31 Ekim 2012 Çarşamba

Semavii’den 2012 KASIM AYI Burç Yorumları

Semavii’den 2012 KASIM AYI Burç Yorumları
(Not: Yükselen Burcunuzu okumayı da unutmayın.)
Kasım ayı gökyüzü oldukça tantanalı.
Yay burcuna geçen Merkür 6 Kasımda retro yani geri harekete girecek, geri hareketle 14 Kasım Akrep burcuna geri dönecek ve 22 Kasımda Akrepte düz pozisyona geçecek, böylece ayı Akrep burcunda tamamlayacak.
 
Merkür’ün Yay burcuna geçmişken retro olup Akrep burcuna geçmesi anlamlı tabii, bizi hem geçen ayki olaylarla hem bu ayın mevcut olaylarıyla uzun süre meşgul edecek demektir. Bazı şeylerin ters tepmesi söz konusu, bu ay herkesin sağduyulu ve esnek olmasını tavsiye ederim bu bakımdan.
Bu ay gökyüzü 2 önemli gökyüzü olayına misafirlik edecek..
Birincisi ve en önemlisi; Dünya zamanına göre 13 Kasımda 22.12’de, Türkiye zamanına göre 14 Kasım sabahı 00.12’de gerçekleşecek olan Akrep burcunun 22 derecesindeki Tam Güneş Tutulması.
İkincisi ve yine önemli bir olay; 28 Kasımda öğleden sonra gerçekleşecek olan İkizler burcunun 6.5 derecesindeki Ay Tutulması.
Bu ay işimiz var yıldızlarla… Senenin başından beri bahsettiğim ve göstergelerin deprem olasılığına işaret ettiği zaman geldi çattı.. İnşallah yanılırım. Haydi hayırlısı..
Diğer gökyüzü olaylarına bakacak olursak;
Akrepte gezen Güneş 21 Kasımda Yaya geçiyor.
Terazide gezen Venüs 22 Kasımda Akrepe geçiyor.
Yayda gezen Mars 17 Kasımda Oğlak burcuna geçiyor.
Uzun süredir retro gezen Neptün 11 Kasımda düz pozisyona geçmek için geri hareketini bırakıyor.
Dünya ve ülkemiz karışık durumda, hem savaşın kızıştığı hem doğal afetlerin oldukça olası ve toplumun hayatını tehlikeye düşüren derecede riski olduğu bir ay geçireceğiz gibi görünüyor.
Bu ayki olaylar en az altı ayımızı etkiler.. 

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Sevgili Koçlar bu ay 8.evinizde Akrep yıldızları yığılmış durumda, bu ay para hesaplarınıza, alacak-vereceklerinize dikkat etmeniz gerekecek, yer yer maddi olarak riskler getirebilir bu yıldızlar parasal hesaplarınıza, varsa borsa veya riskli girişimlerinizi kontrollü götürün derim.
Öte yandan size büyük para kazandıracak fırsatların da geleceği zamandır diyebilirim, oldukça verimli işler çıkarıp iyi paralar kazanabilirsiniz ancak sadece önünüzü iyi görün ve riskler almayın bu ay derim.
Gelecek parayı bekleyenler için iyi bir ay olabilir.
6 Kasımda Yay burcunda ilerleyen Merkür retro pozisyona girerek bazı aksilikler getirebilir, özellikle uzaklarla iletişim sıkıntılı haberler taşıyabilir, işbirliği yaptığınız kişiler bazı konularda pürüz çıkarabilir, bunları adım adım halledin, sabırlı ve sakin davranın derim.
Daha önce verdiğiniz kararları daha iyi düşünmenize neden olacak gelişmeler olacaktır. Planlarınızı yeniden gözden geçirecek, belki planlarda bazı değişikliklere gidebileceksiniz. En azından bu ay çıkan aksilikleri hallettikten sonra ilerleyebileceksiniz.
Mars uzun yollar, işbirliği evinizde ilerlerken, kendinizi aktif, keyifli hissedebilirsiniz.
Kimi Koçlar ayın 17’inde Mars Oğlak burcuna geçince, otorite ile bir çatışma yaşayabilir, bir olaya el koymak isteyebilirsiniz. Kiminiz henüz hazır olmamakla beraber, yönetimde yer almak için bir cesaret gösterebilirsiniz.
Kimi Koçlar ise, ayın ikinci yarısında, bir yol, bir mekan değişime gidecek.. Ancak bunu aniden yapacaksınız.
Merkür retro iken, yapacağınız iş değişikliği veya mekan değişiminin kalıcı olmayacağını bilin, bir süre sonra yeniden bir mekan değişimi söz konusu olacaktır.
Bu ay elinizdeki işleri bitirmek için iyi bir zaman derim. Ayrıca bazı borçlarınızı halletmeniz için de iyi bir zaman. Paralar da gelecektir.
Ancak geçmişte hata yapanların bedel ödemesi bu ay da devam etmekte. Bu bir borç olabilir veya başka türlü resmi bir bedel olabilir.
Birilerinden talebiniz varsa, ayın 22’sinden sonra istediğinizi almak, dediğinizi kabul ettirmek noktasında Oğlaktaki Mars size biraz öfke katmakla beraber, otoriter gücünüzü bileyecektir. Birilerinin yanında üste çıkmayı başaracaksınız.
Ayın 3.cü haftasından sonra parasal ve yetki vs konusunda beklentileriniz olmaya başlar.
Bazı güçlü dostlar, yakınlarınızdan destek alacaksınız ayın son günlerinde. Özellikle parasal konuda ve genel resmi veya diğer işlerinizin yoluna girmesi konusunda.
Ayın 13’ünde Güneş Tutulması para konusunu ve ayrıca sağlık konusunu ilgilendiren evinizde gerçekleşecek. Bu ay sağlığınıza önem göstermeniz gerekecek. Mars size güçlü ve aktif bir bünye verirken, yine de şikayetiniz varsa önem verin derim.
Kimi Koçlar, ya sizin ya aileden bir baba veya yaşlı bir erkeğin ameliyat gerektiren bir sorunu belirebilir. Bu ayı sağlık konusunda dikkatli geçirirseniz iyi olur.
Sosyal hayatınız keyifli olacaktır, özellikle yakın gördüğünüz kişilerle bir araya gelmek ve birlikte vakit geçirmek için zaman ayıracaksınız.
Ayın 3.cü haftasından sonra beklentilerinize göre gelişmeler sizi mutlu edecektir. Sevdiklerinizle buluşma görünüyor.  
Kalbi boş Koçlar bu ay aniden birine çarpılabilirsiniz. Ancak bu aşk ne olur bu ay belli olmuyor..
Sanat, yazı vs para kazanan kişiler için oldukça ilhamlı, derinleşmenin iyi başarıldığı, güzel ürünlerin çıkarılacağı bir ay diyebilirim.
Bu ay kimi Koçlar da geçmişleriyle yüzleşecekler, tesadüf gelişmeler sizi geçmişe ve geçmişle hesaplaşmaya götürecektir.

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Sevgili Boğalar bu ay 13/14 Kasımdaki önemli bir Tam Güneş Tutulması zıt burcunuz Akrepte gerçekleşiyor. Bu sizin de çok dikkatli olmanız, akıllı, sağduyulu ve dikkatli bir ay geçirmeniz gerektiğini söylüyor.
Bazı Boğalar anlaşılan dava gibi resmi bir konuyla meşgul olacak görünüyor.
Hayatınızın akışını değiştiren gelişmeler yoğun olarak bu ay yaşanacak, özellikle kiminiz resmi dava, kiminiz birebir önemli iş veya duygusal boyutlu önemli bir görüşme, kiminiz bir bazı yakınlarınızla direkt çatışma halinde olacaksınız gibi.
Ayın 17’inden sonra yol görünüyor ayrıca, bu kiminiz için planlı bir yol iken, kiminiz için planlı olmakla beraber, zamanı aniden gelişen bir yol şeklinde. Olayların tetiklemesinin ardından hızla gelişen yol var özetle.
Hayatınızdaki bazı zincirleri kırmak istiyorsunuz ama endişeleriniz var, alışılmadık şeyler yaşamaya karşı direngen tavrınız sizi bazen engelliyor, ama Mars’ın dost oğlak burcuna geçmesi sanırım kendinizin bu direngen tavrına uymaktan vazgeçirecek bir cesaret ve ataklık verecek size. Yani, üzerinizdeki direngen, değişime biraz karşı duran tavrı sıyırıp atacaksınız. Bu ay yaşayacaklarınız da size, “nereye kadar ve neyi bekleyeceğim daha” dedirten ve durağan halden sıyıran etkiler yaratacaktır.
Mars Oğlaka geçene kadar sizin 8.evinizde gezecek, bu da sağlık konusuna özen gösterin diyor özellikle karaciğeri, kan dolaşımını ilgilendiren konularda sağlığınıza daha fazla özen gösterin, hareket olmalı hayatınızda ve ayrıca düzenli uyku durumu olmalı, Uranüs sizi hayalleriniz, yapmak istediğiniz değişimler konusunda sıkıştırırken uyku düzeninizin bozuk olması muhtemel. Neyse ki, Mars dost Oğlak burcuna geçince, ruh halinize özgürlük, güç ve cesaret gelecek ve belki de ayın son günlerinde birçok işi birden hızla halledeceksiniz. Yapmam dediğiniz şeylere cesaret gelecek birden.
Kasım 17’e kadar dediğim gibi, Yaydaki Mars ve zıt burcunuz Akrepteki yoğun yıldız olayları, özellikle Güneş Tutulması bu ay dikkatli olmak gerekir diyor özellikle resmi konularda, para işlerinde. Para gelir mutlaka, ama geldiği gibi gidecek başka yerlere, bir de, bazı paraların zamanından daha geç gelmesi de mümkün.
Bazı Boğalar ise sağlık için para harcayacak.
14 Kasımdaki Tutulma iyi görünmemekle beraber, ayın sonlarındaki Ay Tutulması size parasal güzel bir sürpriz getirebilir, beklenmedik yüklüce bir para girebilir hanenize.
Bir iş teklifi alabilirsiniz, bu belki daha önce görüşme yaptığınız bir kişiden gelebilir, yeniden gündeme gelebilir bu iş durumu, ancak Merkür ayın 22’inse kadar retro’da iken bence iyi düşünün, hatta Aralık ayına bırakın derim kararı derim.
Bir ortak geliri ayırma durumu da söz konusu kimi Boğalar için. Daha önce dediğim gibi, evlilikte özellikle boşanma riski olanlar, bu türden, gelirlerin ayrılması durumu yaşarlar. Bu bir yerde geliri azaltmakla birlikte, sizde bir özgürlük duygusu da yaratacak gibi.
Kiminiz ise, bir ödemenin ardından borç yükünden kurtulacak.
Bu ay hayli enteresan Boğalar için, sıkıntılar getirecektir tutulmalar hayatınıza, ancak, sanki kimi Boğalar, ay sonlarında bazı sürpriz bir gelişmeyle maden bulmuş gibi olacak..
İş ortamınızda gelişen olaylar sizi mutlu edecek, yeni gelen arkadaş olabilir iş yerinize, kiminiz de iş vesilesiyle iş ortamınızda yeni biriyle tanışabilirsiniz. Ancak yine de uyarmak isterim, biriyle arkadaşlığınız başkalarını rahatsız edebilir. Yine de, bu ay işbirlikleri kalıcı ve uzak vadeli işleriniz için iyi bir başlangıç yaptıracaktır size. 
Aşk durumlarına bakayım.. Kalbi boş olanların, iş ortamında veya yakın çevre ortamında biriyle tanışması söz konusu olabilir. Ardından bu yeni tanışma birebir randevu yapmaya, daha yakından bir tanışma, görüşmeye dönüşebilir. Yine de yıldızlar, kimi Boğaların olmadık bir ilişkiye girmesi konusunda uyarır gibi durmakta.. Bunu da bir kenara not edeyim.
Kimi Boğalar da, sanki bir aşk olayı ile konuşulacak gibi..
Kiminiz bir iş kiminiz dava, kiminiz başka nedenden bir yol ayrımındasınız, yaşadığınız bir çevrenizi değiştirmek üzeresiniz. 

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Sevgili İkizler epeydir zıt burcunuz Yayda dolaşan Mars sizi ilişkilerde daha aktif, daha girişimci, talep edici bir ruh hali vererek, Mars’tan aldığınız enerjiyle ilişkilerinize yön vermeye çalıştınız.
Tabii bunu kimi zaman birileriyle tartışacak, bir şeylere karşı çıkarak yapmış olabilirsiniz, ama yine de, üzerinize gelen aktif enerjiyle tartışmayı, çatışmayı çözmek adına iyi bir yerde durduysanız, yani çözmekten yana, sorunu gidermekten yana, sorunları bertaraf edip sıcak ilişkiyi sağlamaktan yana durduysanız, Koçtaki Uranüs’ün de desteğini alarak hızla kafanızı karıştıran sorunları çözüp geride bırakmış olabilirsiniz.
Mars size destek vermekte ve cesaretinizi artırmakta, sosyal ilişkilerde, özel hayatınızda ve iş ilişkileri kurduğunuz kişilerle iletişiminizde.
Burcunuzda bulunan Jüpiter kendinize güveninizi artırıp sizi açık olmaya, istemeye sevk etmekte, hayatınıza mutluluk ve yenilik katan şeyleri başarmak için girişimci ruh vermekte epeydir. 
Bu ay istediğiniz bir şeye erişebilme imkanı verecek görünüyor yıldızlar, çünkü burcunuzdaki Jüpiter aslında zıt burcunuz Yay’ın doğal yıldızıdır, ve 29 Ekimde sizin burcunuza girmiş olan Merkür ise sizin öz yıldızınızdır aslında. Yani sizin öz yıldızınız karşı tarafa işaret eden zıt burcunuzun evine girdi, karşı tarafın öz yıldızı Jüpiter de epeydir sizin burcunuzda.. Bu ulaşmak istediğiniz bir şeye sizi mutlaka ulaştıracaktır. Bu bir kişi olabilir, bir terfi, bir iş teklifi, fırsatı olabilir, duygusal hayatınızla ilgili bir kişi olabilir.
Öte yandan Merkür 6 Kasımda retro harekete geçip yeniden Akrep burcuna dönecek, sizin de partner, karşı taraf evinizden geri uzaklaşacak.. Yani hedefinizde görüşmek istediğiniz kişiyle bir görüşme olabilecek demektir, ancak bir şeyler sizi yeniden eski, geçen ay uğraştığınız konulara geri döndürecek gibi. Yapacağınız görüşme de bu nedenden dolayı bir süre askıda kalacak görünüyor.
Geriye döneceğiniz konu nedir, herkesin farklı olabilir tabii, kiminiz iş temposu yüzünden işe geri döneceksiniz, kiminiz ya kendinizin ya da bir yakınınızın sağlık konusuyla ilgilenmek durumunda kalabilecek, kiminiz ise, eğer görüşme yaptığınız kişi işle alakalıysa, işin somutlaşması için biraz daha beklemede kalacak gibi yeniden.
Kiminiz ise, yapması gereken başka sorumluluklarla meşgul olmak durumunda kalacak, bunlar biraz sıkıcı ve sorumluluk isteyen sorumluluklar olabilir.
Kimi İkizler ise, bir önemli konuda aile, yakınlarla bir araya gelecek.
Arkadaşlarınız ve yakınlarınızla güzel bir dayanışma var aranızda ay boyunca.
Ancak kiminizin bir aile içinde sıkıntısı, kiminizin içinse güzel bir vesile sizleri bir araya getirmekte.
Hayatınızı değiştirmek istiyorsunuz, yenilik getirmek istiyorsunuz, kiminiz işle ilgili kalıcı bir yeni yetki alarak başarmak istiyorsunuz, yani iş hayatınıza ciddi bir çeki düzen vererek yapmak kiminiz ise özel hayatınızda yenilik yaparak düşünüyorsunuz.
Yine de size tavsiyem, Merkür retro’dayken bağlayıcı sözler vermememizdir, emin değilseniz, neyi nasıl yapacağınızdan.
Kasım 28’de burcunuzda bir Ay tutulması olacak, Güneş ise zıt burcunuzda olacak, bu bazıları için hayatını birleştirecekleri, önemli bir ilişkiye adım atacakları kişiyle bir araya getirirken, kiminizi ise, ilişkiler ve hayatın gidişatı konusunda önce bir karmaşa ardından bir uyanışa götürecek, işte, hayat akışınızı ilişkiler üzerinden değiştireceğiniz bir zaman diyebilirim.
Bu arada, 14 Kasımdaki Güneş Tutulmasından 2 gün sonra, Ay zıt burcunuz Yayda iken, birinin ani ve ters çıkışına dikkat edin derim. Beklenmedik bir tavır canınızı sıkabilir. O günlerde tartışma, sakarlık, yollar vs hususunda dikkatli olun derim.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Sevgili Yengeçler bu ay Kasım ayında Akrep burcu Güneş tutulmasından haliyle siz de etkileneceksiniz.
Yıldızlar tutulma zamanlarına yakınken sakin olmak, hayatı akışta tutmak, bir şeyleri aşırı zorlamamak lazım derim.
Özellikle sizi sıkan, hayat alanınızı, özgürlük alanınızı daraltan sorunlarınızın hepsini bir anda çözmeye kalkışmayın, hayatınızı düzene koymak adına, önceliklerinizi belirlemek için iyi bir ay, sizin için önceliği olan önemli şeyleri düşünün, onları sıraya koyun ve en önemli konulara zaman ve emek verin derim. Diğer şeyleri zamana bırakın, asıl önemli şeylerle meşgulken zaten diğer şeyleri de bir şekilde rayına oturtursunuz.
Bu ay kiminizin iş temposu yoğun görünüyor. Gündelik hayat akışı içinde koşturmalarınız fazla, kiminiz sanki 18 Kasımdan sonra bir yol yapacak görünüyor. Mars zıt burcunuz Oğlaka geçince, sizi yol trafiğinizi ve sosyal hayat alanınızı hareketlendirecektir.
Bu ay kimi Yengeçleri iş değişikliği bekliyor, aniden gelişen bir şey gibi, ancak Merkür 6 Kasımda retro’ya girmeden girseniz iyi edersiniz, sonra Merkür Akrebe dönecek, sizi yine en çok meşgul eden konuya odaklayacaktır. Belki de tam yeni işe girecekken kiminiz de, vazgeçecek, mevcut yerinizde kalacaksınız.
Merkür retro’sunun bir iyi yanı olacaktır, beklemede olan işlerinizi hareketlendirir, onları sonlandırmak, halletmek için fırsatlar gelecektir.
Kimi Akreplerin hedefi büyük görünüyor, istediğiniz önemli bir şey var, bu bir terfi, bir yetki olsa gerek, hayatınızın da yeni anlamına uygun bir amacınız var, bunun için yapmanız gereken somut atılımları bu ay atarsınız, hatta atmış da olabilirsiniz, işte, sizi yıldızlar bu ay bununla baya meşgul edecektir.
Sağlık konusuyla ilgilenip güzel sonuçlar alacak kimi Yengeçler, Mars’ın Uranüs’le güzel açısı hızlı güzel sonuç getirecektir.
Öte yandan, kiminiz evde, kiminiz iş yerinde, yapmak istediğiniz bir konuya birinin karşı çıkmasıyla gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu evle ilgili olabilir, almak istediğiniz bir eşya, ya da evde tamirat gerektiren bir şey olabilir, bunun için elinize para geçecektir, yapmaktan vazgeçmeyeceksiniz.
Bu ara evinizi değiştirmek isteği duyacaksınız, evinizi güzelleştirmek adına yenilikler yapmak isteyeceksiniz, kiminiz evi bile taşımaya kalkışabilir birden.
Bu ay yaşayacaklarınız, yakınlarınızla ilişkileriniz konusunda sizi rahatsız eden şeyleri net bir şekilde onlarla konuşup onlardan anlayış bekleyeceksiniz.
Kasım 28’de İkizlerdeki ay tutulması sizi şaşırtacak bir haber, bir sırrı getirebilir. Bu bir haber olmayabilir, kiminizin de içinde uyanan bir bilinçaltı uyanışı getiren bir bilgi olabilir ve şimdi birden su yüzüne taşınacak bir gerçek.. Belki eskilerden bir şey olabilir, sizi biraz geçmişle, ailenizle yüzleştirecek bir şey olsa gerek bu. Ancak ardından bir rahatlama, bir şeyin açığa çıkmasının getirdiği uyanma duygusu sizi hafifletecek.
Para, yatırım ve aileyi ilgilendiren parasal konular gündemde ancak gelecek ay bunları çözüme, olumlu bir gidişe yönlenmesi mümkün görünüyor. Ancak bu ayki yıldızlar da bu olayları tetikler, bunun için önemli ve ilgili kişilerle ani ve hızlı görüşmeler söz konusu olabilir.
Aşka bakalım, Satürn aşkta sizi daha kalıcı, anlamlı bir ilişki, bir duygusal hayat kurmaya doğru sevk edecek gibi görünüyor, ama ondan önce düşünme, karar verme zamanı derim. Şunu da söyleyim, evet kararları siz de verirsiniz ancak kararlarınızı partnerinizin beklentileri ve şartları hayli etkileyecek görünüyor, yıldızlar fedakarlık gerektiren kararlara sevk ediyor, yani hayatınızdaki öncelik sırasını yapmaya ve ardından almaya gönüllü olduğunuz sorumluluklarınızı seçmeye sevk edecek gibi.. Aşk bu ay hareketli görünüyor, hatta kalbi boş olan Yengeçler önemli bir duygusal karşılaşma yaşayabilir.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Sevgili Aslanlar, bu ayki Güneş tutulması yuva evinizde gerçekleşecek, yuvanızdaki şartları radikal bir şekilde değiştiren önemli gelişmelere hazır olun derim. 29 Ekimdeki Boğa dolunay ile tetiklenen gelişmeler, hem iş hem yuva şartlarında bazı değişimler getirecek gibi görünmekte.
Ne tür değişimler derseniz, belki aileden birinin uzaklara gitmesi söz konusu olabilir, işinizde yapmış olduğunuz çalışma ve çabalarınızın sizi getirdiği noktada, yönetimin sizden yeni ve farklı sorumluluklar beklemesi olabilir, kiminizin işte kiminizin evde sorumluluklarının artması üzerine, şartlarınızı ona göre ayarlayacağınız bir karar süreci ve ardından eylemsel sürece girmeniz söz konusu.
Kiminiz için duygusal hayat hayatınızın akışını değiştirecek boyutta olabilir. Kasım 18’den sonra kimi Aslanların duygusal hayatta bir yol ayrımı, yolları ayırma görmekteyim.
İlişkisi iyi giden Aslanlar ise, tam tersi mutlu eden bir karar alıyorlar partneriyle birlikte. Hem ilişkinize hem yaşantınıza değişiklik getirecek bir ortak karar alacaksınız.
Bazı Aslanları ise, işinde farklı bir statü bekliyor, gelen ani fırsatlar işinizde farklı bir yöne kayış getirebilir, kiminiz ise, belki uzun süredir beklediğiniz bir meslek değişimini gerçekleştirmek üzre harekete geçebilirsiniz, bu sizin birkaç ayınızı alacaktır ama start bu ay verilecek gibi.
Parasal konularda bence iyi bir süreçtesiniz, ancak Mars’ın 18’inde Oğlak burcuna girmesi maddi bakımdan sizi sıkan bazı şartları aşmanız için biraz sabırla beklemeniz gereken zaman diyorum. 18’inden sonra, işler yoğun olsa da, para daha iyi gelmeye başlar, dediklerinizi yapmanız daha mümkün olur, iradeniz ve eylem gücünüz iyi olacak çünkü.
Yakın çevrenizde güzel haberler alacak, sevineceksiniz.
Bu ay becerilerinizi ortaya koymak konusunda iyi bir zamandasınız, yıldızlar sizi bu konuda parlatır.
Satürn yuva evinize girdi, bu aslında sizi zaman zaman sıkacaktır, ama bazı gerçekleri ve sorumluluklarınızı şimdiden sağlıklı düşünür benimserseniz, ne istediğinizi de iyi bilirseniz ve isteklerinize sorumluluklarınızın farkında olunca ulaşacağınızı bilirseniz, her şey sizin için kolaylaşır. Endişelerinizi bir kenara bırakıp, özellikle yuva şartları konusunda şapkanızı önünüze koyun ve gerçekçi ve olumlu kararlar alın, sonra bu kararları zamana yayarak sabırla ve çabayla ilerleyin.
Kiminiz de işinde, bir dönemece gelmiş durumda, ne istiyorsunuz, işinizin rotası nereye doğru gidiyor, rotanız ne olmalı vs düşünmeye zaman ayırın ve kararınızı verin sağlıklı bir şekilde, sonra adım adım ilerleyin bu karar uygun şekilde derim.
Bu ay düşünme ve karar zamanı, hatta kararları net ve sağlam, gerçekçi şekilde belirleme zamanı, ondan sonrası gayret ve ilerlemenize bağlı.
Bu ay aşkta sürpriz karşılaşmalar olabilir kimi Aslanlar için…

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Sevgili Başaklar, Kasım ayındaki Güneş tutulması sizi 3.evinizden, yani yakın çevre, aile, eğitim, kısa yollar, anlaşmalar, başvurular evinden etkileyecek.
Ay boyunca yollar hareketli görünüyor. Kiminiz iş hayatını, kiminiz ise duygusal hayatını, evle ilgili yaşantısını değiştirecek, farklı bir düzen getirecek önemli kararlar vermek üzeresiniz. Merkür Yayda size tam karar aldıracakken, ilgilenmeniz gereken başka işler, ve yaşayacağınız bazı tecrübeler sizi bekletecek gibi görünüyor.
Ayın 18’inde Mars Oğlaka girince, sosyal hayatınızı hareketlendirecek, aktifleştirecektir, kendinizi dışarı atacaksınız, tanıdığınız insanlarla görüşecek, sosyal ortamlarda olacaksınız bol bol, bu arada sosyal ortamlarda sürpriz tanışmalar da yaşarsınız.
Bu ay sizin için önemli bir karşılaşma, önemli bir buluşma söz konusu. Bunu kiminiz iş kiminiz aşk vesilesiyle yaşayacaksınız.  
Venüs ayın 22’sine kadar Terazide para evinizden size iş, beklediğiniz paralar, gelirinizi artıran işler konusunda size destek verecektir. Kiminiz anlaşma yaptığınız bir yeni işe, projeye başlamak üzere adım atıyorsunuz.
Kiminiz sanki eski bir çevreye döneceksiniz, Mars tanıdığınız kişiler arasında olacağınızı gösteriyor.
Para konusu bu ay dediğim gibi, sizi sevindirecek paralar gelecektir, ayrıca bu ara yapacağınız bir iş, alacağınız bir görev size belki birkaç ay sonra, belki seneye yaz aylarından sonra bir statü, yetki ve akabinde daha iyi ve kalıcı gelir getirecektir. o yüzden bu ara atacağınız adımları önemseyin derim.
Aşk konusu da enteresan sizin için, kalbi boş olanlar ciddi ilişkinin adım adıma hayatına girmesini yaşayacaklar, evli/sevgilisi olanlar ise, birlikte evle ilgili karar vermek üzereler, sanki özellikle partnerinizin maddi konuda sürpriz kazançları, bir süre sonra yaşam mekanınızla ilgili bir değişimi başlatacaktır.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Bu ay öz yıldızınız Venüs burcunuzda olacak ayın 22’ine kadar, kendinizi mutlu hissetmek için nedenleriniz olacaktır. En başta duygusal anlamda keyfinizi yerine getiren gelişmeler hayatınıza girebilir. Eşi/sevgilisi olanlar ise keyifli geziler yapabilir, yakınların sürpriz ziyareti ile mutlu olabilirsiniz.
Ayrıca siz bir kısa seyahat düşünebilirsiniz.
Kiminiz ise ya iş çevreniz ya sosyal bir çevrenizle bir yarışma, veya sosyal bir programa katılarak keyifli zamanlar yaşayacaksınız.
Sınava girenler, eğitim konusuyla ilgilenenler için iyi bir zaman diyebilirim.
Yatırım konusunda bu ay bazı gelişmeler size uzak vadeli kararlar aldıracaktır, bunun için birikim yapmaya karar vereceksiniz.
Ailede yaşlı kişi varsa, onun sağlığı biraz bozulabilir, onunla ilgilenmek gerekebilir, özellikle ayın ilk yarısında.
Kiminiz ise, işte birinin şartlarından dolayı siz bir süreliğine onun işlerini devralmak durumunda kalabilirsiniz.
Evliliği sıkıntılı giden Teraziler, ayın ikinci yarısı maddi olarak, yasal bazda yolları ayırmaya gidebilir.
Öte yandan, bazı Teraziler içinse, evlenip uzaklara yerleşme planı yapacak gibi. Ay sonlarındaki yıldızlar kararlarınızı ya değiştiren ya hızlandıran gelişmeler getirecektir bu konuda.
Uzaklardan bir yerde yaşama düşüncesi oluşmaya başlamış bazı Terazilerin kafasında. Bu ay bu düşüncenin somutta ne derece mümkün olduğunu anlayacaksınız. Ayrıca niyetinizi daha iyi anlamak için yakınlarınızla fikir teatisi yapacaksınız. Öte yandan, size para kazandıracak bir plan lazım..
Para konusunda bu ay macera zamanı değil, hesaplarınızı kontrol altında tutun derim. Parasal şartlar sizi yapmak istediklerinizden alıkoyar, parasal şartlarınıza bağlı çok şey… O yüzden para evinize geçen Satürn size maddi temeli sağlam inşa etmenin önemini gösterecektir. Yani planlarınızı parasal şartlarınızı sağlama bağlayarak uygulayın derim.
Bu arada, bu ayki Güneş tutulması para evinizde gerçekleşecek, bu da uzak vadeli parasal hesaplarınızı değiştiren gelişmeler bekleyin demektir, ayrıca parasal olarak macera zamanı değil, tam tersi sağlam ve akılcı kararları almak zamanıdır.
Kasım yıldızlar aileden birinin sağlığını önemli kılacaktır kiminiz için de.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Bu ay burcunuzda Güneş tutulması var ve ayrıca epey yıldız yığılması söz konusu burcunuzda. Hayatınız değiştiren ve olasılıkla beklediğiniz haberler geliyor.
Atak olacaksınız bu ay, kararlı, inisiyatifli ve kafasındaki kararları artık daha fazla beklemeden eyleme döken, verdiği kararlarla geriye dönmeyen bir noktada olacaksınız.
Bu bir yerde yeni bir sayfa açacak size tabii.
İş değişikliği bekleyenlerin iş değişim zamanı gelmiş. İşe girmek isteyenlerin ise, aktif ve kararlı bir şekilde iş arayış zamanı. ancak işinizin ayın sonlarında olacağını bilin derim. Siz araştırma, görüşmelerinizi yapın bu arada.
Sevgili Akrepler, kalbi boş olanlar, yalnız olanlar özellikle, hayatınıza bir aşk girebilir her an.
Sevgilisi olan/evli Akrepler ise, birlikte hayatınızdaki karmaşayı atacak, en çok neyi istediğinize odaklanacak ve buna göre birlikte kararlar alacaksınız. Birlikte yatırım planlarına odaklanacaksınız ayrıca, Venüs’ün Terazideki etkisi size beklediğiniz parasal fırsatları getirecektir, parasal bir sorunu geride bırakacaksınız böylelikle.
Ayrıca keyifli şeyler için harcama da görülüyor.
Sağlık konusunda moralinizi düzeltecek güzel haberler bekleyin derim.
Güneş Yay burcuna para evinize gelince, bu ara yaptığınız işlerinden asıl para kazanma döneminiz olacaktır. Ayrıca ayın ikinci yarısından sonra önemli kişilerin ve dost kişilerin desteğini alacaksınız. Güzel işbirliği görünüyor size. sanki emeklerinizin de karşılığını alacağınız zamanlar gibi.
Öte yandan tutulmanın burcunuzda olduğunu unutmayın, siz amacınızdan şaşmayın derim, emeklerinize, çabalarınıza olumlu karşılık alacağınızı bilerek hareket edin, bu ay gerçekten size yardım edecek insanlar olacaktır etrafınızda. Ayrıca hayatınızdan çıkarmanız gerekenler varsa onları da yıldızlar size gösterecektir.. Yeni bir yola girdiniz, bu yolda size engel olanların yeri yok artık.. Bazı şeyleri ve kişileri geçmişte bırakmanın ve yol almanın zamanı gelmiş.
Evlilik gibi ciddi bir karar düşünenler var sanırım aranızda, Merkür retro’da iken ayın 26’sından sonra evlenmenizi tavsiye ederim.
Önemli ve toplumda görünmeyi gerektiren işler yapan Akrepler için önemli bir ay olacaktır, yaptıklarınızla dikkatleri çekeceksiniz, adeta geri dönüşünüz muhteşem olacak.. Yeni bir önemli işe girenler ise, gerçekten ses getirecekleri bir işle dikkatleri çekecektir bu ay.
Ayın sonlarında, Mars’ın desteği ile, reklam, tanıtım, grupla işleri güçlendirecek çalışmalar yapanlar için iyi bir zaman olacaktır.
Aşkta, sorun yaşayan Akrepler olaylara tarafsız bakın ve ayın sonunda partnerinizle sizi daha çok birleştirecek güzel bir yola gireceğinizi bilin, bazı olayların geçici kırgınlıklar yaratacağını, ilişkinizi daha çok sağlamlaştıracak bir barış ortamına gireceğinizi bilin derim.
Aksi takdirde, ilişkisinde olan sorunları çözmek yerine ha birer büyüterek bugüne gelenler, artık bilin ki, sorunları görmezden gelemeyeceksiniz artık ve hayatınızın iplerini elinize almak zorundasınız, yoksa kopuş söz konusu olabilir. Bu bakımdan bu ay yaşanacaklar önemli.
Tutulma civarında parasal işlerinize, masraflarınıza, ve evinizin, paranızın güvenliğine önem verin derim. Ayrıca ayın 3.ve son haftasında ise, yollara, haber trafiğine ve sakarlıklara dikkat edin derim.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Bu ay 14 Kasımda Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve 28 Kasımda zıt burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması tabii sizi de etkileyecektir.
Güneş tutulması ruhsal dünya evinizde olurken, ay tutulması ilişkiler evinizde gerçekleşecek. Ay tutulması zıt burcunuz İkizlerde iken, Güneş burcunuzda olacak, Güneşin artan enerjisi ve gücü size irade verecektir. Hayatınıza ilişkileriniz üzerinden köklü bir yöne vereceksiniz, iradenizi bunun için ortaya koyacaksınız.
Kiminizin iş kiminizin ise duygusal bazlı ve kiminizin ise yakınlar, yakın çevre temelinde ilişkilerinde değişiklik olacaktır. Özetle, bir konuda bir çıkış yapmak, bir start vermek ve hayatınızı değiştirecek girişimler için atak yapacaksınız, ayın son haftasından itibaren.
Ondan önce ruhsal alem evinizdeki Akrep burcunda önemli yıldız yığılması ve 14 Kasımdaki Güneş tutulması, sizi yoğun olarak bir konuyla meşgul edecektir. Kiminiz bir gizli hazırlık içindesiniz bir amacınıza doğru, kiminiz sıkıntılı bir dönemi geride bırakmak için adeta gün sayıyor olabilirsiniz, belki bir sağlık sorunu yaşayan, bunun için tedavi görenleriniz vardır aranızda, kiminiz ise yasal bazlı bir meseleyle meşgul olabilir, yani yasal bir sıkıntılı süreçte olabilirsiniz, kiminiz de uzaklardasınızdır, ve bir süre belli şartların sıkıntısını çekmeniz gerekebilir. Bu ay dost kişilerden özellikle yasal konuda, ayrıca parasal konularda destek geleceğini bilin. Sorunlarınıza çıkış yolunu dostlar sayesinde bulacaksınız.
Bir kişiyle oturup karşılıklı ciddi kararlar alacaksınız, bu bir işbirliği olabilir, kiminiz için de, duygusal konuda bir araya gelmek, karşılıklı beklentileri ortaya koymak şeklinde bir dönemdesiniz.
Bu ay gerçekten çok şaşırtıcı karşılaşmalar yaşayacaksınız, uzun süredir görmediğiniz insanlarla yeniden bir araya geleceğiniz ortamlara giriyorsunuz. Ayrıca yeni gireceğiniz ortamlar birden sizi bazı işbirliklerine götürecek beklenmedik şekilde.
Tutulmalar sizi ilişkiler bazında inisiyatif almaya, belki ortak bir konuda imzalar atmaya, anlaşma yapamaya, akabinde hummalı bir çalışmaya, hazırlığa sevk edecektir. Adeta hayatınızın çıkışına yapmak ister gibi kendinizi bir konuya adayacaksınız. Yoğun bir enerji sarf edeceksiniz bir konuda, ve bunu hayatınızın çarkını değiştirmek, kaderinizi değiştirmek amacıyla yapacaksınız.
Önemli bir aydasınız. Önemli kişi veya kuruluşun desteğini arkanıza alacağınız bir çalışma olabilir bu ayrıca.
Kimi Yayların arkasından bazı dolaplar dönebilir, buna dikkat edin derim. Kiminiz ise, tam tersi gizli bir dost elini üzerinizde hissedeceksiniz, bir üçüncü şahsın sizi önemli kişilerle bir araya getirmesi ve bir anlaşma ortamına sevk etmesi mümkün.
Sağlık konusu bu ay kimi Yaylar için önemli. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken zamanlardasınız. Kendinizi aşırı hırpalayan ve sağlığınızı bozan koşullara dur demeniz lazım.
Bu arada, hayatını aktifleştirecek, canlandıracak girişimler sizi korkularınızdan uzaklaştırıp enerjinizi umut veren, sizin için önemli olan işlere aktarmanız size iyi gelecektir.
Size ulaşan bir haber, gelen bir tel vs sizi birden hızlı bir şekilde harekete geçirecektir.
Çıkışlarınızla bu ay şaşırtacaksınız.
Sevgilisi olan ve evli Yaylara küçük bir uyarı yapmak isterim, yaşantınızı ve ilişkinizi sıkıştıran, daraltan şeylerin farkına varın, özellikle dış koşulların ve hayat tarzınızın, bunlar içinde sizi sıkan şeylere görmeye odaklanın ve onları hayatınızdan adım adım çıkarmak için gayret edin derim. Başkalarının sorumlulukları size bu ara fazla gelebilir, bu ruh halinizi karartabilir, siz bu duyguya aldırmadan, sizi sıkan dış nedenlere ve yaşam alışkanlıklarınıza dikkatinizi verin, o zaman sorunlarınızı daha net görebilir, çözümleri de ona göre sağlıklı bir şekilde bulabilirsiniz.
Yakınlara, dostlara yapamayacağınız sözler vermeyin, yapabileceğiniz şeyleri yapın derim.
Çıkarlarınızın birleştiği anlaşmalar söz konusu bu ay. Ancak bunun maddi-somut temelini detaylıca belirleyin derim, açık konuşmak anlaşmayı sağlam kılacaktır. Ama ondan önce neleri beklediğinizi anlamak için kendinize bir zaman tanıyın.
Bu ay yollara, sakarlıklara dikkat edelim derim.
Aşk için enteresan zamanlar, birinden şaşırtıcı bir teklif alabilirsiniz. Bu beklenmedik bir şey olsa gerek sizin için. Kimi Yayların ayakları havada, sırılsıklam aşık.. Ancak Merkür retro bu ay, sizi düşündüren bir şeyler var.. Bu sizden ziyade partnerinizin bir meselesi üzerine olabilir.. Neyse, siz ay sonlarında, aşk konusunda tavrınızı koyacaksınız ortaya. Sanırım sevgiliniz/partnerinizin bir sıkıntısı sizi de düşündürecek…
Bu arada, siz de sağlığınıza özen gösterin, gece yarısı hastaneye götürülmek zorunda kalmayın derim.
Bu ay yaşayacaklarınız hayat amacınızı daha iyi anlamanızı sağlayacaktır. Bunu anladıktan sonra adeta bunun için büyük çabayla işe koyulacaksınız.
Öte yandan, sorunlar yaşayan, sorunlarını gözünde büyüten Yayları uyarmak isterim, depresyona girebilirsiniz, buna izin vermeyin, aşmayı seçin derim. Bu ay bazı korkularınızla, geçmişle yüzleşme zamanı olacaktır sizin için, korkmayın, yüzleşin ve aşmayı seçin derim. Bunun için destek almaktan çekinmeyin.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Kasım ayındaki Güneş tutulması idealler, dostlar, dilekler evinizde gerçekleşecek. Bu kimi Oğlaklar için bir idealinde, bir beklentisinde değişim olacak demektir. Sizin katılımız olan bir işbirliğimi desem, sizden habersiz yapılan mı desem, bir şekilde sizin bir beklentinizi değiştirmeniz gereken bir sonuç ortaya çıkacaktır.
Aslında bu ay bazı isteklerinizi gerçekleştirme ayı sizin için. Öte yandan tutulmaların etkisi isteklerinizi, beklentilerinizi radikal bir şekilde değiştirmeye aday görünüyor.
Sizinle birlikte görünen bazı insanların daha sonra yeni alınan kararın yanında olması sizi kırabilir. Ve bu sizi bazı kişilerle ilişkiyi koparmaya götürebilir. Bence bunu yapmadan önce istek/beklentinizin ne kadar gerçekçi olduğunu bir düşünün derim, gerçekten bunu istiyor musunuz, hazır mısınız, bütünün hayrına bir şey mi, sizi acaba gerçekten mutlu edecek bir şey mi, bunları düşünün ve dost bulduğunuz kişilere danışın derim.
Özetle, beklentiler, istekler konusunda bir yol ayrımında olacaksınız, bence tarafsızca bakın olaylara, size haksızlık edildiğini düşünmeden önce, sizin beklentinize ne kadar sahip çıktığınızı bir kontrol edin, bir düşünün, kariyer amacınızda, hayat yolunuzda, sizi gerçekten mutlu edecek dilek, beklentileriniz nedir bunu bu ay anlamak için zaman ayırın, ve dediğim gibi, dost ve büyük kişilere danışın.
Belki de siz bir amacınız için bir kişiyi, dost birini listeden çıkarmak durumunda kalabilirsiniz. Hani siz listeden çıkarılmak yerine siz birini çıkarabilirsiniz..
Ne olursa olsun, önce olayları sağlıklı bir şekilde tartmayı seçin, aniden tepki vermeyin, gereksiz bir öfke nöbetine girmeyin derim veya karamsarlığa..
Yıldızlar size bir yenilik getirecek, bir istediğiniz olacaktır emin olun. Hani şerde bir hayır vardır misali, asıl size kalıcı başarı getirecek bir işiniz, isteğiniz olacaktır.
Bir hevesle başlanan şeyler zaten kalıcı değil.. Kalıcı olmayan şeylere boş yere kafayı takmayın derim.
Bu ay aile yaşantınızı da ilgilendiren bir noktasınız, yaşam tarzınıza yenilikler getirecek bir gelişme, kazancınızı da etkileyecektir. Bir maddi kazanç kapısını noktalarken yenisini açacaksınız.
Kimi evli Oğlaklar ise, eşinden kaynaklı bazı değişiklikler yaşayacak görünüyor.
Ayın 18’inden sonra, daha hareketli günler bekliyor sizi, beklediğiniz bir kişi olsa gerek, gelmesi mümkün. Yani, sizin bir yere gitmenizden ziyade, gelen olsa gerek.
Venüs ayın ikinci yarısından sonra gerek maddi gerekse duygusal beklentilerinize destek olacaktır.
Gerçekten şaşırtıcı bir aydasınız, ilginç görüşmeler yapacak, para anlaşmaları söz konusu olacak, dediğim gibi, bir kazanç yolundan uzaklaşırken yenisi girecektir. O yüzden gidene tepki vermeden önce iyi düşünün, belki gelen kazanç yolu size daha uygundur bakarsınız..

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Sevgili Kovalar Kasım ayındaki önemli Güneş tutulması sizin tepenizde gerçekleşecek. Size küçük bir uyarım; bu ay yasalarla başınızı derde sokmayın. Bu konuda bu dikkatli olun derim.
Yani hayatınızı karıştırabilecek bir olay olabilir, bunu önceden görün ona göre adımlar atın, olayı aşmak adına, birilerinin size zarar vermemesi adına dikkatli olun derim gerek yaptıklarınıza gerekse ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin derim.
Bir işin halledilmesini bekleyen Kovalar var sanırım, bunun için yetkili kişilerle yeniden görüşmeler yapacaksınız, gerekirse bir dostu araya koyacaksınız.
Ayrıca bir yakınınızla da yakından ilgilenmeniz gerekecek. Önce hızlı ve güzel gelişmeler elde edersiniz, ancak 18’inde Mars Oğlaka geçince, kafanızı karıştıran bir takım soru işaretleriyle meşgul olursunuz.
Resmi yerlerle meşgul anlaşılan Kovalar bu ay bol bol.
Kariyerinde iyi bir yer elde etmek arzunuzu kabartan gelişmeler olacaktır, bazı konular sizi hırslandıracaktır, artık çekmek istemediğiniz bazı konuları hayatınızdan çıkarmak veya onları çözüme kavuşturmak adına çevrenizdeki insanları sıkıştıracaksınız. Taleplerde bulunacaksınız.
Hayatınızın tepesinde önemli gelişmeler var.. Bu kimi Kovalar için bela gibi bir şey olabilir, o yüzden varsa hayatınızda sizi zorlayacak, kariyerinizi veya bazı şartlarınızı zorlayacak bir bela türü durum, önceden görün ve sağlıklı bir şekilde önlemini alın derim.
Ailede sağlık veya resmi sıkıntısı olan biri olabilir, bu kişinin sorunu birden gündeme oturabilir sizden ziyade. Ama kiminiz için de, hayatını değiştiren şahsi bir yasal mesele gündeme oturabilir. Hem iş hem genel hayatınızı değiştirecek bir durum var anlayacağınız.
Kariyerli Kovaları ise, bir skandal vari olay konusunda uyarmak isterim. Yapacağınız bir şey, hakkınızda bir konuşma sizi zor durumda bırakabilir.
Özetle, bu ay Kovaların dikkatli yaşaması gerekmekte, ayı sağduyulu, uyanık ve olayları ustaca bertaraf edecek bir manevra yapması gerekiyor.
Ay tutulması ise, şans, çocuklar, aşk ve sosyal hayat evinizde olacak, bu tabii çok önemli bir tutulma olmamakla beraber, sizi yine meşgul eden bir olay var demektir.
Kiminiz aşk hayatında gelişen bir olayla biriyle karşı karşıya gelebilir. Sevgilisi olanların başka kişiyi araya koymadan yüz yüze görüşmelerini tavsiye ederim. Çünkü bu ay kıskançlıkları çeker durumdasınız, dost yüzlü sahte kişileri dinlemek eğiliminde olabilirsiniz. En iyisi kendi yargınıza güvenmektir.
Ayrıca siz duygusal hayatınızla ilgili ani karar vermek eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, yaşanacak bazı olaylarla ne yapacağınızı daha iyi bilir olursunuz.
Tabii yıldızlar o kadar kötü değil.. Hem önemli zamanlardasınız, bundan dolayı da kıskançlıkları çekmeniz doğal, kiminiz birden iyi bir kariyer pozisyonu elde edebilirsiniz, bu da kıskançlık yaratabilir. Yani kiminiz de iyi bir olay vesilesiyle düşman geçeceksiniz gibi.
Öte yandan, bu ay gerçek dostlarınızı da göreceksiniz.
Ayrıca kiminiz de, bu ay çok önemli birinden önemli bir destek görebilirsiniz. Bu kişiyi bir yakının, dostun aracılığıyla tanıyabilirsiniz, adeta size unutulmaz bir destek eli uzatabilir tanışacağınız kişi.
Kimi Kovalar ise, gerçekten önemli bir insan olan, toplumda önemli yerde olan birinden bir aşk daveti alabilir. Yani, bu ara tanışacağınız ve duygusal hayatınızı etkileyecek kişi hayli kelli felli biri olabilir gerek kadın gerekse erkek Kovalar için geçerli bu.
Kasım sonları kimi Kovalar bir yasal kağıda imza atarak, hayatlarından bir şeyi çıkaracak.
Kimi Kovalar ise, aniden gelişen, beklemediği şekilde yurt dışı bağlantısının hayatına gireceği bir aşamada.. Belki aileden biri, belki de sizsiniz, uzaklara gidecek olan kişi.
Yollara para harcıyorsunuz ayın ikinci yarısında.
Bu ay yaşayacaklarını hem genel hayatınızı hem kariyer hayatınızı çok etkileyecek ve değiştirecek şeyler gücünde.. Haydi hayırlısı.  

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 
Kasım ayında Akrepteki Güneş tutulması sizin uzaklar, işbirliği, uzaktaki yakınlar, resmi başvurular, eğitim evinizde gerçekleşirken, Ay tutulması yuva evinizde gerçekleşecek.
Ay tutulması çok ciddi bir tutulma olmamakla beraber tabii sizi yuva, ev ve iş bağlamında etkileyecektir.
Akrep Güneş tutulması önemli, kariyerinizde ciddi bir yöneliş, somut kararlarınız için tutulma etkisinde gelişecek olaylar kararlarınızı vermenizde etkin olacaktır.
Bence Akrep tutulması sizin eski bir kariyer döneminizi bitiren, kiminiz içinse eğitim dönemine nokta koymanıza sevk eden gelişmeleri getirecektir. bu gelişmeler iki günde bitmeyebilir ama bu ayki olaylar adeta start niteliğinde, artık kariyer döneminde geriye dönüşü olmayan bir yoldasınız, bir bitiş yeni bir uzun başlangıçtasınız.
Bu ayki yaşayacağınız gelişmeler sizi somut olarak atmanız ve sabretmeniz gereken, çaba göstermeniz gereken şeyleri gösterecektir. Adeta yıldızlar yeni kariyer yolunuzda size ışık tutacak, bitmesi gerekenleri bitirerek, başlaması gerekenleri de başlatarak..
Bu ay yeni bir iş başvurusu ya da yeni bir işbirliği yapabilirsiniz. Ve bunun için inisiyatif de alırsınız, gerekli görüşmeleri bizzat yaparsınız, bence de yapın, inisiyatif almaktan çekinmeyin. Ancak 18 Kasımda Mars Oğlakta iken, işbirliği yapacağınız birileriyle uzun soluklu iş yapamayacağınızı bilin. Bu bir dost olabilir, fakat beklentilerin farklılığı, dostunuzun isteklerinin, hırsının gücü sizi ikileme koyabilir, bir düşünün, onunla siz aynı şeyleri mi yapmak istiyorsunuz?.. Bunun yanıtı hayırsa, buna göre yön verin kendinize.
Bu ay bir dosta aniden destek vermeniz de gerekebilir, beklenmedik bir destek durumu, ama kaçamazsınız da destekten sanki..
Kasım son haftası ayrıca, belki daha önceden teklif, öneri götürdüğünüz biri, ya da başvuru yaptığınız önemli bir yer, uzunca bir düşünmenin ardından sizi arayabilir. Bu sizin meşgul olduğunuz iş planını da değiştirebilir birden. İş programınızı değiştirmek, yeni gelen teklifle ilgilenmek gerekebilir.
Ay tutulması aile içinde bir konunun tartışılmasına neden olabilir.
Maddi yatırım düşünen Balıklar, elinize lüks bir yatırım imkanı geçecektir, önce pahalı gelebilir, ama sonra şartlar onu almak noktasında ilerleyebilir.
Kimi Balıklar bir estetik ameliyat planı içinde sanki.. Jüpiter retro iken, bence girişmeseniz iyi olur. Neptün 11’inde retro pozisyondan çıkacak, ancak, bireysel yıldızlarınız uygunsa, ayın 26’sından sonrasını önerebilirim.
İş için uzun yol, başvuru sonucu, terfi, tayin bekleyen varsa, Kasım son haftası olabilir beklediğiniz sonuç.
Venüs ayın ikinci yarısına kadar size para getirecektir.
Aşk bekleyenler, beklentilerinizi karşılayan aşk ayın ikinci yarısı gelebilir.  

Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder