2 Nisan 2016 Cumartesi

ASTROLOG SEMAVİİ’DEN 2 -9 NİSAN 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

                                          AKŞAM GAZETESİ İÇİN
            ASTROLOG SEMAVİİ’DEN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

2 -9 NİSAN 2016 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI
(Yükselen Burcunuzu da okuyun. )

Koç Burcu ( 21 Mart-19 Nisan )
7’sinde Yeniay burcunuzda doğuyor. Yeni başlangıçlar yapmak için güzel zaman, iyi değerlendirin. 6’sında Merkür Boğa’ya, para evinize giriyor, Venüs burcunuza giriyor. Para getirecek işler için süper zamanlama! Yay’da Mars’ın enerji desteğiyle, yılın belki de en başarılı zamanını yaşayabilirsiniz. Merkür para getiren işlere işaret ediyor. Atak, iş bitirici ve tuttuğunu koparan olacaksınız her bakımdan. Aşk için kafanızda bir hedef varsa harekete geçin.


Boğa Burcu ( 20 Nisan-20 Mayıs )
Kafanızda süper fikirler uçuşacak 7’sinde Yeniay Koç’a girdiğinde. Merkür 6’sında burcunuzda, yaratıcı işler, proje için çok verimli zamanlar. Ayrıca sizin dışınızda gelişen size başarı ve para bakımından faydası olacak gelişmeler olabilir, hızlı ve sürprizli. Bu ara önemli bir çıkış yapma öncesi büyük bir hazırlık dönemi. Aşkta gizli bir hayran çıkabilir veya ilişkinizi perde arkasından yaşayabilirsiniz. Diğer yandan, taciz, beklenmedik durumlara vs aman dikkat.

İkizler Burcu ( 21 Mayıs-21 Haziran )
Yeniay Koç’ta 7’sinde ideal, dilek evinizde, daha ne olsun! Büyük bir dileğinizin veya idealinizin gerçekleşmesi için süper bir zaman. Kiminiz için iş kiminiz için aşkta mutlu edecek sürpriz güzel bir gelişmenin zamanı. Hak ettiğiniz itibarı görmek, ödüllerinizi almak için güzel sürprizler bekleyebilirsiniz. Bir proje, teklif veya terfi haberi, müjdesi var size. Sosyal olarak da çok hareketli, yeni insanlarla tanışacağınız zamanlar. Havada aşk kokusu var!

Yengeç Burcu ( 22 Haziran-22 Temmuz )
Koç’ta Yeniay kariyer evinizde doğuyor, haritanızın tam tepesinde! Bir atılım yapabilirsiniz. Ailenize büyük bir haberin müjdesini verebilirsiniz. Bir başarıya imza atabilirsiniz. Öte yandan bir konu da canınızı sıkabilir. Konunun iyi sonuçlanması için akıllı manevra yapıp zamanını beklemek gerek. Dost kişilerden bereket getiren bir işbirliği desteği var. Yeni işe başlamak için süper bir zaman. Parlayacaksınız iş ortamında ve sosyal ortamlarda. İlişkiniz güçleniyor.

Aslan Burcu ( 23 Temmuz-22 Ağustos )
Dost burç Koç’ta Yeniay doğuyor 7’sinde, resmi iş, mahkeme, eğitim, görüşme, seyahat ve kariyerle ilgili evinizde. Hayatınıza yenilik getiren güzel ve verimli bir dönem. Bir konuda parlayabilir, adınızdan bahsettirebilirsiniz. Önemli kişilerle görüşme, işbirliği veya teklif almak için veya kariyerinizde bir yetki vs almak için güzel gelişmelerin kapısı aralanabilir. Beklediğiniz bir atılım için düğmeye basabilirsiniz. Para getiren bir iş var. Aşk için heyecanlı bir zaman.

Başak Burcu ( 23 Ağustos-22 Eylül )
Yeniay 7’sinde Koçta, yatırım, alacak, verecek, borç, sigorta, kredi vs evinizde. Kredi almak için uygun zaman, başka yerden para bekliyorsanız süper bir zaman, bu mirasla ilgili veya toplu bir parayla ilgili olabilir, sürpriz güzel gelişme zamanı. Kiminiz işten çıkıp toplu para alabilirsiniz. Yeni bir iş ufukta, önemli ve yakın birinden veya uzaktan güzel bir haber gelebilir bunun için. Sağlığınıza dikkat edin bu arada. Diğer yandan sağlık sorunu için uygun tedavi zamanı.

Terazi Burcu ( 23 Eylül-22 Ekim )
Zıt burcunuz Koç’ta Yeniay sürpriz bir destek haberi getirebilir. Aniden gelişen bir durum, sürpriz bir seyahati tetikleyebilir. Birinden sürpriz bir haber var. Eğitim, iş, reklam, tanıtım için şahane fırsatlar gelebilir. Bir resmi konuda önemli kişi veya yerden destek alabilirsiniz. Bir işbirliği parlak bir başarı vaat ediyor, birlik olmaya sıcak bakın. Beklediğiniz bir konuda gelişmeler hızlanabilir ayrıca. Sürpriz bir aşk çıkışı yaşayabilirsiniz, bu aniden gelişecek görünüyor.

Akrep Burcu ( 23 Ekim-21 Kasım )
İş, çalışma ve sağlık evinizde Koç’ta Yeniay doğuyor. Yepyeni bir işe atılım yapmak, başlangıç yapmak için süper bir zaman, iyi değerlendirin, ancak emeksiz sonuç olmaz, emek vermek, çok çalışmak da gerekiyor, onu bilin. Sağlık konusunda yüzünüzü güldüren bir gelişme olabilir siz veya bir yakınınız için. Birinden beklenmedik bir teklif gelebilir. Belki de beklediğiniz ve karşı tarafın şimdi hazır olduğu bir şey olabilir bu, iş veya aşkla ilgili olabilir.

Yay Burcu ( 22 Kasım-21 Aralık )
Dost Koç’ta 7’sinde Yeniay doğuyor. Aşk, yaratıcı işler, tanıtım, tanınma ve girişim evinizde. Bu canlı, şahane girişim ve başlangıç enerjisini çok iyi kullanın ve atağa geçin! Muhteşem bir başarı enerjisi var havada, gerisi çabalarınıza kalıyor. Aşkta yüzünüzü güldüren bir sürpriz var. Yaratıcı işlerle ilgili öne çıkabilir, parlayabilir ve mutlu eden bir teklif alabilirsiniz. Sürpriz bir haber var. Çocuk bekleyenler için de şahane bir zaman. Müjdeli bir zaman.

Oğlak Burcu ( 22 Aralık-19 Ocak )
Aile, yuva, yeni bir yola girmek adına önemli, hareketli bir zaman. Bir dönemi kapamak adına harekete geçeceksiniz öncelikle, bu bir iş, proje olabilir veya çalışma yerinizle ilgili olabilir. Önemli bir hazırlık yapmak üzere hararetli bir çalışma içine gireceksiniz. Kiminiz evde tadilat, tamirat işlerine başlayabilirsiniz. Bir seyahat gündemde. Yeni bir işe başlamak için de hızlı gelişmeler tetiklenebilir. Güzel bir teklif gelecek vaat ediyor. Ev güvenliğine ve sağlığa dikkat.  

Kova Burcu ( 20 Ocak-18 Şubat )
Yakın çevre, seyahat, eğitim, medya, kardeşler adına güzel gelişmelerin tetikleneceği hızlı ve sürprizli bir zaman. Yakın kişilerle birlikte önemli bir hedefi gerçekleştirmek üzere harekete geçebilirsiniz. Bir yakınla ilgili olarak hızlı bir gelişme olabilir, bir müjde alabilirsiniz. Aşk için de şaşırtıcı, mutlu eden bir takım gelişmeler hayatınıza girecek. Aşk kapıyı çalacak gibi. Bir konuda resmi güzel bir sonuç var. Reklam, tanıtım, destek, promosyon vs için şahane zaman.

Balık Burcu ( 19 Şubat-20 Mart ) 

7’inde Koç’ta para evinizde Yeniay doğuyor, sürpriz ve güzel paralar kazandırabilir. Parlak bir iş teklifi, terfi bekleyen için ayrıca güzel bir zaman. Kıymetinizin bilineceği, başarınızın takdir göreceği verimli dönem. Önemli bir iş girişimi için oldukça başarı vadeden bir dönem ancak maddi kaynak isteyen girişimde, iyi hazırlandığınız bir girişim varsa başlayın, yoksa acele etmeyin. Yeni işe girmek isteyenler için parlak teklif var. Sağlık ve başka şeyler için harcama olabilir.   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder