniden yakınlaşırken, olan bazı kişilerden uzaklaşabilirsiniz.
Parasal kazancınızı dönüştürme, farklı işten veya mesleki pozisyondan para kazanma durumları olabilir. Ama bu size iyi gelecektir. Yani, farklı bir iş veya statü sizi bir şekilde güçlendirebilir.
Kiminiz yeni iş için, mevcut işten istifa edebilirsiniz. Yönetimle yakın temastasınız ay boyunca. Belki bir yeni işe adım atmak üzre, eski işe veda edebilirsiniz. Fakat bu düşünce somutta gündeme gelmekle birlikte, şartları tamamen oluşmuş mu, orası belli değil. Bir olasılık 14 kasımdaki dolunay size uygun koşullarda bir iş fırsatını getirebilir.
Kiminizin iş yerinde daha farklı durumlar var sanki. Yönetime yeni gelen biri ortamı biraz karıştırsa da, sanki parasal açıdan size yarayacak durumlar oluşturabilir. İşte bir yenilik, bu kişi olabilir, yeni bir iş türü, proje vs olabilir bir şekilde size para kazandıracaktır arkasından. Ancak yine de uyarmak isterim, 9 Kasım öncesinde Marsın Oğlakta olması, para konusunda maceraya girmemek gerektiğini söylüyor. Dereyi görmeden paçayı sıvamamak gerekir özetle. Hatta yeni işe de tüm umutlarınızı vermeyin, iş belki kısa sürede kazandırır ama akabinde yavaşlayabilir iş çünkü Venüs Oğlak burcuna geçince, arkasından yine parasal şartlarda riske işaret etmekte.. Parada risk zamanı değil.
Satürn haritanızın tepesinde, kariyerde sizi başarıya sevk ederken, Venüs ve Merkür de bu ay Yayda ilerlerken, ilginç ortamlara girebilirsiniz iş ve kariyer dolayısıyla, iş seyahati, önemli iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Resmi olarak pürüzler yaratan durumlara önem vermek, iş anlaşmalarını veya görüşmelerini resmi seviyede yapmak gerekir. Çünkü göz önündesiniz bu ay, dikkatleri çekiyorsunuz. Dost düşman sizi izliyor olabilir. Resmi olarak hata yapmamak, kimseye koz vermemek lazım bu ara. Ayrıca dikkatinizi amaçtan uzaklaştıran gereksiz görüşmelerle de oyalanmamak lazım. Birilerine bel bağlamak doğru değil, siz kendi hedefinize göre, inisiyatifi ele alın. Ne istiyorsanız onun için kendiniz harekete geçin. Başkalarının etkisiyle hareket etmeyin, kendi sezginizi dinleyin.
Bu ay iş değiştiren, işten çıkan olabilir, yıldızlar bu konuda güçlü işaretler vermekte. Tazminat almak vs pürüz olabilir ama yine de alabilirsiniz.
Evli Balıklar bu ay evliliğinize daha özen gösterin derim. Resmi olarak kopuş, ayrılık riski taşımakta. Anlaşmalık boşanma getirebilir. Sorunlu ilişkide ayrılmak belki de doğru olur ancak evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız, bu ay daha dikkatli olun, daha fazla ilgilenin derim.
Birilerinin dedikodusu vs olabilir. Çevreye odaklanmak sizi yanıltır. Ne istediğinize odaklanın, sizin için ne iyi onun için zaman harcayın derim.
Kimi Balıklar işte veya özel yaşantısında yaptığı bir şeyle toplumun dikkatini çekebilir, hakkında konuşturabilir.
Sağlık konusunda sorunu olan varsa, sağlığına özen göstersin. Bu konu işinizi de zora sokabilir. Sizin veya ailenizden birinin belki bir tedavi olması, bir küçük operasyon söz konusu olabilir.
Aşk ve ilişki cephesinde neler var bakalım. Venüs 12’ine kadar Yayda, dikkatleri çekiyorsunuz, beğeniliyorsunuz. Ancak sizi beğenen kişilerle aranızda yaş, konum vs farkı olabilir. Sizin beğendiğiniz size uymayabilir vs.. Aşk ve ilişkide karar vermek kolay olmayabilir.
Bir ilişkiniz varsa, ilişkiyi ihmal etmek karşılıklı olarak sorun yaratabilir. Zaman ayırmak lazım.
Yeni tanıdığınız birini yakından tanımak için zaman ayırın. Hemen karar vermeyin derim.  İşle ilişkiyi birbirine karıştırmak bu ara doğru olmayabilir. En azından kalıcı bir ilişki zemini sağlamayabilir.

Parlak şans yıldızı sizinle olsun dileklerimle…

Astrolog Semavii 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder