30 Ekim 2016 Pazar

JÜPİTER TERAZİDE

EKİM 2017’YE KADAR JÜPİTER TERAZİDE NELER GETİRECEK BURÇLARA



Şans, bereket, bolluk, açılım, fırsat ve genişleme yıldızı Jüpiter 9 Eylülde Terazi burcuna geçti ve 1 sene, Ekim 2017’ye kadar Terazide kalacak. 


Terazi ilişkiler, işbirliği, resmi kontratlar, başkalarını desteklemek veya başkaları tarafından desteklenmek, popülerlik, lüks ihtiyaçlar, estetik zevkler, aşk ve evlilik gibi konuları temsil eder. Ayrıca diplomasiyi temsil eder. Bu konulardan şans yıldızının desteğini görmek mümkün olacak tüm burçlar için genel olarak.

Jüpiter Terazi burcunda, bu işbirliği becerimizi geliştirmek, uyumlu ve zarif ilişkiler kurmak, başkalarının ilgisini ve desteğini alabilmek becerimizi, başkalarını desteklemek becerimizi, takım/ekip olmak yeteneğimizi destekleyecektir. Yani, 1 sene sürecinde, bu tür konulara açık olmak bizlere kazandıracaktır. Tek başına halletmeye çalışmaktan vazgeçip destek istemek, başkaları da destek istediğinde dostça el vermek hem bizim hem çevremizdeki insanların hayatına kalite getirecek, güçlendirecektir. İlişkiler üzerinden değerli deneyimler yaşayacağız. Bu konulardaki yanlışlarımızı telafi etmek için de güzel fırsatlarla sınavlardan geçeceğiz. Ödül olarak insanların arkadaşlığını kazanırız, sosyal açıdan güçlü bir çevre, destek alıp-vererek hedeflerimize ulaşmak, daha kaliteli, daha sosyal bir yaşantı tarzımız olacaktır, gündelik hayatımıza kalite, estetik, sanat, güzellikler vs daha fazla girecektir.

Jüpiter fırsatlar ve genişleme üzerinden insan hayatını zenginleştirip yükseltirken, sınavlar da bu konular üzerinden gelecektir. Güzellikleri ne derece hak ediyorsak, sahip çıkıyor, kolluyorsak, o derece kalıcı olacaktır hayatımızda. Yoksa balon gibi sönecektir bir süre sonra..

Terazi hava grubu bir burç olarak ve 7.evin doğal burcu olarak, yetenekleri geliştirmek, yeteneklerimizle toplum karşısına çıkmak ve alkış almak için iyi zamandır. Yetenek ve beceri kurslarına katılmak için iyi bir zamandır. Ayrıca geliştirdiğiniz ve sunmaya hazır olduğunuz bir yeteneğiniz veya becerinizi de toplum karşısında eyleme dökmek, başarı kazanmak zamanı. Kiminizin ünlü ve popüler olması muhtemeldir parlak Venüs yönetimindeki Terazi burcunda gezen şans yıldızının desteğiyle.

Jüpiter hangi ev alanından geçiyorsa, o alanda genişleme, fırsatlar yakalama, büyüme imkanımız olabilir. 

Transit Jüpiter Terazide kaldığı sürede, öncelikle Terazi burcunu ve diğer Hava grubu burçları Kova ve İkizleri iyi etkileyecek, şans enerjisiyle bu burçlar parlatacaktır.

Bunun haricinde, Ateş grubu burçlar Koç, Aslan ve Yay da Terazideki Jüpiterden olumlu etkiler alabilirler. Ancak Koçları uyarmak isterim, burçlarında uzun bir süredir gezen Uranüs Jüpiter ile karşıt açı alacak zaman zaman, parasal konuda, kariyerde, girişimlerde ve ilişkilerde risk ve gereksiz maceraya girmeyin, iyi düşünerek ve hazırlık yaparak adım atın, değişimleri akıllıca yönetin, risk ve macera maddi-manevi kayıp riski getirebilir dikkat edin buna.

Parasal açıdan, haritasında 2.evi Terazi veya diğer hava grubundan burçlarda olanlar parasal kazanç bakımından şanslı olacak. Ancak risklere de aman dikkat. Büyük kazanç kayba dönüşmesin, akıllı strateji kurun.

Kimler 2.ev hava grubu olanlar? Burcu veya yükselen burcu Boğa, Başak ve Oğlak olanlar.

Transit Jüpiter Terazide Burçlara Etkileri

Burcu ve Yükselen Burcu;

KOÇ
Terazi 7.ev ilişkiler evinizi yönetiyor. Dolayısıyla, bu konuda destekler alacaksınız. Başarınız, yetenekleriniz alkışlanacaktır. Popüler olmak, ün elde etmek imkanınız var. Başkalarının desteğiyle parlama zamanı sizin için. Ayrıca ilişkiler üzerinden hayatınızı şekillendirme, geliştirme zamanı. Hayatınıza kalite katan insanlarla tanışabilirsiniz. Arkadaşlık, dostluklar geliştirme imkanınız var. Yaşam tarzınızı değiştiren ve geliştiren önemli kararlar verebilirsiniz. Bekar Koçlar evlenebilir. Evli Koçların ilişkilerini geliştirme ve yenileme zamanı. Ancak evlilikte pürüzleri olanlar dikkat. Çeşitli beceri kurslarıyla hayatınızı zengileştirebilirsiniz.

BOĞA
Çalışma ve gayretin ardından gelen maddi başarı ve kazançlar söz konusu. İş ortamında daha huzurlu, daha şık, kaliteyi yakaladığınız zaman. Severek çalışacağınız bir işe girebilirsiniz, mevcut işinizdeki şartlar iyileştirebilirsiniz. Estetik çalışma mekanı, konfor imkanı var. Gündelik yaşam kalitesini yükselten güzel alışkanlıklar edinmek faydanıza olacaktır. Estetik ve bakıma, stil yenilemeye önem vereceksiniz. Lüks ihtiyaçlarınız için çalışacaksınız. Parasal açıdan yatırım, para biriktirme, ortak kazançları artırma imkanlarınız var. Kalbi boş Boğalar, ilişki ve aşk imkanını iş ve gündelik aktivite yaptığı ortamlarda, veya iş için gittiği mekanlarda bulabilir. Evlenip hayatı biriyle paylaşmanız da mümkün kimi Boğalar. İlişki ve evlilik hayatınızı kolaylaştıracak, lüksü getirecektir.

İKİZLER
Tanınma, ün, popüler olmak şansınız var eğer yaratıcı bir işle veya tanınma gerektiren bir işle meşgulseniz. Kurslarla yeteneklerinizi parlatabilirsiniz. Hatta bir yeteneğinizi işe çevirmeniz mümkün. Ancak bu konuda şartlar sizi zorlayacaktır, pes etmemek, adım adım ilerlemek gerekir. Aşk konusunda fırsatların arttığı bir döneme girdiniz. Beğenilmek, ilgi görmek hoşunuza gidecek. Ayrıca ilişkisi olanlar kendisini seven bir partnerle birlikte olmanın mutluluğu yaşayacaktır. İlişkide kendinizi güçlü, sevilen hissedeceksiniz. Kıskançlık ve ilişkide rekabete dikkat etmek gerekir. Kalbi boş olan İkizlere aşk bir anda gelebilir, karşılıklı bir yıldırım aşkı söz konusu. Ani kararla evlenebilirsiniz. Kariyer üzerinden önemli kişilerle dostluk geliştirebilirsiniz, sosyal çevreniz genişliyor ve yükseliyor.

YENGEÇ
Yuva, aile, kök, başlangıçlar evinizde gezecek Jüpiter Terazi. Ev şartlarından beklenmedik değişimler programlarınızı, gündelik rutininizi bozabilecek. Kiminiz için de iş, kariyer şartlarının rutininizi değiştirmesi durumu yaşayabilirsiniz. Ani iş seyahatleri vs derken bazen evi otel gibi kullanır hale gelebilirsiniz. Evde bol misafir ağırlamak, sosyal organizasyonlar yapmak mümkün. İş, kariyerde ani kararlar zarar verebilir, macera doğru değil, maddi kayıp riski yaşatabilir dikkat etmek gerekir. Kiminiz evde iş yapabilirsiniz. Eve misafir gelip kalan olabilir. Ayrıca aileye yeni bir üye katılabilir. Kiminiz bir anda gelen ünle şaşırabilirsiniz. Hayat tarzınızı değiştiren bir ün, tanınma mümkün. Aşk kiminizin hayatını radikal bir şekilde değiştiren konu olabilir.

ASLAN
Yakın çevre, aile, yakın arkadaşlar, eğitim, planlar, projeler evinizde şans yıldızı Jüpiter Terazide gezerken, bu konularda güzel gelişmeler, hayatınızı geliştiren fırsatları kendinize çekebilirsiniz. Araba almak, ev çevrenizi değiştirerek daha kaliteli ve lüks bir yerde yaşamak gibi kararlar alabilirsiniz. Yaşantınızı geliştiren şeylere ağırlık vereceksiniz. Arkadaş çevrenizi de yenileyip tazeleyeceksiniz. Yeni insanlarla yakınlaşmanız mümkün. Aile çevresinde güzel haberler, müjdeler sevindirecektir. Eş, partner, yakın arkadaş veya aileden biriyle iş yapmak, iş ortaklığı mümkün olabilir. Evlenip güzel bir yere taşınmak, birlikte hayatı daha iyi yaşamanız mümkün. Bir becerinizle, yeteneklerinizle göz kamaştırabilir, ödül alabilirsiniz. Ayrıca bir yeteneğinizi mesleğe çevirmek için iyi zaman.

BAŞAK
Para evinizde gezecek Jüpiter Terazide kaldığı sürece, çünkü 2.ev para evinizde Terazi var. Bir sene boyunca parada şansınız ve kısmetiniz artacak demektir. Parasal kazançları artırmaya odaklanmanız kazancınızı yükseltecektir. Uranüsün 8.evde olması, miras, ortak para, ortak hesaplar veya havadan gelen para konusunda ani gelişmeler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Bu konuda ani kazançlar da gelebilir, ortak kazanç veya mal konusunda beklenmedik sorunlar da yaşanabilir. Kazandığınız parayı kalıcı yatırıma çevirmekte zorlanabilirsiniz ama mümkün olduğu kadar yatırım yapmaya gayret edin. İşinizde kendinize güveninizi yükselecektir, başarınıza daha fazla güveneceksiniz. Ancak fazla güven ihmal yaratır, buna da dikkat edin. Şansı kalıcı fırsata çevirmek önemli.

TERAZİ
Jüpiter burcunuzda kaldığı sürece, en fazla sizi parlatacak, şanslı güzel fırsatlar getirecektir. Ancak sorunlardan kurtulmak için kaçışlara da meyledebilirsiniz, buna dikkat edin. İşin kolayına kaçmayın. Gelen fırsatları iyi değerlendirin ayrıca siz de hedeflerinize uygun fırsatlar yaratmak için atılıma geçin, atak ve girişken olun. Sosyal çevreniz büyüyecek, gelişecektir. Dışa dönmek, kendine daha fazla güvenmek için iyi zaman. Bir konuda başlangıç yapmak, girişime adım atmak için iyi zaman. Satürnün de güzel desteğiyle bir iş kurabilirsiniz veya ciddi bir işe adım atabilirsiniz. Bir başarıyla adınızı duyurabilir, tanınabilirsiniz. Evlilik ve ilişki hayatınızda sürprizler bekleyin. Ciddi kararlar vermek için acele etmeyin bu konuda.

AKREP
Jüpiter Terazide 12.evinizde kaldığı sürece, en başta ilhamlı zamanlar diyebilirim sizin için. Ancak büyük işler için adım atmak zamanı değil gibi görünüyor. Önemli bir konuda hazırlık yapmak için iyi zaman. Verimli çalışabilir, güzel ürünler çıkarabilirsiniz ama topluma sunmak, eyleme dökmek için zamanını beklemek gerek. Diğer yandan, uzaklar, yurt dışı veya kent dışına taşan işlerde başarı gelebilir. Sizin dışınızda, sizinle birlikte, hatta başını başkalarının çektiği önemli işlerden şans gelebilir, maddi kazançları bu yolla artırabilirsiniz. Ruhsal konulara ağırlık vermek de ayrıca size iyi gelecektir. Duygusal açıdan git gelli istekleriniz, ayrıca duygusal yüzleşmeler mümkün. Sağlık konusunda bir tedavi vs mümkün, bu yolla iyileşme, şifalanmak için iyi zaman. Uzaklarda veya başka yerde evlenmek vs olabilir. Geçmiş küslükleri barışa çevirmeniz mümkün.

YAY
Jüpiter 11.evinizde, yani idealler, istekler evinizde gezecek 1 sene boyunca. Bu bakımdan en şanslı burçlardan birisiniz. 11.ev ayrıca dostluk, arkadaşlıkları ve grupları da temsil eder. demek ki, işbirlikleri kazandıracak ve size maddi-manevi fayda getirecektir. Önemli kişilerle dost olabilir, yakınlaşabilirsiniz. Önemli ve değerli kişilerden destek alabilirsiniz. Tabii sizin de başkalarını desteklemeniz mümkün ayrıca. Birlikte kazanma zamanı. Bunun yanı sıra, yeteneklerinizi meslek edinmek, veya mevcut kariyerinizi parlatmak, başarılarınızı artırmak için çok iyi fırsatlar geçecektir elinize. Kiminiz adınızı duyurabilir, ödüller alabilirsiniz. Parlak güzel iş ve proje, işbirliği teklifleri gelebilir. Hayatınızı kökten değiştiren ve geliştiren, yükselten ve başarı vadeden bir zamandasınız. Gayretiniz ve fırsatları iyi değerlendirmeniz sonucunda yaşam kalitenizi her bakımdan çok üste çıkarabilirsiniz. Aşk bakımından enteresan bir zamandasınız. Aşık olabilirsiniz, hem de aniden gelen büyük bir aşk olabilir. Ancak kalıcı olması için zamanı beklemek, ilişkiyi beslemek lazım. Karşılıklı bir aşk olmakla beraber, sanki sorunları da olacak gibi. Ama büyük aşk işaretleri de var.

OĞLAK
Kariyer evinizde gezecek Jüpiter Terazide kaldığı sürede çünkü kariyer evinizde Terazi var. Ün, tanınma, birden parlama, büyük başarılarla göz kamaştırmanız mümkün. Yaptığınız her şey popüler olacak, toplumun dikkatini çekecektir eğer toplum önüne çıkmak, başarılarınızla tanınma, saygınlık, takdir elde etmek istiyor ve buna göre adımlar atmaya niyet ediyorsanız. Kiminiz de ev hayatınızı radikal bir şekilde değiştirmeye niyet edebilir başka bir yaşam tarzı kurabilirsiniz kendinize. Ailede miras, ortak para konusu gündeme gelebilir. Yeni iş, yeni bir kariyere adım atmak için fırsatlar elinize geçebilir. Yurt dışı veya başka bir yerde iş, kariyer imkanı elde edebilir kimi Oğlaklar. Kariyerde yükselme, terfi mümkün. Bekar Oğlaklar evlenip yuva kurmak, farklı bir yaşam tarzına birlikte geçmeyi düşünebilir. Hatta ani sürpriz bir kararla evlenebilirsiniz. Kiminizin hayatına aniden giren bir aşk söz konusu. Yasal veya resmi işler vs için güzel şartlar var, uzun süredir bekleyen yasal işleri çözüme kavuşturabilirsiniz. Aniden değişim kiminiz için ev hayatında, kiminiz için kariyerde görünüyor.

KOVA
Jüpiter Terazide sizi iyi etkileyecektir Hava grubu burcu olarak karşılıklı olarak iyi enerjiler söz konusu. Jüpiter uzak yerler, yurt dışı, uzak kentler, uzakta yaşayan yakınlar, yüksek eğitim, kariyerde tırmanış, yeni bir işte ustalaşma, yaşama bakış açısı vs evinizde gezecek. Yıldız gibi parlayacağınız bir konu var. Kiminiz eğitimde parlak bir yıl geçirirken, kiminiz iş hayatınızda yükselme, parlama istediğiniz bir statüyle mesleki pozisyonunuzu yükseltme imkanı bulabilirsiniz. Resmi iş, mahkeme, dava gibi bir şeylerle meşgulseniz bu konularda şanslı fırsatların gelmesiyle hızla lehinize çözümler elde edebilirsiniz. Terfi, tayin vs ile başka yere yerleşmeniz mümkün. Kiminiz yurt dışına bile yerleşebilirsiniz. İlişkisi olanlar evlilik kararı verebilir. Yeni ilişkiye girenler ise, aniden sürpriz bir evlilik bile yapabilir. Kiminizin ailede, yakın çevresinde ani gelişmeler, sürprizler söz konusu. Çevrenizeki insanların veya ailede birilerinin yaşantısındaki ani değişimler sizi de etkileyecektir. Başarılı iş ve projelere imza atmak, önemli kişilerden destek alarak yükselmeniz mümkün. Hedeften çıkmamamız ve boş hedeflerle de uğraşmamanız size yol kat ettirecektir.

BALIK
Jüpiter ortak para, ortak hesaplar, banka hesapları, başkalarından gelen kazanç evinizde gezecek.. Ayrıca yatırım, sigorta, vergi vs evinizde. Yatırım yapmak için iyi zaman. Parada olası krizlere karşı dikkat etmek gereken zaman. Genel olarak size şans getirecektir Jüpiter para konusunda, özellikle de başkalarından gelen maddi kazanç ve destekler mümkün. Aniden gelen parasal kazanç da söz konusu, havadan para da gelebilir, birden zengin olmak vs fakat aniden gitmesi riskine de dikkat. İş yapıyorsanız işte riskli adımlar, maceraya girmeyin. 8.ev kriz evi olunca, para konusunda olası krizlere karşı de tedbirli olmak gerekir. Bir de sağlık konusunda tedbir ve ilgi önemli. Bu konuda iyi fırsatlar elinize geçebilir, şifa için iyi zaman diyebilirim. Diğer yandan Plütonla Jüpiterin sert açısı da, krizlere karşı dikkat etmek gerektiğini vurguluyor. Dost, arkadaş çevrenizle ilişkilerinize, özellikle parasal çıkar konusuna dikkat etmek iyi olur derim. Kadınlar için, sürpriz hamilelik veya doğum yapmak mümkün. Ama düşük vs olasılığına da dikkat etmeli derim. Kariyerde yükselmek için fırsatlar gelecektir. Sağlam kariyeriniz varsa, bırakmayın, sahip çıkın, gereksiz maceraya girmeyin sabırlı olun.

Parlak şans yıldızı sizinle olsun dileklerimle…

Astrolog Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder