2 Ekim 2012 Salı

Semavii’den 2012 EKİM AYI Burç Yorumları

Semavii’den 2012 EKİM AYI Burç Yorumları
(Not: Yükselen Burcunuzu okumayı da unutmayın.)

Ekim 2012 gökyüzü yıldız hareketlerine bakalım: bu ay birçok yıldız burç değiştiriyor.
 
Ayın en önemli gökyüzü olayı: Ve nihayet disiplin ve yapı yıldızı transit Satürn 6 Ekimde Akrep burcuna merhaba diyor! Hazır olun Satürn Akrep enerjilerine ve nefesinizi uzun tutun çünkü 2.5 sene Akrepte kalacak. Bakalım hayırlısıyla hayatlarımıza neler getirecek..
Diğer gökyüzü olayları:
Transit Mars 7 Ekimde Akrepten çıkıp Yay burcuna geçiyor ve ay boyunca Yayda.
Merkür 5 Ekimde Teraziden ayrılıp Akrep burcuna, sonra 29 Ekimde Yay burcuna geçiyor. Merkür’ün yine acelesi var anlaşılan, olaylar olaylar olaylar ve haber bombardımanı.. Ama şimdiden söyleyim, gelecek ay Merkür retro’su var, bu da bu ay yaşanacak olayların gelecek aydan itibaren dünyayı, ülkemizi ve bizleri uzunca bir süre meşgul edeceğidir. Olaylar geçip gitmeyecek, bizi yoğun bir şekilde meşgul edecek yani.
Aslanda gezen Venüs 3 Ekimde Başak burcuna giriyor ve 28 Ekimde Terazi burcuna giriyor, hayırdır inşallah Venüs’ün de acelesi var..
Terazide gezen Güneş 23 Ekimde Akrep burcuna giriyor.
Haziranda İkizler burcuna giren ve bir sene İkizler burcuna kalacak olan şans yıldızı transit Jüpiter 4 Ekimde retro yani geri harekete geçecek.
15 Ekimde Yeni Ay 22.5 derece Terazide doğacak ve 29 Ekimde Dolunay 6.5 derece Boğa burcunda doğacak.
Bu ay önemli bir ay; Terazideki Satürn’e veda edip, Akrep Satürn’e hoş geldin diyoruz. Bu ay yaşadıklarınızı önemseyin ve Satürn’ü iyi karşılayın, “Zamanın Efendisi”ne iyi ev sahipliği yapın derim, değerli bir misafir ve sözünün dinlenmesini seven, dinleyince hediyelerini bırakan bir misafirdir.. Kızarsa hediyelerini toplar gider ona göre, kızdırmayın ona.  

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Sevgili Koçlar transit Satürn’ün zıt burcunuz Teraziden ayrılmasına belki en fazla siz sevineceksiniz. Gözünüz aydın 6 Ekimde Satürn Akrep burcuna geçiyor.
Umarım Terazideki Satürn transitinin size yaşattığı zorlu tecrübeler kulağınıza küpe olmuştur, hayatınızdaki özellikle ilişki, evlilik ve iş ilişkileri alanlarını yoğun olaylar yaşayarak güçlendirmişsinizdir. Ben her şeyi bilirim veya ben haklıyım tavrınızı bırakıp, sorunlarınıza daha farklı çözüm yolları bulmuşsunuzdur umarım.
Şimdi, Satürn Akrep sürecini borç, alacak, verecek, yatırım, cinsel yaşantı ve sağlık üzerinden tecrübe edeceksiniz.
Yasal konuda sıkıntı yaşayanlar veya yasal hatalar yapanlar olabilir Satürn Akrep sürecinde, daha doğrusu daha önce sorun yaşamış olanlar, yasal olarak bedel ödemek durumunda kalabilir.
Tabii tüm Koçlar bahsettiğim konuların hepsi üzerinden yoğun tecrübe yaşamaz, bir ikisi ağırlıklıdır geldiği hayat düzeyi ve noktası bakımından.
30 Eylül Dolunayının size yaşatmış olması olası uyanış ile, gözünüzün önünü görmeye başlamışsınızdır, özellikle yaşamak istediğiniz hayat konusunda, çevre konusunda ve kişisel istekler konusunda.
Şimdi, bu çerçevede istediklerinizi elde etmek adına Mars Yay burcunda kiminizi bir seyahate çıkarabilir, kiminiz ise yoğun bir öğrenme ve tecrübe edinme sürecine girebilir.
Bu ay bol bol teknolojiden faydalanıp çalışma ağınızı genişletebilirsiniz. Ulaşmak istediğiniz kişilere rahat ulaşabilirsiniz.
Bu ay retro olacak Jüpiter bilgi edinme, haberleşme ve eğitim konusunda çıkabilecek bazı aksaklıkları gidermek için sizi meşgul edebilir, hedeflerinizi daha sağlıklı bir şekilde yerine oturtmak için detayla uğraşabilirsiniz. Ve ayrıca daha önce detayda yapmış olduğunuz ve gözünüzden kaçan veya zaman bulamadığınız şeylere yoğunlaşırsınız. Bunları çözüp ilerlemeniz ay sonunu bulur.
Sizi kısıtlayan bazı koşullar hem sorunları çözmenin ardından hem konjontürün değişmesiyle beraber azalacak. Bir şeyleri geride bırakıp, bugünün hesaplarıyla meşgulsunuz artık.
Size verilen bir sözün havada kalması mümkün.. Şartların değişmesi bir konunun zamansal olarak uygun olmasını engelleyecek gibi görünmekte. Ay boyunca uğraşırsınız ama sonuç çıkacağını sanmıyorum.
Çevresel konularla maddi şartlar arasındaki uygunsuzluk bir konuda sizi sabretmeye ve uzun vadeli bir hazırlığa sevk edecektir. Şu an için şartları zorlamak ters tepebilir, hatta size tavsiyem sene sonuna kadar gelişen şartları takip edip beklemenizdir. Yoksa maddi bir hüsran söz konusu olabilir. Gerçekçi olmanın ve kendinize inanmanın zamanı.  
Bu ay alacaklarınızla uğraşın, alabilmeniz mümkün görünüyor.
Ay sonunda yaşanacak Boğa Dolunayı maddi konularda ayaklarınızı yere sağlam basmanızı ve gelen parayla bir maddi sıkıntıdan kurtulmanızı sağlayabilir.
Evet, iş başvurusu düşünen veya yol düşünen, yeni bir yere yerleşim düşünenler kiminiz ayın ilk haftasında kiminiz ay boyunca epey terlersiniz ama çok şeyi de yerine yerleştirirsiniz. Bir amacınıza, bir hayalinize kavuşurken bir şeyleri de geride bırakıyorsunuz. Vazgeçmeniz gereken şeyleri bırakın gitsin, takılıp kalmayın.
Eş/sevgilisi ile duygusal ve cinsel konuda sorun yaşayanlar biraz sabretmeli, çözümü gelecek ay gelecektir.
Bu ay macera, gizli aşklar sorunlu gelişebilir. Ancak ay sonunda, duygusal hayatınız düzene girer ve ahengi yakalayabilirsiniz.
Mars Yayda ve Jüpiter İkizlerdeyken, yollarda acele etmeyelim derim ay boyunca. Seyahatler keyifli olmakla beraber aksiliklere açık görünüyor. Ayrıca yapacağınız yolculuklar fikrinizi değiştirecektir, biraz sinirli ve mükemmeliyetçi olma eğiliminiz var, önyargılı olmazsanız kısa sürede keyfinizi yerine getiren sonuçlar alırsınız.
Bazı Koç bayanların doğum yapma zamanı gelmiş, sağlığınıza daha fazla özen gösterin ve düşük ihtimaline karşı özenli olun derim. Doğum yapacaklar, sanırım biraz zor doğum olacak gibi, Mars yine de sizi koruyor, başta zor ama sonra çabuk hallolan bir süreç yaşarsınız.

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
30 Eylül Dolunayı kiminize bazı önemli sırları getirmiş, kiminizin de kafasında son derece sıra dışı fikirleri uyandırmıştır.
Enteresan bir aya giriyorsunuz, zıt burcunuz Akrep önemli bir misafiri ağırlamaya hazırlanıyor; Satürn 6 Ekimde Akrepe geçiyor. Ve 29 Ekimde Dolunay burcunuzda doğuyor.
Kafanızda doğan fikirleri ay sonunda eyleme dökmeye başlayarak kendinize yeni bir sürecin veya dönemin sayfalarını açacaksınızdır.
Ayın ortasında kimi Boğaları sevindiren bir gelişme var. Beklediğiniz bir şeyin gerçekleşmesi çok mümkün ve ondan sonra ne yapacağınız netleşecektir. Siz de rahatlayacaksınızdır.
Ay sonu sizi önemli bir karşılaşma bekliyor, yeni dönemi başlatan bir karşılaşma.
Kimi Boğalar kendisi için çok önemli bir teklif alabilir, bir an durup düşünürsünüz ama bu aslında bir hayalinize dokunan, tam da sizin istediğiniz bir fırsat olabilir. Kanımca fazla düşünmeyecek ve evet diyeceksiniz.
Ayın ilk haftası ve son haftası önemli ve hareketli gelişmelerle dolu görünüyor gerçekten.
Çalışma evinizdeki yoğun yıldız aktivitesi ayın ilk haftasında devam ediyor, size para getirecek işlerle meşgulsunuz ve istediğinizi almayı başarabileceksiniz. Daha sonra, yoğun bir şekilde iş yaptığınız kişi/lerle hummalı bir şekilde hesap-kitap işleri ve hazırlık içine gireceksiniz.
Bazı eski alışkanlıklarınız geride kalıyor gibi, başta zorlanacaksınız, hedeften şaşma, ne yapacağını bilememe durumları olabilir, ancak sonra alışabilirsiniz yeni durumlara.
Para konusunda güzel görünüyor yıldızlar size destek bu konuda gerçekten, ayrıca yine ay sonunu bulan ama sizi memnun eden para gelişi söz konusu. Venüs’ün desteğiyle maddi olarak daha da rahat edeceksinizdir.
Bu arada, para işlerinizde aksayan durumlar da olabilir tabii, mesela, beklenmedik harcamalar söz konusu, Mars yatırım evinizde, size aniden bir şey aldırabilir, bu bir araba olabilir, bir teknolojik alet olabilir, size tavsiyem ya ayın ilk haftasında alın ya da birkaç ay sonraya bırakın.
Arabası olanlar bu ay trafikte sabırsız olursanız, masraf çıkaran sorunlar yaşayabilirsiniz, aman dikkat derim.
Ay sonundaki dolunay kimi Boğalar için bir yerden veya kişiden ayrılma vakti diyor. Kafanız karışık görünüyor duygusal konularda, duygusal konuda en iyisi gelecek ayı beklemektir derim. Aşk için hareketli zaman gibi görünmekle beraber, işler karışık..
Kimi Boğalar bu ay sosyal ortamlarda dikkatleri çekecek, göz dolduracaksınız, bir duygusal yakınlaşma, etkilenme söz konusu olabilir, ancak bir süre sonra duygularınız değişebilir.
Evli boğalar için evliliğine özen göstermesi gereken zaman başladı, sorunlu evlilik yaşayanlar için ay sonundaki dolunay ipleri koparan etkide olabilir, aman dikkat.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Burcunuzdaki şans yıldızı Jüpiter retro’ya yani geri harekete giriyor, vitesi biraz yavaşlatmak ve yazdan bu yana yaptığınız girişimleri daha iyi değerlendirmek, elinize geçen fırsatlarla meşgul olup onları büyütmek, ileri noktaya taşımak ile meşgul olmakta fayda var.
Geriye dönük hızlı adımlarınızı veya hızlı kararlarınızı da bir gözden geçirme dönemi ayrıca.
İkizler bir mekan değişimi görüyorum, bu işle alakalı olabilir veya evle alakalı olabilir.
Kiminiz ise bir kişiyle yolları ayıracaksınız gibi görünüyor, anlaşılan bir öfke yaşayacaksınız birine karşı.
Geçen dolunayın getirdiği uyanışlar şimdi ne yapacağınızı daha iyi bilmenizi sağlayacaktır.
Ayın ilk yarısına kadar işleriniz, genel hayat oldukça verimli görünmekte, gelen teklifler, öneriler umut vaad eden türden. Satürn sizin terfi veya daha kaliteli iş koşulları yaratmak adına gayretlerinizin karşılığını verip öyle Akrep burcuna geçecek görünüyor.
Kimi İkizleri ayın ilk haftası yeni bir işe girmek bekliyor. Çalışma koşullarınızı ve sorumluluklarınızı değiştiren ve artıran bir süreç başlıyor, ancak, amacınıza, yenilenen misyonunuza uygun bir iş olabilir bu, sabretmek ve sorumlulukları kabul etmek gerekir diyorum. Aksi taktirde unutmayın, Satürn iş, çalışma evinize girerken işsiz kalma riskiniz olduğunu unutmayın. Yıldızlar sizi iş sahibi yapmak için elinden geleni yapıyor görünmekte, gerisi size kalıyor. Yenilenen arkadaş ortamında daha canlı, keyifli çalışabilirsiniz.
Kafanızı karıştıran durumlar ve kişiler var ama siz ne istediğinizi bilmeye odaklı olun, kafa karışıklığını çözmeniz daha kolay olur.
Aşk konusunda kafa ve duygular karışık görünüyor, biraz maceracı, biraz sabırsız, biraz da öfkelisiniz. Yeni tanışacağınız kişiler arasında ay sonunda ani bir etkilenme hatta ani bir ilişki söz konusu olabilir.
Mars zıt burcunuzda olacak ayın 7’sinden itibaren boyunca, biriyle kavga, tartışma, açık düşmanlık yaşamanız olası.
Bu ay ilişkiler ve arkadaşlıklarda hızlı ve iyi başlayan sonra şaşırtan gelişmeler yaşanabilir, en iyisi yaşayın görün.
Kimi İkizler için ayın ortasından sonra aşk hayatınızda, sosyal hayatınızda yeni bir yol başlıyor. Her şey netleşirken siz de netsiniz. Artık bir şeyler için sabretmeyeceksiniz, seçimlerinizi yapıp yolunuza devam edeceksiniz hızla. Uğraşmak ve sabretmenin size zaman kaybettirdiğini düşüneceksiniz.
Satürn ayrıca sağlığınıza daha fazla önem vermeye yöneltecektir sizi, gündelik hayatınızda sağlığınıza uygun şartları oluşturmaya yöneleceksiniz. Size tavsiyem özellikle genital konularda sağlığınıza özen gösterin. Ve ayrıca güvenli cinsel koşullara önem verin derim.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Geçen dolunay kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmeler getirmiş olabilir. sizi hedeflerinizden biraz uzaklaştıracak gelişmeler ortaya çıkabilir, işler kontrolünüzden çıkabilir, en iyisi akışa bırakmaktır.
Bu ay sizin için önemli gerçekten, yeni bir başlangıç yapacağınız zamanlardasınız. Bu ay kimi Yengeçler kendileri için büyük bir amacı, büyük bir dileğini gerçekleştirme imkanı bulacaktır. Siz esnek olursanız şartlara karşı, dış şartlar size hedeflerinizi farklı kanallardan, sürpriz yerlerden gerçekleştirme imkanı verecektir.
Satürn dost burç Akrepe giriyor, ondan önceki gün Merkür de giriyor Akrep burcuna, bu resmen sabreden kazanır demektir.
Satürn size epeydir kafanızı meşgul eden yeni hayat amaçları, yeni bir misyon arayışına dair bakış açınızı sağlamlaştıracak, netleştirecek yoğun tecrübeler yaşatmaya başlayacaktır, artık hayatınızın, sosyal ve genel hayat koşullarınızın beklentilerinize uygun gelişmesini bekleyin derim, değişime kendinizi açtıysanız ve dış koşullarla mücadele edebildiyseniz şimdi ödüllerini alma zamanı başlıyor diyebilirim.
Bazı Yengeçler Satürn Akrepe geçer geçmez, çok önemli bir hedefine ulaşacaktır, bu adeta eski dönemi kapatan bir hedef olacaktır. Yeni dönemin kapılarının ardına kadar açıldığını ve hayat şartlarınızın değişeceğini somut olarak göreceksiniz.
Çocuk yapmak isteyen Yengeçler, bu isteklerini somut olarak gerçekleştirmek adına ilişkisini ona göre yönlendirecektir.
Kimi Yengeçler yetkisinin artacağı bir işe başlayacaktır, belki kiminiz bir iş kurabileceksiniz, bu ay Yengeçler oldukça hırslı ve gayretli ve somut önemli adımları atmaktasınız. Girişimleri başlatıyorsunuz. Ayın ortasından sonra şartlar hepten değişecektir bu bakımdan.
Bu ay başlayan girişimlerin kısa vadeli olacağını düşünmeyin, sizi önemli bir hayat amacına ulaştıracak bir şey ve kalıcı olacaktır. Önemli bir şeye kanca atacaksınız adeta.
İşinde yetki ve itibar bekleyen kişiler için de sürpriz teklifler gelebilir.
Yeni bir alana atılmak isteyenler bu ay kendilerini gösterecek, başarılı bir çıkış yapabileceklerdir.
Venüs Başakta iken, yakınlarınızdan gelecek destekler olacaktır, yakınlarınızla görüşmeleriniz yoğun olacaktır, ancak bazı konularda anlaşmazlıklar çıkabilir, bunları büyütmeyin, belki bir kişiden uzaklaşmanız söz konusu olabilir, bir kırgınlık oluşabilir.
Yaşadığınız mekanda bazı aksaklıklar olabilir, apartmanda bozulan bir şeyler tamir edilmek durumunda olabilir, bunu halletmek için komşularla fazla muhatap olacaksınız kanımca. Kiminiz bir arkadaşın veya bir yakının taşınma vs işlerine destek olabilirsiniz.
Aileden biri gidebilir, bu güzel bir vesileyle olacaktır.
Aranızda taşınma, yerleşme planı yapanlar da var kanımca. Bu ay gelişmeler bunu hızlandıracaktır. Ayrıca eve yeni bir eşya almak düşünceniz var, bunu ay sonunda yaparsınız.
Ay boyunca koşturmanız yoğun, kendinizi fazla yorabilirsiniz, dinlenmeye zaman ayırın derim.
İş yerinde veya yakınlarınızdan birinin tavırlarına dikkat edin derim. Özellikle parasal konularda…
İş sahibi Yengeçlerin eleman değişikliği yapması mümkün ancak size ay sonundaki dolunay zamanını tavsiye ederim. Tam kafanıza göre insanlara denk gelebilirsiniz.
Kiminiz ise ayın 3.haftası yapacağınız yoğun görüşmelerin ardından ay sonunda bir işi kabul etmeniz ve yeni bir işe veya projeye başlamanız söz konusu olacaktır. Bu para ve itibar bakımından önemli bir işe benziyor.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Epeydir yuva evinizde gezen Mars ayın 7’sinde dost Yay burcuna geçiyor. Bu sizi bir sıkıntıdan kurtaracaktır, ancak ondan çok daha uzun kalacak Satürn girecek yuva evinizde ayın 6’sında. Bu yuvada köklü değişim zamanı demektir.
Kimi Aslanlar işte kimi evde köklü bir değişim rotasına girmek üzre.
Evde sorumluluklarınızı artıran dış gelişmeler olabilir. Bu kiminiz için iyi gelişmeler vesilesiyken kiminiz için biraz tatsız olaylar vesilesiyle olabilir. Sorumlulukları alarak düzeninizi ayakta tutmaya çalışacaksınız.
Ailede sağlık sorunu yaşayan biri varsa, onunla ilgilenmeniz mümkün.
Dediğim gibi kiminiz de, güzel vesilelerle aile, evle daha fazla ilgileneceksiniz.
Kiminizin uzaklara gidesi var. Ancak parasal durumları ayarlamadan bu mümkün olmaz, ancak ay sonu mümkün olabilir görünüyor.
Parasal koşullarınızı rahatlatan, geliştiren gelişmeler olacaktır. Fakat Mars size bol bol para harcatabilir. Sosyal ortamlarda ve gündelik koşturma içinde baya para harcarsınız. Bazılarınızın harcaması daha lüks bir ihtiyaç için olabilir, mesela araba almak. Bu arada, yeni bir şey öğrenmeye merak sarabilirsiniz. Mesela dediğim gibi, kiminiz araba almak, araba kullanmayı bilmiyorsanız araba kullanmayı öğrenmek, hatta kiminiz spor bir araba almak isteyebilirsiniz.
Sosyal ortamlarda umulmadık tanışmalar yaşayabilirsiniz. Dost kişilerle sohbet ortamında beklenmedik tartışma, tatsızlık çıkabilir, bu durum uzatılabilir hatta, küslüğe varabilir. Ancak yine bir başka dost kişinin size arka çıkması, sizi desteklemesi ile mutlu olacaksınız.
Aileden birinin uzaklara gitmesi söz konusu. Birilerini yolcu edeceksiniz.
Ay sonu dolunay kiminizin kariyerinde köklü bir yol ayrımı getirebilecek, sanki yönetim takımından veya yanınızda çalışan biri gidebilir, bu da sizin pozisyonda değişim getirebilir.
Ayın ortasında önemli bir işe imza atan veya önemli ve resmi bir kağıda imza atanlar olacaktır. Bazınız ise önemli bir şeye karar vereceksiniz ve ay sonunda yakınlarınıza bir haberiniz, bir sürpriziniz olsun istiyorsunuz ancak biraz daha beklemek gerekebilecek.
Ay sonundaki dolunay bir yakın konusunda sağlığa dikkat diyor.
Yeni ilişki bekleyen Aslanlar, yeni ilişki yolda…

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Başaklar uzun süredir para evinizde ağırladığınız ağır misafiri yolcu ediyorsunuz bu ay; 6 Ekimde Satürn para evinizdeki Terazi burcundan çıkıp Akrep burcuna giriyor.
Para evinizde başka yıldızlar da var, bunlar kiminize yeni iş kapıları açacak görünüyor, Merkür’ün Jüpiter ile güzel açısı bir işe, bir projeye imza attırır sizi. Ayrıca Güneş de para evinizde, bu para konusunda moralinizi yükselten gelişmeler getirir.
İşlerinizin sürpriz bir şekilde gelişmesini bekleyin derim.
İş konusunda özellikle ayın ilk yarısı hareketli olacaktır.
Dolunay zamanı kendisi veya bir yakını sağlık sorunu yaşayan varsa, bu ayın ortasında çözülebilir. Ev şartlarınızı buna göre ayarlamanız gerekebilir.
Kimi Başaklar zor bir hamilelik dönemini ayın sonları gibi geride bırakıp doğum yapabilir. Evde bundan dolayı hareketlilik söz konusu olabilir.
Kimi Başaklar ise, ev ortamında veya herkese açık olmayan, kapalı ortamda hararetli bir şekilde iş, çalışma arkadaşlarıyla bazı projeler üzerinde çalışabilir.
Sizi zorlayan bazı koşullar geride kalıyor, Satürn sizi artık rahat bırakıyor. Çevre koşullarınızı değiştiren önemli bir iş teklifi alan olacaktır aranızda. Veya sizin biriyle görüşmeniz birden gündelik hayat koşullarınızı değiştiren bir iş getirebilir. bu ay zaten bol bol tel vs görüşmelerini var yoğun bir şekilde, temponuzu artıran bir döneme giriyorsunuz.
Yani bu ay gerçekten tam kafanıza göre bir var size sevgili Başaklar. Şartlarınızı hem değiştiren hem sağlamlaştıran ve hem becerilerinizi ortaya koymanızı hem yeni ve önemli şeyler öğrenmenizi sağlayan bir çalışma sürecine giriyorsunuz.
Aşk hayatınızda bu ay hareketli. Bazı konuda sevgili veya eşinizle anlaşamazlık yaşayabilirsiniz, ancak yine de size destek verecektir, sizin yanınızda olacaktır.
Venüs burcunuzdayken, daha romantik olacaksınız, sosyal ortamlarda görünmek isteyeceksiniz, hatta gözleri üzerinize çekeceksiniz. Yalnız biraz abartma eğilimi içindesiniz bu ay, giyim-kuşamda abartıya kaçarak dikkat çekebilirsiniz de.
Kimi Başaklar ise, kafasını dağıtmak adına alışveriş yapacak ama sanki önüne geleni alacak gibi. Öte yandan, partnerinizle sorunlar yaşasanız da, sanki sevgiyi daha çok paylaşmanız söz konusu olacak bu ay. Ay sonunda partnerinizden sürpriz bir teklif almanız ve şaşırmanız mümkün.
Aile dostu sayılan önemli birini evinizde ağırlayabilir, onunla iş konusunda önemli ve sıra dışı fikir paylaşımı yapabilirsiniz.
Bu ay eve giden gelen bol olacaktır.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Uzun süre burcunuzda ağırladığınız disiplin, kısıtlama ve yapı gezegeni Satürn nihayet 6 Ekimde size veda edip, Akrep burcuna geçiyor.
Üzerinizden bir yük kalkıyor böylece. Ancak bu son 2 senede hayatınıza uzun vadeli planlarını yaparak çeki düzen vermiş kişiler için geçerli biraz. Neyse, öyle veya böyle tüm Teraziler rahatlayacaktır, ayağınıza engel olan bazı bağlardan kurtulacaksınız, bu sizi mutlu eder ya da etmez ama kurtulacaksınız.
Dolunay hakkınızda konuşulma, sizin niyetinizle ilgili bazılarının bilgilenmesini getirmiş olabilir. Kiminiz de iş yaptığınız biri veya özel hayatınızdaki bir kişi ki bu eşiniz olabilir, sevgiliniz olabilir veya yakın bir arkadaşınız olabilir, biriyle yapmak istediğiniz bazı şeyler, niyetlerinizi paylaşmışsınızdır.
Gelişen yeni koşullar, sizin niyetiniz bir araya gelince ayın ortasında sizi yeni bir yol, yeni bir süreç bekliyor demektir.
Bu ay Mars para evinizde size baya para harcatmış olsa gerek. Mars 7 Ekimde Yay burcuna geçince, size masraf yaratan şartlardan uzaklaşıp gündelik hayat içinde koşturmalara başlayacaksınız.
Bu ay sizin için önemli, çünkü hem parasal koşullarınızı hem iş koşullarınızı bir düzene koyma zamanı gelmiş, iyi seçimler yapmanız lazım, bunun için, kiminiz kısa seyahatler yapacaksınız, kiminiz bol iletişim trafiği ile meşgul olup yüz yüze görüşmeler yapacaksınız, bir iş birliği niyetiyle, görüşmeleri yapıp kısa sürede koşullarınızı rayına oturtmaya çalışacaksınız.
Kiminiz bunu ayın ortasındaki burcunuzda doğan yeni ay ile birlikte tamamlayacaksınız kiminiz ise ayın sonunu beklemek durumunda. Ne yapacağınızı iyi bilir, kararlı olursanız ve yeni koşullara adapte olabilirseniz, parasal bakımdan uzun vadeli iyi bir döneme girersiniz.
Bu ay geçmiş dostlukların faydasını göreceksiniz. Yapacağınız yeni görüşmelerde bile eski dostların desteğini arkanıza alacaksınız.
Kiminiz yoğun bir döneme mola verip yolculuğa çıkabilirsiniz. Ancak bunu ay sonunda yapmanız daha mümkün. Çünkü bitmeyen işler sizi bırakmıyor.
Yakında bir taşınma hazırlığı var kiminizin. Hatta bu ay bunun için acele edenleriniz olacaktır.
Sağlık sorunu yaşayanlar ayın ikinci yarısından itibaren güçlenecek, toparlanacaktır.
Teraziler, zıt burçları Koçtaki Uranüs etkisiyle özgürlük arayışı içinde, kendilerine engel gördüğü koşulları kırıp atma eğiliminde hala, bu ay da bunun etkisi var, ve değiştirmek istediğiniz şartları değiştirme imkanı bulacaksınız bu ay. Yollar ayrılıyor birileriyle. Peki, bu size iyi gelecek mi, şartlarına göre değişir. Bu ayrımı kiminiz iş kiminiz ilişkide yaşayacaksınız.
Evet, ayın ilk yarısında bir anlaşma söz konusu, bunu iş konusunda yaşayan da var, başka bir konuda yaşayan da. Ondan sonra yeni şartlara giriyorsunuz, değişen koşullarla yaşamaya başlıyorsunuz.
Satürn dikkatinizi para biriktirmeye, uzun vadeli maddi kaynaklar elde etmeye sevk edecektir. Bazı şeyleri elde etmek adına başka konularda biraz kemer sıkabilirsiniz.
Ay sonunda maddi bir paylaşım söz konusu kiminiz için, kiminiz içinse, beklediği bir parayı, toplu bir parayı alması söz konusu.
Bu ay yollarda aksiliklere dikkat edelim derim. Özellikte trafikte sakin olalım derim.
Bir de kontratlara dikkat edelim.
  
Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Hoş geldin Satürn demeye hazır mısınız?..
Disiplin, kısıtlama ve yapı gezegeni Satürn 6 Ekimde burcunuza geçiyor ve 2.5 sene bu ağır top misafiri ağırlamakla sizin yeni göreviniz.
Uzun süredir ruhsal yapı ve sağlık evinizde ağırladığınız Satürn kimi zaman bunalımdan bunalıma sürükledi sizi, kimi zaman derin ve çok değerli keşiflere ve kiminiz de önemli işlerle, önemli amaçlarıyla meşgul oldunuz. Kiminiz başkaları için uğraştı, zamanını ayırdı. Kimi zaman kontrolü sizde olmayan şeyler için beklemek ve sabretmek durumunda kaldınız.
Şimdi bu dönem geride kaldı ve kendinizle ilgilenme, kendinize zaman ayırma vakti geldi. 
Siz sabırlı ve dayanıklısınızdır, şimdi bu sabrınızın meyvelerini almaya başlayabilirsiniz. Bu sefer siz ne istiyorsunuz, nelere karar verdiniz, işte, kararları sizin belirleyeceğiniz koşullara giriyorsunuz. İnisiyatif sizde.
Geçen Dolunay kimi Akreplere iş ve para müjdesi getirmiş olsa gerek, kiminiz ise sağlığıyla ilgilenmiş olmalısınız. Sürprizli bir haftaya girmişsiniz.   
Sağlık konusunda yıldızlar ayın yarısına kadar size oldukça iyi bir şekilde destek durumda, olası sorunlarınızdan kurtulmak, güçlenmek için uygun bir zamandasınız.
Ayın ilk haftası Merkür de burcunuza geçiyor, Mars ise para evinize giriyor. Para geliyor, geldiği gibi harcamalara gidiyor gibi. ayrıca başka şeyler için de ekstra harcamalar olacak gibi. Öte yandan, bir işiniz, bir istediğinizin de olması sizi mutlu edecek.
Sağlam bir iş var size anlayacağınız.
Ayın ikinci yarısında, içinizde umut beslemenize neden olacak, içinizi ferahlatacak haberler alabilirsiniz.
Bu ay kimi Akrepler, özellikle toplum önünde olmayı gerektiren iş yapan Akrepler kendinizden konuşturacaksınız, yapacağınız bazı güzel ve önemli çıkışlar dikkatleri üzerinize çekecektir.
Özetle, bir hayalinize kavuşacaksınız. Bu hayal sıradan bir hayal olmasa gerek, önemli bir şey sizin için.
Ay sonunda zıt burcunuz Boğada dolunay var, bu zaman civarında sağlığınıza ve birileriyle takışmamaya dikkat edin derim, gereksiz bir konu yüzünden bir yakınızı kırabilirsiniz.
Ay sonunda para evinize girecek Merkür yine hızlı gelişmeler getirecektir hayatınıza. Bu yeni bir iş olabilir, ancak bununla ilgili koşullar netleşmeden oldu dememek lazım.
Ay sonu kimi Akreplere önemli bir aşk karşılaşması var, dolunay ya sizi ya partnerinizi çarpacak gibi görünüyor.
Kimi Akrepler eski koşullardan çıkıp yeni düzene geçiyor. Hızlı değişimlerin hayatınıza girmesiyle önemli bir noktasınız gerçekten. Akıllı ve kararlı olduktan sonra gerisini rahat halledersiniz.
Sanat ve siyasetle uğraşanlar için güçlü zamanlar geliyor.
Bir yakınızın sorunu sizi biraz üzebilir, onunla ilgilenmeniz, destek olmanız gerekebilir.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Uzun süredir Terazide gezen Satürn şimdi sizin ruhsal alem ve sağlık evinize giriyor 6 Ekimde.
Bazı konularda bir geri çekilme, bir inziva dönemi başlıyor demektir bu. zaten siz de epeydir koşturmaktan yorulmuş olmalısınız, bir inzivaya, biraz geri çekilmeye hayır demeyebilirsiniz.
Uzun vadeli hayat planlarınızı masaya yatırmak, uzun süreli koşturmalardan dolayı ilgilenemediğiniz şeylerle ilgilenmek iyi gelebilir.
Tabii bu süreçte, en önemli şey sağlığınızla ilgilenmek olmalı, sağlığınızı zorlayan şeylerden kaçınmanız lazım. Kendinizle uğraşmayı da bırakın, başkalarıyla ve amaçlarınızla uğraşın derim bu süreçte. O zaman hem dinlenirsiniz, ruhen de hafiflersiniz, hem sağlık sorununu hayatınızdan uzaklaştırırsınız.
Mars 7’sinde burcunuza geçiyor, hayatınıza aktivite, hareket getirecektir bu. ancak Mars’ın geçen aydan beri biriken bir enerjisinin birden içinizden patlayıp çıkacak olması sizi birine fena halde patlamaya götürebilir. Birden aklınızda yokken patlayabilirsiniz, aman dikkat derim.
Merkür ruhsal alem evinde gezerken ay sonuna kadar, sizin hakkınızda, perde arkasından konuşmalar olacaktır, bunlar ay sonunda kulağınıza gelecek ve sanırım bir ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilecek.
Ancak Merkür’ün güzel yanı da var, dikkatinizi özel çalışmalara verirseniz, inanılmaz ilhamlı, güzel çalışmalar çıkarabilirsiniz. Konsantrasyonunuz yüksek olacaktır bu ay çünkü, içinizden sezgi yoluyla güzel ilhamlı fikirler gelecektir. Onları bir yere not edin derim, hatta ilgilenin direkt. Kısa sürede, ivme kazandıran bir çalışma çıkarabilirsiniz.
İnsanların sizden beklentisi var, sanki birileri sizi bekliyor bir şeylere başlamak için.
Satürn’ün güzel yanı gerçekten sizi ruhunuzla buluşturacak olması, en derin özlemleriniz ve hayallerinizle buluşturacak, zaten bu ay içinizde çok önemli bir şeyler doğacak. Bu hayatınızda yeni bir süreci başlatacak, gizli, hummalı bir çalışmaya sevk edecektir sizi.
Kiminiz de her şeye bir mola verip, belki de uzaklarda bir yere gitmeyi planlayacaksınız. Sizi bu niyetinize yaklaştıran gelişmeler hızlanabilir bu ay.
Ayın ilk yarısında grup çalışmaları içindesiniz, tanıdığınız insanlarla bir aradasınız. Ve arkadaş, tanıdığınız ve işbirliği yaptığınız kişilerle önemli kararlar alacak, geçmişin bir dökümünü yapıp, yeni bir yol planı yapacaksınız ardından.
Ayın ilk yarısında sizi gerçekten sevindiren bir şeyler var, uzunca süredir uğraştığınız bir şeyin gerçekleşmesi sizi çok mutlu edecektir. Bu sizi ayrıca ön plana da çıkaracaktır. Gözler önündesiniz ve tebrik ediliyorsunuz.
Kimi Yaylar bir çabası karşılığında, ödül bile alabilir. Önemli bir ay sizin için gerçekten.
Venüs Başakta tepenizde olacak, bu gözleri üzerinize çekeceksiniz, sosyal, aktif ve önemli ortamlarda boy göstereceksiniz.   
Aşkta da dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Birilerinin beğenisini toplayacaksınız. Sizin hakkınızda güzel şeyler konuşan kişiler olacaktır, ancak bunu ay sonunda duyacaksınız. Özetle, biri/lerinin hayranlığını kazanacaksınız.
Ayın ikinci yarısındaki Terazi yeni ay aşka hayatınıza yeni heyecan, yeni bir ritm kazandırabilir.
Evli Yayların evliliğindeki sorunlara dikkat etmesi gerekecek sanırım, hiç beklemediği konuda eşinden şikayet alabilir, ya da kimi Yaylar evliliğin getirdiği sorumluluktan kurtulmak isteyebilir. Bu sevgilisi olanlar için de geçerli. Vazgeçmek, ilişkiden kurtulmak eğiliminiz artabilir. Ancak acele karar pişmanlık doğurur.
Yasal bir konuda sonuç bekleyenler sevinecek gibi görünüyor. Bu sizi bir dönemden kurtaracaktır, yeni bir döneme gireceksiniz.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Uzun süredir tepenizde Demoklosin kılıcı misali oturan ve sizin de öz yıldızınız, disiplin, kısıtlama ve yapı yıldızı Satürn 6 Ekimde Akrep burcuna geçerek, tepenizden çekiliyor. Tepenizden büyük bir ağırlığın indiğini hissedeceksiniz bu ay.
Öte yandan, Satürn sizi çok zorladı kariyer konularında veya yasal konularda, fakat size kendiniz için hayattaki en önemli şeyleri de öğretmiş olmalı.
En başta, kendinize, amaçlarınıza önem vermek, kariyer ve genel hayat adına daha iyi kalitede bir şeyler istemekten çekinmemeyi, kendini iyi yerlere layık görmeyi öğrendiniz. Tabii bu dediğim kariyerden korkanlar için. Korkmayanlar ise, kariyer ve genel hayatında bir dönemece girerek, kendini mutlu edecek yeni şartlara adapte olmayı ve sabrederek negatif şartları bertaraf etmeyi öğrendi. Sabır zaten sizin ikinci adınızdır, yine sabır ve mücadele düştü payınıza ama bu kötü olasılıkla şartlarınızı korumanızı sağladı, iyi ihtimalle, daha iyisini ve yeni imkanları hayatınıza taşıyacak kariyeri hedeflediğiniz ve onun için çabaladığınız bir süreci yaşattı muhtemelen.
Sanırım ayın ikinci yarısındaki Terazi yeni ay size kariyerle ilgili önemli bir gelişme getirerek, Satürn Terazi sürecini somut olarak noktalayacaktır.
Evet, yeni bir iş bekleyenler, işlerinde daha iyi fırsatları bekleyenler hazır olsun yeni işlerine, kariyerlerine derim.
Bu ay Satürn ve Merkür Akrepte işbirliği içinde sizi bir amacınıza ulaştıracaktır. Dediğim gibi, kiminizi ayın ikinci yarısındaki yeni ay, kiminizi ise, dost Boğa burcundaki dolunay.
Bu arada, Boğa dolunay size şanslı bir para getirebilir… Gerçekten iyi bir para gibi görünüyor bu. İtibarınızı da yükselten bir şey olabilir ayrıca.
Evliliğinde sorun yaşayan Oğlaklar, sorunları büyütmek evliliğinizi çıkmaza sokabilir. Ancak bu ay dost Başak burcundaki Venüs destek olacaktır bu konuda. Yine de Mars Yayda ruhsal alem evinizde sorununuzu çözmeye isteksiz ruh halinde olabilirsiniz. En iyisi gelecek aya bırakmak, ya da zamana bırakmaktır belki de.
Evliliğin yükümlülükleri size ağır gelmiş olabilir, bu da sizi yormuş olabilir. Ancak sabır burada da işinize yarayabilir.
İş konusunda sürprizler bekleyin derim, gerçekten dikkatleri çekecek güzel işler çıkarabilirsiniz. İşte işbirliğine açık olmayı öğrenin derim, siz yönetmeyi, lafınızın dinlenmesini seversiniz, ancak bazen akıl akıldan üstündür misali, size fikir veya tavsiyede bulunan tecrübeli insanlara kulak verin, bunun faydasını göreceksiniz.
Mars ruhsal dünya ve sağlık evinizde olacak, bu ay özellikle karaciğeri yoran şeylerden kaçının, karaciğerinizi vs besleyen şeylere ağırlık verin derim. Ayrıca kan yapan şeyler yiyin derim.
Mars 12.evde bir konuda aile, yakın desteği alacaksınız demektir. Ayrıca sanırım kimi Oğlakların kafasında evle ilgili bir plan var, bu sizi bir taşınmaya sevk edebilir bir süre sonra ama daha zamanı var. Kiminiz de evle ilgili yatırımlarla meşgulsunuz, ancak, daha para harcatır bu yatırım işleri. Yine de ay sonunda bitirebilirsiniz ev, tamirat vs işlerini.
 
Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Disiplin, kısıtlama ve yapı yıldızı Satürn dost Terazi burcundan çıkıp Akrep burcuna giriyor, sizin de tepenize geliyor. Yani 10.eve, kariyer, genel hayat koşullarını temsil eden eve.
Kovalar resmi işlerle meşgulsunuz Satürn 6 Ekimde Akrep burcuna geçer geçmez, Merkür’le birlikte sizin önemli bir resmi işle meşgul edecektir.
İş başvurusu yapanlara iş görünüyor, hatta kiminize güvenli, maaşı vs belli, belki de bir devlet ya da önemli bir kurumda iyi bir iş diyebilirim.
Satürn tepenizdeki eve gelince, hayatınızda bazı şeyler size fazla gelmeye başlayacaktır, bir ayıklama ve bunun için iyi bir plan yapmanız lazım. Eve, işe, başka şeylere koşturmak sizi yoracaktır çünkü. Ve kariyerinizde bir şeyleri geride bırakmak arzunuz sizi öncelikleriniz konusunda bir hesap yapmaya sevk edecektir.   
Zaten bazı kararlar vermişsiniz önceden, doğrudur, sizi işi şansa bırakmayı sevmezsiniz, çılgın yanınız olsa bile, bir yanınız Satürnyendir, disiplin, plan seversiniz.
Bu ay kararlar ayı ve uygulama ayı gibi görünmekte.
Tabii kimi Kovalar biraz sıkıntılı, sorumluluk gerektiren bir şeylerle meşgul. Kiminiz bir resmi sorunla, kiminiz ise, kendinin veya bir yakının sağlığı ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Hastaneye git-gel söz konusu olabilir. Özellikle ayın ikinci yarısı sağlık konusunda dikkatli olmak gerekir derim. Ay sonundaki Boğa dolunayı zamanı da dikkatli olmak gerekecek, ondan sonra rahatlama gelecektir.
Kimi Kovaları bazı resmi konularda uyarmak isterim, bir sözünüz veya bir olay başınızı resmi olarak ağrıtabilir, aman dikkat derim.
Satürn tepenizde olacak uzun süre, resmi olarak kendinize ve kariyerinize daha çok özen göstermeniz gerekecektir, gözde olacaksınız, kıskanç gözleri çekeceksiniz, yerinizde gözü olanlar çıkabilir… Ne derler, birilerinin ağzına laf vermeyin, koz vermeyin derim.
Dediğim gibi, kimi Kovalar işe girerken, kiminiz de sanırım emekliliğe, resmi kurumdan emekli maaşı almaya hazırlanacak. Ancak zamanlamayı iyi yapın derim. Ay sonu bu konuda başvuru yapmak için iyi görünüyor. Aslında ayın ilk haftası da iyi durumda.
Aşk bekleyen Kovalar varsa, ay sonunu beklesin derim. Her an taze bir aşk gelebilir. Hatta arkadaşlıktan aşka dönüşen bir ilişki söz konusu olabilir. Ancak arkadaştan gelecek teklif canınızı sıkabilir de..
Sevgilisi olanlar veya evli Kovalar, ay sonuna kadar partnerinizle bir konuda sorun yaşamanız mümkün. Bu konu özellikle kıskançlık olabilir. Kiminiz ise, para konusunda sorun, tartışma yaşayabilirsiniz. Ancak, ay sonunda aşarsınız sorunu.
Beklenmedik hamilelik konusuna dikkat derim bu ay boyunca.
Bu ay olayları, gelişmeleri iyi yönetin derim, sakin olun.
Bu ay para konusunda biriyle tartışabilirsiniz. Para beklentiniz var, ama gelen paranın az olması canınızı sıkabilir. Sorunu çözmek için bir kardeş veya dosta danışın derim.
Rotanızı değiştiren bir aya giriyorsunuz, kiminiz kariyer vesilesiyle, kiminiz bir yasal konuda, kiminiz ise, bir hastalık vesilesiyle. Ev-iş arasında şartlarınızı yeniden oluşturacaksınız. Evlilikte sorun yaşayanlar için sıkıntılı bir ay olabilecek, ay sonuna kadar çözebilirsiniz belki, ancak, ay sonundaki dolunay sanırım bir sürecin geride kaldığını gösteriyor.
Ancak sabırlı davranırsanız, ay sonunda sizi rahatlatan sürece girersiniz.
Duygusal konuda ay sonu çok şaşırtıcı, sürpriz gelişmeler bekliyor sizi.
Kimi Kovalar ise, işte güzel bir ödül ve terfi bekliyor.
Gerçekten Kovalar için şaşırtıcı, biraz zor, sıkıntılı ama şaşırtıcı güzel gelişmelerin de aynı zamanda yaşandığı bir ay olacak gibi.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 
Disiplin, kısıtlama ve yapı yıldızı sağlık ve yatırım evinizdeki Teraziden çıkıp, dost Akrep burcuna, yani 9.eve yani uzak yollar, kariyer arayışı ve tırmanışı, resmi ve önemli işler, birliği evinize girecek 6 Ekimde. 9.evinizde Akrep burcu var çünkü.
Yeni sorumluluklar, yeni istekler, umutlar içindesiniz.
En başta, Satürn’ün sizi sıkan, maddi ve sağlık koşullarından kurtulmanız sizi sevindirecektir.
Satürn’ün 9.evinize geçtiği gün Mars da 10.evinize geçiyor. Bu iş ve ev koşullarınızı hareketlendirecektir.
Satürn kiminizi resmi işlerle meşgul edecektir. Aileyi bir arayan getiren bir olaylar meşgulsunuz. Kiminizin bir konuda biri canınızı sıkılmış ama buna pek aldırış etmeyeceksiniz.
Mars tepenizde, ya iş ya başka vesileyle seyahat edebilirsiniz. Özellikle ay sonunda yapacağınız seyahat iş vesilesiyle olabilir. Hızlı gelişecek bazı iş görüşmeleri olacaktır. Ancak ay sonunda Yay burcunda olan Mars ve Merkür şartları pek de sizin hazırlamayacağınızı göstermekte. Başkalarının koşullarını kabul etmek durumunda kalabilirsiniz.
İş konusunda inisiyatifin sizin elinizde olduğu zaman ay sonundan önce dost Akrep burcunda olan Merkür’dür. Yani, vereceğiniz kararlar ayın 28’inden önce, sağlıklı olacaktır, en azından istediğiniz şartları belirleme inisiyatifi sizde olacaktır.
Venüs zıt burcunuz Başakta gezecek ay sonuna kadar, sevdikleriniz, dostlarınızla birliktesiniz. Venüs yuva evinizdeki Jüpiter ile sert açıda, bu da bu ay oldukça masraflı sosyal aktiviteler, eğlence ortamlarındasınız demektir.
Ayın ilk yarısında kimi Balıklar yatırım konusu hala iyi durumdayken, bir ev alabilir, kiminizin beklediği para gelebilir.
Satürn’ün burcunuzdaki Neptün’le açısı, bir dönemi kapadığınızı, yeni bir döneme başladığınızı gösteriyor.  
Yeni gelişen şartlar hayatınıza yeni insanları getiriyor. Ayın ilk haftası atacağınız resmi imzaların, yapacağınız resmi başvuruların iyi ve sağlam olacağını söylüyor. Ancak ondan sonrasına dikkat etmek gerekecek derim. Sizi hedeften çıkarabilecek şartlara, kişilere karşı dikkat etmeniz gerekecek. Yeni gelecek bazı kısa dönemli projeler olabilir, bunlar için sorun yok, ama uzun vadeli işlerinizde kimseye değil, kendinize güvenmeniz gerek ki, işler sağlam ve emin adımlarla ilerlesin.
Şartlar sizi farklı mekanlara taşıyabilir. Bunlar hızlı gelişebilir, hatta size ev mekanını değiştirme kararı bile verdirebilir. Ayın ilk yarısı gayet iyiyken, ikinci yarısı şartlar kayganlaşabilir. Sağlam düşünce ve kariyer planından vazgeçmemek gerekir.. Sağlam değilse planınız, onu da kısa sürede yaşayarak görürsünüz.
İşe girmek isteyen Balıklar, önemli bir kuruma girme imkanı bulabilir. Veya önemli bir kurumla işbirliğine gidebilir. Ancak dediğim gibi, şartların elinizden kaymasına, inisiyatifin başkasının eline geçmesine izin vermeyin. Sizin için doğru olanı yapın derim. O zaman emin adımlarla hedeflerinize ulaşırsınız. Yoksa, kısa süre sonra şartlar ters tepebilir.
Kiminiz bir iş anlaşmasına, kiminiz başka bir konuda resmi kağıda imza atıyorsunuz. Ve bu yeni bir döneme giriyorsunuz özetle.

Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder