21 Şubat 2016 Pazar

Astrolog Semavii’den 20-27 Şubat 2016 Haftalık Burç Yorumları

Astrolog Semavii’den 20-27 Şubat 2016 Haftalık Burç Yorumları 

Koç
22'inde Başakta dolunay çalışma ve sağlık evinizde gerçekleşecek, sağlık ve iş haftanın önemli gündemi. Sizin ve ailenizin sağlığına daha özenle olmak faydalı olur. Dinlenmek için zaman ayırın kendinize. Ayrıca işle ilgili planlarınızı gözden geçirip gerçekçi bir bakışla sorgulama yapıp yeni planlar ve hazırlıklar yapmanız mümkün. Bu ara rüyalarınız ilginç olabilir.


Boğa
Yaratıcı veya girişime dayalı işlerde hareketlilik var, bir dileğinizi gerçekleştirmek için işbirliği faydalı olacaktır ancak fikre odaklanmak zor olabilir veya başka bir konuda sorun işleri karıştırabilir. Çocukla ilgili bir konu gündeme gelebilir kiminiz için. İşte başarılı zamanlar, yenilikler ve süprizler var işte. Aşk cephesinde duygusal heyecanla kafa karışıklığı birlikte. Gerçekçi olmak gerekir duygusal konularda.

İkizler
Iş ve kariyer cephesi hareketli ve kaotik görünüyor. İşte bazı değişiklikler durumları karıştırabilir, beraberinde sizin işinizi de karıştırabilir, değişikliklere adapte olmak için esnek olmak ve ne yapacağınızı bilmekı gerekir. Değişen koşullar iş yükünüzü hatta görevinizi değiştirebilir, ama bu sizin statünüze artı katacaktır şayet duygusal davranıp hatalı tutuma girmezseniz. Fikrinize önem verilecek. Güzel ve sürpriz bir haber sevindirecek. Aşk cephesinde hoş bir gelişme bir beklentinizi gerçekleştirebilir.

Yengeç
Parayla ilgili rahatlatan güzel haberler alabilirsiniz. Ayrıca sizin veya ailede birinin sağlığıyla ilgili olumlu bir gelişme sevindirecektir. Seyahat, bir yakının ziyareti gündemde. Yeni iş düşünenler için fırsatlar ortaya çıkabilir, değerlendirmek iyi olur. Sağlığınıza dikkat edin, grip vs karşı önlem alın. Geleceğinizi ilgilendiren bir konuda karar vermek için beklediğiniz gelişmelerden önce yanıtı yanlış yerde aramadığınızı sorgulamanız gerekebilir. Sezginize kulak verin.

Aslan
İşbirliği ve para konusu önemli gündeminiz bu hafta. Parasal şartlar daha iyi olabilir ancak ihtiyacınız olan gelen paradan daha fazla. Belki planlarınızı yeniden gözden geçirmek ve gerçekçi planlar yapmak veya planları ertelemek gerekebilir. Bu özellikle yatırım konusunda olabilir. Sağlık konusunda masraf olabilir. Kiminiz estetik vs düşünebilirsiniz, bunun için harcama yapabilirsiniz. İş veya evde bazı sürpriz yenilikler olabilir.

Başak
22'inde burcunuzda dolunay var, iliski cephesini yeniden hareketlendirecek görünüyor, ancak yıldızlar kaos ortamına işaret ederken, net ve keskin olmamak, esnek olmak gerekir. Insanların dinlemek gerekir ayrıca sizin de kendinizi ifade etmeniz gerekir. Özetle iletişim ve karşılıklı anlayış kaosun tuzağına düşmenizi engeller. Yeni bir iş veya girişim için harekete geçebilirsiniz. Birden bir seyahat planı da yapabilirsiniz. Evde bazı yenilik ve eşya almak mutlu edecektir sizi.

Terazi
Ruhsal alem evinizde dolunay gerçekleşecek. Bazı konularda bir uyanış yaşamanız, sezgisel olarak bazı gerçekleri algılamanız fikirlerinizi etkileyecektir. Hatta bu sağlığınıza da iyi gelecektir. Farkında olarak ya da olmadan sizi şifalandıracaktır değişen bakış açınız. Bir iş veya resmi konuda gelişen durumlarla ilgili canınız sıkılabilir ancak görünen durumlara aldırmayın, sizi yanıltabilir. Aşk cephesinde hoş duygular uyandıran bir gelişme var. Duygular karşılıklı.

Akrep
Parasal konuda henüz beklentinizi karşılamamakla birlikte bir iş veya planla ilgili beklediğiniz şekilde güzel bir sonuç alabilirsiniz. Evde veya baş başa bir mekanda sevgiliniz veya eşinizle vakit geçirmek, birlikte bazı önemli konuları konuşup birlikte hareket etme yoluna gideceksiniz. Kiminiz de evde veya işte işbirliği yaptığınız kişilerle bir araya gelip bir konuyu konuşabilir ve önemli ve ortak kararlar alabilirsiniz.

Yay
22'inde dolunay kariyer ve iş alanınızda gerçekleşiyor. İşte önemli bir konuyu acilen halletmeniz ve yetişirmeniz lazım olabilir, bunu bitirmek sizi de rahatlatacaktır. Ancak işleri aksatıp tembellik ve depresyona meyilli olma riskine karşı dikkat etmeniz gerek çünkü Balıkta yığılan yıldızlar sizi aşağı çekebilir. Evde veya yakınlarda birinin negatif ruh hali sizi de etkileyebilir. Özetle enerjinizi aşağı çeken şeylerden uzak durun bu ara özellikle. Güzel bir haber veya ziyaret sizi mutlu edecektir. Aşkta flörtçü olmaya meyillisinizbu ara, biriyle iletişim kurabilirsiniz. Seyahat iyi gelebilir.

Oğlak
Dolunay dost burç Başak'ta uzaklar, haberler, yurt dışı, eğitim, uzaktaki yakınlar ve resmi işler evinde doğuyor 22'inde. Bu konulardan biriyle ilgili güzel bir sonuç almanın zamanı tam da. İşbirliği ve doğru iletişim kazandırır. Venüs para evinizde yurt dışından veya internet üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca parasal kazancınız daha iyi bu ara. Biri bir iş, projeniz vs için size aracı olabilir. Yeni bir iş için destek alabilirsiniz.

Kova
Dolunay sağlık ve yatırım evinizde doğuyor. Sağlığınıza dikkat etmeniz faydanıza, bir sıkıntınız varsa ihmal etmeyin ilgilenin. Borç, alacak, sigorta vs işlerinizi de düzene koyun. Gelen bir para rahatlama getirir, ayrıca bir kurumdan para vs değerli bir şey sahibi olabilirsiniz, belki bir sigorta işi olabilir. Parasal kazancınızı garanti altına alan bir gelişme var. Ancak bir şeyden de fedakarlık ederek mümkün bu. Aşk ve sosyal hayat daha canlı bu hafta, birilerinin gözlerini kamaştırabilir, aşık edebilirsiniz.

Balık
Dolunay zıt burcunuz Başak'ta gerçekleşiyor 22'inde. Ilişkiler cephesinde karşımtarafı dinleme zamanı. Olaylara başkasının gözünde bakmak ona göre tutum almak doğru olur. Kafanızda istek ve fikirleriniz netleşmeye başlamış, içinize güzel ilhamlar dolmaya başlamış ancak somutlaşması için beklemek lazım biraz daha. Seviliyorsunuz, bunu görmek için gözünüzü açın. Bir resmi konuda güzel bir gelişme sevindirecektir. Ancak başka bir konuda bir hayal kırıklığı olabilir. Özellikle işle ilgili olsa gerek bu.

Yıldızlar yolunuza ışık tutsun!..

Astrolog Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder