21 Ocak 2019 Pazartesi

21 Ocak 2019 Aslanda Ay Tutulmasının Burçlara Etkisi



KOÇ

21 Ocakta Aslandaki Ay tutulması sizin için genelde daha iyi etkiler taşıyor. Şanslı bir olay yaşayabilirsiniz. Bu belki bir sıkıntıdan şans eseri kurtulmak olabilir. Beklenmedik şekilde başlayan bir girişim parlak gelişmeler vadedebilir size. Bu tutulma kiminizin aşk hayatını hareketlendiriyor. Tutulma zamanında, Mars-Satürn kare açısı, düşmek, kırık-çıkık konularında dikkat etmek gerektiğini vurguluyor. 



BOĞA

21 Ocaktaki tutulma yuva konularında olabilir. vergi, banka işler, sigorta vb harcamalar, beklemediğiniz borç getirebilir. Ancak genel itibariyle çok sert değil. Para konularına dikkat. Kiminiz bu tutulmada havadan, şanstan para kazanabilirsiniz. Ama şunu da belirteyim, beklenmedik para kaybı riski var, dikkat edin derim.

İKİZLER

21 Ocaktaki tutulma güzel görünüyor genel olarak sizin için. Kiminize aşk ve ilişkide bir şans, bir karşılaşma aşk doğurabilir. Aslan Ay tutulması 3.evinizde, güzel bir iş fırsatı, yeteneğinizle ilgili bir başarı, ödül getirebilir. Önemli birileri sizi parlatabilir. Bu dönem kiminiz belki de bir evlilik teklifi alacaksınız. Bu size sürpriz olacak.

YENGEÇ

21 Ocaktaki Aslan Ay tutulması para evinizde. Bu bir para sevinci getirebilir. Parasal kazanç iyi olabilir. Belki de resmi bir sıkıntının ardından gelen güzel bir parasal olay olabilir bu. Kiminiz de belki boşanma, işten ayrılma vb şeyden sonra tazminat gibi, bir para alabilirsiniz.

ASLAN

21 Ocakta Aslan Ay tutulması, sizi öne çıkarıyor. İçinizi sıkan şeylerden bir anda sıyrılıp çıkmak istersiniz ve bunu başarabilirsiniz. Kıskanılmak, rekabet yaşayabilirsiniz. Birileriyle açıkça yüzleşebilirsiniz.

BAŞAK

21 Ocaktaki Aslan tutulması 12.evinizde gerçekleşiyor. Bu dönemde bir aşk gelebilir ama daha çok sanki tutkuyla alakalı bir ilişki. Başta heyecan verebilir, sonrasında sıkıntı yaratabilir.

21 Ocaktaki tutulma ayrıca kiminize, akraba, eş vb ile ortak mal konusu gündeme gelebilir.

TERAZİ

21 Ocaktaki Aslan Ay tutulması 11.evinizde. bir ideal, bir isteğinizi tetikleyen tutulma. Para gelir bu tutulmada. Sizi sevindiren bir gelişme de olabilir. Tutulma zamanı, Venüs-Jüpiter Yayda, çok güzel bir enerji, bu bir şans, bir uğur getirebilir size. Aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Aniden aşık olabilirsiniz. Kiminiz de birden yurt dışına gidebilirsiniz. Veya eğitime başlayabilirsiniz kiminiz de. Veya yeni bir iş deneyimine geçebilirsiniz.

AKREP

21 Ocakta Aslan Ay tutulması 10.evinizde gerçekleşiyor. Tutulma zamanı Venüs ve Jüpiter’in Yayda olması parada şanslı olduğunuzu gösteriyor. Sizi şaşırtan çok güzel bir hediye de gelebilir size. Kiminiz bu dönemde sürpriz bir aşk karşılaşması yaşayabilirsiniz. Bu tutulma kiminizi parlatacak görünüyor. Bir ün gelebilir.

21 Ocaktaki tutulmada, Mars-Satürn sert açısı, kırık, çıkık, sağlık vs dikkat diyor.

YAY

21 Ocakta Aslan Ay tutulması 9.evinizde. Venüs ve Jüpiter Yayda olacak tutulma zamanı. Mars Koçta, bu tutulma aşk havada diyor. Kiminizin hayatına bir aşk getirebilir. Ancak Mars-Satürn kare açısı, bir problem de var diyor. Sevdiğiniz birinden beklemediğiniz bir tavır görebilir, şaşırabilirsiniz. Ancak tutulma sizi parlatıyor. Şans ve uğur veren bir enerjisi var. Gözde olabilir, dikkatleri çekebilirsiniz. Belki bir ün gelebilir, parlayabilirsiniz kiminiz bu tutulma etkisinde.  

21 Ocaktaki tutulmada sakarlık, kaza, kırık vb dikkat. Ayrıca resmi bir sıkıntıya da dikkat etmek lazım. Resmi işlere özen gösterin.

OĞLAK

21 Ocakta Aslan Ay tutulması var. Bu sizin 8.ev yatırım, para, vergi, ortak işler, işbirliği ve sağlık evinizde. Aslan Ay tutulmasında Güneş Kovada para evinizde olacak. Demek ki, bu para konularını hareketlendirecek. Parasal kazanç söz konusu görünüyor. Lüks bir yatırım planı olabilir. Para kazandıracak bir proje üzerinde görüşme yapabilirsiniz. Seyahat için harcama yapabilirsiniz. Ayrıca bu yıldızlar kiminize sanki gizli bir ilişki yaşatacak gibi. Daha doğrusu gözden ırak, baş başa kalacaksınız biriyle.

21 Ocak tutulmasında sakarlık, düşme, kırık, çıkık olayına dikkat edin, Mars-Satürn kare/gergin açısı sakarlığa neden olabilir. Bu açı evde veya işte tadilat da getirebilir kiminize.

KOVA

21 Ocakta zıt burcunuz Aslanda Ay tutulması var. Tutulma romantizmi yükseltiyor gibi. Bir aşk hayatınıza girebilir. Duygusal olarak etkileniyorsunuz. Beğenilmek hoşunuza gidecek. Siz partneri daha çok etkileyeceksiniz gibi.

21 Ocaktaki tutulma zamanında, Mars-Satürn kare açısı, sakarlık, düşme, kırık vb dikkat etmek gerek diyor. Seyahatte ve trafikte de dikkatli olun tutulma zamanı. Ama merak etmeyin Güneş sizin burçta olumlu açıda destek veriyor negatif bir şey olmaz.

BALIK

21 Ocakta Aslan Ay tutulması var. Aslan sizin 6.evinizde. İş, çalışma, sağlık evi. Bu konuda bir gündem oluşabilir. Gelişen olaylar sizi yeni bir iş arayışına sevk edebilir. Güzel bir iş fırsatı doğabilir. Yaptığınız bir iş parlamanıza, takdir görmenize, terfi vb yarayabilir. 
Not: 2019 Yıllık Burç Yorumları PDF kitabı, sizi neler bekliyor, detaylı ve kapsamlı yorumlar size yıl boyunca rehber. 2019 Pdf kitabı almak ve bilgi için mail atın. sema_mavii@hotmail.com veya detaylı bilgi bir önceki yazımda, oradan bakabilirsiniz.

Parlak Şans yıldızı sizinle olsun dileklerimle!..

Astrolog Semavii

1 yorum:

  1. As stated by Stanford Medical, It's in fact the one and ONLY reason women in this country live 10 years longer and weigh an average of 19 KG less than we do.

    (And really, it is not related to genetics or some secret diet and absolutely EVERYTHING related to "HOW" they eat.)

    P.S, I said "HOW", and not "what"...

    Click on this link to discover if this brief questionnaire can help you release your true weight loss potential

    YanıtlaSil