1 Ağustos 2014 Cuma

Astrolog Semavii’den 2014 Ağustos Ayı Burç Yorumları


Astrolog Semavii’den 2014 Ağustos Ayı Burç Yorumları
(Not: Yükselen Burcunuzu okumayı da unutmayın.)
 
 
Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )

Koçlar dost burç Aslan’a geçen Şans yıldızı Jüpiter’in nimetlerinden bu aydan itibaren bol bol faydalanacaksınız. Ağır aksak giden işleriniz hızla gitmeye başlar, dış şartların baskısını üzerinizden atıp nihayet hayattan daha fazla keyif alarak güzel şanslı fırsatları üzerinize çekecek, hayatınızı geliştiren ve yüzünüzü güldüren haberlerle mutlu olacaksınız. Yönetici yıldızınız Mars Akrep’e geçmiş durumda. Mars’ın zaman zaman sert enerjisinden dolayı riskli konulara, tehlike yaratabilecek durumlara karşı ve sağlığa dikkat edin bu ay boyunca. Öte yandan koruyucu enerjiler altındasınız. Bu ay çok istediğiniz bir şeyi gerçekleştireceksiniz. Bu parasal bir konuda masraf yaratan bir şey olabilir ama para da geliyor zaten merak etmeyin.
Şansınızın önü açılması için sıkıntı veren şeylerin bitmesi kaçınılmaz olabilir. Bir konuda istediğiniz hedefe ulaşmak için beklediğiniz fırsat elinize geçecek, adeta bir güç geçecek elinize. Şimdi sıra bende, diyeceksiniz. Önemli bir hamle yapacaksınız. Hızlı ama dikkatli ve temkinli olmayı elden bırakmamanız da gerek.  
Bu ay iş değiştiren ve yeni bir işe imza atanlar olacak aranızda. Tazminat almak, banka, vergi, sigorta işlerinizi halletmekle meşgul olacaksınız. İş yerinden talep ettiğiniz maddi şeyler için hamleyi ayın başında yapmanızı tavsiye ederim. Ay ortasında temkinli olun akabinde, sonra hedefinize ulaştığınızı göreceksiniz.
Eski bir şeylerin yıkılması ve yenisinin gelmesinin zamanı. Bu hayatınızı yenileyip maddi-manevi olumlu bir yenilenme getirecektir size.
Bir aile büyüğünün sağlığı önemli bu ay. Bir ameliyat veya tedavi gerektiren bir sağlık sorununun aşılması gerekebilir.
Kimi Koçlar için kendi sağlığı önem taşıyor. Bu ay ilgilenmeniz sağlık sorununuza çözüm getirecektir. Hatta sağlık tedavisine daha önce başlayanlar bu ay önemli ve olumlu bir tamamlanma, olumlu bir sonuca varabilir.
Parasal açıdan iyi ve verimli bir dönem. Beklediğiniz paraları almak ve çaba gösterdiğiniz işlerde hak ettiğiniz paralar alıyorsunuz. Lüks harcama için kesenin ağzını açacaksınız, para geliyor, istediğiniz ve planladığınız şeyleri alabileceksiniz.
1-5 ve 29-31 Ağustos arasında sakarlık, kaza riskleri, başkalarından kaynaklanan kaza riskine, öfke ve çatışmaya karşı dikkatli olun. Öfke kontrolüne önem verin ve güvenlik konusuna dikkat edin bu günlerde. Ayrıca parasal konularda temkinli ve uyanık olun.
Ayın genelinde yıldızlar sizden yana, yıldızlar adeta sizi şahlandırıyor bu aydan itibaren hayır kelimesini dinlemeyen, zafere, hedefe odaklı ve tutkuğunu koparan olacaksınız ve istediğiniz şeyleri başarma gücü ve şansı bulacaksınız. Adeta 5-6 ayda halledemediğiniz şeyleri 1 ayda başarabileceksiniz, çünkü şansınız açıldı, yıldızlar “buyurun” diyor size!..
Bu ay başka yerden para geliyor size. Havadan para gelmesi ihtimal. Bir şansınızı deneyim derim.
Bu ay aşk aylarınızdan biri. Venüs ayın 12’sine kadar ilişkisi olan ve evlilik için mutluluk ve huzur vaat ediyor. 12’inden sonra Aslan’a geçen Venüs hem ilişkisi olanlarla hem aşk bekleyenlere şahane sürprizler hazırlıyor. Aşk bekleyen Koçların ayakları havada, aşktan başınız dönecek!..

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )

Boğalar son bir-iki yıldır uğraştığınız bir konuda bir sonuca varmanız mümkün bu ay. Belki sizi uğraştıran ve sıkan bir konudur bu ancak halledilmesi de gerekir. İşte, bunun için gelişmeler sizi bu konuyla yoğun bir şekilde meşgul edecektir ay boyunca.
Kiminizin davası, kiminizin evle ilgili meselesi, kiminizin ise ilişkilerle alakalı bir meselesi olsa gerek. Sanırım bu konuda sizin yapacağınız şey, meseleyle ilgili karşı tarafın dediğiniz kabul etmek olsa gerek. Etmeseniz kavga var demektir.
Boğalar için biraz zor bir ay olacağa benzer. Onun için bu ay olayları çok iyi yönetmeniz, gerekli olgunluk ve sorumluluğu göstermeniz gerekir.
Kiminiz ev, kiminiz iş, kiminiz bir ilişki konusunda biri bitiş yaşayabilirsiniz. Ancak bu biraz masraflı ve pahalıya gelebilir size. Karar vermeden önce olasılıkları iyi düşünmeniz gerekir.
Öte yandan akıllı oynarsanız, krizi akıllı aşarsanız, çok önemli bir hedefinize ulaşıp bir güç elde etmeniz de mümkün. Bu konuda birinden alacağınız destek, bir ilham, bir dayanışma imdadınıza yetişecektir.
Masraf gözüküyor size. Beklediğinizden fazla masraf çıkabilir. İyi para kazanma imkanınız var ancak dereyi görmeden paçayı sıvamayın derim. Ölçüyü kaçırmak hedeflerine ulaşmanızı geciktirir çünkü. İhtiyaçlarınızın öncelik-sonralık sırasını programlayın.
Şans yıldızı Jüpiter yuva evinize girdi artık. Bir sene boyunca burada kalarak, sizi yuva konularında destekleyecektir. Ev almak, evlenmek yuva kurmak, çocuk sahibi olmak, eve lüks eşya almak, güzel bir yere yerleşmek ve parlak bir işe başlamak konusunda destekleyecektir. Büyümenin, kalkınmanın sancılarını yaşarsınız yer yer. Planlı ve hedefe odaklı ve sabırlı olmak kaydıyla ne isterseniz elde edebileceğinizi bilin. Yeter ki plan ve istek bir arada olsun.
Bu ay düşmanlık ve kavga konusunda dikkatli olun. Dışarıdan gelebilecek tehlikelere karşı da dikkatli olmak gerekir. Resmi konuda da sorun yaşamak konusunda temkinli olmanız gerekir derim.
Kimi Boğalar hiç beklemediği bir yerden parlak bir iş teklifi alabilir. Bu işin önemli ve parlak başarı ve para getirmesi mümkün. Kiminiz de, beklemediği yerden çok önemli bir maddi destek alacak görünüyor.
Çok enteresan bir ay olmaya aday sizin için. Bir dönüm noktası adeta sizin için. hayat şartlarınız köklü bir şekilde değişime yöneliyor. Zorlu bir ay ama iyiye giden, hatta kiminiz için çok parlak bir dönem başlıyor diyebilirim. Ama bu alacağınız tavır ve hedeflerinize bağlı unutmayın. Yanlış hedef ve yanlış ilişkiler ve sorumluluk konusunda gösterdiğiniz yanlışlar hayatınızı tam tersi bir dönem zindana da çevirebilir.. Herşey size bağlı bir yerde.. Kadersel gelişmeler var ama bunların karşısında sizin yapacaklarınız yönünüzü belli edecek. Korunmanız var, içinize kulak verin, kalbinizi ve sezginizi dinleyin.
Ev veya iş değişikliğine hazırlanan var.
Önemli kişileri evinizde misafir edecek, ağırlayacaksınız.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
İkizlerin şanslı bir ayı olmaya aday. Başarı kapınızı çalıyor. Güzel haber ve müjdeler alabilirsin ayrıca.
İş veya başka önemli bir konuda önemli bir hedefinize ulaşmanız mümkün. Başarılarınızın ödülü gibi bir gelişme var.
Öte yandan, bu ay işte gizli düşmanlıklara dikkat etmekte fayda var. Sizinle birileri uğraşabilir, hırsınız kusabilir üzerinizde. Belki dolaylı yoldan yapar bunu ama gelecek ay kendini belli eder.
Kimi İkizlerin iş yerinde değil başka bir yerde iletişim kurduğu, tanıdığı birine karşı dikkatli olması gerekir.
İş yükünüz artmakla beraber, dinamik ve hareketli hissedeceksiniz kendinizi. Yoğun bir çalışma temposu sizi bekliyor. Ama tatile de zaman ayıracaksınız ne yapıp edip.
Önemli iş, görev, bir proje veya işbirliği için imza atacaksınız. Bu sizin için yeni bir şey olsa gerek, yeni bir deneyim alanı ancak başarı getirecek, sizi parlatacak, hakkıyla başaracağınız ve başarılarınızla kendinizden söz ettireceğiniz türden bir atılım olsa gerek.
Ün veya tanınma isteyen İkizler için bekledikleri fırsat geliyor. Parlak bir ay sizi bekliyor.
Yetenek ve becerilerinizi paraya dönüştürmeyi bileceksiniz. Hak ettiğiniz maddi karşılığı almak isteyecek ve konudaki kendine güvenli duruşunuzla insanları ikna edeceksiniz.
Resmi bir yerle bağınızı koparabilirsiniz. Bu bir banka, sigorta kurumu veya alışveriş yaptığınız bir yer de olabilir.
Sağlığa dikkat derim. Yoğun tempo sağlığınızı zorlayabilir. İşte ve evde sakarlıklara karşı da dikkat etmek gerekir.
Yaşlı bir yakınızı sağlık nedeniyle ziyaret edebilirsiniz.
Aşk için hareketli ve güzel gelişmeler var. 12’sinde Venüs Aslana geçip Jüpiterle ve Merkür bir arada, aşk kapınızı çalıyor özetle!

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )

Yengeçler ay boyunca parayla meşgul olacaksınız anlaşılan. Para eviniz parlak yıldızlarla dolu. Haydi hayırlısı diyorum. İyi paralar kazanma zamanınız.
İşe girmek isteyenler için şahane iş fırsatları geliyor. Beklediğinizden de iyi bir işe sahip olabilirsiniz. Kiminiz de bir proje, bir girişimin altına imza atabilir, akabinde çok para kazanabilirsiniz. Kiminizin de gelen bir terfinin ardından hem iş yükünüz artacak hem parasal kazancınız.
Ancak gelecek parlak işin size sorumluluklar yükleneceğini de bilin. Büyük paralar kazanmanın sorumluluk bedeli de var.
Bu ay tüm Yengeçlere sorumluluk getiren bir gelişme var. Kiminize, çocuk sorumluluğu, kiminize terfi veya parlak bir iş teklifinin ardından gelen iş sorumluluğu, kiminize evle ilgili bir sorumluluk, kiminize bir yakınına bakma sorumluluğu, kiminize büyük bir aşkın sorumluluğu..
Bu ay düğün yapıp evlenenler olacaktır aranızda. Masraf, düğün masrafı var. Tabii evlenen siz  değil, bir dostunuz veya yakınız da olabilir.
Masrafları abartmayın derim. Parlak kazançlar geliyor ancak fazla masraf üstlenmeyin derim.
Sağlık iyi görünmekle birlikte, bazı sert açılar için şimdiden önlem alın derim, sağlığınıza özen gösterin.
Bir gezme, seyahat söz konusu olabilir. Yakınlarla görüşmek, bir arada olmak için yapılacak bir seyahat olabilir. Seyahat haricinde, uzaklardan tanıdığınız kişilerin de gelmesi söz konusu ayrıca. Yoğun bir tempo sizi bekliyor.
Sosyal, aktif, hareketli ve biraz da yorucu bir ay olacak. Öte yandan hayatınızda oturmadığınız şeyleri de yerine oturtacak, rotanızı belli edeceksiniz. Taşlar yerine oturacak adeta.
Bir yakınızın sıkıntısı veya üzüntüsünü paylaşabilirsiniz.
Yengeçleri aşk sizi çağırıyor. Aşk bekliyor bazı Yengeçleri. Hem de sağlam, güçlü bir aşk. İlişkisi olanlar ise ciddi kararlar almaya niyetli.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )

Aslanlar burcunuza giren Şans yıldızı Jüpiter size gerek iyi konularda gerekse sıkıntıda yardım edecektir. Bu aydan itibaren şansınızın arttığını daha fazla hissedeceksiniz. Önemli sorunları geride bırakacaksınız.
Yeni bir döneme giriyorsunuz. Sizin için önemli bir konuda başlangıç yapmak, yeni bir yola girmek söz konusu. Farklı ve yeni bir iş alanı veya aynı işinizde farklı bir alanda veya yerde çalışmanız veya girişim yapmanız mümkün. Bu belki ek iş şeklinde olabilir veya asıl işiniz olabilir. İşinizde yükselmek için iyi bir zamandasınız. Ancak mevcut sorumluluklarınız ve sorunlarınız yeni başlangıcı rahat yapmanıza engel olabilir. Hızlı başlayan ama ağır devam eden bir süreç yaşayabilirsiniz bir süre daha.
Yine de, hayatınızı bir anda dolduran, canlandıran ve sizi heves ve azimle coşturan gelişmeler mutlu edecek. Belki de uzun süredir ilk kez yeniden büyük bir amaç ve yaşama sevinci ile dolduğunuzu, yenilendiğinizi hissedeceksiniz. Yeni dönemin başladığını ve bu aydan sonra hayatınızın bazı konularda başka türlü akacağını anlayacaksınız.
Kimi Aslanlar adından söz ettirecek. Toplum önüne çıkmanız, bir başarı üzerine hakkınızda konuşulması mümkün. Belki kiminiz bir toplumsal konuda başı çekecek, dikkatleri çeken bir çıkış yapacaksınız.
Ayın ilk yarısı tatil için güzel görünüyor.
Evde bir yakınızın sağlığı sorun yaratabilir, onunla bir süre ilgilenmeniz gerekebilir.
Yeni işe girmek isteyenlere ayın ilk yarısında işe girmelerini tavsiye ederim. İlk yarı fırsatlar güzel gelir. Sonrasında kafanız karışabilir ve tam olarak beklentinize uymayabilir gelen fırsatlar.
Sağlık sorunu olan Aslanlar için bu ay özellikle ayın ilk yarısında dikkatli olmanızı ve özenli olmanızı tavsiye ederim.
Aşk enteresan. Bir gizli hayranınız olabilir. 12’inden sonra ortaya çıkabilir bu kişi ve size aşkı ilan edebilir. Ancak aşkta ikilem yaşamanız da mümkün. Sizin kafanızdaki kişiyle sizden hoşlanan kişi aynı olmayabilir. Ayrıca gizli kapaklı ilişkiler konusu söz konusu olabilir.. Aşk 12’sine kadar öyle veya böyle kara karıştırıcı. Hem iyi hem acaba’ları olan durumlar..
Aşk konusunda doğru adım atmak için en iyisi 12’den sonrasını beklemek gerek derim. Ondan sonra birden atılıma geçebilir, inisiyatifi ele alıp hedefi 12’den vurabilirsiniz. 12’sinden sonra gelen aşk mutlu eder.
Yıldızlar bekar Aslanları yakında evlendirmeye niyetli haberiniz olsun.
Büyük aşk için özellikle gelecek ayı beklemek de gerekebilir.. Bu ay aşka hazırlanan ruhsal yapınız aşkı gelecek ay hayatınıza çekebilir. Yine de, kiminiz için önemli aşk karşılaşması bu ay olabilir ilişki gelecek ay başlasa da..
Aşk uzaklardan veya yeni gittiğiniz bazı mekanlardan gelebilir.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )

Başaklar içten içe büyük bir hazırlık döneminde olmalısınız. Yeni bir başlangıca başlamak üzeresiniz, ay sonunda 25 Ağustosta, bunun ilk adımlarını atarsınız.
Yaşantınızda bir değişim getiren yeni bir başlangıç söz konusu. Bu kiminiz için yeni bir işe veya göreve başlamak, kiminiz için yeni bir ilişkiye başlamak şeklinde olabilir.
Kiminizin önemli seyahatler var gündeminde.
Yurt dışıyla meşgul olacak kimi Başaklar. Hazırlık yapıyorsunuz adeta, belki yurt dışında önemli bir iş yapmak, bunun için oraya sık sık gidip gelmek durumunda bırakabilir sizi. Kiminiz de sanki oraya yerleşme hazırlıkları yapıyor.
Bu ay bir sayfa kapanacak adeta kimi Başaklar için, ay sonunda yeni bir sayfa açılacak.
Gizli, perde arkasından bazı imzalar atabilirsiniz. Hayat kalitesini yükselten ve hayat tarzını, hatta yaşadığınız yeri değiştiren bir işle ilgili olabilir bu veya beklediğiniz resmi, hukuki bir olayla ilgili bir olay da olabilir.
Ay sonlarında bir konuda biri/lerine hayal kırıklığı yaşatabilir, beklentilerini boşa çıkarabilirsiniz.
Aşk konusu sizin için de ilginç. Aranızda evlilik yapan olacaktır. Başka bir kent veya yurt dışında evlenebilirsiniz. Düğün için bir seyahat yapacak görünüyorsunuz.
Başka bir yerden lüks bir ev alma konusu gündemde kimi Başaklar için.
Bu ay hemen hemen tüm Başaklar için adeta, hayatını değiştiren gelişmeler var. Yılın belki de en önemli ayı diyebilirim sizin için.
Para konusu sizin dışınızda gelişen olaylardan ve yakınlarınızdan gelen paralar söz konusu. Bu bir mirasla ilgili bir konu da olabilir. Bir yakınınızın kazanacağı para size de yarayacaktır. Hatta bu ayki önemli başlangıcı kimi Başaklar bir yakınının üzerinden yaşayabilir, ona gelen önemli bir teklif beraberinde sizin de hayatınızı değiştirebilir.  
Aşk bekleyen Başaklara büyük aşk her an gelebilir bu ay, gözlerden ırak bir yerlerde başlayan ve yaşanan bir aşk söz konusu. Belki ay sonunda yakınlarınıza bir sürpriz yapıp şaşırtabilirsiniz aşk konusunda.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )

Teraziler bir dileğinizi gerçekleştirebileceksiniz.
Ne tür bir dilek olabilir bu? Kiminiz için aşk kiminiz için iş konusunda tabii. Çünkü yıldızlar sizin bu alanlarınızı tetikliyor, harekete geçiriyor.
Kiminiz içinse konu başka olsa gerek. Bir klube, bir gruba katılmak isteyebilirsiniz. Bu tür bir yerde, önemli bir başarı ve ödül sizi bekliyor. Çok önemli insanlarla tanışabilir, önemli bir işe imza atabilirsiniz.
Sizin için önemli ve dönüm noktası olan bir ay olacağa benzer.
Parasal konuda ay boyunca hırslısınız, tuttuğunuzu koparacaksınız adeta. Ancak çekişme, çatışması da bol bir dönem olacak. Engeller sizi öfkelendirebilir, daha iddiacı ve ısrarcı olabilirsiniz. Bu ay iddiacılık size kazandırabilir ancak Satürn’ün etkisinde, olmadık şeyler istemek ve daha hazır olmayan bir şeyde ısrar etmek iyi sonuç vermez. Dozunu, sınırını bilmekte fayda var ısrarcılığın derim.
İş ve kariyer kaynaklı görüşmeler yaptığınız biriyle aranız soğuyabilir. Sizin öne geçmek istemeniz birilerini rahatsız edebilir. Ancak yapmanız gerekeni de yapacaksınız, birilerini memnun etmek değil, kendi amaçlarınızı düşüneceksiniz.
Dolunay size iyi şeylerin yanı sıra, üzen bir gelişme de getirebilir. Bir hayal kırıklığı olabilir bu. Ancak genel itibariyle yıldızlar sizden yana bu ay.
Öte yandan gerçekçi olmaktan vazgeçmeyin. İsteyin ama sınırlarınızı bilin.
Kimi Teraziler sürpriz ve büyük bir aşka, kiminiz de sürpriz bir evliliğe adım atabilirsiniz.
Aşkta kıskançlık yaşanabilir. Ayrıca yeni aşk cephesinde, yaş farkı veya başka bir sorun ilişkiyi zorlayabilir.
Ay sonunda sağlığınıza özen gösterin. Ayrıca bir aile büyüğünün de sağlığına özen göstermek gereken zaman. Onun için sağlık harcaması söz konusu olabilir. İlgilenmek de şart bu ay Mars ve Satürn baskısı varken.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )

Akrepler yeni bir işe girmek için çok iyi bir zaman.
Önemli bir iş teklifi mutlu edecek sizi.
İşinizde parlamak ve başarılı işler çıkarmak için çok iyi zamanlardasınız.
Öte yandan ayın ikinci yarısında özellikle kıskançlıklar yaşayabilirsiniz. Gözde olmanız bazılarının gözüne batabilir. Dikkatleri çekeceğiniz önemli toplantılar, kalabalıklar içinde olacaksınız. Önemli ve hatta tanınmış kişilerle katılacağınız çeşitli organizasyonlarda yan yana gelebilir, tanışabilirsiniz. Önemli kişilerden takdir görebilirsiniz.
Bu ay işle ve toplumsal hayatınızla ilgili yaşayacağınız her şey sanki piyango gibi gelecek size. Hem yakın zamanda hem ileride çok faydasını göreceğiniz insanlar tanıyabilir,  yaptığınız başarı işlerin de hem bugün hem ileride meyvelerini bol bol yiyebilirsiniz. Onun için bu ay atılımcı olmak,  fırsatlar yaratmaktan kaçınmayın.
Bu arada, yıldızlar çok iyiyken, sert enerjileri de görmezden gelmemek gerek. İşte başarı yerine, işten çıkmak riski de var onu söyleyim de, ona göre kendinizi korumayı bilin.
Parasal açıdan parlak bir aydasınız her şeye rağmen. Çok iyi işbirlikleri size bol para kazandıracaktır. Hatta beklediğinizden de iyi paralar, belki de beklemediğiniz parlak paralar kazanabilirsiniz. Parada kesinlikle şanslısınız bu ay.
Diğer yandan kavgalı ve sert enerjiler de var, kimi Akrepler bir kavganın içinde bulabilir, bu bir davaya ya da kazan/kaybet savaşına dönüşebilir. Sonuçlarını iyi kestirmek gerek.
Mars artık sizin burcunuzda. Ayın ilk yarısında Mars sizi agresifleştirebilir yer yer. Saldırgan tavır içinde olabilirsiniz. Ne yaptığınızı bilmek, düşünüp öyle davranmak size kazandırır.
Bir hedefinize ulaşmak sizi ayrıca mutlu edecektir.
İlişki hayatında bir dönemeçtesiniz. Kiminiz evlenip kiminiz boşanacak gibi.
Aşk geliyorum diyor..!

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )

Yaylar şansınızı yeni bir alanda deneyebilirsiniz.
Marsın Akrep burcuna sizin 12.evinize geçmesi belki bu ayın yıldızları içinde, sizi en fazla rahatsız eden enerji olabilir. Bazı konularda harekete geçmeniz için bekleten durumlar olabilir.
Ayrıca uzun seyahatlerde sağlığınıza dikkat edin derim. Hayvan ısırmasına vs karşı da dikkatli olmakta kayda var derim.
Ve yolculukta olsun, yaşadığınız yerde olsun bazı resmi konuda aksilikler çıkabilir, bu tür sorunlar keyfinizi biraz kaçırabilir ama halletmek de kaçınılmaz olur.
Bir de, bu ay harcamaların dozunu ayarlamanızda fayda var derim. Parasal açıdan parlak bir döneme girdiniz ama bu ay akıllı olmak gerekir derim. Gelecek aydan itibaren rahatlama, şansınızın artması söz konusu olacak merak etmeyin.
Her şeye rağmen tatil çok iyi gelecek size. Üstelik tatil tatili tetikleyecek gibi.. Gittiğiniz yerde sürpriz yeni bir tatil planı yapacaksınız hızla gelecek ay için.
Zaten öz yıldızınız Şans yıldızı Jüpiter Aslana geçti, leyleği havada göreceksiniz, hem de öyle yakın yerleri gezmek değil, yurt dışına seyahatler ancak kesecek sizi.
Uzaklar, yurt dışı, resmi yerler, uluslarası alanlarda 1 yıl boyunca şanslar bekleyin derim.
Yapacağınız önemli bir işbirliği veya iş görüşmesi beklediğiniz şanslı fırsatı sunabilir size.
Tayin, terfi bekleyenler için güzel gelişmeler ve sürprizler var. Kiminiz bu ay taşınma hazırlıkları yapacaksınız, ya semt ya kent değişikliği.
Yurt dışına yerleşme planı yapacaklar da olacaktır bu aydan itibaren. Bu plan işten ziyade, bir evlilik, bir aşk vesilesiyle olabilir hatta.
Kiminiz iş kiminiz eğitim üzerinden hayat kalitesini yükselten bir sürece giriyorsunuz.
Ayın ikinci yarısı yeni işe girmek, yeni bir anlaşmanın altına imza atmak mümkün olabilecek. Beklediğiniz fırsatları sunan yeni bir iş dönemine girebilirsiniz.
Ödemeler, resmi işler problemli ancak zamana yayarak halledebilirsiniz. Bu konuda ayın ikinci yarısı rahatlarsınız ancak.
Büyük bir aşk için hazır olun.
Gizli ilişki konusuna dikkat etmek gerekir öte yandan.
Aşk için özellikle gelecek ayı bekleyin derim ancak bu ayın ortasında da her an aşk kapınızı çalabilir! Aşk uzaklardan gelebilir, gittiğiniz yerlerde. Ayaklarınızı havalara uçuran bir aşk olabilir bu.
Bu ay gizli işler peşinde koşan kişilere dikkat edin derim.
Ayrıca sağlık konusunda sorununuz varsa, küçük bir operasyon bile gerekebilir.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )

Oğlaklar para, sigorta, vergi ve yatırım işleriyle meşgulsunuz.
Önemli bir para elinize geçebilir. Kiminiz işten çıkıp tazminat alabilirsiniz. Kiminiz ise, önemli bir yatırımla büyük para kazanabilirsiniz.
Geçmişte elinizden kaçırdığınız bir fırsatı yeniden yakalayabilirsiniz. Ancak bu bir şeyden fedakarlık yapmayı gerektirebilir. Yatırıma yönelik bir fırsat olabilir bu. Parlak görünüyor. Ancak henüz pürüzler var görünüyor, bunların giderilmesi gelecek ayı bulabilir.
Gayrikemkul, altın vs gibi yatırımlar size kazandıracaktır. Gereğinden fazla harcamaya neden olabilir ama sonuçta siz karlı çıkarsınız.
İş yeri olanlar bir çalışanını işten çıkarabilir veya kirada evi olanlar kiracını çıkarabilir. Resmi yollardan veya bankadan vs beklediğiniz parayı alabilirsiniz. Öte yandan maddi şartlarınızı zorladığınızı düşünürseniz, şartları iyi hesap edin derim. Astarı bezinden pahalı iş çıkmasın.
Yakınlar ve çevrenizdeki kişilerle birlikte bir karara varmanız için iyi zaman. Sizi bir hedefinize ulaştıracak ortak kararlar alabilirsiniz.
Bu ay bir dost veya yakınınızla tartışmanız da mümkün. Buna dikkat edin derim.
Eş veya bir aile büyüğünün sağlığına dikkat etmek gerekebilir.
Mahkeme veya devletle ilgili bir işiniz, bir meseleniz varsa gelecek aya bırakmak daha iyi lehinize sonuç almanız için. Bu ay olanlar canınızı sıkmasın, gelecek ay şartlar değişebilir lehinize çünkü. Üstelik bu ayki sorunlar kimsenin kazanmadığı şartlar doğurur. Onun için gelecek ay kendiliğinden çözülecek konuları sabırla bekleyin.
İşbirlikleri de bu ay pürüzlü olabilir. Sabır, ciddiyet ve açık konuşmak lazımdır.
Bol alışveriş yapacaksınız.
Aşk için güzel bir ay ancak kıskançlık ve cinsellik konusunda sorunlara dikkat etmek gerekir derim. Bu tür sorunlar gelecek ay aşılabilir. Sabır ve karşılıklı anlayış lazım.
Lüks şeyler alıp güzel eğlence ve gece ortamlarına gidebilirsiniz partneriniz veya eşinizle. Kiminiz de bir yenilik yapıp yurt dışına seyahat edebilir, bir gezme, bir tatil olabilir bu.
Ancak yurt dışına bir süreliğine çalışmaya giden de olacaktır aranızda. Bu konuda enteresan gelişmeler olabilir.
Kıskançlığa, husumete dikkat.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )

Kovalar önemli kişilerle görüşmek için bir seyahat yapabilirsiniz.
Tepenizde hayli sert yıldızlar var, yükümlülükleriniz ağır görünüyor bu ay. Belki görünüşte sakin olabilirsiniz, hatta Şans yıldızının zıt burcunuz Aslana geçmesiyle heyecanınız, coşkunuz artmış olabilir. Ancak bir taraftan da sıkıntılarla ve ciddi konularda karar vermek zorunda kalmakla meşgulsunuz.
Resmi işler sizi ay boyunca meşgul edecektir. Sorun veya engel yaratan durumlar bir gerilimin ardından çözülebilir.
Yeni bir işe tantanayla başlarsınız. Sizden bekledikleri ve istedikleri sizi zorlayabilir. Hatta çatışma yaşayabilirsiniz. Ancak anlaşmaları önceden sağlam yaptıysanız bir süre sonra anlaşma sağlarsınız.
Almanız gereken önemli kararlar var. İnisiyatif sizde görünüyor. Ancak sizi de zorluyor görünüyor. Bu ayı gerçekten sağduyulu, sağlıklı aşmanız gerekiyor. Hayli zorlayan bir ay görünüyor açıkçası.
Ayın ikinci yarısında yetkili ve ilgili kişilerle bir ortak anlaşmaya varırsınız. Ancak hesap etmediğiniz durumlar ortaya çıkabilir.
Sizin için pek mutlu şeyler yazmadım bu ay için ancak merak etmeyin güzel şeyler de var hatta çok mutlu edecek gelişmeler de olacak. Bu ay çok zorlayan durumlarla çok sevindiren durumlar adeta iç içe geçmiş durumda sizin için.
Kıskançlık ve husumet yaratmak isteyen, kariyerinizi kıskanan tiplere dikkat edin derim. Yasal olarak kendinizi korumaya alın.
İyi haber para konusunda mesela. Parasal bir hedefinize ulaşacaksınız. Beklediğiniz parasal konular sizi memnun edecek şekilde sonuçlanacak. 
Kariyer ve iş konusunda sizi zorlayan koşullar olsa da, gücünüz de yerinde olacak, lafınızı geçirebileceksiniz ilgili yerlere.
Sağlık önemli bir de bu ay. Hem sizin hem ailede bir büyüğün sağlığı önemli. Ancak sağlık konusunda yetkili kişilerle de anlaşmazlık yaşamanız mümkün. Belki yapılan tedavi ile ilgili bir pürüz doğabilir ve çözülmesi zaman alır. Ay boyunca sağlığa dikkat etmek lazımdır derim, özellikle bir aile büyüğünün.
Güzel gelişmelere dönelim yeniden. Yaptığınız bir işle veya yaşadığınız bir ilişkiye dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, hakkınızda konuşturacaksınız. İnsanların, çevrenizin takdirini kazanacak başarılara imza atacaksınız.
Aşk için önemli bir ay. Bu ay aşkı en fazla siz heyecanla yaşayacaksınız görünüyor. Parlak ve önemli birinden bir aşk veya evlilik teklifi almanız mümkün.
Kalbi boş olan Kovalar, hayranlarınız artacak, çevrede aranılan, hayranı bol olan biri olacaksınız. Cazibelisiniz ay boyunca.
Yakınlarınıza bir konuda sürpriz yapabilirsiniz.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Balıklar parlak ve yeni bir işe girmek için en iyi zaman diyebilirim sizin için.
Öte yandan güçlü bir engeli aşmanız da gerekebilir. Kiminiz de bu parlak iş için önemli bir fedakarlık yapmak, bir şeyden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.
Ayın ikinci yarısında Merkürün zıt burcunuz Başakta gezdiği sıralarda, aldanma, aldatılma ve skandal konularında dikkatli olmanız gerekebilir. Söylenen sözler aleyhinize çalışabilir daha sonra. Ayrıca ilişkilerin belli olmadığı, iyinin kötü kötünün iyi çıkabileceği zamanlar.
Bu arada, skandal işlere veya entrikalı işlere siz de bulaşabilirsiniz. Ancak bu tür konular birkaç ay sonra başınızı ağrıtabilir. Siz siz olun güvenli yollardan hedefinize ulaşmaya çalışın derim, yapılan göz boyayıcı öneri ve işbirliği hevesinizi kabartmasın yakın zamanda Satürn sizi testlerden geçirmeye niyetlenirken..
Tabii bu dediklerim tüm Balıklar için geçerli değil, bazılarınız için geçerli.
Kiminiz bu entrikalı işleri kariyerinizde kiminiz ilişkilerde yaşayabilirsiniz. Enteresan bir dönem sizin için. Hem oyunbaz, karmaşık hem iyi.. Artık nasıl tavır aldığınıza bağlı gelişmeler.
Parada şanslısınız. Yeni işe girecekler iyi para veren bir işe girebilir, güzel, hoş bir çalışma mekanında çalışabilirsiniz. İşi olanlar ise, ücretini artırmak için yetkili kişilerle görüşebilir, istediği sonucu alabilir ayın ilk yarısında.
İkinci yarı gerçekten ilk yarıdan biraz farklı. Hem iyi hem dumanlı, sisli, güvenilmez.. Onun için ikinci yarıda ciddi kararlar vermeyin, gözlemleyin ve gelişmelerin ardından ne yapacağınıza karar verin.
Evli Balıklar eşin ailesiyle ilgili bir problem için eşine destek verebilir. Kiminiz de eşinin ailesiyle çatışma yaşayabilirsiniz.
İş yerinde sizden daha az yetkili olan biriyle çatışma yaşayabilirsiniz. Ancak hafife almayın derim, ileride daha büyük problem olmadan ciddiye alın ve çözün.
Bir dava, mahkeme olayınız olabilir. Kavgalı, çekişmeli bir şey olacak gibi.
Genelde çok iyi bir ay sizin için ancak pürüzlü ilişkilerin su yüzüne çıktığı, sorunların ötelenemediği zamanlar da yaşamaktasınız. Kanımca herkes eteklerindekini dökecek, rahatlayacak siz de dahil ve karşılıklı bir anlayışa varan sorunları çözerek yoluna devam edecek, varamayanlar ise işi mahkemeye taşıyacak veya suçlamalar, dedikodu, iftira vs durumlara maruz kalabilecek. Hem parlak hem çok güvenilmez bir ay açıkçası.
İlişkisi olanlar için güzel bir ay diyebilirim ilk yarı. İkinci yarı aşk konusunda da pek muğlak, pek belirsiz ve hatta herkesin kendine bencil olduğu, ne sizin ne partner adayının burnundan kıl aldırmadığı, önce ben dediği zamanlar.
Aşk çalıştığınız yerde, bir AVMde, sinemada veya gittiğiniz bir hastanede karşınıza çıkabilir.
Lüks bir yere taşınma gündeme gelebilir. Bu ay sizin için en güzel şey, lüks, hoş bir yerde dinlenmek, parlak kazançların ve aile vs tadını çıkarmak derim.
Kalp, damar vs sağlığa dikkat edin.
Yaşlı bir yakını ziyaret edebilirsiniz ayın ikinci yarısında.

Parlak şans yıldızı sizinle olsun dileklerimle…

Astrolog Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder