27 Aralık 2012 Perşembe

Semavii’den 2013 OCAK AYI Burç Yorumları

Semavii’den 2013 OCAK AYI Burç Yorumları
(Not: Yükselen Burcunuzu okumayı da unutmayın.)
Yılın ilk ayında gökyüzü hareketleri ne durumda bakalım:
 
Oğlak burcunda gezen Güneş 19 Ocakta Kova burcuna geçecek.
Ve aynı gün Merkür de Oğlaktan ayrılıp Kova burcuna geçecek.
Yayda gezen Venüs 9 Ocakta Yaydan çıkıp Oğlak burcuna geçecek.
Geçen ay 26 Aralıkta Kova burcuna geçen Mars ayı Kova burcunda geçirecek.
Uzun süredir retro yani geri harekette ilerleyen Şans yıldızı Jüpiter nihayet 30 Ocakta düz pozisyona geçiyor.
Yeniay 11 Ocakta 21.5 derece ile Oğlak burcunda doğacak.
Dolunay ise 27 Ocakta 7 derece Aslan burcunda doğacak.
Yılın ilk ayı hepinize taze güzellikler ve sevinçler getirsin dileklerimle.

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN!..

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Ayın ilk yarısı iş, güç ve sorumluluklar diz boyu sizi bekliyor, ayın ikinci yarısı ise, idealler, umutlar evindeki Kovada oluşacak yıldız yığılması umut ve isteğinizi yükselten güzel gelişmeler getirmeye niyetli size.
Emek ve çabalarınızın karşılık görmesi sizi ayrıca mutlu edecektir.
Ancak Kovada bulunan Mars ayın ilk yarısında Akrepteki Satürn ile biraz gergin enerji oluşturmakta.
Ya siz yakınınıza veya dostunuza ortaya çıkan önemli yasal bazlı bir sorundan dolayı yardım edeceksiniz ya da size bir yakınınız yardım edecek. Birlikten güç doğar misali hareket edeceksiniz. Ancak sorunun aşılması ve iyi bir yöne doğru ilerlemesi gelecek ayı bulabilir.
Öte yandan, Kovadaki yıldızlar sizi bol bol arkadaş, dost ortamlara sevk edecek, birlikte hem ciddi konuları konuşacak, karşılıklı fikir alışverişi içinde olacaksınız hem eğlenmeye vakit ayıracaksınız.
Koçların bu ay bir dilekleri gerçekleşir özellikle ayın 19’undan sonra. Bu ay dileklerinize dikkat edin, güzel şeyler dileyin, sonra “tüh gerçekleşeceğini bilseydim,  şunu dilerdim” demeyin.
Grup, kalabalık ortamda çalışanlar, farklı sosyal aktivite yapanlar için oldukça faal bir ay olmaya aday.
Kimi Koçlar ise sanırım resmi bir mutluluk anını paylaşacak yakınlarıyla. Sanki biraz resmi engelli, tantanalı bir şeylerin ardından olan bir mutlu an paylaşımı bu. Belki henüz sonlanmamış resmi prosedürler canınızı sıkmakta ama kararlı görünüyorsunuz ve yıldızlar da sizi düğün, kutlama vs sevk ediyor zaten.
Kimi Koçlar ise, birini yenmeye kararlı, fena kızmış kafanız, program, plan yapıp bir takım dost kişilerle saldırıya geçmeye niyetlisiniz. Birilerini yenmek üzre harekete geçeceksiniz.
Para konusuna bakalım, uzaklardan, resmi işbirliklerinden, epeydir uğraş verdiğiniz yerlerden para daha erken gelmekle beraber, sanki işinizden asıl parayı 9 Ocaktan sonra Venüs’ün Oğlağa geçmesiyle kazanacaksınız.
Bu ay kazancınız iyi olur ama harcamalar var, ayrıca zaman ve masraf bakımından zahmetli bir işi de yapıp kurtulacaksınız. Yeni işler, projeler yolda.
11 Ocakta Yeniay kariyer evinizde doğacak, işe girmek isteyenler, iş başvurusu yapmayı düşünenler, işinde ücret konusunu konuşmak isteyenlerin zamanı geliyor. Venüs de Oğlakta kariyer evinizdeyken eyleme geçin derim. Birilerinin yan çizmesine mahal verecek durumda değilsiniz. Köşeye kıstırıyorsunuz birilerini.
27 Ocaktaki Aslan dolunayı size müjde getirebilir. Ancak dolunay zamanı, bir gergin açı kalıbı oluşacak Satürn, Güneş ve Ay arasında, bu kiminizi biriyle küsmeye, ayrılmaya sevk edecek gibi, kiminizi, mutluluk ile hüzün arası bir duygu içinde bırakacak, bir ev değişimi, sevdiklerinizden ayrılma görünüyor.
Bu ay havalara dikkat etmek gerek, çocuğu olanlar onun sağlık sorunuyla ilgilenebilir. Şimdiden önlemini alın derim.
Aşk ayın ilk yarısı hareketli, yıldızlar aşk konusunda heyecan yaratan gelişmeler yaşatmaya niyetli kimi Koçlara.
Ancak Ayın ortasında bir kafa karışıklı yaşayabilirsiniz, en iyisi bu dönemde dikkatinizi işinize verin, daha sonra ilişkiye dönün derim. Ay sonu dolunay sizi duygusal konuda bir çıkmaza sokabilir, ancak bu karar vermenin, gidişatı anlamanın hemen öncesindeki bir çıkmaz. 
Gitmeyen bir ilişki, gitmeyen bir dostluk, gitmeyen bir iş vs bu ayı onu sorgulama ayı olacaktır..

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Dost Oğlak burcuna yerleşen yıldızlar işlerinizin akmasına, sorun ve sorumluluklarınızın seri ve kararlı bir şekilde ilerleyip halledilmesine yardımcı olacaktır.
Venüs Yayda ayın 9’una kadar, parasal işlerinizi, sigorta, vergi vs işlerinizi halletmeniz, küçük çaplı kredi çekmeniz için uygun pozisyonda.
Yalnız yapmak istediklerinizle, elinizdeki meblağ uygun düşmeyince, bazı şeylerin öncelik sırasını düzenlemeniz gerekecek, bunun için Oğlak yıldızları sizi detaylı ve iyi bir program yapmaya sevk edecek. Her şeyi bir anda yapamazsınız çünkü.
Öz yıldızınız Venüs ayın 9’undan sonra Oğlak burcuna geçince, dikkatiniz uzaklarda olacaktır. Kiminiz bir yakınını ziyarete gidecek anlaşılan, kiminiz ise, dost, yakın veyahut sevgilinizden güzel haberler alabilirsiniz.
Ayın ilk yarısında iş anlaşması yapmak, bir kağıt imzalamak, parasal anlaşmalar, alışverişler için uygun bir zaman dilimi.
Oğlak yıldızları bir süredir dağılmış kafanızı toplamanız için size kararlılık ve eylem gücü verecektir.
Resmi işlerle meşgul olanlar, Kovada bulunan Mars’ın zıt burcunuzla gergin açısından biraz etkilenir, can sıkan bir süreç yaşanabilir. Kiminiz yasal bir kurum, kiminiz çalıştığınız veya işbirliği yaptığınız biriyle önemli bir konuda anlaşmazlık yaşayabilir. İşte, bu noktada yine dost Oğlak burcunun olumlu enerjilerinden faydalanacak, sorundan sıyrılmak için akıllı ve güzel bir hamle yapacaksınız.
Haritanızın tepesinde ayın ilk yarısı oluşan Kovadaki yıldız yığılması sonucu hızlı olacak bir işle meşgul edecek sizi. Kiminizi de dediğim gibi, resmi bir mesele ile. Beklediğinizden hızlı gelişecek durumlar söz konusu.
Yeniayı iyi değerlendirin derim resmi işleriniz için yani 11 Ocakta başlayan süreci. Dolunay zamanı ise, iş değişikliği yapanlar olacak sanırım. Bu beklenmedik bir değişim olabilir. Ama girişimini hemen öncesinde yaptığınız bir iş olsa gerek. Sadece bu kadar çabuk olacağını beklemiyorsunuz gibi. 
Zaten iş değiştirmek, iş bulmak isteyenlere tavsiyem, ayın ilk yarısını iyi değerlendirin, Mars her ne kadar sıkıntı yaratsa da size, hamle yaparak iyi bir hedefi vurma kararlılık ve gücünüz de yerinde.
İşten para kazanmak için iyi bir aydasınız. Farklı ve yeni kişilerle işbirliğine açıksınız bu ay. Zaten yeni insanlarla iş vesilesiyle tanışma ayı bu ay.
Ayrıca önemli kişilerle işbirliğine açık bir aydasınız. Maddi, para temelli işlerin yanı sıra size yeni işbirliği, yeni pencere açılan işler olsa gerek bunlar.
Resmi bir prosedürü geride bırakıyorsunuz, bu bir yükümlülükle alakalı bir şey.
Bu ay iyi para kazanacağınız aylardan biri. Ancak Mars’ın yaratacağı masraf, resmi sıkıntılar kazancığınızı bir kısmını kırpabilir..
İmza atmak, bir şeyi halledip resmi olarak eyleme koymak için iyi bir ay ayrıca. Özellikle ayın 10’undan sonra.
Uzaklardan bir yakının sağlık haberi sizi biraz hüzünlendirebilir. Kiminiz de bir yakının ayrılık, boşanma haberini alabilir. Veya onunla yüz yüze sıkıntısını paylaşabilir.
Aşka bakalım.. Bu ay enteresan aşk konusunda. Derin bir aşk durumlarına işaret eden yıldızlarla beraber, birden koşullar ters dönebilir. Kafanıza oturmayan, aklınıza pek uymayan bir ilişki durumu sizi meşgul edebilir. Kültür farkı gibi engeller olabilir..

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Ayın 9’una kadar Venüs zıt burcunuz Yayda ilerlerken aşk hayatınızda hareket devam eder, anlaşmazlıklar, duygularınızı ifade derdine, dost Kova burcuna geçen Mars çözüm üretir, sizi eyleme sevk eder ayrıca Mars. Aradığınız hareketi, somut gelişmeleri böylelikle elde etme imkanı bulursunuz.
Size uzaklar görünüyor ayrıca, özellikle ikinci yarısında bulunduğunuz yerden uzaklara ve hatta yurt dışına gitmeniz mümkün.
Ayın ikinci yarısı Kova burcunda yığılan yıldızlar sürpriz seyahatler yaptıracaktır size. ancak ayın ilk yarısında Satürn-Mars arasındaki gergin açı, bir yere giderken dikkatli olun diyor, sakarlıklara, düşme, ayak incitme vs karşı dikkat edin, ayrıca soğuk algınlığına karşı önlem alın derim. Gittiğiniz yerlerde şifayı kapmayın.
Bir de, anlaşmalara dikkat edin derim, yasal sıkıntı oluşturacak bir şeye titizlikle yaklaşın, sorun gördüğünüz şeyde adım atmadan önce iyi düşünün derim. İşleri maddi ve yasal temelde sağlama alın.
Kimi İkizleri birilerinin art niyetinden dolayı işinde bir kriz bekliyor, işinize sahip çıkın, kışkırtmaya gelmeyin aman ha. Hele de yetki bakımından ikinci, üçüncü plandaki kişilerin planlı oyununa gelmeyin derim. Muhatabınızı iyi seçin.    
Kimi İkizler eşi veya sevgilisiyle bir yol yapacak anlaşılan. Kiminiz işle bağlantılı yol iken kiminiz sevgiliyle bir tatil planlayacak ve gideceksiniz.
Kimi İkizler ise, aile ile bir araya gelmek için plan yapacak, birlikte özlem giderme ve güzel vakit geçirme düşüncesindesiniz. Belki ailenize vereceğiniz bir müjde de olabilir…
Müjdeler var bu ay. Sizin vereceğiniz müjdeler, dostlar, kardeşlerin vereceği müjdeler..
Eski bir dost, sevgiliden beklenmedik haber alabilir, şaşırabilirsiniz.
Para konusunda, maddi çarkı kıracak gelişmeler olacaktır bu ay. Kiminiz önemli bir borcu temizleyecek, geride bırakacaksınız. Ortak işlerle ilgilenen, ondan para kazananlar var aranızda, bu devam ederken, ayın ikinci yarısında kendi yolunuzu çizeceğiniz bireysel bir çalışma, bir iş yol planı içine gireceksiniz. Yeni yüzlerle tanışacaksınız bu vesileyle. 
Yayın, ticaret, uzaklar veya yurt dışı bağlantılı veya yabancılarla işler konusunda kapılar açılacak, yeni kapılar, hızla bu gelişmelerin içinde bulabilirsiniz kendinizi.
İş düşünenler, yeni işe yelken açmak isteyenlere tavsiyem 19 Ocaktan sonra hızlansın, bu güzel zamanı iyi değerlendirsin derim. Önünüze çıkacak yasal sıkıntıları gözünüzde büyütmeyin, aşacaksınız bir süre sonra.
İş ve proje teklifleri alan olacaktır aranızda. Yol yapıp iş görüşmesine giden olacaktır. Sonucu iyi olur merak etmeyin, sadece biraz beklemek gerekebilir. Uzun bir bekleyiş olmaz. Zaten kiminizin hemen anlaşmanın ardından işe başlaması ve hızlı bir koşturmacaya girmesi söz konusu.
Aşka gelelim. Aşkta görüşme, sevgiliyle bir arada olma var, ancak duygusal rotanın belli olması için biraz beklemek gerek derim. Acele etmeyin, daha Jüpiter burcunuzda ayın sonunda retro’dan yeni çıkacak. Sabırsınız biliyorum, ama bu işi aceleye getirmeyin derim. Sanırım gelecek ay kesin olarak ilişkinizin geleceği belli olur, somut kararlar da alınır.
Yeni aşk bekleyenler için kapılar açılıyor.. Bu sanki hızlı gelişecek bir şey gibi görünüyor, gelecek aydan itibaren.. 

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Geçen ayın 28’inde burcunuzda doğan Dolunay sizi duygusal olarak bir konuda kitlenmiş olmalı. Bu bir duygusal ilişki, bir iş ilişkisi üzerinden bir kitlenme olabilir.
Bu ay bunu çözmekle meşgul olacaksınız.
Bu özellikle parasal konuda iletişim içinde olduğunuz biriyle yaşanan bir sorun. Aslında sorun da demeyin, sorun sizin buna hazır olmadan ilgilenmeniz olabilir. Beklemediğiniz görevler size yüklenebilir. Bu da günlük rutininizi bir anda tersine çevirir, diğer işleri bir kenara koyup o meseleyle uğraşabilirsiniz.
Kiminiz içinse, beklediğiniz ama zamanı gelince sizi telaşa sürükleyen bir gelişme var. Özel ilişkinizde veya kiminiz iş ilişkisinde yaşarsınız bunu dediğim gibi.
Aslında bu kitlenme gibi görünen şey, tam tersi tüm işlerinizi, hayatınızı, ilişkilerinizi alt üst edip bir havalandıracak, tazeleyecek ve düzene koyacak.
Ve dış gelişmelerin sizi iteklemesiyle gündelik hayatınıza güzel bir ayar vereceksiniz, toparlayacaksınız. Ev temizliği gibi düşünün bunu. Evin altını üstüne getirip tozunu alıp eşyaları yeniden yerine yerleştirmek, yerlerini değiştirip yeni bir hava katmak gibi. Ve gelen yeniye yer açmak gibi.   
Zaten kiminiz geçen ay iş veya ev mekanını taşımış olmalısınız. Yeni yerde bir düzen yaratmak üzre kolları sıvıyorsunuz bu ay.
Hamile Yengeçler var aranızda sanırım, bu ay doğum zamanı gibi. Ayın ikinci yarısından sonra özellikle.
Para konusunda bu ay yine toplu para ile meşgulsunuz. Bir takım paralar alacaksınız yüklüce. Kiminiz ise krediyle meşgul olacaksınız.
Ancak bazı yasal meseleler canınızı sıkabilir.
Bir de beklenmedik bir sağlık masrafı doğabilir.
Bu ay para alıyorsunuz, gelecek ay harcıyorsunuz önemli bir yatırım amacına. Bireysel yıldızlarınız uygunsa gelecek ay yatırım üzerine harcama yapın derim, uygun değilse, iki kere düşünün bir şeyi almadan önce derim.
Aslında kiminiz için bu ay para alıp hemen yatırım dönüştürmek daha karlı olabilir. Fakat yasal prosedürlerin çıkaracağı problemler olsun, beklenmedik ekstra masraflar olsun, bunlar yatırımı geciktirebilir.
Kimi Yengeçler ise, teknolojik bir araç, bir alet alma hevesine kapılmış görünüyor.
Yeniay 11’inde zıt burcunuzda doğacak, işbirliklerinin ve yakınlarla görüşmelerin hızlanacağı bir ay olacaktır sizin için.
Yüz yüze görüşmeler var bol bol ve kendinizi bir gruba, birilerine tanıtmanız gerekebilir, bir sunum yapmak, bir şeyleri tanıtmak gibi. Kalabalığa ve ciddi insanlara hitap etmeniz mümkün.
Dolunay 27’inde para evinizde doğacak ve parasal bakımdan parlak işler yapacaksınız. Para kazanmak için iyi bir dönem olacak.
Ev veya lüks bir şey almak isteyenlere Dolunay zamanını tavsiye edebilirim.
Yeniay zamanında ise, sunum, proje gibi bir şeyleri birilerine kabul ettirmek için zor ama iyi, başarılı bir dönem olabilir.
Aşka bakalım.. Ayın 9’undan sonra aşkta canlılık var sizin için, hem de önemli bir aşk olabilir bu.  Ancak bu sevgili geçmiş sıkıntılarıyla birlikte gelebilir size, bu sizi ikileme koyabilir.
Bu ara ayrıca geçmiş aşklarını hortlayacak adeta, karşınıza çıkacak.. Şaşırtıcı bir ay bu bakımdan.
Sevgilisi veya eşi olanlar ise, sorunları varsa, tüm sorunlar yüzeye çıkacak, net her şey, birlikte baş başa kalıp ciddi kararlar vereceksiniz.
Her zamankinden farklı bir ay, farklı bir atmosferdesiniz. Siz de, partneriniz de, geçmişi kapatmak, geleceğe bakıp ona göre kararlar almak eğilimindesiniz.
Geriye dönüp baktığınızda somut kararları bu ay vermiş olduğunuzu anlayacaksınız. Kafa kafaya verip tek tek planlar, kararlar vs netleştireceksiniz ilişki yaşantınızı.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Ayın ikinci yarısında zıt burcunuz Kovada yıldız yığılması var, ilişki trafiğiniz artıyor. Zaten Mars halihazırda zıt burcuna yerleşti. Yüz yüze görüşmeler, ilişkilerinize odaklayacak gelişmeler bekleyin.
Epeydir görmediğiniz biriyle görüşebilirsiniz bu arada. Sürpriz şekilde gelişecek bu.
Ayın ikinci yarısından sonra sizden ziyade daha çok karşı tarafı dinleyeceğiniz bir görüşme zinciri içindesiniz.
Kendinizi yer yer savunmada hissedebilirsiniz. Kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz.
Hatta kiminiz için yasal bazlı bir savunma olabilir bu.
Davası olanlar dikkatini bu konuya verebilir. Peki sonuç ne olur, sizin lehinize bir sonuç mu olur acaba?
Bence bu ay karşılıklı bir anlaşma, eşit koşullar şeklinde bir sonuç alırsınız. Lehinize artı bir şeyler bekliyorsanız, Haziranı kadar sabredin derim.
Kimi Aslanları ise, bir düşmanlığa karşı uyarmak isterim. Bu beklemediğiniz bir şey olabilir, aslında düşünürseniz, geçen aylardan zemini oluşan gelişmeler işi bu noktaya taşıyabilir.
İş değişikliği düşünenler için sürprizli bir ay olacak, ancak koşulları karşı tarafın oluşturacağını bilin. Size düşünüp karar vermek düşer ancak. Önemli bir görüşme, teklif olabilir, koşulları siz hazırlamasanız da, cazip gelebilir.
Yurt dışına yerleşmeyi düşünüp de bir türlü yapamayanlara bu ay fırsatlar damlıyor adeta.
Kiminiz evden uzaklara, hatta yurt dışına gidiyorsunuz, kiminiz iş değişikliği üzerindesiniz. Ama herkes için geçerli değil bu, iş değişikliği olmaz da geçici bir iş gezisi gündeme gelebilir.
Hakkınızı savunun derim, kısmetinizi başkasına kaptırmayın. Gelen fırsatlardan size ait olanlarda gözü olan olabilir. Bu bazı ilişkilerinizi yeniden düzenleme vaktinin geldiğini gösterecek size.
Öte yandan bu ay destek, ortak amaç üzerine birlikte dost kişilerle işbirliği yapmak için de çok iyi bir ay olacak.
Yani sapla samanı ayıracaksınız ilişkilerinizde, kimine ayar çekmek gerektiğiniz düşünürken, kimiyle de keyifli ve dostane ve somut işbirliği içinde olacaksınız.
Ayın ikinci yarısında kendinizi topluma, kamuya, yabancılara, veya önemli yetkili kişilere anlatmak, sunum yapmak, proje, çalışmalarınız üzerine çeşitli mekanlarda toplum karşısına çıkmak için çok aktif bir zamandasınız.
Kiminiz yurt dışında kiminiz burada çeşitli ve bilgili bir kesime konuşma yapmak, sunum yapmak, sergi düzenlemekle meşgul olacaksınız.
Kiminizi ise bir ödül bekliyor diyebilirim. Onore edileceksiniz bir yerde, ödül alacaksınız. 
Ayın ikinci yarısı anlaşmalar imzalamak için iyi zaman. Ayrıca eski ve gitmeyen bir işten, bir meseleden vazgeçmek için de iyi bir zaman.
27’inde Dolunay burcunuzda doğacak, önemli işleri tamamlamak için, dikkatleri üzerinize çekmek için iyi zaman.
Para konusu bu ay iyi görünüyor. Yeni işbirlikleri ve anlaşmalar çabuk ilerleyebilir, para da getirebilir size. ancak satürn yer yer engel yaratmaya niyetli. Bir düşünün engel neden çıkıyor, belki de size bağlı bir şey engel yaratıyor olabilir, kendi yolunuzu kendiniz tıkıyor olabilirsiniz. Bunu düşünün ve yolunuzu tıkayan şeyi aşın derim.
İlişkilerinizde ise, biriyle karşı karşıya gelebilirsiniz dolunay zamanında. Kalbiniz kırılabilir. Alınganlığınız üzerinizde olabilir.
Öte yandan bu ay romantik bir ay ayrıca sizin için. Nasıl değerlendireceğinize bağlı artık.
Aşta canlı, aktif, şaşırtıcı bir zaman. Yeni ilişki bekleyenler, eski bir sevgiliyle görüşmeyi düşünenler için somut gelişmelerin yaşanacağı zaman.
Kalbi boş olanlar birine kendini kaptırabilir her an..

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Ayın ilk yarısı dost Oğlak burcundaki yıldızlar sizi toplumsal hayata atıyor, hareket ve bereket getiriyor hayatınıza.
Ancak bu yıldız oluşumu geçen aydan başladı, ayın yarısına kadar devam edecek, sonra sizi çalışmaya, koşturmaya sevk edecek yıldızlar.
Belki yılın en yoğun ve bereketli işini çıkaracaksınız ayın ikinci yarısından itibaren.
Ayın ikinci yarısında kendinizi çek edecek, detayla meşgul olacaksınız, programınızı yeniden düzenleyeceksiniz, eksiklerinizi hızla tamamlayıp sıkı iş çıkarmaya yöneleceksiniz.
Varsa sağlık sorunu olan Başaklar, doktor, muayene vs derken, bir hastalık veya rahatsızlığınızı geride bırakacaksınız.
Kimi Başaklar yurt dışından faydalı, şifalı şeyler getirtmeye merak salacak.
Kiminiz ise, bakım, tamiratla meşgulsunuz. Ev aletlerinizi yenileyebilirsiniz.
Kiminiz ise, işlerini toparlama ve yeni işe yönelme aşamasında bu ay, gelecek ay bir yere gitme niyetiniz var, ona hazırlık içindesiniz.
Resmi yerlerle, devletle işleri olanlar ayın ikinci yarısı bu türden prosedürle meşgul. iş sahibi olanlar sanki bu ay yurt dışında bir çıkış yapma niyetinde. Veya yabancılara iş anlaşması götürme niyetinde. Ya da yaptığınız işin teknik boyutu üzerine önemli çalışmaları ilgili yerlere götürüp karşılığında anlaşma yapman düşüncesindesiniz. Ve durumlar iyi görünüyor.    
Bütün ay boyunca işinizde detay üzerine sıkı çalışma bekliyor sizi, ayın ikinci yarısında ise, iş anlaşmalarını imzalamak, işleri piyasaya sürmek, gerekli yerlerden izin almak, belge almakla geçecek.
Para konusu nasıl bakalım?..
Ayın ikinci yarısı iyi görünüyor para. İlk yarısı girişimler ikinci yarısı işleri paraya çevirmek bakımından iyi. Para getirecek işlere imzalar atmak için de ikinci yarı iyi görünüyor. Ya da imzasını beklediğiniz yetkili kişileri ikna etmek için iyi diyebilirim ikinci yarı.
Ayın ilk yarısı girişimlerinize çekinmeden devam edin derim, beklemediğiniz kişilerden güzel teklifler, destekler gelecektir, hem eğlenecek hem iş yapacaksınız, iş konuşacaksınız birileriyle. Ayrıca uzun süredir görüşmediğiniz birileriyle birden iş görüşmesi, girişimler vesilesiyle görüşeceksiniz.
Ayın ortasında doğabilecek yasal sıkıntıları önemseyin ama kafanıza takmayın, gelecek ay hallolacaktır.
Bu ay iş ve ilişkiler konusunda ciddi olanla, aklı bir öyle bir böyle olanları da ayırmanın vakti gelmiş..
Kimi Başakları bir ödül, bir kutlama bekliyor.
Aşk ne durumda..
Bu ay aşk en çok sizin burçta var görünüyor.. Haydi hayırlısı.
Hatta bu ay bir kutlama düşünen varsa, nişan vs gayet iyi zamanlama, özellikle yeniayın Oğlakta doğacağı 11 Ocaktan itibaren. Aşk gündemde..!

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Evle ve işle meşgulsunuz ayın ikinci yarısına kadar, sonra oh diyeceksiniz derinden.. Ve ondan sonra kendinizi sosyal ortamlara atacaksınız.
Kiminiz ev sorumlulukları kiminiz iş sorumlulukları yüzünden kendinizi ikiye ayrılmış gibi hissedebilirsiniz. Yıldızlar sizi yoracak epeyce, ama sonra tadını çıkaracak, yorgunluk atacak dost ortamlara gireceksiniz.
Yeni ortamları keşfetmek, yeni insanlarla tanışmak için de güzel bir zaman olacak. kendinizi göstereceğiniz, yaratıcı çalışmalarınızı, bilginizi parlatacağınız sosyal ve aktif ortamları kendinize çekeceksiniz ayrıca. İş ve eğlence bir arada gidecek.
Kimi Teraziler ya kendine yabancı bir ortamda, ilgi merkezi de olacağı, yaratıcı, spontan çalışmalar içinde bulacak gibi, kimi de belki iş için veya sosyal bir aktivite için yurt dışı seyahati yapacak sanki.
Ün, tanınma, işlerini toplum önünde sergileme ihtiyacı duyan ve kararı veren Teraziler için, ayın ikinci yarısı tam zamanı derim.
Önde olacak, görünecek, dikkatleri üzerinize çekeceksiniz yapacağınız işlerle.   
Önemli ve yeni tanıyacağınız insanlardan iltifat ve teklif alabilirsiniz.
Bir ödül, güzel bir iş teklifi alabilirsiniz.
Bu ay kararlarınızı değiştiren gelişmeler bekleyin derim. Kararlar derken kafanızda evirip çevirip bir yere oturtamadığınız ve bir türlü veremediğiniz kararlardan bahsediyorum.
Yıldızlar sizi beklemekten yorulmuş olmalı, sizin adınıza kararlar vereceğiniz somut gelişmeleri önünüze getirecek, eh artık bir zahmet belli olan şeylerin kararlarını verin derim.
Yıldızlar iyi akarken, akışa bırakın derim kendinizi, akıştan beslenin ve faydalar elde edin derim.
Öte yandan, Satürn-Mars arasındaki sert açı kalıbı sizi maddi bakımdan bir mücadeleye zorlayabilir.
Henüz hazır olmayan maddi ve yasal şartlar söz konusu bir takım konuda. Kiminizden sizden beklenenin fazla olduğunu düşünebilirsiniz.
Birileri sorumlulukları sizin üzerinize yüklemek niyetinde olabilir, bu türden bir şeyi reddetme meylindesiniz. Kiminiz de iş olarak harika bir fırsatı yakalamakla beraber, yasal şartlar bakımından hazır olmayan şeyler ayağınıza bağ olabilir. Parasal konusunda anlaşma tam sağlanamayabilir.
Para ve resmi şartlar konusunu es geçmeyin derim, şartlar bu bakımdan da hazır olsun ondan sonra eyleme geçin. Ayın üçüncü haftası bu tür engellerin aşılmaya başlandığı zaman diyebilirim.
Tatil düşünenler var aranızda sanırım. Tatil veya bir seyahat, gezi vs.. İş gezisi de olabilir.
Bu ay lüks harcamalarınız olabilir, araba almak, teknolojik alet almak isteyen, başka bir yerden ev almak isteyenler için hareketli bir ay, ayın ikinci yarısı işler ciddiye biner görünüyor. Dediğim gibi bu konuda da yasal şartlar engeline takılmanız mümkün, aşmak için dikkatli adım atın derim.
Kiminiz de belki yurt dışından bir alet getirtmeye niyetlisiniz, yasal prosedür bu konuda olabilir. Veya sizden uzakta olan birini beklemeniz gerekebilir ortak imza için falan.
Bu ay şans oyunları deneyin diyeceğim ama Satürn izin verir mi bilemem..
Evde bereket, yeni eşya almak, evi diyazn etmekle meşgul kimi Teraziler ay boyunca.
Yayın, iletişim, yaratıcı işler, tanıtım vs gerektiren işler için süper bir ay, iyi değerlendirin derim.
Aşka bakalım..
Yeni aşk bekleyenler için aşk zamanı… Birden biri kalbinizi çalabilir. Girdiğiniz sosyal ortamlarda, gezide vs tanıyacaksınız gibi.
Zaten ay boyunca cazibeniz de yerinde, gözleri üzerinize çekeceksiniz, siz de beğenileceksiniz.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Geçen ay yakınlarla, kısa yollarla ve taşınma ile uğraşmışsınız görünüyor.
Kimi Akrepler ise iş görüşmeleri, tanıtım, reklam, yeni iş birlikleri için koşturmuş görünüyor. Epeyce iş kotarmış olmalısınız bu sürede.
Halen yakınlarla görüşmeler devam edecek ancak bu ay dikkatiniz ağırlıklı olarak yuvanıza ve iş hayatınıza yönelecek.
Ayın ilk yarısı iş görüşmelerinizi, yakınlarla konuştuğunuz ve halletmeye çalıştığınız meseleleri bir sonuca bağlamakla geçecek.
Ulaşmak istediğiniz insanlara ulaşabileceksiniz bu ay. İşlerini ciddi yapan, sorumluluk sahibi insanlarla iş yapmanın keyfini yaşayacaksınız.
Yaptığı işte adından bahsettirecek kimi Akrepler. Damganızı vuracaksınız bir işe, bir olaya.
Kimi Akrepler ise, bol eğitim, seminer, konferans vs bu tür şeylerle meşgul olacak, iletişim eviniz yıldız dolu ayın ilk yarısında çünkü.
Ayın ikinci yarısında geçmiş bazı aile konuları yeniden gündeme gelebilir, tatsız konular açılabilir, önünüzde bu konudaki engeller canınızı sıkabilir, ancak tam da daha yeni yeni şartlar sizden yana dönmeye başlayacak. Engele gözünüz takılmasın derim, sabredin, yakın zamanda istediğiniz maddi ve yasal koşullara kapı açılacaktır yakın zamanda.
Bu ay kimi Akrepleri evde güvenlik konusunda uyarmak isterim, güvenliğe önem verin derim. Ayrıca eve su basmasına karşı, elektrikli aletlere karşı dikkatli olun, bozuk bir şey varsa kullanmayın, tamir ettirin derim.
Canınızı sıkan konular en son ayın 27’sinde gerçekleşecek dolunayın ardından aşılacaktır.
Eve modern aletler almak isteyebilirsiniz. Modern bir diyazn düşüncesi ile harekete geçebilirsiniz, ancak iş yapacak insanların sorumsuz halleri, zamanında gelmemeleri öfkelendirebilir sizi. İşi baştan sağlama alırsanız, sorunu aşarsınız.
Şahsi bir işe başlamak için iyi bir ay diyebilirim.
Eski ve gitmeyen bir işe de nokta koyma zamanı diyebilirim.
Kiminiz ise eskilerden biriyle karşılaşacaksınız ve eskide kaldığınız anlayacaksınız.
Para konusu ayın ilk yarısı daha iyi görünüyor. Beklediğiniz yerlerden paralar gelmeye devam ediyor. Ayrıca yapılacak grup veya ikili iş, çalışmalardan gelecek gelirler söz konusu. Kısa süreli ama para getiren işler var yani.
Aşka bakalım..
Aşk özel ortamlarda, evinizde, gözlerden ırakta yaşanacak, uzaklarda hatta. Birlikte uzaklarda bir otele gitmek, bir kış tatili yapmak için iyi zaman.
Sadece bazı ciddi konuları açmak için zamanı değil, ayın üçüncü haftasından itibaren bir şeylerin kendiliğinden düzeleceğiniz görüp rahatlayacaksınız.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Geçen yoğun geçen bir ayın ardından, girişimler vs derken bu ay para kazanma zamanı sizin için sevgili Yaylar.
Güneş ve bilimum yıldızlar para evinizde iken özellikle ayın ilk yarısında, para kazanmak için kolları sıvayın derim.
Geçen ay ruhsal alem evinize yerleşen Satürn gezegeni sizi inzivaya çekebilir zaman zaman, kiminiz de büyük kurumlarla iş yapabilir, önemli bir yerde çalışabilirsiniz.
Bu tür bir kurumda varlık edinmek zor görünebilir size başta ama sonra zıt burcunuzda gezen öz yıldızınızın da desteğiyle beklediğinizden daha çabuk parlayabilir, göz önüne geleceğiniz işler çıkarabilirsiniz.
Yasal konuda sıkıntısı olanlar veya yasal prosedürle meşgul olanlar için ayın ilk yarısı bu işler sizi uğraştıracak ama siz de çabucak düzenli bir şekilde sorunları aşmak adına harekete geçeceksiniz.
Bu arada, bu ay kimi Yaylar ek iş diye girdikleri bir işi giderek asıl işe dönüştürebilir. Zamanınızın çoğunu meşgul edecek ve giderek asıl işinize dönecek görünüyor.
İşinizde yeni bir düzen yeni bir konsept oluşturmanın zamanı derim.
Ayrıca size para kazandıran işlerle kazandırmayan ve hatta zaman kaybettiren işleri ayıklamak için de iyi bir zaman.
Bu ay devlet veya önemli bir kurumda çalışmak, iş yapmak isteyenler için çok uygun bir zaman, bence gerekli başvurularınızı yapın ayın ilk yarısı derim.
İşe girmek isteyenler için ve çıkıp yeni bir işe girmek isteyenler için oldukça iyi bir zaman. Ayın ilk yarısı özellikle.
Ayın sonuna yetiştirmeniz gereken işler olacaktır, imzalar vs lazım olacaktır, bu tür şeyleri 27’inde Aslanda doğacak dolunaydan sonra yapın derim. Hatta mümkünse ayın 19’undan önce yapın derim.
Para konusu dediğim gibi, bu konuda en bereketli aydasınız, kendinize güveninizi artıracak işler yapacaksınız, bol para kazanacaksınız, şartları siz ayarlayacaksınız, inisiyatif sizde.
Bu ay yeni bir proje, işle falan alanında damga vurmaya niyetli bazı Yaylar. Yapacağı işle tüm dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.
Aklıma M. Ali Birand geldi bir Yay burcu olarak. Acaba 32.Gün gibi bomba yeni bir program mı yapacak dedim içimden.. 
Reklam, tanıtım, yeni iş görüşmeleri, anlaşmaları için, iş için yollar yapmak için falan ayın ikinci yarısı süper aktif, ancak bazı yasal sıkıntılar ayağınıza bağ olacak gibi.
Bu ay bazı gizli kıskançlıklar yaşamanız mümkün, özellikle ayın ikinci yarısında görüştüğünüz insanlara dikkat edin derim. İşbirliği yaparken de dikkatli olun derim.
Ayın ikinci yarısı yollarda sakarlıklara dikkat edin derim.
Bir de borçlar, vs zamanında ödeyin derim.
Bir takım sıkıntıları aştıktan sonra, ayın ikinci yarısı başka bir zemine, iş ve genel yaşantı tarzına yöneliyorsunuz. Hayatınızı yenileyen, canlandıran önemli gelişmelerle ilerleyeceksiniz ve bazı şeyleri geride bırakacaksınız. Hayatınız yeni bir rotaya girecek.  
Yayın, yazı, medya, reklam, tanıtım, uzaklarla ilgili vs işleri olanları ayın ikinci yarısı çok dolu ve önemli gelişmeler ve aktif bir koşturma, iş programı bekliyor.
Venüs ayın 9’una kadar burcunuzda iken, gözler üzerinizde, çekici ve neşeli tavırlarınızla insanların kalbini kazanmaya devam edeceksiniz.
Bu ay aşkta enteresan bir durum var, aşkta ciddi kararlar alma zamanı diyebilirim. İş-aşk birlikte gidebilir kimi Yaylar için.
Kimi Yaylar ise, bir sevgilinin gelmesiyle sürpriz yaşayacak. Sevgiliyi gökte ararken yerde bulacaksınız adeta.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Bu ay dikkatler üzerinizde, aktif ve inisiyatiflisiniz.
Ayın ilk yarısı girişim zamanı ikinci yarısı ise para kazanma zamanı diyebilirim.
Girişimleriniz için programlı ve disiplinli bir şekilde sizi hedefe ulaştıracak kişilerle ve işlerle meşgul olacaksınız.
Uzun zamandır yavaş giden işleriniz akmaya başlayacaktır, geçen aydan mars burcunuza girdiğinde aktif hayat harekete geçirmiştir sizi ancak bu ayki yıldızlar sizi ruhsal olarak daha keyifli yapmaya niyetli. Kafanızı kızdıran işlerle değil, keyifle sonuç alacağınız işlerle meşgul olacaksınız.
Hem geçen ay aktifte olsanız, işleri sonuçlandıran Güneş gibi önemli bir gezegen daha yeni girdi sayılır burcunuza ve sizi sonuç almaya sevk etmek üzere.
Merkür de ayın 19’una kadar burcunuzda kalacak, burcunuzdan çıkarken size bir işte, bir konuda istediğiniz sonucu bırakarak gidecektir.
Ayın ikinci yarısında para kazanma zamanınız.
Ayrıca ikinci iş yapan, ek işler yapanlar için de ek işlerinde son derece yenilikçi, yeni fırsatları getiren işler açılacaktır.
Kimi Oğlaklar ise yurt dışı, uzaklarla alakalı, medya, teknoloji işi gibi sıra dışı işlerle yoğun meşgul olacak görünüyor. Planladığınız ve beklediğiniz paraları alacaksınız.
Burcunuzda ayın 11’inde doğacak yeniay size bir konuda start verdirecektir.
İşe girmek mi, yeni bir hayat tarzına başlamak mı istiyorsunuz, yeni bir ilişkiye mi başlamak istiyorsunuz vs bence iyi bir zaman budur.
İşinizde görüştüğünüz ve saygı duyduğunuz veya önem verdiğiniz biri veya birilerinin tavrı bu ay canınızı sıkabilir, dost mu düşman mı diye düşünürsünüz.. Bu ay birini bu şekilde hayatınızdan ayıklamaya yönelebilirsiniz..
Ayın ikinci yarısı lükse eşya almaya yöneleceksiniz, size yenilik katacak şeyler bunlar.
İş kurmak düşüncesinde olanlara gelecek ayı tavsiye ederim, bu türden girişimleri yapın ama startı gelecek aya bırakın derim.
Resmi yer, devlet veya önemli bir kurumda yasal bazlı işleri olan, sorunları olanlar için bu ay biraz zorlu geçebilir. Ancak gelecek ay bir yola girer.
Sizin açtığınız bir dava gibi bir şeyse, aslında durumlar lehinize olur, başkasının açtığı bir dava ise, biraz daha uğraştırır.
İş veya dostluk ilişkileriniz bu ay gergin cephe gibi görünüyor. Yanlış anlamaları, gerçeği ayıklamayı yine de gelecek aya bırakın derim. Ama zarar veren biri varsa bu ay uzaklaştırın hayatınızdan derim.
Bu ay işlerinizi sonlandırmaya ve para kazanmaya odaklanın derim, yılın en bereketli zamanlarından biri çünkü sizin için.
Girişimler için ve işe başlamak için gayet iyi bir ay.  
Aşka bakalım..
Aşk iş vesilesiyle gelebilir.
Aşkta bir kıskançlık durumu söz konusu olabilir. Bir de, yasal bir engel söz konusu olabilir.
Bu ay farklı bir tipe yönelebilirsiniz, beğenilerinizin değiştiğiniz anlayacaksınız. Aşkta daha farklı şeyler aramaya başlamışsınız.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Ayın ilk yarısı ruhsal alemlerle, geçmişle vs meşgulsunuz ve yurt dışı işleriyle. Tamamlanması gereken işlerle, görevlerle. Uzayan ve bugüne gelen sorumlulukları yerine getirmekle meşgulsunuz.
Sonra ayın ikinci yarısında derin bir oh çekeceksiniz.
Mars burcunuza geçmiş durumda, sizi yasal işlerle uğraştıracak anlaşılan.
Bu arada gizli bir düşmanınız varsa, o da ortaya çıkacaktır, özellikle ayın 19’undan sonra.. Birileri sizin arkanızdan iş çevirebilir bunu şimdiden görseniz daha iyi olur ama sanırım ayın yarısında anlayacaksınız.
Ayın ilk yarısı biraz gergin ve saldırgan tavırlı olabilirsiniz. Anlamadan dinlemeden birilerine kızabilirsiniz. Sözlerinize dikkat edin derim, bu ayı bu bakımdan dikkatli geçirin. Sonra pişmanlıklar yaşamayın yok yere.
Hırslısınız ay boyunca. Ancak yakınlarınız size destek olunca, sorunlarınıza çare bulunca rahatlatacaksınız.
Öte yandan bu kadar gergin bir ay değil merak etmeyin, kafanızda oluşan bazı güzel planlar, düşünceler var, bunları ayın ikinci yarısında eleyerek, işe yarayan, somutta gerçekleşecek olanlar için harekete geçeceksiniz.
Kafanızdaki taşınma, yer değişikliğine dair planı ise bu ayın sonlarında gerçekleştirmeniz mümkün olacak.
Bir değişiklik istiyorsunuz, zamanı da gelmiş. Sizin özellikle işte sıkan şeylerden uzak tutacak bir şeylere ihtiyacınız var. Yıldızlar sizi biraz daha bekletir ama sonra işleriniz sonuçlanır.
Kimi Kovalar birilerine dava açmaya niyetli sanırım. Yasal bir konu olabilir, biriyle bir anlaşmazlık buna sevk edebilir.
Bu ay yıldızlar bazı konularda sabrınızı deneyecek gibi. Öte yandan, sizin için en önemli olan şeylerin kıymetini de bilme zamanı.
Ayın ikinci yarısı sürpriz yol, seyahat gündeme gelecek gibi, özellikle yurt dışı seyahati diyebilirim.
Kiminiz de uzaklardan gelen önemli kişilerle görüşecek, bir tanışma toplantısı yapacaksınız gibi.
Ayın ikinci yarısı aktif işler, sosyal faaliyetler için, iyi bir proje adına eski birtakım işleri geride bırakmak için ve eksi bir yeri yeni bir yer için bırakmak adına koşullar oluşacak.
Uzun süredir bulunduğunuz bir iş, bir mekan sanki geride kalacak.
Biraz gergin olmakla beraber, enerjinizi atıp rahatlayacağınız ve hayatınızı ilerleten şeylere yönelecek ve yenilikler katacaksınız hayatınıza.
Bunu kimi Kovalar yeni bir aşka yelken açarak yapacak, kimi önemli iş veya projelere imzalar atarak, kimi eski işten vazgeçip yenisine yönelerek yapacak.
Kimi Kovalara ise, bir çocuk müjdesi var gibi.
Para işlerinize düzgün ayar vermek için iyi bir zaman.
Aşk konusunda gerçekten hayatında aşk olmayana aşk geliyor. Hayatınızdaki eksik çıta tamamlanıyor.   
Hatta işten, güçten sıkıldığınız ve canınızın iş yapmak istemediği bir zamanda gelen aşk size ilaç gibi gelecek.. Bu aşk ciddi onu söyleyim..
Aşkı olanlar ise, mutlu, belki de aşk en çok mutlu eden konu diyebilirim.
Sevgilinizden bir teklif alırsanız şaşırmayın derim.
Yollarda sakarlıklara karşı dikkat edin derim ay boyunca.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 
Ayı ilk yarısı dostluklar ön planda olacak.
Siz mi bir dostun derdine çare olacaksınız, yoksa dostunuz mu size bilemem ama güzel bir dayanışma içindesiniz.
Bu ay dostlukları güçlendirme, genişletme zamanı diyebilirim. Hayatınıza ciddi tabiatlı ama sağlam, güvenilir insanlar girecek.
Hatta kimi sizden yaşça büyük olabilir, aranızda güzel bir dayanışma ve dostluk oluşabilir.
Belki hem iş hem dostluk gibi bir iletişim kurabilirsiniz.
Kiminiz ise patron, yönetimden biriyle bir yakınlaşma ve dostluk kurma yolundasınız. Belki sizinle özel sırlarını paylaşabilir yakında.
Ayrıca sizin güzel bir dileğiniz gerçekleşecek bu ay.
Uzun zamandır planlayıp da yapamadığınız bir şey olabilir bu, ya da bambaşka yeni bir dileğiniz olabilir.
Kimi Balıkla ise, bu ay arkadaşlıkla aşkı birbirine karıştırabilir.. Belki aşk iş arkadaşları, sosyal aktivite yaptığınız bir yerlerden gelebilir.
Ay boyunca sanatsal, sosyal aktiviteler yoğun olacak.. Önemli kişilerle buralarda karşılaşmak ve tanışmak imkanı bulacaksınız.
İnsanlara kendinizin başka bir yönünü gösterecek, şaşırtacaksınız.
İşbirliği yapmayı planladığınız birileri var sanırım. Geçen ay yaşadıklarınız kimlerle işbirliği yapılır kimle yapılmaz, size göstermiş olmalı. Şimdi size sadece karar vermek kalmış diyebilirim.
Sanki farklı beklenti ve planlar var işbirliği yaptığınız kişilerle sizin kafanızda.. Bu da sizi düşündürmekte.. Kedi et derdinde kasap koyun misali bir durum.. Bu da işbirliğiniz zorlayabilir.
Sizin işbirliği yapacağınız ve yapmayacağınız insanlar belli olmuş, yanlış kişide ısrar etmeyin derim, çünkü Mars ruhsal alem, gizli işler evindeyken, biri beklemediğiniz sıkıntılar yaratma potansiyeline sahip. Ama bu kişiyi ben böyle tanımıyordum derseniz, ben inanmam, çünkü dedim size, geçen ay anya-konya kendini göstermiş, siz görmek istedinizse şayet..
Kimi Balıkların yurt dışı gezi planı olsa gerek, ancak bir yasal sıkıntı sizi engelleyebilir, yapmanız gereken işler sizi alıkoyabilir. En azından ayın üçüncü haftasını bekleyin derim.
Kimi Balıklar ise henüz ortaya çıkarması erken olan bir takım planları gizli, gözlerden ırak, takım arkadaşlarıyla görüşüyor.. Bu nedir acaba, gizli bir plan.. Veya yasal açıdan hazır olmayan bir plan… ve gelecek ay hedefi 12’den vurma niyeti.. Haydi hayırlısı derim. Size tavsiyem yasal olmayan bir şey geri teper.. Onu söyleyim.. Yasal olup da henüz hazırlık aşamasında ise, sorun çıkmaz, eylem zamanı gelecek ay gelir.
Dava, resmi işler ayın ikinci yarısı kimi Balıkları zorlayacak gibi görünüyor. En iyisi aslında ayın ilk yarısında anlaşmak, ayın ilk yarısında bu türden işlere kalkışmak. Ayın ikinci yarısını tavsiye etmem.
Yurt dışı seyahati aniden çıkan ve gidenlere tavsiyem, yolda, uzaklarda sakarlıklara, yasal sıkıntılara, küçük kazalara dikkat etsin.
Yatırım planı olanlar bununla ilgilenecek yeniden. Güzel şartlar oluşur ancak ayın başını bulabilir eylemi, yatırım işini sonuçlandırmanız.
Aşk nasıl bakalım…
Dediğim gibi, sosyal aktiviteler, sosyal gruplar ve iş ortamında bir aşk gelişebilir yeni aşk bekleyenler için. Aslında tanıdığınız ama henüz yakın bir ilişki kurmadığınız biri olabilir bu kişi. Ancak siz bu ay eyleme geçmek konusunda geri plandasınız.. Karşı taraftan bir atak bekleyebilirsiniz.
Bir de kulağınıza çalışan bir takım sözler sizi durdurabilir girişimden.. Dolduruşa gelmeyin, kararınızı kendiniz verin derim.   

Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder