8 Kasım 2015 Pazar

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 7-14 KASIM 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

7-14 KASIM 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Dikkatiniz ortak işler, vergi, borç-alacak, ödemeler, banka, kredi vs işlerinde. İhtiyacınız olan parasal kaynakları elde edebilir, beklediğiniz paraları alabilirsiniz. Bir iş için birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelip, işi masaya yatıracak, bazı hazırlıklar yapacaksınız. Resmi işleriniz varsa, bu konuda 12’nden itibaren ilerleme ve sonuç kaydedebileceksiniz. Parasal konuda aile desteği alabilirsiniz. Aşk, ilişki, sosyal hayat canlanıyor, 10’undan itibaren.


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Bazı istek ve hedeflerinize ulaşmak için harekete geçeceksiniz. İşbirliği kazandıracak. Öte yandan bir konuda kendinizle yüzleşecek, hatalı yanınızı görüp kabul edeceksiniz. Bu size bir aydınlanma getirecek, asıl o zaman ruhsal olarak gerçek hedeflerinizi ve sizi neyin mutlu edeceğini net bir şekilde görebileceksiniz. Aileyle ortak maddi konular, ortak para, ortak işler gündemde. Aşkta sevildiğinizi bilmek mutlu edecek. Beğeniliyor, seviyor-seviliyorsunuz.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
İş, çalışma ortamı yoğun, sorumluluklar sizi bekliyor. İşinizde beklediğiniz parasal kaynak, maaş artışı veya maddi ek kazanç için fırsatlar gelebilir önünüze. Çok çalışacaksınız ama değecek buna, işlerinizi hızla bitirip yeni işlere, hedeflere başlayabileceksiniz. Sağlık konusunda sorun yaşayanların içlerini rahatlatan güzel bir şifa, iyileşme dönemi. Venüs ve Mars hafta sonuna doğru aşk evinize girince, aşk ve sosyal hayatınız hareketlenecektir.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Kafanızdaki hedefler için atılımları yapabilecek kararlılık var. Aradığınız fırsatları ve desteği bulabileceğiniz zamandasınız. Bilgi, tecrübe ve yeteneklerinizi birlikte kullanabileceğiniz imkanlar bulacak, takdir edileceksiniz. Yeniay 12’inde aşk, girişim, çocuk ve yaratıcılık evinizde doğuyor. Bu konulardan biri için harekete geçip iyi sonuç alabileceksiniz. Aileyle, sevdiklerinizle bir arada olmak mutlu edecek. Taşınmak veya evi süslemek, eşya almak için plan yapacaksınız.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Bu ara kiminiz inzivaya çekilip, evde vakit geçirmek, ailenizle ilgilenmek ve evde misafir ağırlamak isteyeceksiniz. Kiminiz içinse, yeni bir konuda hazırlık ve başlangıç yapma zamanı. Bir şeye start vereceksiniz, işbirliği yaptığınız kişilerle baş başa görüşecek, birlikten güç doğar misali ortak kararlar alabileceksiniz. Yeni bir işe başlayan olabilir. Aşkta ilginç bir zaman, çevrenizde sizi beğenen, takdir eden biri temas kurmak isteyebilir. Bir yakınızın güzel haberine sevineceksiniz.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Para eviniz şenleniyor. Harcamalar artarken paralar da geliyor. Bazı lüks harcamalar için harekete geçebilirsiniz, epeydir almak istediğiniz şeyleri alabilirsiniz. Kiminiz giyim tarzında bazı yenilikler yapacaksınız, kiminiz eğlence, gezme için harcayacaksınız. Bilgi, tecrübenizi büyüteceğiniz başarılı iş deneyimleri için güzel zaman ayrıca. Geçmişte hak ettiğiniz veya aileden gelen bir maddi konu olumlu gelişmeyle gündeme giriyor. Aşkta değer bulmak mutlu edecek.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Bir süredir ruhsal alem, bilinçaltı evinizi meşgul eden yıldızlar sizi sıktı, kendinizi bir konuda yetersiz veya çaresiz hissetmiş olabilirsiniz. Şimdi o duygulardan sıyrılıp, yeniden kendinize güvenmeyi, ışıl ışıl parlamayı başaracaksınız. Mars ve Venüs burcunuza giriyor. Gözler üzerinizde olacak, beğenilecek, takdir göreceksiniz. Aşk için de son derece güzel fırsat ve zamanlar. Duygusal heyecanlar mutlu edecek. Parasal kazançların yükselmesi mutlu edecek ayrıca.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Burcunuzda Yeniay doğacak, güzel bir haber. En azından, inisiyatifiniz, enerjiniz yükselecek, sorunlarla cebelleşiyorsanız bile, başa çıkma gücünüz ve çözüm üretme kapasiteniz yükselecek. Yapacağınız girişimlerde insanları ikna edebilecek, başarı ve kararlılığınızla saygı uyandıracaksınız. Çocuğu olan Akrepler, çocuğunuzun bir hedefine destek verebilirsiniz. Aşkta ilginç bir döneme giriyorsunuz. Gizli hayranlarınız olacaktır. Bir seyahati gündemde.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Yoğun iş temposu, resmi prosedürlerle meşgul geçen bir dönemin ardından, nihayet hafta sonuna doğru gezmek, dostlarla birlikte olmak, sanatsal faaliyet, sosyalleşmek için vakit bulabileceksiniz. Yeniay Akrep’te sizi yine işle meşgul eder tabii, ama bu sefer işleri bitirme azmi ve gücü vererek, bir çırpıda halledebilirsiniz ve her şeye rahat rahat yetişebilirsiniz. Venüs ve Mars Terazi’ye geçiyor, birileri tarafından beğenilmek hoşunuza gidecek. Bir teklif alabilirsiniz. 

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Gelecek planları, projeler, seyahat, eğitim, terfi, yükselme gibi niyetlerinizi tetikleyen önemli yıldız açılarının etkisi altındasınız. Önemli fırsatları değerlendirmek, bazı planlarınızı eyleme dökmek için gerekli işbirliğini bulabileceksiniz. Dost kişilerle birlikte çalışmak size ayrıca güç verecektir. Parasal kaynaklarınızı artırmak adına işlere asılacaksınız, başka yerden maddi ek gelirler için harekete geçeceksiniz. Öte yandan aşk kiminiz için gündemin 1.maddesine yerleşecek.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Yeni insanlarla tanışmak, farklı mekanlar, bakış açınızı genişletecek farklı ilgi alanları hayatınızı zenginleştirecektir. Rutinden bir an olsun çıkıp, yeniliklerle ilgilenmek, bir seyahat yapmak mutlu edecek. Evli veya partneri olanlar birlikte güzel bir seyahate katılabilir, veya yakınlarla birlikte hoş ortam ve organizasyonda bir araya gelebilir. Yeni bir işe girmeniz veya yeni bir atılım yapmanız mümkün Yeniayla birlikte. Parasal bir beklentiniz gerçekleşebilir.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Kiminiz ilişki, kiminiz kariyerde yaşadığınız olası bir kriz veya engeli aşmak için ihtiyacınız olan fırsatları elinize geçirebileceksiniz. Umudunuz ve beklentilerinizi yükselten, başarılı bir döneme giriyorsunuz. Aile veya resmi bir kurumun desteği altında,  bir maddi kazanç, maddi bir şeyin sahibi olabilirsiniz. Mars ve Venüs yatırım, alacak-verecek, ortak işler, hesaplar ve sağlık evinize giriyor. Para geliyor size. Sağlık kontrolü yaptırabilir veya küçük bir operasyon olabilirsiniz.    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder