9 Eylül 2012 Pazar

SEMAVİİ’DEN 2012 ASLAN BURCU YILLIK BURÇ YORUMU

SEMAVİİ’DEN 2012 ASLAN BURCU YILLIK BURÇ YORUMU
Aslan Burcu ( 23 Temmuz – 22 Ağustos )
(Yükselen burcunuzu da okuyun mutlaka.)
Sevgili Aslanlar, haritanızın tepesinde şans yıldızı Jüpiter dolaşmakta!
 
Ama size Boğa burcundan kare yani gergin açıyla açı yapmakta.
Transit Jüpiter geçen yazdan beri Boğa burcunda zaten ve bu Hazirana kadar burada kalmaya devam edecek.
Tabii gergin açılı da olsa şans şanstır. En azından bazı sorunlarınızı daha hafif atlatmanızı sağlar, bazen siz hata yapsanız bile, telafi etmeniz için şanslı fırsatlar verir. Bir şekilde bu şanstan yararlanır ve bazı şeyleri aşabilirsiniz.
Sonuçta, şans yıldızı Jüpiter haritanın tepesinde. Enerjiyi tepeden aşağıya doğru akıtıyor adeta. Büyük hatalar yapmazsanız, popüler pozisyonunuzu korur, hayatınızı yükseltecek, kalite katacak gelişmelerle ilerleme kaydedersiniz.
Tabii büyük işlerle uğraşan Aslanların daha dikkatli olması gerek bu etkide, çünkü büyük hatalar gözden düşme, hatta sahip olduğunuz itibar ve pozisyondan düşme riskine yol açabilir.
Yine de yıldızlara bakınca gördüğüm şey; oldukça güzel açı pozisyonları var sizin için.
Önce güzel bir haber; zıt burcunuz Kovada uzun süredir kafanızı ve ilişkilerinizi karıştıran Hayaller yıldızı Neptün 3 Şubatta Balık burcuna geçiyor, uzun yıllar orada kalmak üzere.
Neptün epeyce kafanızı ve duygularınızı karıştırdı. Gerek evlilik, aşk ve duygusal ilişkilerinizde gerekse diğer ikili ilişkilerinizde sizde bulanık hava yaratan etki yarattı. Bu konuda muğlak, belirsiz hava zaman zaman kararlarınızı da ters etkiledi.
Bazen sizi yanlış yönlendiren kişilere kaptırdınız kendinizi, bazen dediği ile yaptıkları bir olmayan insanlar çıktı karşınıza. Bazen aşk sandığınız şey tutkudan başka bir şey değildi. Ya da aşkı buldunuz ama gönlünüze göre yaşayamadınız.
Evli Aslanlar da evliliğin pek de kolay olmadığını ve her zaman ilişkilerin akılla, mantıkla yürütülemediği bol bol tecrübe etti çünkü Neptün’ün belirsiz enerjisi sizi beklenmedik durumlarla karşılaştırdı. Gerek eş, sevgili gerekse hayatınıza giren diğer kişiler olsun, yakın ilişkide beklediğiniz gibi çıkmadı. Belki güçlü sandınız, zayıf olduğunu anladınız, belki zayıf sandınız, güçlü çıktı vs.
Neptün Balık burcunda sizin 8.evinize yerleşecek. Bu inançlarınız konusunda başta karmaşa verebilir ama daha sonra yüksek ve berrak bir aydınlık doğacaktır içinize. Daha bir ruhani olacaksınız anlaşılan zaman içinde. Belki Tasavvuf gibi dinsel, inançların felsefesini derinden tanımak isteyecek, bazen kendi başınıza bunlar üzerine okuyacaksınız.
Sonbahardan itibaren bazı önemli yatırımlar yapabilirsiniz. Hani geleceğinizi garanti altına alan türden yatırımlar. Ve bu evli olanların eşlerinden, ayrıca aileden gelen destekle olacak gibi, sizin gayretlerinizden başka.
Ama sanki özellikle size hediye gibi bir şeyler gelebilir, yani hiç beklemezken, birden bir yakınınız size büyük bir yatırımı hediye gibi sunabilir.
Transit Satürn Terazi burcunda işlerinizi daha profesyonel yapma imkanı sunan ortamlar yaratmış olabilir, öte yandan yeni tecrübeler edinirken de epeyce yormakta sizi. Çünkü Satürn bir şeyleri kişiye yavaş adımlarla öğretir, bir şeyleri yavaş yavaş kazandırır, ister ki, kişi terlesin, bilgi ve tecrübeyle kendini iyi yetiştirsin ve hak etsin kalıcı kazanımları.
Satürn 3.evde sizin kısa yol, kardeşler ve aile evinizde. İş dolayısıyla yorucu yol mesafesi kat etmek zorunda kalanlara güzel haber; 5 Ekim’de Satürn artık sizi kısa yollarla yormaktan vazgeçecektir. Belki işiniz daha yakın mesafede bir yere taşınır, belki siz ev mekanını taşırsınız ama bir şekilde sürekli yol yapmak sıkıntısından kurtulursunuz. Yine de bu sonbaharı, hatta kışı bulabilir.
Eğitimle uğraşan Aslanlar varsa, kiminiz sanki yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz, kiminiz de yeni başlayacaksınız. Eğitime yeni başlayanlar kanımca bir süre yalnız kalmayı göze alacaklar. Yani aileden uzakta bir yerde okuma durumu olabilir.
Satürn’ün Ekimde Akrep burcuna geçecek olmasının bir güzel yanı;  klasik Astrolojinin “Satürn Düşüşte” diye tabir ettiği sürecin bitecek olması. Yani kariyerde uzun yıllar uğraşıp da emeklerinizin karşılığını bir türlü alamamanız, ayrıca kiminizi da sağlık sorunlarıyla uğraştırdığı dönemin bitecek olması.
Öte yandan, Satürn Akrepte Aslan burcuna kare yani gergin açı ile enerji gönderir. Bu eski dönemin bitip yeni dönemin başlamasının getireceği sıkıntılardır. Hani hep geçiş dönemleri sancılı olur ya, öyle.
Satürn Akrep döneminde, sorumluluklarınız değişecek ve artacak gibi görünmekte evde ve yuvanızda. Dikkatinizi yuvanıza vereceksiniz. Kiminiz evde birinin sorumluluklarını üstleneceksiniz o kişinin evle ilgilenecek zamanı olmamasından dolayı, kiminiz bir yakının sağlık sorunuyla yakından ilgileneceksiniz. Evinize, yuvanıza bir çeki düzen vermek gerekecek.
Kimi Aslanlar da sanki bir bebeğin sorumluluğunu alacak. Hatta bebek doğurmak veya çocuk sahibi olmaktan dolayı ( erkekleri de dahil edelim) onunla yakından ilgilenmek zorunluluğu nedeniyle işten bir süre elinizi çekebilirsiniz.
Emekliliğini bekleyen Aslanlar var galiba… Onları emekli olup daha münzevi, daha ruhsal bir hayata yönelirken görüyorum. Sanki gündelik hayatın hır güründen uzak duracakları bir yere gitmek isterler gibi.
Uzun zamandır düşündükleri bir ev hayali olan Aslanlar, kafanızdaki ev mekanı için uygun zaman kanımca Sonbaharda mümkün olacak.
Jüpiter’e dönersek, Aslanlar meslekleriyle para kazanmak konusunda bu ara iyi durumdalar. Mars Başak burcunda sizin para evinizde kalacak 3 Temmuza kadar. Mars aslında para evinde kişiye bol bol para harcatır. Siz de zaten alışverişe düşkünsünüzdür.
Fakat bu Mars sizi ayrıca para konusunda hırslı da yapacak gibi. Şartları düzeltmek adına hırs ve heves verecek. Yine de Mars retro iken, para konusuna, ödemelere dikkat edin derim. Retro zamanlarını aylık burç yorumlarında okuyun derim. Burada kısaca vereyim; Mars 24 Ocak-14 Nisan arası retro pozisyonunda.
Haziranda şans yıldızı Jüpiter İkizlere geçince, ayrıca Mayıs-Haziranda Boğa ve İkizlerde önemli yıldız pozisyonları varken, önemli bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. Anlaşmalar, önemli projeleri hayata geçirmek için bir diğer önemli zaman Temmuz-Ağustos diyebilirim. Bu dönemler entelektüel çalışma yapanlar için de oldukça verimli ve kendilerini tanıttıkları ve taktir kazandıkları bir dönem olur diyebilirim.
Bu arada, Haziranda çok önemli bir hayaliniz gerçekleşecek gibi ya da çok önemli bir sorunu geride bırakacaksınız gibi. Önemli tarih. Not edin.
Mahkeme sorunu olanlar için de Haziran önemli bir tarih.
Jüpiter 11 Haziranda İkizler burcuna geçtikten sonra sizin için bazı şeyler kolaylaşmaya başlayacak, bazı konularda hayat daha akıcı, daha hafif ve hoş olacak. Her şeyden önce istekleriniz, yetenekleriniz, hayalleriniz, beklentilerinizle keyifle ilgilenmeye meyletmeye başlayacaksınız.
Buna göre daha pozitif, bilgili ve size keyif veren insanlarla arkadaşlık kuracaksınız. Hatta kiminiz yeteneklerini geliştirmek adına ileri seviyede bir kursa yönelebilecek. Kiminiz de sanki bir yabancı dil öğrenmek isteyecek, belki de zorunda kalacak. Mesleki idealler için veya hayatınıza katılan yeni koşullara adapte olmak için yeni bir dil öğrenme gereği doğabilecek.
Jüpiter bu evde, size uzun süredir uğraştığınız bir amacınızda ödül, taktir de getirir.
Uranüs’e bakıyorum, Koçta ve 9.evinizde. Yurt dışı kapısı alabildiğine açılmış durumda. Zaten sizi azı kesmeyecek. Artık hayatınıza iş konusunda, zihinsel, sosyal paylaşımlar konusunda daha kaliteli, hayata sizden çok farklı bakan yeni insanlarla tanışmak isteyeceksiniz. Hayatınızda size keyif veren ve ufkunuzu açan alanlarda, yeniyi getiren insanları katmak isteyeceksiniz. Sizi şaşırtsın insanlar, sizi düşündürsün, heyecanlandırsın, isteyeceksiniz. Yeni ortamlara girmekten de büyük keyif alacaksınız. Sosyal ve kaliteli ve yeni, farklı ortamlar.
Kimi Aslanlar ise, değişen meslek veya mesleki pozisyon dolayısıyla yeni çevrelere girecek, yeni meslekleri adına yeni şeyler öğrenecekler.
Bu sene hem yeni hem eski dostlarla hoş vakitler geçireceksiniz. Dostlukları pekiştiren güzel görüşmeler yapacaksınız.
Evli Aslanlar bu sene eşin ailesi cephesinde bir sıkıntı yaşayabilir.
Para konusunda birkaç şey daha söyleyim; Mayıs-Haziranda bir anlaşma size maddi-manevi iyi kazanç sağlayabilir. Bir de, dediğim gibi sonbahardan itibaren kafanızda hayalini kurduğunuz eve taşınabilirsiniz. Para ile detaylı yorumları aylık burç yorumlarından okuyunuz.
Aşka bakalım. Bu sene evli Aslanlar yazdan itibaren bebek beklesin derim. Yazdan önce olursa sürpriz şekilde olur. Diğer yandan, yazdan itibaren olan sanki planlı bir hamilelik olur gibi.
Bekar ve evlilik, aşk bekleyen Aslanlar, yıldızlar her ne kadar sizin için para ve kariyer dese de bu sene, aşk da vardır tabii.
En başta tepedeki bir Jüpiter size evlilik amacıyla tanışma durumları getirebilir. Hani ailelerin vasıtasıyla olan türden bir tanışma. Ama bu enteresan bir şekilde gelişebilir. Yani hani giderek derinleşen bir sevgiye, aşka dönüşen bir ilişki olabilir.
Yani yılın ilk yarısı ailelerin de katıldığı, dahil edildiği bir ilişki, ciddi ilişki söz konusu. Hele Jüpiter-Mars uyumu varken, bu Nisan deyince evliliğe de gidebilir. Kiminiz de sanki Haziran-Temmuz arasında evlilik yapabilirsiniz. İlişkiniz varsa, bu tarihlerde evliliğe gidebilir.
Bu sene herkesi evlendirdiniz diyebilirsiniz, ama ben demiyorum, yıldızların pozisyonu bu şekilde. Gökyüzünde uzun süre kalan bir Jüpiter-Mars üçgeni yani tek kelimeyle düğün demektir. Veya bir ilişkinin ciddi niyetler taşıması demektir.
İlişkisi olmayanlar ne durumda bakalım..?
Martta gözlerden ırak bir ilişki söz konusu olabilir, yani söze dökülmeyen bir aşk da olabilir diyelim. Nisan, Mayıs, Haziran, Ağustos, Ekim sonları ve Aralık evlilik ve aşk için güzel dönemler olabilir.
Son olarak; bu ev hayaliniz sonbahara kalmayıp yaza olabilir..
Parlak şans yıldızı sizinle olsun dileklerimle.
Semavii

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder