17 Mayıs 2016 Salı

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 14-21 MAYIS 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 14-21 MAYIS 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Alışveriş yapmak, gezmek, bakım, estetik, sanatla ilgilenmek iyi gelir. Sevdiklerinizle iletişim kurmak, sevgi alışverişi, onlara kendinizi ifade edebilmek mutlu eder. Bir yeteneğinizi paraya çevirmek için elinize güzel fırsatlar geçebilir. Takdir görmeniz işinizde ne kadar usta olduğunuzu gösterecek size. Hedef ve niyetinizi somutlaştırmak kararlarınızı netleştirecektir. Parasal kazancınız oldukça iyi. Yol var. İlişkide sevildiğinizi bilmek, değer görmek mutlu edecek.


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Etrafa ışık saçacak, dikkatleri çekecek, beğeni ve takdir toplayacaksınız. İstek ve hedeflerinizi netleştirip harekete geçtiğinizde size hayır denmesi zor olacaktır. Bu ara neyi başarıyla sonuçlandırmak istiyorsanız, kararınızı verin ve harekete geçin.  Parasal kazanç getirecek işlere odaklanın. Bir işe girmek veya bir hedefi somutlaştırıp ilgili kişilerden destek almak için girişim yapın ve fırsatları değerlendirin. Bu ara göz kamaştırıyorsunuz. Birinin kalbini fethedebilirsiniz. 

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Seyahat, yaratıcılıkla ilgili iş, önemli bir konuya hazırlanmak için üretken ve pozitif zamanlardasınız. Çok yakında insanları şaşırtacak bir çıkış yapacak görünüyorsunuz. Kiminiz gözden ırak, yurt dışı veya kent dışı bir yerde evlilik yapabilirsiniz. Kiminiz sevgilinizle baş başa tatil yapabilir, romantizmi canlandırabilirsiniz. Kiminiz ise, hayatınızı kökten değiştirme kararı vermek üzeresiniz. Sağlık sorunu olan için küçük uyarı yapayım, özen gösterin sağlığınıza.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Sizi mutlu edecek şeylere odaklanacak, istekleriniz için harekete geçeceksiniz. İşte kazancınız oldukça iyi, başka yerden maddi destek var. Kiminiz kutlama vs yapabilirsiniz. Bu iş için olabilir, bir evlilik, nişan vs için de. Aşk ve ilişki için güzel enerjiler mevcut, sevilmek ve değer görmek mutlu edecek. Ancak bir sorun sizi veya ilişkiyi zorluyor. Bu parasal, resmi bir mesele veya sağlık konusunda olabilir. Bununla ilgili kriz bitmemiş henüz. Tatil iyi gelir bu ara.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Kariyeriniz için en verimli zamanlarından biri. Bazı aksilikler olsa da, inisiyatif ve şans sizden yana. Onun için önemli bir hedefinize odaklanıp, ilgili kişilere gerekli talebi yapın. Tayin, ün, yükselme vs mümkün. İş sahibiyseniz, işleri başarıyla sonuçlandırmak, para kazanmak için iyi zaman. Sağlık konusunda özen gösterin. Aşkta iyi zaman, el üstünde tutulacaksınız. Hatta evlilik, nişan vs yapabilirsiniz bu ara. Kiminiz ise sizi mutsuz eden ilişkiye nokta koyabilirsiniz.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Fırsatlar zamanı. Bu hayal ettiğiniz bir şeyi gerçekleştirmeniz için imkan sağlar. Önemli bir proje veya iş planınız ilgili kişilerden onay görebilir. Yeni bir iş için görüşmeler olumlu geçer. Aşkta idealinize göre bir fırsat gelebilir. Kaos sürse bile, bir şeyler olumlu yönde netleşip geride kalabilir. Niyetiniz güzel bir ilişki veya evlilik olabilir. Kararlısınız bir şekilde. Bir konuda yol ayrımı veya dönüm noktasındasınız, kiminiz iş kiminiz ilişkide. Bir teklif veya anlaşma var.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Para, borç, miras, vergi, kredi, ortak para konusu gündeminizi meşgul ediyor. Beklediğiniz maddi sonucu alacaksınız. Parasal destek var, bu sizi güçlendirecektir. Ayrıca bazı borç vs kurtulabilirsiniz. Diğer yandan, bu ara para konusunda hata yapmayın, işi sağlama alın. Parasal güvenliğinize dikkat edin. Ayrıca fiziksel veya duygusal taciz vs dikkat edin. Sağlığınıza özen gösterin. Partnerinizle yakınlaşmanız, baş başa vakit geçirmeniz mutlu edecek.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
İş, işbirliği, resmi işler vs kaçan fırsatlar geri geliyor. Değerlendirmeniz için iyi zaman. Ancak size maddi-manevi değer kazandıracak şeylere odaklanın, onları somutlaştırın ve olmayacak şeyleri bir kenara koyun. Yoksa gereksiz parasal kaybı yaşamanız mümkün. İşbirliği, iş veya parasal bir konuda yol ayrımı yakın. Sizin ve ailede birinin sağlığına özen gösterin. Bir konuda karar değiştirmek üzeresiniz. Aşkta karşı taraf güçlü görünüyor. Kalbinizi fetheden biri olabilir.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Temponuz yoğun ama keyifle çalışacak, işlerden memnun olacaksınız ve iş çevresindeki insanlarla güzel iletişim kuracaksınız. Çabalarınızın maddi-manevi karşılığını almanız mümkün. Başarınız desteklenecektir. Bir iş veya anlaşma söz konusu. Diğer yandan, bir konu veya kişi hakkında kafanız karışık olabilir, anlamak için biraz beklemek gerek. Sağlığa dikkat edin. Bir rakip vs veya resmi bir soruna dikkat etmeli. Aşk iş ortamı veya yakın çevrenizde..

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Boğa’daki güzel yıldızlar girişim ve fırsatlar konusunda sizi desteklemeye devam ederken, hedeflerinizi somutlaştırıp harekete geçin. Lüks bir eşya alma veya satmanız mümkün bu ara. Para geliyor. Yatırımla ilgili bir amacınızı gerçekleştirmek için şartlar iyi görünüyor. Aşk konusunda mutlu eden zamanlar. Mutluluğa ve keyfe odaklanacak, sizi mutlu eden şeylerle moralinizi yükselteceksiniz. Sevildiğinizi bilmek mutlu edecek. Birlikte bir tatil ayrıca keyif verecektir.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Evle ilgilenmek için vakit ayıracaksınız. Çalışsanız bile, dışarıda dolaşmadan eve gelecek, evde mutlu eden şeylere ağırlık verecek, ailenizle birlikte vakit geçireceksiniz. Aileyi ilgilendiren bir konu etrafında bir araya gelip ortak bir yol bulabileceksiniz, bu maddi konu olabilir. Bir konuda yol ayrımı var.. Sizin ve ailenin sağlığına dikkat etmek iyi olur. Biriyle ilişkinizde önemli bir dönemdesiniz. Para hesabına ve güvenliğine özen gösterin.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Bir beceri veya yeteneğinizi değerlendirip, ondan para kazanmak veya meslek olarak yapmak için fırsatlar elinize geçebilir. Ancak ondan önce başka konular var zaman ayırıp halletmeniz gereken. Kiminiz aile, kiminizin işte önemli bir meseleyi çözüme kavuşturması gerekebilir. Sorun gündelik hayatı tıkayabilir. Aile ve yakın desteği ve birliği lazım bunun için. Taşların yerine oturması lazım bir konuda.. Bu size bağlı. Ailede veya işte bir soruna dikkat etmek lazım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder