19 Eylül 2015 Cumartesi

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 19-26 EYLÜL 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

                                       
 ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 19-26 EYLÜL 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

19-26 EYLÜL 2015 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )


Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Merkür retrosu başladı, iletişim aletlerinize ve iletişime özenli olmanız faydanızadır. Merkür Terazide ilişkiler evinizde, yanlış anlamalar, yazılı/sözlü anlaşmalarda dikkatinizden kaçabilecek önemli hususlar olabilir, insanları dikkatli dinlemeniz ve bir söz söylerken iyi düşünmeniz gerekir. Mars hafta sonu Başak burcuna geçince, yeniden tempolu çalışmaya yöneliyorsunuz. İşte önemli bir pürüzü çözmek gerekir. Sağlığınıza önem verin. Sakarlığa dikkat.

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Hafta sonu Mars dost burç Başak’a geçince, nihayet özgürleşecek, kendiniz için zaman ayırabilecek, sosyal ortamlarda arkadaşlar, sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirebileceksiniz. Hatta kiminiz kısa bir tatil yapabilirsiniz. Mars’ın yer yer agresif açılarından dolayı, bu hafta da sakarlık, kaza riski, sağlık konusu önemli, fevri ve ihmalkar olmayın, dikkat ederseniz bir şey olmaz. Aşk ve sosyal hayat hareketleniyor ama duygular karışık görünüyor.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Satürn nihayet zıt burcunuz Yay’a yerleşti ve Merkür retro’ya girdi. İlişkilerde sorunlarınızı masaya yatırmak gerek artık ama öncesinde Merkür geriye dönük bir hesap yaptırır size, iyi analiz etmek gerekir. Terazi karşı taraf demektir, başkalarını dinlemeden hüküm vermek doğru olmaz. Satürn zaman demektir, ilişki meselelerinizi zamana yayarak, sabırla ve kararlılıkla çözmeye çalışmak doğru tutum olacaktır. Bir yakının sağlığı önemli. Bir teklif alabilirsiniz.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Satürn Yay’a girdi, iş ve sağlık evinize. Bu konularda daha özenli, daha sorumlu davranma zamanı geldi. Diğer yandan Merkür retroda, ailede eski veya yeni bazı sorunlar su yüzüne çıkar. Aile ile bir arada bazı konularda gerçekleri görmek, gerçekçi tutum almak gerekir. Terazi anlayış ve uyumla meseleleri çözmenizi istemektedir. Ailede uyum ve birliği bozan sorunları karşılıklı sorumluluk içinde çözmenizin zamanı gelmiş. Parasal konuda güzel bir gelişme var. İşle ilgili fevri karar almak doğru olmaz ayrıca. Hafta sonu bir seyahat ertelenebilir.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Mars hafta sonu burcunuzdan çıkıp, Başak’a girince, para konuları hareketlilik kazanacaktır. Aşırı harcama konusuna dikkat etmek gerekir, Satürn’de Yay’a yerleşmişken, bu konuda akıllı tutum almanızı tavsiye ederim. Bazı şeylerden fedakarlık yapmak maddi gelirinizi yükseltebilir, önemli bir şeyin sahibi yapabilir sizi. Sağlık harcaması olabilir. Eş veya partnerden gelen maddi destekle ilgili bir mesele çıkabilir. Kiminiz de düğün masrafı yapabilirsiniz.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Mars hafta sonu burcunuzda. Planda olmayan bir seyahat veya taşınma hazırlığı olabilir. İşle ilgili dalgalı durumlar bir anda netleşmez. Hafta sonu Güneş Terazi burcuna girince, durumlar netleşmeye başlar ve para gelmeye başlar size. Yeni işe girmek isteyenler için bu hafta sonunda itibaren şartlar daha iyi görünüyor. Ancak Merkür retro iken kararınızı acele vermeyin, iyi düşünün. Aşk ve ilişki cephesi net değil ama heyecanı yükselten bir seyre giriyor.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
İlişkide bazı sorunları aşmanız sizi mutlu edecektir. Ancak sorunlar bitmemiş görünüyor. Karşılıklı olarak birbirinizi anlamak, olduğu gibi kabul etmek gerekir. Şartları çok zorlamak doğru olmaz. Arkanızdan iş çeviren biri ya da birileri olabilir. Soğukkanlı ve dikkatli olursanız, koz vermezsiniz, kendinizi de korumuş olursunuz. Zaten kulağınıza da gelir kimin ne dediği. Sağlığa, sakarlık ve kaza riskine dikkat edin. Bir konuda hazırlıklara girişeceksiniz.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Merkür retro’da kafanızda bazı konuları evirip çevirmek, planlarınızı zihninizde netleştirmek için zaman ayıracaksınız. Ayrıca ruhsal ve duygular sorunları aşmak için terapi almak, duygusal yüklerinizi hafifletmek iyi olacaktır. Çok önemli bilinçaltı çözülmeleri yapabilir, köklü bir iyileşme sağlayabilirsiniz. Geçmişinizle barış imzalayacaksınız adeta. Dost kişilerle işbirliği güzel görünüyor, ancak bazı parasal ve yapısal pürüzleri çözmek için sabır ve iyi strateji gerektirir.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Satürn burcunuza yerleşti. Satürn hayatınızı toparlamak ve kalitesini yükseltmek için, akıllı, disiplinli ve planlı olmanızı istiyor. Bazı konularda kurallar koymanın ve sınırlarınızı çizmenizin zamanı gelmiş. Başta bu kurallara sizin riayet etmeniz gerekir. İş, kariyerde önemli bir hedefinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Ancak vitesi aşırı yükseltmeden ilerlemenizde fayda var. Temkin ve sağduyu kazandırır. Aşkta hareketlilik var.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Satürn ruhsal alem evinize yerleşti. Ruhsal dünyanızda güzel bir aydınlanma gerçekleştirmek, içte en derindeki cevherlerinizle tanışmak için arada bir inzivaya kaçmak iyi olacaktır. Satürn sizi ara ara yurt içi veya dışı seyahatlerine de sevk eder. Hatta bu hafta bir seyahat gündeme gelebilir. Seyahate çıkanlar, yolda aksiliklere karşı tedbirli olsun, sakin hareket etsin. Uzaklarda bir yatırım gündeme gelebilir. Sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirmek iyi gelecektir.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Satürn nihayet Yay’a geçiyor. Bazı yıldızlar maddi olarak bazı resmi pürüzlerle sizi uğraştırsa da, öte yandan ilerleme kaydetmenize destek olacak yıldızlar da devreye girmiş durumda. Kafanızda bazı planları eyleme dökmeden önce iyi tartmanız gerekir. Parasal kazançlarınızı artırmak için işbirliği faydalı olacaktır. Hafta sonu yakınlarla görüşmek sizi mutlu edecektir. Mars sağlığınıza, para konusuna özen gösterin diyor. Evcil hayvanı olanlar da hijyene dikkat etsin.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Satürn Yay’da, Merkür retroda, iş ve kariyerle ilgili geriye dönük planlarınızı kontrol etmeniz, gerekli görüşmeleri yapmanız ve ondan sonra harekete geçmeniz yerinde olacaktır. Yetkili kişi, otorite ve aile büyükleriyle ilişkiler önem kazanmaya başlıyor. Size işbirliği yapın diyor yıldızlar. Bir seyahat söz konusu olabilir. Ancak önce bir meseleyi halletmek de gerekir. Bir dava veya yasal bir konu gündeme gelebilir. Aşk ve ilişkide önemli bir hareketlilik görünüyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder