25 Ağustos 2015 Salı

BURÇLARIN İYİ (OLUMLU) YANLARI

BURÇLARIN İYİ YANLARI 

Geçen haftaki yazımda ‘Burçların Gölge Yanlarını’ anlatmıştım. Kendiniz ve yakınlarınızın gölge yanlarıyla tanışıp yüzleştiniz.

Şimdi de, ‘Burçların İyi Yanları’nı anlatayım. Sizin ve yakınlarınızın güzel, artı, olumlu ve iyi özellikleri nelerdir, bir anlayın derim.

Burcunuza göre yazıyorum özellikleri ama ayrıca Yükselen Burcunuzu da okuyabilirsiniz.



KOÇ: “SAVAŞÇI”

Koç’un olumlu yanları; öncü ruhlu, aktif, dinamik, fazla konuşmaz, bol eylem yapar. Çalışkan, gayretlidir. Uzun süreli sorumluluklar onu sıksa bile, şayet eğlence katabilirse üşenmeden sonuna kadar işi götürür. Yarışmayı sever. Kendine ve başaracağına inancı tamdır. Cesur, hırslı ve canlıdır. Tez canlıdır. Ateşlidir. Macera severdir. Öfkesi saman alevi gibidir, neşesi, kahkahası boldur. Sevgi dolu, sıcak ve doğrudandır. Yaşama sevinci yüksektir, hayatı yaşamayı iyi bilir. Kendine has hayat görüşü vardır. Orijinal yapısından dolayı, insanları sürükler, insanlar onu takip eder.

BOĞA: “KARARLI”

Boğa’nın olumlu yanları; uyumlu, sevecen, yapıcı, hayatın iyi yanına bakmaya meyilli, mutlu olmak ve mutlu etmekten ve üretmekten keyif alan biridir. Pratikliğe ve somut sonuçlara önem verir. Hoşgörülüdür. Duyarlıdır. Sabırlı, gayretlidir. Sevmediği işi yapmaz ama sevdiği işleri yaparken zamanı unutur. Huzur ve güven verir insanlara. Sessiz, sakin yapısının ardında kararlı, gerçekçi, ne istediğini bilen bir yanı vardır ve istediği şeyi eninde sonunda elde eder. Sanat, estetik, güzelliklere ve doğaya düşkündür. Yaratıcı işlere yatkın ve yeteneklidir.

İKİZLER: “ZEKİ

İkizler’in olumlu yanları; iletişim ustasıdır. Gazeteci ve yazar ruhludur diyebilirim. Elleri ve dili yeteneklidir, bu yanı ağır basan kişi sanatla ilgilenebilir. Yabancı dile yatkındır. Matematik zekası kuvvetlidir. Sorgulayan ve düşünen bir beyni vardır. Birden fazla iş yaptığında mutlu olur, çünkü yüksek enerjisini ve merak duygusunu ancak tatmin eder. Başka fikirlere açık olmak, fikirlere saygı duymak, hayatta tek gerçek ve tek haklı olmadığını düşünmek, arkadaşlığa açık olmak, yeniliğe açık olmak, hareketli ve esprili olmak gibi özellikleri de vardır. 

YENGEÇ: “NOSTALJİK”

Yengeç’in olumlu yanları; merhametli, sevecen, duygusal ve sulu gözlüdür. Romantik, hüzünlü ve hülyalıdır. Sezgisi ve altıncı hissi çok kuvvetlidir, zekidir ama duygularıyla ve sezgileriyle yaşar ve karar verir. Çünkü hislerinde yanılmadığını bilir. Nostaljiktir ama güne ayak uydurmak da hoşuna gider. Öncü ve lider yanı kuvvetlidir, otoriterdir. Narindir, insanları incitmeden idare etmek ister. Aile, yuva, memleket, sevgi, bağlılık ve aşk vazgeçilmezidir. Eli becerikli, bereketli ve uğurludur. Ailenin koruyan annesi/babası modunda, zor günler için bir kenara para atmayı, biriktirmeyi sever.

ASLAN: “OYUNCU”

Aslan’ın olumlu yanları; Güneş gibi ışık saçar. Güçlü, kendine güvenlidir ve ortamın merkezi olma arzusu yüksektir. Ayrıca eğlencelidir. Hayattan keyif almaya düşkündür ve yaşamayı bilir. Yaşam sevinci yüksektir. Sıcaktır, sevgisini, mutluluğunu doya doya, içinden geldiği gibi yaşar. Asil ruhludur. Gururludur. Olayları pozitif yanından alıp, zor zamanlarda bile, pozitif çıkışlar bulmaya meyleder. Umutsuzluğu ve zayıflığı sevmez. El attığı şeyleri parlatmayı iyi başarır. Kendine has bir üslup geliştirmek, yaptığı işlere hayat vermek ve büyütmek onun en önemsediği şeylerdir. Üretken ve yapıcıdır. Yaratıcı becerileri gelişmiştir, oyuncu yanı vardır.

BAŞAK: “MÜKEMMELİYETÇİ”

Başak’ın olumlu yanları; çalışkanlık, zeka ve on parmağında on marifet onun en tipik güzel özellikleridir. Başak arı gibidir, hiç durmaz. Kendine iş, görev yaratıp durur. Çok fedakar ve özverilidir. Eline attığı işi becerikli ve zeki yapısıyla en iyi şekilde tamamlar. Örgütçü yanı vardır, insanları bazı konularda bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve örgütlemekte ustadır. Çok yönlü yetenekleri vardır. Bir işin tekniğini anlamak ve geliştirmekte ustadır. Detayları iyi yakalar. Matematik zekası kuvvetlidir. Titiz, prensipçidir, görev ve sorumluluk duygusu yüksektir. Ciddi görünür genelde ama nüktedan, esprilidir bazen.

TERAZİ: “KİBAR”

Terazi’nin olumlu yanları; zarif, asil ruhlu, ince ruhlu ve zevkleri ince biridir. Medenidir. Haksızlığa gelemez, adildir. İnsanları kırmaktan, tartışmaktan hoşlanmaz, her şeyi güzellikle halletmek ister. Duyarlıdır. İnsanlara saygı gösterir ve saygı bekler. Neşeli, pozitif ve zarif halleriyle ortama neşe ve zarafet saçar. İlgi merkezi olmak, popüler olmak çok hoşuna gider ve bunu iyi başarır da. Hoşgörülü ve açık fikirlidir. Bir şeyi pazarlamak ve sunmakta ustadır. Her zaman bakımlı olmak, şık olmak, güzel kokmak onun için önemlidir. İletişim ve insan içinde olmak önemlidir onun için. Yalnızlıktan hoşlanmaz. Sosyaldir. Gözde biridir.

AKREP: “HIRSLI

Akrep’in olumlu yanları; duyguları çok yoğun, derin yaşayan, sevmeyi iyi bilen, hayatı iliklerinde hisseden, sabırlı, inanılmaz dayanıklı ve kararlı biridir. Hırslıdır, kafasına koyduğunu yapar. Hayatı ya hep ya hiç çizgisindedir, her şeye önem verir, her şeyi ciddiye alır. Sorunlara rağmen, yeniden hayata karışmayı ve güçlenerek dönmeyi bilir. Bitmeyen bir içsel gücü vardır. Kriz zamanlarında cesur ve korkusuzdur. Tehlikeyi sezen çok kuvvetli sezgisi vardır. Şifacı yanı vardır, insanların acısını almayı, iyileştirmeyi bilir. Kalıcı değerler onun için önemlidir. Zor zamanlarda bile keyifli olmayı bilir.

YAY: “KAŞİF”

Yay’ın olumlu yanları; adalet duygusu yüksektir ve saygın olmaya önem verir. Asildir. Bilgiyi inanç ve felsefe içinde harmanlayıp daha yüksek bir mertebeye çıkarmak yeteneği vardır. Hedefe odaklı, çok yönlü, hobi sever, hayata karşı canlı, tutkulu ve heveslidir. Gerçekten gülmeyi çok sever, gülümseyen ifadesiyle fark edilir. Neşelidir. Samimidir. Rahat ve açık tavırlıdır. Bilgili ve kültürlüdür. Sezgisi çok kuvvetlidir. Geleceği algılama yeteneği vardır. İyi trend belirleyicidir. Neşeli, sevimli ve son derece hoşgörülü yapısının arkasından, fikir ve inançları için savaşan bir savaşçı çıkabilir. Farklı kültürlere meraklı ve keşifçidir.

OĞLAK: “ORGANİZATÖR”

Oğlak’ın olumlu yanları; hayata büyük bir amacı gerçekleştirmek, yükselmek ve yönetmek için gelmiş gibidir. Sorumluluk ve görev duygusu çok yüksektir, çok çalışkan ve ciddidir, uzak geleceğe yönelik planlarla doludur kafası. Çok kafalıdır. Detaycı ve titiz yanı da kuvvetlidir. Erken yaşta olgunlaşır, geç yaşta gençleşir. İşte ciddi, hayat içinde eğlencelidir. Sabırlı ve dayanıklıdır. Babaç/anaç yanıyla, insanlara kucak açar ama tembel, kolaycı kişiden nefret eder. Emek, zaman, geçmiş onun için çok değerlidir. Öncü ruhlu, iyi bir yönetici ve iyi bir organizasyon ustasıdır. Bir şeyi kurmak yeteneği vardır.

KOVA: “MODERN”

Kova’nın olumlu yanları; özgürlük sever ve bireyseldir, kendi kişiliğini özgürce yaşama cesareti ve iradesi vardır. Çok akıllı ve zekidir. Değişim ve yenilik sever yanıyla birlikte, sabırlı, dayanıklı, istikrar ve düzen sever yanı da vardır, sorumluluk duygusu yüksektir. Çok pozitiftir, sorunları konuşmayı sevmez pek. Açık sözlüdür. Duygularını ve fikirlerini belli etmekten çekinmez. Arkadaş canlısıdır ama fazla gereksiz samimiyetten hoşlanmaz. Hayata çok geniş ve farklı bir cepheden bakan biridir. Geriye dönmekten hoşlanmaz, hayat ona göre ileriye akar. Farklı ve kendine özgüdür. Moderndir her haliyle.

BALIK: “HİPNOTİK”

Balık’ın olumlu yanları; duygusal, merhametli, yardımsever ve şefkatlidir. Her şeyi idealleştirmeye bayılır, her şeyin en ideali, en iyisi olsun ister. Zevkleri incedir, zariftir. Alıngandır ama insanları kırmaya ve küsmeye dayanamaz. Sevgi duygusu çok gelişmiştir, saf sevgiyle sever her şeyi. Aralarında hayvan sever çoktur. Çok yönlü yetenekleri vardır. Akıl ötesindeki enerjileri algılamak kabiliyeti vardır. Telepati ve sezgi yeteneği gelişmiştir. Gerçekçiliği kaybetmediği sürece, geniş hayal gücü, kuvvetli sezgisi ve yaratıcı yetenekleriyle çok şeyler üretir ve başarılı olur. Vizyon yeteneği yüksektir.

Yıldızlar rehberinizdir!..


Astrolog Semavii 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder