28 Şubat 2013 Perşembe

Semavii’den 2013 MART AYI Burç Yorumları

Semavii’den 2013 MART AYI Burç Yorumları
(Not: Yükselen Burcunuzu okumayı da unutmayın.)
2013 Mart gökyüzü hareketleri:
Merkür retro’su devam ediyor, 17 Mart gecesi bitecek, Merkür nihayet düz pozisyon alıp ilerlemeye başlayacak yeniden ve ayı Balık burcunda tamamlayacak.  

 
Balık burcundaki Güneş 20 Martta Koç burcuna geçecek.
Yine Balıkta gezen Mars 12 Martta kendi burcu Koça geçecek.
Yine Balıkta gezen Venüs 22’inde Koç burcuna geçecek.
Satürn geçen ay retro’ya geçmişti, Temmuza kadar retroda kalacak, Satürnyen işlerinizi ağırdan, dikkatlice ele alın, eksiklerinizi tamamlayın ve toparlanmak adına adımlarınızı, gayretlerinizi ortaya koyun derim Temmuza kadar.
Bu arada bir taraftan toparlanırken, diğer yandan yeni girişimlerle, toparlanmanıza ve maddi-manevi ileri gitmenize destek olacak girişimlerle ilgilenin derim özellikle transit yıldızların ağırlıklı olarak Koç burcuna geçtiği zamandan itibaren yani Mart’ın ikinci yarısından itibaren.
Bu ay Yeniay 11 Martta Balık burcunun 21.5 derecesinde gerçekleşecek.
Dolunay ise 27 Martta 6.5 derece Terazide gerçekleşecek.

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
12 Martta Mars burcunuza geçene kadar Balık burcunda 12.ev ruhsal alem evinizde bir Yanardağ var adeta. Aman ha bu enerjiyi iyi idare edin derim, aksi takdirde kiminizi hasta eder, kiminizi buhranlara sokar, kiminizin de arkanızdan entrikalar olabilir.
12.ev ilhamlar, gizli planlar evidir ayrıca, sizin yapacağınız en iyi şey bu ay özellikle ilk yarısında, Balıktaki bu inanılmaz enerji deposu yıldızları ilhamlı işlere, gizli planlarınızı, stratejilerinizi gözlerden uzak, sadece dostlarla kafa kafaya vererek, olmadı kendi başınıza yapmanızdır. Zihniniz, sezgileriniz inanılmaz hareketli bu ara, ancak git-geller, sezginizi yanıltan, kafanızı karıştıran enerjiler de var. Kafanız karışıkken sakın kararlar vermeyin, sadece kendinizi düşüncelere bırakın, bir müzik dinleyin, film izleyin, bunlar ilhamlarınıza, sezginize yardım edecektir.
Bir de kimi Koçların, arkasından bir takım işler dönebilir, sizden gizli konuşmalar olabilir. En iyisi siz kendi işinize bakın, 12 Martta zaten öz yıldızınız Mars sizi harekete geçirecek dopingli enerjiyi vermeye başlayacaktır.
Ancak arkanızdan neler yapıldı, neler konuşuldu, iyi mi kötü mü konuşuldu vs bunlar ancak ertesi ay Merkür burcuna geçince kulağınıza gelecektir. Siz bunlara kafayı takmayın, ona buna kulak asmayın, kendi bildiğinize, isteklerinize, planlarınıza bakın derim.
Yani özetle, dostu düşmanı bir kez daha tanıyacağınız zamanlardasınız, ama biraz beklemeniz gerekecek anlamak için, önce Mars, sonra Güneş burcuna geçsin, derken ertesi ay Merkür geçsin, öyle anya-konya belli olacaktır.
Öte yandan, kendinize bakıyorsanız, sağlığınızın etkilenmemesi mümkün, yıldızlar sağlığı zorlayan bir evde ama Balık yıldızlarının Akrepten aldığı destek sağlığı korumakta ve güçlendirmekte.
Sağlık sorunu olan varsa, veya ani bir sıkıntı yaşayan olursa bu ay, beklenmedik bir hastane ziyareti, belki bir küçük operasyon söz konusu olabilir. Apandisit gibi şeylere dikkat edin, fiziksel hareketleri özenli yapın derim bu ay. Ve tabii Balık burcu etkisinde iltihabik ve vritük olaylara dikkat edin derim.
Öte yandan, sizi bu kadar uyardım ama aslında Balık yıldızları sizi güzel etkileyecek gibi geliyor bana. Yani, adeta bir kusma yaşatacak size bu yıldızlar, bir yanardağ patlayacak adeta içinizden dışarıya ama bu olumlu bir patlama, olumlu bir çıkış da demek olabilir. Sizi özgürleşiterecek, daha girişken yapacak, yavaş ilerleyen girişimleriniz birden hızlanınca sizde adeta hayatın içine fırlar gibi atılacaksınız. Ve cesur, girişken ve yüksek enerjiyle hızla hedeflerinize atılıp önemli bir yol kat edersiniz gibi geliyor bana bu sürede.
Yani bu bakımdan, Martın ilk yarısı ile ikinci yarısı çok farklı geçebilir sizin için. Adeta kabuğunuzdan fırlayıp çıkacaksınız.
Ailede yaşlı kişilerin sağlığına dikkat lazım derim özellikle ayın ilk yarısında.
Martın ikinci yarısı siz de, sadece sakarlıklara, kaza riskine karşı ve bir de yönetim takımıyla tartışmaya karşı dikkatli olun derim, öte yandan çok enerjik olacaksınız, canlı ve hırslı olacaksınız. İnisiyatif sizde olacak, dediklerinizi yaptırabilecek, istediğiniz sonuçları alabileceksiniz.
Mars ve Güneş burcunuzdayken, kiminize yolculuklar yaptıracaktır. Ancak istediğiniz tam sonuçlar için Nisan ayı önemli. Bu ay girişimleriniz hızlanacak, meyvelerini de almaya başlayacaksınız ama asıl sonuç Nisanda.
Para bakımından bu ay, alacaklarınız varsa, geçmişten gelen bir takım para vs bu ay gelmesi mümkün. Ödemeler için de istikrarlı bir ay görünüyor. Yani daha önce yapmış olduğunuz hesap, maddi planları sanki bir toparlanma, iyi bir noktaya getirmişsiniz gibi görünüyor. Ne derler, planlarınızın önemli bir aşamasının tamamlandığı bir dönem gibi.
Ruhsal, içsel kararlılığınız, inancınızı yükselten güzel gelişmeler bekleyin derim.
Bu ay olaylar ve insanlar konusunda ne başkasının sözüne, ne sezginize itibar etmeyin derim. Sezginiz çok yüksek ama yanıltıcı etkiler de var. Bu ay sağduyu ve tarafsız aklınıza güvenin. Özetle, karar vermeyin, sadece dikkatinizi çeken şeyleri gözlem altına alın, gözleyin bakalım ne çıkacak..
Bu arada, sakarlık konusunda 12 Marttan itibaren dikkat edin dedim, 28 Mart geçene kadar dikkat edin derim.
Aşka bakalım, kiminizin ruhu aşkla dolmuş. Bu nedir, bazı Koçlar yeni bir büyük aşk mı yakaladı acaba? Yoksa var olan aşkınızla ilgili inanılmaz güzel ümitleriniz, hayal ve planlarınız var, bunlar içinizi ısıtıyor adeta. Yani bu aşk bu ay yakalanan bir şey değil, geçtiğimiz aylarda olan bir şey.
Bu ay kalbi boş Koçlar aşk için yol yapabilir, planda olmayan yollar. Bazı git-gelli düşünceleriniz var ama onlar henüz bir şeyleri daha somutta görmemekten kaynaklı. Evet, kendinize bu bakımdan zaman tanımanız iyi olur. Bazı gerçeklerin görünür olması lazım. Yine de, içinize doğan duygular gerçek gibi görünmekte.
Yeni aşk bekleyenler için 22 Nisan ve sonrası birden yıldızlar sürprizler getirebilir hayatınıza. Haydi hayırlısı.

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Sevgili Boğalar bu ay sizin ayını olabilir pekala. Zıt burcunuz Akrebe Satürn’ün girdiği Kasımdan beri Boğalar çeşitli konularda oldukça zorlanıyor olsa gerek. İşte o zamandan beri sizin için en iyi yıldız oluşumlarının olduğu ay olarak bu ayı gördüm. Özellikle ayın ilk yarısını.
Bu ay özellikle dostlar cephesi iyi görünüyor, yakın dostlarla işbirliğiniz yoğun bu ay. Dostlarla sıkı sıkıya, el ele verip bazı önemli planlarınızı gerçekleştirmek için fikir ve gönül birlikteliği içindesiniz. Sadece bazı şeylerin, bazı eksik işlerin de eylemsel bazda tamamlanmasını beklemek düşecek size. Yani planlarınız, özellikle de en çok beklediğiniz, istediğiniz bir amacınız var, o neyse onun zamanı geliyor işte. Yani önemli bir işe, dost kişilerle birlikte adım atıyorsunuz.
Eksik olan, tamamlanmasını beklemeniz gereken nedir derseniz, o da detay işler diyebilirim.
Boğalar bu ay istedikleri bir dileklerine kavuşuyor özetle. Amacınız aynı zamanda bir dileğiniz olsa gerek.
Kimi Boğalar da epey zamandır istediği bir şey alıp kendini sevindirebilir.
Bu ay bir dosta da yardım eli uzatmanız gerekebilir. Onun bir meselesini halletmesinde yanında olmanız gerekebilir.
Kimi Boğaların resmi, yasal işleri bu ay bir noktaya gelecek görünüyor. Parasal masraflar olacaktır ama ne derler, memnun eden bir sonuç almak mümkündür.
Ayın ikinci yarısı, yasal konular ve tamamlanması gereken görevler sizi sıkıştırmaya başlayacak görünüyor, o yüzden ayın ilk yarısını iyi değerlendirin, yapmanız gereken işleri, ödemeleri, vs halledin düzenli ve seri halde derim.
Neyse, en azından moralinizi yükselten güzel şeyler var ayın ilk yarısında. Hatta kimi Boğalara piyango gibi sürpriz ve güzel bir teklif bile gelebilir.
Para konusunda, dediğim gibi, bir takım işler, amaçları hayata geçirmeniz ve hemen eylemen geçmeniz mümkün, dolayısıyla bu sizin gelirinizi artıracaktır. Gelir, para evlerine bakınca, keyfinizi yerine getiren gelişmeler olacak diyorum. Sadece ayın ikinci yarısı bu konularda kritik, sizi ödemeler, sorumluluklar vs bekliyor, o yüzden ayın ilk yarısı imdadınıza yetişecek nasıl olsa, ikinci yarısının ilacı ilk yarısındaki güzel gelişmelerden gelecektir.
Bu ay, ikinci yarı gene sorun çözmekle geçecek ama ilk yarı yüzünüzü güldürür bir şeylerle özetle.
Aranızdan kimi Boğanın bu ay gerçekten ilk yarıda, parlak bir başarıya imza atması mümkündür.
Aşk! Kimi Boğaların yüzünü güldürecek şey aşk olacaktır bu ay. Tek kelimeyle kalıcı, sağlam, ve iyi bir aşk olacak görünüyor bu aşk.
Bu ay zaten kalabalık gruplar içindesiniz, bir takım organizasyonlara katılıp oralarda kendinizi göstereceksiniz ya da dikkatleri bir şekilde üzerinize çekeceksiniz. Gittiğiniz, katıldığınız yerlerde karşınıza bir aşk çıkacak anlaşılan.
Bu arada, birileriyle tanıştırılmanız mümkün.
Yani, bu ay zamanı durduran önemli ve güzel bir olay var hayatınıza giren, hem de gümbür gümbür giren bir şey bu. Dediğim gibi bu kimiz için tek kelimeyle bir aşk ve güzel, sağlam bir ilişki getirecektir akabinde. Hayatınızın partneri karşınıza çıkabilir, dikkat!.. Haydi hayırlısı.
Kimi ilişkisi olan Boğalar için ise, bu ay aile, eş dost arasında bir kutlama, bir araya gelme söz konusu.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Bu ay ayın ilk yarısı resmi, devlet işleri, yasal işler, hastane, iş yeri, otorite ile ilgili işlerle meşgulsunuz. Dikkatiniz önemli işler ve sorumluluklarda. Yıldızlar sizi epey koşturuyor olması Balık burcuna yıldızların girdiğinden beri yani geçen ayın ortasından beri.
Bu durum bu ayın ortasına kadar devam edecek, koşturmalar, işlerinizi halletmek için yapmanız gereken yasal prosedürler vs ve aksayan işleri geri dönüp halletmeler vs yoğun.
Ayrıca maaşına zaman isteyen, işinde daha iyi bir pozisyon isteyen İkizler var anlaşılan, Mars sizi otorite ve kariyer evi üzerinden hırslandırmış, harekete geçirmiş olmalı. Ancak Mars ve diğer Balık yıldızları size sert açı pozisyonunda. Zamanlama hayatı yapma olasılığınız var, bir de işleriniz, hedeflerinizi tartışarak, gerilerek halletme ihtimali. Bu bakımdan, adım atarken, ne istediğiniz iyi bilin her şeyden önce, istediğiniz olur belki ama sonra bunu pek de istemiyormuşum demeyin sonra. Bunun akabinde, ne istediğinizi bilmek sizi hatalı zamanlamadan da koruyacaktır.
Daha önce adım atmış, başlatmış olduğunuz girişimler, yönetim takımından beklentileriniz olabilir, evet, yeniden o beklentilerinizi gündeme getirebilirsiniz ancak yine de ben size dikkatli adım atın derim. Atmayın demem çünkü yıldızlar gergin tepenizde ama Satürnün 6.evden kariyer evinizdeki Balık yıldızlarına sağlam ve güzel açısı, belki de bu gergin ve yorucu zamanda hedefinize ulaşacaksınız demek olabilir. evet, belki gerileceksiniz ama gayretle, ne yaptığınızı bilir bir tavırla ilerlerseniz, stratejinizi iyi kurarsanız, bu gergin açılar sizi hedefe pekala ulaştırabilir.
Çünkü Balık yıldızları gergin size karşı ama öte yandan haritanızın en tepesinde, bu zamanda işe girmeyeceksiniz de, girişim yapmayacaksınız da ne zaman yapacaksınız. Bu bakımdan, dikkatli gitmek kaydıyla, durmayın derim. Hedeflerinize olasılıkla Merkür’ün retrodan çıktığı 17 Marttan itibaren ulaşırsınız.  
Bu arada, Merkür retro iken mümkünse, imzalar atmayın derim. Bırakın 17 Marttan sonra atın.
Kimi İkizler sağlık için bazı resmi işlerle meşgul sanırım. Bu olasılıkla kendiniz için olabilir veya evli kişiler eşi için, diğerleri bir arkadaş veya kardeş, kuzen vs için olabilir. Yani başkası için hastane ve resmi tedavi işleriyle meşgul kimi İkizler.
Kiminiz de sanırım, sağlık sigortası ve gibi yıllık rutin işlerle meşgul olsa gerek ayın ilk yarısına kadar.
Ayın ikinci yarısında, aslında güzel görünüyor. Hatta sizin için gergin açıların da azaldığı bir dönem olacak. Ancak Koça geçen Mars Oğlaktaki Plüton ile biraz gerilimli bir açı kalıbında. Bu bir arkadaş, bir dostla vs ikinci yarıda dikkatli iletişim kurun demektir.
Bir de olasılıkla kimi İkizler için, yine bir tanıdığın sağlık sorunuyla uğraşma getirebilir. ona destek olmanız gerekebilir.
Kimi İkizleri de, biriyle ciddi bir çatışma bekliyor olsa gerek. Bu konuda şimdiden uyarayım, ne yapacağınızı bilin derim. Bana kalırsa, bu yıldızlar etkisinde, tartışmak, çatışmak bir sonuç getirmez, üzmekten başka. En iyisi, bir şeyleri zamana bırakmaktır.
Bu türden durumu kiminiz işte, kiminiz tanıdık ortamlarda yaşarsınız. Martın ikinci yarısı tartışmak için iyi zaman değil özetle.
Kiminiz de yasal bazı bir atışma, çatışma yaşayabilir ama dediğim gibi, bu ay sizin bu konuda tepki vermeniz yerinde değil, bekleyin ve zamana yayın olayı derim.
Tabii daha önce yasal girişim yapanlar varsa, onlar için ayın ilk yarısı sonuç alma zamanı olacaktır.
Parasal bakımdan, hareketli bir ay olacaktır. Kazanç getiren işlerle meşgulsunuz. Kimi işlerinizin de kazancını, karşılığını birkaç ay sonra alırsınız. Ama yine de alacağınız bilmek sizi hevesle işe odaklayacaktır.
Aşk için ayın ikinci yarısı hareketli, atak görünüyor. Ancak zor kişiler çıkar karşınıza. İlişki kolay başlamaz görünüyor. Yine de güçlü duygular hayatınızı canlandıracaktır.
Bu ay katıldığınız sosyal ortamlarda dikkatleri üzerinize çekersiniz. Önemli kişilerin dikkatini çekebilirsiniz hatta. Ama sizi gündelik olarak eğlendiren küçük aşk oyunları olur ancak bunlar. Aşk bekleyenler Nisanı beklesin derim.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Ayın ilk yarısını sizin için ayırmak lazım. İlk yarıda dost Balık burcundan yıldızlar size güzel sürprizler getirmeye niyetli görünüyor.
En başta, iş ve işbirliği düşüncesi olan, resmi veya başka türlü başvurular yapmayı düşünen Yengeçler ayın ilk yarısı beklentilerinizi karşılayan güzel fırsatları ayağınıza getirecektir.
Şartlar belki sizin kafanızdaki fikirlere uygun olmayabilir tam olarak ama bence oldukça pozitif gelişme ve fırsatlar bunlar, tam kafanızdakini gerçekleştirmeye sizi belki de ulaştıracak şeyler bunlar. O yüzden gelen haberlere, tekliflere, önerilere, yapacağınız başvurulara önem verin derim.
Yani bu ay atacağınız bir olta ya bu ay hemen karşılığını size verecektir ya da Hazirandan sonra verecektir. Martta attığınız tohumlar Hazirandan sonra yeşerecektir.
Yine de, bu ayın da size güzel hediyeleri olsa gerek.
En başta sevdiklerinizle sizi bir araya getiren güzel kavuşmalar söz konusu. Sanırım yakınlarınızdan biri, sevdiğiniz biri sizi görmeye gelecek.
Bu ay ayın ilk yarısında gerçekten sizi mutlu eden ve bir isteğinizi gerçekleştiren güzel bir şey var tüm Yengeçler için.
Kiminiz uzun süredir belki hayal kırıklığı yaşadığınız bir sorundan kurtulacaksınız, kiminiz için bir konuda endişeli bekleyiş güzel bir sonuçla bitecek, kiminiz için de güzel bir işbirliğinin altına imza atmak var.
İmzayı 17 Marttan sonra atın derim, Merkür retrosu geçtikten sonra. Yeni bir girişim için imzayı 17 Marttan sonra atın, önceki bir olay için sorun değil.
Resmi veya mahkeme işi olanlar varsa beklediği Yengeçlerin, bu ay bu konu hareketlenmiş ve sonuçlanacak gibi görünüyor. Ancak önemli ve yavaş ilerleyen konu için yine de Haziran sonrasına kadar beklemeniz gerekebilir. Ama en azından ilerleme kaydetmek için iyi bir ay.
Kimi Yengeçler bu ay planlamadığı bir iş gezisine çıkabilir. Önemli kişilerle. Veya önemli kişilerle bir iş organizasyonu, kalabalık bir toplantı içinde olabilir. Bu ayrıca size itibar kazandıracak bir toplantı, organizasyon olsa gerek. Faydasını daha sonra iyice göreceksiniz. İş konusunda büyümekte olduğunuzu, büyüdüğünüzü ve güçlendiğinizi hissedeceksiniz.
Ayrıca kimi Yengeçler bu ay birini, bir rakip olabilir bu kişi, güçsüz duruma düşürebileceksiniz. Yani sizin kolay lokma olmadığınızı anlayacak o kişi. Ayrıca onun gücünün de o kadar önemli olmadığını, bir şekilde gösterecek, küçülecek adeta.
Aşk var mı acaba? Balık yıldızlarınız 9.evde uzaklar evinde, aşk gelirse uzaklardan gelir size. Şiir gibi, romantik bir aşk hem de. Bu ay aşk konusunda kafanızdaki bazı plan ve düşünceler yerine oturacak, bazı önemli kararları duygusal olarak vereceksiniz. Kiminiz ise, devam edecek ilişkisi içinde, birtakım resmi, ciddi kararlar alabilirsiniz. Hatta Bu ay aranızda evlenenler olabilir. Yalnız bu ay Yengeçler düğünü uzaklarda yapar gibi geliyor.
Parasal toparlanma ve güçlenme son derece istikrarlı görünüyor.
Ancak ayın ikinci yarısında Koç yıldızları sizi gerecek bazı gelişmeler getirecektir. ikinci yarısında sinirlerinizi geren, sizi telaşa sokan, acele ettiren olaylara karşı sakin olun derim. İkinci yarıda, dikkatli adımlar atmak lazım. Öfkeli değil, akıllı ve hızlı olmak ve zamanlamayı iyi bilmek lazım. Bir de anlamadan dinlemeden konuşmamak lazım derim.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Bu ayı sizin için de ikiye ayırabilirim, sıkıntılı zamanlar ve nihayet aktif olacağınız zamanlar şeklinde.
Yatırım, borç, sigorta, alacak, verecek, miras vs eviniz olduğu gibi Balık yıldızları tarafından doldurulmuş durumda. Baya para işleriyle meşgulsünüz anlaşılan bu ayın ilk yarısı.
Ve bu işlerde toparlanma, yüklerinizi hafifletmeniz söz konusu.
Ancak İkizlerdeki Jüpiter ile Balık yıldızları arasındaki sert açıyı da ihmal etmemek gerek. Kiminiz bu ay kredi çekmeye, masraflı bir şey almaya da niyetli görünüyorsunuz. Kendinize güveniyorsanız alın derim, krediye güvenmeyin, En azından kredi gibi şeyleri 17 Marttan sonra çekin derim.
Hem bu ay kredi vs çekmekten ziyade, ödemelerinizi hallederseniz sizin için çok iyi olacaktır.
Kredi vs gibi şeyleri ben Hazirandan sonra almanızı tavsiye ederim mesela.
Ayrıca sizin için bir takım gelecek paralar söz konusu olabilir. Bu aileden, geçmişten gelen bir takım yapılmış yatırımlardan falan. İşte, bu tür miras, geçmiş alacaklarınız, aileden gelecek maddi destek vs beklerseniz bir sürü faizler ödemeden istediğinize kavuşursunuz.
Bu ay sizin de virütük ve iltihabik sorunlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor çünkü Balık yıldızları aynı zamanda sağlık evinizde. En azından Martın ilk yarısına kadar dikkatli olun derim.
Bazı Aslanlar için yol sürprizleri başlıyor ayın ikinci yarısında. Ya siz ya bir yakınızla görüşme var, bu sürpriz bir şey olabilir.
Kimi Aslanlar ise, ayın ikinci yarısında işbirliği veya işe başvuru atağına kalkmaya niyetli ama sanırım bunun için görüşmeler, fırsatlar olsa da, somut olarak adımlar atmak için Nisanı beklemeniz gerecek gibi görünüyor.
Kanınızı kaynatan iş imkanları, fırsatları oluşmaya başlayacaktır ama şartların oluşması, somutlanması biraz daha zaman alacak anlaşılan.
Ayın ikinci yarısı işte kendinizi bir şekilde göstermek, başarılı olmak için iyi ve pozitif enerjiler gelecek üzerinize. İsteklerinizi, planlarınızı ilgili kişilere pozitif ve ikna edici bir ifadeyle anlatacaksınız. Belki bir iş gezisi haberi gelebilir. Ama kanımca bu iş gezisi ancak gelecek ay olur. Tabii bireysel yıldızlarınız uygunsa bu ay da olabilir.
İş için uzaklara, başka yere gitmeyi düşünenler olabilir aranızda. Ciddi ciddi imkanlar da gelecek gibi görünüyor.
Bu ay sizi farklı gündem maddeleri çok değişik düşünce ve planlara sevk edecek. Ayrıca kafanızdaki önemli proje, planlar sizi heyecanlandıracak, ateşleyecek. Tam zamanıdır derim önemli ve başarı sağlayacak planları ortaya koymak, üzerinde çalışmak için. Hatta Hazirana kadar yapıp ortaya koyduklarınız size başarı veya ödül getirecektir. Ve bunun için önemli kişilerle tanışma fırsatı da bulacaksınız. Belki bu tanışmadan farklı ve yeni ve heyecan verici yeni projeler, işbirliği anlaşmaları veya teklifleri doğabilir.
Aşk nasıl diye bakalım. Bu ay olan ilişkide bir yakınlaşma yaşar Aslanlar. Kafalarındaki soru işaretleri devam etse de, ilişki daha sıcak, duygusal bir hal alabilir. Ancak yeni ilişki için zaman tanıyın kendinize, çabuk kaptırmayın kendinizi derim. Bir de, cinsel konuda da hijyene önem verin bu ay, özellikle Martın ilk yarısında.
Yeni aşk bekleyenler için ayın ikinci yarısı sürprizler var. Bu sürprizler uzaklardan  gelecek, iş vesilesiyle veya bir sosyal, sanatsal aktiviteye katılmak vesilesiyle mi, yoksa internet üzerinden ya da tel, iletişim vs yoluyla mı?..
Kimi Aslanları okul gibi eski bir ortamdan biri arayabilir. Yani bir eski sevgili sürpriz yapabilir.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Ayın ilk yarısında zıt burcunuz Balıktaki yıldız yığılması tüm hızıyla ve yoğunluyla devam ediyor. Bundan dolayı ilk yarıda söylediğiniz sözlere, attığınız adımlara, görüştüğünüz insanlara karşı dikkatli olun, inisiyatif daha çok onlarda çünkü. Yani anlama, dinleme, gözleme zamanı sizin için.
Sonra merak etmeyin, sizin de söz söyleyecek zamanınız gelecektir. Bunun için Nisan 20’ya kadar sabırlı olmak gerekir derim.
Bu ay yapacağınız en iyi şey bol sevgi alışverişi, küslüklerin giderilmesi, ve derdinizi ve niyetinizi ılımlı ve kalpten söylemektir bence. Yani iletişimde sezginin, duyguların ve kalbin ne dediği önemli en çok. Açın duygularınızı derim sevdiğiniz kişilere. Biraz zıt burcunuz Balık gibi duygusal olmaktan bir zarar gelmez. İletişimde ayrıca sevgi alışverişinin, hatırın önemini bir kez daha anlama zamanı sizin için.
Öte yandan, size iyi niyetli görüntüde, duygularınızı etkilemeye çalışarak sizden birtakım çıkarlar elde etmeye çalışacak duygu tüccarlarına da dikkat edin derim. çünkü İkizlerdeki Jüpiter ile Balık yıldızları arasındaki sert açı bu türden kandırmacalı durumlara da olabilir diyor, bu konuda uyarayım, sizin de bir an kanacağınız tutar. Ne olur ne olmaz derim.
Ayrıca yüzünüze gülen ama arkanızdan ileri geri konuşan birileri varsa, bu ay ortaya çıkacaktır.
Özetle, her bakımdan dikkatiniz karşı tarafta olsun, gözleyin, dinleyin, sonra da tahlil edin derim.
Enteresan teklifler gelebilir size. Düşünmeye değer ama karar vermek için iyi zaman mıdır derseniz, ben değil derim. Tabii bireysel yıldızlarınız uygundur diyebilir. Ama bana henüz düşünmek ama karar vermemek lazım diyor. En azından bir hesap, sorgu yapın, iki kere düşünün öyle karar verin derim. Ve bir de 17 Martta Merkür retrosunun bitmesini bekleyin derim.
Bu ay yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekecek, ortamlarda adı konuşulacak, yaptıklarıyla takdir toplayacak Başaklar olacaktır. Sizi bir şekilde popüler yapacak güzel bir çıkış yapmanız mümkün olacak.
Ancak bu geçici başarıya kanmayın, devamı gelmesi için istikrarlı bir şekilde çalışın derim.
Bu ay işbirliklerinden, ortaklıklardan para gelebilir. Kiminize geçici olan ek kazanç fırsatları gelebilir.
Kiminiz de bir satış olayından kazanç elde edebilirsiniz. Ancak satış gibi önemli bir olay için size tavsiyem en azından 12 Martı, hatta 17 Martın geçmesini bekleyin derim daha iyi bir sonuç almak adına.
Ayın ikinci yarısı gerçekten sürpriz paralar geliyor size. Öte yandan harcamalar da var.
Bu arada, ayın ikinci yarısında siz ve yakınlarınızın sağlığına dikkat lazım. Ani sağlık sorunlarına karşı özellikle daha dikkatli olmak gerekir derim. Varsa aileden birinin şikayeti bence ihmal edilmesin derim.
Aşka gelelim.
Bu ay tek kelimeyle aşk ayı diyebilirim sizin için. Hem ilişkisi olanlar için hem aşk bekleyenler için aşk zamanı. Zıt burcunuz Balıktaki yıldızlar adeta sizin şiirsel bir aşk yaşamanız için şartları oluşturmuş. Eh artık gerisi size düşüyor, sosyal ortamlara girin, her an aşkınızla karşılaşabilir, sırılsıklam aşık olabilirsiniz.
İlişkisi olan Başaklar ise, sevgilisi veya eşiyle bol bol romantik ortamlarda sevgi ve aşk paylaşımları yapacak, aşk ve sevgiyle dolacak ve mutlu olacaksınız. Yaşasın aşk diyeceksiniz. Hatta romantik bir akşam yemeğinde, ya siz ya partneriniz bir jest yapabilir, güzel bir hediye ile sürpriz yapabilir. Belki bir teklif alan da olacaktır aranızda.. Ya da bir teklif yapacaksınız. Haydi hayırlısı.
  
Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Öncelikle sağlık konusunda uyarımı yapmam gerekecek size, neden çünkü Balık burcunda yığılan yıldızlar sizin sağlık evlerinizden birine yerleşmiş durumda. Özellikle ayın ilk yarısına kadar kendinize özen gösterin, mikrop, virüs ve iltihap konusunda. Sağlık tedavisi için gittiğiniz hastanenin hijyen koşullarına da dikkat edin ve alacağınız ilaçlara da dikkat edin derim.  
Kiminizin iş yerinde hijyen koşulları bu ay bozuk olabilir, grip mikrobuna açık bir atmosferde olabilir. İş yerinde de dikkat edin derim.
Öte yandan kimi Teraziler enteresan bir şey yaşayabilir, grip vs için aldığı ilaç başka rahatsızlığına iyi gelebilir. Böyle de garip ama güzel durumlar yaşayabilirsiniz.
Bir taşınma hareketliliği var kiminizde. Baya bir hareketlilik söz konusu.
Bu arada kiminizin ise, iş yerinde biriyle arası açıkca, bu şimdilik belli olmayabilir ama 12 Marttan itibaren kişi kendini ortaya çıkarır. Bu türden şeylere dikkat edin derim. Yani, 12 Marttan sonra kendini belli edecek kişi sizinle açık bir çatışma, rekabete girebilir. Bu kişiyle nasıl başa çıkacağınızı şimdiden düşünün, kim olduğunu önceden anlayın gözlem yaparak derim.
Belki iş yerinde başka birinin gitmesi, yeni birilerinin gelmesi söz konusu olabilir.
Bu ay işe girmek isteyen Teraziler olabilir. Bence uygun bir zaman, hatta zamanı gelmiş. Ancak 17 Marta kadar Merkür retrosu varken, işe girseniz bile imzayı 17 Marta bırakın derim. Bir de tabii iyi düşünün derim, yani Merkür retrosu varken doğru bir karar mıdır bu vs. Şuan işiniz varsa, memnunsanız, daha iyi bir iş olmadan yerinizden kıpırdamayın derim.
Merkür retrosunun getireceği tek güzel şey iş konusunda, ancak eski bir iş yerinden gelecek teklif olabilir, yani şuankinden daha iyi olan ve eski bir iş yerinden. Bir diğer güzel şey ise, bir süreliğine olan, geçici bir süreliğine anlaşma yapacağınız bir iş olabilir veya ek iş olabilir.
Kiminiz ayın ikinci yarısında önemli kişi/lerle yüz yüze bir iş görüşmesi yapacaksınız sanki. Hatta teklifi yapan sizsiniz. Belki bir projeyle çıkacaksınız birilerinin karşısına anlaşılan.
İş hayatı yoğun sizin için özetle. Mars 12 Marta kadar sizi iş, çalışma evi üzerinden yoracaktır ama işlerinizi de yoluna koymak, toparlayıp ilerlemek için iyi olacaktır.
Ayın ikinci yarısında, dediğim gibi, bir kişiye dikkat edin sadece, ama o kişinin de size ciddi zarar verebileceğine ihtimal vermiyorum.
Kiminiz de epeydir ortalıkta değilsiniz sanırım, iş güç veya bir eve kapanma halinde görüyorum. İşte, bu kişiler için ayın ilk yarısı ortaya çıkma zamanı geliyor.
Kiminiz için hatta yolculuk var ayın ikinci yarısında.
Parasal işler bu ay toparlanmış görünüyor. Akrep ve Balık yıldızlarının uyumu parasal konuları yoluna koymayı başaracağınızı gösteriyor. Hatta belki kiminiz için iş yerinde bir maaş artışı vs söz konusu olabilir.
Aşk bu ay kimi Terazilerin ana gündem maddesi olacak görünüyor. Ayın ikinci yarısında her an karşınıza aşk çıkabilir. Beklemediğiniz bir aşk olur bu. Birine aniden tutulabilirsiniz. Havada aşk kokusu var.
İlişkisi olanlar için, sevgilisi/eşiyle birlikte dışarıda eğlenmek, hareketli yerlere gitmek ve birlikte hem romantik hem keyifli anlar geçirmek söz konusu. Kiminiz de partneriyle birlikte taşınma telaşına girebilir.
Bu arada, Terazileri bir konuda daha uyarmak isterim, 12 Mart ve ay sonuna kadar sakarlıklara dikkat, 27 Marta kadar başkasından gelecek sakarlık, dikkatsizlik vs sonucu gelebilecek zararla dikkat derim, 27 Mart ve ay sonuna kadar sizin dikkatsizliğinizden kaynaklı sakarlığa dikkat derim.
27 Mart enteresan başka yönden. Sizi mutlu eden bir teklif, bir hediye gelebilir.  

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Ayın ilk yarısında dost Balık burcunda yıldız yığılması keyfinizi yerine getirecek gelişmeler yaşatacaktır size.
En başta yorgunluk atmak, eğlenmek için iyi bir zaman. Kendinizi sık sık dışarı atıp arkadaşlarla, sevdiğiniz insanlarla birlikte bol bol eğleneceksiniz.
Kimi Akrepler ise, çocuklarıyla güzel vakit geçirecek. Belki onlarla sinema, tiyatroya gidecek, alışveriş yapacaksınız, keyifli saatler yaşayacaksınız.
Kimi Akrepler ise, dost, arkadaşlarından güzel fikir alacaklar. Hatta kafa kafaya verip ortak bir çalışma, bir işi, bir hobiyi birlikte işe dönüştürme düşüncesi bile gelişebilir.
Bu ay zaten Akreplerin becerilerini gösterme zamanı, yaptıkları çalışmalarla ortaya çıkacak ve takdir göreceksiniz. Kiminizin bir ödül, bir hediye vs alması bile mümkün.
Balık yıldızlar yaratıcı düşünce evinizdeyken, aklınıza süper fikir, proje, ilhamlar gelecek.
Bunları mutlaka not edin, en azından birini gerçekleştirme imkanınız olacaktır. Ama hepsine birden atılmayın derim, çünkü fikirler, ilhamlar henüz pişmemiş görünüyor, güzel ama ardından detaylı düşünme, tasarlama gerektiren şeyler. Bunların bir kısmını belki hemen uygularsınız, kısa süreli olur ama sizi memnun edecek sonuçlar getirir, bir kısmı da, daha önemli ve itinalı çalışma ve hazırlık gerektiren bir düşünce, plan veya projedir, işte bu özel fikri ya da planı Haziran sonrasına bırakın derim. Bu plan kalıcı ve beklediğinizden de büyük kazanç ve başarı getirebilir, o yüzden özenli hazırlanmak iyi olur.
Öte yandan, işinde tanıtım, reklam vs gerektiren Akrepler ayın ilk yarısında durmayın derim, kendinizi sosyal ve dikkatleri çekeceğiniz ortamlara atın.
Bu arada girdiğiniz ortamlarda önemli kişilerle tanışabilirsiniz. Hiç aklınızda yokken önemli insanlarla tanışmak sizi mutlu edecek. Belki bir organizasyona arkadaşınızın davetiyle gidecek, orada tanışacaksınız, belki bir cafede otururken. Ve bu tanışma bir yakınlık doğurabilir.
Kiminiz de sanırım önemli biriyle sosyal bir ortamda randevu yapıp iş konuşacaksınız.
Bundan başka, aile ortamında bir araya gelip mutlu bir anı paylaşanlar da olacaktır.
Para konusuna gelirsek, şans faktörü devrede bu ay sizin için. Yüzünüzü güldürecek paralar gelecek demektir.
Öte yandan bu ay harcamanın dozunu artıran Akrepler hesap-kitabına dikkat etsin derim. Paranın su gibi akması sizi zor durumda bırakmasın sonra.
Aile içi masraflarla uğraşanlar da olacak. Yine de, şanslı bir zamandasınız, bir şekilde aşırı harcamayı kapatacak paralar gelecektir.
Bir çocuk müjdesi gelebilir.
Ayın ikinci yarısı, evde ve işte sakarlıklara dikkat derim.
Ayın ikinci yarısında hiç hesapta yokken bir taşınma veya bir yol planı yapabilirsiniz.
Aşk bu ay nerdeyse tüm burçlara var, bu ay yıldızlar burçlara bu konuda gerçekten bir kıyak yapmışlar. Ayın ilk yarısı sizin için aşk zamanı. Girdiğiniz ortamlarda çekiciliğinizle büyüleyeceksiniz insanları. İltifatlar alacaksınız. Hatta kiminiz kendiniz için önemli birini etkileyebileceksiniz çekiciliğiniz ve hoş hallerinizle. Bu aşk, ilgi karşılıklı olacak gibi. Siz de büyüleneceksiniz. Aşk gelince iyi ve tam geliyor anlaşılan. Haydi hayırlısı.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Sizin için de ayı ikiye ayırmak mümkün sevgili Yaylar.
Ayın ilk yarısında kiminiz evdeki işlerle kiminiz yine evde başka işlerle meşgulsunuz. İşi eve taşımışsınız adeta.
Kiminiz de tabii işle işyerinde meşgulsünüz ama işin diğer yetkilileriyle birlikte gizli, kafa kafaya önemli toplantılar yapacaksınız anlaşılan. Aleni bir toplantı değil, yetkili kişilerin bir araya gelip önemli bir gündemi konuşması, tartışması söz konusu sanki.
Bu arada işi gizlilik gerektirenlere bir uyarım olacak, aranıza birileri sızmış olabilir. Aman dikkat derim bu konuda. Ya da yine aranızda olan biridir, sizden biri ama ağzı gevşek olup özel konuşmaları dışarı sızdırabilir, bu sizi ve işinizi zor duruma sokabilir. O yüzden bu ay kimlerle görüştüğünüze iyi dikkat edin derim, özellikle ayın 12’ine kadar hatta Nisan 14’de kadar derim.
Bu ay Balık yıldızlarının İkizlerdeki Jüpiter’le sert açısından dolayı iltihabik ve virütük sağlık sorunlarından sizden payınızı alabilirsiniz çünkü aynı yıldızlar sizi de etkiliyor, onun için bu ay aman dikkat, bol doping yapın ve sağlıksız ortamlarda bulunmayın derim. Yediğiniz içtiğinize dikkat edin ayrıca.
Kiminizin ise bir aile büyüğü grip gibi mikroplu bir hastalığa kapılabilir ve siz ona bakmak durumunda kalıp işten birkaç günlüğüne elinizi çekmeniz, işten izin almanız gerekebilir.  
Evde bir dağınıklık havası hakim gibi. kiminizin geleni gideni bol olacak kiminizin ise, evde iş yapmasından kaynaklı bir dagınıklık söz konusu. Ve kiminizin ise, taşınmayla, tadilat, eşya yerleştirme vs kaynaklı dağınıklık, bu dağınıklığı ancak 12 Marta kadar toparlar, ondan sonra kendinizi dışarı atarsınız biraz dinlenmek, hava almak ve eğlenmek için.
Özetle evde yorgunluk, iş güç sizi bekliyor ayın ilk yarısında. Sonrasında ise bunun acısını çıkarırsınız. Arkadaşlarınız, yakınlarınızla eğlenceli ortamda yorgunluk atarsınız.
Bu arada eski bir tanıdıkla görüşme, hatta ev ortamı gibi kapalı bir ortamda görüşme var.
Bakıyorum bütün yıldızlar adeta sizin kök, yuva evinizde toplanmış. Bu ay kalabalık bir misafir ağırlama olsa gerek özel bir olay için, ya da kiminiz için işle alakalı ama köklü ve bir süre sonra ses getirecek bir önemli karar, gelişme öncesi gizli kafa kafaya bir toplantı, hazırlık gibi yani bir süre sonra ortaya çok önemli bir haber patlatma niyetindesiniz anlaşılan.
Gerçekten yıldızlara baktıkça, bu ay sıradan bir ay değil sizin için. Köklü bir dönüm noktasının arefesindesiniz. Bir sürpriziniz var insanlara… Bomba bir olay bu…
Parasal duruma bakınca, ayın ilk yarısı iyi, toparlanma ve beklentilerinize uygun paranın gelmesi söz konusu. Hanenizde gelen paralarla keyifli ev harcamaları yapacaksınız. Ayrıca uzun zamandır beklediğiniz para vs halletmeniz için iyi bir zaman, size bir dönemi geride bıraktıracak bir para geliyor. Belki hiç beklemediğiniz bir yerden para gelebilir.
Ancak ayın ikinci yarısında kontrolden çıkabilecek harcamalara da dikkat derim.
Aşk ne durumda derseniz, var olan ilişkisinde önemli bir aşamaya gelenler, ailecek tanışma, bir araya gelmekle meşgul. Kimi Yaylar ise, sevgilisini ev ortamında ağırlayacak veya kendisi onun ev ortamında görüşecek gibi. Yani kapalı ortamda baş başa görüşme söz konusu. Eski bir sevgiliden de haber gelebilir.
Yeni aşk için, hiç merak etmeyin, yıldızlar size de şans dağıtmış. Ayın ikinci yarısında, aşk girdiğiniz sosyal ortamlarda her an çıkabilir. Zaten ayın ikinci yarısında canlı, heyecanlı ve çekici olacaksınız, beğenileceksiniz girdiğiniz ortamlarda ve aşk her an gelebilir.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Kafanız plan, düşünce, ilhamlar, hayallerle dolu sevgili Oğlaklar. Oğlak olalı bu kadar hayal kurmamış, bu kadar duygusal olmamıştım diyebilirsiniz. Bu ay kendinizi tanıyamayacaksınız.
Gittikçe değiştiğinizi, daha duygusal olduğunuzu, mistik konulara eğildiğinizi, hayatın başka alanlarının tadını çıkarmaya yöneldiğinizi, artık daha farklı yaşamak istediğinizi daha iyi fark edeceksiniz.
Kafanızda aniden giren sezgisel ve ilhamlı fikirler sizi heyecanlandıracak. Belki henüz sadece bir düşünce bunlar ama kalbinizi ısıtacak denli özel şeyler sizi uyandıracak adeta.
Bu bir ideal, bir amaç olsa gerek kimi Oğlaklar için. Kesinlikle bir hayal, bir idealinizin sonuna gelmişsiniz, tamamlanma aşamasındasınız. Ve bu size yeni bir dönemin kapılarını açacak.
Kiminiz birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla, kiminiz kardeş, yakın arkadaş veya ailecek önemli bir karar vereceksiniz. Sizi direkt ilgilendiren, sizinle ilgili olan bir karar olsa gerek bu. Ya da fikir sizden çıkıyor ama herkesi ilgilendiren bir şey.
Özetle, gerek yaşam tarzınıza gerekse işinize yeni bir dönemin kapılarını açan önemli bir karar, bir amaç bu ay sözlere ve ardından kağıda dökülüyor. Kiminiz için bu bir misyon olsa gerek.
Anlaşmalara imza atmanız söz konusu bu ay ancak 17 Marttan sonra imza atın derim yeni bir kararın anlaşması ise. Eski bir şey ise, sorun olmaz imza atmakta derim. zaten aklınız ve düşünceleriniz yerinde, ne istediğinizi, neyin altına imza atacağınızı iyi bileceksiniz.
Kiminiz içinse bu çok eskiden beri devam eden bir şeyin nihai amaca ulaşması, sonlanması olsa gerek. Ama sıradan bir şey değil, sizin ve yakınlar veya arkadaşlarınızın bir amacını gerçekleştirecek bir şey. Parasal gelir getirecek bir şey ayrıca.  
Acaba diyorum, kiminiz için bir yeni görev mi var işte, misyonu, amacı ve pozisyonu farklı bir görev?.
Tabii bu işle ilgili olmayabilir kimi Oğlaklar için. Hayat tarzını, çevresini değiştiren yepyeni bir dönemin başlangıcı olabilir.
Bu kiminize kent değişikliği de getirecektir akabinde.
Bu ay epeydir emek verdiğiniz, sabırla beklediğiniz önemli bir amacın en azından kağıt üzerinde başlaması, tamamlanması sizi mutlu edecek, içinizde artık şimdi eski dönemi kapatıp yeniye geçebilirim, şimdi yeni amacımı anladım ve hazırım, dedirtecek.
Özetle, önemli bir ay olacak bu ay sizin içinde.
Oğlaklar maddi olarak kalkınmak için iyi bir aydasınız. İş hayatında reklam, tanıtım, medya önemli olanlar bu iletişim kanallarını değerlendirmek için tam zamanıdır derim. bir tanıtım için, reklam için atağa geçin derim. Ama duyguları etkileyen, duygulara hitap eden bir şeyler olsun. Bu ay bu konuda işini iyi yapan birileriyle tanışabilirsiniz. İnsanların nabzını iyi tutan, insanları etkileyen işler çıkaran kişilerle görüşüp kısa süreli veya daha uzun süreli işbirliği yapabilirsiniz.
Ayın ilk yarısında iş gezisi, seyahat veya bir taşınma hareketliliği olacak gibi. Kanımca taşınmaktan ziyade kısa git-gel durumu olabilir. İşlerinizi ve görüşmeleri yapmak ve halletmek için gerekli ve faydalı seyahatler olacaktır bunlar.
Ayın ikinci yarısında Koç yıldızları sizi biraz gerecektir. Eğer bir taşınma söz konusu olursa, ayın ikinci yarısında olur, ve bu sizin planladığınız bir şey olmaz gibi.
Kiminizi, bazı yasal konular ayın ikinci yarısında sizi gerecek gibi. Yine de olayın iyi yönünden bakıp ona göre yapmanız gerekenleri yapın derim, bu şekilde amacınıza ulaşmanız, yasal sıkıntıları lehinize sonuçlandırmanız mümkündür. Bunun için birkaç ay sabredeceksiniz.
Evde sakarlıklara dikkat edin derim 12 Marttan sonra ay sonuna kadar.
Evde tartışmak, bazı meseleleri büyütmek mümkün, bence 12 Marttan sonra yapılan tartışma sonuç vermez, vermediği gibi de birinin canını yakabilir. En iyisi evde iletişimi mümkün mertebe sakin yapın derim. Olmadı işle güçle uğraşın. 20’inden sonra işler tatlıya binmeye başlar.
Bu ay Oğlaklara pek yeni aşk görmüyorum. Daha çok şahsi işlerle, gelecek planlarıyla meşgulsünüz. Ayın ilk yarısında aile ve eş/sevgilinizle birlikte güzel vakitler geçireceksiniz.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Bu yıldızların size para vermeye niyeti var sevgili Kovalar.
Mart ayında Balık burcunda yıldız yığılması var ayın ilk yarısında ve sizin tam para evinize düşüyor.
Devlet veya önemli bir kurumdan para bekleyen varsa, iş yerinden tazminat almayı düşünen varsa, ayrıca bir tanıdıktan alacağı olan varsa, galiba geliyor paralar size. Ayın ilk yarısı en ilk gündem maddesi gelen paralar özetle.
Tabii iş arayan Kova varsa, bence işe girmek için hem de paralı ve garanti bir işe girmek için, devlet işi olabilir ya da önemli ve sağlam bir kurum olabilir bu, işi edinmeniz çok mümkün.
Yalnız imzayı ayın 17’inden sonra Merkür retrosu bittikten sonra atın derim.
Kimi Kovaların ise devlet veya buna benzer resmi bir kurumdan beklediği bir para ya da maaş gibi bir şey olsa gerek, işte bu türden şeyler içinde ayın ilk yarısı tam zamanıdır derim. Uğraşının, gayretinizin ardından istediğinizi elde edeceksiniz.
Ayın ikinci yarısında, kısa yollar hareketlenecek gibi. İş yerinde mekan değiştirmek isteyenlere bu konuda imkanlar doğacaktır. Belki mekan değiştirmek, belki iş yerinde birtakım yenilikler yapmak için güzel bir zaman olacak.
İşte, beklenmedik bir yer değişikliği, bir kişinin başka yere gitmesi, size yeni bir iş mekanı imkanı doğurabilir. Siz giden kişinin yerine geçebilirsiniz.
İşinizle ilgili reklam, tanıtım vs gerekliyse, ayın ikinci yarısı harekete geçince derim, aktif, işini hızlı yapan pozitif insanlarla tanışma ve işbirliği yapmanız mümkün. Ancak bu kişilerin bitmeyen işleri sizin işi yavaş bir şekilde ele almalarına neden olabilir. Yine de doğru kişiler ise, anlaşma yapın derim sonuçta tanıtımınızın iyi yapılması daha önemlidir, birkaç gün veya hafta gecikmesi sorun değil.  
Ayın ikinci yarısı iş trafiğiniz artıyor. Hareketli ve koşturmalı bir döneme giriyorsunuz.
Bu arada, 12 Marttan sonra ay sonuna kadar yol trafiğine, yollarda sakarlıklara aman dikkat derim. Kızgın, öfkeli, dengesiz kişilerle yollarda gereksiz tartışmalara girmeyin derim. Ve sakin olun derim. Bireysel haritanızda Balık Mars sizi sert etkiliyorsa, ayın başından sonuna kadar dikkat konusunda sakin ve uyanık olun derim.
Kariyerinizde istediğiniz şeylerin, beklentilerinizin olması için iyi bir aydasınız. Gayretlerinize devam edin derim, iki günlük sıkıntıyı gözünüzde büyütmeyin, yıldızlar iyi yoldasınız diyor.
Kovalar bir şeyi tamamlamak, sonuç almak üzeresiniz. Bu bir dava sonucu olabilir. Resmi işin sonucu vs. ayrıca.
Aşk konusunda, bu ay yeni aşk pek yok size. Geçen ay yakaladıysanız aşkı ne ala, şanslınız, ama bu ay yeni aşk bekleyene pek aşk görünmüyor.
Ayın ikinci yarısında ayrıca birileriyle inatlaşmanız mümkün. Sonuç elde eder misiniz peki, pek sanmıyorum. Hatta o kişi öfkeli bir şekilde yanınızdan ayrılıp sakarlık, ufak kaza yapabilir, en iyisi sakin olmak derim, sonra üzülürsünüz. Derdinizi anlatmak için ya da amaca ulaşmak için başka bir yol üretin bence.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 
Ayın ilk yarısı nerdeyse tüm yıldızlar sizin burcunuzda toplanmış durumda. Haydi hayırlısı bakalım neler olacak.
Bu ay gözler sizin üzerinizde, dikkatleri çekeceksiniz. Girişkensiniz, heveslisiniz ve gayretlisiniz. İstediğinizi almaya kararlı.
Ancak Merkür 17 Marta kadar retro’da iken aksilikler, aksaklıklar verebilir, düşündüğünüz zamanda bitmeyebilir bir işiniz, yapacağınız bir görüşme ertelenebilir, bir şeyler eksik olup tamamlanması gerekebilir, bu türden şeyler sabrınızı biraz zorlayacaktır ama hevesinizi bozmasın, istediğinize ulaşmanız bu yıldızlarla pek zor olmayacak çünkü sizin için.
Bu arada, isteklerinizi de sorgulamanız gerekebilir. Gerçekçi istekler, henüz zamanı gelmeyenler ve gerçekçi olmayanlar.. Dost Akrepte Satürn gezegeninin Balıktaki yıldızlarla kontağı size sağduyu, sabır, temkin ve sağlam düşünme yetisi verecektir.
Daha önce başvurusunu yaptığınız işler, projeler, işbirliği, resmi işleri bu ay halletmeniz ve iyi sonuçlar almanız mümkün. Hem de iyi sonuçlar almanız mümkün. Zaten ne derler, taşlar yerine oturmuş bile çoktan, size süreci beklemek ve süreç içinde yapmanız gerekenleri yapmanızdır. Sonu belli bir şeyi tamamlama aşamasına getirmek sizin işiniz sadece.
Yeni bir girişim için 17 Mart sonrasında harekete geçin derim. Ondan önce kafanızda planlarınızı yapın, ön görüşmeleri ayarlayın, belki dostlara danışın, sonra da harekete geçin derim.
Birkaç ay sonra olması olası bir taşınma için bu ay sanki bazı kıpırdanmalar söz konusu. Nedir bunlar derseniz, gelen haberler üzerine harekete geçmek, ilgili kişilerle görüşme ve ayın ikinci yarısı bol alışveriş yapmak.
Yalnız bazı Balıkların birkaç ayı beklemesi bile gerekmeyecek, ayın ikinci yarısından sonra gerçekleşen bir şeyler var.
Para konusunda ilk yarıda gösterdiğiniz gayretlerin ikinci yarıda paraya çevrilmesi söz konusu. Artan iş gücünüz kendinize güveninizi yükseltecektir. Başarılı işler çıkarmak moralinizi yükseltecektir.
Sağlık konusunda siz de iltihabik, virütük sağlık sorununa dikkat edin derim, Balık yıldızlarının İkizlerdeki Jüpiter’le sert kontağı sağlık konusunu hassaslaştırmaktadır. Bundan dolayı ayın ilk yarısına hatta sonuna kadar kendinize iyi bakın, sağlığınıza özen gösterin derim.
Eğitim alanında bir takım girişimde bulunmayı düşünen Balıklar var, Merkür retrosu geçtikten sonra durmayın başvurun derim. Bir takım engeller varsa bunun için ki, olabilir görünüyor, o zaman Jüpiter’in dost Yengeç burcuna geçeceği Haziran sonrasına bırakın derim. Hatta o dönem de Merkür retrosu var, bundan dolayı 20 Temmuz sonrası diyeyim.
Ekim ayında beri atılım yaptığınız kariyer işinizde, bu ay bir hesaplaşma zamanı yaşayacaksınız. Nereden nereye geldiniz, nerede beklentilerinize ulaştınız, nerede henüz daha yarı yoldasınız, nerede istediğiniz olmadı vs. Bu hesaplaşma size kariyer amacınızı ve ona göre hedeflerinizi yeniden güncelleme, tazeleme, ayıklama kazandıracaktır. Ondan sonra gözünüzün önünü daha net görebilirsiniz. Yine de, en sağlıklı hesap, karar verme zamanı Temmuz 20d’en sonradır derim. Bunu bir not düşün. Acele etmeyin son tahlil, son karar vs için o zamana kadar. Yaşayın, adım atın, çalışın ve gözleyin gidişatı şimdilik.
Aşk var mı derseniz, sizin için olmaz mı derim, zaten ayın ilk yarısı aşktan sorumlu yıldızlar olduğu gibi sizin burcunuza yığılmış. Eh bu da sizin için kesinlikle aşk var demektir.
Öte yandan, İkizlerdeki Jüpiter git-geller, eksik bir şeyler duygusu verebilir. Ama görünen o ki, ayın ilk yarısı size iyi bir aşk var. Bu aşkın kalıcı, ayakları yere basan bir ilişki getirmesi durumu ise bu ay belli değil, bunun için birkaç ay, en erken gelecek ayı beklemeniz gerekecek.

Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder