9 Nisan 2014 Çarşamba

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 2014 YILLIK BURÇ YORUMLARI

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 2014 YILLIK BURÇ YORUMLARI
(AKTÜEL Dergisi için yazdığım 2014 Yıllık Burç Yorumlarını ekliyorum. )
(Yükselen burcunuzu da okuyun mutlaka)
Koç Burcu (21 Mart – 19 Nisan )
Sevgili Koç’lar, tünelin ucunda bir ışık var, hem de parlak bir ışık... Ancak bu ışığa ulaşmanın yolu türlü mücadele, sıkıntılara katlanmak, sabırlı olmak ve sıkı disiplin içinde çabalamaktan geçiyor 6 ay boyunca.
26 Temmuz’a kadar zıt burcunuz Terazi’de kalacak olan Mars sizi krizlerle uğraştıracak zaman zaman. Bu zamanlar krizleri iyi yönetme beceriniz ortaya çıkacaktır.
15 Nisan’da ayrıca zıt burcunuz Terazi’de Ay Tutulması gerçekleşecek. O günlerde sağlığınıza ve ilişkilere dikkat edin. 
Yılın ilk altı aylık zamanı içinde, yaşadıklarınız size bazı alışkanlıklarınıza veda etmeniz gerektiğinin, gitmeyen bazı şeylere ise nokta koyma zamanının geldiği mesajlarını verecektir.
Yazın şans size göz kırpıyor!
2014 Temmuzdan sonra dost Aslan burcuna geçen şans yıldızı Jüpiter size güzel fırsatlar getirecek, birden şansınızı açacak ve akabinde 2014 Aralıkta disiplin ve sorumluluk yıldızı Satürn sizi yük olan sorumluklardan kurtarıp yükselmek amacıyla kalıcı atılımların kapısını açacak.
Yazdan itibaren nihayet bazı işleri fazla uğraşmadan, fazla yorulmadan yapabileceksiniz. Şanslı fırsatlarla bir takım önemli sorunlardan kurtulacak, hayatınıza daha lüks bir düzen ve yenilik getirecek ve yaşam standardınızı yükselteceksiniz hızla.
Yılın verimli iş ve para kazanma zamanları Şubat, Mayıs, Haziran, Eylül, Ekim ve Aralık olacaktır genel olarak.
Eğitim için alternatif fırsatlar arayan Koç’lar 2014 Eylül sizin için uygun fırsatların yağacağı zamandır.
Bu sene yıldızlar Koç’lara büyük aşk vaat ediyor. 2014’de aşk Koç’ları mutlu edecektir.
Anlaşılan, yazdan itibaren birçok Koç hayatlarına aşk ve evlilik üzerinden mutlu bir yenilik getirecek. Kiminiz de çocuk sahibi olacaksınız.
Boğa Burcu (20 Nisan – 20 Mayıs)
Şan yıldızı Jüpiter Temmuza kadar, siz Boğa’ları iş, seyahat veya eğitim üzerinden yeni tecrübelere, yeni uğraşlara sevk etmekte. Fırsat kapılarını açan yeni tecrübeler yaşarken hayata yeni bir gözle bakmaya başlayacaksınız adeta. Her şey düşüncede başlar. Önce düşünceyi sonra hayatı değiştirecek ve geliştireceksiniz bu sene.
Ayrıca reklam, tanıtım gibi araçların işinize katkıları olacaktır. İşinizi daha geniş bir çevreye duyurmak, daha geniş bir müşteri ağı edinmek için iyi bir zamandasınız. İşte ve parada şanslı olacağınız zamanlar özellikle, Mart, Mayıs, Haziran, Ağustos ikinci yarı ve Kasım olacaktır.
Bu sene Boğalar leyleği havada görecek.
Genel olarak tüm Boğa’lar bol bol seyahatler yapacaksınız. Planda olan olmayan seyahatler gündeme gelecektir.
Boğa’lar, özellikle yakın çevrenizden kişilere evlilik var.
Akrep’teki Satürn sizi epeydir 7.ev konuları üzerinden etkiliyor. Kiminiz ilişkiler kiminiz ise bir kurumla resmi sorunlar üzerinden zorlanıyor ve hayat dersleri alıyorsunuz.
Yazdan itibaren ailede gelişmeler olacak, aileyi sevindiren sürprizler var. Yıldızlar sizi bir gayrimenkul sahibi yapmak istiyor. Gayret sizden şans yıldızlardan gelecek.
Aşkta şanslı günleriniz, özellikle Mars’ın da etkili açı yapacağı Ağustos, Kasım kayda değer bir aşk için dikkat çeken zamanlar. Hatta yazdan sonra evlilik yapma şansınız bile olabilir.
İlişkisi olanlar, 1 Ocak-3 Mart arasında Venüs’ün Oğlakta olduğu zor süreci atlatırsanız, ilişkiniz güçlenerek ilerleyecektir. Bu süre içinde, özellikle 31 Ocağa kadar daha dikkatli ve özenli olmalısınız ilişki hayatınızda.

İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
Yılın ilk yarısında, geçen yazdan bu yana gelişen koşullar devam edecektir, işleri rayına oturtmak ve sağlam paralar kazanmak için ortaya koyduğunuz uzak vadeli planları sabırla, kararlılıkla uygulamaya devam edeceksiniz. Sabırlı ve kararlı ilerlemeniz size iş hayatınızda istikrar, sağlam bir yer ve para sağlayacaktır. 
Aşırı sorumluluklar yüzünden bir an gelip işten soğumamak için, çabalarınızın maddi karşılığını almaya ve işte haklarınızı korumaya önem verin.
Kiminiz önemli bir kurumda iyi gelir veren bir iş imkanıyla parasal durumunuzu güçlendireceksiniz. Kiminiz ise, ek gelir getiren işlere yönelebilirsiniz veya size ek gelir sağlayan yatırımlarla meşgul olabilirsiniz. 
16 Temmuzda şans yıldızı Jüpiter’in Aslan’a geçmesiyle beraber parlama ve daha mutlu yaşama zamanınız geliyor.
Nihayet uzun aradan sonra, derin bir oh çekeceksiniz, moralinizi yükselten, neşenizi artıran bir ruh haliyle, hayatı daha keyifle yaşayabileceksiniz.
Bu sene başarı ve şans kapılarını açan bir eğitim alabileceksiniz.
Yazdan sonra, bol bol seyahat edebilecek, hem de lüks yerlerde, keyfinize göre tatiller yapabileceksiniz.
Kiminiz içinse, ilişkiler üzerinden hayatına ciddi bir değişim getirme zamanı. Bekar İkizler’in evlilik yapacağını buradan da anlıyoruz. Evlilikleri zorlu giden İkizler’inse evliliklerine dikkat etme zamanı. Evlilik fedakarlık gerektiriyor.
Aşk için harika zamanlar 13 Eylül-26 Ekim, 4 Aralık ve ay sonuna kadar olan süre diyebilirim.
Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
Yaza kadar burcunuzda olan şans yıldızı Jüpiter’in en güzel özelliği, geçmişi kafanızdan silip, sizi bugüne odaklamasıdır. Onun etkisinde dikkatinizi pozitif, keyifli, neşe veren şeylere yöneltir, sizi geliştirecek ve mutlu edecek şeyleri amaç edinir ve hevesle çabalarsınız.
Epeydir seyircisi kalmak zorunda olduğunuz dış dünyanın şimdi aktif, inisiyatif alan, sözü geçen kişisi olmaya başladınız. Olmayan şeylere üzülmeyi bir kenara bırakarak, Jüpiter’in size yeni fırsatlar ve yeni, taze bir hayat kurmak için verdiği heves ve yaşama sevinciyle, artık bugününüzle ilgilenmek ve zamanı kaçırmadan yakalamak istiyorsunuz. Bunu da başaracaksınız.
Plüton çevre değiştirmenizi, çevrenizde bitmiş ilişkileri göndermenizi istiyor ama öte yandan Satürn de dost Akrep’te ne varsa eski dostlarda var dedirtiyor. Bundan dolayı, bu dönemde eski dostluklarınız yeniden canlanacak ve pekişecek.
Jüpiter 2014 Temmuzdan sonra burcunuzdan ayrılıp, Aslan’a geçecek, sizin para evinize girecek, sizi parasal olaylar ve parasal kazançlar üzerinden etkilemeye başlayacak artık. Evet, para ve lüks şeylerin sahibi olmak adına, yazdan sonra bol kazanacaksınız, kazançlarını artacak ve lüks şeyleri almak için kesenin ağzını açacaksınız.
Aşk güçlü ama zorlu olacak. Bu dönem aşk emek ister dönemi. Yani önemli sorumlulukları beraberinde getirecek olan bir aşk söz konusu.
Yaza kadar iş ve ev arası koşturmalar sizi hayli yoracaktır, sağlığınızı etkileyen ve sinirlerinizi bozan bir durum bu. Sağlığınıza dikkat edin yaza kadar.
Evliliği düşünüp evlenmeyen varsa hala, yaza kadar evlenebilirsiniz. Jüpiter Satürn’le el ele verince, sağlam bir yuva kurmanız mümkündür.

Aslan Burcu (23 Temmuz – 22 Ağustos)
Geçen yazdan sonraki dönem kiminiz için bir inzivaya geçiş ve arayış dönemi oldu, kiminiz için büyük bir amaca gizlice ve kararlılıkla hazırlanma dönemi oldu. Evet, bu dönem bu yılın ilk yarısına kadar devam edecek. Hayat bu bakımdan biraz rutin geçecek görünebilir size ancak durum öyle olmayacak yazdan sonra.
Onun için, şimdilik kendinizi ruhunuzun akışına bırakın ve inzivanın, ruhsal derinliklerde yüzmenin keyfini çıkarın derim. Böyle yaptığınız takdirde, değişimi daha olumlu ve size faydalı bir şekilde yaşamış olur, ruhsal değişimin hakkını verebilirsiniz.
Kimi Aslan’lar önemli bir başlangıç yapacağınız olaya hazırlanacaksınız ve gözlerden ırak ve gerçekleşene kadar ser verip sır vermeden hazırlıklara devam edeceksiniz.
Aslan’ların kimi sıkıntılı bir dönemden geçmekte, Akrep’te bulunan Satürn’ün yaklaşık 1.5 senedir yuva, aile, kök evinde gezdiğinden beri. Öte yandan, hayatı geldiği gibi karşılamayı öğreneceksiniz.
Yazdan itibaren çok şey değişiyor sizin için. Şans yıldızı Jüpiter burcunuza giriyor! Bu size  büyük başarı ve parlama getirir.
Öte yandan, büyük başarı ve girişimler için öne atılırken, ayağınıza bağ olan sorumluluklar da devam edecek. Evet, büyük başlangıçlar yapabilir, hatta büyük bir parlama gösterebilirsiniz ama devam eden sorun ve sorumlulukları ihmal etmeyin.
Parasal açıdan yılın iyi zamanları 3 Mart-3 Mayıs arası, 23 Haziran-18 Temmuz arası, 12 Ağustos-5 Eylül, Eylül-29 Eylül ve 16 Kasım-10 Aralık arası diyebilirim.
Sene sonuna doğru iş dolayısıyla kent veya ülke değiştirme kararı verebilirsiniz.
Yazdan sonra, kimi Aslan’ların eğitimde yeni bir başlangıç yapacağını gösteriyor.
Yaza kadar, yıldızlar bazı Aslan’ların gizli bir aşk yaşayacağını gösterir. Jüpiter burcunuza geçince, aşk sizin için oldukça ilginç bir seyir alabilir. Ağustos ayında herkesi şaşırtabilir, ani bir evlilik kararı verebilirsiniz. Bir diğer olası zaman Aralık ayı görünüyor evlilik veya aşk için.
Başak Burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)
Geçen yazdan beri dost Yengeç burcunda bulunan şans yıldızı Jüpiter sizin idealler, hayaller ve dostlar evinizde gezmekte. Kendiniz için hedeflerinizi, amaçlarınızı yeniden bir gözden geçirin ve atağa geçin.
Evet, Jüpiter’in görevi sizin bir hayalinizi gerçekleştirmek.. Bu nedir, kiminiz için evliliktir, kiminiz için işi büyütmektir ve iş üzerinden bir önemli hedefe ulaşmaktır, maddi-manevi başarı ve ödül getirecek bir başarı, kiminiz içinse, yeni bir aşka yelken açmaktır.
Hedeflerinizi başarıya ulaştırıp, hayatınızı yeniden istediğiniz gibi güzel bir seviyeye çıkarmak sizi mutlu edecek.
Ev alıp hatta daha lüks bir ev alıp yeni bir yere yerleşmek isteyebilirsiniz yazdan sonra. Çevre ve ev koşulları daha iyi ve daha lüks olacak, ancak bunun bir maddi bedeli var, maddi fedakarlık gerekiyor. Yine de, sanki imdadınıza yetişen maddi kazançlar var gibi. Aileden gelen ortak kazanç, miraslar, vs.
Bir taraftan şans veren bereketli Jüpiter’in sizi idealler evinden destekleyip bol bol para ve başarı kazandıracak fırsatlar verecek olması, diğer yandan Mars’ın yaza kadar size bol bol para harcatacak olması var… Anlayacağınız para geldiği gibi başka yerlere gidecek. Yaza kadar parada maceraya heves etmeyin sakın.
Aşk enteresan bu sene sizin için. Jüpiter’in idealler, hayaller evinde gezmesi size ideal aşkı getirebilir. Hayatınızın ideal partneriyle karşılaşabilirsiniz.
Tabii bu arada ideal olanla olmayanı ayırmak size düşüyor. Çünkü ilişki evinizde gezen hayaller yıldızı Neptün bazen kendinizi yanıltmaya neden olabilir.
Terazi Burcu (23 Eylül – 22 Ekim)
Yıldızlar bir şeyleri hayatınıza tam anlamıyla almaya ve bir şeylerden de fedakarlık yapıp onları geride bırakmaya zorluyor sizi. Ama yapacak bir şey yok. Seçim yapmak, bir şeyleri elde etmek için bir şeyleri geride bırakmak zamanı gelmiş çatmış.
Bu arada, yanlış yolda direnebilir, ilerlemeyi yanlış yerde arayabilirsiniz. Yanlış yanlışı doğurur, yanlışla doğru el ele vererek hayatınız ilerlemez. Özetle seçim seçim seçim..
Diğer yıldızlar sizi yaza kadar genellikle zorlarken, Jüpiter’in Satürn’le güzel açısal kontağı nedeniyle, para alanınızda sağlam ilerlemeniz mümkün görünüyor. Bu sene moralinizi yükselten birinci konu para diyebilirim.
Temmuz sonuna kadar burcunuzda kalacak olan Mars sizi agresif ve sabırsız yapabilir, kaza ve kavga risklerine karşı dikkat edin.
Yaza kadar zorlu ama yazdan itibaren Jüpiter’in dost Aslan’a geçmesiyle beraber, moraliniz yükselecektir hızla. Jüpiter’in sizin bir hedefinizi veya bir hayalinizi gerçekleştirmeye niyeti var.
Yazdan sonra, dostluklar, işbirliği, yeni işler, yeni planlar, yeni projeler umut verecek ve başarı vaat edecek görünüyor. Yaptığınız işleri başarıyla yürütebileceksiniz.
Aşkta yaza kadar kritik zamanlar var. Evlilerin evliliğini koruması gerekecek. Aksi takdirde ayrılık olabilir. Temmuzdan sonra ise, aşk ve evlilik bakımından bambaşka yıldız açıları söz konusu. Adeta birden şanslar hayatınıza sökün edecek görünüyor aşk bakımından.
Yazdan sonra jet hızıyla evlenecek Terazi’ler olacaktır.
15 Nisanda burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulması zamanı ilişkilere, kaza ve ani gelişen sağlık sorununa karşı dikkat edin.
Akrep Burcu (23 Ekim – 21 Kasım)
Uzun zamandır disiplin yıldızı transit Satürn sizi yeniden yapılanmak, yeni bir düzen kurmak yolunda hayli zorlarken, şans yıldızı Jüpiter imdadınıza yetişti. Jüpiter Temmuza kadar sizi zorlayan olaylar ve koşullarda şans vererek yardımınıza koşacak. Yeter ki, siz amaçlarınızdan vazgeçmeyin, pes etmeyin ve iradenizi ortaya koymaya devam edin.
Jüpiter sizi 9.evden desteklemekte. Her türlü yasal başvuru, ticaret, tayin, terfi, eğitim, kariyer deneyimleri, yayın işleri, uzak yollar, yurt dışı, önemli kişi ve kurumlarla iş görüşmeleri üzerinden gelen şanslı fırsatlar, işbirliği destekleri ve uzaklardan gelen şansların yardımıyla hayatınızı daha bir seveceksiniz, çabalarınız karşılık buldukça mutlu olacaksınız ve sosyo-ekonomik çıtanızı yükseltmenin keyfine varacaksınız.
Yani yılın ilk yarısı hem çalışacak, maddi şartlarınızı güçlendireceksiniz, hem hayatın tadını sevdiklerinizle birlikte çıkaracaksınız.
Terfi veya tayin isteyenler için uygun zamanlar Mart, Temmuz, Ağustos, Eylül ve Ekim diyebilirim. İşte başarılı zamanlarınız Şubat, Mart, Temmuz, Ağustos, Eylül, Kasım ve Aralık olacaktır.
Öte yandan Temmuz sonuna kadar Mars Terazi’de kalacak. Mars sizi hayli zorlayacaktır. Zaman zaman sizin zaman zaman çevrenizdeki insanların sabrı taşabilir, üstü örtülen bazı sorunlar beklenmedik şekilde patlak verebilir ve hayatı kitleyebilir. Sorunları önemsememek hata olur, ilgilenmek gerekir.
Aşk enteresan yılın ilk yarısı. Mars’ın yılın ilk yarısı Jüpiter’le sert kontağı fikir farkı, yaşam tarzı farkı yüzünden ilişkilerin zorlanacağı zamanlar olacak.
Kalbi boş olan ve aşk bekleyen Akrep’ler için aslında yılın ilk yarısında aşk gelebilir. Ancak bu gizli bir aşk olabilir veya perde arkasından yürütülen bir aşk olabilir. Yılın ikinci yarısı aşk bakımından daha şanslı zamanlar. Özellikle 26 Temmuz-13 Eylül, 23 Ekim-16 Kasım. Yazdan önce uygun aşk zamanları 5 Mart-5 Nisan iyi görünüyor.
Nisan ve Ekim aylarında sağlığınıza dikkat edin.
Yay Burcu (22 Kasım – 21 Aralık)
Parasal durumunuzu iyileştirmek ve geliştirmek adına iyi zamandasınız. Ayrıca borçlarınızı temizlemek ve kendinizi borç yükünden kurtarmak, yapacağınız işlerden iyi paralar kazanmak adına da çok iyi bir dönemdesiniz. Kiminize, aile ile birlikte alınan ve uygulanan ortak yatırım kararları maddi güçlenme sağlayacaktır. Kiminize ise şahsi maddi hesaplar kalıcı maddi kaynaklar sağlayacaktır.
İş ve kariyer alanında yaza kadar yer yer sorun çıkabilir. Yetkili kişilerle para konusunda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz, bunu çözmeniz zaman alabilir.
Yazdan sonra hemen hemen sizi tutan hiç engeliniz kalmayacak, birden önünüzde kapıların ardına kadar açıldığını göreceksiniz.
Yazın yurt dışına gidebilirsiniz!
Ufkunuzu açacak şeyler yapmak için yıldızlar yolunuza adeta büyülü ışıklar saçacak. Uzun süredir hiç bu kadar şanslı hissetmediğinizi düşüneceksiniz. Sanki sihirli bir el hayatınıza dokunacak ve büyü gerçekleşecek. Dileyin öz yıldızınız şans yıldızı Jüpiter’den ne dilerseniz!
Yazdan itibaren hızla değişimlere adapte olup parlak başarılar ve hayatınıza katacağınız sürpriz gelişmelerle çevrenizdeki insanların takdir ve hayranlığını kazanacaksınız. Lüks ve kalitenin hayatınıza girme zamanı ayrıca.
Aşk sürprizi yollardan gelebilir. Aşk hayatınızı ısıtacak sizi mutlu edecek ana konu olabilir yazdan itibaren. Hızla bir evlilik yapabilirsiniz.
Öte yandan Satürn sizden arınma istiyor. Eskimiş alışkanlıklarınızı, şansınızı yeterince değerlendirmenize engel olan huylarınızı, gündelik hayat düzeninizi, eylem biçiminizi, kendinize ve hayatınıza bakış açınızı, geçmiş borçları, eski evinizi, size engel olan sahte dostlukları, eski kırgınlıklarınızı vs ne varsa atın ve kendinizi yeniye bırakın.

Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak)
Jüpiter’in Satürn’le çok güzel açısal kontaklarından anlıyoruz ki, bu sene çevrenizi genişletmek, varsa küslükleri bitirmek ve güzel bir barış sağlamak için iyi bir zaman. Yeni insanlar çevrenize girecek, yine de özellikle eski dostluklar size güç verecek şey bu sene de.
Girdiğiniz yeni ve eski ortamlarda iyi karşılanacaksınız, sevildiğinizi görmek sizi mutlu edecek. Giderek geliştirdiğiniz çevrenizi iyice güçlendireceksiniz. Çevrenizden saygı ve destek alacaksınız bol bol.
Geçen 2-3 senedir oluşturduğunuz yeni statü veya kariyerinizde bu sene iyice pişeceksiniz, bu sene kariyerinizde hangi noktaya geldiğinizi iyi anlayacaksınız.
Resmi bir konuda açık vermeyin, resmi işleri sağlama almak, işleri, meseleleri kitabına göre halletmek size kazandıracaktır.
Mars kariyer evinizde kalacak Temmuz sonuna kadar dedim. Buradan anlıyoruz ki, bu sene yaza kadar kariyerde sıkı bir mücadele içinde olacaksınız. O yüzden krize hazır olun derim. Krizi yönetmeyi başarırsanız başarı büyük olur. Krizi tırmandırırsanız bir şeyleri yıkarsınız.
İşte başarı ve parada iyi kazançların geleceği zamanlar 5 Mart-5 Nisan, 18 Temmuz-12 Ağustos, 5 Eylül-23 Ekim ve Aralık ayı diyebilirim. 
Jüpiter bu sene kimi Oğlak’lara evlilik getirirken, kiminize boşanma getirecek görünüyor. 
Genel itibariyle aşk ve ilişki için iyi zamanlar Mart ve Nisan hem gerilimli hem güzel bir zaman olabilir, Mayıs-Haziran da güzel görünüyor.
Kova Burcu (20 Şubat – 18 Şubat)
Geçen yazdan beri kurmuş olduğunuz iş ve ev düzeniniz size huzur getirmiş olsa gerek. Hayatı istediğiniz düzen içinde yaşamak kendinizden ve yaşadığınız hayattan daha fazla memnun etmeye başlamıştır.
Kariyer cephesinden bakınca, sağlam ve iyi gittiğinizi söyleyebilirim. Hatta gelen güzel fırsatlarla başarınızı pekiştirmeniz de mümkün olacaktır.
Bununla beraber, dikkatler üzerinizde, hatta bazı kıskanç gözler de sizi izliyor olabilir. Güçlenmeniz, birileri tarafından desteklenmeniz bazı kişileri rahatsız edebilir. Bundan dolayı, dost olmadığını tahmin ettiğiniz kişilere mesafe koymanızı tavsiye ederim.
Kiminiz için senenin başından yaza kadar sürecek bir seyahat trafiği olacak görünüyor, iş için koşturacaksınız, uzaklara gideceksiniz ara ara veya bulunduğunuz yerde sürekli bir iş koşturmacası içinde olacaksınız.
Yazdan sonra, daha özgür yaşamak ve hayatınızı daha keyifli yaşamak adına bazı sorumlulukları atabileceksiniz üzerinizden.
İş ve para konusunda genel olarak iyi zamanlar Şubat iyi olabilir, 5 Mart-5 Nisan, 18 Temmuz-12 Ağustos, 29 Eylül-23 Ekim ve 16 Kasım-10 Aralık görünüyor.
Kalbi boş olan ve aşk bekleyen Kova’lar yazdan sonra, işte, nihayet epeydir beklediğiniz hayatınızın aşkı kapınızı çalıyor! Yazdan sonra, aşk ve evlilik bakımından belki de en şanslı burç siz olacaksınız.
Balık Burcu (19 Şubat – 20 Mart)
Bu sene ne yaparsanız, yaza kadar yaparsınız. Temmuz sonuna kadar yapacaklarınız, yılın gerisini hatta daha uzak vadeli yaşamınızı etkileyecek, yaşantınız ona göre şekillenecektir. Yazdan sonra planlarınızı değiştirmeyin, elde edeceğiniz iş, kariyer hayatınıza devam edin derim.
Yılın ilk yarısı ilginç sizin için gerçekten. Hem şans sizden yana, hem yıldızlar kararlarınızı, gittiğiniz yolu ciddi sınavlardan geçirecek görünüyor. Amaç sağlam görünüyor, özellikle kariyeriniz için ortaya koyduğunuz amaç sağlam. Tabii bu konuda hata yaptıysanız durum değişir, yani yanlış yoldaysanız Mart’a kadar düzeltmenizi tavsiye ederim tren kaçmadan.
Yükselmek, tayin olmak, iş kurmak, devlette bir işe girmek isteyenler için yılın ilk yarısı oldukça şanslı ve fırsat dolu bir zaman olacak. İş girişimleri üzerinde olanlar için de iyi dönem yılın ilk yarısı yine.
Genel olarak para ve işte iyi zamanlar 5 Mart-1 Nisan, 23 Haziran-Temmuz sonu, 29 Eylül-23 Ekim ve 15 Kasım-10 Aralık arası diyebilirim.
Marsın Temmuz sonuna kadar Terazide olmasından dolayı parasal maceraya atlamayın ve sağlınıza dikkat edin. 15 Nisan’daki Ay tutulması da ayrıca para ve sağlık açısından dikkat etmeniz gereken zaman.
Maddi şanslar beraberinde daha lüks koşulları hayatınıza getiriyor. Yılın tamamı, bu bakımdan genel olarak iyi görünüyor.
Temmuz ortasına kadar, Jüpiter dost Yengeç burcunda gezerken, kalbi boş olan ve aşk bekleyen Balık’lar, aşık olmaya hazır olun.
Evli olan Balık’lar ise şansı çocuk konusunda yaşayabilecek. Çocuk sahibi olmak isteyenlere durmayın derim.

İyi seneler!
Astrolog Semavii
(Sema Kılıç)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder