13 Şubat 2013 Çarşamba

2013 BURÇLARIN AŞK ŞANSLARI VE GENEL GELECEK

2013 BURÇLARIN AŞK ŞANSLARI VE GENEL GELECEK
KOÇ: Bu sene Koçların dikkati aşktan ziyade, para işlerinde ve önemli resmi işlerini halledip sonuca götürmekte. Borçlar, vergilerden arınmak istiyorlar, bunun için ciddi bir ödeme planı yapıp adım adım sonuca gidecekler.
 
Yazdan sonra, bu kararlılık ve disiplinle gidenler, yatırım bile yapmaya başlarlar, para biriktirmeye ve bir ev alma düşüncesine girecekler.
Aşktan ziyade, evlilik konusuna dikkatini verecek Koçlar. Evlilik yapıp bir aile, yuva kurmak onlar için daha önemli olacak. Kimi Koçlar evlenip, eşiyle birlikte ev kurmanın yüklediği borçları ödemekle meşgul. Birlikte ev alıp almayı düşünebilirler, bunun için borca girebilirler. Yazdan sonra yapacakları evlilik de, alacakları ev de uzun ömürlü olacaktır.
Ancak dikkat etmeleri gereken zamanlar var tabii, hem ödemeler ve yatırım konusunda hem evlilik zamanı konusunda.
Mart ayı, Mayıs, Temmuz ikinci yarısı ile Ağus ilk yarısı ve Aralık dikkat etmeleri gereken aylar.
2013’ün iyi zamanları; Nisan, Haziran, Temmuz ilk yarısı, Eylül ve Ekim güzel aylar.
Aşk için şanslı ve aktif zamanlara gelirsek; bu ara Şubat 19’a kadar iyi, 10 Nisan Koçta doğacak Yeniay dönemi çok iyi, 25 Mayıs Dolunay dönemi iyi, Temmuz ciddi işler için gergin olabilirken, aşk için çok iyi olabilir ve Ağustos ikinci yarısı, Eylül iyi, Ekim ortası iyi. Bunlar önemli aşk karşılaşması yaşayacağınız aylar olabilir.
BOĞA: Boğalar için ilişkiler konusunda zorlu, çatışmalı, hayat dersleriyle dolu bir yıl olacaktır. Beklenmedik çatışma, kırgınlıklar yaşayabilir.
Evli Boğaların evliliklerine daha özenli olması gerekir. Çünkü uzun süredir var olan ama yüzeye çıkmayan sorunlar ortaya çıkabilir, ilişkileri zorlayan çatışmalara neden olabilir. Sabır, karşılıklı dinleme ve anlayış gerekiyor. Aksi taktirde ilişkileri zedelenebilir, kopabilir. Sabırlı, vazgeçmeyen Boğalar yine de evliliklerini yıkmaz, ama sorunları çözmemekte direnme, evlilikteki saygı ve heyecanı tüketebilir. Bu bakımdan, sorunları görmezden gelmesinler derim.
Boğaların diğer konularda dikkatleri yasal işlerde, dava, mahkeme, parasal konularla ilgili yasal işlemlerde. Bu konuda da zorlanma yaşayabilirler ama yazdan sonra rahatlayacak, sorunları aşacaklar, hatta bol gezme, tatil planı bile yapabilecekler. Zaten para konusunda şansları devam ediyor Boğaların, yazdan sonra elleri daha rahatlar.
Aşk arayan Boğalara gelince, Martta, Nisan ikinci yarısında sonra aşk hayatları hareketlenecektir, ayrıca Mayıs ayı çok yoğun, önemli bir ay, 10 Mayıs güneş tutulması hayatlarını değiştiren bir aşk getirebilir, ama Mayıs ayında gergin enerjiler de hakim, dikkat etsinler Mayısta, bundan başka, Ağustos, Eylül ve Kasım dikkat çekici, hareketli aylar aşk için.
Bu sene evlenecek Boğalar, evlenip kent değiştirebilir. Çevresindeki yakınlardan evlenen olur ayrıca.
İKİZLER: İkizler evlilik ve aşk için en hareketli, burçlardan biri 2013 senesinin. Ancak çok çabuk karar verip sonra pişman olma olasılığı var, buna dikkat etsinler.
İkizler için bu senenin en önemli konusu kendilerini ortaya koymak, fark edilmek, bir konuda başarı yakalamak, adından bahsettirmek olacaktır.
Çevresini genişletmek için pozitif ve hevesli girişimlerde bulunacaktır, yerinde duramayacaktır. Uzun süredir onları alıkoyan, hayatlarını yavaşlatan transit yıldız etkilerinden kurtuldular biraz olsun, bu onlara yeniden harekete etme özgürlüğü getirecektir.
Ve tabii, dediğim gibi, bu senenin bir diğer bir numaralı gündem maddesi aşk ve evlilik olacaktır onlar için. Evlenip özgür olmak, kendi hayatlarını kurmak isteyecekler, ayrıca evlenip iki kişinin gelirini birleştirip daha rahat yaşamak düşüncesi mantıklı gelecektir.
Evli İkizler ise, bu sene biraz kabına sığmaz halde olacak, baskı yapan gezegenlerden de kurtuldukları için, daha fazla özgürlük ve kendi isteklerinin kabul edilmesini bekleyecektir yakınlarından. Ve sıkıntılar fazla gelecektir onlar, bu da üzerlerindeki sıkıntı ve baskıyı atmak istemelerine, dolayısıyla evlilikten kaçmaya, kurtulmaya meyledebilirler.
Bu bakımdan sabır tavsiye ederim onlara, 26 Haziranda şans ve bolluk yıldızı Jüpiter İkizler burcundan çıkıp Yengeçe geçtikten sonra, hem sıkıntılara karşı gösterdikleri aşırı tepki ve sorumluluklardan kaçma istekleri bir dengeye kavuşacak, özgür olma isteğinin baskısından kurtulup daha sağduyulu ve sağlıklı düşünmeye başlayacaklardır, ayrıca yıl boyunca yaptıkları girişimlerin de maddi meyvelerini almaya başlayınca, her şey onlar için daha sakin, güzel hale gelebilecektir. Beklentilerine yazdan itibaren kavuşmaya başlayınca, stresleri de azalacaktır.
Aşk ve evlilik için önemli ve çok hareketli bir sene İkizler için. Dikkat çeken aylar; Şubat, Nisan, Haziran ve Temmuz, Eylül ikinci yarısı, Ekim ve Aralık ayı diyebilirim. 
YENGEÇ: Bu sene Yengeçlerin de evlilik senesi geldi çattı, Şans yıldızı Jüpiter aynı zamanda evlilik için en önemli göstergelerin başında gelir. Jüpiter ilişkisi olanları bu sene yazdan itibaren hızla evliliğe götürecektir. Ve yapacakları evlilik ve kuracakları yuva uzun soluklu, kalıcı olacaktır. Sağlam bir evlilik yapma şansları var özetle.
İlişkisi olmayanların bile, hızlı ama sağlam ve doğru kararlar verme şansı var aşk ve evlilik konusunda.
Yılın ikinci yarısı Yengeçlerin yılı diyebilirim. Gökyüzünde gergin yıldız açıları olmasına rağmen, gergin açıları kısa sürede dağıtan ve hayatlarına önemli anlamlar katan şeyler yaşayacaklar. Muradlarına erecekler adeta.
Bu arada, yazdan itibaren kariyer hayatlarına da iyice çeki düzen verecekler, beklentileri, umutları gerçekleştikçe, kafalarındaki kariyer planları da tek tek eylemsel bazda yerine oturacak, planları hayat bulacaktır.
Aşk için önemli bir sene, yine yazdan sonra diyeyim. Olmayan ilişkiye hızla nokta koyup yeni gelen aşka merhaba diyeceklerdir. Ama enteresan olan bir şey var, çok eski aşkı da geri gelebilir Yengeçlerin.
Çocuk sahibi olmak için de son derece elverişli bir sene yazdan sonra yine.
Aşk ve evlilik için özel zamanlar; Mart, Mayıs, Temmuz, Ağustos, Eylül ilk yarısı ve Kasım ayı.
Dikkat etmeleri gereken aylar; Nisan, Haziran ve Aralık.
ASLAN: Aslanlar için biraz zor bir yıl olacak, ama akıllarında olmayan sürpriz tanışma ve seyahatlerle hayata başka pencereden bakmaya başlayacaklar.  
Kimi Aslanlar ise, yaratıcı işlere girecek, kafalarında biriken yaratıcılık ve ilhamla alakalı bir konuya start verecekler.
Hiç yapmadıkları şeyleri deneyimleyecekler bol bol. Hayatın farklı boyutlarını keşfedecekler.
Bu sene ayrıca aileyi de ilgilendiren, ortak para, ortak mallar konusu gündeme gelecek, özellikle yazdan sonra, bir miras, ailenin mal varlığından gelen bir şeyin sahibi olacaklar. Ve bir deniz kenarından yazlık ev almayı planlayan Aslanlar bu planlarını gerçekleştirmek üzere yazın harekete geçecekler.
Bir dönüm noktasındalar. Hayatlarına çeki düzen vermek için, sorunları geride bırakmak, kendileriyle daha fazla ilgilenmek için, dikkatlerini özel hayatlarına çevirecekler.
Bu sene Aslanlara pek evlilik gözükmüyor. Ancak Nisan ve Haziran mümkün olabilir. Öte yandan, yurt dışı evliliği söz konusu olabilir kimi Aslanlar için yazdan sonra.
Kimi Aslanlar aşk için seyahat edecek bol bol.
Aşk için iyi zamanlar; Şubat, Nisan, Haziran, Ağustos ve Ekim diyebilirim.
BAŞAK: Başaklar için bu senenin en önemli konusu kariyerlerini toparlamak ve iyi bir çıkış yapmak, başarıyı yeniden elde etmek gibi görünüyor.
Ama beklemedikleri sürpriz gelişmeler onları aşk ve evlilik düşüncesine davet edebilir.  Kararlarını ani verebilirler çünkü gelişmeler ani olacak görünüyor. Planlarında öncelik-sonralık sırası gelişen olaylar vesilesiyle değişebilir.
Aşk gündeme oturmaya niyetli görünüyor Başakların hayatında bu sene.
Aşk için Mart çok sürprizli, Temmuz şartların ve olayların yön değiştirdiği zaman, Ağustos hareketli, seyahat olabilir aşk için, ve Kasım ayı çok yoğun ve hareketli görünüyor aşk için.
Evlilik kararı kafalarında pek yokken, yazdan itibaren, evlilik fikri ve kararı birden hayatlarına girebilir, hızlı bir evlilik yapabilirler.
Ve bu sene ruh eşini bulma şansları yüksek olabilir. ama aldanmaya, kanmaya karşı dikkat etmelerini de öneririm. Karşısına çıkan her kişi “özel” kişi olmayabilir.
TERAZİ: Teraziler için yaza kadar evlilik planları ve evlenmeleri mümkün görünüyor. Yazdan sonra yeni hayatlarına alışmakla meşguller.
Öte yandan, yazdan sonra onların da dikkati kariyerlerinde. Özellikle yazdan sonra, başka kente, ülkeye yerleşme planları kurabilirler. Veya kimi de, iş yerini değiştirme, başka bir kuruma geçmek isteyebilir. Bu bakımdan Nisan ve Haziran çok hareketli.
Aşk konusunda çok git-gelli, çalkantılı olaylar yaşayabilirler. Aşk gelebilir ama sorunlarıyla beraber gelebilir. Zor bir aşk partneri denk gelebilir. Bir anda büyük heyecanla, aşkla başlayan ama sonra bir anda kopan ilişkiler yaşayabilirler özellikle yazdan sonra.
Evlilik için dikkat çeken aylar; Şubat, Nisan, Haziran ve Ağustos.  Eylül de enteresan gelişmelerle dolu.
Aşk için dikkat çeken aylar; Şubat, Nisan, Ekim ve Aralık diyebilirim.
AKREP: Akreplerin dikkati kendi yaşantıları, düzenleri üzerinde. Hayatlarına ciddi bir düzen getirmek ihtiyacı içindeler.
Daha önce sorunlar yaşayıp hayatların karışanlar, bu sene hayatlarından eskileri atıp yeni bir şeyler getirmek isteyecektir. Kendilerine ait, değişen ihtiyaç ve bakış açılarına uygun ve hayatlarına anlam katan şeylere yönelecekler.
Kimisi de, sorunlarla meşgul olacak yoğun olarak. Çünkü değişen şartlara ayak uydurmayan, gitmesi gerekenlerin gideceğini göremeyen veya kabul etmeyenler, gerçeklerle yüz yüze gelecek, kaçış yok artık.
Daha sağlıklı yaşamak için doktora gitme alışkanlığı edinebilirler. Alternatif tıbba ilgi duyabilirler.
Yazdan sonra, bol seyahat, hayat çıtalarını yükseltme gayreti içinde olacaklar, parasal beklentileri ve kariyer beklentileri gerçekleşmeye başlayacak.
Evlenmek isteyenler için yazdan itibaren son derece elverişli bir dönem olacak. Ancak Satürn burçlarında gezerken, Satürnün en azından Güneşlerine pek yakın olmadığı bir zamanı seçsinler evlilik için derim. Çünkü evliliği, yalnız kalma korkusu ile isteyebilir kimisi, ki bu da onları ortalama bir evliliğe sevk edebilir. Satürn Güneşlerinden uzak olursa, en azından seçimlerinin daha fazla farkında olurlar.
Yine de yazdan itibaren yapılan evliliklerin kalıcı olacağını söyleyebilirim ve genel hayat çıtasını yukarı çıkaracağını, evliliğin onlara maddi-manevi iyi geleceğini söyleyebilirim.
Yazdan sonra her şey onlar için daha iyi olacak, istediği düzeni ve gücü elde edecek maddi-manevi olarak.
Aşk için önemli zamanlar onlar için. Aşk yılı diyebilirim kalbi boş Akrepler için. Kalıcı bir aşk ve ilişki girecektir hayatlarına, özellikle yazdan sonra.
Aşk için önemli zamanlar; Mart çok enteresan ama henüz aşkı yaşamak adına koşullar oluşmayabilir. Mayıs çok yoğun, şaşırtıcı onlar için, Eylül ve Kasım önemli.
YAY: Yayların 2013 yılının ilk yarısı aşk zamanları diyebilirim. Ondan sonra para ve yatırımla ve kimi de sağlıklı meşgul olacak.
Tabii yılın ilk yarısında aşkı bulanlar için, ikinci yarısı aşkı daha özelde yaşamak, karşılıklı birbirini tanımak, maddi-manevi paylaşımlarda bulunmayı tecrübe etmekle ve ilişkilerini ilerletmek, daha yakın bir ilişkiye dönüştürme çabalarıyla geçekecektir.
Özel hayatları düzene girecektir aşkı yakalayan Yayların, yazdan sonra.
Hızlı bir evlilik yapan olabilir aralarında, ya da daha önce ilişkisi olanlar artık evlenmek vakti geldir deyip, evlenebilir ve ortak maddi-manevi değerlerini birleştirip, güzel bir yuva bir kurmaya girişebilirler.
Yaylar ev alıp yeni bir eve yerleşebilirler. Maddi bakımdan yazdan sonra sürpriz ve bereketli kazançlar gelebilir.
Aşk ve evlilik için önemli zamanlar; Nisan, Haziran, Eylül ve Ekim diyebilirim.   
OĞLAK: Oğlaklar yaza kadar, daha huzurlu yaşamak, daha sağlıklı ve düzenli yaşamak için farklı alternatif aktivitelere yönelebilirler.
Sağlıklı yaşam koşullarını alışkanlık haline getireceği şeyler yapabilir, doktora başvurmak, egzersiz yapmak, diyet yapmak gibi yeni alışkanlıklara yönelirler.
Kimi de belki estetik ve bakıma heves edebilir, önem verebilir. Kendinde yenilik yaratma isteğiyle, farklı giyim ve stil geliştirebilirler.
Ancak hayatları yazdan sonra birden hareketlenebilir. Aşk gelebilir ama bir rekabet, çekişmeyi de beraberinde getirebilir. Kimi de ikilem yaşayabilir aşkta. Çünkü seçim yapmak zorunda kalabilir. Özgürlük ile aşk arasında kalabilir veya iki kişi arasında kalabilir.
Aşk ve mantık ikilemi yaşayabilir bir yandan da.
Ancak, şartlar ve gelişmeler seçimi kendiliğinden ortaya koyacaktır, yaşadıkları ikilemi gideren ve netleştiren gelişmeler gecikmeyecektir.
Evlilik gündemlerinde yokken, her an olabilir Oğlaklar için de, yazdan sonra. Çünkü yazdan sonra büyük aşk geliyor.
Evet, Oğlaklar için de aşk yılı diyebilirim. Sırılsıklam aşık olabilirler, yazdan sonra.
Aşk ve evlilik için önemli zamanlar; Mayıs, Temmuz, Eylül ve Kasım diyebilirim.
Oğlaklar için Kasım-Aralık arasında ilişkide ikilemler bitse de, çatışmalar bitmeyebilir. Sorunları çözmek için sabırlı ve kararlı ve anlayışlı olmaları gerekir.
KOVA: Kovalar kariyer hayatlarına çeki düzen vermek, kariyerlerinde önemli bir hedefi gerçekleştirmek ve bol bol çalışmakla meşgul olacaklar genel olarak.
Öte yandan, mevcut işinden sıkılan kimi Kovalar işten uzaklaşıp daha farklı bir hayat kurmak, kendi işini kurmak veya sevdiği bir işi profesyonelliğe dökmekle meşgul olabilir.
Yaza kadar bol gayret ve koşturmacalarının meyvelerini yazdan itibaren alabilecekler, hayatlarına düzen, huzur gelecek, hedeflerine vardıktan sonra güzel bir program yapıp, dikkatlerini kariyerden uzaklaştırıp güzel yaşamaya çevirecekler.
Bazı hobilerini hayata geçirecekler, gündelik hayatlarını maddi-manevi olarak çeşitlendirip daha keyifli yaşamaya yönelecekler.
Bu sene Kovalar için aşkı yaza kadar mümkün görüyorum, yazdan sonra başka şeylerle meşguller.
Aşk için güzel zamanlar; bu ay Şubat önemli onlar için, Haziran oldukça yoğun ve hareketli, sürprizli ayrıca, Ağustos keza şaşırtıcı ve ilginç, Eylül ve Ekim ve Aralık diyebilirim.
BALIK: Balıklar için yazdan sonrası şanslı bir yıl olacaktır tabii bireysel yıldız haritaları da uygunsa.
Evet, onlar için de yazdan sonrasını şanslı ve aşk yılı diye tanımlayabilirim.
Balıkların bu sene özellikle sosyal hayatlarına hareket ve çeşitlilik geliyor, daha geniş ve güzel bir arkadaşlık çevresi edinebilirler. Hedeflerine ulaşmak için şanslı bir yıl olacaktır. Bazı görev ve sorumluluklarını geride bırakıp daha keyifli sorumluluklar ve hedefler edinecekler ve bunlara daha çabuk ulaşmaları mümkün olacaktır.
Bu sene hayatlarına lüks girecektir, istedikleri şeyleri almak için şanslı imkanlar doğacaktır. Büyük lüks eşya, mal sahibi olabilirler hatta. Ve güzel bir yere taşınmak hayalleri gerçekleşebilir.
Yazdan sonra çok iyi bir sene olacak Balıklar için. Şans ve lüks onları bulacak.
Aşkta ve evlilikte aradıklarını bulabilirler bu sene, yine yazdan sonra özellikle.
Balıklar için iyi bir evlilik yapma yılı olabilir. Ama daha çok onlar için aşk yılı, aşkı yaşama yılı diyebilirim.
Aşkın doğal ve güzel yaşanması için, yaza kadar kendilerine zaman tanısınlar, acele etmesinler derim çünkü yazdan sonra taşlar kendiliğinden yerine oturacaktır. Ruh eşi bulmaları için güzel bir sene ayrıca.
Aşk ve evlilik için iyi zamanlar; Mart çok sürprizli, şaşırtıcı ama kanma, yanılsamalara da çok açık, bu bakımdan temkin lazım,  Temmuz ve Ağustos sürprizli, hareketli, ve şanslı bir zaman, bu aylarda aşk tatilde, sosyal ortamlarda karşılarına çıkacaktır, Eylül ve Kasım diğer enteresan aylar diyebilirim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder