27 Mart 2016 Pazar

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 26 MART – 2 NİSAN 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

 ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 26 MART – 2 NİSAN 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
Dikkatleri çekiyor, ilgi görüyorsunuz çevrenizden. Önemli iş, proje vs başlamak için iyi bir hafta. Kariyerinize faydası olan önemli bir işe imza atabilirsiniz. Bir mahkeme, dava vs sonuç almak adına güzel zaman. Parasal beklentiniz varsa, bunun için erken. Size para kaybettiren şeylere vakit harcamak doğru değil. Seyahat var, kiminiz iş kiminiz yakın ziyareti yapabilirsiniz. Bir şeyden fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz ama bu değer mi iyi düşünün.


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Koç yıldızları sizi düşünce olarak hareketlendiriyor. Güzel ve parlak plan, tasarılar vs var kafanızda, oldukça orijinal şeyler olsa gerek. Bir seyahatte veya inziva zamanında vizyonuz açılacak, ilhamlı fikirler doğacak kafanızda. Buna göre kariyer hedeflerinizi yeniden şekillendireceksiniz. Önemli bir değişimin eşiğindesiniz. Acele etmeyin, detayların tamamlanması için sabredin. Aşkta, duygular git gelli. Alınganlık, kalp kırıklığına dikkat.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Güneş sizi yeni ve gelecek vadeden işlere sevk ediyor, canlı ve heveslisiniz. Bir isteğinizi gerçekleştirmek için harekete geçirecek olumlu gelişmeler var. Bu iş, işbirliği, eğitim, aktivite, seyahat vs konusunda olabilir. Bir seçim yapmanız gerekebilir. Fikrine güvendiğiniz kişilere danışabilirsiniz. Aşkta kendinizden yana, güçlüsünüz. Egoya dikkat. Yeni aşk bekleyen için henüz erken ama bir grup ortamında birinin ilgisini fark edeceksiniz. Siz de onu beğenebilirsiniz.

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Hareketli bir hafta. İş bakımından güzel gelişmeleri bekleyebilirsiniz, yeni bir işe girmek, güzel bir iş, proje vs imza atmak adına iyi dönem. Ancak parasal konu biraz sıkıntılı, parada anlaşma konusuna dikkat. Para işleri gelecek hafta daha iyi olur. Ailede birinin veya sizin bir sağlık sorununuz varsa, iyileşme müjdeleyen bir zaman. Öte yandan, iltihap, ödem, mikrop kapma, gıda, ilaç gibi şeylere dikkat etmek lazım. Yan etkiler konusunda hassas olmak lazım.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Yeni hedeflere odaklanmak iyi gelir. Seyahat şans ve sürprizli güzel şeyler yaşatabilir. Yeni bir konu hayatınıza birden girebilir, sizi sevindirecek bir şey. Aileyle bir araya gelmek mutlu eder ayrıca. Ancak para ve sağlık cephesinde problem görünüyor. Para gelse bile, beklentinizi karşılaşamaz. Para için biraz sabır. Yeni iş, proje, tekliflere açık olun. Siz bir teklif sunabilirsiniz. Aşkta iyi ve hareketli bir zaman başlamak üzre. Yıldırım aşkı olabilir her an.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Para beklentisi var. Beklediğiniz paraları alabilirsiniz ama gelecek hafta daha iyi destek almanız mümkün. Ödeme, yatırım, sigorta vs halletmek için para çıkabilir. Bir sağlık sorunu varsa, sizin veya bir yakının, özenli olmak gerekir bir süre, Jüpiter retrodan çıkana kadar en azından yani Mayıs. İşten çıkıp tazminat almak vs fikri olabilir. İşbirliği, ortaklık vs için ilgili kişilerle görüşebilir, konuyu masaya yatırabilirsiniz. İlişkide güven konusuna özen göstermek gerekir.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Birilerine bir konuda koz verebilirsiniz aman dikkat. Karşınızdaki kişileri tanımadan harekete geçmeyin, insanları hafife almak gibi bir hata yapmayın. Dost kişilerle bir konu üzerinde ortak bir hedef belirlemek, iş veya işbirliği yapmak için iyi zaman. İlişkilerde fikir çatışması, ego sorununa dikkat etmek gerekir. Her halukarda insanları tanımak için iyi zaman. Güzel bir teklif veya girişim olabilir. Sağlığınıza özen gösterin. Dalgınlık, kafa karışıklığına vs dikkat.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
İş temposu birden yükseliyor. Bol koşturma, çalışma var ancak para gelmesi için sabretmek lazım. En azından paranın gelecek olmasını bilmek sizi hevesle çalışmaya sevk edecektir. Ancak bir ikilem sizi bir seçime götürebilir. İşle ilgili olabilir bu. Evliler, çocuğunuzun bir problemi varsa, ilgilenin, yalnız bırakmayın. Ailede sağlık sorunu olan siz veya bir başkası için şartlar bir tedaviyi gerektirebilir, ancak daha iyi olur bu. Duygusal cephede karışıklık var.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Mars ve Satürn sabır ile öfke, hareket ile beklemek arasında gidip gelebilirsiniz. Koç’ta yıldızlar ne yapacağınızı bilme konusunda cesaret ve inisiyatif gücü aşılıyor, doğru zamanda harekete geçme gücü veriyor. Aşk cephesi hareketli, sevginizi, öfkenizi açık ve olumlu bir tavırla ifade edebileceksiniz. Kendinizi doğru ve sağlıklı ifade etmeyi öğrenmek için güzel bir ders ve fırsat zamanı. Yaratıcı, parlak bir iş, proje vs konusu, olumlu yaklaşın, harekete geçin.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Aile ve evle ilgili kafanızda bazı tasarı, planlar olabilir, bunun için şartlar olumluya dönmüş görünüyor ancak maddi bakımdan iyi olması için biraz daha sabretmek hayrınıza olur. Bir konuda başlangıç yapmak, yeni bir yola girmek istiyorsunuz. Bu iş olabilir, belki evde önemli bir iş üzerinde çalışabilirsiniz, belki işinizi başka bir mekana. Ancak Mars yine önünüzde engel, bekleyin diyor. Eş/sevgilinizle baş başa vakit geçirmek mutlu eder. Ev güvenliğine dikkat.

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Parada yüksek beklentiler içindesiniz, önce işi planlayın, emek verin sonra kazancını bekleyin diyor yıldızlar. İşte resmi bir sorun veya tecrübenizi zorlayan bir durum çıkabilir, bilene danışmak ve pişmek için daha çok çalışmak gerek. Parlak planlar güzel haberle tetikleniyor. Aşkı yakınlarda bulma zamanı. Eğitim, seyahat, arkadaş çevresi vs. Birinin güzel haberi ayrıca sevindirecek. Sağlık, sigorta vs masrafı olabilir. Reklam, tanıtım için iyi dönem, özellikle haftaya.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

Bazı yıldızlar sağlığınıza dikkat diyor, alerji, bağırsak, ödem, iltihap, karaciğer vs konusunda. Sağlığınız çalışmanızı etkilemesin, onun için kendinizle ilgilenin. Para bakımından iyi zaman, bir işte beklediğiniz şekilde para gelebilir. Yeni iş için iyi bir zaman gibi, hem para hem kariyer bakımından ancak acele etmeyin, pazarlık yapın. Size bir yerden daha büyük bir para gelebilir, bu belki daha önce hak edilmiş bir para olabilir. Alıveriş yapacaksınız bol bol.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder