7 Temmuz 2014 Pazartesi

Astrolog Semavii Yorumluyor “ŞANS YILDIZI JÜPİTER 16 TEMMUZDA ASLAN’A GEÇİYOR!”

Astrolog Semavii Yorumluyor
“ŞANS YILDIZI JÜPİTER 16 TEMMUZDA ASLAN’A GEÇİYOR!”
(Akşam Gazetesinde çıkan yazımın detaylı halini paylaşıyorum sizlerle.)
16 Temmuz 2014'de Aslan burcuna geçen Şans Yıldızı Jüpiter 1 sene bu burçta kalacak.
 
Jüpiter büyük şans gezegenidir.
Neşe, bolluk ve zenginlik yıldızı da denir. İnsana neşe, iyi kalplilik, iyimserlik, cömertlik ve geniş bir kafa yapısı ve kendine güven verir.
İnsanı kurtaran ve koruyan bir yıldızdır ayrıca. Bazı kötü olaylardan Jüpiter’in şansı sayesinde zarar görmeden veya az zararla kurtulabiliriz.
Jüpiter mutluluğu, hayattan zevk alma duygusunu, yaşama sevincini de temsil eder.
Jüpiter Aslan’da neleri yükseltir ve büyütür?
En başta genel şansı büyütür. Hatalarımızı telafi etmek için bize çok fırsat verir. Genel hayatımızı şanslı bir noktaya taşımak gücü ve imkanı verir.
Jüpiter Aslan’da yeni siyasetçileri parlatır. Siyaset dünyasına yepyeni ve parlak liderler çıkarır.
Aslan Jüpiter ayrıca ekonomide altını yükselten, altının değerini artıran gelişmeleri tetikleyebilir. Borsayı hareketlendirir.
Sanatı yükseltir. Her türlü sanat alanında başarılı eserler ortaya çıkabilir, sanatçıların bol ödüller alacağı bir yıl olur. Özellikle tiyatro, sinema ve resim sanatında öne çıkan, ses getiren ürünler dünyaca konuşulur.
Jüpiter’in Aslanda kaldığı 1 yıllık sürede bol bol çocuk doğum müjdesi alınır. Sürpriz hamilelikler olabilir.
Aslan Jüpiter başta Aslan burcu olmak üzere, zıt burcu Kova, Koç ve Yaylara evlilik yaptırabilir. Aslanın etkisinde yapılan düğünler bol gösterişli ve eğlenceli olur.
Aslan Jüpiter dönemi ayrıca “yaz aşkları”nın zamanıdır.
ASLAN’A GEÇEN JÜPİTER BURÇLARA NELER GETİRECEK?
Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Koçlar Ay düğümleri Koç-Terazi aksında ilerlerken ve şans yıldızı Jüpiter dost Aslan burcunda gezerken, çocuk sahibi olmak için muhteşem zaman! Sürpriz hamileliğe açık bir dönemdesiniz.
Jüpiter Aslan Koçlara ayrıca büyük aşk vaat ediyor! Bekar Koçlar mutlu bir evliliğe adım atabilirsiniz.
Yaratıcı çalışmalarla adını duyurmak isteyen Koçlar için de süper zamanlar başlıyor!
Riskli işler için de iyi olmakla beraber, gereksiz risklere girmeyin derim.  Bir yıl boyunca, Aslan’daki Jüpiter’in şans desteği altında, Aralık 25’de dost Yay burcuna geçen Satürn’ün desteğiyle, işinizi büyütmek, terfi almak ve büyük bir iş kurmak düşüncenizi eyleme geçirin.
Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Boğaların ev sahibi olma zamanı geldi! Gönlünüze göre, severek oturacağınız lüks bir eviniz olması için harekete geçin. Şans sizden yana bu konuda.
İlişkisi olan Boğalar için evlenip yuva kurma zamanı. Özellikle Aralıktan sonrası daha iyi bu bakımdan.
Küslüklerin barışa dönmesi için ayrıca güzel zaman.
Ailenin de desteğiyle parasal beklentilerinizi karşılayabilirsiniz. Ailece maddi temellerinizi güçlendirmek ve lüksü evinizde yaşamak imkanı bulabileceksiniz.
Kimi Boğalar için yuvaya dönüş zamanı.
İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
İkizler mesleğinizde parlamak, bir konuda eğitim almak, tecrübe edinmek ve alanınızda ustalaşmak için harika bir zamandasınız.
İşte becerileriniz ödüllendirilecektir.
Yeni bir işe girmek ve parlamak için çok iyi bir zaman. Mesleğinde adını duyuran, hakkında konuşturan, iyi bir çıkış yapan ve çok satan işlere imza atan çıkacaktır aranızda. O kişi siz olabilirsiniz!
Leyleği havada görme sırası sizde. Bol tatil yapmak, bol bol gezmek ve eğlenmek için imkan ve vakit bulacaksınız. Yeni insanlar tanıyacaksınız.
Aşk seyahatlerden, iletişim üzerinden veya yakın arkadaş çevresinden gelebilir. Aşk sizi bol bol gezdirecek görünüyor.
Jüpiter evlilik evinizi yönettiği için, aşk ve evlilik yılınız olabilir. Daha iyi yaşamak adına yer değişikliği yapabilirsiniz.
Bir yıl boyunca çok sosyal ve aktif olacaksınız. Bu arada çok şeye koşturmak isteyeceksiniz. Aynı anda sözler vermeyin, programlar birbirine karışmasın.
Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Yengeçler şans yıldızı Jüpiter para evinize geçiyor 16 Temmuzda. Bol para kazanma zamanı sizin için.
Jüpiter Aslan’dayken bir yıl boyunca bilgi ve tecrübenizi daha profesyonel temelde sınayacak, karşılığında daha büyük paralar kazanabileceksiniz. İşinizde kendinize daha fazla güvenmeyi öğreneceksiniz.
Kimi Yengeçler evlenip, eşiyle birlikte çift gelir sahibi olacak. Birlikte eve lüks eşya almak, hayatı daha lüks standartlara kavuşturmak mümkün olacak sizin için.
Giyim tarzınızı yenilemek için bol alışveriş yapabileceksiniz bu sürede. Para harcamak meylinde olacaksınız kazandıkça. Kazandığınız parayı tutmayı, yatırıma dönüştürmeyi de unutmayın derim bu arada.
Kimi Yengeçler mirasla ilgilenebilir, mirastan gelir veya mal elde edebilir.
Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Aslanlar dileyin Jüpiter’den ne dilerseniz!
Şans yıldızı Jüpiter burcunuza geçiyor 16 Temmuzda ve bir sene boyunca sizinle kalacak.
Son zamanlarda kafanızda ne gibi planlar kurduysanız, hangi konuda özlem ve hayaller beslediyseniz, işte o konuda somut fırsatların ve somut şansların elinize geçeceği zaman geldi çattı.
Çevrenizde popüler olmak, bir konuda önde olmak, gücünüzü ve becerilerinizi göstermek için bol bol fırsatlar geçecek elinize. Şans kapılarınız açılacak. Her türlü işiniz hızla ilerleyecektir.
Hayatınıza neşe, bol aktivite, hareket ve bereket geliyor.
Bazı geçmiş sıkıntılara sünger çekip yeni bir hayat kuracaksınız.
Çabalarınızın ödüllendirileceği zamandasınız. Sorunlar yaşadığınızda ise, Jüpiter’in koruyan şansını yanınızda hissedeceksiniz.
Aşık olmak, evlenmek, mekan değiştirmek veya yurt dışına gitmek, çevrenizi geliştirmek, işte kendinizi ortaya koymak zamanı. Seçin beğenin, ne yapmak istiyorsanız ona gönülden inanarak adım atın. Satürn’ün Akrep’te engel çıkarmasına aldırmadan ama temkini de elden bırakmadan hedefleriniz için kendinize inanarak harekete geçin.
Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Başaklar biraz düşüncelerinizi rahat bırakmak, esnemek zamanı. Kafanıza, ruhunuza yeni fikirlerin, yeni isteklerin girme zamanı.
Bırakın beyniniz dolsun taze ve yeni hayallerle.
Ruhsal konulara ilginiz artacak bu dönemde. Kişisel gelişim ve ruhsal iyileşme adına çeşitli terapilere katılabilirsiniz.
Sanatsal veya bilimsel becerileriniz üzerine ilhamları bol bol alacağınız bir dönem. Adeta bir kuluçka dönemi diyebilirim bu konuda. Bir sene boyunca yapacağınız yaratıcı çalışmalar ve esinlenmeler ertesi sene ürünlerini ve maddi-manevi karşılığını verecektir size.
Hatalarınızla olumlu bir yüzleşme de yaşarsınız bu dönemde. Yanlış giden bir şeyleri bırakma, kendinizi evrene teslim etme zamanı.
Belki olmayan bir şeylere nokta koyma zamanı ayrıca.
Yardımsever işlerde gönüllü olarak ortaya atılabilir, etkili çalışmalar yapabilirsiniz.
Küslük yaşadığınız insanlara barış eli uzatabilirsiniz.
Sorunlar ve belalara karşı Jüpiter’in koruyan enerjisini arkanızda hissedebilirsiniz. Gördüğünüz rüyalar veya anlık sezgisel farkındalıklar size özel mesajlar verebilir.
Jüpiter’in Aslanda kalacağı 1 sene boyunca evlilik yapacak Başaklar düğünlerini yaşadıkları yerden başka bir yerde yapabilir.
Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Teraziler Jüpiter Aslan’da “hayaller, istekler ve idealler” evinize geçiyor!
Bir hayaliniz gerçekleşebilir.
Öncelikle eskiyen, miyadı dolan hayalleri, dilekleri geri dönüşüm kutusuna atacaksınız, sonra geriye kalan eskiden beridir istediğiniz hayaller ile şimdi kalbinizi ısıtan hayalleri alıp masaya yatıracaksınız ve hangilerinin vakti geldiyse onlarla meşgul olacaksınız bir sene boyunca.
Arkadaş, dostlar, grup arkadaşları ağınız, kısacası çevreniz genişleyecek. Bu sene dünyanın her yerinden arkadaş, ahbap edinebilirsiniz.
İşiniz ve sosyal faaliyetleriniz vesilesiyle becerilerinizi, içinizdeki cevherleri ortaya çıkarma zamanı. Yeteneklerinizi geliştirmek için kurslara katılmak, eğitim almak ve eğitimle ilgili konularda ilerlemek için çok iyi zamandasınız. Önemli projeleri hayata geçirmek başarılı sonuçlar verecektir.
Kiminiz ideal aşkı bulacak, kiminiz çocuk sahibi olmanın sevincini yaşayacak, kiminiz bol bol seyahat edecek, kiminiz bir başarıyla ödüllendirilecek ve kiminiz de çevresini geliştirecek.
Çok önemli, tanınmış, ünlü kişilerle bir araya gelip, güzel dostluklar kurabilir kimi Teraziler. Önemli kişilerden desteğiyle bir atılım ve başarıya imza atabilir.
Bu arada, bol bol eski dostlarla bir araya gelmek, özlem gidermek mümkün.
Ev sahibi olmak isteyen Teraziler için tam kafasına bir ev sahibi olmak fırsatını yakalayacak.
Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Akrepler mesleğiniz ve kariyerinizde parlama zamanı geliyor! Çünkü Aslan’daki şans yıldızı Jüpiter sizin kariyer, meslek ve statü evinize yerleşiyor.
Öte yandan kariyerde büyümenin getirdiği sancıları da yaşarsınız. Toplum önünde olmanın getireceği dezavantajlara karşı dikkatli olmanız, kariyerinize zarar verecek hatalar yapmamamız lazım. Gözde iken gözden düşme riski vardır çünkü. Jüpiter sorunlara karşı da sizi korur ancak siz de başkalarının eline koz vermeyin. Kariyerde yükselirken itibarınızı da düşünün.
Mesleğinizle ilgili hedeflerinize odaklanın ve harekete geçin, çünkü parlamak için en uygun zamanlardan birindesiniz.
Kiminiz işinizde tanınmak, ün yapmak, geniş kitleye adını duyurmak isteyecektir, kiminiz evlenip, “evli” olma statüsüne göz kırpacaktır, kiminiz belki anne/baba olmak için adımlar atacaksınız.
Siyaset veya sanat alanında meslek edinmek için iyi zaman Akrepler için.
Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Yaylar bir yıl boyunca şanslı bir yıl sizi bekliyor!
Şans yıldızı Jüpiter Aslan’a ve 9.evinize yerleşiyor. Jüpiter sizin öz yıldızınızdır, şanslı bir burç olmanızın kaynağı budur zaten. Üstelik 9.ev sizin doğal evinizdir, her bakımdan şansınız açılıyor.  
Yurt dışına gidebilirsiniz. Hatta yerleşebilirsiniz.
Yaşam kalitenizi yükseltmek, yaşam tarzınızı değiştiren ve geliştiren fırsatlar ele geçirmek için süper zamanlardasınız.
Önemli ve değerli kişilerle dostluklar kurmak ve işbirlikleri yapmak zamanı ayrıca.
Kendinizi eski coşkunuza ve neşenize kavuşmuş hissedeceksiniz. Şanslı bir Yay burcu olduğunuzu hatırlayacaksınız.
Şimdiden içiniz kıpır kıpır etmeye başlamıştır. Düşüncenizle, hislerinizle seziyorsunuzdur yaklaşan şansı. Ufukta gelecek şansların sizi beklediğini hissediyorsunuzdur.
Bazı ezberlerinizi bozmak için hayata karşı esnek durun, ufkunuzu ve görüşünüzü açacak güzel ve geniş deneyimlere hazır ve istekli olun. Gezmek, bol bol insan tanımak, işinizde hem yeni beceriler öğrenmek hem kendinizi sınamak için iyi bir zaman.
Maaşa zam, promosyon, yeni iş teklifleri gelir bol bol, terfi etmek veya tayin olmak isterseniz istediğiniz gibi şanslı fırsatlar geçer elinize.
Aşkı uzaklarda, seyahatlerde, gezilerde, yüksek eğitim yaptığınız mekanda, tarihi yerleri ziyaretlerde bulmaya ne dersiniz? Ya da kariyer edinme çabaları içindeyken tanıştığınız insanlar arasında?..
Ayrıca bu sene bol bol enteresan rüyalar görebilirsiniz, gelecekten haber veren rüyalar. Sezginiz dorukta olacak bir sene boyunca.
Önce harekete geçip başarıyı ilk kazanan siz olabilirsiniz! Yükselen bir konuda ilk atılımı siz yapıp parlayabilirsiniz. Yapacağınız işler ve girişimlerle ses getirebilir, bir yıldız gibi parlayabilirsiniz.
Bir ev veya yazlık almaya ne dersiniz?
Kitap yazmak, eğitimde ilerlemek, iş kurmak, işte yükselmek isteyenler için fırsatlar yılı olacaktır. 25 Aralıkta burcunuza Satürn geçince, ciddi ve büyük bir amacınızı eyleme geçirme zamanıdır derim.
Sağlık sorununuz varsa, Jüpiter’in şanslı desteği sorununuzu çözmeniz ve geride bırakmanız için size şans verecektir. Şifa verici etkisini hissedersiniz Jüpiter’in.
Şanslı bir yıl olunca, kendine aşırı güvenden kaynaklı riskleri görmezlikten gelebilirsiniz. Temkinli olmayı da ihmal etmeyin.
Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Oğlaklar Şans yıldızı Jüpiter Aslan’da 8.evinize geçiyor ve bir sene boyunca burada kalacak.
Burası büyük yatırımlar, alacak,verecek, sigorta ve sağlık evidir kısaca.
Ve hayatı daha derinden algıladığımız, sezgimizle görülmeyen enerjilerle iletişime geçebildiğimiz, telepati yapabildiğimiz alandır.
Şimdi biraz mola, biraz derinleşme zamanı derim. Kendinizle, sezginizle baş başa kalma zamanı. Rahatlama zamanı.
Önemli yatırımlar yapabilirsiniz Jüpiter’in size desteğiyle. Bazı planlar için borç almak, kredi çekmeniz mümkün.
Para kazanmak için, büyük para kazanmak için yurt dışı veya içinde size başka başka mekanlardan imkanlar doğabilir. Bir süreliğine gidip başka bir yerde çalışmanız mümkün olabilir.
Hayalleriniz zenginlik üzerine olacak. İş yeteneğinizle yatırım planlarınızı birleştirince, bir yıl boyunca maddi kazançlarınızı artırabilecek ve büyük maddi yatırımlar yapabileceksiniz.
8.evdeki Jüpiter ayrıca sizin hayatınızı koruyan bir etkidedir. Sorunlara karşı sizi koruyacaktır.  
Tanrı sevgisi, kendinize olan inanç vs bu tür içten, ruhtan gelen şeylerde derinlik yaşayacaksınız. Tabii bunları sorgulamak ve araştırmak, bunun üzerine kitaplar okumak isteyenler de olacaktır.
Bazı Oğlaklar riskli bir olayın veya bir sorunun içinde kendini bulabilir, Jüpiter bu tür belalardan sıyırıp çıkarmak için bir şanstır.
Boşanma düşüncesinde olan Oğlakların nafaka ve vergi ile ilgilenmesi söz konusu olabilir.
Ortaklık düşüncesinde olanlara Eylülden itibaren şartları görüp öyle harekete geçmesini tavsiye ederim.
Havadan ve mirastan para ve mal kazanmanız mümkün bu sürede.
Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Kovalar için büyük aşk ve evlilik zamanı!
Birden aşık olabilir ve hızla evlilik yapabilirsiniz. Çünkü Şans yıldızı Jüpiter 16 Temmuzda zıt burcunuz Aslan’a geçiyor!
Beklenmeyeni bekleyin, sürprizler ard arda gelebilir.
Zıt burcunuza geçen Jüpiter en başta, aşk demektir. Hem de büyük aşk zamanı!
Ayrıca popüler olmak, sahne ortasına atılmak, alkışlanmak, teşvik edilmek ve sonra da rakiplerle mücadele etmek sırası sizde.
Uzun zamandır çaba sarf ettiğiniz, yüreğinizi koyduğunuz uzak vadeli bir amacınızı tamamlamanız için Jüpiter imdadınıza yetişti. Gitmeyen işler, zorlayan şartları lehinize biraz olsun kolaylaştıracak, bu amacı tamamlamak için ihtiyacınız olan insanları adeta yanınıza getirecek. Gökte ararken yerde bulacaksınız bazı fırsatları ve insanları.
Yeni bir işe mi girmek istiyorsunuz, evlenmek mi, kendinizi tanıtmak, ünlü olmak mı, yoksa, yurt dışına gitmek ki, belki bazı ilk’leri yaşamak mı, hayatınızın aşkıyla karşılaşmak mı, bir okul okumak, bir kursa gitmek mi?
Hayat çıtanızı yükseltmede size destek olacak neleri istiyorsanız, mutlu olmak adına nelere özlem ve istek duyuyorsanız, o isteğinize kavuşmanız mümkün bir sene boyunca.
Çevreniz genişleyecektir bu arada, eski dostlarla ve yakınlarla bir araya geleceksiniz, yeni ve değerli insanlarla tanışacaksınız ayrıca. Birlikte dostluk kuracağınız ve işbirliği yapacağınız insanlar dolacaktır çevrenize.
Bir beceri veya yeteneğinizi geliştirmek için elinize geçen eğitim fırsatlarını değerlendirin.
Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 
Balıklar yeni gelişmelere göre hayatınızı, gündelik yaşamınızı ve işinizi ayarlama zamanı. Yenilenen hayatınızı daha düzgün, daha kaliteli seviyede ve daha huzurlu yaşamak için kolları sıvayın.
İşinizde bir zam alabilirsiniz veya iyi para getiren bir işe girebilirsiniz. Bu sene çalışmayım, devletin veya ailenin parasından geçineyim diyenler için de beklediği fırsat gelebilir. Belki aranızda emekli olup emekli maaşı almak isteyen çıkabilir.
İş yerinizde olan güzel gelişmeler sizi de mutlu edecektir, yeni giren insanlar kafanıza göre olabilir.
Sağlık ve bakım için tıbbi ve doğal tedavi ve bakım yollarına başvurabilirsiniz. Ayrıca Aslan burcu etkisiyle, estetik yaptırmak isteyen Balıklar olabilir. Daha lüks ve gösterişli giyim tarzı edinebilirsiniz, tarzınızı yenileyip parlatabilirsiniz.
Moda ve sanat alanında çalışmak isteyen Balıklar için güzel iş fırsatları gelecektir.
Daha sağlıklı olmak adına hayatınıza yeniden bir düzen getirecek, gündelik hayatınızı ona göre programlayacaksınız. Sağlık probleminiz varsa, büyümeden çözün, ihmal etmeyin. Bunun için Jüpiter sizi doğru kişilere ve yerlere yöneltecektir.
Parlak Şans Yıldızı sizinle olsun dileklerimle.
Astrolog Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder