31 Ağustos 2014 Pazar

Astrolog Semavii’den 2014 Eylül Ayı Burç Yorumları

Astrolog Semavii’den 2014 Eylül Ayı Burç Yorumları
(Not: Yükselen Burcunuzu okumayı da unutmayın.)
                                                    EN BÜYÜK BAŞAK. MJ

Eylül ayında yıldızların gökyüzü konumları:
Halen Başak burcunda gezen Güneş 23’ünde Terazi burcuna geçecek.
2 Eylülde Başaktan Terazi burcuna geçen zeka ve iletişim yıldızı Merkür 27’sinde Akrep burcuna geçiyor.
Aslanda gezen duygu ve güzellik yıldızı Venüs 9’unda Başak burcuna, arkasından 29’unda öz burcu (yönetici yıldızı olduğu burç) Terazi’ye geçecek.
Akrepte gezen mücadele ve savaş yıldızı Mars 13 Eylülde Yay burcuna geçecek.
16 Temmuzda Aslan burcuna geçen Şans ve bolluk ve bereket yıldızı Jüpiter 1 senelik Aslan yolculuğuna devam ediyor.
Disiplin ve yapı yıldızı Satürn Akrepte gezmeye devam ediyor ileri hareketinde.
Uranüs Koçta retro pozisyonda ay boyunca.
Neptün Balıkta retroda hala.
Ve Dönüşüm yıldızı Plüton Oğlakta retroda iken, 23’ünde düz pozisyona geçiyor ve düz harekette ilerliyor. 
Eylül ayının Yeniay ve Dolunay zamanları:
9 Eylülde 16 derece Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek. Romantik veya ortalığı karıştıran bir Dolunay olacak anlaşılan… 
Yeniay ise 24 Eylülde 1 derece Terazi burcunda gerçekleşecek…
Ay Düğümleri ay boyunca 19 derecede, Kuzey Ay Düğümü Terazide 19 derece, Güney Ay Düğümü Koçta 19 derecede gezmeye devam…
Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Koçlar yönetici yıldızınız mücadele ve savaş yıldızı Mars Akrepte gezmeye devam ediyor halen 13’üne kadar. Ödemeler, borçlar dengesini kontrolünüz altında tutmaya devam etmenizde fayda var o güne kadar.
Ayrıca sağlığınıza da özen göstermeye devam edin. Sağlık sorununuz veya bir şikayetiniz varsa hafife almayın, ilgilenin kendinizle. Riskli işlere temkinle ve akılcı yaklaşın.
Bir davanız varsa devam eden, sabırla şartların lehinize dönmesini bekleyin 13’üne kadar.
Eş veya ortağınızla parasal bakımdan tartışma yaşayabilirsiniz, onun maddi konudaki bir takım sorunlarını paylaşmak durumunda kalabilirsiniz. En güzeli el ele verip akılcı bir yol çizmek ve onu uygulamaktır.
13 Eylülde Mars dost Yay burcuna girince sizi tutana aşk olsun! Yıldızların enerjilerinin başka türlü aktığını deneyimleyerek göreceksiniz, sanki önünüzü tıkayan engellerin kendiliğinden gittiğini hissedeceksiniz. İçinize hedeflerinize atılma ve olumlu bir şekilde sonuçlandırma arzusu ve hevesi dolacak.
13 Eylüle kadar sabrettikten sonra, başarı sizi bekliyor. Cesaretle atılacağınız işleri hızla başarıya ulaştıracaksınız.
İkna kabiliyetinizle ve başarmaya dair ortaya koyduğunuz iradeyle, iyi sonuçlar elde edebilir ve büyük kazançlar sağlayabilirsiniz.
Yarışı kazanmaya odaklanan sporcu gibi cesur ve tuttuğunu koparan olacaksınız. “Hayır” kelimesini kabul etmeyecek, istediğinizi elde edeceksiniz.
Seyahat ve uzaklarla iletişim yoğun.
Hareketli bir tatil sizi bekliyor ayrıca. İş veya başka bir nedenden gideceğiniz yerlerde veya bulunduğunuz yerlerde açık hava sportif aktivitelerine katılabilirsiniz. Hatta işi sporla veya hareket gerektiren bir işle ilgili olan kişiler ülke veya yurt çapındaki bir yarışmaya veya sosyal organizasyona katılmaya gidebilir. 
Sağlık bakımından riskli dönem ay ortasından sonra geride kalıyor.
Aşk ayın ilk yarısında romantik bir film gibi. Seviyor ve seviliyorsunuz.
Kimi Koçlar aşklarını tazeleyecek, ikinci balayı yapacaklar adeta sevgilisi veya eşiyle birlikte.
Aşk bekleyen Koçların ayın ilk yarısı ve son haftası arasında şans yüzüne gülüyor.
Aşk uzaklardan, internet üzerinden, katıldıkları sosyal, sportif veya kültürel organizasyonlardan gelebilir.
Bu arada, yaklaşan Satürn Yay transiti sürecini hatırlatayım size. Aralıkta “büyük hedef”iniz, “büyük amacınız” için beklediğiniz start zamanı geliyor.. Gizli, hummalı hazırlıklara aralıksız devam, Aralıktan itibaren büyük bir adım atabileceksiniz. Ancak bu sizin ne kadar hazırlandığınıza bağlı, ona göre hatırlatayım dedim…

Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
13 Eylüle kadar Mars zıt burcunuz Akrepte kalmaya devam ediyor. Satürn zaten yaklaşık 2 senedir Akrepte.
İlişkileriniz halen kritik düzlemde ilerlemeye devam ediyor. Satürnün mesajını dinleyin, her türlü ilişkileriniz üzerinden, özellikle de çatışmalar yaşadığınız kişilerle ilişkileriniz üzerinden sorumluluk almaya, bu kişilerle ilişkilerinize yeni bir soluk, taze bir kan getirmek için yenilemeye davet ediyor.
Haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz noktada, hem kendinizi hem kişileri bir masaya yatırın, siz nerde hata yapıyorsunuz, bunu ortaya koyun ve ilişkilerde kendinizi daha olgun ve daha sağlıklı ve daha kararlı bir şekilde ifade etmenin ve var etmenin gerekleri yerine getirin. Böylelikle ilişki sorunlarınızı çözüp geride bırakmayı başaracaksınız ve ilişkilerde kendinizi güçlendirecek, kendinize olan güveninizi de yükselteceksiniz.
Bu arada, ilişkiler size daha 1 sene “ayna” görevi yapacak.
Kiminiz yaptığınız işte, yetkili, memnun eden bir yerde olmakla beraber, hak ettiğinizi düşündüğünüz maddi-manevi karşılığı almadığınızı düşünüp şikayet edebilirsiniz. Ancak şikayet kar etmez, sizin karşılık almak için ne yapmanız gerektiği üzerine sağlam ve kalıcı güzel stratejiler belirlemeniz ve bunu adım adım uygulamanız gerekiyor sabır ve kararlılıkla.   
Aya odaklanalım yeniden.
Mars zıt burcunuz Akrepteyken, başınızı ağrıtan dava, parasal problemler veya ilişkisel problemlere uzaktan bakmayı, sakin tavırla halletmeyi seçin. Bunları öfke ile çözmeye kalkışmak Marsın sert enerjisi yüzünden geri tepebilir. Düşünmeden, öfke ile hareket ederseniz, düşman kazanırsınız bu ay ancak.
13’üne kadar ciddi kararlar almayın, var olan konularla, gündemle ilgilenin. Kendinize zaman ayırın.
13’ünden sonra, Yay burcuna geçen Mars’ın borç-alacak evinde olması bu konularla meşgul olacağınızı gösteriyor. Ama hemen yüzünüzü asmayın, yıldızlar oldukça olumlu, akıcı ve güzel etkileşimler içine girecek ve parasal sorunlarınızı hızla çözümleyeceğiniz, iyi paralar kazanacağınız bir döneme gireceksiniz.
Ve yoğun olarak uğraştığınız işleri hızla bitirmek için gerekli pozitif enerji ve gücü içinizde hissedeceksiniz. Odaklanma ve konsantrasyonunuz yüksek olacak.
İşe girmek isteyenler ayın 23’üne kadar olan olumlu süreci değerlendirsin derim.
Araba, ev vs almak isteyenler 13’ünden sonra beklediği olumlu fırsatları bulabilir.
Sağlık konusunda, kramplara ve sakarlıklara dikkat edin, karaciğerinizi besleyen şeyler yiyin.
Bilmediğiniz bir yere yolculuk ihtiyacınız olan yaşama heyecanını verecek. Kiminiz de cesaret edemediği bir şeye cesaret edecek, başaracak. Adrenalin yaşatacak bir şey olsa gerek bu. Belki de hayatınızda ilk kez bungy jumping yapayacaksınız. Veya henüz öğrenmediyseniz, bisiklete binmeyi öğreneceksiniz. Kiminiz de tekneyle açılıp denizde sıra dışı bir tatil yapabilir.
Sevdiklerinizle bir araya gelmek sizi mutlu edecek.
Aşk, bekleyenler için, tutkulu ve hızlı başlıyor. Akabinde yanlış anlama, iletişim sorunu ilişkide soru işareti yaratabilir.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Mars halen Akrepteyken, işte ve gündelik hayatta koşturma ve yoğun tempo devam ediyor.
İş yerinde yaşayacağınız aksilik veya muhalefete direnmek için sabırlı olmanız gerekir. İki günde çözülecek sorunlar değil, taktik ve strateji belirleyerek çözebileceğiniz sorunlardır.

Ayrıca talepleriniz ve haklarınız konusunda sorumluluk almak önemli. Sorunları çözmeyi başkalarına bırakmak değil, kendinizin çözmesi gerektiğini bilmeniz lazım.

Kiminiz banka, sigorta, vs üzerine, kiminiz de evde bir takım aletlerin bozulması üzerine masraf yapabilirsiniz. Özellikle musluk, lavabo yenileme ya da binanın badana boyasını yaptırmak için masraf yapabilirsiniz. Bunun için ayın 9’undan itibaren maddi şartları ayarlayabileceksiniz.
Ayın 9’unda Balık Dolunayı elinizdeki işlerinizi sonuçlandırmak ve hedefe ulaştırmak için iyi zaman görünüyor.
Öte yandan muhatap olduğunuz kişileri memnun etmek veya ortak bir anlaşmaya varmak zor olabilir, Ay-Merkür etkileşimi fikir ve niyet farklılıkları doğurabilir. Karşılıklı iletişim kolay olmayabilir. Ay sonuna kadar sabırlı olun ve niyetinizi, amacınızı iyi resmederek anlatın derim. Vizyoner olmak ve kalbinizdeki amaçlara odaklanmak size kazandıracaktır bu konuda.
13 Eylülde Mars zıt burcunuz Yaya geçtikten sonra, bir konuda başlangıç yapabilir, yeni bir alana el atabilirsiniz. Yeni bir projeye başlayabilirsiniz ancak kafanız dağınık görünüyor hala. İş pürüzlü başlayabilir, yine de devamında gayet güzel ilerleyebilir.
Çok işi bir anda bitirmeye kalkmayın, öncelik-sonralık sırasına ayırın. Ve ayrıca dinlenmeye, hatta tatil yapmaya zaman ayırın. Böylelikle dağınıklığın üstesinden gelir, işlere daha canlı ve odaklanarak koyulursunuz.
Bu ay hem sizin hem çevrenizin kafası karışık olacak.
İşle ilgili karar vermek konusunda bocalayabilirsiniz. Yeni işe girmek isteyen ay sonunu beklesin derim.
İşte, çalışma yerinde bazı dedikodular, kulaktan kulağa yayılan bazı haberler dolaşabilir. Birinin sizinle uğraşması mümkün. Sabredin derim. Ay sonu gibi iş yerinde olan bazı değişiklikler size yarayabilir. Belki de o kişiden bir şekilde kurtulabilirsiniz.
Ayın son haftası tarzınızı yenilemek için alışverişe dalabilirsiniz. Yenilenmek, kendinizi iyi hissetmek için zevkinize uygun ve tarzınızı da yenileyen şeyler alabileceksiniz. Aldığınız şeyleri beğenerek giyersiniz.
Aşk heyecanı dikkatinizi dağıtabilen konulardan biri gibi görünüyor. Marsınız zıt burcunuza geçince, çevrenizde sizi beğenen, ilgilenen biri/leri olacaktır. Bir sosyal ortam veya arkadaş ortamından çıkabilecek biri, size ilişki, aşk teklifi ile gelebilir.
Öte yandan, kiminiz de aşk yüzünden bir tartışma, çatışma içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu ay söyleyeceğiniz sözlere dikkat edin derim. Biraz sivri dilli olma eğilimiz var.
Her şeye rağmen çok sosyal, hareketli ve aktif bir ay olacak. İnsanların gönlünü fethedebileceksiniz.
Tanışacağınız yeni insanlarla birlikte çok eğleneceksiniz.
Bir konuda zafer ve ödül sizi bekliyor.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Yengeçler kiminize iş kiminize ev değişikliği gündeme oturuyor.
İş değişikliği yapabilirsiniz. İş değişikliğini tavsiye ederim. Yeni ve hareketli bir iş bekliyor sizi.
İş değiştirecek olanlara bir mesafe yapmalarını gerektiren türdün bir iş denk gelebilir. Yani, evle iş yeri arasında uzak mesafe olabilir. Bir süre buna katlanmaları gerekebilir.
Kiminiz de yeni işe adapte olmak amacıyla, bir staj veya eğitimden geçebilirsiniz.
Kimi Yengeçler ise, iş değişikliği için bu ay başlayacakları görüşmeleri birkaç ay sonra sonuçlandırabilir, akabinde işe başlayabilir.
Ev değiştirenler veya evde yenilik yapmaya koyulanlar, eve lüks eşyalar almak için şık mobilya mağazalarını gezecek bol bol. Evi şık eşyalarla donatmak için bol alışveriş ve masraf var.
İletişim trafiği yoğun bir ay olacak sizin için.
Bu ay yeteneklerinizle ilgilenecek, yaratıcılık ve üretkenliğinizi canlandıracaksınız. Yetenek ve başarınızla hakkınızda konuşturacaksınız.
Tüm Yengeçleri iyi parasal kazançlar bekliyor ayın ilk ve son diliminde.
Bir yakınızın üzüntüsünü paylaşabilirsiniz.
Sakarlıklara dikkat.
Şikayet ettiğiniz bir sağlık sorununu çözmek için harekete geçeceksiniz. Bir şeyleri geride bırakırken, sağlığınız da daha iyi olacak. Satürn ve Mars birlikte, Neptün’le yaptığı açı ile, size bir şeyleri tamamlayıp geride bırakmanızı ve yeni bir amaç edinme noktasında sezgi ve ruhunuzdan gelen gerçek isteklere uymanızı istiyor.
Yani, arzu ve isteklerinizi dönüştürme zamanı. Beraberinde değişen ve dönüşen amaçlarınız sağlığınızı da dönüştürecek, iyileştirecek, bir sağlık sorununu geride bırakmanıza vesile olacaktır.
Bir konuda biri kafanızı karıştırabilir, sizi düşündürebilir. Her neyse bu, en kısa zamanda çözmek isteyecek, ihtiyacınız olan yanıtlara ulaşacaksınız.
Aileyle bir arada olacaksınız. Aileyle ve sevdiklerinizle birlikte yaşadıklarınız, size bir şeylerin eskide, geride kaldığını düşündürecek. Artık başka bir yerde olduğunuzu anlayacaksınız. Sadece sizin değil, ailenizin ve yakınlarınızın da.. Bu sizde de onlarda da, daha derin ve yakın bir ruh birliği yaratacak. Bir şekilde, bir kenetlenme duygusu hissedeceksiniz içinizde.
İlişkisi olanlar ve evliler kısa yol yapabilir, sevgilisi veya eşiyle gezebilir, ay sonu ise, birlikte evle ilgilenebilirsiniz. Evle ilgili bir konuda birinizin diğerine sormadan aldığı bir eşya hafif bir tartışma konusu yaratabilir. Ayrıca eve gelen bir kişi de, aranızdaki bir tartışma yaratabilir. Bu tür çatışmalara rağmen, sorunları sevgiyle halletmenin yolunu kolaylıkla bulacak, mutlu olacaksınız.
Kalbi boş olan Yengeçler için bu ay yeni aşk görünmüyor, birkaç ay beklemek yerinde olur.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Aslanlar 13 Eylüle kadar zorlanacağınız bir dönem olacaktır. Şans yıldızı sizinle olmakla beraber, hazır olmadığınız yeni gelişmeler ve oluşumlar sizi bocalatabilir.
Üzerinizdeki sorumluluklarla bir anda ilgilenmek ve sonuca bağlamak kolay olmayacaktır. Ama sabır ve olgunlukla yaklaşmanız tıkanan durumların ilerlemesini sağlayacaktır.
Bir konuda iyi bir başlangıç yapmak istiyorsanız, biraz sabır edin, ayın ikinci yarısı ihtiyacınız olan olumlu girişim zamanını tetikleyecektir.
13 Eylülde Mars dost burç Yay’a geçince, nihayet burcunuza geçen Şans yıldızı Jüpiter’in şansını yaşayacaksınız.
Beklediğiniz olumlu ve şanslı zamanı bulacaksınız. Hemen her türlü girişimleriniz olumlu sonuç verecektir hızla ve beklediğiniz fırsatları yakalayabileceksiniz.
Bazı sorunlarınızın geride kalacağı ve kendinizi yenileyip güçlendireceğiniz bir dönem diyebilirim 13’ünden sonraki zaman için.
Girişimleriniz gayretlerinizin ardından başarılı sonuçlanacak.
Bu ay yeni ve iyi kazanç getiren bir işe girmek isteyenler için tam zamanı derim.
Ayrıca bir sağlık sorunu veya başka bir sorundan kurtulup özgürleşmek, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissetmek için yıldızlar size şans verecek.
Bir konuda istediğiniz gerçekleşiyor.
Uzak bir yere seyahat var kiminize, yurt dışı olabilir. Bu iş vesilesiyle olabilir, kiminiz için de aşk vesilesiyle.
Lüks güzel bir tatil imkanı var.
Dedikodulara dikkat.
Kiminiz için de bir konuda gövde gösterisi yapmak zamanı. Başarılı ve cesaretli çıkışınızla alkışları toplayacaksınız.
Para bakımından iyi bir ay. Bol para kazanacağınız bir dönemdesiniz.
Çift iş veya çift gelir sahibi olmak isteyenler için bekledikleri fırsat geliyor ayın ikinci yarısından itibaren.
Aşk bekleyenlere müjde! Ayın bir numaralı gündemi kiminiz için kesinlikle aşk! Aşk geliyorum diyor.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Başaklar çalkantılı, kafa karıştıran bir aydasınız.
Ancak toparlanmayı ve olayları güzel bir noktaya taşımayı bileceksiniz.
Net olmak bu ay çok önemli sizin için. Onun için onu bunu dinlemeyi bırakın, kendi aklınız ve sezginizle olaylara konsantre olun. Tıpkı bir matematik problemini çözer gibi yaklaşın olaylara. O zaman her şeyi keskin zekanızla çözebilecek, başarıya ulaştırabileceksiniz.
Jüpiter’in gizli koruması altında, adeta Hızır imdadınıza yetişecek bir konuda.
Jüpiter’in gizli şansı ve koruması altında, yanlış karar veya yanılgılarınızı size gösteren işaretler alacaksınız. Bu bakımdan bu ay en çok sezginize ve kendi zekanıza güvenin.
13 Eylülde Mars Yay burcuna geçecek. Bir konuda yeni bir başlangıç, yeni de bir adım atabileceksiniz.
Başta bu girişim veya atılım zor gibi görünecek, hatta başarıyla ilerlemesi zor gelecek size ancak içinizdeki ses de bunun tam tersini söyleyecek, zor gibi görünen aslında kolay olacak diyecek bu ses size… İşte, o sesi dinleyin derim.
Çünkü, yıldızlar, özellikle de Jüpiter-Mars sizin imdadınıza yetişecek. Bu bir dost olabilir, yani size ihtiyacınız olan desteği veya itilim gücünü bir dostunuz verebilir. Veya bir yakınınız, eşiniz vs.  
Aile birliği ve desteği iyi görünüyor. Aileyi toparlayan ve güçlendiren, şevklendiren güzel bir gelişme, güzel bir sürpriz var.
Yani ayın ikinci yarısından itibaren, yeni bir hazırlık var sizin için, bunun için girişim zamanı. Taşınma var kiminize. Evde veya işte bir değişiklik var.
Yatırım bakımından iyi bir ayda görünüyorsunuz. Beklediğiniz veya beklettiğiniz bir şeyi bu ayki gelişmelerin etkisiyle, birden ayağa kalkacak, harekete geçecek ve gerçekleştirmek için adım atacaksınız.
Bu bir ev, bir araba, bir yat vs olabilir. Bir mal, bir maddi şey hanenize girecek.
Yatırım bakımından 13’ünden sonraki zamanı değerlendirmenizi kesinlikle tavsiye ederim. Belki de bu ayın en doğru atılımı bu konuda olacaktır.
Bu bakımdan, sadece Merkürün açıları yer yer kafa karıştırabilir, onu da dediğim gibi, kimseyi değil, kendinizi dinleyerek aşabileceksiniz. İçinizde yükselen pozitif ve olumlu ses size güç verecek ve doğru yolda olduğunuzu söyleyecek.
Yeni işe girmek isteyenler bu ay harekete geçecektir, ayın ikinci yarısından hatta sonuna dogru ancak iyi bir iş denk gelebilir. İyi bir işe benziyor ancak başlamak için uzun bir prosedürden geçebilirsiniz veya mevcut işten çıkmak yenisine geçmek biraz zaman alacak görünüyor.
Ay boyunca parasal kazançlar yüzünüzü güldürecektir.
Aşk geliyor mu ne?..  
Gizli bir hayranınız ortaya çıkacak görünüyor… Aranızda aşk doğabilir.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Teraziler sosyalleşme zamanı sizin için. Sosyal çevrenizle bol bol bir araya geleceksiniz.
Bu ay önemli ve sözü geçen kişilerin desteği üzerinizde. İşbirliği için olumlu bir zaman.
Bir terfi veya ödül var kiminize. Bir ödüle layık görülebilirsiniz.
Öte yandan bir konuda geriye çekilecek ve olayın iç yüzünü ve doğru kararı anlamaya çalışacaksınız.
Ayın ilk yarısı hem sosyal, yoğun hem zorlu görünüyor bazı konularda.
Çevrenizle dayanışma içinde olmakla beraber, bir çatışma da söz konusu. Belki de çevrenizin henüz hazır olmadığı bir yeni gelişmeyle damgayı vuracaksınız. Ya da dış gelişmelere siz daha çabuk adapte olmakla beraber, çevreniz bocalayacak bir süre.
Bu ay dost kişiler de dost olmayan kişiler de hayatınızı fazlasıyla meşgul edecek. Fikir çatışması, niyet çatışması ve hızlı gelişmeler bir araya gelecek, belki bazı kişilerle yolları ayırmak durumunda kalacaksınız. Maddi çıkar çatışma konusu olabilir.
Çekiciliğiniz üzerinizde. İltifatlar alacak, beğenileceksiniz.
Aileyle mutlu bir anı paylaşabilirsiniz.
Öte yandan, bir yakınınız veya kendiniz için sağlık masrafı da görünüyor. Özellikle ailede yaşlı olan birinin sağlığı ciddiyet kazanabilir. Bir sağlık sorunu geride kalırken, bir başka sağlık sorunu önem kazanabilir. İlgi gerekiyor bu kişiye.
Hızlı giden bir girişim sekteye uğrayabilir, bu konuda nerde yanlış yapıldığı ortaya çıkacak, nerde hızlı davranıldığını göreceksiniz ve akabinde daha gerçekçi değerlendirmeler yapabilecek, girişimlerinizi daha olumlu ve gerçekçi bir temele oturtabileceksiniz.
Ayın başında ve sonu yapacağınız girişim ve çabaların maddi kazancını alabileceksiniz. Ancak tatmin etmeyen bir işte olanlar, bu ay arka planda yeni bir işe adım atma kararı alacak görünüyor. Henüz şartlar erken gibi görünmekle veya ortada somut bir şey görünmemekle birlikte, ay sonundan itibaren somut fırsatlar karşınıza çıkacaktır.
Lüks alışveriş var bol bol. Tatil, kutlama için vs harcama var.
Bir dedikodu veya gizli bir haber kulağınıza gelecek.
Aşk ayın başı ile sonunda mümkün olabilir. Ayın sonundaki gelişmeler daha belirgin görünmekle birlikte, soru işaretleri de yok değil… Ancak partneriniz sizi tatmin eden telafiler yapabilir, ikna edebilir sevgisi konusunda, yine de sizin tereddütünüz bir süre daha devam edebilir.
İlişkisi iyi gidenler partneriyle birlikte bir ortak karar alabilir, ilişkiyi daha iyi bir temele oturtan kararı verebilir.
Kiminizin bir yakını evlilik kararı alabilir. Bir yakının sevincini paylaşabilirsiniz.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
Akrepler bu ay bir dileğinizi veya bir amacınızı gerçekleştirmeniz mümkün.
Ancak hem Marsın hem Satürnün burcunuzda bulunması sizi hayli zorlamaktadır. Bir anda çok şeye koşturmak ve birden fazla hedefe atılmak sizi yorabilir.
Mars konsantrasyonuzu artırırken, Satürn sizi tek bir hedefe odaklanmanızı istemektedir. Bir hedefi bitirin ondan sonra diğerine geçin.
Aksi taktirde özellikle Mars dalgınlık, agresiflik yaratabilir, enerjinizi yorucu bir tarzda tüketmek, sizi yorgun ve hasta düşürebilir.
Neyse ki, Mars ayın 13’ünde Yay burcuna geçince, biraz olsun rahatlayacak, Aslandaki Jüpiterle güzel etkileşimi sayesinde, yetkili kişilerle veya iş yaptığınız kişilerle hızla anlaşma sağlayacak, üzerinde yorucu bir şekilde çalıştığınız girişim veya projelerinizi ilgili kişilere başarıyla kabul ettirebileceksiniz.
Gezmek, eğlenmek için kesenin ağzını açacaksınız ayın ikinci yarısından itibaren.
Enerji toplamak için kendinizle ilgilenme zamanı ayın ikinci yarısı. Ve bir mola verme zamanı.
İş dolayısıyla bol bol sosyal ortamlarda insanlarla bir araya gelecek, yeni arkadaşlıklar kuracaksınız.
Ancak biriyle aranızda yanlış anlama, iletişim sorunu yaşanabilir. Bu sorunu büyütmeden çözümlemek için, pozitif bir tavır geliştirmeniz, barış çubuğu uzatmanız lazım. Çünkü karşı tarafın da haklı olduğunu anlayacak, çatışmayı uzatmanın gereksizliği ortaya çıkacaktır.
Yeni bir proje veya iş yolda. Ancak henüz daha cenin aşamasında tabiri caizse, bir mola verin ondan sonra yeni girişime geçin derim, verimli çalışmak için mola gerekli.
Ayın ilk yarısı keyif için harcama var size. Ayrıca hobileriniz için alışveriş yapacaksınız.
Dost kişilerin desteğini almak isteyeceksiniz girişimlerinizde.
Çocuk sahibi olanlar çocuğun eğitimi veya başka bir ihtiyacı için masraf yapabilir. Kiminiz de, çocuğu için bir yere başvuru yapabilir.
Bu ay havalı ortamlara girebilirsiniz. İş dolayısıyla katılacağınız organizasyonlarda önemli ve belki de tanınmış kişilerle tanışabilir bire bir görüşebilir ve belki de bir işbirliğinin kapısını açabilirsiniz.
Kiminiz üzerinizde baskı hissettiğiniz bir konuda, bir dayatmada önce sessiz kalabilir. Ancak sonradan patlayabilirsiniz..
Sağlığa dikkat edin. Aşırı zorlanma sağlık sorunu yaratabilir.
Eski aşk alevlenebilir.
Yeni aşk bekleyenler karşılıksız aşka kaptırmayın kendinizi derim.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Yaylar Mars 13 Eylülde burcunuza girince yerinizde duramayacaksınız. Yüksek enerjinizle bütün işlerinizi hızla bitireceksiniz.
Ondan önce Mars Akrep burcunda ruhsal dünya evinde sizi etkilemeye devam edecek.
Zor bir enerji bu, hem Mars hem Satürnün ruhsal dünya evinizde olması. Ancak bu zorlu enerji size bir şeyleri dönüştürme ve değiştirme ve bir şeyleri bitirip yeni bir şeylere başlama gücü de veriyor içten içe.
Sanki içinizde bir şeylerin bittiğini, ruhen artık bir şeyleri geride bırakmanız için sizi önce içten hazırlıyor.
Bu bir şeylerin artık sınıra dayandığı, değişimin de şafağında olduğunuzu gösterir.
Kiminiz için de, bir yerden ayrılmak ve başka bir yere yerleşmek veya taşınmak demek olabilir.
Hapiste veya hastanede kalanlar için özgürlük zamanı geliyor. Kiminiz için de kendinizi daralmış, kısıtlanmış hissettiğiniz veya artık alacağınız ve yapacağınız bir şey kalmayan bir yerden ayrılıp başka bir yere yerleşme zamanının geldiğini söylüyor. Bu bazınız için yurt dışına gitmek ve yerleşmek olabilir. Ancak bu gidiş şimdilik kalıcı bir gidiş olmayabilir, zamanı var kalıcı yerleşimin, ancak ilk adımları bu ay atılıyor hayatınızı köklü bir şekilde değiştirecek böyle önemli bir hareketin.
Tabii kimi Yaylar içinse, bu bitiş, sonlanma ve yeni ve daha özgür hissedeceğiniz başlangıç somut değil soyut bir şekilde olabilir.
Belki de bazı yükümlülükleriniz, borçlarınız bitecek ve kendinizi feraha çıkmış hissedeceksiniz akabinde.
13’ünde burcunuza geçen Mars size adeta doping yapacak. Dışarı fırlayacaksınız.
Bugune kadar bitiremediğiniz, sonlandıramadığınız sorunlara da nokta koymayı başarabileceksiniz. İçinizde yükselen irade ve pozitif enerji hayatı daha güzel yaşama isteği ve atılımlarınız için cesaret verecektir.
Her bakımdan yeni gelen fırsatlar da size yeni enerjiyle dolma imkanı, eski şeyleri geride bırakma gücü ve arzusu verecektir.
Artık yeni bir döneme gönüllü olarak ve pozitif bir ruhla girebileceksiniz. Olduyu olmadıyı bir kenara bırakabilecek, yaşadığınız günden ve andan keyif duyacaksınız. Bir süredir kaybolan neşeniz ve yaşama sevinciniz adeta geri gelecektir.
Seyahat ve bol gezme sizi bekliyor ayrıca.
Araba almak veya başka tür büyük bir yatırım yapmak isteyenler için 13’ünden sonra beklediği olumlu ve karlı fırsat dönemi geliyor. Kaçırmayın bu güzel dönemi derim.
Sadece Merkürün yer yer işleri zorlaştıran veya karmaşıklaştıran detay prosedürlerle ilgili sıkıntılar biraz yorabilir sizi bu esnada. Bunu da dikkatli bir şekilde ilerleyerek aşabilirsiniz.
Yeni işe girmek isteyenler, dikkatli seçim yaparsanız iş değişikliği sizi memnun eder. Hatta iyi para da kazandırabilir.
Ancak geçici olması ihtimali var işinizin, onun için geçici olabilecek bir iş için iş değiştirmeyin derim. En iyisi daha iyi bir zamanı bekleyin, birkaç ay sonrası daha iyi olabilir bu bakımdan.
Bir olayı açığa çıkaracaksınız.
Gizli bir düşmana veya hafife aldığınız bir soruna dikkat edin ayın ilk yarısına kadar.
Bir sağlık veya ruhsal sıkıntı yaratan bir konuda kurtulabilirsiniz. Önemli bir şifalanma, bilinçlenme ve uyanış zamanı sizin için.
İddialı tarzınızla göz kamaştıracaksınız. Cazibenizle heyecan yaratacaksınız.
Bu kiminiz bir işle veya başarınızla adınızı duyurmanız mümkün.
Bir dileğinize kavuşabilirsiniz. Sadece biraz uğraştıracaktır sizi. Sabırla bekleyin, istediğiniz şey sizindir.
Bir arkadaşınıza veya yakınınıza bir konuda destek olmanız gerekebilir. Bu bir sağlık sorunu olabilir. Ancak iyileşme gelecektir arkasından.
Aşk ufukta bekliyor. Ancak kalıcı bir aşk mı bu, geçici mi belli değil… Biraz beklemek gerek bunu anlamak için.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Oğlaklar yeni bir proje veya işbirliği yolda. Verimli işbirlikleri başlatabilirsiniz.
İşleriniz planlı ve akıcı bir şekilde ilerliyor.
Dost burç Başak’ta biriken yıldızlar işlerinizi planlama, strateji belirleme konusunda size yol gösterecek.
Öte yandan ilk yarıda iletişim problemleri ve dalgınlık hatalar yaptırabilir. Özellikle dalgınlığa, yollarda sakarlığa ve aksiliklere dikkat edin.
Aslında dalgınlık sizden kaynaklanmayabilir, görüşmeler yaptığınız kişilerden kaynaklanabilir. Onların birden fazla işle ve uğraşla ilgilenmek durumunda kalmaları ve bundan dolayı işlerinin bir yerde tıkanması sizi de dolaylı olarak etkileyecektir.
Yani,  bu ay kafası en net belki de siz olacaksınız.
İkna kabiliyetiniz harika bu ay. Bu becerinizle insanların aklını ve kalbini kazanabileceksiniz.
Öte yandan, bu ay samimi ve dürüst kişilere odaklanın, zamanınızı boşa harcamanıza neden olabilecek, verdiği sözü tutmayacak veya arkasından entrikalı işler çıkarabilecek kişilere dikkat edin. Özetle, yalancılardan uzak durun.
İş seyahati gündemde. Yola çıkmadan önce planlarınızı iyi yapın. Dalgınlıklar bir şeyleri unutmanıza neden olabilir.
Terfi, tayin isteyenler, başvuru yapmak için tam zamanıdır. Ayın son haftası istediğiniz sonucu alırsınız gibi. Karar vermekte zorlanacaksınız, çünkü bu bir fedakarlık isteyecek sizden.
Sağlığa dikkat. Özellikle eş veya bir yakınızın sağlığı daha önemli gibi. Bu konuda rahatlatıcı gelişmeyi, haberi 9’undaki Balık Dolunayı verebilir.
Bir yatırım planı olacak kafanızda ayın ikinci yarısında. Bunun için tohumlar atılacak kafanızda. Hatta doğru zaman ikinci yarıda başlayacak diyebilirim. Belki ev belki iş yerinde bir yenilik, bir tadilat da olabilir bu. Akıcı ve tam istediğiniz sonucu almanız için ikinci yarı güzel zaman.
İhtiyacınız olan parayı da bulmanız ikinci yarıda mümkün oluyor.
Ay sonunda iş değişikliği veya işte sizin dışınızda gelişen değişiklikler olabilir. Ancak bu kalıcı olabilecek gibi görünmüyor. Veya değişikliğe adapte olmanız biraz zaman alacak.
Aşk hem heyecanlı ama belirsiz... Olmadık kişiye aşık olmanız mümkün..
Belki ilk yarıda gelebilecek bir aşk kalıcı olabilir..
Aşk kafanızı karıştıracak, duygularınız taşıyor.
Bir doğum veya hamilelik haberi alabilirsiniz. Bu sizinle de ilgili olabilir.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Kovalar atılımlar için zor ama başarı şansınızın olduğu bir dönem.
Merak etmeyin, ikinci yarıda yıldızlar size nefes aldıracak.
13 Eylülden sonra sert yıldızların etkisi nihayet azalacak ve rahat bir nefes alabileceksiniz. Sizi zorlayan olaylar ve kararları doğru bir hedefle sonuca ulaştırabilmeniz mümkün olacak.
Ondan önce sabırla ve şartları aşırı zorlamadan ama kararlarınızın da arkasında durarak ilerleyin.
Tabii yanlış kararlarınız varsa, onları da gözden geçirin ve gerekli düzenlemeler yapın.
Para veya sağlık konusunda krizli bir gündem olabilir.
Kiminiz para kiminiz sağlık konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ancak yine de güzel işaretler var çözüm için. Bir dost veya yakının desteğini alacaksınız bunun için.
Ay sonunda bir parasal hedefinize ulaşabileceksiniz. Ayrıca parasal hesaplarınızı kontrol altına almayı başarabileceksiniz. Size devlet veya bir kurumdan destek gelebilir. Belki bir kredi veya havadan gelen bir para da olabilir bu. Ek bir para.
Kiminiz bu ay başkalarını da ilgilendiren bir karara imza atmak zorunda kalmanın sancısını yaşayabilirsiniz. Sağduyulu ve cesur adımlar size kazandıracak.
Kimi Kovalar sanki bir yerden ayrılmak veya emekli olmanın hesaplarını yapıyor gibi. Satürn sizi belki de kariyer olarak başka bir şeye sevk ediyor olabilir. Ancak bu sürecin tamamlanması kanımca Satürnün Akrepten ayrılmasıyla birlikte olacak yani yaklaşık 1 sene sonra. En erken Aralıktan sonra diyebilirim. Belki de beklediğiniz şartlar Aralıktan sonra oluşacak.
Resmi işler ağırlık kazanıyor ayın ikinci yarısından sonra.
Yakın veya bir arkadaşınızla barışmanız mümkün. Anlaşılan bir küslük var ortada ki, barışma, güzel bir anlaşmaya varmanız söz konusu.
Sorunlara rağmen, keyfinizi kaçırmayacak sorunlar, bir şekilde, yakınlarla veya dostlarla birlikte el ele olmak sizi mutlu edecek.
Kiminiz de bu birliği iş yerinde yaşayacaksınız.
Kimi Kovalar çok önemli bir girişe hazırlanıyor gibi. Bu bomba bir şey gibi.. Bir çok kişiye yenilik ve genişleme getirecek bir şey gibi görünüyor. Şu an bunun için sabırsızlanıyorsunuz ama sabır ve inancınız tam olarak da ilerliyorsunuz.
Sosyal ortamlardasınız bol bol. Zaten birçok şeyinizi tek başına halletmiyorsunuz, işbirlikleri var harıl harıl.
Bu ay önemli kişilerle tanışmanız ve hatta yakın olmanız, bir dostluk geliştirmeniz mümkün.
Yaptıklarınızla takdir edileceksiniz, kıymetinizi bilenlerin desteğini alacaksınız.
Kimi Kovalar da, sanki, tek başlarına başaramayacakları bir konuda, başkalarının desteğine ihtiyac duyup, dost kişilerin önemini ve kıymetini anlayacak. Yani, başarıyı paylaşma konusunda gönüllü olacak.
Bu ay sadece yanar döner kişilere dikkat edin, lafıyla kuyuya inilmeyecek kişilere.. İyi görünüp, aslında sözünde durmaya niyetli olmayan, çıkarı olmayan şeye destek vermeyecek birine dikkat edin. Ayrıca bu tür kişilerin kışkırtmasına, verdikleri sözüm ona güzel tavsiye ve fikirlere de kanmayın.
Belki de iyi niyetli olup, yapabileceğinden fazlasını söz verebilir bu kişi/ler. Siz ne olursa olsun, somut sonuca bakın. Olmayan şeylere bel bağlamayın.
Ay sonu keyifli ve mutlu.
Aşk gelebilir… Yıldırım aşkına hazır olun..!  

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 
Balıklar kiminiz işte kiminiz ilişkilerde oldukça hareketli zamanlar yaşayacaksınız.
Aranızda yeni işe girmek isteyen varsa güzel fırsatlar gelebilir 13 Eylülden itibaren hatta daha öncesinde. Bu ay 9 Eylülde burcunuzda doğacak Dolunay. İşte, o zaman girişimlerinizi tamamlayıp yeni bir şeye geçiş yapabileceksiniz.
Biraz karışık, neyin ne olduğunu anlamakta zorlandığınız bir ay olacak öte yandan.
Kiminiz bir işten çıkıp tazminat alabilirsiniz.
İşten çıkmak istemiyorsanız, o zaman buna göre olayları iyi kontrol etmeli ve iyi yönetmelisiniz.  
Çıkacaksanız da, en azından hakkınız olan şeyleri almak için inisiyatifli olmalı, diretmelisiniz.
Çatışmaları veya karışıklık yaratan durumları çözmek için ne istediğinizi ve çevrenizin sizden ne beklediğini iyi anlamalısınız.
Çünkü istediğinizi elde ettikten sonra, elde ettiğiniz sonuç sizi tatmin etmeyebilir, hatta istediğim bu muydu acaba, diye sorgulayabilirsiniz.
Bir dava işi kiminizi meşgul edecek görünüyor.
Parasal açıdan ikinci yarıdan itibaren güzel gelişmeler var. Maddi taleplerinizi elde etmeniz mümkün. Ancak bunun kalıcı olması için daha fazla çaba ve başka şeyler lazım. Nedir bu başka şeyler derseniz, değişen şartlara uyum sağlamak ve başkalarıyla gereksiz çatışmalara girmeden hedeflerinize ulaşmak olabilir..
Ve dostu düşmanı veya ipiyle kuyuya inilecek, inilmeyecek kişileri iyi ayırt etmeniz yerinde olur.
Bir hediye gelebilir.
Sağlık konusunda ayın ikinci yarısında daha dikkatli olmanız iyi olur. Kullandığınız ilaçlara, kozmetiğe ve yediğiniz içtiğiniz şeylere özen gösterin.
Parasal bakımdan oldukça iyi ve umut vadeden bir ay her şeye rağmen.
Yeni bir kurs veya eğitime başlayanlar olabilir aranızda. Merkür Başak size bir konuda teknik beceri kazandıracak bir egitime sevk edebilir. Doğru yere başvurmak önemli. Uyumlu olacağınız, rahat edeceğiniz bir yeri seçin derim.
Ayrıca kiminiz de, seneye haberini patlatacak hummalı bir çalışmaya start verebilirsiniz.
Yeni bir iş kurmak isteyen de var aranızda sanki.. Hatta kurmuş olanlarınız olabilir. Evet, daha iyiydi şartlar bu bakımdan geçen ay. Haydi Hayırlısı diyorum.
Bu ay iş kuracak olanlar ise, 13 Eylülden önce resmi işlerini bitirin, 13’ünden sonra start verin derim. Bazı çatışmalı yıldızlar var 13’ünden sonra da.. Ancak para bakımından daha iyi olabilir.. Belki bu çatışmalı yıldızlardan kurtulmak için ayın sonunda Merkürün Akrepe geçmesi daha iyi olabilir. Şartları hazırlayamadıysanız, o zaman Kasımı bekleyin derim.
Kimi Balıklar ise, resmi bir başvuru veya dava planlıyor olabilir. Bunun için zemin oluşmaya başlamış görünüyor.
Aşk bekleyenlere iş yerinde aşk gelebilir.
Aşk başta iyi ama sonra kafa karıştırıcı olabilir.
Kiminiz de birine platonik aşık olabilirsiniz. En sağlam ve kalıcı bir aşk için biraz daha sabretmek derim.
Yine de, 9 Eylül Dolunay civarı iyi bir aşk ilişkisi imkanı çıkabilir…

Parlak şans yıldızı sizinle olsun dileklerimle…
Astrolog Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder