24 Mayıs 2017 Çarşamba

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI

NOT:  (PDF) AYLIK BURÇ YORUMLARIMI ALAMAYIP MERAK EDENLER İÇİN MAYIS AYI BURÇ YORUMLARIMI PAYLAŞIYORUM. 

PDF KİTAPLARIMI ALMAK İÇİN DETAYLI BİLGİ BU LİNKTE: 

Mayıs Ayında Yıldızların Gökyüzü Konumları

Transit Güneş Boğa’da geziyor, 20’inde İkizler burcuna geçecek.

Merkür 3’ünde retro’dan çıkıyor ancak 5’ine kadar durağan, 5’indnen itibaren düz pozisyona geçip ilerleyecek Koç burcunda ve 16’ında Boğa’ya geçiyor.
28 Nisanda Koç’a geçen Venüs ay boyunca Koçta geziyor.
İkizler’de olan Mars ay boyunca bu burçta geziyor.
Terazi’de bulunan Jüpiter Retro halde bu ay 15 dereceden 13 dereceye gerileyecek.    
Satürn Yayda Retro, 27,5-25,5 derece arasında ay boyunca.
Koçta düz ilerleyen Uranüs 25,5-27 derece arasında bu ay.

Plüton Oğlakta Retro ay boyunca 19 derecede.
Neptün Balıkta düz ilerliyor ve bu ay 13-14 derece arasında.
Ve ayın en önemli olayı: Transit Ay düğümleri son 1,5 senedir gezdiği Başak-Balık aksından ayrılıp, 9’unda Aslan-Kova aksına geçiyor! 1,5 sene bu burçlarda kalacaklar. Konuyla ilgili detaylı bir yazı yazdım bloğumda, oradan detaylı okuyabilirsiniz.

Mayıs Ayında Önemi Gökyüzü Hareketleri
1-Transit Karmik Ay düğümlerinin 9 Mayısta Aslan-Kova aksına geçmesi önemli bir gökyüzü olayıdır. Kadersel gelişmeler ve derslerin Aslan-Kova temaları üzerinden yaşanacağı bir döneme giriyoruz. Bu süreç 1,5 sene sürecek.

2-Bu ay Dolunay 11’inde Akrep burcunda gerçekleşecek. Yeniay ise 25’inde İkizler burcunda gerçekleşecek. Yeniay ve Dolunayın etkilerini burç yorumları içinde bulabilirsiniz.

3-5’inde Merkür düz pozisyona geçip ilerlemeye başlıyor nihayet. Yeni işler, girişimler ve durumların, olayların ilerlemesi adına daha rahat bir enerjiye geçiyoruz böylelikle.






(Not: Yükselen Burcunuzu da okumayı unutmayın. Burç yorumları okurken, önce Yükseleninizi sonra burcunuzu okuyun ve sonra her ikisini kendi yaşadıklarınızı dikkate alarak harmanlayın.)




Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Koçlar bu ay genel itibariyle daha rahat yıldız açıları var ve sizin de hayatınıza daha pozitif etkileri olacaktır bunun.
Ancak İkizlerde bulunan Mars Yayda bulunan Mars ile sert bir açı yapacak 20 Nisan itibariyle ve gelecek ayın 4’üne kadar bunun etkisi sürecek. Bu dönemde agresif, telaşlı ve aceleci tutum içinde olmamak, sakarlık, kaza veya gereksiz tartışma ortamına çekilmemek konusunda daha dikkatli olmak gerekir derim. Özellikle seyahatlerde ve trafikte bu tür durumlardan uzak kalmak iyi olur.
Diğer yandan Mars’ın Terazideki Jüpiter ve burcunuzda gezen Venüs ile arasında olumlu güzel bir açısal etkileşim var. Bunun gerek özel hayatınıza gerekse iş hayatınıza pozitif katkıları olacaktır.
Bu ay sonu ve gelecek ayın başında Venüs-Uranüs kavuşumu var, yapmak istediğiniz bir değişim, bir yenilik neyse, tam da istediğiniz yönde bir değişime uygun güzel bir fırsat geçebilir elinize. Bu hayal ettiğiniz veya çok istediğiniz bir şey olsa gerek ayrıca. Özetle, bir isteğiniz veya hedefiniz gerçekleşiyor. Bununla ilgili hızlı ve güzel sürpriz haberler gelebilir.
Venüs’ün bu ay faydasını görürsünüz bol bol. İşlerinizde kolaylık, beklediğiniz sonuçları almak şeklinde keyfinizi yerine getiren güzel, akıcı gelişmeler olur.
Venüs ayrıca 2.ev para evinizde bulunan Boğanın yönetici yıldızı olunca, 20’ine kadar Güneş de Boğada gezince ayrıca, beklediğiniz parasal kazancı sağlayacağınız güzel işler çıkarabilir, hem başarılı işler yapar hem para kazancınızı artırabilirsiniz.
Merkür de burcunuzda olunca, bu ay sizin ayınız diyebilirim. Tuttuğunuzu koparacak, dediğinizi kabul ettirecek ve planlarınızı tekrar gözden geçirip, atılacaksınız öne ve yapacağınız iş görüşmeleri güzel geçecektir, atacağınız hızlı ve güzel adımlar sizi ileri götürecektir.
Merkür 5’inde düz pozisyona geçiyor. Bu günden itibaren yeni hedeflerinizi de ortaya koyabilir, hızlı bir şekilde ilerleme kaydedebilirsiniz. İşbirliklerinin de faydalı olacağı bir zaman diyebilirim.
Bekleyen iş, görüşme, proje, vs varsa, 5’inden sonra yeniden sağlıklı bir şekilde düşünün sonra uygun bulduğunuz işlerin altına imzayı atın.
İmza atmak, anlaşma yapmak, güzel projeleri ortaya koymak, yeni veya mevcut işbirliklerinde verimli işler çıkarmak için iyi zaman diyebilirim bu ay. Anlaşma, imza, terfi, tayin vs için iyi zaman 5-16 Mayıs arası diyebilirim.
Bu dönemde tek negatif veya dikkat etmeniz gereken nokta, Mars-Neptün karesinin etkisiyle, dikkatinizi dağılması, birden fazla işe atlayıp zamanı iyi idare edememek, size pek faydası olmayacak işlere geçici bir hevesle atlamak, küçük hesaplarla davranmak, birden fazla iş, proje vs imkanı olup hangisini seçeceğinizi bilememek riski olabilir.
Bu durumda yapmanız gereken şey, “gerçekçi olmak” ve “ayaklarınızın yere sağlam basması”dır. Buna dikkat edin, çok hayali bir tutuma girmeyin, işlerin gidişatını ve ipleri başkalarına vermeyin, kendi sorumluluğunuzu bilerek hareket edin. Bir de, kararsız kaldığınızda, kafanız net değilken, içinizdeki ses farklı söylüyorken, karar vermemek, kararı bir geri çekilip düşünüp, kafanız netleşince ondan sonra vermek olmalı. Özetle, prensiplerinizden ve amacınızdan çıkmazsanız hata yapmazsınız.
Parasal kazanç bakımından, bu ay gerçekten çok verimli, hareketli ve bereketli bir ay olabilir. Çabalarınız kolayca parasal kazanca dönüşecektir.
Araba almak, lüks yatırım yapmak vs için gayet iyi görünüyor şartlar genel olarak. Kiminizin bir tatil yapmak adına para harcamanız mümkün.
Giyim, saç stili vs değiştirmek isteyen olabilir. Estetik yaptırmak isteyen olabilir bu ay. Oldukça yenilikçi bir enerji içinizden fışkıracak, insanları değişen tarzınızla şaşırtacaksınız gibi görünüyor.
Bu ay aşk ve ilişki konusu da iyi görünüyor. Hatta uzun zamandır ilk kez gökyüzü aşk ve ilişki adına güzel şeyler vadediyor size diyebilirim. Havada aşk kokusu var gibi! Bu aşkın devamı ve ilişkiye evrilmesi de söz konusu olacak gibi görünüyor. Yani, kiminiz bu ay uzun zamandan sonra belki de ilk kez aşık olacak, hayatınızın partnerini bulacak, güzel bir ilişkiye yelken açacaksınız.
İlişkisi olanlar ise, daha iyi, canlı, tutku ve heyecanın olacağı bir ilişki yaşayacaktır. İlişkiniz rutine binmişse, fırsat bu fırsat yeniden ilişkinizi ve aşkı canlandırmak için elinizden gelen çabayı gösterin. Birlikte eğleneceğiz ve tutkuyu yaşayacağınız güzel zamanlar geçirebilirsiniz.
9 Mayıs itibariyle, aşk ve ilişki hayatınız kadersel etkiler almaya başlayacaktır transit Ay düğümlerinin Aslan-Kova aksına geçmesiyle beraber. Bu dönem aşk ve ilişki hayatınızı değiştiren gelişmelerin tetikleneceği zaman olacaktır.
Çocuk düşünenler için de kadersel ay düğümleri göz kırpıyor size.
Nişan, nikah vs için de gayet güzel zamanlar var bu ay içinde. Kiminiz belki de evlenip dünya evine gireceksiniz.
Ay ortasında kıskançlık, yanlış anlama, bir konuda dayatma, inat vs e dikkat edin. Daha sakin ve olgun yaklaşım doğru olur.
Sağlık bakımından, ay ortasına kadar, gıdalara, ilaç, sıvılara dikkat etmek lazım. Bağırsak, safra vs, karaciğere dikkat etmek lazım. Daha sağlıklı beslenin ve bozuk gıda ve ilaçlardan uzak durun. Dikkat dağınıklığına karşı da önlem almak daha iyi olur.



Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Sevgili Boğalar Güneş burcunuzda gezerken, 12.evinizde Koçta Venüs, Uranüs ve Merkür gezmekte. Enteresan enerjiler bir arada.
12.ev seyahat, bilinçaltı, ruhsal alem, gizli istek, arzu veya korkular, sağlık, gizli dost ve düşman evi genel olarak diyeyim. Bu evde yıldız yığılması ruhsal dünyanızı hareketlendirmekte. Kiminiz inanılmaz yaratıcı bir dönemde olmalısınız, yaratıcı veya yenilikçi işlerle meşgul olanlar için sonra derece ilhamlı zamanlar diyebilirim, alanınızda çok orijinal fikirler ortaya çıkarabilirsiniz. Bilimle uğraşan kiminiz yeni bir buluş bile bulabilirsiniz. O derece sürprizli, şaşırtıcı ve büyük bir uyanışı tetikleyen enerjilerin etkisi altındasınız diyebilirim.
Diğer yandan, bu ay ayrıca hazırlık evidir, yani önemli bir işe, seyahate, belki bir evliliği, vs bir şeye hazırlık içinde olmalısınız.
İşle alakalı hazırlık belki de sizin bile planlamadığınız bir şey olabilir. Birden içinize doğan ilhamlarla hızla bir proje, fikir vs için bir hazırlığa girişebilirsiniz. Yapacağınız hazırlık ne neyse, önemli bir çıkış yapmanızın işaretlerini taşıyor. Bu hazırlık kısa da sürebilir uzun da. Ama şu gerçek ki, gerçekten belki de kiminizin hayatını değiştirecek bir yenilik getiren çok sıradışı, önemli bir çıkış olacak görünüyor.
Yeni bir işe veya projeye hazırlanıyorsunuz özetle. Bu sizin yaşam tarzınızı da akabinde çok değiştirecek görünüyor. Dediğim gibi, bu çıkış belki kısa zamanda gerçekleşecektir, belki asıl büyük çıkış daha sonra olacak ama bu yakın zamanda onun ilk işaretlerini veren bir çıkış olacaktır.
Kökten değişiyorsunuz. Bu değişim bu ara önce düşünce ve ruhsal yapınızda inşa ediliyor görünüyor. Sonra kişiliğinizde ve hayatınızda somut olarak görünmeye başlayacak.
Yeniden bu aya dönersek, bu ay iş veya başka nedenle seyahat düşünen olabilir. Gittiğiniz yerde sürprizler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik olaylar olabilir, belki sürpriz tanışmalar yaşayabilirsiniz.
İş konusunda gerek seyahat, gerekse çeşitli iletişim araçları üzerinden işinizde bazı yenilikler yapmak yarayabilir. Yapacağınız şeyler kısa sürede istediğiniz bazı sonuçları almanızı sağlayabilir.
11’indeki Akrep dolunayı önemli bir gelişme yaşatabilir size. Bir konuda desteklenecek ve belki de beklediğiniz bir şeyi elde edebileceksiniz. Bu konuda şartlar sizden yana olacak görünüyor. Ancak tam sonucu almak için biraz daha sabretmeniz gerekebilir. Çok uzun sürmez sonuç almanız yine de.
Mars İkizlerde para evinizde geziyor ve Koçtaki Merkürle karşılıklı ağırlama açısı içinde. Bu ay fikirlerinizi bir yere not edin. Kafanızdan fikirler uçuşacak, çok sıradışı ve gerçekleştirildiğinde çok iyi başarı ve parasal kazanç getirecek türden olacaktır. 5 Mayıstan itibaren sırayla gerçekleştirmek üzre eyleme geçin derim.
Mars para evinizde bir takım hedefleriniz için size para harcatabilir. Bu iş için yatırımsal harcamalar olabilir, şahsi ihtiyaçlarınız için olabilir. Yurt dışı veya online satışa yönelebilirsiniz. Kiminiz seyahatte harcama yapacaktır.
Değişik, enteresan şeyler almak isteyen olabilir, spor aleti gibi, sportif bir araba vb. Veya arabasını yenileyen olabilir.
Bu ay normal sağlık masrafı yapan da olacaktır. Genel olarak iyi bir tedavi ve iyileşme mümkün sağlık sorunu yaşayanlar için. Hatta yeni bir tedavi yöntemi uygulanabilir ve işe yarayabilir.  Kiminiz bir operasyon geçirebilirsiniz, bu size iyi gelebilir.
Merkür 16’ında burcunuza geçiyor, bu tarihten itibaren iş, proje vs olgunlaştırmak, netleştirmek, bazı önemli adımları atmak için daha iyi zaman başlıyor. Bu dönemde kiminiz bir işin veya projenin altına imza atabilirsiniz. Kiminiz önemli kişilere bir işi kabul ettirebilirsiniz ve önemli kişilerden onay, destek alabilirsiniz. Hatta belki de çetrefil gibi görünen bir işi lehinize çevirip istediğiniz sonucu alabilirsiniz.
Bu ay sağlık konusuna sizin de dikkat etmeniz gerekir. Yıldızlar sağlık konusunda destek enerjiler vermekte ancak sizin de kendinize destek vermeniz, dikkatli ve özenli olmanız gerekir. Genel olarak iyi bir sağlık sorunundan kurtulmak, iyileşmek için iyi bir zaman. 
Para konusuna bakalım. Koç yıldızlar önemli ödemelere de işaret ediyor. Bazı ödemeleri yapıp önemli bir borcu geride bırakabilirsiniz. Kiminiz ise, yeni bir şey almak için bir borca girebilir. Ancak baktığımda yıldızlara, ödeme gücünüzü iyi görüyorum bu ay genel olarak. Mars İkizlerde Satürnle karşıt açı yapacak ay sonu itibariyle, bu açı size zaten gereksiz büyük harcama yaptırmaz, dikkatli olursunuz bütçenizi aşmamaya.
Kiminiz sanki bir borcu ödeyip bir ceza veya sıkıntıdan kurtulacaksınız gibi görünüyor Mars, Satürn etkileşimi böyle bir şeye de işaret ediyor. Tabii bunun etkisinde, kiminiz de bir ödeme yapıp, bir yer veya kişiyle hesabı kapatabilirsiniz.
Mars İkizlerde taşınma, vs için masraf yapan olabilir ayrıca. Kiminiz sanki başka yere, kent, ülkeye gidebilirsiniz. Bu birden gelişebilir.
Beklediğiniz bir iş var sanırım kiminizin. Belki daha önce başvuru yaptınız belki. Bu türden bir işten olumlu yanıt almanız mümkün. Yeni bir işe giren olabilir bu ay.
Diğer yandan, bir grup kişiyle, farklı bir iş veya çalışma içine girecek kiminiz. Bu değişik bir iş, proje gibi görünüyor. Kısa süreli de olabilir, kalıcı uzun vadeye yayılan bir iş de.
Aşk ve ilişki cephesi genel olarak bu ay iyi. Bakalım bu iyi yıldızlar size de yarayacak mı?..
Kiminizin bir gizli hayranı var gibi. Belki bu kişinin farkında değilsiniz henüz. Birden karşınıza çıkabilir ve sizi şaşırtabilir bir süre sonra.
Genel olarak baktığımda, bu ay biraz gözlerden ırak ilişki ve aşk işaretleri taşıyor yıldızlar sizin için. Yani, kiminiz belki bir gizli ilişki, gizli bir aşkla meşgul olabilirsiniz gibi görünüyor. Kiminiz ise, başka kentte birlikte bir seyahat edebilirsiniz sevgiliniz veya eşinizle. Kiminiz ise, gittiğiniz yerde biriyle ani bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Kiminiz ise, partnerinizle gözlerden uzak, romantik, tutkulu zamanlar yaşayabilirsiniz.
Kiminiz aşk ve ilişkiden kaçmak, uzak durmak meylinde olabilirsiniz. Venüs sizi tereddüt ettirebilir, ancak Uranüsle ve Merkürle kavuşumu, gelecek aşktan kaçamayacağınızı da gösteriyor. Çünkü beklenmedik bir zaman ve yerde sizi bulacak gibi bu aşk.
Ancak Uranüsyen bir aşk ani başlayıp aniden bitmeye meyleden bir ilişkiye işaret edebilir. Yine de, diğer bazı yıldızlara baktığımda, bu sefer farklı olabilir, ani başlayan ama devam eden bir ilişkiye dönüşebilir.
Venüs-Uranüs kavuşumu kiminizi gereksiz takıntılardan şak diye kurtaracak, ana, yeniye odaklanmanızı sağlayacak, kiminizi yeni bir ilişkiye yelken açma duygusuna sevk edecek, maceracı ve cesur olacaksınız, hatta sizin bile beklemediğiniz bir cesaret patlayabilir içinizden.


İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Sevgili İkizler Mars burcunuzda, sizi harekete sevk etmiş olsa gerek. Yerinizde duramazsınız artık, bir şeyler yapmak istersiniz. Girişimci, atak, istediği hedefe ulaşmak için gözü pek olursunuz.
Diğer yandan, Mars ay sonu itibariyle zıt burcunuzdaki Satürn’le karşıt/zıt açı yapacak. Yani 20’sinden itibaren. Bu dönemde biraz dikkat etmek, fevri olmamak gerek derim. Özellikle ilişkiler cephesinde fevri, ani tavırlar almak, farklı ve gereksiz tepkiler vermek size fayda sağlamaz, ilişkileri gerebilir. Bu bakımdan, özellikle 25’indeki İkizler Yeniayı civarı daha dikkatli olmanız gerekir derim.
Diğer yandan, Mars’ın Koçta bulunan Merkür, Uranüs ve Venüs’le açısal bağlantısı da çok güzel görünüyor. Bu size güzel gelişmeler getirecektir. Hatta Mars-Satürnün sert enerjisinin etkisiyle yapabileceğiniz yanlış tavırlardan da sizi koruyacak, sağduyulu ve pozitif bir tutuma sevk edecektir.
Bu bakımdan baktığımda, Mars-Satürn karşıt açısı kiminiz için olumlu anlamda bir dönüm noktası olabilir. Yani, ilişki hayatınızı pozitif yönde değiştiren önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz.
Mars’ın Neptün’le sert açısına gelirsek, bu daha çok kariyer, iş yeri ekseninde bir etki yapabilir. Olur olmaz söze, durumlara, yanlış anlama vs karşı dikkatli olmak gerekir çünkü bir yanlış anlama ile erken davranabilir, acele ve yanlış karar verip, sonra pişman olabilirsiniz aman dikkat. Ayrıca kafanız karışıkken beklemeyi tercih etmek, gerekli bilgiyi edinip ondan sonra davranmak daha doğru olacaktır.
Bu ay size de seyahat görünüyor. Sevdiklerinizle kavuşmak, görüşmek, özlem gidermeniz mümkün olacaktır. Kiminiz bir grupla seyahat edebilirsiniz.
Sosyal ortamlarda hareketli, canlı iletişim içindesiniz. Çeşitli gruplarla temas kurabilirsiniz. İş veya başka bir sebeple insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Toplantı, konferans, eğlence vs ortamlarında bulunmak, yeni insanlarla tanışmak sizi mutlu edecek, ufkunuzu açacaktır, ayrıca yenilenen bir enerjiyle dolacaksınız. Bir enerji dopingi yapacaksınız adeta.
Gerek kalabalık grup içinde görüştüğünüz kişiler, gerekse birebir görüştüğünüz kişilerle temaslardan ilginç ve beklenmedik iş birliği, sıradışı fikirler doğabilir, bu fikirler kısa sürede uygulanacak, başarı kazanacak işler çıkarmanıza yarayabilir.
Gerek yaratıcı, üretken fikirlerin eyleme dökülmesi, gerekse insanlarla bol iletişim sizi ileri götürecek, hayatınıza yenilikler de katacak görünüyor. Bu bakımdan bu yılın en verimli aylarından birini yaşayacaksınız.
Kiminiz uzun süredir beklediğiniz bir görüşme, bir iş, proje vs için fırsat bulacaksınız. Şimdi zamanı dedirten bir gelişme sizi harekete geçirebilir.
Merkür 16’ında Boğaya geçtikten sonra, yeni başladığınız iş veya projeler için bazı hazırlıklara girişeceksiniz, kendi başınıza bazı çalışmalara koyulacaksınız.
Bu ay gizli, belki farkında olmadığınız bir şekilde önemli kişi/ler tarafından destekleneceksiniz. Kiminiz de birilerine karşı savunulacak, korunacaksınız.
Bu ay kiminiz bir dernek, bir gruba üye olabilirsiniz. Bu önemli bir yer gibi görünüyor sizin için. Hatta kiminiz bir yerin başkanlığına seçilebilirsiniz.
Parasal cepheye bakalım. Venüs, Merkür işinizden, kariyerinizden kazançlar elde etmeniz için sizi destekliyor, bu ay beklemediğiniz paralar da kazanabilirsiniz. Birden fazla, üretken işlerden para gelecektir ayrıca.
Güneş Boğada, Merkür Boğada, birikim yarayabilir size. Başka yerden gelen parayı birikime, yatırıma yöneltmek iyi olur.
Mahkeme, dava, resmi bir meselesi olan kişiler için de bu ay güzel bir haber gelebilir.
Bir anlaşma, bir teklifi kabul etmek vs iyi bir gelişme olabilir. Bu önemli bir yerden gelen teklif gibi görünüyor. Merkür Koçta, kiminiz teklifi kendi sunacak görünüyor. Bu şekilde önemli bir destek ve kabul görebilirsiniz.
Aşk ve ilişki cephesi bu ay hareketli bir güzel genel olarak. Siz de bu güzel enerjilerden payınıza düşeni alırsınız. Hatta aşk-ilişki alanı en hareketli burçlardan biri siz görünüyorsunuz diyebilirim.
Kendinizden yanasınız, ne istediğinizi iyi bilir olursunuz. Sadece Marsın fevri ve yanlış çıkışlar yaptırabilecek agresif ve aceleci enerjisini iyi yönetin derim.
Gittiğiniz bir yerde veya girdiğiniz bir ortamda ani etkileşim yaşayabilirsiniz biriyle. Beğenileceksiniz. Bir aşk teklifi alacaksınız gibi görünüyor. Sizin de beğeneceğiniz, etkileneceğiniz biri olacak gibi. Hayatınıza sürpriz güzel bir aşk girebilir özetle. Ve bu aşk belki de tam sizlik olacak.
İlişkisi olanlar da sanırım bu ay yakın çevresine sürpriz yapabilir, güzel bir haber verebilir. Hatta kiminizi bu ay yıldırım nikahı bile yapabilirsiniz.
9 Mayıs itibariyle Aslan-Kova aksına geçen Ay düğümleri ilişki hayatınızı değiştirecek gibi görünüyor. Kiminiz içinse planlarını, düşüncelerini eyleme geçirmek, fikirleriyle parlamak imkanı bulacaktır bu tarihten itibaren.
Marsın agresif enerjisinden dolayı, özellikle 20’inden sonra sakarlık, kaza, tartışma vs dikkat etmek iyi olur derim. Aşırı koşturma vs den dolayı sağlığınızı da ihmal etmeyin, dinlenmeye ve güç toplamak için beslenmeye dikkat edin ayrıca.



Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Sevgili Yengeçler sizin için yeni bir şeylerin zamanı gibi görünüyor. Kiminiz bunu iş, kariyer üzerinden yaşarken, kiminiz aile, kiminiz ise, ilişki üzerinden yaşayabilirsiniz.
Hayatınıza yenilik getirecek bir takım gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu sizden kaynaklı olmaktan ziyade, değişen şartlar ve dış koşulların sizi itmesiyle olabilir. Gelişen olaylar, gelecek haber vs sizi harekete geçirecek görünüyor.
Kariyer ve iş cephesine baktığımda, bir yenilik sizi günlük rutininizden çıkarabilir. Bu yeni bir iş olabilir, veya var olan işinizde gündeme gelen yeni bir proje vs olabilir.
Kariyerinde başarı yakalamak, birden dikkatleri üzerine çekmek imkanı bulan olabilir bu dönemde. Venüs ve Merkür Koçta kariyer evinizde, Uranüsle birlikte, birden beklenmedik bir çıkış yapmanız, toplum önünde bulunmanız mümkün. Kiminizin bu ay tanınma, ün edinme imkanı bile olabilir.
Tabii, bazı yıldızlara baktığımda, bir tanınma, toplum önüne, göz önüne çıkmak bazı kıskançlıkları da çekebilir, buna dikkat etmek lazım. Hakkınızda konuşmalar olabilir, buna aldırmamak, kişilere koz vermemek de gerek.
Diğer yandan, Güneşinize bazı sert açılar sizi git-gelli istek ve düşüncelere sevk edebilir. Çok güzel bir fırsatı tepebilirsiniz de. Aman dikkat, gelen fırsatları iyi değerlendirin derim. Yanlışı-doğruyu ayırt edin tabii ama olumlu fırsatlara ani kararla duvar çekmeyin.
Kiminiz de beklenmedik güzel bir fırsatla birden çok önemli bir saygınlık vs kazanabilirsiniz ama bu saygınlık, ün vs ile nasıl baş edeceğinizi bilemeyip afallayabilirsiniz. Acele etmeyin, hem fırsatın tadını çıkararak ilerleyin, hem gözünüz hedefte olsun, sizi başka şeyler şaşırtmasın ve hedeften çıkarmasın.
Yenilik her şeye rağmen iyi gelecektir size. Yeni ve iyi kazancı olan bir işe girebilirsiniz.
Kariyerine devam eden, işinden memnun olanlar ise, belki beklediği bir terfi vs elde edebilir.
Genel olarak, güzel bir teklifin, anlaşmanın altına imza atabilirsiniz diyebilirim bu ay.
Yine de, şunu söyleyim, bazı yıldızlar ani ve şaşırtıcı etkiler taşıyor. Ve hızlı gelişmeler hata yapmaya açık hale getirebilir görünüyor. Yaş tahtaya basma riskiniz var özetle.. İşinizi sağlama almak için, doğru hedeften çıkmamak için gerçek amacınızı hatırlayın, ona göre davranın, o zaman şaşırmazsınız.
11 Mayısta Akrepte dolunay size bir isteğinizi gerçekleştirmeniz için güç verebilir. Kararlı ve cesur adım atabilirsiniz. İstediğiniz bir şeyi başarabilirsiniz. Boğada Güneş zaten bir dilek veya isteğinizin gerçekleşmesinin işaretini veriyor. Demek ki, bu ay önemli veya küçük bir isteğinizi gerçekleştirme zamanı diyebilirim.
Akrep dolunayı ayrıca ailede güzel bir gelişmenin haberini getirebilir ayrıca. Kiminiz aile ile bir araya gelebilirsiniz. Uzakta bulunan yakınlarınızla görüşebilirsiniz.
16’sı öncesi iş vs için imza vs söz konusu görünüyor. 16’sı sonrası sanki eski bir hesap, eski bir iş, bir yatırım üzerine bir imza atmanız mümkün gibi görünüyor.
Eğitim hayatında olanlar ise, yine 16’sı sonrası istediği sonuç ve başarılı elde edebilir.
Mars İkizlerde ay boyunca 12.evinizde.. Enerjinizi kontrol etmekte zorlanacağınız bir zaman. Birden fazla şeyler uğraşmak, koşturmak isteyeceksiniz ancak dalgınlık, dikkatinizi çok şeye vermek sizi çabuk tüketebilir, yorabilir. Kendinize zaman ayırıp, spor, yoga, meditasyon vs ile dikkatinizi toplamak, enerjinizi toplamak iyi gelecektir size. Belki bir seyahat de iyi gelebilir. Ancak seyahatte aksiliklere de dikkat etmeli derim özellikle ayın ilk yarısında.
Gizli husumet, gizli niyetlere karşı dikkat etmek lazım derim ayrıca bu ay. İnsanları tanımadan yargıda bulunmamak, herşeyi konuşmamak lazım derim. Hele yeni tanıdığınız kişilere.
Mars İkizlerde ayrıca sağlığınıza da daha dikkat etmek gerek. Genel itibariyle sağlığınızı koruyan yıldızlar var bu ay ancak Mars-Neptün karesinden dolayı vs, yine de daha özenli olun. Gıda, ilaç, sıvılara vs dikkat edin.
Sağlık sorunu olan, iyileşme yönünde güzel gelişmeler yaşayabilir. İyi bir doktor, doğru tedavi imkanı var görünüyor. Hatta bir sağlık sorununuz kısa sürede iyileşip bitebilir.
9 Mayıstan sonra Ay düğümleri Aslan-Kova aksına geçiyor, parasal şartlarınızı değiştiren ve iyileştiren etkiler yapabilir Aslan kuzey ay düğümü. Bu ay da bu bakımdan fırsatlar ele geçebilir.
Genel olarak para bakımından iyi bir ay gibi görünüyor. Parasal kazancınız iyi olacaktır.
Aşk ve ilişki alanına bakalım. Venüs Koçta bu sizin aşk hayatınızı hareketlendirecektir. Ancak Güneşinize karesi ve Uranüs faktörünü düşününce, ya yanlış partner olasılığı, ya da bir ilişkiye dönüşmesini zorlaştıran koşulları barındıran bir aşk söz konusu olabilir. Aşk, tutku güzel de, ilişki nasıl gidecek, orası belli değil dedirten durumlar. Yine de, kiminiz için durum farklı olabilir pekala. Bireysel haritanız uygunsa, güzel bir aşk ve ilişkiye başlamak için fena bir zaman değil diyebilirim.
Kiminiz için enteresan bir durum var gibi. Sanki bir aşk mı tutku mu belli olmayan, ama aniden kapılabileceğiniz ve olasılıkla gizli yaşanacak bir ilişki durumu olabilir.
Evli olanlar da, ilişkisine dikkat etmeli, özen göstermeli derim.. Partnerinizi ihmal etmeyin derim.


Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Aslanlar Mayıs ayının genel olarak pozitif etkili yıldızlar var, bundan siz de payınıza düşeni alırsınız diye tahmin ediyorum.
Bu ay sizin için özel ve önemli bir gökyüzü olayı var, Ay düğümleri 9’unda Aslan-Kova aksına geçiyor ve 1,5 sene bu burçlarda kalacak. Kadersel etkiler taşıyan ay düğümleri, kadersel olayları yaşatacak önemli bir döneme girdiğinizin haberini veriyor. Kuzey ay düğümünin genel olarak fırsatlar getirdiği kabul edilir. Ancak kadersel dönem, kadersel sınav dönemi, adı üstünde, kaderde ne ekersek onu biçeriz, onun için iyi fırsatları çekmek için kader planına göre, pozitif olmak gerekir derim. Bu dönemde fırsat nedir, sınavı nedir, vs anlamak için bilinçli olmak gerekir. Bazen bir sıkıntı aslında bir fırsat olabilir mesela.. Fırsata maddesel fırsatlar gözüyle bakmamak, daha geniş cepheden bakmak gerekir bu dönemde benim görüşüme göre.
Bu ayın yıldızlarına baktığımda, genel itibariyle iyi bir ay diyebilirim sizin için. Dost Koçta yığılan Venüs, Merkür ve Uranüs önemli bir dönemin kapılarının açıldığı bir zaman diyebilirim. Önemli plan, proje vs eyleme koymak için iyi zaman. Önemli kişiler tarafından da destek görürsünüz.
Yapacağınız iş ve başarınızla dikkatleri de çekeceksiniz ayrıca.
Diğer yandan, Satürn 5.evinizde geziyor halen, 5.ev genel şansla alakalıdır, Satürn Güneşinizi desteklemekle beraber, şans faktörünü bu evde alır, kişinin bilek gücü ve emeğiyle, çabasıyla bir başarıyı destekler. Onun için bir süredir zorlanıyor olmalısınız bu konuda ancak sizi sorumluluklarınızı elinize almaya davet ederek, çabanızla bir amacınıza ulaşmak için bir nevi sınava çekiyor.
Bu ay Koç yıldızlarının Satürnle ve sizin Aslan Güneşinizle güzel açısı, önemli ve büyük bir amacınızı gerçekleştirmeniz için çok iyi bir zamanın olduğunun ve bunun için önemli fırsatlar elde edeceğinizin işaretlerini taşıyor herşeye rağmen. Artık gerisi size kalmış.
Terfi, tayin vs bekleyenler için de oldukça güzel enerjiler var. Bu ay bunu elde etmeniz zor olayacaktır.
Mahkeme, dava vs ile meşgul olan kişiler için yeni fırsatlar veya beklenmedik hızlı gelişmeler güzel haberler getirebilir.
Çocuk sahibi olanlar için, çocuğunun yaşadığı bir sorunu halletmek için harekete geçebilir ve çözüm bulabilir kişiler.
Eğitim hayatında olanlar için başarı vadeden bir ay diyebilirim. Belki bir yurt dışı eğitim imkanı elde edebilir kiminiz. Kiminiz de başarısını yükselten güzel fırsatlar bulabilir.
Merkür 5’inden sonra düz pozisyona geçecek. Bu tarihten sonra, yeni işe girmek, terfi, tayin, bir proje veya girişim için harekete geçmek daha iyi olacaktır.
Mars İkizlerde ay boyunca, 11.evinizde. dostlar, idealler evinde.. 20’inden itibaren Satürnle karşıt açı yapacak. Dostluklar, arkadaşlık konusunda bir sorunu masaya yatırmanız gerekebilir. Biri/leriyle aranız açılabilir. İşte bazı çıkarlar çatışabilir.
Çalıştığınız yerde bazı kişilerle anlaşmazlık olabilir özellikle.
Diğer yandan, dost kişilerden destek görebilirsiniz ayrıca.
Yurt dışı veya kent dışından iş teklifi alan olabilir. Daha doğrusu, kendinizin bu konuda girişimleri olabilir bundan iyi sonuç alabilirsiniz. Belki de hızla ve kısa sürede başka bir yere yerleşip orada çalışabilirsiniz. Gelişmeler hızlı olacak görünüyor.
Sınava giren varsa bu ay, iyi sonuç alma imkanı görünüyor.
Hayat tarzınızı değiştiren önemli gelişmeler gebe bir ay gibi görünüyor. Belki başta normal gelişmeler gibi görünebilir ama akabinde önemli değişimlere yöneltecek bir sürece girersiniz.
Yeni bir mesleğe adım atan olabilir ayrıca.
Parasal cepheye bakalım.
Merkür’ün Venüs, Uranüsle kavuşumu ve bunların Güneşinize olumlu açısı parasal açıdan parlak bir ay olabileceğinin işaretlerini veriyor. Önemli anlaşma, proje vs ortaya koymak size parasal başarının yolunu açacaktır. Kiminiz yeni bir iş veya proje başlatıp, bundan iyi para kazanabilirsiniz. Kiminiz önemli kişilerle anlaşmalar yapıp işlerinizi büyütebilir, daha iyi bir noktaya çıkarabilirsiniz, bu aynı zamanda parasal şartlarınızı da daha iyi yapabilir.
Aşk ve ilişki cephesine bakalım.
Evet. Bu ayın güzel yıldızlarının etkisinde aşktan siz de nasibinizi alırsınız.
İlişkisi olanlar için iyi bir zaman. Nişan, nikah vs için gayet iyi bir zaman gibi görünüyor. Aile ile bir araya gelip, mutluluğunuzu paylaşabilirsiniz.
Kalbi boş olan Aslanlar ise, bu ay aşka ve tutkuya yelken açacak görünüyor. Hem gönlünüze hem kafanıza uygun birini bulabilirsiniz. Güzel ve hızlı bir aşk başlayabilir. Bu aşk güzel bir ilişkiye dönüşebilir. Ancak Uranüsün ani git-gelli etkisini de unutmamak gerekir, hızlı adımlarla ilişkiyi tökezletmemek gerekir. Heyecanı, tutkuyu yaşayın ama ilişkiyi de pozitif bir şekilde inşa etmeye, sevgi ve şefkati katmayı unutmayın.
Yeni bir aşk kiminiz için sanki seyahatte veya katıldığınız bir etkinlikte, konferans, konser, eğitim, kurs vs ortamında, karşınıza çıkacak gibi görünüyor. Gittiğiniz bir yerde, birini ziyaret ettiğiniz yerde biriyle aranızda aşkın kıvılcımları parlayabilir.



Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Sevgili Başaklar Güneş Boğada size olumlu enerjiler vererek, iş ve genel hayatınızla ilgili planlarınızı daha sağlıklı bir şekilde yerine oturtup, bunlarla ilgili hedeflerinizi yeniden belirlemek ve ona göre harekete geçmek için iradenizi ve eylem gücünüzü destekliyor.
Para, kariyer planlarına odaklanmış gibi görünüyorsunuz. İş sahibi olanlar proje veya işler için gerekli parayı bulmakla meşgul olacak görünüyor. Bunun için başkalarından destek aramaya yönelebilirsiniz. Yaptığınız işlerden paraların gelmesini bekliyorsunuz ayrıca. Daha önce başladığınız, henüz tam rayına oturtmadığınız para getirecek işlere odaklanıp onları hızla eyleme koyup kısa sürede para almaya çalışacaksınız, bunu da başarabilirsiniz görünüyor bu ay.
Diğer yandan, kiminiz ise, sanki, banka, hesaplar, emeklilik, sigorta vs den para gelmesi için bu tür resmi işlerle meşgul olacaksınız. Resmi işleri tamamlamak için iyi bir zaman.
Resmi işler, imza, anlaşma vs işbirliği üzerinden de olabilir. Önemli bir kişi veya kurumla bir anlaşma imzalayıp, akabinde iş yapabilirsiniz. Bu bakımdan iyi zaman gibi görünüyor. Hatta kiminiz bir anlaşma akabinde yapacağınız bir işle, hakkınızda konuşturabilir, isim yapabilirsiniz. İşinizi daha geniş yerlere duyurmak imkanı bulabilirsiniz özellikle ayın 2.yarısından sonra.
Ortak işlerle, işbirliğiyle meşgul olanlar, birlikte kazanç için çalışırken, kazancı artırmak için ve ayrıca işlerden para gelmesi için bir masraf yapmak gerekecek gibi görünüyor, bu masraf daha çok sizden çıkabilir.
Genel olarak, parasal kazanç iyi görünmekle birlikte, masraflar da olacak, gerek işe yatırım, gerekse başka özel masraflar. Para geliyor ve başka şeylere gidiyor özetle.
Bu ay araba, ev vb yatırıma yönelmek iyi görünüyor, kazançlı, güzel bir yatırım imkanı bulan olacaktır.
Çalışanlar için, hem biraz krizli, hem iyi bir zaman diyebilirim. İşte parasal kazancı artırmak, maaş artışı vs için harekete geçebilirsiniz. Mars İkizlerde kariyer evinizde, yönetimle birlikte çalıştığınız önemli bir işten gelecek kazançtan payınıza düşeni almak istersiniz. Başarınızın maddi karşılığını almak istersiniz. Bu konuda yönetim size olumlu yaklaşabilir. Birlikte uyum, ortak görüşe ulaşabilirsiniz. Belki işinizde daha iyi bir pozisyon, terfi vs talep edeceksiniz, bunun için de olumlu karşılık alabileceksiniz. Beklediğiniz sonuçları özellikle Merkür de 16’ından itibaren Boğaya geçtiğinde alabilirsiniz.
Diğer yandan, iş değiştirmek isteyen, bunun için daha önce harekete geçmiş olanlar için de yol açık görünüyor. Yani, yeni ve daha iyi şartları olan bir işe girmek için harekete geçin, hedefleriniz için attığınız adımları devam ettirin, olumlu bir sonuç alıp yeni bir işe girebilirsiniz.
Kiminiz için, küçük bir uyarı, işten çıkarılma riskine dikkat etmek gerekir. Yıldızlar iyi görünmekle beraber, risk ve kriz çeken enerjiler de yok değil, onun için ne istiyorsanız, ona göre, durumları iyi yönetmeniz, başkasının olayları yönetmesiyle savrulmamanız gerek. Başkasının etkisinde hareket etmeyin, ne yapacağınız iyi bilin.
Bu arada, bu ay beklenmedik yerden para kazancı da söz konusu gibi, aranızdan birileri loto, vs, den kazanabilir. Kiminizse, geçmişte hak edilmiş bir maddi mal, kazanç elde edebilir.
Eğitim, yaratıcı işler, yayın, vs işiyle uğraşanlar için de verimli, başarılı bir zaman diyebilirim ayrıca.
Güneş, akabinde Merkür’ün Boğaya geçmesi tatil, gezi, seyahat için sizi harekete geçirebilir. Yakınlarla birlikte gidebilirsiniz. Kiminiz de, yakınları görmek için seyahat edebilir.
Sağlık konusunda iyi görünüyor yıldızlar genel olarak. Diğer yandan, sağlık masrafı yapabilirsiniz. Kiminiz belki estetik, bakım vs üzerine masraf yapabilir.
Aşk, ilişki cephesine bakalım.
İlişki cephesi ilginç. Ani başlayan, birden alevlenen, tutku temelli ilişkiye açık bir zamandasınız. Ancak kalbinizi kaptırma ihtimali de yok değil hani..
İlişkisi olanlar için gayet iyi bir zaman, daha fazla yakınlaşmak, aşk, tutkuyu canlandırmak, birlikte özel şeyleri paylaşmak, birbirinizi yakından tanımak için fırsatlar yaratacak, bundan mutlu olacaksınız. Birbirinizin yeni yönlerini tanıyacaksınız ayrıca.
Diğer yandan, ilişkisine gerekli özeni göstermeyenleri uyarayım. İlgisiz kalmak sorun yaratabilir. Gereksiz kıskançlık yaratacak durumlar vs tartışma yaratabilir. Güneş Boğada, 16’ında Merkür Boğada güveni tesis etmek, birlik ve sevgiyi güçlendirmek için size destek enerjiler veriyor, buna önem vermeniz olası sorunları bertaraf etmek için yeter eğer ilişkinize sahip çıkmak isterseniz.
Yeni bir ilişki, aşk  arayanlar için tutku ile başlayan sonra sevgi, aşk tohumlarının filizlendiği bir ay. Ancak acele adım ve yanlış partner seçme riski de var.
Ayın 2.yarısında, daha önce başlayan bir ilişkiyi güçlendirmek için iyi zaman.



Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Sevgili Teraziler zıt burcunuz Koçta yıldız yığılması var. Bu ay ilişkiler üzerinden hareketli bir ay olacak görünüyor sizin için. Bu her türlü ilişkiyi kapsayabilir. Kiminiz iş ilişkisi, kiminiz yakın, arkadaş vs, kiminiz ise duygusal ilişki cephesinde önemli gelişmeler yaşarsınız bu yıldızların etkisiyle.
Güneş Boğada 8.evinizde ve 11’inde Akrepte dolunay var. Akrep 2.eviniz para evini yönetiyor. 8.ev ise başkalarının parası, yatırım, banka hesapları, alacak, verecek, sigorta vs ile ilgili ev. Demek ki, bu ay para konusu da ayrıca gündeminizi meşgul edecektir.
Para bakımından iyi gelişmeler yaşarsınız diye düşünüyorum. İşten, beklediğiniz para varsa, ekstra maaş, avans, zam vs belki de bu ay böyle bir şey sizi sevindirecektir.
Gelen paralarla varsa borcunuz, ödemeleriniz rahatlıkla yapabilirsiniz.
Akrep dolunayı kiminizi evle meşgul edecektir, eve bazı masraflar yapabilirsiniz, tadilat, onarım veya bir tesisat vs sorunu gidermek gibi. Bu içinize sinen bir şey olacaktır.
İlişkiler cephesine dönersek yeniden, neler olabilir diye bakalım..
Hareketli, sürprizli ilişkiler var. Yakınlarınızla planlanmayan görüşmeler yapabilirsiniz. Mars da İkizlerde seyahat evinizde olunca, hem sizin yakınları, sevdiğiniz kişileri görmek için bir seyahat yapmanız mümkün, hem birilerinin sizi ziyaret etmesi mümkün. Görüşme trafiğiniz oldukça yoğun.
Bu ay kiminiz belki de yeni bir şey yapacaksınız. Bir yakınızla belki de başka bir yerde görüşeceksiniz. Yani, birlikte başka bir yere gideceksiniz.
Yakınen görüştüğünüz biriyle önce krizli, arkasından iyi gelişen bir iletişim olması muhtemel. Ani, fevri tavır, tartışma, yanlış anlama yaratabilir ancak enerjilerin canlı, pozitif olması hemen akabinde gergin ortamı neşeli ortama dönüştürebilir. Birlikte eğleneceğiniz, heyecanı yüksek güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Bu kişi olasılıkla eş, sevgili olabilir.
Tabii kiminiz bu tür durumu aile, arkadaş ortamında yaşayabilirsiniz de. Kalabalık bir grup halinde bir araya gelmek, belki bir başka ortamda birlikte eğlenmek, sohbet, vs için.
İşbirlikleri, iş görüşmeleri, iş yemeği veya iş gezisi gibi etkinliklere katılmak, hem mevcut çevrenizle, hem yeni tanışacağınız insanlarla yakın arkadaşlık kurmak, sosyalleşmek iyi gelecektir size. Hatta ortamın gözdesi olabilirsiniz, insanları tavrınız, iletişim gücünüzle etkileyebilirsiniz. İnsanlar sizinle arkadaş olmak isteyecek, daha yakın bir ilişki, daha fazla görüşmek isteyecektir.
Özellikle yeni tanıyacağınız biri/leriyle sıcak ilişkiler geliştirecek, güzel arkadaşlıkların tohumunu atacaksınız bu ay.
İşbirliği için de iyi bir ay gibi görünüyor. Belki bu işbirliği uzun soluklu olmayabilir belki olur, bu önemli değil, güzel, değerli ilişkilerin gelişmeleri birlikte sıradışı ve yenilikçi fikirleri paylaşmak, verimli işler üretmek için gayet güzel işbirliklerin yolu açılacaktır.
Önemli kişi ve çevrelerce kabul görebilir, görüştüğünüz önemli ve güçlü kişiler tarafından desteklenebilir, öne çıkarılabilirsiniz. Parlayacaksınız bir ortamda özetle ve bunu önemli kişilerin desteğiyle yapacaksınız. Ancak sizin yetenek, beceri ve fikirleriniz bunda etkili olacak. İnsanların beğenisini kazanacaksınız gerek tavrınızla gerek becerilerinizle.
Bu ay dikkat çekmek, toplum önüne çıkmak, tanınmak fırsatı bulan olacaktır. Yaptığınız birşeyle dikkat çekebilirsiniz kiminiz. Kiminizse, önemli sosyal ortam, etkinliğe katılmak üzerinden dikkatleri çekeceksiniz. Girdiğiniz ortamda popüler olacaksınız özetle.
Diğer yandan, Uranüsün Güneşinize karşıt olmasına dikkat etmek gerekir. Bu ani ve hızlı başlayan ama hızla bitecek ilişkiler riski de vermekte.. Yani fazla muhabbet tez ayrılık getirir durumlarına dikkat etmek lazım. Tanımadan insanlara hemen fazla yakın olmak, düşünmeden, yeterince denemeden insanlara güvenip işler yapmak veya arkadaşlık geliştirmek riski oluşabilir kimiyle.. Aranızda iş veya beklenti yoksa sorun değil ancak bu tür bir şey varsa, bunu da tehlikeye atmak riski olur bu durumda. Özetle, kimlerle yola çıktığınıza dikkat edin bu ay derim. Bu ay yanlış ve fazla muhabbetin, gereksiz güvenin dezavantajları çok değil, Ekimde ayrılık getirebilir. Şimdiden sağlıklı bir yol izlemek için, oluşabilecek riskleri bertaraf etmek için akıllı tutuma önem vermek faydanıza olur.
Bu ay aslında çeşitli deneyim, ve yaşayacağınız bazı gelişmeler bazı gerçekleri size gösterecektir. Kim arkadaş kim değil anlamak için gözünüzü açmanız yeterli. İş ilişkileri, işbirlikleri için de aynı şey geçerli. Hangi iş, işbirliği sizin için gelecek vadediyor, hangisi maddi-manevi hayat kalitenizi yükseltecek vs anlarsınız. Yeter ki, yaşadıklarınıza karşı gözünüzü açın, bilinçli adımlar atın.
Bu bakımdan, özellikle ay sonu gibi, 25’inde İkizler Yeniayı size önemli ışık tutacaktır. Bir yol ayrımı olacaksa, bunun belirtileri ortaya çıkar. Ayrıca, gerçekçi fikirler ile hayalci fikirler de kendini gösterir. Bir de, kimlerin güvenilir olup olmadığı da ortaya çıkar gibi. Ancak İkizler yeniayının şöyle bir riski de var, kendinizi bir yalana inandırmak gibi hatalı bir tutum içinde olursanız, o zaman, bu gerçekleşir. Sonrasında uyanırsınız o zaman.
Herşeye rağmen, verimli ve güzel ilişkiler bakımından iyi bir ay. Sadece gel geç ve özellikle de ileride sorun yaratabilecek sahte ilişkilere karşı uyanık olun yeter. En azından emin olmadığınız kişilere ve işlere karşı yüksek beklenti kurmazsanız, riski de bertaraf edebilirsiniz.
Öyle veya böyle, hatalı ilişkiler hele de çıkar bakımından karşılıklı birbirini bağlayan ilişkilerde siz hata yaparsanız siz, başkası hata yaparsa başkası, bunun faturası gelir bulur. Bu seneki yıldızlar bu bakımdan önemli etkilere sahip. Parlak bir sene, ama her parlayan altın değildir durumlarının da yaşandığı bir sene. Bu ay da bu bakımından önemli bir ay sizin için.
Sağlık bakımından nasıl diye baktığımda, Neptün-Mars karesi var ayın ilk yarısında özellikle buna dikkat edin, gıda, ilaç, sıvılara dikkat etmek, doğru beslenmek lazım. Ayrıca karaciğer, safra, sinirlere dikkat etmek önemli. İğne olmak vs durumda da dikkat edin hijyene ve yan etkilerine karşı. Diğer yandan, gerek Güneş Boğa, gerekse Akrep dolunayı bir sağlık sorunu varsa, onun giderilmesi, iyileşmek, şifa için de çok iyi enerjiler veriyor.
Aşk ve ilişki cephesine baktığımda çok enteresan bir ay sizin için.
Ani bir aşk her an kapınızı çalabilir. Biri sizin aklınızı başınızdan alabilir anlayacağınız. Venüs-Mars arasındaki güzel etkileşim bu ilişkinin ahenkli ve güzel ilerlemesi için destek oluyor. Canlı, keyif alacağınız, sevgi, tutku ve birlikte güzel şeyleri paylaşacağınız bir ilişki olabilir. Hatta kiminiz için bu ilişki önce ani heyecanla başlayıp sonra güzel bir ilişkiye dönüşebilecek. Bu bir aşk ilişkisi olacaktır.
Bu ay kiminiz için sıradışı olmakla beraber, riski olan ilişki söz konusu olabilir. Evli, vs biri olması riskine dikkat etmek lazım derim. Ancak bazı yıldızlar bu tür bir riski bertaraf ediyor gibi. Yine de, ani fevri karar veren sonra aniden çekip gidebilecek, sağı solu belli olmayan bir partnere karşı da dikkat etmek lazım. Doğru partner mi değil mi, anlamak için erken özetle.
Genel olarak çok hareketli, heyecanlı, sürprizlerin olabileceği bir ilişki dönemi. Aşk için çok güzel bir zaman. İlişkinin devamı etmesi de mümkün. Ancak bunu söylemek için erken. Siz aşkın tadını çıkarın, ilişkinizi kaliteli yaşamaya bakın, gerisini sonra yaşayarak görürsünüz.
İlişkisi olanlar için daha da iyi bir zaman olabilir. Nişan, nikah vs kararı alabilirsiniz. Aile, sevdiklerinizler bir araya gelebilirsiniz bunun için. Bu ay evlenen de olabilir, evlenip balayına gidebilirsiniz, birlikte tatil yapabilirsiniz. 


Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Sevgili Akrepler Güneş zıt burcunuzda ilerlerken sizi sosyal ortamlara, dışarıya sevk eder. İnsanlarla görüşmek, yaptığınız işleri toplum önünde sunmak, kendinizi başkalarına ifade etmek, birşeyleri birilerine kabul ettirmek için dikkatinizi başkalarına odaklarsınız.
Bu ay ayrıca yaptığınız işlerin başarısını görmek adına da, insanları gözlemlersiniz. İnsanların memnuniyeti, fikri vs nedir merak edersiniz. Bu bakımdan özellikle 2.yarı daha hareketli bir yoğun olabilir insanlarla görüşmek vs.
Özetle, kendinizi ve işinizi dünyaya sunma zaman. İstediğiniz sonuçları almak için çaba gösterirsiniz. Olumlu sonuçları Merkür’ün 16’ında Boğaya geçip, Plütonla olumlu açı yaptığı zaman almaya başlarsınız. Bu açının etkisinde, hem kendi cephenizdeki olası eksik vs görüp telafi etmeniz mümkün olur hem de neyi nasıl sunacağınızı ve insanları nasıl ikna edeceğinizi daha iyi bilirsiniz ve gerekli desteği de alabilirsiniz.
Diğer yandan, Merkür-Plütonun üçgen açısının gölge etkisine kapılırsanız, o zaman sırf insanlara istediğiniz birşeyi kabul ettirmek için, manupulasyona başvurabilirsiniz. Bazı şeyleri olduğundan farklı gösterebilir, bu yolla hedefinize ulaşabilirsiniz. Peki, bu işe yarar mı, bilemem, yarayabilir de. Ancak bu ay Mars İkizlerde-Satürn Yayda ne kadar işe yarar, ne kadar uzun süre etkili olur bu manupulasyon, soru işareti..
Mars-Satürn para evlerinizde geziyor.. Yani, maddi-manevi ödül-bedel durumlarına dikkat etmek gereken bir zamandasınız. Yapacağınız işlerin özellikle maddi bedeli karşınıza çıkabilir. Agresif ve kısa süreli heveslere kapılarak hareket ederseniz, maddi zarara uğramanız mümkün. Çünkü bu tutum düşmanlıkları çeker size. Bu ay Merkür-Plüton etkisinde, yapacağınız bir şeyin ve ağzınızdan çıkan sözlerin bir etkisi olacaktır özetle. Plüton karma, kaderle çok ilgilidir, Satürn derseniz karmanın gezegeni. Rüzgar ekip fırtına biçmemek için, bu ay bunun bilincinde hareket etmek çok sağlıklı ve yerinde olacaktır.
Ancak Merkür-Plütonun şöyle güzel bir etkisi de olabilir. Her şey bu yıldız açısını nasıl değerlendireceğinize bağlı yani. Yukarıda bahsettiğim gibi, manupulatif ve agresif tutum içinde olursanız bedeli gelir er geç ki, bu ay sonu Mars-Satürn bedel ödetir. Ancak iyi yönde kullanırsanız, o zaman belki de çok önemli ve uzun zamandır yaşadığınız bir karma son bulabilir!
Koç burcunda yıldız yığılması var bu ay. Koç sizin 6.evinizde, sağlık, günlük yaşantı, iş ve çalışma evinde. Günlük hayat hızlı koşu tadına olacaktır. Koşturma, görüşmeler, yoğun işleri halletmek bitirmek üzre yoğun bir tempoda çalışacak görünüyorsunuz. Ancak 16’ında Merkürün Boğaya geçmesiyle beraber iş temponuz biraz olsun yavaşlar ve daha fazla sosyal ortamlara çıkarsınız, nefes alırsınız.
Mars İkizlerde 8.evinizde geziyor. Sağlığa dikkat etmek gerekir diyor. Marsın Koç yıldızlarıyla güzel teması sağlığınıza korur, destekler, ayrıca güçlendirir. Varsa sağlık sorununuz ilgilenin ki, sağlığınız daha güçlensin.
Marsın İkizlerden Balıktaki Neptünle sert etkileşimi sağlık için dikkat etmek gerek diyor özellikle ayın ilk yarısında, sonrası daha iyi olabilir.
11’inde burcunuz Akrepte dolunay var. Bu sağlık için de iyi olur. Bünyenizi güçlendirebilirsiniz. Bunun için kendinize odaklanmak ve hayatınızı daha pozitif yaşamaya yönelmek iyi gelecektir. Kendinizle ilgilenmek iyi gelecektir özetle. Ancak negatif tutum içinde olursanız, Akrep dolunayı tam tersi duygusal tepkilerinizi artırır, akabinde sağlığınızı hassaslaştırabilir. Dediğim gibi, bu ay genel olarak iyisiniz sağlık bakımından, ancak dikkat etmek, ve pozitif şeylere odaklanmak, esnek olmak faydanıza olacaktır. Herşeyden önce kendinizle ilgilenmek, kendinize odaklanma ve pozitif eylem ve söz tohumları eklemek faydanıza olacaktır.
9’unda karmik Ay düğümleri Aslan-Kova aksına geçiyor. Sizin için de önemli bir zaman başlıyor. Kadersel Ay düğümleri yaklaşık 1,5 yıl bu burçlarda kalacak, sizi kariyer evi ve yuva, derin benlik, kök evi üzerinden etkileyecek.
Kuzey Ay düğümü Aslanda kariyer evinizi parlatacaktır. Genel olarak kariyerinizi ileri götürmek için fırsatların geleceği, kariyerde parlamak imkanı olacağınız bir dönem başlıyor. Ancak kadersel Ay düğümleri sınavlarını da beraberinde getirir. Onun için elde edeceğiniz güzel kariyer fırsatlarını hak etmek gerekecek, aksi takdirde kalıcı olmayabilir. Kıymetini bilmek, ona göre fırsatları iyi değerlendirmek gerek.
Bu ay da yine, tanınmak, dikkat çekmek, popüler olmak, bir konuda öne çıkmak isteyenler için iyi bir zaman diyebilirim. Ayrıca önemli ve dost kişilerin desteğiyle de öne çıkmanız mümkün bu ay.
Aile ve kök evine gelirsek, biraz aileye eğilmek, ailede olan bazı sorunları geride bırakmak için bakış açısını değiştirmek, hayatınızda bazı şeyleri değiştirmeye başlamak gerek derim. Belki ev değişikliği planı.
Kova 4.ev kök evinizde ayrıca dedim, kökten kendinize bir ruhsal temizlik yapmak zamanı derim.
Parasal duruma bakayım bu ay. Mars İkizlerde size harcama görünüyor açıkçası. Ancak çabalarınızla kazancınızı korumak, daha fazla kazanmak da mümkün. Bu bakımdan, özellikle bu ay kısa sürede ulaşacağınız hedeflerinize odaklanın, hamle yapın, ve sonuç alın derim. Akrep dolunayı da size destek veriyor. Bir hedefinizi gerçekleştirmeniz için.
Ayrıca Koç yıldızlarının Satürnle olumlu açısı, uzun süredir çabaladığınız işlerin önemli meyvelerini almak için de iyi zaman diyebilirim. İşleri teknik açıdan geliştirmek, daha iyi seviyeye çıkarmak için çaba harcayacak, iyi sonuç alabileceksiniz. Hatta bu ay yapacaklarınız bir süre sonra size daha büyük hamle, sıçrayış yaptırabilecek. Onun için bu ay çabalara devam derim.
Bu ay bir teklif almanız da mümkün. Bu teklif belki de sizi ileri götürecek fırsatları çekmenize yarayacaktır.
Çocuk sahibi olanlar için, bu ay kiminiz çocuğunuz için bir fedakarlık yapabilir, maddi-manevi destek olabilirsiniz. Onun bir hedefine ulaşması için destek olabilirsiniz. Ayrıca kiminiz de, belki ona önemli bir şey alabilirsiniz, masraf buradan çıkabilir.
Aşk ve ilişki cephesine bakalım. Sizin için pek aşk ayı gibi görünmese de, enteresan yıldızlar belli olmaz diyor. Sonuçta Dolunay Akrep, Güneş Boğa etkisi, ilişki, duygusal şeyler yaşamak arzusu, Koçtaki yıldızlar birlikte, oldukça ilginç bir ilişkiyi de tetikleyebilir pekala. Kiminiz iş yerinde veya bir işi halletmek için gittiğiniz bir yerde biriyle bir aşk veya tutku eksenli bir şeyler yaşayabilirsiniz. Kiminiz sosyal ortamlarda biriyle duygusal bir etkileşim yaşayabilirsiniz.
Ancak Neptün-Mars karesi de, ilişkisi olanları uyarmakta. İlişkisi olanlar güveni sarsacak bir duruma izin vermemek için ilişkisine daha özen göstermeli.



Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Yaylar bu ay yıldızlar sizin için oldukça ilginç görünüyor. Sıradışı, hareketli ve sürprizli gelişmelere açık bir ay olacaktır sizin için.
Sosyal ilişkiler bakımından oldukça hareketli, yenilikçi bir zamandasınız. Yeni tanışacağınız insanlar hayatınıza önemli canlılık, hareket getirecektir. Gerek başkalarının gerekse sizin fikirlerinizi ortaya koymak, paylaşmak akabinde çok ilginç ve anı gelişen ama sonucu iyi olacak işbirlikleri doğuracak gibi görünüyor.
Bu ay hızlı olmak güzel, dedirten bir zaman! Yani, hamle yapın, atılın ve istediğiniz sonucu alın.
Yaratıcı fikirler üretmek bakımından son derece elverişli, pozitif enerjiler hakim. Yaratışı işlerle, önemli ve yenilikçi fikirleriyle, veya yaptığı yenilikçi işlerle adını duyuracak, tanınma, ün elde edecek çıkacaktır aranızdan. Toplumun dikkatini çekeceksiniz. Gerek dost Koç burcundaki yıldızlar gerekse ay sonu İkizlere geçecek Güneş vs sizi toplum önüne çıkaracaktır.
Hobi, yaratıcı işler için de son derece güzel bir zaman. Yeni bir kursa gitmek, yeni bir şey denemek size yeni ufuklar açacaktır.
Bu ay “yeni” ve “yenilik” her bakımdan size iyi gelecektir.
İş toplantısı, iş grubuyla başka bir ortamda bir araya gelmek, eğlence, iş arası toplantılar düzenlemek, bu tür ortamda çok güzel fikirler üretmek için oldukça güzel zaman. Ayrıca çalışanları birbiriyle kaynaştırmak için etkinlikler düzenlenmesi mümkün.
Bu arada, yoğun iş, çalışma temposu arasında bir tatil kaçamağı yapan da olacaktır. Kiminiz tatil yaptığınız yerde yeni insanlarla karşılaşabilir, birden gelişen ama çok iyi arkadaşlıklar edinebilirsiniz.
Tabii yakından tanımadan hemen fazla yakınlaşmanın riskine de dikkat ederek. Çünkü Mars İkizlerde zıt burcunuzda ay sonu burcunuzdaki Satürnle karşıt açısı, birileriyle sizi karşı karşıya getirebilir de. Kimiyle çıkar, kimiyle fikir çatışması yolları ayırma riski doğurabilir. Bu ay bu bakımdan önemli ve dikkat gerektiren gelişmelere gebe bir ay.
Ancak gördüğüm o ki, yolları ayırma durumu yeni tanıştığınız birileriyle de olabilir, mevcut tanıdığınız birileriyle de olabilir.
Kiminiz bir sosyal çevreden uzaklaşabilirsiniz. Bu belki bir ev taşıma veya iş yeri değiştirme üzerinden olabilir. Bunun için yoğun bir tempoda görüşmeler yapabilir, seyahat edebilirsiniz. Belki bir terfi, tayin de buna vesile olabilir. Kent değiştirmek isteyenler veya semt vs değiştirmek isteyenler için bekledikleri fırsat gelecektir.
Mars-Satürn karşıt açısı bu ay önemli. İlişkilerin gerilmesi ve iplerin kopması riski taşımakta. Kiminle bu tür bir yol ayrımı yaşayacaksınız bireysel haritanız daha iyi gösterir. Bu tür bir riski hafifleten, iletişim yolunu esneten bir açı da var, Merkür Koç, Mars İkizler, arasında bir karşılıklı ağırlama var. Bu iletişimin durumu esnetebileceğini, sorun neyse, en azından onu daha sağduyulu bir şekilde çözmek yoluna gidilebileceğini gösteriyor.
Hatta bu kiminiz için negatif bir gelişme değil, bir yakınızın güzel bir vesileyle başka yere gideceği anlamına da gelebilir. Bu kiminiz için, belki çocuğunuz, okumak için veya çalışmak için başka bir yere gidebilir. Kiminizin bir arkadaşı gidebilir. Siz gider misiniz peki? Olabilir. Belki de giden siz olursunuz.
9’unda Aslan-Kova aksına geçen kadersel Ay düğümleri size yeni ufuklar açacak görünüyor. Hayatınıza yenilikler girmeye başlayacak. Bunlar sizin istek ve planlarınızı da değiştirmenize vesile olacaktır. Değişen düşünce, anlayış vs sizin isteklerinizi de değiştirecektir. Buna göre hedefler belirleyip, hayatınıza yeni birşeyleri katmak için harekete geçebilirsiniz bu aydan itibaren.
Bu ay ilginç bir zaman. Kiminiz bu ay yapacağınız görüşme, aklınıza gelen bir fikir, planı olasılıkla Ağustos gibi hayata geçirebilirsiniz. Bu yeni bir işe, yeni bir uğraşa başlamak olabilir. Yeni bir eğitime başlamak olabilir. Yeni bir yaratıcı, yenilikçi bir çalışmayla çıkış yapmak olabilir. Yurt dışı veya başka yerde yaşamaya başlamak olabilir. Bireysel haritanıza, yaşadığınız hayata göre değişir hayatınıza yenilecek girişim. Ama kanımca bu ay bunun ilk tohumları atılacaktır, en azından fikir doğacaktır kafanızda.
Parasal cepheye bakayım.
Genel olarak şanslı bir aydasınız. Parasal kazancınıza da yarar bu. Yapacağınız ve dikkat çeken işlerle parayı çekeceksiniz kendinize. Güneş Boğada para evinizdeki Plütonla güzel açısı, gayret ve çabalarınızın karşılığını alacağınızı söylüyor. Ayrıca Venüsün Merkürle vs etkileşimi işbirliklerinden kazanca işaret ediyor.
11’indeki Akrep Dolunayı ödemelerinizi rahat yapabileceğinizi gösteriyor, Neptün ve Plütonla açısı bu konuda zorlanmayacağınızı gösteriyor.
Bu ay işbirliğine imza atmak, anlaşma yapmak, yeni bir proje, iş, girişimi başlatmak için oldukça iyi ve fırsatların geldiği bir ay. Ayrıca geçmişte yaptığınız işleri parlatmak, onlardan daha iyi para kazanmak için de iyi zaman.
Sağlık bakımından genel olarak iyi diyebilirim. Sadece siz de Mars-Neptün karesine dikkat edin, yediğiniz içtiğiniz şeylere vs dikkat edin. Bel, böbrek, dizlere, karaciğere daha iyi bakın. Genel olarak iyi sağlık için.
Aşk ve ilişki cephesine bakalım.
Evet. Kiminiz için belki de en iyi gündem konusu aşk ve ilişki olacaktır bu ay. Sürprize, güzel ve heyecan verici şeylere açık bir aydasınız.
Havada aşk kokusu var! Her an kalbinizi biri fethedebilir. Ancak bu karşılıklı olacaktır. Siz de birini aşık edeceksiniz kendinize gibi. Zaten bu ay beğenileri üzerinize toplayacak, iltifat alacaksınız gittiğiniz yerlerde.
Ancak ay sonu Mars-Satürn karşıt açısı ilişkiyi hızlı götürmek doğru değil diyor. Partnerden kaynaklı koşullar ilişkide aksaklık, problem de yaratabilir. Zaten burcunuzun yöneticisi Jüpiter Terazide retroda, acele etme, diyor. Onun için beklenti koymadan açın kendinizi aşka. Aşk, flört, tutkunun tadını çıkarın. Aşk gerçekten güzel olacak görünüyor. Ve burcunuzdaki Satürnün bu aşka destek vermesi, olası zorlukların, engellerin bir süre sonra aşılabileceğini de işaret ediyor. Bireysel haritanızda uygunsa, bu aşk devam edebilir ve güzel bir ilişki çıkabilir bu aşktan.



Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Oğlaklar genelde kendinize dönük, biraz sosyallikten uzak kalabilirsiniz bu ay.
Sosyal olmanıza destek olacak yıldızlar var tabii ancak Koç yıldızlarının yuva evinizde yığılması, Marsın da İkizlerde 6.evinizde olması ve zaten uzun süredir Yayda bulunan Satürnün de 12.evde olması, sizi biraz kendi başınıza kalmaya sevk edecek daha çok.
Mars diğer yandan iş temponuzu artıracaktır, koşturacaksınız, hatta birden fazla iş için koşturacak, nereye yetişeceğinizi bilemeyeceksiniz.
Ancak Boğa Güneşi ve 16’ında yine Boğaya geçecek Merkür imdadınıza yetişiyor. Hızlı ve gergin tempoya rağmen enerji toplamayı bilecek, gücünüzü koruyacaksınız. Bunu dinlenmeye zaman ayırmak, aileniz, sevdiklerinizle bir arada sakin, huzurlu vakit geçirmek ve belki sevdiğiniz bir hobinizle meşgul olmak sağlayacaktır.
Kiminiz de çocuğunuzla ilgileneceksiniz. Çocuğunuzun bir başarısı sizi de mutlu edecektir. Belki de çocuğunuzu mutlu eden bir özel durum, aşk vs hoşunuza gidecek, o mutlu olunca siz de mutlu olacaksınız.
İşte koşturmaya rağmen, dikkatiniz işte değil sanki. İşleri yoluna koymuş olanlar, sanki koşturmayı başka alanda yaşayacak gibi. Evle ilgilenmek, evin işlerini halletmek için çaba harcayacak. Akraba, aile ziyaretleri, misafir ağırlamak da mümkün bu ay bol bol.
İşten vakit ayırıp evde dinlenmek, evden çıkmayıp, eve, aileye odaklanmak, evi güzelleştirmek için alışveriş yapmak iyi gelecektir size.
Bu ay kiminiz ev veya iş yerini süslemek, dizayn etmek, yeni şeyler almakla meşgul olacaksınız. Kiminizse, sanki kiraya verdiği bir yeri, yazlığın vs tadilatıyla meşgul olabilir.
Özetle, bu ay daha çok kendinize, özel yaşantınıza dönüksünüz.
Miras, ortak mal, ortak kazançla alakalı bir gündem gelişebilir ayrıca. Eş veya aile ile ortak olunan bir mal, mülk vs belki de uzun süredir beklenen fırsat gelebilir. Eş veya aileden gelen bir maddi kazanım, mal vs olabilir. Aile arasında bir şey bölüşülebilir.
9’unda kadersel Ay düğümleri Aslan-Kova aksına geçiyor, yaklaşık 1,5 sene burada kalacaklar. Başkalarından, eş, aile veya kurumdan gelen kazançlara açık olacaksınız bu dönemde. Maddi şartlarınızı iyileştirmek, parlatmak için gelecek kazançlar size katkı sunacaktır. Yatırımlar bu dönemde akıllıca olur. Hatta bu ay da bir yatırım yapmanız mümkün olabilir.
Diğer yandan Güney Ay düğümü sizin paranızı yöneten 2.evde olacak bu sürede. Bir gelirden vazgeçmek, gelir koşullarını değiştirmeniz, yani iş değiştirmeniz mümkün de olabilir. Bu ay iş değişikliği yapmak için harekete geçebilir kiminiz. Bu ay değişiklik olacağını düşünmüyorum ama harekete geçip gelecek ay değiştiren olacaktır mesela.
Sağlık bakımından siz de dikkat edin, sinirler, karaciğer, nefes, safra vb. ilaç, sıvı, besinlere dikkat edin.
Parasal cepheye baktığımda, bu kazanıcınız iyi görünüyor, kazancınızı korursunuz. Hatta iyi kazanırsınız diyebilirim. Güneş Boğada size şans veriyor bu bakımdan. 11’inde gerçekleşecek Akrep dolunayı da parasal getiri için iyi bir gelişme verebilir. Bir hedefinizi gerçekleştirmek, bir işinizi tamamlamak para getirecektir. Kiminiz de bu dönemde bir borcu kapatabilirsiniz.
Genel olarak büyük para kazandıracak bir ay değil gibi ancak enteresan bir takım açılar da var, sanki geçmişten bugüne çabalarınızın bir ürününü almak veya geçmişten gelen bir maddi kazanç, mal vs değerlendirip ondan para kazanmanız mümkün olabilir.
Ayrıca bu ay biraz da kazancınızın tadını çıkarmak zamanı diyebilirim. Çalış çalış nereye kadar. Kendinizi düşünüp keyfini çıkarmak iyi gelecektir size.
Aşk ve ilişki cephesine bakalım.
Güneş Boğada sizin aşk, flört evinizde ancak diğer yıldızlara baktığımda, pek aşk zamanı gibi görünmüyor sizin için. Yeni aşk zamanı değil özetle.
İlişkisi olanlar için iyi. Baş başa vakit geçirmek, ilişkinizi canlandırmak için özel zamanlar ayırmak hem sizi hem partnerinizi mutlu edecektir. Belki baş başa kısa bir tatil yapmanız bile mümkün.
Yeni aşk için uygun görünmemekle birlikte, yine de bazı yıldızlar size destek veriyor. Biriyle aranızda birden, beklenmedik bir şekilde etkileşim olabilir, bu başta görünür olmayabilir, hatta ne olduğunu anlamayabilir, gel geç bir şey diye düşünebilirsiniz, akabinde gelişmeler olabilir.
Bu ay ilişkisi olanlar, aile ile birlikte görüşme, ziyaret, belki bir nişan, söz yapabilir. Bu türden bir aile toplantısı söz konusu olabilir. Belki de partnerinizi ailenizle tanıştırabilirsiniz ilk kez.




Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat ) 
Sevgili Kovalar bu ay oldukça hareketli, canlı ve koşturmalı, aktif bir ay olacak görünüyor sizin için.
Aile ile bir araya gelmek, görüşmek iyi gelecektir size. Yakınlarınızla bu ay daha sık görüşeceksiniz, aile muhabbetini canlandıracaksınız.
Kiminiz de, sanki yakın, arkadaş, komşu, yakın çevrenizde bulunanlarla yoğun bir iletişim ve etkileşim içinde olacaksınız. Belki yeni bir komşunuz olabilir, tanışış, kaynaşabilirsiniz.
Hayatınıza yeni insanlar girebilir. Bu size iyi gelecektir. Yapmak isteyip yapamadığınız değişim ve yenilikler için sizi tetikleyebilir bu kişiler. Sizi fikir ve görüşleriyle kışkırtabilir, harekete geçirebilirler. Onlara fikrinizi anlatıp, farklı görüş ve bakış açısından fikir almak kafanızda yeni fikirler doğurabilir.
Özetle, bu ay başkaları sizi düşünce olarak kamçılayacak, yeni ve güzel fikirlerinizi eyleme dökmeniz için harekete geçirecek enerji verecekler. Adeta yenilenecek, doping bir enerji alacaksınız. Fikirlerinizin desteklenmesiyle yapacağınız üretken işler akabinde hayatınıza ihtiyacınız olan canlılığı, hareket ve bereketi getirecek.
Kiminiz eğitim, kurs alabilirsiniz. Kiminiz de belki eğitim, kurs veren olabilirsiniz. Bu türden eğitim, kurs, seminer, work shop vs için son derece iyi bir zaman. Yapacağınız veya katılacağınız bir seminer, kurs medya, internet yoluyla daha fazla kitleye yayılabilir.
Kiminiz seminer, kurs vs için seyahat düzenleyebilirsiniz. Bir organizasyon yapabilirsiniz bunun için.
Bu ay yeni site açmak, işlerini daha geniş kitlelere duyurmak için medya üzerinden reklam verebilir, tanıtımlar yapabilirsiniz. Bu türden tanıtım, reklam da işlerinizi canlandıracak, ileri götürecektir.
Bu ay sizin için de enteresan gerçekten. Kendini toplum önünde bulanlar olabilir. Tanınma, ün elde edebilirsiniz yapacağınız bir çalışmayla, işinizle, yaratıcı bir çalışmayla.
Kafanız çok orijinal fikirler üretebilir bu ay, inanılmaz güzel ve sıradışı fikirler akabinde çok güzel işlere, projelere dönüşebilir. Bunlar güzel ve yeni işbirliklerinin kapısı açacaktır size, değerlendirin yeter ki.
Eğitimde başarı kazanmak için iyi bir zaman. Eğitim hayatında olan kişiler için oldukça umut vadeden bir ay. Kolay olmayacak başarı ancak bunu başarıp tadını çıkaracaksınız. Geçmişte zor olan şimdi kolaylaşan bir başarıya dönüşecek çünkü geçmişteki emek, ter dökmek vs şimdi işinizi kolaylaştıracak. Özetle, yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz, şimdi tadını çıkararak ilerleyebilir, istediğiniz hedefleri de gerçekleştirebilirsiniz. Bu ay bu bakımdan şanslı sayılırsınız.
Mars İkizlerde sosyal hayatınızı da hareketlendirecek görünüyor. Ancak ay sonuna yakın Mars-Satürn karşıt açısı oluşacak, bu biraz sert etkiler taşıyor. Bu dönemde birileriyle fikir çatışması, kavga, agresif tutum içine girebilirsiniz. Bu özellikle aile, yakınlar arasında olabilir. Belki çocuğunuzla bir tartışma yaşayabilirsiniz, belki eşinizle. Kiminiz belki kardeşle tartışma olabilir.
Kiminizin partneri biriyle çatışma, anlaşmazlık yaşayabilir, siz ona destek olabilir, çözüm için onun yol gösterebilirsiniz.
Marsın sert etkisini pozitif bir şekilde değerlendirmek, krizi fırsata ve çözüme dönüştürmek için 20’inden itibaren daha dikkatli olmalı, durumları akıllıca yönetmeyi bilmelisiniz.
Mars’ın hareketlerine bakınca, kiminizde bir taşınma hareketliliği görüyorum. Sanki yaşadığınız evden ayrılacaksınız gibi.
Kiminiz de uzun bir seyahate hazırlanabilirsiniz bu ay, özellikle ay sonu, 25’inde İkizlerde yeniayın doğmasıyla birlikte tetiklenen zamanda.
Parasal duruma bakalım. 11’inde Akrepte dolunay var, bu kariyer evinizde doğacak. Para getirecek işleri tetikleyecektir. Kiminizse, sigorta, ek iş, vs den para alabilirsiniz. Birikmiş para gelebilir işinizle alakalı bir yerden.
Genel olarak kazancınızın korunduğu, iyi bir ay diyebilirim. Masraf da var. Bu ay büyük kazançlar olmayabilir ancak büyük kazanç getirecek fikirler çıkacaktır, girişim, proje, fikrin eyleme dökülmesi, belki geniş çaplı bir organizasyona katılmak, seminer vs gibi şeyler size iyi kazançların kapısını açabilir.
Önemli bir işe, bir organizasyona, anlaşmaya imza atmanız mümkün. Güzel bir anlaşma olacak gibi görünüyor.
Sağlık bakımından fena görünmüyor, iyi diyebilirim. Hatta sağlık sorunu olan varsa, Akrep dolunayında iyi bir şifa, iyileşme imkanı bulacaktır.
9’unda kadersel Ay düğümleri Aslan-Kova aksına geçecek ve yaklaşık 1,5 yıl bu burçlarda kalacak. Güney Ay düğümü Kovada olacak bu süreçte. Bu sizin bir konuda bir bitiş, yeni bir sürece, döneme giriş şeklinde hayatınızı etkileyecektir. Belki yeni bir iş, girişim, belki kiminizin yeni bir ev, yerleşim yeri, kiminizin ise, yeni bir ilişki bunda etkili olabilir. Partnerinize göre köklü bir karar alabilirsiniz, bu da devam eden bir dönemi bitirip yeni bir hayat tarzına yönelmeye sevk edebilir sizi. Bu ay bunun ilk tohumları atılacaktır. Kadersel değişim zamanı başlıyor onun için kararlarınızı iyi düşünüp verin çünkü kararlarınız, seçimleriniz kadersel sınavdan geçecektir. Doğru kararlar sizi her bakımdan ileri götürecektir. Onun için seçimlerinize, kararlarınıza özen gösterin bu 1,5 yıllık sürede.
Aşk ve ilişki cephesine bakalım..
Kalbi boş olan yeni aşk arayanlar için enteresan bir zaman. Uzaklardan biri gelebilir yakın çevrenize. Ani ve beklenmedik bir heyecan ve aşk yaşayabilirsiniz. Kiminiz de, sanki yakın çevresinin vasıtasıyla tanışacağı birine aşık olacak gibi.
İnternet vs üzerinden biriyle tanışmanız da mümkün kiminizin. Ancak bu konuda bu ay dikkat etmek lazım, temkinli olmak iyi olur.
Ancak kiminiz de sanki tutku, geçici heyecanlar peşinde koşacaksınız bu ay. Bu türden fırsatlar gelecektir size de. Ancak dikkat edin, ava gidip avlanmak da var olabilir kaderde..
İlişkisi olanlar için çok iyi bir zaman, birlikte baş başa zaman geçirmek, yakınlarınızla partnerinizi tanıştırmak isteyebilirsiniz. Kiminiz de, eş veya sevgilinizle birlikte yakın bir  tatil yapabilirsiniz.



Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 
Sevgili Balıklar bu ay para konusunda en şanslı burç sizsiniz diyebilirim. Parasal kazancınızı artıracak güzel yıldızları iyi değerlendirmek gerek derim.
Para evinizi şenlendiren güzel yıldızlar beklediğinizden de fazla kazancı getirebilir.
Geçmişten gelen bazı kazanılmış mal, para vs için oldukça iyi bir ay diyebilirim. Geçtiğimiz aylarda bu konuyu tetikleyen yıldızlar olmuştu, bu ay yıldız açıları daha da iyi konumda. Sonucu bu ay almanız mümkün geçmiş kazanılmış mal, mülk, para vs neyse.
Hatta bu ay loto, vs oynayın derim, şansınız yaver gidebilir bakarsınız.
Kiminiz işten kazanacaksınız belli ki çünkü para evinizde Koçta parasal şans ve kazanç getirecek yıldızlar, Satürn de kariyer evinde aralarındaki güzel açı işten kazancınız artıracak gibi görünüyor.
Yeni bir işe girmek isteyenlere tavsiyem, bu ay parasal kazancı iyi olan iş fırsatları çıkabilir, değerlendirip onayladığını bir işe girin. Kalıcı güzel bir iş olabilir bu ayrıca. Kariyerinize de güç verecektir.
Ancak seçimlerinize dikkat etmenizde fayda var çünkü riskli yıldız açıları yok değil ayrıca. Karşınıza çıkan işlerden parası iyi olan olmakla beraber, sizin kendinizi rahat ifade edeceğiniz, kaliteli iş hayatı vadeden işi de tercih etmeniz gerekir. Sadece paraya veya cazibeli bazı şartlarına odaklanırsanız, dışarıdan iyi görünen içeride riskleri olan bir işi seçebilir sonra iş birden biter pişmanlık duyabilirsiniz.
Özetle sahte cazibelere kapılmadan, para ve kalıcı güzel çalışma ortamı sağlayan işe odaklanın.
Kiminiz bu ay yeteneklerinden para kazanacak görünüyor. Yeteneğinizi ortaya dökeceğiniz güzel bir iş anlaşması yapabilir, parası da iyi olan bir işe, proje veya girişime adım atabilirsiniz. Belki de bir süredir devam eden görüşmeler vs var, bu ay bunları sonuçlandırıp, işe veya projeye başlayabilirsiniz.
Bu ay gerçekten bir yeteneğiyle dikkat çeken, öne çıkan olabilir aranızdan. Parlak bir çıkış imkanınız var. Yeteneklerinizle sıradışı bir ürün veya çalışmalar yapacaksınız ve parlayacaksınız gibi görünüyor.
Bir ek iş veya proje gibi bir şeyler daha var görünüyor diğer yandan. Sanki kısa süren ama para getiren bir şey olsa gerek bu. Belki bir seminer, konferans, fuar veya bir turne veya bir etkinlik olabilir. Bu tür şeylerin de aktif olduğu bir zaman. İşi bu türden faaliyetlere açık olanlar için verimli zamanlar her bakımdan.
Bundan başka, bu ay tazminat alıp kendi işten çıkmak isteyen olacaktır. Yeni bir işe girmek amacıyla. Büyük para veya ek para böyle bir şeyden de gelebilir.
11’inde dost burç Akrepde Dolunay gerçekleşecek. Akrep 9.evinizi yönetiyor. Seyahat, resmi işler, resmi prosedürler sizi meşgul edebilir. Bir iş seyahati için harekete geçebilirsiniz. Kiminiz de, çalıştığı iş yerinde resmi bazı işleri halledip beklediği bir hedefini gerçekleştirebilir.
Akrep Dolunayı kiminizi aile, akraba ziyaretine sevk edebilir. Yakınlarla görüşebilirsiniz.
Mars İkizlerde ay boyunca sizin yuva, kök, dip evinizde. Marsın buradaki etkisiyle, evde alet, cihaz vs dikkat etmek lazım, bozulabilir bir şeyler. Dikkatli kullanırsanız bir şey olmaz. 5’ine kadar Merkür retrodan, aman bozulmasın özen gösterin derim.
Mars ayrıca evde güvenliğe de dikkat etmek gereken bir zaman diyor. Ay boyunca etkisi sürecek, evin her tür güvenliğine önem verirseniz, siz de rahat edersiniz. Belki kiminiz bu ay ev güvenliği adına bir takım cihazlar vs alabilir veya panjur, demir vs daha sağlam olsun diye tadilat vs yaptırabilir. Bahçesi olanlar bahçede hem bakım hem güvenlik adına bir takım tamir, bakım işi yapabilir.
Sağlık konusuna bakarsak… Sağlığa dikkat etmeniz lazım sizin de. 8.evdeki Jüpiter normalde sağlık için şifalı enerji vermekte, varsa sağlık sorununuz daha iyi olur, iyileşirsiniz ilgilenirseniz kendinizle. Ancak Jüpiterin 8.evde kriz çeken bir yanı da vardır, ihmal etmemek kaydıyla olumlu etkiler Jüpiter. Bu ay Jüpiter, Venüs, Uranüs vs arasındaki sert açı, ayrıca Mars-Satürn arasındaki sert açı gerek sizin gerekse ailenin sağlığına özen göstermesini salık veriyor. Ani rahatsızlık vs dikkat. Dinlenmek, keyif için zaman ayırmak, doğru ve iyi beslenme iyi gelecektir.
Aşk ve ilişki cephesine bakalım.
Sizin için pek aşk ayı gibi görünmese de, bu ayın genel yıldız açılarının aşk ve ilişkiyi desteklemesi sizi de olumlu etkileyecektir. Yeni ilişkiden ziyade, var olan ilişkiyi daha kaliteli hale getirmek, birlikte güzel zamanlar geçirmek, ilişkide bazı şeyleri konuşup birlikte halletmek, birlik oluşturmak için iyi zaman. İlişkide beklentilerinizi partnere söylemek, ondan anlayış ve saygı görmek isteyebilirsiniz. Özel bir randevu için kendinize yeni giysi vs alabilirsiniz.
İlişkinizde tutku ve heyecanı canlandırmak için zaman ayırabilirsiniz. Partnerinizle bu konularda konuşabilir, birlikte destek isteyebilirsiniz ilişkinizi daha güzel yaşamak adına.
Bu arada estetik, bakım için para harcayabilirsiniz genel olarak. Giyim tarzınıza yenilik getirmek için gardrobunuzu yenileyecek şeyler alabilirsiniz.
Yeni aşk için olası zaman ne olabilir bu ay? 16’ında Merkürün Boğaya geçmesiyle birlikte yeni biriyle etkileşim mümkün olabilir. Ancak buradan büyük aşk çıkar mı pek öyle görünmüyor.
Belki eski ilişki veya daha önce tanıdığınız biriyle aşk yeniden alevlenebilir.


Parlak şans yıldızı sizinle olsun dileklerimle…
Astrolog Semavii


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder